Kobiety wybrzydzają? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety wybrzydzają?

Strony Poprzednia 1 20 21 22 23 24 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,366 do 1,430 z 1,732 ]

1,366

Odp: Kobiety wybrzydzają?
wideletz napisał/a:

Heh pierdoły opowiadsaz, gdybyś był inteligentny, za jakiego się podajesz to wiedziałbyś że laski lecą na inteligencję. A skoro tak to w czym problem?

No i pierdoly o ascezie schowaj se głęboko wiesz gdzie, bo taki Einstain był z początku przeciętny i dopiero po ślubie stal się geniuszem.

Przez ostatnie 35 stron nadawałeś, że kobiety interesuje tylko wygląd. Jojczyłeś, że taki jesteś niski i brzydki, że cię nie chcą. To wychodzi, że i intelektu zabrakło, czy jak?

A Einsteina to bankowo żonka uczyniła takim mądrym. Bankowo. Musisz się i ty ożenić, żeby nabrać rozumu big_smile

Zobacz podobne tematy :

1,367

Ile to ludzie są w stanie nawymyślać, żeby pasowało do usprawiedliwiania siebie.

1,368

Śmieszny to jesteś Ty, wszak  mylisz odkrycia z prozaicznymi rzeczami typu - zrobienie tatuażu

1,369

wideletz napisał/a:

Mylisz  elementy ze zbiorami. Pan z X to nie pan X, tylko koleś ze zbioru X. Elementów jest 1000 w zbiorze X, a zatem x1+x2.....x3+.......x1000. Tutaj mamy do czynienia z pewnym ciągiem.

Tutaj mamy do czynienia z pewnym zjawiskiem, które się nazywa wyżej sranie niż dupy manie.
Zamiast się odnieść do sensu całej wypowiedzi, czepiasz się nieistotnych dupereli próbując wykazać swoją zajebistość.
Gdybym był laską, nawet taką 1/10, to już w tym momencie, po jednym twoim zdaniu, odechciałoby mi się z tobą dalej gadać.
Mi to tam wisi, ale to ty musisz zrozumieć, że arogancką postawą nie zyskujesz, zwłaszcza jeśli nic za tym nie idzie.
Mogłeś rozwinąć dialog i pokazać się od strony sympatycznego kolesia z niebanalnym poczuciem humoru na przykład,
a tak to chlapnąłeś na odczepnego jakieś nie wiadomo w sumie co ma z tego wynikać, po raz kolejny udowadniając,
że nie warto marnować na ciebie czasu. Ja mam to gdzieś, bo zdążę o tobie zapomnieć zanim ty to przeczytasz,
ale jeśli ty chcesz coś w swoim życiu zmienić, to musisz zacząć od siebie, a nie od czepiania się innych, że są fajniejsi.

P.S.
Może tylko ty uważasz swoje teksty za super odlotowe, po których przeczytaniu laskom powinny kapcie spadać i majtki,
ale skoro jak dotąd nic takiego się nie dzieje, to chyba warto by przemyśleć temat, nie sądzisz?

1,370

Makigigi, otóż to (to do wcześniejszego komentarza). Ja jeszcze dodam, że ci panowie pomimo, że nie są brzydalami to są właśnie okropni, bo zupełnie nijacy, jacyś wydelikaceni, przezroczyści, niemęscy. ALE gdybym któregoś z nich poznała i okazałoby się, że jest fajny, miły, dobry i interesuje się astrofizyką / francuskim poststrukturalizmem / literaturą austriacką, a do tego jeszcze lubi rower i łyżwy to przestałoby mi przeszkadzać, że tak wygląda smile Wiele razy tak miałam już - ktoś mi się nie podobał, ale poznawałam takiego faceta lepiej i zakochiwałam się, a wtedy stawał się dla mnie atrakcyjny również seksualnie. Natomiast nigdy nie leciałam na faceta tylko ze względu na wygląd, nie umiem tak big_smile Jeśli nie jest atrakcyjny jako człowiek to jego atrakcyjność wizualna nie istnieje.

1,371 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-21 13:04:54)

wideletz napisał/a:

Śmieszny to jesteś Ty, wszak  mylisz odkrycia z prozaicznymi rzeczami typu - zrobienie tatuażu

Ja pieprzę. Ja mylę je? Ale ok rozumiem że wideletz z małą ilością inteligencji nie ogarnia, że można znaleźć coś wspólnego w odkryciach z tatuażami. Wszak inteligencja to jak wiadomo umiejętność wyszukania wzorca. Jak gość jej nie ma, to wzorca nie widzi, tylko niepołączone niczym elementy.

1,372

heh nie szukaj na siłę algorytmu, tak gdzie go nie ma.

Odkrycia z tatuażem mają tyle wspólnego co twoje łajno ze sniegiem

1,373 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-21 13:12:48)

Ja pieprzę, co za błyskotliwość! Nobla dostaniesz z takim ignoranckim podejściem.

wideletz napisał/a:

No i pierdoly o ascezie schowaj se głęboko wiesz gdzie, bo taki Einstain był z początku przeciętny i dopiero po ślubie stal się geniuszem.

Tak w ogóle to przykładami się nie dowodzi. Można nimi jedynie obalić twierdzenie. Nic przykładem nie dowiedziesz. Nie dowiedziesz, że inteligencja łączy się z posiadaniem laski. Drogą przez przykłady można jedynie obalić to połączenie.
Ty miałeś jakieś dowody, logikę na tych inżynierskich studiach??

1,374

Lepiej dostać nobla niż kartofla głupoty, na którego zaslugujesz

1,375

Z dobrego serca..jezeli to zdjęcie autentyczne a nie modelki z modelem to usuń je.
Para na zdjęciu pasuje do siebie. Często widuje się tak wystylizowane dziewczyny z mocnym makijażem z takimi partnerami. Co ich łączy wiedzą oni. Ja nie oceniam książek po okładce ale Panowie poniżej nie są dla mnie pociągający w ogóle. Może to kwestia różnicy wieku. W rozmowie mogliby okazać się. fajnymi łudźmi.ale niestety jeżeli po wyglądzie oceniamy to tak to wygląda. W sumie ciekawa kwestia czemu taki metroseksualny facet i dziewczyna max wystylizowane na kociaka to rzadko spotykana para?

1,376

Dlaczego powininem to zdjęcie usunąć? Stawila je do internetu, a ja jedynie uzylem link, jaki w sumie ona wrzucajac je w siec, stworzyla. Inaczej mowiac ja nie zrobilem jej zdjecia i nie wrzucilem do neta, a jedynie wkleilem zdjecie ktore sama do neta w stawila. Zreszta wstawilem zdjecie wykorzystujac wygenerowany przez nia link - w koncu jesli wstawia foto na fejsa to automatycznie powstaje link

a co do sposobu podrywu, to staram sie z dziewczyna podroczyc, nie raz pozartowac, pytam o zainteresowania

1,377

Jakie słodkie. Jak ciapa.

1,378

heh chcesz sobie popatrzec na ciape, spojrz w lusterko to ujrzysz smile

1,379 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-21 13:20:37)

Kto Ci ustawił, że jesteś "Słodka Czarodziejka"? big_smile

1,380

Hehheh, jedyne co w tym temacie można dopisać to żarty ( a propos poczucia humoru, nawet jeśli moje jest suche wink ). Każdy chciał dobrze, napisał sensowne rady, a ten tu delikwent wszystko zlał ciepłym moczem, bo on ma Wizję Rzeczywistości i ból zadu, że ta Wizja nie dzieje się naprawdę.
Pozostaje tylko śledzić wątek i chichotać pod nosem smile

1,381

A tam suche. Chęci są sympatyczne. smile

1,382

wnioskuję o zmianę tematu wątku na "piaskownica"

1,383

hehheh napisał/a:

A tam suche. Chęci są sympatyczne. smile

Ej ja jestem dumna z moich sucharów! Moim idolem jest Karol Strassburger i pilnie trenuję, żeby w przyszłości móc zawstydzać moje dziecko przy znajomych wink

1,384

Hahaha, już widzę, jakie możesz mieć w tym sukcesy. big_smile

Ten wątek już od samego początku dość piaskownicowy był..

1,385

Dramat, że kobiety mówią, że faceci nie są przystojni, ale Ty i tak wiesz lepiej niż kobiety o tym, czego one chcą.
No beka życia.

Gdybym miała obstawiać, to laska z Twojej foty jest blacharą, dziubka brakuje. A przynajmniej jeden z facetów, których wrzuciłeś jedmst gejem.

1,386

Może faktycznie nieco mam spaczony obraz kobiet i mężczyzn? Hmmmm, ale to może być tez tak, że Wy jesteście o 20 lat starsze. Inaczej patrzycie na pewne sprawy. Gdybym pewnie zapytał na forum na literę W, co sądzą o tych mężczyznach to, z pewnością by o razu były zainteresowane.

1,387 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-21 13:56:42)

Wiadomo, że młode są nie takie ogarnięte.
Ale przesadziłeś z tym, że tutaj są 20 lat starsze. Niektóre są w Twoim wieku.
Chociaż nie dziwię się. W końcu masz talent do zrażania ludzi. Jakbyś lubił być jakimś kozłem ofiarnym.

1,388

Ja mam 22 lata, Ci faceci moim zdaniem sa przystojni. Tak samo ten facet na zdjęciu z ta laska jest Ok, wiec skoro uważasz, ze prezentujesz sie lepiej od niego to z pewnością Twoje problemy z kobietami nie sa spowodowane Twoim wyglądem.

1,389

wideletz napisał/a:

a co do sposobu podrywu, to staram sie z dziewczyna podroczyc, nie raz pozartowac, pytam o zainteresowania

Nooo... np pytając grubsze laski, czy Cię nie pogryzą big_smile big_smile big_smile

Ci trzej, co wrzuciłeś, to chyba geje, normalny facet tak nie wyglada, jak wymuskany laluś.

1,390

CatLady napisał/a:

Ci trzej, co wrzuciłeś, to chyba geje, normalny facet tak nie wyglada, jak wymuskany laluś.

Ja nie wiem skąd on te zdjęcia bierze. Z Bravo Girl wycina? Dla mnie to wszystko są dzieci, kompletnie aseksualne istoty. WTF?
Kolesi nie oceniam, bo się nie znam, ale też wyglądają jakby im jeszcze mama mleko pod nosem wycierała. WTF 2?
Ciągle jęczy jak te dziewczyny się malują i oszukują, a wszystkie na tych zdjęciach, to albo tapeta level hard albo fotoszop. WTF 3?

1,391

anderstud napisał/a:

Ja nie wiem skąd on te zdjęcia bierze.

Ten 3ci to
https://pl.wikipedia.org/wiki/Sean_O%E2%80%99Pry

za wiki:
"w magazynie Vogue zajął piąte miejsce na „Top 10 Modeli Wszech czasów”

Jak widelec liczy na takie branie wśród modelek 16-18 lat, jak mainstreamowy TOP MODEL, to raczej małe szanse.

1,392 Ostatnio edytowany przez Tom94 (2018-01-21 15:35:21)

A ja zaintrygowany tymi opiniami odnośnie Panów z poprzednich stron postanowiłem podzielić się tymi fotkami ze swoimi znajomymi koleżankami z neta.
I każda z nich powiedziała że ci Panowie są przystojni więc albo Panie z tego wątku mają spaczony gust albo specjalnie robią na złość autorowi tak aby mu dopiec i piszą zupełnie coś innego niż myślą tongue

W każdym razie tak z ciekawości to kto według was może być przystojny? Np. jaki aktor?
Wesołowski? Karolak? Musiał?

Czekam na opinie smile

1,393

takie kobiety wbrew pozorom nie są pewne siebie.. Facet wyglądający na macho, na którym się wesprą, żeby nie powiedzieć uwieszą, przyciągnie je.
A wyglądający na delikatnego- wręcz niemęskiego model nie.
Jakie kobiety zwracają na Ciebie uwagę? no chyba że ich nie zauważasz, patrzysz tylko na takie jak ta na zdjęciu..

1,394 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-01-21 15:55:42)

Tom94 napisał/a:

A ja zaintrygowany tymi opiniami odnośnie Panów z poprzednich stron postanowiłem podzielić się tymi fotkami ze swoimi znajomymi koleżankami z neta.
I każda z nich powiedziała że ci Panowie są przystojni więc albo Panie z tego wątku mają spaczony gust albo specjalnie robią na złość autorowi tak aby mu dopiec i piszą zupełnie coś innego niż myślą tongue

W każdym razie tak z ciekawości to kto według was może być przystojny? Np. jaki aktor?

Czekam na opinie smile

Obiektywnie są przystojni, ale niemęscy.. przynajmniej ze zdjęcia- na żywo mogliby robić inne wrażenie, nie przeczę. po bliższym poznaniu. W sumie przypomniałeś mi jednego modela którego znałam wiele lat temu- i mimo 25 lat miał dobrze poukłądane w głowie i zyskiwał po bliższym poznaniu..
Gdy go pierwszy raz zobaczyłam pewnie włączył się krzywdzący stereotyp..
Może wniosek stąd taki, by nie oceniać ludzi po opakowaniu ..Autora tego wątku to też dotyczy, może warto poznać bliżej jakąś mniej z pozoru atrakcyjną dziewczynę..

1,395

Tom94 napisał/a:

Czekam na opinie smile

Mnie się podoba Wladimir Klitchko, a także Aleksander Domagarow smile

Ci, których wrzuca widelec to jakieś małolaty, więc jasne, że mi się nie będą podobać, wychowałam się na innym wzorcu mężczyzny. Ale tacy wymuskani gogusie będą się podobać bardzo młodym dziewczynom od 16 do dwudziestu kilku lat. Pytanie teraz w jakie panie celuje widelec. Czy celuje w niedojrzałe dziewczynki, dla których liczy się ładna buzia, które same są wymalowane? Chyba tak. Z tych wcześniejszych zdjęć, które wrzucał nie podobała mu się naturalnie wyglądająca młoda dziewczyna, za to starszej kobiecie wymalowanej jak transwestyta dał 7 o ile pamiętam. Potem wrzucił te 3 laski z szampanem, po których widać, że zadbane i ładne nawet bez makijażu - a na zdjeciu pewnie wychodzą na jakąś grubą imprezę, więc jasne, że są zrobione. Po ulicy tak nie chodzą. On ma problem z postrzeganiem i startuje do półki, do której nie sięga. Takie dziewczyny, które na co dzień przywiązują ogromną wagę do wyglądu, ćwiczą na siłowni, mocno się malują mają swoje określone wymagania - też będą chciały kolesia, który jest wyrzeźbiony, uczesany, dobrze ubrany. Ciężko mieć do nich o to pretensje - a on im zarzuca, że dziewczynie na siłowni łatwiej, bo ona dźwiga 1kg a on by musiał 2 albo 5, bo on by musiał dietę, bo czemu on ma ćwiczyć... W kółko to samo.

1,396

CatLady napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Czekam na opinie smile

Ci, których wrzuca widelec to jakieś małolaty, więc jasne, że mi się nie będą podobać, wychowałam się na innym wzorcu mężczyzny. Ale tacy wymuskani gogusie będą się podobać bardzo młodym dziewczynom od 16 do dwudziestu kilku lat. Pytanie teraz w jakie panie celuje widelec. Czy celuje w niedojrzałe dziewczynki, dla których liczy się ładna buzia, które same są wymalowane? Chyba tak. Z tych wcześniejszych zdjęć, które wrzucał nie podobała mu się naturalnie wyglądająca młoda dziewczyna, za to starszej kobiecie wymalowanej jak transwestyta dał 7 o ile pamiętam. Potem wrzucił te 3 laski z szampanem, po których widać, że zadbane i ładne nawet bez makijażu - a na zdjeciu pewnie wychodzą na jakąś grubą imprezę, więc jasne, że są zrobione. Po ulicy tak nie chodzą. On ma problem z postrzeganiem i startuje do półki, do której nie sięga. Takie dziewczyny, które na co dzień przywiązują ogromną wagę do wyglądu, ćwiczą na siłowni, mocno się malują mają swoje określone wymagania - też będą chciały kolesia, który jest wyrzeźbiony, uczesany, dobrze ubrany. Ciężko mieć do nich o to pretensje - a on im zarzuca, że dziewczynie na siłowni łatwiej, bo ona dźwiga 1kg a on by musiał 2 albo 5, bo on by musiał dietę, bo czemu on ma ćwiczyć... W kółko to samo.

Żonce też się podobają Kliczko i Domagarow. I jeszcze Benicio del Toro i Ralph Fiennes smile

1,397

Mnie się ten facet z trzeciego zdjęcia podoba. Jasne, że jest młodszy, ale tu jakby nie o to chodzi, po prostu ten typ ( i tylko ten z tych trzech) całkiem trafia w mój gust. Niemniej ja lubię takie dość delikatne męskie urody, co nie znaczy, że innych, typowo męskich nie. Nie podobają mi się jednak mężczyźni-jaskiniowcy, czyli dużej postury, z dużymi dłońmi, którzy - jak zauważyłam - przez wiele kobiet stawiani są na pierwszym miejscu.
Zaznaczam jednak, że mowa tu wyłącznie o wyglądzie, a ten naprawdę nie jest najważniejszy.

1,398

CatLady napisał/a:

Za Kliczkę masz plusa, wychowałem się na jego walkach oraz jego brata.

A ktoś z Polski?

1,399

Rzekomo wygląd nie najważniejszy, ale jednak z niskim i średnim z twarzy byście się nie umówiły.

1,400 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2018-01-21 16:31:02)

Niezaleznie od tego czy ci mezczyzni ze zdjec wideletz'a trafiaja w moj gust czy tez nie, musze przyznac ze to sa wlasnie tacy ktorzy sie na ogol kobietom bardzo podobaja, wiec nie ma co czepiac sie tych przykladow.

1,401

wideletz napisał/a:

Rzekomo wygląd nie najważniejszy, ale jednak z niskim i średnim z twarzy byście się nie umówiły.

Niski i średni z twarzy ma szanse tylko u takich poniżej 3/10 czyli u takich które same nie mają powodzenia i nikt ich nie chce.
Jedyną szansą dla takiego faceta to bardzo dobra pozycja społeczna, wówczas jego zasoby przyciągną te lepsze.

1,402

wideletz napisał/a:

Irytujące jest to Twoje wmawianie innym, że wiesz lepiej co ktoś myśli, czuje, uważa i robi. Albo przyjmij, że jesteśmy świadome tego, co piszemy, albo ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu. Ja w każdym razie nie mam potrzeby do niczego Cię przekonywać.

1,403 Ostatnio edytowany przez CatLady (2018-01-21 16:36:24)

Tom94 napisał/a:
CatLady napisał/a:

A ktoś z Polski?

Ciężko powiedzieć, trochę wypadłam z tematu odkąd mieszkam w UK, mało mam kontaktu z Polskimi filmami...

Kiedyś był to Boguś Linda, wiadomo big_smile Marcin Kwaśny przez jakiś czas... muszę poguglować, bo nawet nie wiek, kto teraz jest na topie.

Karolak mi się przez krótki czas podobał, ale potem sie okazało jaki jest paskudny wobec Wioli Kołakowskiej i mi przeszło, poza tym chyba przytył tongue

Lilly25 napisał/a:

musze przyznac ze to sa wlasnie tacy ktorzy sie na ogol kobietom bardzo podobaja, wiec nie ma co czepiac sie tych przykladow.

Lilly, tu nie chodzi o coś takiego jak ogół gustów. Jak chce się kogoś poznać, to trzeba się przypodobać tej konkretnej osobie. I nawet taki model, który jest pokazywany jako przystojny moze się komuś nie spodobać. Jak dla mnie facet musi mieć w sobie coś ostrzejszego,niewymuskanego. Panowie z minkami "och jaki jestem pienkny ksiaze z bajki" mi się nie podobają, dla mnie to jest gejowskie.

1,404

O tak! Klitchko i mnie się podoba. I Vigo Mortensen jeśli chodzi o aktorów. Młody Depp był piękny, ale starość mu nie służy. Za to Bryan Adams wyglada kapitalnie jako młody i jako starszy. A z polskich aktorow to Żmijewski i Rafał Królikowski, ale nie znam za wielu polskich aktorów. Jak widać nie mam jednego uniwersalnego typu :-) Ale tak- Bryan Adams to mój faworyt (oczywiście zaraz po moim mężu wink ).
Niemożliwie regularne i wykonturowane rysy twarzy i seksownie rozchylone usta to zdecydowanie nie jest coś, co u facetów tygryski lubią najbardziej.

1,405

A widelec dalej swoje...

1,406 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2018-01-21 16:36:27)

Tom94 napisał/a:
wideletz napisał/a:

Niski i średni z twarzy ma szanse tylko u takich poniżej 3/10 czyli u takich które same nie mają powodzenia i nikt ich nie chce.
Jedyną szansą dla takiego faceta to bardzo dobra pozycja społeczna, wówczas jego zasoby przyciągną te lepsze.

A 168 cm u faceta to juz niski, czy jeszcze sredni? Pytam bo mialam takiego znajomego ktory mial kilka ladnych/dosc ladnych lasek.

1,407

wideletz napisał/a:

Zaraz się zacznie narzekanie, że jako kobiety możemy bez obciachu dodać sobie 10 cm butami..
Nie jestem w twojej grupie celowej Wideletz, ale nie miałabym problemu umówić się z gościem średnim z twarzy i niskim- nie wiem, dlaczego cieżko Ci uwierzyć, że kobiety najbardziej fascynuje mózg faceta.. Tu popracuj nad sobą..

1,408

lilly25 napisał/a:

[

A 168 cm u faceta to juz niski, czy jeszcze sredni? Pytam bo mialam takiego znajomego ktory mial kilka ladnych/dosc ladnych lasek.

Średni.

Dla mnie niski facet to facet niższy ode mnie - a mam 167cm. Tak więc każda sądzi wg siebie smile

a obcasów nie noszę tongue

1,409

CatLady napisał/a:
Tom94 napisał/a:
CatLady napisał/a:

A ktoś z Polski?

Ciężko powiedzieć, trochę wypadłam z tematu odkąd mieszkam w UK, mało mam kontaktu z Polskimi filmami...

Kiedyś był to Boguś Linda, wiadomo big_smile Marcin Kwaśny przez jakiś czas... muszę poguglować, bo nawet nie wiek, kto teraz jest na topie.

Karolak mi się przez krótki czas podobał, ale potem sie okazało jaki jest paskudny wobec Wioli Kołakowskiej i mi przeszło, poza tym chyba przytył tongue

A Maciej Zakościelny? Tomasz Ciachorowki? Filip Bobek albo Krzysztof Ibisz?

Ja uważam że to takie TOP 4 jeśli chodzi o wygląd a takiego Karolaka wyjątkowo nie trawię, taki brzuchaty zarozumiały zgred, kiedyś go nawet na żywo widziałem w pewnej galerii i tylko mnie to utwierdziło w tym co myślałem wcześniej.

1,410

CatLady napisał/a:
Lilly25 napisał/a:

musze przyznac ze to sa wlasnie tacy ktorzy sie na ogol kobietom bardzo podobaja, wiec nie ma co czepiac sie tych przykladow.

Lilly, tu nie chodzi o coś takiego jak ogół gustów. Jak chce się kogoś poznać, to trzeba się przypodobać tej konkretnej osobie. I nawet taki model, który jest pokazywany jako przystojny moze się komuś nie spodobać. Jak dla mnie facet musi mieć w sobie coś ostrzejszego,niewymuskanego. Panowie z minkami "och jaki jestem pienkny ksiaze z bajki" mi się nie podobają, dla mnie to jest gejowskie.

Oczywiscie ze moze sie komus nie spodobac (nie ma takiej osoby ktora by sie wszystkim spodobala), ale tutaj chodzi o prawdopodobienstwo powodzenia prob nawiazania relacji z kobieta.

1,411

Kobiety fascynuje mózg faceta? To prawda jesli ten przebrnie kwalifikacje to wtedy tak. A jeśli koleś jest średni z twarzy i bardzo niski, to kobietę nie obchodzi jego inteligencja ani wnętrze. Po prostu nie da mu szans.

A to, że podoba się Wam Kliczko - pustaki, no bo typ ma 2 metry i spore muskuły i wy tu piszecie o inteligencji

hahahahahahaha

1,412

Zapraszam wszystkich do rozmowy na gg

64742030

1,413

Ela210 napisał/a:
wideletz napisał/a:

Zaraz się zacznie narzekanie, że jako kobiety możemy bez obciachu dodać sobie 10 cm butami..
Nie jestem w twojej grupie celowej Wideletz, ale nie miałabym problemu umówić się z gościem średnim z twarzy i niskim- nie wiem, dlaczego cieżko Ci uwierzyć, że kobiety najbardziej fascynuje mózg faceta.. Tu popracuj nad sobą..

Elu, każdy ocenia świat przez pryzmat samego siebie. Skoro dla widelca liczy się wyłącznie wygląd kobiety, to nie mieści mu się w głowie, że to myśli, że każdy stawia na wygląd. Szkoda czasu na rozmowę z nim, bo on nie uznaje racji innej niż własna :-)

1,414

Nikomu nie mówiłem, że interesuje mnie tylko wygląd

1,415

wideletz napisał/a:

A to, że podoba się Wam Kliczko - pustaki, no bo typ ma 2 metry i spore muskuły i wy tu piszecie o inteligencji

hahahahahahaha

Teraz pokazałeś, ze pustakiem to jesteś Ty!!!!! big_smile

Obaj bracia Klitchko mają tytuły doktorów, udzielają się w fundacjach, jeden jest politykiem.

Wychodzisz na tępaka po raz n-ty.

Żałosne.

1,416

lilly25 napisał/a:
Tom94 napisał/a:
wideletz napisał/a:

Według społecznej normy to taki facet jest bardzo niski, wręcz karłowaty.
Ja sam mam opinię osoby o średnim wzroście a mam 185cm.

1,417

Tom94, daj juz spokój chłopie z tymi zasobami. Nie da sie tego czytać. Jesli jestes mało atrakcyjny fizycznie i w dodatku niezbyt inteligentny żadne zasoby Cie nie uratują.

1,418

kwejka22 napisał/a:

Tom94, daj juz spokój chłopie z tymi zasobami. Nie da sie tego czytać. Jesli jestes mało atrakcyjny fizycznie i w dodatku niezbyt inteligentny żadne zasoby Cie nie uratują.

No to nie czytaj jak ci się nie podoba, nikt ciebie do tego nie zmusza i możesz opuścić temat.
Piszę o tym co wiem z samego życia, jak facet nie podoba się kobietom to często tylko aspekty ekonomiczne mogą mu pomóc być w związku.

1,419

Taaak, taaak, doktorat itp, gadałyście o jego wyglądzie .... a ciekawe czy jakby Kliczko miał 160 to czy byście pisały "interesujący  facet i wyszktałcony", nie byście o nim nie wspomniały, a jego papiery mialybyście gdzieś

tego nie znoszę u kobiet, zakłamania

kiedy facet jest przystojny i ma inne dokonania to mówią - on jest fajny bo zrobił X,Y,Z,

a jeśli facet nie jest przystojny, a ma identyczne dokonania, to żadna nawet na niego nie spojrzy

1,420 Ostatnio edytowany przez kwejka22 (2018-01-21 16:57:39)

Tom94 napisał/a:
kwejka22 napisał/a:

No to nie czytaj jak ci się nie podoba, nikt ciebie do tego nie zmusza i możesz opuścić temat.
Piszę o tym co wiem z samego życia, jak facet nie podoba się kobietom to często tylko aspekty ekonomiczne mogą mu pomóc być w związku.

Dobre. No ale typowo, jak facet nie ma wyglądu to twierdzi, ze kobiety lecą na kase. Jak ma kase to twierdzi, ze lecą na wyglad. Btw ,,Ci" i ,,Tobie"piszemy wielka litera. Zamiast gromadzić zasoby na związek, zainwestuj w porządna książkę do nauki gramatyki.

1,421

Zgadzam się,  facet musi być bardzo wysoki i przystojny. Inny nie ma szans u kobiet.
Dobrze by też było,  aby był bardzo bogaty, a do tego sławny.

1,422

Boże jakie to słabe. Sam zwraca uwagę na wygląd i tylko o wyglądzie pisze, a ma wielkie pretensje, że kobiety same mają swoje preferencje. I że dla nich widelec jest tak nieatrakcyjny, że aż poza skalą.
I oczywiście wyciąga z kontekstu tylko to, co potwierdza jego dziwną wizję. Napisałam wyraźnie, że moim faworytem jest Bryan Adams, a on ma 172cm. Deal with it!

1,423

lilly25 napisał/a:
Tom94 napisał/a:
wideletz napisał/a:

W starym dowodzie miałby wpisane "wzrost - średni". Ale generalnie jest postrzegany jako niski.

1,424

Po raz kolejny piszę, na wygląd to nie zwracam uwagi

1,425

kwejka22 napisał/a:
Tom94 napisał/a:
kwejka22 napisał/a:

Dobre. No ale typowo, jak facet nie ma wyglądu to twierdzi, ze kobiety lecą na kase. Jak ma kase to twierdzi, ze lecą na wyglad. Btw ,,Ci" i ,,Tobie"piszemy wielka litera. Zamiast gromadzić zasoby na związek, zainwestuj w porządna książkę do nauki gramatyki.

Widać brak argumentów więc włączył się agresor, typowe zachowanie dla mizoandryczki smile

1,426

wideletz napisał/a:

To dlaczego wrzucasz zdjęcia takich piękności? Pokaz nam taka normalna laske do ktorej byś zagadał na ulicy.

1,427

Tom94 napisał/a:
lilly25 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Według społecznej normy to taki facet jest bardzo niski, wręcz karłowaty.
Ja sam mam opinię osoby o średnim wzroście a mam 185cm.

Nie wiem tylko czy jego mozna okreslic jako 'sredniego' z twarzy. Powiedzmy ze 'ladny' tez pasuje.

1,428 Ostatnio edytowany przez kwejka22 (2018-01-21 17:04:03)

Tom94 napisał/a:
kwejka22 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Widać brak argumentów więc włączył się agresor, typowe zachowanie dla mizoandryczki smile

Ja tak tylko dla Twojego dobra smile w razie gdyby nie udało sie zgromadzić zasobów, moze oczarujesz kogoś swoją inteligencja i oczytaniem?

Mizoandryczka raczej nie jestem. Mam cudownego faceta, którego kocham. No ale rzeczywiście do pewnego typu mężczyzn mam ogromny wstręt ;]

1,429 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2018-01-21 17:05:54)

Makigigi napisał/a:

Boże jakie to słabe. Sam zwraca uwagę na wygląd i tylko o wyglądzie pisze, a ma wielkie pretensje, że kobiety same mają swoje preferencje. I że dla nich widelec jest tak nieatrakcyjny, że aż poza skalą.
I oczywiście wyciąga z kontekstu tylko to, co potwierdza jego dziwną wizję. Napisałam wyraźnie, że moim faworytem jest Bryan Adams, a on ma 172cm. Deal with it!

Za Mortensena i Adamsa masz u mnie bardzo duży plus. Obu lubię. Jeden to świetny aktor (idealny Aragorn), a drugi to po prostu super głos. Byłem na jego koncercie w Krakowie. W tym roku ma być w Warszawie. Jak ktoś nie był to bardzo polecam, bo Adams ma świetne muzycznie koncerty.

1,430 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2018-01-21 17:05:12)

wideletz napisał/a:

Taaak, taaak, doktorat itp, gadałyście o jego wyglądzie .... a ciekawe czy jakby Kliczko miał 160 to czy byście pisały "interesujący  facet i wyszktałcony", nie byście o nim nie wspomniały, a jego papiery mialybyście gdzieś

tego nie znoszę u kobiet, zakłamania

kiedy facet jest przystojny i ma inne dokonania to mówią - on jest fajny bo zrobił X,Y,Z,

a jeśli facet nie jest przystojny, a ma identyczne dokonania, to żadna nawet na niego nie spojrzy

wideletz napisał/a:

Haha, i napisał to ten, który od 38 stron ocenia kobiety według widelcowej skali big_smile.
Człowieku, Ty mógłbyś mieć nawet 190 cm, wygląd przystojniaka i konto pełne zer, ale Twoja mentalność jest poniżej zera i to Cię skreśla.

Posty [ 1,366 do 1,430 z 1,732 ]

Strony Poprzednia 1 20 21 22 23 24 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety wybrzydzają?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024