Kobiety wybrzydzają? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety wybrzydzają?

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 11 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 521 do 585 z 1,732 ]

521

Odp: Kobiety wybrzydzają?
summerka88 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Jeśli sam po sobie widzisz iż nie masz powodzenia i nie masz szans w najbliższym czasie aby kogoś poznać to nie pozostaje ci nic innego jak na jakiś czas wycofać się z życia towarzyskiego i zacząć budować swoją pozycję, zadbaj o zasoby, rozwijaj się i jak finansowo będziesz bardzo dobrze sobie radzić to kobiety szybko to wyczują i jakaś na pewno wyśle ci wyraźne sygnały zainteresowania.

Eee tam, zaraz wycofać. Niech próbuje, nie poddaje się, zmienia taktykę, ale przede wszystkim niech się rozwija.

Tyle że próbowanie które nie przynosi żadnych efektów bardzo wyczerpuje i zużywa zbyt dużo energii a tą można przeznaczyć na inne, lepsze cele.
Moim zdaniem powinien na ten moment przerwać "karierę" i wznowić ją dopiero wtedy jak będzie mieć odpowiednie zasoby.

Nya napisał/a:

Tom94, wiele kobiet pozostaje biernych i nie przejmuje inicjatywy, bo Polska to tradycyjna kraj i kobietom się wmawia, że to nie wypada, że to by było narzucanie się..

Dlatego powinno coś się z tym zrobić i te głupie myślenie zmienić bo to do niczego nie prowadzi.
Ja np. będąc w różnych krajach byłem zszokowany jak dochodziło do sytuacji gdy to kobieta pierwsza mnie zagadała, tam jednak ludzie są bardziej wyluzowani i otwarci dlatego też ubolewam nad tym iż w Polsce mamy to co mamy.

Zobacz podobne tematy :

522 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-11 14:26:02)

wideletz napisał/a:

Przystojniak zagada do laski po paru minutach rozmowy kobieta przystanie na propozycję spotkania.

Kłamiesz. Jakiś czas temu zagadywał mnie w knajpie facet, przystojny wg obiektywnych kryteriów, ale nie powiedział NIC co by mnie zaciekawiło, strasznie nijaki się wydawał, więc powiedziałam tylko 'aha, to cześć' i odeszłam.

523

Damian 933 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Niestety autorze ale u nas kobiety są bierne, roszczeniowe i w wielu przypadkach księżniczkowate więc nie licz na to że jakaś podejdzie do ciebie i zagada, kobiety są wygodne i same z siebie nigdy nie zrobią tego pierwszego kroku.
Jeśli sam po sobie widzisz iż nie masz powodzenia i nie masz szans w najbliższym czasie aby kogoś poznać to nie pozostaje ci nic innego jak na jakiś czas wycofać się z życia towarzyskiego i zacząć budować swoją pozycję, zadbaj o zasoby, rozwijaj się i jak finansowo będziesz bardzo dobrze sobie radzić to kobiety szybko to wyczują i jakaś na pewno wyśle ci wyraźne sygnały zainteresowania.

Takich wypocin od dawna nie widziałem, jak sie bedzie siedziec w domu i jęczeć jak kobyła to nigdy nikogo sie nie pozna.A wycofanie sie z zycia towarzyskiego to strzal w kolano.

Jak takiś mądry to sam coś doradź zamiast hejtować.
Prawda jest taka że jak ktoś nie ma powodzenia to jedynie co może zrobić to zdobyć laskę poprzez swoją dobrą pozycję a nie zdobędziesz jej jak będziesz tracić czas i energię na życie towarzyskie, aby osiągnąć sukces trzeba się poświęcić.

524

Kobiety na przystojniaków reagują pozytywnie - od początku kiedy do niech podejdzie, są z tego powodu zadowolone i chętne by go poznać. Przystojniak musiałby sporo zepsuć żeby stracił zainteresowanie

W przypadku średniego z wyglądu kolesia - od początku kiedy podejdzie do kobiet, nie są zainteresowane, niekiedy chcą go jak najszybciej spławić, z góry są nastawione że sorry jednak nie masz szans

A ciekawe że bez makijażu te laski są mniej atrakcyjne od średnich kolesi

Kobiety gadają że najwazneijszy charakter, ale to nieprawda

Jakoś lgną do przystojniaków, a zwyklych ignorują

Odwrotnie to kolesie i przystojni i normalni są zainteresowani średnimi laskami

Poza tym widziałem reakcję koleżanek gdzie ktoś z przeciętnych kolesi podrywa koleżankę, robią wszystko żeby kolesia olać, a potem śmieja się że - musiałam ratować Tobie tyłek inaczej umowiłabyś sie z tym średnim kolesiem

525 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-11 14:31:42)

wilczysko napisał/a:
Nya napisał/a:

Ja chciałam się ostatnio spotkać z niskim facetem (nie miał nawet 1,70), ale okazało się, że ma dziewczynę...

Takie cuda w przyrodzie też się zdarzają big_smile

Cudem to jest, że W KOŃCU poznałam inteligentnego, uroczego i miłego faceta (szkoda, że już zajętego, ale czemu się dziwić skoro jest taki fajny...). Odnoszę wrażenie, że problemem z facetami jest taki, że większość z nich jest po prostu nijaka, niczym się nie interesują, niewiele wiedzą o świecie, są zwyczajnie nudni. A na co mi wysoki i nudny?

526

wideletz napisał/a:

Kobiety na przystojniaków reagują pozytywnie - od początku kiedy do niech podejdzie, są z tego powodu zadowolone i chętne by go poznać. Przystojniak musiałby sporo zepsuć żeby stracił zainteresowanie

W przypadku średniego z wyglądu kolesia - od początku kiedy podejdzie do kobiet, nie są zainteresowane, niekiedy chcą go jak najszybciej spławić, z góry są nastawione że sorry jednak nie masz szans

A ciekawe że bez makijażu te laski są mniej atrakcyjne od średnich kolesi

Kobiety gadają że najwazneijszy charakter, ale to nieprawda

Jakoś lgną do przystojniaków, a zwyklych ignorują

Odwrotnie to kolesie i przystojni i normalni są zainteresowani średnimi laskami

Poza tym widziałem reakcję koleżanek gdzie ktoś z przeciętnych kolesi podrywa koleżankę, robią wszystko żeby kolesia olać, a potem śmieja się że - musiałam ratować Tobie tyłek inaczej umowiłabyś sie z tym średnim kolesiem

Już to pisałeś milion razy.

527

Nya napisał/a:
wilczysko napisał/a:
Nya napisał/a:

Ja chciałam się ostatnio spotkać z niskim facetem (nie miał nawet 1,70), ale okazało się, że ma dziewczynę...

Takie cuda w przyrodzie też się zdarzają big_smile

Cudem to jest, że W KOŃCU poznałam inteligentnego, uroczego i miłego faceta (szkoda, że już zajętego, ale czemu się dziwić skoro jest taki fajny...). Odnoszę wrażenie, że problemem z facetami jest taki, że większość z nich jest po prostu nijaka, niczym się nie interesują, niewiele wiedzą o świecie, są zwyczajnie nudni. A na co mi wysoki i nudny?

Hmmm... Na pocieszenie powiem Ci, że nawet inteligentny, uroczy i miły facet też może się znudzić tongue Zresztą może tamten miał po prostu dobry PR big_smile a wcale taki super nie był.

528

Tom94 napisał/a:
summerka88 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Eee tam, zaraz wycofać. Niech próbuje, nie poddaje się, zmienia taktykę, ale przede wszystkim niech się rozwija.

Tyle że próbowanie które nie przynosi żadnych efektów bardzo wyczerpuje i zużywa zbyt dużo energii a tą można przeznaczyć na inne, lepsze cele.
Moim zdaniem powinien na ten moment przerwać "karierę" i wznowić ją dopiero wtedy jak będzie mieć odpowiednie zasoby.

Różni są ludzie.
Tylko pomyśl Tom, czy chciałbyś kobietę, która leciałam tylko na „twoje zasoby”? Chciałbyś się związać z „pijawka”, która będzie żerowała na twojej „krwawicy”.
Zasoby są ważne, bo pokazują, że ktoś jest zaradny, potrafi się zatroszczyć o siebie, więc w przyszłości o rodzinę. Ale gdyby kobiety gustowała tylko w zasobnych, to musiałyby już jako 20+ celować w 40+, a jak wiesz takich par nie ma zbyt wiele. Wiesz dlaczego? Bo kobiety wybierają mężczyzn w swoim wieku, ale rokujących, czyli ambitnych, z pasjami, którzy JESZCZE niczego nie mają, ale wiele znaków na niebie i ziemi wskazuje, że mieć będą.

529

Tom94 napisał/a:
summerka88 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Różni są ludzie.
Tylko pomyśl Tom, czy chciałbyś kobietę, która leciałam tylko na „twoje zasoby”? Chciałbyś się związać z „pijawka”, która będzie żerowała na twojej „krwawicy”.
Zasoby są ważne, bo pokazują, że ktoś jest zaradny, potrafi się zatroszczyć o siebie, więc w przyszłości o rodzinę. Ale gdyby kobiety gustowała tylko w zasobnych, to musiałyby już jako 20+ celować w 40+, a jak wiesz takich par nie ma zbyt wiele. Wiesz dlaczego? Bo kobiety wybierają mężczyzn w swoim wieku, ale rokujących, czyli ambitnych, z pasjami, którzy JESZCZE niczego nie mają, ale wiele znaków na niebie i ziemi wskazuje, że mieć będą.

530 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-11 14:41:52)

wilczysko napisał/a:

Hmmm... Na pocieszenie powiem Ci, że nawet inteligentny, uroczy i miły facet też może się znudzić tongue Zresztą może tamten miał po prostu dobry PR big_smile a wcale taki super nie był.

Mnie ludzie, z którymi mam o czym rozmawiać się nie nudzą smile Może wynika to z tego, że nie zauraczam się czyjąś twarzą, fryzurą, mięśniami lub mitycznym "tym czymś", w drugim człowieku, potencjalnym facecie również, szukam przede wszystkim partnera w dialogu. Oczywiście mogłoby się okazać za jakiś czas, że tamten chłopak ma pewne cechy, które mi nie odpowiadają, ale przecież ludzi poznajemy stopniowo, więc to normalne.

531

Nya napisał/a:
wilczysko napisał/a:

Mnie ludzie, z którymi mam o czym rozmawiać się nie nudzą smile Może wynika to z tego, że nie zauraczam się czyjąś twarzą, fryzurą, mięśniami lub mitycznym "tym czymś", w drugim człowieku, potencjalnym facecie również, szukam przede wszystkim partnera w dialogu. Oczywiście mogłoby się okazać za jakiś czas, że tamten chłopak ma pewne cechy, które mi nie odpowiadają, ale przecież ludzi poznajemy stopniowo, więc to normalne.

Wydaje się, że kompatybilność w rozmowie jest niezbędna, no bo jak taka dana para miałaby się nawzajem poznać. A jednak zdarzało mi się w życiu znać takie pary, gdzie naprawdę zastanawiałem się czasem "O czym oni ze sobą rozmawiają ? big_smile ". Może jednak nie musieli rozmawiać ? tongue

532

Też poznałam takie pary, obok fizyki kwantowej i zaginięcia malezyjskiego samolotu MH370 to dla mnie jedna z największych zagadek Wszechświata wink

533 Ostatnio edytowany przez Damian 933 (2018-01-11 14:58:03)

Wideletz przestan sie uzalac w koncu nad soba tylko odkurz swoje jaja i zrób coś w końcu z sobą.Zeby poznawać kobiety nie trzeba być nie wiadomo jak przystojnym,mieć gruby portfel czy jeździć BMW.Wystarczy się odważyć i pamiętać o kilku podstawowych rzeczach ciągle marudzisz o tym wiec dam Ci parę porad:
Niezależnie czy jesteś na imprezie, w szkole czy gdziekolwiek indziej, jednym z najważniejszych narzędzi, które prezentują Cię jako interesującego faceta są Twoje oczy. Oczy wiele mówią o człowieku. Jeśli ktoś zawsze spuszcza wzrok, unika kontaktu wzrokowego, to instynktownie kojarzymy, że nie jest pewny siebie. Właśnie na podstawie takich małych detali jak utrzymanie kontaktu wzrokowego, kobieta decyduje czy masz u niej szanse czy nie.Dlatego jeśli kobieta patrzy na Ciebie zawsze utrzymuj kontakt wzrokowy i nigdy go nie zrywaj przed nią. Dopiero kiedy ona spojrzy gdzie indziej ty też możesz. Jest bardzo ważne, aby zachować kolejność i przerwać kontakt zaraz po niej, żeby nie wyjść na dziwaka, który gapi się jak psychopata na ofiary.Utrzymując kontakt wzrokowy pokazujesz pewność siebie. Patrzeniem prosto w oczy komunikujesz, że nie boisz się jej, jej urody i że ma przed sobą faceta, który ma poczucie własnej wartości. A to właśnie jest bardzo atrakcyjne dla kobiety w mężczyźnie.Zrób sobie przysługę i nie oszukuj się. Nikt za Ciebie nie zdobędzie wymarzonej dziewczyny. Jeśli Ty tego nie zrobisz, to o ile nie jesteś Leonardo Di Caprio albo jakis Pitt czy inny aktor to żadna dziewczyna nie będzie się o Ciebie starała.Na tobie spoczywa ciężar zagadania i podtrzymania rozmowy. Jej na tym nie zależy. Ma 10 innych adoratorów, więc czemu miała by poświęcać czas i energię na szukanie czegoś wyjątkowego w kolejnym facecie.Nie wiem, jak bardzo zaangażowany jesteś w politykę. Większość kobiet niebyt sie nią interesuje i jest to dla nich nudny temat. Więc już powinieneś go unikać, aby jej nie zanudzić. Mało tego,musisz pamiętać, że ona może mieć odmienne zdanie od Twojego i może to doprowadzić do swojego rodzaju konfliktu, który jest zupełnie niepotrzebny.Niezależnie jaka beznadziejna jest Twoja praca,niezależenie jak głupi jest Twój szef nie mów tego kobiecie. Narzekając i robiąc z siebie ofiarę tylko i wyłącznie sobie szkodzisz. Może i poczujesz się lepiej, kiedy ona zacznie Cię pocieszać albo przyzna rację, ale w gruncie rzeczy to wyjdziesz na przegrańca i łajzę.Niezależnie czy się wcześniej znaliście i macie wspólnych, nigdy nikogo przy niej nie obgaduj.Nawet jeśli to dziewczyna zacznie prowokować tego typu rozmowy, szybko zmień temat. Po prostu nie daj się w to wciągnąć.Pamiętaj też, że to może być zwykły test od niej, aby sprawdzić czy przypadkiem nie jesteś jedną z tych fałszywych osób, które uśmiechają się do innych, a potem obgadują ich za plecami.Nigdy nie daj się wciągnąć w sesję obgadywania czy wyśmiania innych. Wiem, że to przyjemne podbudować swoje ego opowieściami, jakimi debilami są inni ludzie, ale to źle świadczy o Tobie. Dowidzi niskiego poczucia własnej wartości i niskiego poziomu.Zauważ, że kobiety to przeważnie większe „czyściochy” niż mężczyźni i oczekują od nich również takiego samego podejścia. Podstawa higieny osobistej, to umycie się, dokładne ogolenie (zero zarostu) i co bardzo ważne świeży oddech oraz zadbane zęby.Każda kobieta bardzo doba oto jak wygląda i co ma na sobie ubrane. To zadziwiające, ale dziewczyny potrafią spędzić całe dni na zakupach i przymierzaniu kolejnych sweterków, tylko dlatego, że mają fajne buty, do których chcą mieć ubranie pod kolor. Jaki z tego wniosek?Ty również powinieneś zadbać oto jak wyglądasz i co ubierasz. I tutaj mam dobrą nowinę. Nie nie musisz wykosztować się na nie wiadomo jak żeby podobać się kobiecie.Wystarczy, że znajdziesz ciuchy, które wyróżnia Cię z tłumu i pasują do Ciebie.Mówiąc: „pasują do Cb” mam na myśli znalezienie typu ubrań, w którym wyglądasz najlepiej. Tak to już jest, że w jednych ciuchach, kolorach ktoś wygląda dobrze a w innych beznadziejnie.Jeśli znajdziesz wygląd pasujący do ciebie, to możesz natychmiast stać się o wiele bardziej atrakcyjjny.Ważne jest również to w jakiej jakości jest to, co nosisz. Czy twoje ciuchy są czyste i wyprasowane, czy nosisz ciuchy, które są dopasowane do twojej sylwetki no i czy są w odpowiednim rozmiarze (bardzo częsty błąd).Kobiety mają obsesję na punkcie butów i również zwracają uwagę na buty u mężczyzn. Jeśli zajrzysz do szafki każdej dziewczyny, to znajdziesz tam kilka par butów. W jakiś dziwny sposób one przykuwają do nich bardzo dużą uwagę zarówno u siebie, jak i u Ciebie.Absolutnym minimum jest to, żebyś miał czyste i nierozwalające się buty. Utrzymuj je w schludnym wyglądzie, i to już będzie dobrze o tobie świadczyć.No i tak na koniec coś o czym najbardziej marudzisz,prawda jest taka, że kobiety często patrzą na to, jak facet wygląda fizycznie i tego nie zmienisz. Owszem, jeśli masz zabójcza osobowość, to wygląd schodzi na dalszy plan, ale jeśli ta osobowość nie jest taka zabójcza, to powinieneś nadrabiać chociaż trochę wyglądem.Nie musisz mieć kraty na brzuchu i wyglądać jak młody bóg, ale dobrze jest, jeśli pozostajesz w formie. Najlepiej po prostu ćwiczyć albo uprawiać jakiś sport. To automatycznie sprawi, że będziesz w dobrej kondycji i będziesz dobrze wyglądać przez co staniesz sie bardziej atrakcyjny ;D

534

Nya napisał/a:

Też poznałam takie pary, obok fizyki kwantowej i zaginięcia malezyjskiego samolotu MH370 to dla mnie jedna z największych zagadek Wszechświata wink

Teraz to już jedna taka para jest małżeństwem od dłuższego czasu. Mają dwoje dzieci, więc tematy do rozmowy pewnie są. Ale na początku to kompletnie tego nie rozumiałem. Archiwum X smile

535

Damian 933 napisał/a:

Wideletz przestan sie uzalac w koncu nad soba tylko odkurz swoje jaja i zrób coś w końcu z sobą.Zeby poznawać kobiety nie trzeba być nie wiadomo jak przystojnym,mieć gruby portfel czy jeździć BMW.Wystarczy się odważyć i pamiętać o kilku podstawowych rzeczach ciągle marudzisz o tym wiec dam Ci parę porad:
Niezależnie czy jesteś na imprezie, w szkole czy gdziekolwiek indziej, jednym z najważniejszych narzędzi, które prezentują Cię jako interesującego faceta są Twoje oczy. Oczy wiele mówią o człowieku. Jeśli ktoś zawsze spuszcza wzrok, unika kontaktu wzrokowego, to instynktownie kojarzymy, że nie jest pewny siebie. Właśnie na podstawie takich małych detali jak utrzymanie kontaktu wzrokowego, kobieta decyduje czy masz u niej szanse czy nie.Dlatego jeśli kobieta patrzy na Ciebie zawsze utrzymuj kontakt wzrokowy i nigdy go nie zrywaj przed nią. Dopiero kiedy ona spojrzy gdzie indziej ty też możesz. Jest bardzo ważne, aby zachować kolejność i przerwać kontakt zaraz po niej, żeby nie wyjść na dziwaka, który gapi się jak psychopata na ofiary.Utrzymując kontakt wzrokowy pokazujesz pewność siebie. Patrzeniem prosto w oczy komunikujesz, że nie boisz się jej, jej urody i że ma przed sobą faceta, który ma poczucie własnej wartości. A to właśnie jest bardzo atrakcyjne dla kobiety w mężczyźnie.Zrób sobie przysługę i nie oszukuj się. Nikt za Ciebie nie zdobędzie wymarzonej dziewczyny. Jeśli Ty tego nie zrobisz, to o ile nie jesteś Leonardo Di Caprio albo jakis Pitt czy inny aktor to żadna dziewczyna nie będzie się o Ciebie starała.Na tobie spoczywa ciężar zagadania i podtrzymania rozmowy. Jej na tym nie zależy. Ma 10 innych adoratorów, więc czemu miała by poświęcać czas i energię na szukanie czegoś wyjątkowego w kolejnym facecie.Nie wiem, jak bardzo zaangażowany jesteś w politykę. Większość kobiet niebyt sie nią interesuje i jest to dla nich nudny temat. Więc już powinieneś go unikać, aby jej nie zanudzić. Mało tego,musisz pamiętać, że ona może mieć odmienne zdanie od Twojego i może to doprowadzić do swojego rodzaju konfliktu, który jest zupełnie niepotrzebny.Niezależnie jaka beznadziejna jest Twoja praca,niezależenie jak głupi jest Twój szef nie mów tego kobiecie. Narzekając i robiąc z siebie ofiarę tylko i wyłącznie sobie szkodzisz. Może i poczujesz się lepiej, kiedy ona zacznie Cię pocieszać albo przyzna rację, ale w gruncie rzeczy to wyjdziesz na przegrańca i łajzę.Niezależnie czy się wcześniej znaliście i macie wspólnych, nigdy nikogo przy niej nie obgaduj.Nawet jeśli to dziewczyna zacznie prowokować tego typu rozmowy, szybko zmień temat. Po prostu nie daj się w to wciągnąć.Pamiętaj też, że to może być zwykły test od niej, aby sprawdzić czy przypadkiem nie jesteś jedną z tych fałszywych osób, które uśmiechają się do innych, a potem obgadują ich za plecami.Nigdy nie daj się wciągnąć w sesję obgadywania czy wyśmiania innych. Wiem, że to przyjemne podbudować swoje ego opowieściami, jakimi debilami są inni ludzie, ale to źle świadczy o Tobie. Dowidzi niskiego poczucia własnej wartości i niskiego poziomu.Zauważ, że kobiety to przeważnie większe „czyściochy” niż mężczyźni i oczekują od nich również takiego samego podejścia. Podstawa higieny osobistej, to umycie się, dokładne ogolenie (zero zarostu) i co bardzo ważne świeży oddech oraz zadbane zęby.Każda kobieta bardzo doba oto jak wygląda i co ma na sobie ubrane. To zadziwiające, ale dziewczyny potrafią spędzić całe dni na zakupach i przymierzaniu kolejnych sweterków, tylko dlatego, że mają fajne buty, do których chcą mieć ubranie pod kolor. Jaki z tego wniosek?Ty również powinieneś zadbać oto jak wyglądasz i co ubierasz. I tutaj mam dobrą nowinę. Nie nie musisz wykosztować się na nie wiadomo jak żeby podobać się kobiecie.Wystarczy, że znajdziesz ciuchy, które wyróżnia Cię z tłumu i pasują do Ciebie.Mówiąc: „pasują do Cb” mam na myśli znalezienie typu ubrań, w którym wyglądasz najlepiej. Tak to już jest, że w jednych ciuchach, kolorach ktoś wygląda dobrze a w innych beznadziejnie.Jeśli znajdziesz wygląd pasujący do ciebie, to możesz natychmiast stać się o wiele bardziej atrakcyjjny.Ważne jest również to w jakiej jakości jest to, co nosisz. Czy twoje ciuchy są czyste i wyprasowane, czy nosisz ciuchy, które są dopasowane do twojej sylwetki no i czy są w odpowiednim rozmiarze (bardzo częsty błąd).Kobiety mają obsesję na punkcie butów i również zwracają uwagę na buty u mężczyzn. Jeśli zajrzysz do szafki każdej dziewczyny, to znajdziesz tam kilka par butów. W jakiś dziwny sposób one przykuwają do nich bardzo dużą uwagę zarówno u siebie, jak i u Ciebie.Absolutnym minimum jest to, żebyś miał czyste i nierozwalające się buty. Utrzymuj je w schludnym wyglądzie, i to już będzie dobrze o tobie świadczyć.No i tak na koniec coś o czym najbardziej marudzisz,prawda jest taka, że kobiety często patrzą na to, jak facet wygląda fizycznie i tego nie zmienisz. Owszem, jeśli masz zabójcza osobowość, to wygląd schodzi na dalszy plan, ale jeśli ta osobowość nie jest taka zabójcza, to powinieneś nadrabiać chociaż trochę wyglądem.Nie musisz mieć kraty na brzuchu i wyglądać jak młody bóg, ale dobrze jest, jeśli pozostajesz w formie. Najlepiej po prostu ćwiczyć albo uprawiać jakiś sport. To automatycznie sprawi, że będziesz w dobrej kondycji i będziesz dobrze wyglądać przez co staniesz sie bardziej atrakcyjny ;D

A mrugać można ??? A jeśli już zaczną oczy łzawić ? A co jeśli kobieta będzie miała duży dekolt ? big_smile

536 Ostatnio edytowany przez Damian 933 (2018-01-11 15:08:28)

wilczysko napisał/a:
Damian 933 napisał/a:

A mrugać można ??? A jeśli już zaczną oczy łzawić ? A co jeśli kobieta będzie miała duży dekolt ? big_smile

To nic,nie przejmuj się tym i rób dalej swoje ;D Poza tym to nie trwa zwykle zbyt długo bo prędzej czy później kobieta odwróci wzrok ale jeśli się tak nie stanie to nie rezygnuj i pod zadnym pozorem drugi raz się nie lamp jak jakiś idiota ;D

537

Wideletz, nawet jeżeli jakaś kobieta w końcu da Ci szansę to i tak długo z Tobą nie wytrzyma bo jak jej zaczniesz jęczeć to momentalnie jej się wszystkiego odechce.
Mam szczerą nadzieję, że jesteś trollem bo jeżeli inżynierowie w tym kraju są faktycznie tacy "yntelygentni" to ja dziękuję.
Wbij sobie do głowy, że tak samo kobiety jak i mężczyźni mają prawo mieć swoje wymagania. Nawet jeżeli kobieta jest 2/10 ma prawo wzdychać do faceta 10/10, czy będzie z nim czy nie, to inna sprawa, ale ma takie prawo.
A Ty byś chciał, żeby było jak w matematyce, przyporządkować element ze zbioru A do elementu ze zbioru B i zadowolony. A w życiu to tak nie działa, relacje między ludźmi są dużo bardziej skomplikowane.
Chociaż wiem, że i tak się do tego odniesiesz to Twój problem wcale nie leży w Twoim wyglądzie tylko w Twoim roszczeniowym podejściu do ludzi i do życia, w nieciekawej osobowości. Kobieta nie należy Ci się z urzędu, żeby być z kimś musisz się trochę postarać.

538 Ostatnio edytowany przez CatLady (2018-01-11 15:36:52)

Damian 933 napisał/a:

"chcę kogoś z mojej półki" ciekawie to brzmi ;D A tak wgl to istnieje jakies kryterium które ustawia te czy tamte pólki?Sądze ze sami mierzymy się wlasna miara i dla Cb ta polka moze byc wysoka a dla mnie juz np niska ;D

Zgadza się - każdy sam te kryteria stawia. Jeśli ktoś czuje sie ze sobą dobrze, ma zdrową, wysoką samoocenę, to nie ma siły, by zdecydował siena byle jakiego partnera, prawda? A z kolei, gdy ktoś ma samoocenę niską, to przeszkadza mu istnienie ładnych ludzi tongue

wideletz napisał/a:

I tu jest pies pogrzebany. Kobiety szukają kogoś ze swojej półki, nie zmyślam w koncu zacytowałem wypowiedz kobiety.

I teraz co ma powiedzieć średni z wyglądu koleś, skoro kobieta która znacznie gorzej od niego się prezentuje, zrobi makijaż i odrzuca go i rozgląda się za kimś ze swojej ligi. Wprawdzie naturalnie bez makijażu kobieta jest średnia, ale z makijażem już więcej niż średniai wtedy taka ma mniemanie o sobie, że jest atrakcyjna.

I teraz powiedzmy że koleś średni z twarzy i laska mniej niż średnia. Powinni być na tym samym poziomie. Jednak laska Umaluje się przez co w nienaturalny sposób lepiej się prezentuje i odrzuca zwykłego kolesia, bo jej zdaniem jest dla niego zbyt atrakcyjna. A bez makijazu ten koleś lepiej się preentuje od niej.

Ty chyba nie dosć, że jesteś średni z wyglądu = jak sam twierdzisz - to jeszcze jesteś niekumaty i nie potrafisz czytać, albo celowo czytasz wybiórczo. Sama osobiście pisałam, że przecież żadna kobieta nie chodzi w makijażu non stop - jak jest w domu i sprząta albo ogląda TV to raczej nie siedzi w pełnym make upie. Jeśli nawet wymalowanej średniej lasce uda się wyrwać top samca w klubie, to on się mocno rozczaruje jak obudzi sie obok niej nad ranem tongue jeśli będzie chciała związku, to na wymalowaną buzie nikogo na dłużej nie złapie, nawet jeśli będzie próbować, to kiedyś i tak się będzie musiała "ujawnić".

Zresztą, twarz to nie wszystko. Co z tego, że laska zna się na makijażu, jak ma np nieładną sylwetkę? Tu fałdy, tam krzywe nogi? Tego się nie da zamaskować. Też będzie musiała isć na siłownię i pracować nad sylwetką, jeśli jej to przeszkadza. Wiele kobiet to teraz robi, wielu facetów też. Znów wracamy do tematu półek - jeśli ja chodziłabym na siłownię, chciałoby mi się dbać o perfekcyjną sylwetkę, to chcę faceta, który też ma idealną sylwetkę, któremu się chce.

Samo "chcenie" też jest ważne - jest coś nieprzyjemnego w ludziach, którym zupełnie nie chce się o siebie zadbać, nic nie robią pod tym kontem, a dodatkowo mają pretensję do tych, którym sie chce, mają żal, że się nie podobają. Ktoś wyżej napisał: jak pryszczaty gówniarz, który ma pretensje, że modelki na niego nie lecą.

539

CatLady napisał/a:
Damian 933 napisał/a:

"chcę kogoś z mojej półki" ciekawie to brzmi ;D A tak wgl to istnieje jakies kryterium które ustawia te czy tamte pólki?Sądze ze sami mierzymy się wlasna miara i dla Cb ta polka moze byc wysoka a dla mnie juz np niska ;D

Zgadza się - każdy sam te kryteria stawia. Jeśli ktoś czuje sie ze sobą dobrze, ma zdrową, wysoką samoocenę, to nie ma siły, by zdecydował siena byle jakiego partnera, prawda? A z kolei, gdy ktoś ma samoocenę niską, to przeszkadza mu istnienie ładnych ludzi tongue

To wcale nie jest trudne i skomplikowane wystarczy dbać o siebie w każdym aspekcie przez co daje sie wyraźny sygnał otoczeniu ze jesli dbam o siebie to tak samo zadbam o Ciebie ;D

540

Do autora.
Czy jak idziesz na zakupy, to wybierasz byle co czy to, co chcesz i co się Tobie podoba, w czym czujesz się dobrze...? Tak jest też z ludźmi.

541

summerka88 napisał/a:
Tom94 napisał/a:
summerka88 napisał/a:

Różni są ludzie.

Ja bym nie mógł być w takiej relacji ponieważ dla mnie liczy się uczucie ale są tacy ludzie którzy mają wybór albo samotnego życia i śmierci której nikt nie zauważy bądź też przyciągnięcie do siebie osoby za pomocą innych środków, miłości z tego nie będzie ale mogą być dzieci i w jakiś tam minimalny sposób taka osoba się spełni.
Mi takie coś nie odpowiada więc wybrałem pierwszą opcję ale autorowi zaleciłem drugie rozwiązanie, teraz tylko niech podejmie decyzje czy woli być z kimś aby tylko być czy też zrezygnować i emocjonalnie się odciąć od kobiet.

542

CatLady napisał/a:
Damian 933 napisał/a:

A tak na marginesie,to uwierz mi CatLady iż istnieją tacy faceci których nie uznałabyś za "swoja półkę" a potrafiliby zawrócić Ci w głowie tak samo a nawet i lepiej ;D

543 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-11 15:46:25)

A ktoś mógłby doprecyzować co oznacza wg niego właściwie to określenie "moja półka"? Bo mnie się wydawało, że chodzi w nim o to, że ludzi łączy przede wszystkim intelekt, zainteresowania, priorytety, poglądy, podejście do życia. A nie tylko np. zbliżone zarobki i to, że oboje są szczupli i zadbani albo przeciętni i misiowaci.

544

wideletz napisał/a:

Przystojniak zagada do laski po paru minutach rozmowy kobieta przystanie na propozycję spotkania.

Średni zagada to odrzuci.

Przystojniak podchodzi - w głowie laski jest "o fajnie, podoba się mi z wyglądu, chcę go poznać, wydaje się miły - jest laska wtedy gotowa

Przeciętny podchodzi - w głowie laski "nie podoba mi się, jest średni z wyglądu, no jest miły, ale zbyt średni z wyglądu, z nim to w ogóle się nie umówię

To nic nie rób. Idź, skocz pod ten pociąg. Masz przesrane. Współczuję Ci i głaszczę po głowie.

545 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-11 15:49:21)

Jak będę miała słaby humor to będę się pocieszać i motywować myślą "jak dobrze, że nie jestem takim widelcem"

546

Tom94 napisał/a:
summerka88 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Różni są ludzie.

Ja bym nie mógł być w takiej relacji ponieważ dla mnie liczy się uczucie ale są tacy ludzie którzy mają wybór albo samotnego życia i śmierci której nikt nie zauważy bądź też przyciągnięcie do siebie osoby za pomocą innych środków, miłości z tego nie będzie ale mogą być dzieci i w jakiś tam minimalny sposób taka osoba się spełni.
Mi takie coś nie odpowiada więc wybrałem pierwszą opcję ale autorowi zaleciłem drugie rozwiązanie, teraz tylko niech podejmie decyzje czy woli być z kimś aby tylko być czy też zrezygnować i emocjonalnie się odciąć od kobiet.

To się PRAWIE rozumiemy, bo uważam, że jest świetnie, gdy związek to kombinacja atrakcyjności-dopasowania-uczucia.
A jak czegoś z tych powyższych elementów brakuje, to się pojawiają róźnorakie kłopoty i problemy.

547 Ostatnio edytowany przez CatLady (2018-01-11 15:55:17)

Damian 933 napisał/a:
CatLady napisał/a:

[

A tak na marginesie,to uwierz mi CatLady iż istnieją tacy faceci których nie uznałabyś za "swoja półkę" a potrafiliby zawrócić Ci w głowie tak samo a nawet i lepiej ;D

Wierzę! Tylko, że w tym przypadku w grę wejdzie coś więcej niz wygląd. Tu już zaczyna liczyć się osobowość faceta, inteligencja itd. Na urodę to można złapać tylko pierwszy kontakt, zwrócić uwagę, ale dalej liczą się inne rzeczy. Pewnie niejeden brzydal potrafiłby tak zagadać, ze aż się w głowie zakręci. tongue

Nya napisał/a:

A ktoś mógłby doprecyzować co oznacza wg niego właściwie to określenie "moja półka"? Bo mnie się wydawało, że chodzi w nim o to, że ludzi łączy przede wszystkim intelekt, zainteresowania, priorytety, poglądy, podejście do życia. A nie tylko np. zbliżone zarobki i to, że oboje są szczupli i zadbani albo przeciętni i misiowaci.

Nya, półka to wszystko to, co wymieniłaś. Jednak skupiłam się na wyglądzie, bo autor skupia się na wyglądzie i nie przyjmuje do wiadomości, że wygląd to nie wszystko.

548

A propo niskich facetów, znam takich co najmniej 3 (do 1,70) i dwóch ma żony a jeden dziewczynę od kilku lat.

549

CatLady napisał/a:
Damian 933 napisał/a:
CatLady napisał/a:

[

Wierzę! Tylko, że w tym przypadku w grę wejdzie coś więcej niz wygląd. Tu już zaczyna liczyć się osobowość faceta, inteligencja itd. Na urodę to można złapać tylko pierwszy kontakt, zwrócić uwagę, ale dalej liczą się inne rzeczy. Pewnie niejeden brzydal potrafiłby tak zagadać, ze aż się w głowie zakręci. tongue

Nya napisał/a:

Nya, półka to wszystko to, co wymieniłaś. Jednak skupiłam się na wyglądzie, bo autor skupia się na wyglądzie i nie przyjmuje do wiadomości, że wygląd to nie wszystko.

CatLady to zależy co rozumiesz pod pojęciem "brzydal",można być brzydalem pod względem fizycznym i można tez być pod względem osobowości ;D

550

Ja nie rozumiem w czym jest w ogóle problem. Przecież mniej urodziwych czy brzydkich kobiet też nie brakuje.
Widelec, powiedz szczerze, dlaczego żeś się uparł na wymalowane lafiryndy, które nawet spojrzeć na ciebie nie chcą,
zamiast obniżyć poprzeczkę i rozejrzeć się za jakąś miłą dziewczyną z półki czy tam dwie półki niżej. Co? Tylko nie kłam.
Jak już dojdziesz do tego dlaczego tak właśnie jest, to przestaniesz zadawać durne pytania i sam sobie na nie odpowiadać.
Napisz jeszcze raz o makijażu albo siłowni, to normalnie sam cię zepchnę w przepaść. Początek tematu był nawet niezły,
ale to pewnie skądś przepisałeś albo tydzień nad tym siedziałeś redagując tekst. Później im dalej w las, tym gorsze wrażenie robisz.
W końcu po iluś tam odpowiedziach nie po twojej myśli, przechodzisz do ataku na kobiety i sam się zachowujesz jak rozhisteryzowana baba.
Stawiam w ciemno dolary przeciwko zeszłorocznym liściom, że w naturze zachowujesz się dokładnie taka samo i nawet jeśli komuś wpadniesz w oko,
to cały czar momentalnie pryska jak tylko rozpuścisz jadaczkę. Wiesz co, zdradziłbym ci pewien sekret, tylko że później musiałbym cię zabić...
A zresztą dobra, no więc spróbuj dopuścić do swojej durnej łepetyny taką myśl, że tylko na tym jednym forum pisze co najmniej kilkanaście lasek
z którymi chciałbym się spotkać w realu, nie mając pojęcia nawet jaką długość włosów mają. Weź popytaj dziewczyn ile z nich spotkałoby się z tobą.
Może wtedy załapiesz, że twój wygląd, jaki by on nie był, to jest jeden z najmniej ważnych problemów, którymi powinieneś zaprzątać sobie uwagę.
I nie jęcz już, błagam, bo normalnie mam odruch wymiotny...

551 Ostatnio edytowany przez CatLady (2018-01-11 16:25:58)

Damian 933 napisał/a:
CatLady napisał/a:

Wierzę! Tylko, że w tym przypadku w grę wejdzie coś więcej niz wygląd. Tu już zaczyna liczyć się osobowość faceta, inteligencja itd. Na urodę to można złapać tylko pierwszy kontakt, zwrócić uwagę, ale dalej liczą się inne rzeczy. Pewnie niejeden brzydal potrafiłby tak zagadać, ze aż się w głowie zakręci. tongue.

CatLady to zależy co rozumiesz pod pojęciem "brzydal",można być brzydalem pod względem fizycznym i można tez być pod względem osobowości ;D

W tym przypadku użyłam słowa brzydal w sensie fizyczności. Brzydal w sensie charakteru nikogo nie przyciągnie, od ludzi z brzydkim charakterem staram się trzymać jak najdalej.

Anderstud które to babki? które? Powiedz! tongue

552

CatLady napisał/a:
Damian 933 napisał/a:
CatLady napisał/a:

Wierzę! Tylko, że w tym przypadku w grę wejdzie coś więcej niz wygląd. Tu już zaczyna liczyć się osobowość faceta, inteligencja itd. Na urodę to można złapać tylko pierwszy kontakt, zwrócić uwagę, ale dalej liczą się inne rzeczy. Pewnie niejeden brzydal potrafiłby tak zagadać, ze aż się w głowie zakręci. tongue.

W tym przypadku użyłam słowa brzydal w sensie fizyczności. Brzydal w sensie charakteru nikogo nie przyciągnie, od ludzi z brzydkim charakterem staram się trzymać jak najdalej.

Szczerze mówiąc to często-gęsto prawdziwy charakter danej osoby wychodzi po pewnym czasie,jak kobieta dla przykładu zwiąże się z pewnym facetem to niemalże czasami pieje z zachwytu jaki to on wspaniały,cudowny,romantyczny,męski i diabli jeszcze wiedza co a po latach związku wychodzi z niego prawdziwa natura.Wiąże się to z tym iż faceci maja częstą manierę udawania kogoś kim się nie jest(zwłaszcza na początku znajomości) lub tez koloryzowania lub ubarwiania własnych przeżyć i dokonań,zresztą sadze ze każdy z nas słyszał o takich przypadkach,wystarczy wejść na pierwsze lepsze forum nawet bądź dokładnie się rozejrzeć we własnym otoczeniu ;D

553

anderstud napisał/a:

powiedz szczerze, dlaczego żeś się uparł na wymalowane lafiryndy, które nawet spojrzeć na ciebie nie chcą,
zamiast obniżyć poprzeczkę i rozejrzeć się za jakąś miłą dziewczyną z półki czy tam dwie półki niżej.

Wymalowane lafiryndy są na wyższej półce niż miłe, normalnie wyglądające dziewczyny? No co kto woli...

554

Właśnie Wideletz, skoro sam siebie określasz jak "średniego z wyglądu" to dlaczego nie dasz szansy brzydkim dziewczynom? roll
A nuż coś z tego wyjdzie big_smile

555

vitis1447 napisał/a:

Właśnie Wideletz, skoro sam siebie określasz jak "średniego z wyglądu" to dlaczego nie dasz szansy brzydkim dziewczynom? roll
A nuż coś z tego wyjdzie big_smile

Bo brzydkie są tak wymalowane, że on nie widzi ich brzydoty pod całą tą szpachlą. I te wymalowane brzydule chcą przystojniaka! Bo jak są wymalowane, to myślą, ze są ładne.

Widelec się pogubił - on już brzydkich od ładnych nie odróżnia przez te wszystkie makijaże big_smile

556

Oczywiście że od początków historii ludzkości wszyscy oszukują i koła na nowo widelec tutaj nie wymyślił.
Już w czasach faraonów faceci malowali się tak samo jak kobiety, aż do późnego średniowiecza, przypinali sobie peruki,
chodzili w gorsetach a poduszkami poszerzającymi ramiona, zresztą niektóre tricki do dzisiaj z powodzeniem funkcjonują.
No chociażby dopiero co byłem na balu sylwestrowym, przyjechaliśmy jako pierwsi i mogłem obserwować jak sala wypełnia się gośćmi,
to normalnie jakby same gwiazdy filmowe zjechały prosto z rozdania Oscarów. Niestety wraz z upływem czasu czar stopniowo pryskał,
bo jak już wszyscy się schlali, pościągali fraki, marynarki i poszli tańczyć zapominając o wciąganiu brzucha, wyglądali już trochę inaczej...
W pewnym momencie ekskluzywne przyjęcie (lokalne elity i prezydent miasta nawet był, a co) zmieniło się w zwykłą weselną oborę,
a śliczni wymuskani panowie jak z żurnala, pozamieniali się w dzikie knury ryjące na polu trufle. W garniaku za pięć koła każdy wygląda
i nikt nie marudzi - no tak, pewnie, też mi przystojniak, niech się rozbierze i w samych gaciach stanie, to zobaczymy jaki z niego boski Fabio.

557

wideletz napisał/a:

No właśnie i co ma powiedzieć taki niski koleś, co ma np mniej niż 170? Go to każda oleje. I nie liczy sie wnętrze.
Nawet jesli przystojniak oleje srednia i wymalowana laske, to zaraz znajdzie sie inny

Chlopie, przestań się użalać :-)))
Niestety świat nie jest sprawiedliwy.....są bogaci i biedni, przystojni i mniej przystojni, atrakcyjni i nudni.....
Jeśli jesteś z tych mniej atrakcyjnych to weź się za siebie i nadrób innymi przymiotami.....ładne ubranie, ciekawa praca, hobby, zainteresowania......wszystko w twoich rękach.

I nie miej pretensji do dziewczyn, za swoje niepowodzenia.

558

Ja chyba założę temat o tym, że mam większa ambicje niż możliwości. To jest dopiero nie fer.

559 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-11 17:54:36)

zwyczajny gość napisał/a:

Niestety świat nie jest sprawiedliwy.....są bogaci i biedni, przystojni i mniej przystojni, atrakcyjni i nudni......

Kobieta to nie tylko przyjemność, ale i obowiązki, różne problemy itp. Chyba wiadomo. Nawet Adama wygoniła kobieta z raju, więc wcale nie jest taki niesprawiedliwy jak się wydaje naiwnym rozrywkowo nastawionym osobnikom.
Moim zdaniem jest dość sprawiedliwy.
A że dla wideletz'a jest niesprawiedliwy? Przecież on na siłę wręcz chce być nieudacznikiem.

560

hehheh napisał/a:

Kobieta to nie tylko przyjemność, ale i obowiązki, różne problemy itp. Chyba wiadomo..

Nooooo kurcze, tak to jeszcze nikt tu małżeństwa nie opisał......

......o takie hasło: " Kobieta to nasz zbiorowy obowiązek" :-)))

561

Nya napisał/a:
anderstud napisał/a:

powiedz szczerze, dlaczego żeś się uparł na wymalowane lafiryndy, które nawet spojrzeć na ciebie nie chcą,
zamiast obniżyć poprzeczkę i rozejrzeć się za jakąś miłą dziewczyną z półki czy tam dwie półki niżej.

Wymalowane lafiryndy są na wyższej półce niż miłe, normalnie wyglądające dziewczyny? No co kto woli...

Nie przepadam za mocnym makijażem u Pań, ale dlaczego określasz te Panie tak nieładnym określeniem? smile

562 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2018-01-11 17:49:35)

Nya napisał/a:
anderstud napisał/a:

Stąd właśnie tego typu tematy. Jak widać jak jest się powierzchownym to należałoby również tą powierzchownością przyciągać wink. Nie zapominajmy, że obecnie to właśnie mężczyźni mają mocno przejaskrawione (nieprawdziwe) zdanie na temat urody - żyją photoshop'em. Oczekują, a w zamian? "Jestem miły, inteligentny itp. itd.". Nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać, bo to tak płytkie.

563

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kobiety są obłudne

Najpierw pisałyście, że przeciętny wygląd w niczym nie przeszkadza że zyskuje się na wnętrzu

Teraz piszecie, że macie wymagania i facet musi podobać się z wyglądu i wnętrza

Wychodzi na moje

To o czym pisałem na początku

A co do siłowni - mężczyzna żeby zbudować masę mięśniową to trzeba sporo - i od razu to i tak nie powstanie, a u kobiet trening lżejszy i mniej kosztowna dieta.

Poza tym efekty szybciej przychodzą

Kobieta usunie boczki + zyska zgrabne nogi znacznie szybciej od mężczyzny, który masę nabiera ........

564 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-11 18:02:42)

wideletz napisał/a:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kobiety są obłudne

Nie życzę żadnej kobiecie, żeby musiała się z Tobą zadawać, bo jesteś do nich negatywnie nastawiony.

wideletz napisał/a:

Najpierw pisałyście, że przeciętny wygląd w niczym nie przeszkadza że zyskuje się na wnętrzu

Wychodzi na moje

Stosujesz do nich zbiorową odpowiedzialność? Czy Ty nie rozumiesz, że jedna może mieć takie zdanie a druga inne?

wideletz napisał/a:

A co do siłowni - mężczyzna żeby zbudować masę mięśniową to trzeba sporo - i od razu to i tak nie powstanie, a u kobiet trening lżejszy i mniej kosztowna dieta.

Kobieta usunie boczki + zyska zgrabne nogi znacznie szybciej od mężczyzny, który masę nabiera ........

Tak, dla kobiet jest łatwiej!!! Na początku. Tak powinno być. Tak było zawsze. Ty jesteś w końcu tym konserwatystą czy jednak lewakiem (jak ja)?
Bo one rodzą potem.

565

Unreal napisał/a:
Nya napisał/a:
anderstud napisał/a:

Nie przepadam za mocnym makijażem u Pań, ale dlaczego określasz te Panie tak nieładnym określeniem? smile

To chyba nie do mnie pytanie? Bo ja powtarzam tylko za użytkownikiem anderstud.

wideletz napisał/a:

Wychodzi na moje

Gościu, skoro wychodzi na twoje i kobiety są takie okropne to albo przerzuć się na facetów, albo skacz z tego mostu.

566 Ostatnio edytowany przez Jesiennowiosenna (2018-01-11 18:05:13)

Widelcu

napisałam Ci posta z poradami, całkowicie go zignorowałeś.

Skoro wolisz użalać się nad sobą i powtarzać, jaki świat jest niesprawiedliwy, przypominam tylko że:
- kobiety muszę depilować całe ciało (zarówno włochate nogi, pachy, jak i inne okolice są obecnie po prostu nieakceptowalne w dzisiejszym społeczeństwie)
- regulować brwi (przypominam - wyrywanie na żywca włos po włosku)
- malować się (faceci rzadko zauważają "szare myszki" - pomijając stracony czas na makijaż to jeszcze dochodzą znaczne koszty)
- preferowane jest żeby zachowywały szczupłą sylwestkę (kobiety posiadają więcej % tkanki tłuszczowej więc ciężej im zejść z wagi)
- miesiączkują (ból, utrudniona higiena, oprócz tego muszą wydawać kasę na tampony i inne tego typu akcesoria)
- zachodzą w ciążę (abstrahując od innych rzeczy, co najmniej 9 miesięcy bez alkoholu i innych używek, a jak masz pecha to nawet bez wstawania z łóżka)
- rodzą dzieci (to chyba nie wymaga komentarza).

Więc nie pitol.

Dziewczyny, skoro na 15 stronach do kolegi jeszcze nic nie dotarło to proponuję zaprzestania wysiłków. To przypadek niereformowalny.

567 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-11 18:05:05)

Nya napisał/a:

Gościu, skoro wychodzi na twoje i kobiety są takie okropne to albo przerzuć się na facetów, albo skacz z tego mostu.

Albo może być singlem przecież jeszcze. Ale rozumiem, że zabawniejsze wybrałaś. tongue

Jesiennowiosenna napisał/a:

Dziewczyny, skoro na 15 stronach do kolegi jeszcze nic nie dotarło to proponuję zaprzestania wysiłków. To przypadek niereformowalny.

Ale zabawny. Nie jęczy... smile

568

Nic nie dociera

wideletz napisał/a:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kobiety są obłudne

Wychodzi na moje

To o czym pisałem na początku

569

Ta cała dyskusja zdecydowanie prowadzi donikąd,wideltz widać za nic w świecie nie przyjmie żadnych rad i dalej uparcie tkwi przy swoim,wiec proponuje zostawić go tak z tym i niech sobie sam radzi.Po cholerę zakładał ten watek skoro i tak ma wszystko gdzieś,dalej jak katarynka powtarza wbite w głowę irracjonalne frazesy

570 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-11 18:15:25)

Ja szczerze mówiąc mam ogromną nadzieję, że to trol. Bo bardzo dołujące i przerażające zarazem jest to, że tacy ludzie naprawdę mogliby istnieć.

571

Wy mi wmawiacie popraucj nad sobą, na pewno laski to zauważą. A laski w temacie napisały, że zwracają uwaglę na wygląd i że i tak wybiora tych ze swojej ligi.

Najgorsze że na wysoką lige laski łatwo wskakują - makijaż i ewentualnie siłownia

Bardzo przeciętna laska w makijażu sporo zyskuje

a co średni facet ma zrobić ? NIC

W dodatku jestem niski - 170 równo i co, szczudła mam jakieś sprawić?

Wkurza mnie to że laska malo atrakcyjna umakluje sie, pojdzie na silownie i w kilka tyg zrobi fajne cialo, a mi cm nie przybedzie, twarzy nie umaluje i skoku nie bedzie, a zeby silownia mi cos przyniosla to musze mnostwo trenowac, an pewno szybko masy nie nie zrobi

poza tym nawet jesli przypakuje to co to da?

Laski i tak beda celowaly w mezczyznach ze swojej ligi - to pisala kobieta, no i czy zwroci na mnie uwage, nie bo sa inni atrakcyjniesi, a nawet jesli nie to w jej mniemaniu nie jestem z jej ligi

572 Ostatnio edytowany przez Damian 933 (2018-01-11 18:31:06)

wideletz napisał/a:

Wy mi wmawiacie popraucj nad sobą, na pewno laski to zauważą. A laski w temacie napisały, że zwracają uwaglę na wygląd i że i tak wybiora tych ze swojej ligi.

Najgorsze że na wysoką lige laski łatwo wskakują - makijaż i ewentualnie siłownia

Wkurza mnie to że laska malo atrakcyjna umakluje sie, pojdzie na silownie i w kilka tyg zrobi fajne cialo, a mi cm nie przybedzie, twarzy nie umaluje i skoku nie bedzie, a zeby silownia mi cos przyniosla to musze mnostwo trenowac, an pewno szybko masy nie nie zrobi

I co z tego ze niski wideletz?Ja mam 193 cm wzrostu i zdarzyło mi się ze niektórym kobietom(o dziwo może się wydawać) to przeszkadzało,wiec zwyczajnie w świecie nie przejąłem się tym bo znam własną wartość i jestem pewien siebie,zacząłem rozmawiać z taka której to nie przeszkadzało bez zbędnego użalania się nad sobą które do niczego nie prowadzi

Laski i tak beda celowaly w mezczyznach ze swojej ligi - to pisala kobieta, no i czy zwroci na mnie uwage, nie bo sa inni atrakcyjniesi, a nawet jesli nie to w jej mniemaniu nie jestem z jej ligi

I co z tego ze niski wideletz?Ja mam 193 cm wzrostu i zdarzyło mi się ze niektórym kobietom(o dziwo może się wydawać) to przeszkadzało,wiec zwyczajnie w świecie nie przejąłem się tym bo znam własną wartość i jestem pewien siebie,zacząłem rozmawiać z taka której to nie przeszkadzało bez zbędnego użalania się nad sobą które do niczego nie prowadzi

573 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-11 18:29:16)

wideletz napisał/a:

Niby wykształcony, a nie umie czytać ze zrozumieniem... Gdzie tak kształcą?
Zupełnie olałeś wszystkie moje posty, np. o tym, że spławiłam przystojnego, ale nieciekawego faceta, że zauroczyłam się niskim chłopakiem, który niesetety ma dziewczynę, wrzuciłam nawet zdjęcie gościa, w którym byłam długo zakochana (jego zdjęcia są ogólnie dostępne w internecie; żeby nie było, że robię takie rzeczy bez czyjejś zgody), a który zupełnie odbiega od obiektywnych kryteriów atrakcyjności. Czemu w ogóle się do tego nie odniosłeś?

574 Ostatnio edytowany przez summerka88 (2018-01-11 18:31:21)

wideletz napisał/a:

Wideletz, powiem ci, że było i jest jeszcze gorzej niż ci się wydaje.
Naukowcy wyczytali z DNA, że kiedyś szanse na rozmnożenie miało TYLKO 40% mężczyzn i AŻ 80% kobiet. Facetowi od zawsze trudniej było znaleźć chętną laskę, a kobieta nawet bez makijażu miała branie big_smile
Ale skoro się urodziłeś, to twoim przodkom udało się jakąś znaleźć, więc się nie poddawaj.

575

A no to, że to równanie kończy się mnożeniem 0

Wyjaśnię:

Jesteś powiedzmy w skali 1-10 kolesiem 5

zainicjujmy zmienną o nazwie Q i przypiszmy jej wartość 5 //czyli tej średniej kolesia //

inna zmienna V wyznacza atrakcyjność zewnętrzną kobiety, przypiszmy jej 5

Jednak makijaż doda do wartości kilka punktów, a zatem V wyniesie 8

Dziewczyny zwracają uwagę na facetów, którzy są w jej lidze i więcej, a zatem rozglądają  się za V i V++ //wartości równe z wartością kobiety i wyższe

A zatem kobiety zwracają uwagę na mężczyzn o takiej  samej lidze co one i wyższej

I teraz koleś co jest 5 teoretycznie mógłby umówić się z 4, ale 4 umaluje się i jest 7

Przez to koleś 5 nie ma szans u 4 (wymalowanej 8)

No i nawet jeśli koleś 5 popracuje na siłowni, zrobi fryzurę to i tak będzie góra 6

Czyli nawet 5+siłownia otworzy wynik = 0

Bo (5+1)*0=0

Więc czy z siłownią czy bez to 5*0=0

Efekt końcowy identyczny

Laski chcą kogoś z podobnego pułapu fizycznego, nie mam szans, bo czy będę miał pasję, czy będę podróżował, to nie ma znaczenia bo będę * 0

No i ostatnia sprawa, skoro mam 170 to już na starcie będę odrzucany i lasek nie będzie interesowało to czy mam pasję, czy nie, po prostu już na początku jestem zdyskwalifikowany, nie przechodzę 1 etapu

To jaki sens uczyć się na 2 etap, skoro w 1 odpadasz

576

No to weź się zabij.

577

Hmmm z takim podejściem, to chyba juz tylko zakon........braci mniejszych.....

578

On jest jeszcze lepszy niż Sylwia z tematu "nadal mi się nie oświadczył", który ciągnął się przez rok. Przejdzie do historii tego forum. Tyle chociaż osiągnie ;')

579 Ostatnio edytowany przez cataga (2018-01-11 18:43:02)

''No i ostatnia sprawa, skoro mam 170 to już na starcie będę odrzucany i lasek nie będzie interesowało to czy mam pasję, czy nie, po prostu już na początku jestem zdyskwalifikowany, nie przechodzę 1 etapu

To jaki sens uczyć się na 2 etap, skoro w 1 odpadasz''   

Masz całkowitą rację  - swoim postem przekonales mnie, że udowodnileś sobie, że do niczego sie nie nadajesz. Też tak można. A można być jak np. Kojak czy inny
H. Bogart ( musiał stawac na stołku podczas kręcenia scen z kobietami) , ale po co, przeciez łatwiej narzekac i smędzić. Pozostają ci więc tylko filmiki na redtube  i zagadywanie głupawymi tekstami do pań na portalach randkowych... mam wrażenie, że spotkalam Ciebie w niezliczonych odsłonach na portalach...

580

Pewnie są jskieś babki co lubią niższych facetów... W sumie jakoś nigdy się nie zastanawiałam nad tym. Jestem niska wolę wysokich i vice versa. Ale to podobno ewolucja.

581

Nya napisał/a:
wideletz napisał/a:

Niby wykształcony, a nie umie czytać ze zrozumieniem... Gdzie tak kształcą?
Zupełnie olałeś wszystkie moje posty, np. o tym, że spławiłam przystojnego, ale nieciekawego faceta, że zauroczyłam się niskim chłopakiem, który niesetety ma dziewczynę, wrzuciłam nawet zdjęcie gościa, w którym byłam długo zakochana (jego zdjęcia są ogólnie dostępne w internecie; żeby nie było, że robię takie rzeczy bez czyjejś zgody), a który zupełnie odbiega od obiektywnych kryteriów atrakcyjności. Czemu w ogóle się do tego nie odniosłeś?

Nya, przecież on czyta wybiórczo, widzi to, co chce zobaczyć. W koło to samo: a bo jak laska zrobi makijaż, a bo lasce na siłowni łatwiej, a bo jak ma makijaż... A to jak mu napisałam, że makijaż sięczasem zmywa i byłoby to kłamstwo na krótkich nogach, to zignorował i się nie odniósł to tego. On czyta tylko to, co przystaje do jego wizji świata. I faktycznie ciekawe, jak on niby te studia skończył bez umiejętności czytania ze zrozumieniem - rzadko to komuś zarzucam, ale on już kilkakrotnie udowodnił, że nie potrafi czytać, albo że nie rozumie.

Taki jesteś biedny, Wideletz, bez szans. Idź, skacz.

582

Po coś Ty te studia kończył człowieku ;D Mówiłem Ci,odkurz jaja i do roboty,przestań się użalać nad sobą

583

wideletz napisał/a:

i ostatnia sprawa, skoro mam 170 to już na starcie będę odrzucany i lasek nie będzie interesowało to czy mam pasję, czy nie, po prostu już na początku jestem zdyskwalifikowany, nie przechodzę 1 etapu

To jaki sens uczyć się na 2 etap, skoro w 1 odpadasz

Jest sens, bo nie wszystkie odrzucają kurdupli. Ja nie zwracam uwagi na niskich, ale są kobiety, które takich lubią.

584

2 laski napiały że wolą wysokich

no to pytam gdzie sa te co toleruaj niskich?

Takich nie ma przeciez

Koniec tematu

585

W takim razie Wideletz miej pretensje do tych gości co się nabierają na te makijażowe sztuczki kiepskich lasek, i o zgrozo, wchodzą z nimi w związki, pewnie specjalnie, żeby dla Ciebie nic nie zostało. No bo jak im się mogą dalej podobać po zmyciu tego wstrętnego makijażu? Jak to jest, że im ten makijaż nie przeszkadza a Tobie tak? Jakieś wnioski?
Kobiecie wystarczy kilka tygodni na siłce, żeby mieć super formę a Tobie nawet cm nie przybędzie, no śmiech na sali. Ciekawe, że inni mają takie cudowne, nadnaturalne wręcz predyspozycje, tylko Ty jeden na tym świecie nie, biedactwo.
Jesteś bardzo negatywnie nastawiony do kobiet i w ogóle wszystko jest takie niesprawiedliwe a Ty jesteś strasznie pokrzywdzony. Tylko Ty. Jeden.
Masz rację, nie ma dla Ciebie ratunku, zostaw kobiety w spokoju.

wideletz napisał/a:

Posty [ 521 do 585 z 1,732 ]

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 11 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety wybrzydzają?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024