Czy też to zauważyłyście? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy też to zauważyłyście?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 272 ]

131

Odp: Czy też to zauważyłyście?
Rikitiki napisał/a:

A one nie czują sie jak tanie ku*wy?

A czemu nas o to pytasz? Skąd mamy wiedzieć?
I w ogóle w czym problem? Nie chcesz chodzić na roksy, to nie chodź. Nie chcesz umawiać się z materialistkami , to się nie umawiaj. Chyba , że tu chodzi o co innego.... autor by chciał na kolację ze śniadaniem, ale tak żeby i zaliczył i żeby to ona zapłaciła za wyżywienie. Taki materialista big_smile

132 Ostatnio edytowany przez CatLady (2018-02-11 22:44:26)

Rikitiki napisał/a:

Rossanka czytaj uważnie, pisałem już 2x.  Nie mam zdania o facetach ponieważ:

Ja juz wyżej Ci odpisałam na temat tych facetów i Twojej opinii o nich, co zignorowałeś. Chyba trafiłam w sedno big_smile

Mógłbyś sobie zapłacić za roksę - owszem, jakbyś miał pieniądze, a nie masz tongue

Ty znasz jakiegoś faceta, ubogiego, co uwił się wokół jakiejś bogatej kobiety i udaje miłość albo przyjaźń, by z niej doić???

Ja osobiście nie znam, ale na tym forum ze dwa takie wątki kojarzę. Kobiety pisały, że facet z kiepską pracą, z długami wciska kity o miłości i mocno naciska na wspólne mieszkanie - u nich, bo on tak kocha.

133 Ostatnio edytowany przez Rikitiki (2018-02-11 23:11:18)

Ależ stać mnie. Nie stać mnie na własne mieszkanie, auto, ale jak mam tylko siebie na utrzymaniu to 2200 netto beznadziejnie nie jest. Tylko po co płacić za to?? Tym bardziej że jeszcze fajna koleżanka, samotna ze studiów została...ale ja tam nigdy na to ciśnienia nie miałem. Ja bym wolał miłość życia (tyle że ta teraz zaczyna sie oczywiscie od kaski) ale darmowym bara bara nigdy nie gardziłem i nie pogardzę

No właśnie, takich facetów jest bardzo batdzo mało a kobiet setki. Nawet dopiero co czytałem wątek "180 cm i minimum 6 tysia". To jest jeszcze gorsze niż wszelkiego typu dziwki i szukające sponsorów bo one przynajmniej są na tyle uczciwe, że jasno mówią o co chodzi, a nie rozkochują w sobie tylko dla kasy....

134

Rikitiki napisał/a:

Ależ stać mnie. Nie stać mnie na własne mieszkanie, auto, ale jak mam tylko siebie na utrzymaniu to 2200 netto beznadziejnie nie jest. Tylko po co płacić za to?? Tym bardziej że jeszcze fajna koleżanka, samotna ze studiów została...ale ja tam nigdy na to ciśnienia nie miałem. Ja bym wolał miłość życia (tyle że ta teraz zaczyna sie oczywiscie od kaski) ale darmowym bara bara nigdy nie gardziłem i nie pogardzę

No właśnie, takich facetów jest bardzo batdzo mało a kobiet setki. Nawet dopiero co czytałem wątek "180 cm i minimum 6 tysia". To jest jeszcze gorsze niż wszelkiego typu dziwki i szukające sponsorów bo one przynajmniej są na tyle uczciwe, że jasno mówią o co chodzi, a nie rozkochują w sobie tylko dla kasy....

Ten wątek to była prowokacja.

135

rossanka napisał/a:
Rikitiki napisał/a:

Ten wątek to była prowokacja.

Obecny wątek to też prowokacja :-)

136

Rikitiki napisał/a:

Tylko teraz niestety miłośc zaczyna się od portfela,

Skąd taki dziwaczny pomysł?

Przecież 100+ lat temu u nas, i do dzisiaj w niektórych rejonach świata, to na ten moment miałbyś dawno żonę. Tylko wybrałby ją Twój ojciec, kierując się kryteriami.... powiedzmy... społecznymi. Choćby: posag, relacje z jej rodziną, inne korzyści itd... Oczywiście JEJ rodzice też rozpatrywali by kandydatów pod względem majątku, relacji rodzinnych, itd...

Teraz przynajmniej możesz sobie sam wybrać i sam sobie na żonę zapracować big_smile

137

Kiedyś były zupełnie inne czasy, wtedy majątek owszem - chyba najbardziej się liczył, a wzrost, wygląd ani troche. Generalnie ludzie ubożsi, niżsi i drobniejsi byli.

Wracając do tematu to jak widać takich facetów szukających jak tu żerować kosztem kobiety jest raptem kilku, natomiast w odwrotnym kierunku cała masa kobiet...

138

Rikitiki napisał/a:

Kiedyś były zupełnie inne czasy, wtedy majątek owszem - chyba najbardziej się liczył, a wzrost, wygląd ani troche. Generalnie ludzie ubożsi, niżsi i drobniejsi byli.

Wracając do tematu to jak widać takich facetów szukających jak tu żerować kosztem kobiety jest raptem kilku, natomiast w odwrotnym kierunku cała masa kobiet...

A jakieś statystyki potwierdzające to powyższe masz ?
Czy to tylko czcza pisanina ?

139

No chociażby to co piszecie, że albo nie znacie takiego faceta, albo co najwyżej 2. Natomiast jeśli chodzi o kobiety szukające łatwego życia/pieniędzy to chociażby wszelkie portale...

ps. żeby nie było. Nie mówię o sytuacji, gdy kobieta zakochuje się w facecie, gdy oboje nie mają nic i dopiero potem się dorabiają, albo to on się dorabia, a ona go wspiera. To zupełnie inna sytuacja

140

Nie znamy, bo takie zjawisko raczej rzadko występuje. Pewnie kwestia Karola Darwina.

Rikitiki napisał/a:

Natomiast jeśli chodzi o kobiety szukające łatwego życia

Ona ma męskiego, opiekuńczego faceta.
On czuje się męskim facetem z kosmatym torsem.
Wszyscy są szczęśliwi.

141

Co innego jak zakochała sie, gdy on nie mial kasy, domu itp i mu pomogła to wszystko osiągnąć.

Ale one wolą na gotowe iść..

142

Rikitiki napisał/a:

Co innego jak zakochała sie, gdy on nie mial kasy, domu itp i mu pomogła to wszystko osiągnąć.

To poszukaj sobie może jakiejś już ustawionej, która zarabia i ma wysoka pensje. Wtedy nie będziesz się bał,  że poleciała na twoje pieniądze,  bo jej pieniędzmi nie zaimponujesz.  Ona będzie miała swoje, więcej od ciebie.
Teraz jest dużo kobiet, które dużo zarabiają.

143

rossanka napisał/a:
Rikitiki napisał/a:

To poszukaj sobie może jakiejś już ustawionej, która zarabia i ma wysoka pensje. Wtedy nie będziesz się bał,  że poleciała na twoje pieniądze,  bo jej pieniędzmi nie zaimponujesz.  Ona będzie miała swoje, więcej od ciebie.

No tak, rossanko, ale te co zarabiają, to tym bardziej chcą mieć więcej i wolą bogatych. Chcą ich oskubać zachłanne zdziry. Prawdziwa miłość występuje tylko wśród biednych ludzi. TYLKO.

144

Makigigi napisał/a:
rossanka napisał/a:
Rikitiki napisał/a:

No tak, rossanko, ale te co zarabiają, to tym bardziej chcą mieć więcej i wolą bogatych. Chcą ich oskubać zachłanne zdziry. Prawdziwa miłość występuje tylko wśród biednych ludzi. TYLKO.

Taki miałam pomysł,  skoro była obawa,  że kobieta poleci na pieniądze.
Biedna- dla niej liczy się zamożnych facet.
Bogata-dla niej liczy się jeszcze bogatszy  facet.
To już nikt nie został. wink
A mimo to tyle małżeństw dookoła.

145

Apetyt rośnie w miare jedzenia

146 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-02-12 17:50:56)

Rikitiki napisał/a:

ps. żeby nie było. Nie mówię o sytuacji, gdy kobieta zakochuje się w facecie, gdy oboje nie mają nic i dopiero potem się dorabiają, albo to on się dorabia, a ona go wspiera. To zupełnie inna sytuacja

A jak to ona się dorabia, a on ją wspiera, to już jest, że poleciała na kasę albo on ją sponsoruje, tak? Czy może wykorzystuje biedaka w jakiś inny tajemny sposób?

147

Rikitiki napisał/a:

Apetyt rośnie w miare jedzenia

Ale patrz, to pasowała by taka kobieta do ciebie, bo dla Ciebie też się bardzo liczą pieniądze i lubisz pieniądze.
Sam to napisałeś
To dlaczego kobieta  też nie może lubić pieniedzy? Dobrze byście się dogadywali bo byście mieli taki sam pogląd na zarobki.

148

Co innego jak pomaga je zarobić, a nie na gotowe przychodzi i udaje zakochaną

149

Rikitiki napisał/a:

Przecież nikt ci nie każe zwiazać się z taką,  co przychodzi na gotowe. Wybierzesz sobie taką,  która też chcę się razem dorabiać.
Tylko mi nie mów,  że takich nie ma wśród paru miliardów ludzi na ziemi.

150

Rikitiki, to weź rozdaj majątek, ubierz się w szmaty i ruszaj w świat na podbój kobiecych serc. Nic prostszego big_smile

151

Rikitiki napisał/a:

Ale co Ty się tak do przodu martwisz, jak Ty jeszcze nie masz nic gotowe dla takiej ewentualnej kobiety?

152

Chętnie, tylko gdzie takie poznać?

153

Rikitiki napisał/a:

Takie nie istnieją,  każda patrzy na pieniądze.  A jak na pieniądze to na portfel. A jak nie na portfel to na wzrost tongue

154

Rikitiki napisał/a:

Ale jakie? takie co nie lecą na kasę? Przecież nie istnieją takie. Myślałam, że to już ustaliliśmy. Przecież te biedne też się nie zakochują, tylko wyrachowanie szukają chłopa, żeby się jego kosztem ustawić. A jak się nawinie potem jeszcze bogatszy, to go wymienią od razu. Kiepska sprawa.

155

Rikitiki napisał/a:

jestem biedny, choć moim największym marzeniem jest bogactwo.

smutne i mało ciekawe masz marzenie.
bogactwo materialne jest przereklamowane.

156

Myślałem, że nie kocha sie kogoś za coś, a już napewno nie za rzeczy/cechy niezależne od nas.

Ale znowu offtop się zaczyna...

157

Rikitiki napisał/a:

No tak, jeszcze nie słyszałam, żeby bogaty narzekał, że kobiety lecą na kasę*. Przypadek? Nie sądzę big_smile

*Bogaty będzie dopiero narzekał, jak go jakaś harpia oskubie.

158

Rikitiki napisał/a:

Myślałem, że nie kocha sie kogoś za coś, a już napewno nie za rzeczy/cechy niezależne od nas.

Ale znowu offtop się zaczyna...

Ale bogactwo/bieda akurat jest zależne od nas, więc co się dziwisz, że można za kasę kochać? big_smile

159

"Kochać". Ale nie zbaczajcie z tematu, bo jak narazie na problem tematu odpoowiedz padła na początku, że takie lafiryndy czują wewnętrznie, że to jest słabe....

160

Może czują, może nie. Nie uważasz, że to ich prywatna sprawa, co konkretnie czują?

161

Nowa odsłona wideltza?
Kolejny facet, który ma ze sobą problem, to już się nudne zrobiło.

162 Ostatnio edytowany przez beckett (2018-02-12 18:42:08)

Makigigi napisał/a:
Rikitiki napisał/a:

No tak, jeszcze nie słyszałam, żeby bogaty narzekał, że kobiety lecą na kasę*. Przypadek? Nie sądzę big_smile

*Bogaty będzie dopiero narzekał, jak go jakaś harpia oskubie.

Nie jestem bogaty, ale zarabiam zdecydowanie powyżej przeciętnej i stać mnie na wiele przyjemności i jakiś tam standard życia.
I nie narzekam na to że kobiety lecą na kasę.
Wiesz dlaczego? Bo takie kobiety potrafię wyeliminować z automatu jeszcze przed pierwszym etapem znajomości.
Przyciąga się osoby, które w pewnym stopniu są odbiciem Twojej osobowości.
Chyba że patrzy się wyłącznie na powierzchowność.

163 Ostatnio edytowany przez Rikitiki (2018-02-12 18:44:09)

Po prostu wiedzą że to co robią to zwykłe, źle kojarzące się dziwkarstwo, więc nazywają to "wsparciem finansowym", a żeby same siebie oszukać wmawiają sobie, że niby nikt do nich nie pasuje, że już raz się przejechały......i tego typu brednie, albo że to tylko przyjaciel....

Ps. kto jeszcze z poznania i okolic?

164

Rikitiki napisał/a:

Po prostu wiedzą że to co robią to zwykłe, źle kojarzące się dziwkarstwo, więc nazywają to "wsparciem finansowym", a żeby same siebie oszukać wmawiają sobie, że niby nikt do nich nie pasuje, że już raz się przejechały......i tego typu brednie

One mają prawo nazywać to nawet sprzedażą obwoźną serków góralskich, jak mają na to ochotę. Nadal pytanie - dlaczego tak Cię to martwi? Celujesz w ten typ kobiet i bez przerwy się nabierasz? Zmień cel. I tyle. To już zostało tu tyle razy napisane, że ja nie rozumiem, czego Ty nadal nie rozumiesz...

165

Czekam na potwierdzenie tego co właśnie napisałem

166

Rikitiki napisał/a:

To chyba masz problem, bo mimo Twoich statystyk - nie wiem, czy zauważyłeś - nie znalazła się tu żadna tego typu kobieta , więc nikt z nas Ci nie może potwierdzić, że one tak myślą. Bo tego nie wiemy i nas to zresztą nie interesuje.

167

To po co to usprawiedliwiają skoro dobrze się z tym czują?

168

A skąd my to mamy wiedzieć? Zapytaj tych konkretnych kobiet, jest ich przecież ponoć całe mnóstwo i wszędzie się na nie natykasz...

169

Nie spytam ich, ponieważ to od razu doprowadzi do konkluzji iż uważam je za dziwki

170

Przecież je za takie uważasz, nieraz napisałeś to już w tym wątku. Wstydzisz się własnego zdania?

171

Rikitiki napisał/a:

Autor ma Teorię. Prezes wielkie T. i oczekuje, OCZEKUJE, że dziewczyny na forum wszystkie teraz przyznają się jakimi to są dz***kami. big_smile
Nie czaję tylko, o co mu kaman. Przecież napisałyśmy, że tylko kasa się liczy, to czego on jeszcze chce?

172

Tak, ale przecież w twarz im tego nie powiem. Wy jak uważacie kogoś za skurwiela, gnoja, mendę itp to mówicie to wprost??

173

Rikitiki napisał/a:

Tak, ale przecież w twarz im tego nie powiem. Wy jak uważacie kogoś za skurwiela, gnoja, mendę itp to mówicie to wprost??

Owszem, jak kogoś uważam za takiego, to to mówię, bo inaczej to była hipokryzja tongue

174

Rikitiki napisał/a:

Nie spytam ich, ponieważ to od razu doprowadzi do konkluzji iż uważam je za dziwki

Mam takie brzydkie podejrzenie że podnosisz sobie w ten sposób własną samoocenę, rekompensując frustrację z powodu tego że na "dziwki" Cię nie stać.

175

176 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-02-12 19:33:24)

I po co ten cudzysłów?? Nazywaj rzeczy po imieniu
Nazywanie rzeczy po imieniu to jedno, a używanie wulgaryzmów to drugie.
Jest to zabronione przez regulamin forum, do którego Autorze odsyłam Ciebie - z sugestią abyś ponownie zapoznał się z jego treścią, z naciskiem na punkt nr 18.
Dziękuję / IsaBella77

177

Nie, nie stać Cię na kobietę która leci na kasę. Stać Cię co najwyżej na tanią prostytutkę raz, dwa razy w miesiącu.

Jeśli wychodzisz z założenia że miłość da się kupić za pieniądze, to nie wiesz czym jest miłość.

178

Rikitiki napisał/a:

Ej a może ty zazdrościsz tym facetom, że mają wiele kobiet, jakich tylko chcą,  a tym kobietom, że spotykają się z zamożnymi facetami?
Jakbyś miał kupę kasy też byś tak chciał prawda?

179

Mają kupę kobiet bo są bogaci, nie mają tego poczucia, że mają w sobie " to coś ". Równie dobrze mogą roksie zapłacić i na to samo wychodzi

180

Rikitiki napisał/a:

Mają kupę kobiet bo są bogaci, nie mają tego poczucia, że mają w sobie " to coś ". Równie dobrze mogą roksie zapłacić i na to samo wychodzi

Ale Ty nie masz ani kasy ani tego czegoś tak sam napisałeś.
Więc jedyne wyjście to zdobyć to coś albo zdobyć kasę.

181

rossanka napisał/a:
Rikitiki napisał/a:

Ej a może ty zazdrościsz tym facetom, że mają wiele kobiet, jakich tylko chcą,  a tym kobietom, że spotykają się z zamożnymi facetami?
Jakbyś miał kupę kasy też byś tak chciał prawda?

Zaraz, zaraz! Autorzynka marzy o bogactwie i chce kobiet. Niech zostanie żigolakiem i voila! Jest i seks, i kasa wpada do kieszonki. I do tego dowie się, jak się czuje dz*wka, więc upiecze trzy pieczenie na jednym ogniu. big_smile

182

Ale po co komu takie co "kochają" jak masz pieniądze?? W miłosci nie o to chodzi

183

Rikitiki napisał/a:

Jeszcze jedno, czy to tylko ja nie orientuje się co to jest Roksy? Tzn z tego co wyczytałam,  to jest jakiś portal erotyczny tak? Coś jak agencja towarzyska  tylko prywatna tak? I z tego korzystają faceci.
Czemu ty wyskakujesz z tym Roksy, korzystasz z niego?Bo inaczej czemu byś się tam logował? Porządna dziewczyna nie spojrzy nawet t faceta, który umawiał się niewiadomo z kim na seks, jedynie taka typiara jak to mówisz,  albo taka co leci tylko na kasę,  ale ty takiej nie chcesz.

184

Rikitiki napisał/a:

Ale po co komu takie co "kochają" jak masz pieniądze?? W miłosci nie o to chodzi

Przecież ty nie wiesz o co chodzi w miłości.

185

rossanka napisał/a:
Rikitiki napisał/a:

To poszukaj sobie może jakiejś już ustawionej, która zarabia i ma wysoka pensje. Wtedy nie będziesz się bał,  że poleciała na twoje pieniądze,  bo jej pieniędzmi nie zaimponujesz.  .

Rossanka, już widzę jak się rzucają na to jego 2200zł big_smile zaimponuje im szalenie tongue

186 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-02-12 19:43:57)

Wiem doskonale.

A roksa to w ładniejszych słowach wulgaryzm

187

Rikitiki napisał/a:

Wiem doskonale.

A roksa to w ładniejszych słowach wulgaryzm

W jakim celu siedzisz na tym Roksy? Chcesz tam sobie znaleźć dziewczynę,  czy zone?

188 Ostatnio edytowany przez CatLady (2018-02-12 19:43:54)

Rikitiki napisał/a:

A to bogaty facet nie może mieć tego czegoś? Musi być beznadziejny i nie wart miłości, bo bogaty? Tylko za forsę można go kochać?

Rossanka,

roksa to nazwa portalu, gdzie się ogłaszają "prywatnie" różne sprzedajki big_smile

189

Rikitiki napisał/a:

Wiem doskonale.

A roksa to w ładniejszych słowach dziwka

Autorze, raz jeszcze proszę, abyś nie używał na forum wulgaryzmów, co jest zabronione przez nasz regulamin.
W przypadku dalszego lekceważenia zasad - otrzymasz upomnienie / IsaBella77

190

CatLady napisał/a:
Rikitiki napisał/a:

A to bogaty facet nie może mieć tego czegoś? Musi być beznadziejny i nie wart miłości, bo bogaty? Tylko za forsę można go kochać?

Rossanka,

roksa to nazwa portalu, gdzie się ogłaszają "prywatnie" różne sprzedajki big_smile

Wiem co to jest, bo czytałam o tym, domyslam się co to jest, ale nie widzialam.
W wolnej chwili zerknę,  jeśli tylko ta strona nie wymaga rejestracji. To pewnie coś ala, miks  Sympatii, Tindera,  Allegro  i Olx.

Tak tak, jak bogaty facet to na pewno bez wartości a jak ma żonę to ona jest z nim tylko dla pieniędzy; )

191 Ostatnio edytowany przez Rikitiki (2018-02-12 19:54:17)

Ja nie siedze na żadnych płatnych portalach. Nigdy nie płacilem za to i nie mam zamiaru. Poza tym one zawirusowane. Używalem słowa "roksa" by nie używać bardziej obraźliwych.

Catlady, ale tu chodzi o "miłość" bo jak facet przy kasie i kobieta nagle się "zakochała".

Podam Wam przyklad: nie żebym sie czyimś życiem interesował, a tym bardziej nią (zwlaszcza ze kolczyki na buzi są obleśne) kilka lat temu mialem współlokatorke. Miala chlopaka. Żyliśmy w zgodzie i pewnego dnia mi mówi ze na kilka dni jedzie na drugi koniec polski bo poznała kogoś. Wróciła, opowiadała że fajnie itp. Jakiś czas potem jak sie wyprowadzila, patrze na fb jej profil a tam fotki 5 gwiazdkowego hotelu w turcji albo grecji....

Zawsze mi sie ona przypomina jak z kolegami rozmawiamy o płci przeciwnej

192

Rikitiki napisał/a:

To po co to usprawiedliwiają skoro dobrze się z tym czują?

Masz poważny problem. Nie zrozumiałeś podstawowej idei forum. Jest to płaszczyzna wymiany myśli i poglądów. Jako że ty masz do dyspozycji tylko jedna myśl, to z wymianą sobie nie bardzo radzisz. To smutne.
A jak chodzi o meritum sprawy, to jeśli nie byłoby popytu, to i podaż by się skończyła. Mówiąc prościej, skoro są fagasi którzy płacą za seks, to są i prostytutki. A najlepsze jest to, że ci frajerzy skubani przez mądre dziewczyny, czują się od nich lepsi, mimo że to oni dostają kaszankę, a płacą za de volei'a. I kto tu zasługuje na pogardę?

193

Rikitiki napisał/a:

Podam Wam przyklad: nie żebym sie czyimś życiem interesował, a tym bardziej nią (zwlaszcza ze kolczyki na buzi są obleśne) kilka lat temu mialem współlokatorke. Miala chlopaka. Żyliśmy w zgodzie i pewnego dnia mi mówi ze na kilka dni jedzie na drugi koniec polski bo poznała kogoś. Wróciła, opowiadała że fajnie itp. Jakiś czas potem jak sie wyprowadzila, patrze na fb jej profil a tam fotki 5 gwiazdkowego hotelu w turcji albo grecji....

Zawsze mi sie ona przypomina jak z kolegami rozmawiamy o płci przeciwnej

Poznała kogoś a potem wrzuciłem zdjęcia z wakacji na fejsbuka. I co z tego? Może poleciała na kasę,  a może się zakochała on się  zakochał w niej i pojechali na wczasy.
Z resztą popatrz na ceny taka Grecja nie jest taka droga jak dobrze wybierzesz ofertę.  To tak jak się kiedyś jeździło do Łeby.

194

Litości....drugi koniec polski, ten sam facet i hotel 5 gwiazdek nad srodziemnym. Proszę Cię...

195

Rikitiki napisał/a:

Catlady, ale tu chodzi o "miłość" bo jak facet przy kasie i kobieta nagle się "zakochała".

Nadal nie odpowiadasz na pytanie: czy to jest niemożliwe, by się szczerze zakochać w facecie, który jest bogaty? Dlaczego nie? Bo wszyscy bogaci faceci to brzydkie, chamskie oblechy, których nie da się lubić, czy może wszystkie kobiety to dziw**, które nie wiedzą, co to miłość?

Szczerze kochać można tylko biednego? yikes

Bzdura.

Posty [ 131 do 195 z 272 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy też to zauważyłyście?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024