Ja on jego ex - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

66

Odp: Ja on jego ex

A po miesiącu nawet nie byli już razem oficjalnie. Twierdzil ze zdał sobie sprawę ze z nią był szczęśliwy tylko ze potem wyszło na to ze na tamtą chwile tak było a po tym czasie za bardzo się zmienili ze są teraz innymi ludźmi i za dużo rzeczy brakuje mu z naszego związku wymieniał ze brakuje mu mnie sexu ze mną mojego syna naszej atmosfery w domu .

Zobacz podobne tematy :

67

Na tamtą chwile nie chciał.
Ogólnie ta jej ciąża była na początku stwierdzono jako pozamaciczna i liczył ze tak będzie i jednak wrócimy do siebie ale okazało się inaczej.  Ja mam problem z zajściem w ciążę to był problem klutni bo zostawił mnie z tym sama chciałam żeby też się przebadal bo po co miałabym się leczyć skoro on tez by nie mógł. Powiedział ze duze prawdopodobieństwo jest ze nie może bo nie pilnował się jakoś specjalnie w poprzednich związkach i nic z tego nie wynikało. A kiedy się rozstawalismy powiedział ze dobrze ze nie zaszłam w ciążę bo to by nic nie uratowało między nami dlatego mówię że życie gra z nim w bumerang z nią jest nieszczęśliwy ale jednak dziecko zmieniło nagle wszystko.  A ich kontakt przed ustaleniem co dalej z majątkiem był praktycznie zerowy  czasem napisała SMS żeby zapłacił rachunki dotyczące tej nieruchomości i to by było na tyle.

68

Pewności nie mam ale ogromne wątpliwości co do tego ze by to zrobił kiedy nie brakowało mu pod tym względem niczego zresztą zawsze mi to powtarzał. Brakowało mu normalnej rozmowy bo miałam pretensje i czepiałam się wszystkiego a to dlatego że miał gdzieś to ze chciałam zajść w ciążę. A ich związek kiedyś układał się właśnie pod względem rozmów wiec obie jesteśmy inne i w każdej z nas znalazł coś czego w drugiej mu brakowało.

69

To kiedy ona miala zajsc w te ciaze? Skoro tylko miesiac z nia byl, a jak uznal zeby do Ciebie wrocic to ona juz byla w ciazy. Wychodzi na to, ze on wyladowal z ex w lozku na tym spotkaniu w sprawie domu. Dlatego pewnie chcial wtedy do niej wrocic.

70

Ausagla napisał/a:

To kiedy ona miala zajsc w te ciaze? Skoro tylko miesiac z nia byl, a jak uznal zeby do Ciebie wrocic to ona juz byla w ciazy. Wychodzi na to, ze on wyladowal z ex w lozku na tym spotkaniu w sprawie domu. Dlatego pewnie chcial wtedy do niej wrocic.

Chodziło mi ze po miesiącu od naszego rozstania a nawet nie całym miesiącu byli razem oficjalnie. A czy spotykali się wcześniej nie wiem .

71

Czytam i nóż w kieszeni mi się otwiera...
Skąd przekonanie, że On kocha Ciebie? Bo co? Bo tamtej tak powiedział?
Gwarantuję Ci, że wracając do Niej przyznał, że powiedział tak w złości, bo chciał Ją skrzywdzić itp.
Coś Ty się tak seksu uczepiła??? A to Dziecko to niby skąd? Z wielogodzinnych rozmów o pogodzie???
Przejrzyj na oczy, domyślam się, że nie jesteś podlotkiem i dopuść do głowy, że gdyby chciał, to by do Ciebie wrócił.

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024