Tom94 napisał/a:A ja chciałem tylko zauważyć że gdyby nie mizoandryczki to nie byłoby mizoginów
A gdyby nie twoja matka, to by cię tu nie było.
Gdyby nie twój ojciec to ciebie też by tu nie było
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy też to zauważyłyście?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tom94 napisał/a:A ja chciałem tylko zauważyć że gdyby nie mizoandryczki to nie byłoby mizoginów
Makigigi napisał/a:Tom94 napisał/a:A ja chciałem tylko zauważyć że gdyby nie mizoandryczki to nie byłoby mizoginów
Sugerujesz, że ojciec urodził Makagigi ??
Tom94 napisał/a:Makigigi napisał/a:A gdyby nie twoja matka, to by cię tu nie było.
Sugerujesz, że ojciec urodził Makagigi
??
A ty sugerujesz że tylko dzięki matce jest na tym świecie?
Mysle, ze najlepiej bedzie jesli nie będziemy komentować postów facetow, którzy maja tak interesujące zycie, ze az spędzają je na babskich forach.
Rownież uwazam, ze Netkobiety to miejsce głownie dla kobiet, a niestety ostatnio non stop pałętają sie tu jakies męskie, zagubione i zakompleksione dusze.
balin napisał/a:Nie ma to jak kolejny szowinistyczny wątek.
Dobrze powiedziane, co to się na tym forum zrobił za syf, myślałam, że to forum kobiece, a powoli czuję się jak na bracia samcy do jasnej cholery. Wszyscy sfrustrowani mizogini niech się tam przeniosą, nikt płakać nie będzie. Było jeszcze fajnie, jak faceci prosili o radę z kobiecej perspektywy, ale teraz to się zrobiło parówkowe kółko wzajemnej adoracji. Adminki, śpicie?
tez mam podobne odczucia
nawet zgłaszanie watkow nie pomaga
dlatego tez średnio już mi sie chce wypowiadac tutaj, bo jak nie trollowy watek to kolejny od prawiczka-staruszka, który obraza kobiety
chcialam trafic ba forum kobiece, zeby rozmawiac z kobietami, a ostatnio to rzeczywiście sie robia bracia samcy
rossanka napisał/a:Tom94 napisał/a:Gdyby nie twój ojciec to ciebie też by tu nie było
Sugerujesz, że ojciec urodził Makagigi
??
No oczywiście. Od kobiety zależy, czy urodzi czy nie.
Mężczyzna może tylko chciec. Brutalne ale taka prawqda.
Tom94 napisał/a:rossanka napisał/a:Sugerujesz, że ojciec urodził Makagigi
??
To po co wam faceci?
Skoro potraficie już rodzić dzieci bez ich pomocy to nic tylko się cieszyć
Ps: Nie wiem czy wiesz ale aborcja jest nielegalna.
Ameliorate napisał/a:balin napisał/a:Nie ma to jak kolejny szowinistyczny wątek.
Dobrze powiedziane, co to się na tym forum zrobił za syf, myślałam, że to forum kobiece, a powoli czuję się jak na bracia samcy do jasnej cholery. Wszyscy sfrustrowani mizogini niech się tam przeniosą, nikt płakać nie będzie. Było jeszcze fajnie, jak faceci prosili o radę z kobiecej perspektywy, ale teraz to się zrobiło parówkowe kółko wzajemnej adoracji. Adminki, śpicie?
tez mam podobne odczucia
nawet zgłaszanie watkow nie pomaga
dlatego tez średnio już mi sie chce wypowiadac tutaj, bo jak nie trollowy watek to kolejny od prawiczka-staruszka, który obraza kobietychcialam trafic ba forum kobiece, zeby rozmawiac z kobietami, a ostatnio to rzeczywiście sie robia bracia samcy
To może spróbujmy zgłaszać jak najczęściej tego typu wątki i jednocześnie się w nich nie wypowiadać? Bo szerzy się jak zaraza.
Drodzy sfrustrowani "panowie" - nie lubicie kobiet? wynocha na męskie fora.
Tom94 napisał/a:rossanka napisał/a:Sugerujesz, że ojciec urodził Makagigi
??
W dodatku matka jest zawsze pewna a ojciec ... cóż ... domniemany. ;-)
Muszę tu wyręczyć toma94: Ale przecież są testy na ojcostwo. tom94 na bank będzie robił jeśli Bóg da mu potomstwo.
Także ten.. tom, już nie musisz pisać tego samego, co zawsze
rossanka napisał/a:Tom94 napisał/a:A ty sugerujesz że tylko dzięki matce jest na tym świecie?
Mężczyzna może tylko chciec. Brutalne ale taka prawqda.To po co wam faceci?
Skoro potraficie już rodzić dzieci bez ich pomocy to nic tylko się cieszyć![]()
Ps: Nie wiem czy wiesz ale aborcja jest nielegalna.
Mówiłam ogólnie o świecie.
Mi by się akurat facet przydał do życia, więc nie wiem o kim mówisz
rossanka napisał/a:Tom94 napisał/a:A ty sugerujesz że tylko dzięki matce jest na tym świecie?
Mężczyzna może tylko chciec. Brutalne ale taka prawqda.W dodatku matka jest zawsze pewna a ojciec ... cóż ... domniemany. ;-)
Muszę tu wyręczyć toma94: Ale przecież są testy na ojcostwo. tom94 na bank będzie robił jeśli Bóg da mu potomstwo.
Także ten.. tom, już nie musisz pisać tego samego, co zawsze
A wiesz, że czytałam gdzieś jakiś wpis, czy coś, jakiś facet cos mówił, że powinny być obowiązkowe testy na ojcowstwo.
A najlepsze było to, że grupa innych mężczyzn ochoczo mu przyklaskiwała - gdzieś ktoś wkleił nawet tamtą dyskusję, nie pamiętam co to za strona była.
Wyobrażasz sobie, masz męża , czy partnera, zachodzisz w ciążę a on ci każe robić testy, czy jest ojcem? Bardzo to przygnębiające.
Jak to czytałam to aż mnie takie jakieś zażenowanie ogarnęło, coś jak wstyd, smutek, jakiś niesmak, że instnieją faceci, którzy by tak chętnie postąpili.
Tam aż zionęło nienawiścią do kobiet. Może i dobrze, że ci faceci nie mieli partnerek, bo zatruli by im całkiem życie. Niektórzy w sumie dobrze, że są sami.
W związku z tym, że dyskusja w wątku bardzo odeszła od meritum, wnioskuję że temat został wyczerpany.
Dodatkowo poziom rozmów osiąga powoli niepokojący stan wód gruntowych, nie ma sensu sprawdzać, czy może być jeszcze gorzej.
Dziękuję za dyskusję, wątek zamykam.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy też to zauważyłyście?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024