Tom94 napisał/a:W każdym razie tak z ciekawości to kto według was może być przystojny? Np. jaki aktor?
Wesołowski? Karolak? Musiał?
Czekam na opinie 
Mnie się podoba Wladimir Klitchko, a także Aleksander Domagarow 
Ci, których wrzuca widelec to jakieś małolaty, więc jasne, że mi się nie będą podobać, wychowałam się na innym wzorcu mężczyzny. Ale tacy wymuskani gogusie będą się podobać bardzo młodym dziewczynom od 16 do dwudziestu kilku lat. Pytanie teraz w jakie panie celuje widelec. Czy celuje w niedojrzałe dziewczynki, dla których liczy się ładna buzia, które same są wymalowane? Chyba tak. Z tych wcześniejszych zdjęć, które wrzucał nie podobała mu się naturalnie wyglądająca młoda dziewczyna, za to starszej kobiecie wymalowanej jak transwestyta dał 7 o ile pamiętam. Potem wrzucił te 3 laski z szampanem, po których widać, że zadbane i ładne nawet bez makijażu - a na zdjeciu pewnie wychodzą na jakąś grubą imprezę, więc jasne, że są zrobione. Po ulicy tak nie chodzą. On ma problem z postrzeganiem i startuje do półki, do której nie sięga. Takie dziewczyny, które na co dzień przywiązują ogromną wagę do wyglądu, ćwiczą na siłowni, mocno się malują mają swoje określone wymagania - też będą chciały kolesia, który jest wyrzeźbiony, uczesany, dobrze ubrany. Ciężko mieć do nich o to pretensje - a on im zarzuca, że dziewczynie na siłowni łatwiej, bo ona dźwiga 1kg a on by musiał 2 albo 5, bo on by musiał dietę, bo czemu on ma ćwiczyć... W kółko to samo.