jestem w ciazy, nie chce tego dziecka.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » jestem w ciazy, nie chce tego dziecka..

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

131

Odp: jestem w ciazy, nie chce tego dziecka..

Hej, jestem bardzo ciekawa jak teraz po takim czasie się czujecie. Sama jestem w ciąży i mam podobne rozterkk

Zobacz podobne tematy :

132

ja też mam tak...

133

Hej dziewczyny, przychodzę z dobrą wiadomością, za kilkanaście dni rodzi mi się syn, przeszłam załamanie, ani przez sekundę nie miałam wiary pisząc tutaj na forum i czytając te komentarze że pokocham dziecko i zmienię zdanie. Wiecie co się stalo, mam największe życiowe wyrzyty sumienia że nie chciałam swojego dziecka, do dziś poukładałam sobie w glowie, mam w życiu wszystko co najcenniejsze-rodzine, nie cofnelabym czasu, nasz synek jest najcenniejszym potwierdzenien i ukoronowaniem naszej miłości, jedyna wartość która tutaj po nas zostanie. Kochamy go i będziemy kochać do końca, kiedyś modliłam się o poronienie...zawsze będę przekonywać inne dziewczyny, zeby wybierać zycie, nawet jeśli nie planowane

134

A sama ciąża fizycznie której się tak balam, to pikus, lekko ją przeszłam, bez dolegliwości, ciało niewiele się zmieniło urósł tylko brzuszek, dopiero z czasem człowiek dochodzi do momentu że nawet jeśli byłaby uciążliwa to dla swojego dziecka by to spokojnie zniósł , to tylko krótkie 9 miesiącu, nie obejrzałam się a minęło

135

wandeczk_a napisał/a:

Hej dziewczyny, przychodzę z dobrą wiadomością, za kilkanaście dni rodzi mi się syn, przeszłam załamanie, ani przez sekundę nie miałam wiary pisząc tutaj na forum i czytając te komentarze że pokocham dziecko i zmienię zdanie. Wiecie co się stalo, mam największe życiowe wyrzyty sumienia że nie chciałam swojego dziecka, do dziś poukładałam sobie w glowie, mam w życiu wszystko co najcenniejsze-rodzine, nie cofnelabym czasu, nasz synek jest najcenniejszym potwierdzenien i ukoronowaniem naszej miłości, jedyna wartość która tutaj po nas zostanie. Kochamy go i będziemy kochać do końca, kiedyś modliłam się o poronienie...zawsze będę przekonywać inne dziewczyny, zeby wybierać zycie, nawet jeśli nie planowane

a w którym gdzieś miesiącu zmieniłaś nastawienie? ja jestem juz 3 miesiąc i nadal przeżywam

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » jestem w ciazy, nie chce tego dziecka..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024