Pewnie mnie wszyscy zjecie tutaj, ale ja trochę inaczej podejdę do tematu, trochę z bagażem własnych doświadczeń. Marvel80 - jeśli szukałeś, spotkałeś inną dziewczynę to jednak oznacza, że masz czas, chęci na związek, czyli gdzie jest problem? Nazwałeś ją przyjaciółką sam w swoim życiu mam problemy z przyjaźniami z płcią przeciwną i wedle statystyk podobno tylko 10% nie kończy się miłością czy łóżkiem, czyli jest to mieszanie w tykającej bombie, ale czy większość z nas w życiu tego nie robi, robiło, doświadczyło? Czy Twoja przyjaciółka się Tobie podoba? W jakiś sposób zależy Tobie na niej to widać, ale czy faktycznie nie ma uczucia? Czy sam się bronisz? Czy jak się przespała z innym nie było zazdrości? Wedle mnie powinieneś pomyśleć, czego faktycznie chcesz. Z tego to raczej przyjaźni już nie będzie chyba, że ona faktycznie zakocha się w kimś innym, będzie z nim szczęśliwa i między Wami jest jakaś forma zaufania, doradztwa to pozostanie ten kontakt, ale czy Ty faktycznie chcesz tylko przyjaźni? W idealnym świecie powiedziałbym powinieneś porozmawiać z nią w 4 oczy i powiedzieć, że jeśli Ty nic nie czujesz to przepraszasz, że dałeś jej nadzieję i sam powinieneś zerwać kontakt, aby jej nie krzywdzić.
Odp: Stracilem przyjaciolke i nie wiem jak ja odzyskac