[treść obraźliwa, poniżej poziomu forum]
131 2018-02-07 14:01:58 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-02-07 15:39:52)
konte napisał/a:Kobiety mają zawyżone wymagania. Gdyby były zwiazane z charakterem, to ok. Wy zwiększacie wymagania co do wyglądu. Kiedyś chyba aż tak nie było. Internet wyprał wam mózgi. Dał złudną możliwość wyboru - na portalach randkowych przypada na was za duzo mezczyzn i wybrzydzacie, instagramy pokazuja jak nalezy wygladac i sie malujecie, facetowp okazuja po silowni wyrzezbionych i takich samych oczekujecie.
zgadzam się z moim przedmówcą
Pogadał se troll sam ze sobą.
![]()
Miałam napisać to samo ![]()
Konte, Police czy jak tam chcesz żeby Cię zwać.
Czy możesz powiedzieć, jaki masz cel w pisaniu tutaj?
134 2018-02-07 14:14:56 Ostatnio edytowany przez police_majster (2018-02-07 14:26:45)
Miałam napisać to samo
Czy możesz powiedzieć, jaki masz cel w pisaniu tutaj?
udowodnić że kobiety to okrutne istoty ![]()
ja to nie on, ale chyba mamy podobne przkeonania
jesteś za niski i żadna Cię nie chce, że musisz przychodzić tutaj i wylewać swoje żale? I co my Ci tutaj niby mamy powiedzieć? Większość kobiet, które Wam odpisują są w szczęśliwych związkach, niektóre małżeństwach. Więc jednak da się znaleźć sobie kogoś, kto nie jęczy i nie marudzi.
skrajnie inny poziom wyksztalcenia.
Oj, to niestety prawda. Naprawdę rzadko można trafić na kogoś, kto szanuje i podziwia wykształcenie partnera. Miałam przyjemność randkować z facetem, który pomimo skończonej tylko szkoły podstawowej (jedno z rodziców zmarło, drugiego nie znał, pięcioro rodzeństwa i wszyscy trafili do starszych dziadków, więc jako najstarszy musiał przerwać szkołę i zacząć pracować jak najszybciej) ale chłopak z ogromną pasją - znał się na tak welu rzeczach; historia, literatura, muzyka, sztuka, ekonomia - wszystko to osiągnął dokształcając się samemu w domu pomimo braku, choćby matury. Rozmowa z kimś takim była czystą przyjemnością.
Jednak wiem też jak to jest się spotykać z człowiekiem, gdzie to wykształcenie jest widoczne - ja wykształcenie wyższe, on niepełne podstawowe. Miły facet, ale kompleksy jakie przez to miał...niemal każda kłótnia w jakiś sposób była sprowadzana do tego; przytyki, próby poniżenia w oczach samej siebie lub innych, drwiny jako próba zaleczenia własnych kompleksów. No i zawiść, bo przecież ja miałem ciężej w życiu niż ty, a ty myślisz ze rozumy pozjadałaś, bo studia skończyłaś.
prawda was boli zaklamane kobiety, jestescie plugawe, odrzucacie niskich mezczyzn argumentujac ze jest dla as za niski, jakos kiedys mezcyzni ktorzy mieli 170 byli ok, w glowach wszystkim sie poprzewracalo, macie wymagania nie zwiazane z charakterem a wygladem, wyrazna rzezba przystojna twarz, wysoki
a same nic nie oferujecie
wasze zainteresowania to silownia i zdrowe odzywianie
Święta racja, ja np mam 1,63, a mam męża 1,80. Ja średnia, a on niezły. Ja z nadwagą, on bez. Tylko siłownią się nie interesuję... Cholera, może on się powinien rozwieść..
139 2018-02-07 17:42:40 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2018-02-07 17:43:31)
Lady Loka napisał/a:Miałam napisać to samo
Czy możesz powiedzieć, jaki masz cel w pisaniu tutaj?udowodnić że kobiety to okrutne istoty
Bo chcą atrakcyjnego partnera? Chyba mężczyźni (z kompleksami) wmówili sobie, że tylko Oni mają prawo wymagać wyglądu, ale w drugą stronę to nie może działać - bo to będzie krzywdzące.
140 2018-02-07 18:00:10 Ostatnio edytowany przez Ameliorate (2018-02-07 18:02:28)
Nie chce mi się przedzierać przez 4 strony, pomijając, że podejrzewam, że wideletz się zreinkarnował. Pewności jednak nie mam a autor pyta wprost,więc odpowiem krótko: każda kobieta ma inny gust i coś takiego jak "przystojny" możesz włożyć między bajki. Nie oznacza to, że kobiety nie zwracają uwagi na wygląd, ale każdej podoba się coś innego. Jednak jeśli koleś tylko ładnie wygląda to chleba z tego też nie będzie. Kobietom z mojego otoczenia podabają się faceci niebanalni, co znaczy, że mają pomysł na siebie i swój wygląd, cokolwiek by to nie było. Ja osobiście zwracam uwagę na osobowość i zdarzało mi się zakochać na śmierć w facetach, którzy na pierwszy rzut oka wcale mi się fizycznie jakoś trasznie nie podobali, ale przez pryzmat ich osobowości zaczęli. Mnie w mężczyznach imponują ich pasje (o ile to nie piłka nożna w TV, bo to dziecinne): muzyka, filmy, sztuka, nauka, podróże, książki, nawet sport jeśli facet czymś innym oprócz tego się jara. Nawet niech będą samochody czy motocykle, jeśli do tego kocha muzykę albo czyta. Niech mi jest w stanie godzinami o czymś opowiadać, niech ma wiedzę. Wykształcenie jest spoko, ale powyższe jest dużo ważniejsze. Imponuje mi wrażliwość, empatia, czułość, okazywanie uczuć, miłość do zwierząt. Imponuje mi jak facet ma jaja, żeby być feministą i głośno o tym mówić. Imponuje mi jeśli kocha swoją rodzinę i szanuje rodziców, nie ważne jakie relacje są między nimi. Imponuje mi jak z szacunkiem odnosi się do obcych na ulicy, w sklepie, do kelnerów, jeśli lubi być pomocny i bezinteresowny. Samowystarczalność i niezależność (czyli mieszkanie u siebie i opłacanie własnych potrzeb) to mus: nieważne, gdzie, o ile nie jest to u rodziców.
Co do wyglądu to dla mnie wyglądasz trochę jak Sebix z polibudy, niestety nie w moim guście. Dla mnie 10/10 to Ryan Reynolds, Ewan McGregor, albo mój narzeczony.no to z kolei mnie się w ogóle twoje typy nie podobają, już wole autora tematu bo widać że to fajny chłopak i przystojny tylko trochę zagubiony
Ale typy z wyglądu czy opisu? Abstrahując od zagęszczenia trolli w tym temacie, twój komentarz tylko potwierdza faktyczny stan, moje i innych komentarze: każda kobieta woli co innego, każda ma swój gust jeśli chodzi o wygląd i każda zwraca uwagę na osobowość. No i BelleDeNuit dobrze gada, szkoda, że na próżno, bo nasz wideletz się rozmnożył i zalał temat bardziewiem.
Lady Loka napisał/a:Miałam napisać to samo
Czy możesz powiedzieć, jaki masz cel w pisaniu tutaj?udowodnić że kobiety to okrutne istoty
Czemu kłamiesz. To faceci są okrutni...
142 2018-02-08 00:30:58 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-02-08 00:57:34)
.
Jestem niezmiernie ciekawa, ile ten troll jeszcze założy nowych kont i tematów. To jak ulubiony serial. Codziennie sprawdzam forum, żeby zobaczyć kolejny odcinek tej komedii ![]()
Boziu, boziu, ale to trzeba mieć wolnego czasu na to trollowanie. Ambitne zajęcie: trzeba nie mieć żadnego życia prywatnego, żeby ani dziewczyna, ani koledzy nie zajmowali cennego czasu, który można poświecić na pisanie tych wszystkich obszernych postów. Biedny samotny człowiek, nie ma do kogo gęby otworzyć, a tu jeszcze na forum w kółko go banują i tematy kasują... biedny ;-)
144 2018-02-08 08:41:35 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-02-08 08:42:00)
Bo chcą atrakcyjnego partnera? Chyba mężczyźni (z kompleksami) wmówili sobie, że tylko Oni mają prawo wymagać wyglądu, ale w drugą stronę to nie może działać - bo to będzie krzywdzące.
O tak, to jest streszczenie tego sławetnego wideletz'a: partiarchat wmówił facetom (z kompleksami), że tyko oni mają prawo wymagać wyglądu, ale w drugą stronę to przecież nie powinno działać. A tutaj natura okazuje się być sprzeczna z tym, co mu wmówili! Więc wymyśla i wymyśla mimo że mu tłumaczymy tą naturę - bo sam pewnie jest wyznawcą patriarchatu.