Rozstałem się z dziewczyną. Potrzebuję pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstałem się z dziewczyną. Potrzebuję pomocy

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 227 z 227 ]

196

Odp: Rozstałem się z dziewczyną. Potrzebuję pomocy

Czasem Cie nie rozumiem. Ale jestes kobieta, wiec to wiele tlumaczy. Straszna rzecz by sie wydarzyla, gdybys napisala wink ale nie to nie!

No wlasnie! Czyli moja teoria nie jest glupia, ze jesli sie pocalujemy na tym 6 spotkaniu, to bedzie zle. A moze bedziemy rok ze soba? Wiec... trzeba probowac wink i nikt mnie nie przekona, ze nie. Lozka jej nie proponuje. Zwiazku tez. Zreszta czy pocalunek oznacza zwiazek? Nie. Proste smile

Zobacz podobne tematy :

197

Dla Ciebie pocałunek może nie oznaczać związku, ale dla jakichś 75% kobiet oznacza.
I tego nie przeskoczysz.

A po co Ci moje wspomnienia?
Była atmosfera, był pocałunek. W sumie ja od tego czasu liczę nas jako parę, dla mnie pocałunek jest oznaką większego zainteresowania, związku właśnie. To moment, w którym zaczyna się dla siebie być na wyłączność.

198

A co jesli bedzie chemia itd ja zainicjuje pocalunek, a ona hmm odwroci sie czy cos albo powie to nie to? Jak do tego podejsc?

Eh to wszystko jest skomplikowane...

199

No to spaliłeś. Marne szanse, żebyś dostał drugą szansę.
To Ci w sumie też miałam napisać. Że mało kiedy od początku jest "wow". Zwykle chęć bycia z daną osobą w związku buduje się w trakcie poznawania się. Jak wyskoczysz z całowaniem za wcześnie to usłyszysz, że ona nie jest zainteresowana. I koniec. Mogło być, a nie będzie.

200 Ostatnio edytowany przez Piskulski580 (2018-03-11 08:28:55)

Zaczynam kumac! big_smile ale takie przytulenie na poczatek/koniec spotkania jest ok? Gorzej jak przez te 10 spotkan w ogole nie bedzie wow. Tylko strata czasu. U mnie jest ten cholerny problem, ze juz jak sie umowie z ladna kobieta, to od razu traktuja ja jako potencjalna partnerke... hmm

Coz. Pozostaje czekac. Na sile nie zaczepiac. Jak sie sama mna jakas zainteresuje, to pociagne temat dalej. Sam juz nic nie zaczynam. Nie ma sensu

Ale tak sobie mysle. Nawet jak wejde z kobieta w zwiazek po 2 msc spotykania sie, a okaze sie, ze jest lipa w lozku i jednak nie spelnia moich oczekiwan, to co wtedy? Nagle rozstanie?

201

To chodzi Ci o związek czy o seks?

Strasznie niedojrzały jesteś.

202

Piskulski580 napisał/a:

Czasem Cie nie rozumiem. Ale jestes kobieta, wiec to wiele tlumaczy. Straszna rzecz by sie wydarzyla, gdybys napisala wink ale nie to nie!

Problem jest taki, że o takich rzeczach się z kobietami nie rozmawia (z wyjątkami). Będą Ci nawijały makaron na uszy i mówiły jak powinno być. Oczywiście to nie oznacza, że gdyby doszło do spotkania, to zachowają się tak jak mówią i będą tego oczekiwać. Od takich rozmów masz kolegów albo męskie fora.
Mówią Ci np. że nie chodzi o sex i jeżeli facetowi chodzi o sex to jest to obrzydliwe. Totalna bzdura. No ale tak jej wypada mówić, więc mówi.
Następny przypadek mówisz, że jezeli jest chemia i próbujesz ją pocałować, a ona odmawia to co robić? Masz odpwoiedź, że jesteś spalony. OCzywista bzdura. Kobieta odmawia pocałunku, bo poruszasz się jak słoń w składzie porcelany i nie czujesz bluesa. No i niestety tak to często z kobietami jest. Mówią jedno, czują drugie i przez to wiele kobiet jest nieszczęśliwych.

203 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-03-11 09:40:22)

Balin, czy Ty właśnie twierdzisz, że mówię mu co innego niż myślę?:D
Nie smile mówię mu dokładnie to co myślę.

Wydaje mi się, że jednak lepiej wiem co myśli kobieta niż Ty wink

I nikt tutaj nie mówi, że jak facetowi chodzi o seks (bo błagam, w Polsce jesteś, my nie używamy form przez x), to jest obrzydliwe. Ale jak szuka na seks to niech szuka na seks,  nie twierdzi, że na związek na całe życie.
Bo do związku na całe życie a związku z wczesnym seksem można się zabrać na różne sposoby.

204 Ostatnio edytowany przez Piskulski580 (2018-03-11 09:41:04)

No wlasnie. To moze byc tez test, ze "o nie, za szybko mu poszlo!" Ja tez tego chce i go pragne, ale niech jeszcze chwile poczeka. Wiec ja nie dokoncza wierze w to, co pisze kolezanka Lady. A Ty jak uwazasz - kiedy mozna pocalowac kobiete, jesli wszystko wydaje sie ok?

@Lady: a wyobrazasz sobie zwiazek bez dobrego seksu? Ja nie. Absolutnie.

205 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-03-11 09:44:59)

Nie wyobrażam sobie związku bez dobrego seksu, natoniast uważam, że dobry seks się tworzy z drugą osobą i on ewoluuje z czasem. Oczekiwanie świetnego seksu na starcie w młodym wieku jest głupotą.

Chłopie, jak chcesz mieć dziewczynę, która Ci robi głupie testy to miej. Mnie się nie chce mówić co innego niż myślę. Zresztą to strasznie krzywdzący stereotyp jest.

206

Lady Loka napisał/a:

Jeżeli nie rozumiem, to czytam jeszcze raz. smile

207 Ostatnio edytowany przez Piskulski580 (2018-03-11 09:47:20)

Tak, ale jesli po ktoryms razie kobieta jest zwyczajnie slaba, to coz - pozostaje sie rozstac. Takie moje zdanie. Co z tego, ze bedziemy sie dogadywac, skoro w tej kwestii bedzie zle. Dlatego jak dla mnie nie ma co dlugo zwlekac z tym. Mysle, ze po poltora msc znajomosci cos mozna dzialac w tym kierunku

A myslisz, ze nie robia testow? Robia. No, moze takie ok 3o lat nie wink

208 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-03-11 09:48:23)

balin napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Jeżeli nie rozumiem, to czytam jeszcze raz. smile

Dobrze, że nie masz wglądu w moje myśli:)

Piskulski - rób jak uważasz. Ja się wymiksowuję z tego tematu.

209

Piskulski580 napisał/a:

A Ty jak uwazasz - kiedy mozna pocalowac kobiete, jesli wszystko wydaje sie ok?

Ja jestem inny niż Ty. Tak samo kobiety. Każda jest inna. Trzeba czuć bluesa, po to przechodzisz przez nieudane związki, żeby się tego nauczyć. Jeżeli jest chemia, no to nie ma, że można - trzeba. big_smile

210

No wlasnie smile czyli nie ma co sluchac i robic to, na co ma sie ochote smile jak na tym 5 spotkaniu pocaluje, a ona odrzuci, czy cos - trudno smile a jestem pewien, ze nie, bo ostatnio to przerobilem i wyszlo, bo od tego wszystko "ruszylo" smile

211 Ostatnio edytowany przez balin (2018-03-11 10:05:23)

Piskulski580 napisał/a:

No wlasnie smile czyli nie ma co sluchac i robic to, na co ma sie ochote smile jak na tym 5 spotkaniu pocaluje, a ona odrzuci, czy cos - trudno smile a jestem pewien, ze nie, bo ostatnio to przerobilem i wyszlo, bo od tego wszystko "ruszylo" smile

Tu na forum był wątek dziewczyny, która nie wiedziała co robić (zanosiła się z decyzją porzucenia), bo na 5 spotkaniu chłopak jeszcze jej nie pocałował. smile

Lady Loka napisał/a:

Wydaje mi się, że jednak lepiej wiem co myśli kobieta niż Ty wink

Ja wiem, że z reguły kobiety mówią co myślą, a robią co czują. smile

212

No dobrze. Sporo sie dowiedzialem i dziekuje Wam za te slowa. smile

Finalne pytanie - nie szukac nic teraz na sile? Nawet nie zaczepiac itd? Sama sie znajdzie kobieta, ktora zechce mnie i moje pasje?

213

Piskulski580 napisał/a:

nie szukac nic teraz na sile? Nawet nie zaczepiac itd? Sama sie znajdzie kobieta, ktora zechce mnie i moje pasje?

Tak jak tu mówiły dziewczyny. Wszystko zależy od tego czego chcesz Ty i czego chce dziewczyna, którą spotkałeś. Z tego co pisałeś, to nie chcesz dziewczyny na stałe, bo chcesz się sam dorabiać. No to może jakaś na sex, albo do wyrobienia się w kobiecym towarzystwie.

214

Po tym wszystkim na razie nie chce zadnego zwiazku. Na razie praca, hobby, chata i dopiero wtedy chcialbym poznac kobiete na dluzej (moze na stale?). smile

Hmm taka kobiete na seks nawet bym przygarnal, ale jak to jej wytlumaczyc haha big_smile nie takie to proste ^^

215

Piskulski580 napisał/a:

Po tym wszystkim na razie nie chce zadnego zwiazku. Na razie praca, hobby, chata i dopiero wtedy chcialbym poznac kobiete na dluzej (moze na stale?). smile

Zawsze istneije ryzyko, że w takim przypadku trafisz na materialistkę, która poleci na Twoje dobra, a nie na Ciebie. smile

Piskulski580 napisał/a:

Hmm taka kobiete na seks nawet bym przygarnal, ale jak to jej wytlumaczyc haha big_smile nie takie to proste ^^

Oj zdziwiłbyś się, ale jak zaczniesz jej prawić o swoich pasjach, problemach i tym dorabianiu się, to zwieje od Ciebie gdzie pieprz rośnie. smile

216

Jasne. Ale wyczuje to wink

Haha nie zaczne, ale cos w tym zlego jakbym powiedzial o swojej pasji? wink jakis pomysl jak poderwac taka na cos szybkiego i gdzie takich szukac? ^^

217

Piskulski580 napisał/a:

Jasne. Ale wyczuje to wink

Haha nie zaczne, ale cos w tym zlego jakbym powiedzial o swojej pasji? wink jakis pomysl jak poderwac taka na cos szybkiego i gdzie takich szukac? ^^

A to co było? big_smile

Piskulski580 napisał/a:

W polowie stycznia rozstalem sie z dziewczyna po 3-miesiecznym zwiazku (krotko, wiem smile), ale dzialo sie tyle, ze nie macie pojecia. Mamy po 25 lat, czyli juz mlody nie jestem. Bylo cudownie, pelne zaangazowanie z jej strony, byla mna wniebowzieta. Bylem dla niej idealem i kogos takiego jeszcze nie poznala. W lozku mega (wszystko jej slowa).

218

I do czego zmierzasz? smile

219 Ostatnio edytowany przez balin (2018-03-11 13:49:45)

Piskulski580 napisał/a:

I do czego zmierzasz? smile

Do tego o czym mówimy. Popatrz na Twoją historię z jej strony. Zostałeś wyrwany, był sex, zebrała doświadczenia i powiedziała baj baj, bo nic ciekawego już jej nie mogłeś zaoferować poza tzw. miłosną złotą klatką i perspektywą wpólnego starzenia się. Mówisz, że nie ma wokół Ciebie chętnych na sex, jak widać są. To tylko kwestia Twojej małej świadomości i pojmowania co się wokół Ciebie dzieje.

220

Nie ma, niestety sad kolezanek brak, a nowej nie zaproponuje od razu seksu chocbym chcial tylko to.

Kiedys zapytalem sie jej "czym ci zaimponowalem", bo tak mi powiedziala po jakims czasie? Odpowiedziala tym, ze jeszcze z zadna nie uprawialem seksu. Tak, ona byla moja pierwsza partnerska seksualna i teraz tak ukladam sobie i to byl chyba zwiazek dla... seksu. Ona odreagowala, ja zobaczylem jak to jest.

221

Jestem nowa, potrzebuje pomocy i nie wiem jak dodać post. Pomoże ktoś?

222 Ostatnio edytowany przez authority (2018-03-11 18:22:22)

Lol a co teraz zrobiłaś jak nie dodałaś posta chyba iż chodzi ci o temat. Jak chcesz dodać temat rozumiem iż w tym dziale to wchodzisz na dział http://www.netkobiety.pl/f78.html po prawej duża wytłuszczoną czcionką widać granatowy napis utwórz nowy temat.
http://image.ibb.co/j3MANn/zrzucik.png
tu masz jak wstawiać obrazki Obrazki http://www.netkobiety.pl/help.php?section=img
emotikonki tutaj http://www.netkobiety.pl/help.php?section=smilies

223

Piskulski nie wychodzi Ci bo masz za duże ciśnienie na to wszystko odpuść trochę chłopie. Acha i jeszcze jedno kobiety lubią czuć tę nute niepewności wtedy są na tzw..haju zakochania'' Nie mozesz być za dobry i zaglaskiwać kobiety na śmierć i żeby wszystko wokó niej sie kreciło. Wystap z tego zakonu ,,Białych Rycerzy'' i zacznij sie zachowywać jak  facet wtedy kobiety same sie pojawią . Poczytaj książki o kobietach to Ci troche rozjaśni w głowie jak cchesz wiedzieć jakie to Ci mogę  napisac na pw smile

224 Ostatnio edytowany przez Piskulski580 (2018-03-12 05:56:21)

Tak. Mam ogromne cisnienie, bo nie chce byc samotny do konca zycia. A jak wyluzuje to co, same zaczna wysylac zaproszenia i zagadywac? Niedoczekanie. wink

Moge odezwac sie do Ciebie na pw i pogadac?

@balin: sprawdz maila wink

225

Piskulski580 napisał/a:

Tak. Mam ogromne cisnienie, bo nie chce byc samotny do konca zycia. A jak wyluzuje to co, same zaczna wysylac zaproszenia i zagadywac? Niedoczekanie. wink

Moge odezwac sie do Ciebie na pw i pogadac?

@balin: sprawdz maila wink

Hmmm gdy masz ciśnienie na jakąś relację, to zachowujesz się nie naturalnie. Przytłaczasz osobę na której Ci zależy, kiedy ona zaczyna czuć presję to zaczyna spadać jej zainteresowanie Twoją osobą. Pewność siebie, uśmiech na twarzy i zero marudzenia i jęczenia smile będzie dobrze ale na moment wyluzuj smile

226

Tylko teraz to ja nawet nie widze opcji poznania jakiejs innej, zeby te "cechy" pokazac hmm wiesz, spinam sie, bo gdybym wczesniej zaliczyl jakies krotkie relacje. A tu dopiero pierwszy zwiazek i pierwszy raz w wieku 24 lat! Nie ze jestem aseksualny... tylko kobiet brak sad

227

Piskulski możesz na pw smile

Posty [ 196 do 227 z 227 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstałem się z dziewczyną. Potrzebuję pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024