Obudził mnie rano i powiedział żebym się wyprowadziła. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Obudził mnie rano i powiedział żebym się wyprowadziła.

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

66

Odp: Obudził mnie rano i powiedział żebym się wyprowadziła.

Tak. Masz wrócić do tego miasteczka bez perspektyw i pracy. No chyba że wolisz trwać w małżeństwie bez perspektyw.
Skoro nie raz się pakowałaś do domu to i po ślubie nie raz będziesz. Tylko że później będzie trudniej. Bo praca, bo kredyt,  bo gdzie ja z dzieckiem pójdę....?

Zobacz podobne tematy :

67

I jak tam sprawy? Spakowałaś się? Rozmawialiście po jego powrocie? Coś się wyjaśniło? W razie czego może zapytaj ludzi w pracy, czy znaja kogoś kto wynajmuje pokój lub może Cię chwilowo przygarnąć.

68

Podchodząc racjonalnie do jego zachowania to zauważyłam kilka ważnych aspektów :
1. On nie chciał swojej byłej dziewczyny i nie był z nią już pół roku zanim poznał Ciebie, mimo to jak się do niego wprowadziłaś to po tak długim czasie nadal miał jej rzeczy?
2. Jest niedojrzały emocjonalnie skoro nie potrafi usiąść i powiedzieć co jest grane tylko z dnia na dzień "wyprowadz sie"
3. Napisałaś że w poprzednim związku był 4 lata z przerwami - może on tak podchodzi do związków i to "wyprowadz sie" równiez traktuje jako taką przerwę w waszym związku
4. Skoro on po 1,5 roku związku z Tobą (gdzie zazwyczaj trwają jeszcze motylki i uniesienia)  nie lubi/nie chce spędzać czasu to jakby to miało wyglądać za kilka lat po ślubie?
5. Skoro nie pokłóciliście sie o coś poważnego a on każe ci się wyprowadzić to co by było w obliczu poważnych problemów?

69

Nasza napisał/a:

Jego problemy jakie we mnie widzi? Np. nie umiem sprawnie poruszac sie po jego miescie (bo nie znam tego miasta) mieszkam tu pol roku a miasto jest spore. Ale powiedzialam mu, ze to nie musi byc problem. Niech ze mna siada ja bede prowadzila i wszystkiego mnie nauczy. Ze jestem zazdrosna. Nie robie mu nie wiadomo jakich awantur. Zwracam mu uwage, ze zachowuje sie dziwnie wyciszajac calkowicie telefon w domu. Albo ucina sobie popoludniowa drzemke, spi na brzuchu a telefon ma w przedniej kieszeni spodni. Jak idzie do lazienki w nocy, odlacza telefon od ladarki i idzie hmm A pozniej sie dziwi, ze jestem podejrzliwa. Probowalam z nim rozmawiac. Rozmawiam z nim tak od miesiaca. Jestesmy zareczeni cale 2 hmm Po zareczynach wszystko sie popsulo.

100% facet kręci z jakąś inną na boku. Tylko kwestia - nowa czy była. Ale czy to istotne? Z tej mąki chleba nie będzie

70

i jak tam sytuacja?

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Obudził mnie rano i powiedział żebym się wyprowadziła.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024