Kobiety wybrzydzają? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety wybrzydzają?

Strony Poprzednia 1 19 20 21 22 23 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,301 do 1,365 z 1,732 ]

1,301 Ostatnio edytowany przez wideletz (2018-01-20 19:45:02)

Odp: Kobiety wybrzydzają?

Znana makijażystka Sylwia Rakowska napisała na twitterze:

Dziewczyny !!! Bardzo dziękuje za tak duży odzew i wparcie mojej akcji #twarztoniepisanka . Kocham Was za to wszytkie !!!! Za te foty przed i po !!! Niektóre z Was pierwszy raz pokazały się bez makijażu !! Wszystkie jesteście pięknie i wszystkie jesteście dowodem na to jaka magię ma w sobie natura , indywidualizm . Wasze zdjęcia pokazują jak każda jest inna i jedyna w swoim rodzaju . A ta akcja ??? Tak to wszytko wyszło na spontanie. Wkurzyłam się jak zobaczyłam foty z Golden Globow - cudne , naturalne makijaże !!!! A u nas co się dzieje ??? Polki które tak słynęły ze swojego piękna na całym świecie straszą nagle stylem drag queen , gruba warstwa make upu a raczej pieczątka z Insta na twarzy , straszą źle wykonanym makijażem permanentnym i przesadzonymi wypełniaczami . I nie boje się tego powiedzieć - takie stylowki psują nasz wizerunek na świecie . Dluuugo się zastanawiałam czy zareagować . Pewnie aż z 6 lat ,od kiedy pracuje w Polsce . Na początku nie chciałam nikogo urazić . Później stwierdziłam , że nie ma co oceniać i każdy niech wyglada jak lubi i , ze może wkrótce ta moda przepadnie na wieki .Jednak przez te 6 lat to zjawisko sztuczności osiągnęło już efekt wulgarny , przezemnie nie do zaakceptownia . Makijazem zajmuje się od 20 lat. Dwanaście lat pracowałam w NYC przy reklamach , magazynach itd ,malowalam gwiazdy na gale oscarowe w LA, malowałam na fashion week w NYC i Paryżu . Pracowałam z największymi sławami make upu i uczyłam się od najlepszych . Makijażystka Madonny nauczyła mnie techniki airbrusha . Mam duże doświadczenie w makijażu beauty każdego rodzaju i na każda okazje . Z ta cała wiedza poczułam się kompetentna i odpowiedzialna ,żeby zabrać głos w tej sprawie i otwarcie ogłosić , że te insta /dragi / wielkobrwiowe makijaże są brzydkie , że to nie dodaje uroku i kobiecości . Nie pozwolę aby te wulgarne trendy zrobiły nam wodę z mózgu i zaburzyły poczucie estetyki . Chce chronić wizerunku pięknej , naturalnej i zadbanej Polki

Zobacz podobne tematy :

1,302 Ostatnio edytowany przez wideletz (2018-01-20 19:45:27)

Widzicie, niczego sobie nie wymyśliłem, Polki się za mocno malują

1,303 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2018-01-20 20:12:33)

wideletz napisał/a:

Uważa, że przystojny facet jest znacznie bardziej wartościowy niż atrakcyjna kobieta. Bo żeby koleś był atrakcyjny to musi się taki urodzić, a kobieta oszukuje - makijaż, staniki zwiększające biust itp.

Atrakcyjna kobieta tez sie musi taka urodzic, a to ze ludzie czesto uwazaja atrakcyjna kobiete bez makijazu za niewystarczajaco atrakcyjna to raczej kwestia przyzwyczajenia do tego ze dorosla kobieta makijaz ma. Zauwaz prosze ze dziewczynki rowniez tak jak dorosle kobiety podzielic mozna na brzydsze i ladniejsze, a one go nie nosza, czyli to nie makijaz jest tym co czyni kobiete ladna/piekna.
Jesli laska musi makijaz nalozyc zeby ktos ja uznal za ladna to albo ladna jednak sie nie urodzila, albo ludzie sa tak przyzwyczajeni do kobiet w makijazach, ze nie wiedza juz jak wyglada ladny czlowiek plci zenskiej bez niego.
Co do cyckow, to przeciez niektore maja duze z natury.

Przyjrzyjmy sie ponizszemu zdjeciu Brad'a Pitt'a i zadajmy sobie pytanie : czy gdyby kobiety byly przyzywczajone tak jak mezczyzni do tego ze plec przeciwna sie maluje, to uznalyby ponizszego za przystojniaka? Mi sie wydaje, ze raczej nie (ale sprawdzic sie tego nie da, bo kobiety nie sa do makijazu u mezczyzn przyzwyczajone)
1. http://img2.timeinc.net/people/i/2007/q … pitt2a.jpg - brak wyraznego 'obramowania' oczu, jakies zaczerwienienie pod nimi, nijaka skora. Czemu mu to 'wytykam'? - bo mezczyzni przyzwyczajeni do tego ze kobieta ma makijaz tak wlasnie oceniaja te z dobrymi rysami. Pomimo nich okreslaja je czesto jako przecietne, i stad biora sie chyba takie przekonania ze zadna kobieta bez makijazu nie jest tak atrakcyjna jak atrakcyjny mezczyzna bez niego.

wideletz napisał/a:

Podał nawet przykład, na zdjęciu znalazł się przystojny koleś z ciałem chuchraka i niezbyt przystojny koleś z wyrzeźbionym ciałem.
Autor tematu wskazał, że ten pierwszy się bardziej podoba kobietom.

Ten drugi ma twarz na takim samym poziomie jak ten pierwszy, tylko bardziej meska, wiec troche dziwi mnie ze kobiety wybraly pierwszego.

1,304 Ostatnio edytowany przez wideletz (2018-01-20 20:14:17)

Lily po raz pierwszy się z Tobą nie zgodzę. Często jest tak że kobiety uznawane za ładne, bez makijażu prezentują się o wiele słabiej.

Makijaż potrafi sporo dodać. I teraz taka 4, po wymalowaniu jest 7 i wybiera mężczyzn ze swojej ligi - 7 i więcej. A na prawdę jest 4.

Poza tym, żeby mężczyzna był nazwany - przystojnym to musi być co najmniej 8. A kobieta? Nawet 5 słyszy że jest ładna. A czy koleś 5 usłyszał, że przystojny?

I o tym mówię, żeby mężczyzna został uznany za przystojniaka to musi być 8, a kobieta wystarczy 5.  A często ta 5, bez makijażu jest 4, tak więc kobiety 4 słyszą że są ładne, a kolesie średni nie są przystojniakami

1,305

Jak ja bym chciała Cie zobaczyć wideletz smile

1,306

Widelec, jak zwykle nic nie skumałeś. W przytoczonym tekście podstawowy wniosek jest taki, że kobiety są piękne bez makijażu, a Ty cały czas trujesz, że są brzydkie. Ić jusz stont normalnie....

1,307

Dlaczego mężczyżni którzy nie lubią kobiet szukają ich i jeszcze się z nimi wiążą.. I zakładają o nich tematy na forum kobiet... Po co sobie tak komplikować życie i tym kobietom..

1,308 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-20 20:56:47)

Dokładnie: to jest głupie.
Ale jest odpowiedź na pytanie dlaczego.
Dlatego, bo w konserwatywnym środowisku mężczyzna "musi" z kobietą.
Mimo że wyraźnie widać, jak się z tym chłopak męczy.
A kobieta wg konserwatystów "musi" z facetem.

1,309

Ela210, bo oni tak naprawdę bardzo chcą tych kobiet, a skoro nie mogą żadnej mieć, to deprecjonują je. Tak to widzę.

1,310

Ela210 napisał/a:

Dlaczego mężczyżni którzy nie lubią kobiet szukają ich i jeszcze się z nimi wiążą.. I zakładają o nich tematy na forum kobiet... Po co sobie tak komplikować życie i tym kobietom..

To resentyment. smile

1,311

Hmm...

1. Kobieta np. 195 cm? Same korzyśći. Włącznie z przyziemną taką jak np, dla niskiego mężczyzny wolny taniec z nią.Z nosem w dekolcie smile
2. Myślę ze tak samo jest z kobietami które nienawidzą w głebi mężczyzn.Tak samo ich deprecjonują i wręcz "odpychają"

A tak poważnie: widelcu, niestety, nie udało sie zamieszać big_smile
Ludzie mają tutaj różne ale solidne poglądy.Przypadków 'nienawistnych' prawie nie ma :-)

1,312

wideletz napisał/a:

Często jest tak że kobiety uznawane za ładne, bez makijażu prezentują się o wiele słabiej.

Makijaż potrafi sporo dodać. I teraz taka 4, po wymalowaniu jest 7 i wybiera mężczyzn ze swojej ligi - 7 i więcej. A na prawdę jest 4.

Poza tym, żeby mężczyzna był nazwany - przystojnym to musi być co najmniej 8. A kobieta? Nawet 5 słyszy że jest ładna. A czy koleś 5 usłyszał, że przystojny?

I o tym mówię, żeby mężczyzna został uznany za przystojniaka to musi być 8, a kobieta wystarczy 5.  A często ta 5, bez makijażu jest 4, tak więc kobiety 4 słyszą że są ładne, a kolesie średni nie są przystojniakami

Dobra, napisałeś to samo słowo w słowo już jakieś 248 razy i wszyscy skumali, zapewniam. Nawet szympans w końcu by to zrozumiał.
Możemy teraz przejść do tego o co tobie się właściwie rozchodzi? Tak działa świat i tego nie zmienisz, co w związku z tym proponujesz?
Nie możesz zakazać sprzedaży kosmetyków, zamknąć gabinetów chirurgów plastycznych, zlikwidować klubów fitness, ani zabronić ludziom
dobierać się w pary na podstawie własnych gustów, upodobań i preferencji. Jedyne co możesz, to albo dalej jęczeć i zawodzić jak stara dewota,
albo ruszyć dupsko i zacząć coś ze sobą robić, a zaręczy ci tutaj każdy, że już po kilku miesiącach sam siebie nie poznasz i nie chodzi tylko o wygląd.
Dopakujesz, zmężniejesz, nabierzesz pewności siebie, zmienisz nastawienie i podejście do życia, to i laski zaczną cię inaczej postrzegać,
ale samo nic się nie zrobi ani się nie stanie, a od bezproduktywnego pieprzenia głupot na babskim forum na pewno ci nie przybędzie.

1,313

Pirx napisał/a:

Hmm...

1. Kobieta np. 195 cm? Same korzyśći. Włącznie z przyziemną taką jak np, dla niskiego mężczyzny wolny taniec z nią.Z nosem w dekolcie smile

No mężczyznom wysoka kobieta niespecjalnie przeszkadza, ale im się w głowie inaczej wydaje.
Wysokim kobietom samym przeszkadza ten swój wysoki wzrost chyba głównie, bo mają wbite do głowy, że to niezgodne z naturą.

1,314

hehheh napisał/a:
Pirx napisał/a:

Hmm...

No mężczyznom wysoka kobieta niespecjalnie przeszkadza, ale im się w głowie inaczej wydaje.
Wysokim kobietom samym przeszkadza ten swój wysoki wzrost chyba głównie, bo mają wbite do głowy, że to niezgodne z naturą.

Pewnie zależy od preferencji: cześć populacji obi płci zwraca uwagę na wzrost, cześć nie :-) widelec na ten przykład zwraca. On w ogóle, co się odezwie to zwraca.
Ja też zwracam uwagę na wzrost. Mam 168cm i najbardziej mi się podoba u mężczyzn wzrost 175-180cm. Wyżsi są ok, niżsi niekoniecznie, bo ja nie lubię być wyższa od innych a lubię nosić obcasy. No babie nie dogodzisz ;-)

1,315

No nie dogodzisz. smile
Właśnie o to mi chodziło, że lubicie wyższych, to potem problem macie jak same wysokie jesteście a z obcasami to już w ogóle.

1,316 Ostatnio edytowany przez Makigigi (2018-01-20 21:41:55)

Hehheh, ale nie pisz "Lubicie wyższych", bo moje prywatne preferencje nie są tym samym, co preferencje ogółu. Ja mogę napisać "lubicie szczupłe", ale to jest ten trzeci rodzaj prawdy - g*wno prawda. Są różne preferencje, niektórzy wolą szczupłe, inni średnie, są też feedersi. Wkurza mnie takie generalizowanie i traktowanie wszystkich kobiet jako jakiejś homogenicznej masy. Do tego ciemnej. I wiesz co? Wy, faceci, zawsze tak piszecie! if u know what I mean.

Swoją drogą ludzie często, dobierają się w pary tak, że on jest nieco wyższy. Ale z tego faktu noe można wyprowadzić wniosku, że to kobiety wolą wyższych. Albo inaczej: można wyprowadzić taki wniosek oraz taki, że mężczyźni wolą niższe kobiety . I jak dojdziesz do prawdy?

Ps. 175cm to nie jest jakoś dużo dla faceta, wielu by narzekało, że są za niscy. No chłopu nie dogodzisz

1,317

Zobaczcie, one sądzą że są atrakcyjne, i być może są, ale po "sterydach", bez makijażu byłyby średnie i wówczas nie miałyby takiej śmiałości

foto

1,318

Wierz mi, te dziewczyny sa atrakcyjne i bez makijażu. Przeceniasz wydaje mi sie role makijażu. Brzydka dziewczyna nie staje sie nagle piękna bo ma makijaż. Pewnych defektów on nie ukrywa.

Btw, nie wiem gdzie Ty widujesz takie laski na ulicy. Ja mieszkam w dużym mieście i takich nie widuje.Poza tym jest to stylizacja i makijaż imprezowy a wtedy no to mozna zaszaleć smile

1,319

I co śmiałość jest czymś złym u kobiety? Przecież nie jest.

Makigigi napisał/a:

Ps. 175cm to nie jest jakoś dużo dla faceta, wielu by narzekało, że są za niscy. No chłopu nie dogodzisz

Ah, czułem, że moje zdanie "No nie dogodzisz." będzie łatwym celem ataku, chociaż było zgodzeniem się tylko z Twoim poprzednim. I to Ty po tym jedziesz. tongue

Makigigi napisał/a:

Swoją drogą ludzie często, dobierają się w pary tak, że on jest nieco wyższy.

Nie tyle to efekt dobierania się co tego, że po prostu natura jest taka, że kobiety są niższe...

Makigigi napisał/a:

Ale z tego faktu noe można wyprowadzić wniosku, że to kobiety wolą wyższych. Albo inaczej: można wyprowadzić taki wniosek oraz taki, że mężczyźni wolą niższe kobiety . I jak dojdziesz do prawdy?

Można i taki i taki. W sumie podejrzewam nawet, że faceci jednak wolą niższe - szczególnie konserwatywni. Jednak chyba bardziej to ma znaczenie u kobiet. No bo wiadomo, że faceci są łatwiejsi i aż tak nosem na detale nie kręcą.

Makigigi napisał/a:

Hehheh, ale nie pisz "Lubicie wyższych", bo moje prywatne preferencje nie są tym samym, co preferencje ogółu. Ja mogę napisać "lubicie szczupłe", ale to jest ten trzeci rodzaj prawdy - g*wno prawda. Są różne preferencje, niektórzy wolą szczupłe, inni średnie, są też feedersi. Wkurza mnie takie generalizowanie i traktowanie wszystkich kobiet jako jakiejś homogenicznej masy. Do tego ciemnej. I wiesz co? Wy, faceci, zawsze tak piszecie! if u know what I mean.

Tak, to tylko było uogólnienie a Ty i wiele innych kobiet możecie być inne.
A jak zawsze piszemy?

1,320

Trudno powiedziec jakie bylyby bez makijazu.

Smialosc nie zalezy od tego jak ktos wyglada.

1,321

Heheh, z tym że zawsze tak piszecie, to była tylko figura retoryczna :-)
Poza tym nie jadę po żadnych Twoich słowach - nie zamierzałam wywołać takiej Twojej interpretacji. Natomiast odnoszę wrażenie, że problem niskiego wzrostu u mężczyzn dotyczy głównie przekonania tych mężczyzn, że to jest wada. Jak sam napisałeś kobiety są generalnie niższe od mężczyzn, więc ktoś mający 165cm ma całkiem spory wybór kobiet, które go nie przerastają nawet w szpilkach i kapeluszu :-)

1,322

Troszkę mocno napisałem z tym "jechaniem". Ale cóż odparłaś mi zdaniem "No chłopu nie dogodzisz" tongue

1,323 Ostatnio edytowany przez Makigigi (2018-01-20 22:27:07)

hehheh napisał/a:

Troszkę mocno napisałem z tym "jechaniem". Ale cóż odparłaś mi zdaniem "No chłopu nie dogodzisz" tongue

Ale wcześniej o sobie napisałam, że babie nie dogodzisz.
O tu:

Makigigi napisał/a:

Wyżsi są ok, niżsi niekoniecznie, bo ja nie lubię być wyższa od innych a lubię nosić obcasy. No babie nie dogodzisz ;-)

Przysięgam, że nic złego nie miałam na myśli big_smile

1,324

Wpisz do google "gwiazdy bez makijażu" i zobaczysz prawdę.
Przejdź się po Krakowie i zobacz wokół siebie piękne kobiety.

1,325

O matko. Ale kobieta wie jak wygląda bez makijażu i bez stanika. Jak jest normalna, to nie będzie szaleć, bo w końcu makijaż trzeba zmyć, a push up ściągnąć.

Widelec, Ty na pewno nie pracujesz gdzieś np. jako kelner na studniówkach? Bo w sumie to tam najczęściej można taki makijaż spotkać. Dzisiaj u mnie w mieście była śnieżyca, to nie wyobrażam sobie wyjść z domu choćby z tuszem na rzęsach, bo po minucie miałabym twarz całą czarną. A Ty tutaj niby spotykasz takie normalnie? Bez szans. Ściemniasz niesamowicie.

Ja mam 172cm wzrostu. Spotykam większość facetów mniej więcej mojego wzrostu, czasem wyższych, czasem niższych. I ci co są mojego wzrostu zabraniali mi nosić obcasy, bo niby będę wyższa od nich... no bez jaj. Facet ma kompleks jak jest niski, ok. Ale wysoka kobieta też ma kompleks. Obcasów nie założy, bo będzie wyglądać jak żyrafa. Wczuj się czasami w sytuację drugiej strony.

Ja mam właśnie wrażenie, że facetom jest dużo łatwiej w życiu. Od kobiet świat wymaga niejako ładnego wyglądu. Żadnych niedociągnięć. Kobiety się uczą jak się malować, jak tuszować złe rzeczy, jak podkreślać biust, blablabla. Jak optycznie wydłużyć nogi, zmniejszyć brzuch, ujędrnić pośladki. Od faceta wymaga się aby był umyty i w czystych ciuchach. I gdzie tutaj jest sprawiedliwość? Skoro tak świat działa, to idź zmieniaj świat zamiast mówić kobietom, że są brzydkie. Ja się praktycznie nie maluję i jest mi z tym bardzo dobrze.

1,326

Makigigi napisał/a:

No tak, ale jak ja się z tym zgodziłem, to odparłaś mi takim odwróceniem no. tongue

1,327

Widelec, widać, ze masz spaczone postrzeganie kobiet - nie pierwszy az zresztą.

Te 3, które tu wkleiłeś będą fajne nawet bez makijażu. Mają ładne, długie włosy, regularne rysy twarzy, do tego zobacz, jakie zgrabne - widać, że dbają o figurę. Chce im się.

A Tobie się nie chce. Ty byś chciał, by taka laska wybrała rozmemłanego kolesia, który marudzi i jest zakompleksiony, któremu się nie chce pracować nad sobą. A to tak nie działa.

1,328

hehheh napisał/a:
Makigigi napisał/a:

No tak, ale jak ja się z tym zgodziłem, to odparłaś mi takim odwróceniem no. tongue

No to mamy konsensus w takim razie big_smile

A dla widelca polecam to:
PunBB bbcode test

1,329

CatLady napisał/a:

Widelec, widać, ze masz spaczone postrzeganie kobiet - nie pierwszy az zresztą.

Te 3, które tu wkleiłeś będą fajne nawet bez makijażu. Mają ładne, długie włosy, regularne rysy twarzy, do tego zobacz, jakie zgrabne - widać, że dbają o figurę. Chce im się.

A Tobie się nie chce. Ty byś chciał, by taka laska wybrała rozmemłanego kolesia, który marudzi i jest zakompleksiony, któremu się nie chce pracować nad sobą. A to tak nie działa.

W punkt. Widzisz ile tak naprawdę daje dbanie o siebie? O swoją figurę, strój, cerę? Bierz przykład wideletz!

1,330 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2018-01-20 22:45:50)

Akurat zeby miec dobra figure nie trzeba nic robic bedac kobieta.

Jestem sklonna uwierzyc wideltzowi ze w jakichs tam przypadkach to dziala, ale zdecydowanie nie tak czesto jak on mysli.

Z brzyduli nie zrobi sie slicznotki, co najwyzej z ladnej - bardzo ladna, a normalnej- ladna, a to nie jest az tak duze 'oszustwo' big_smile

1,331

Jak to nie trzeba nic robic z figura będąc kobieta?

Raczej niewiele kobiet rodzi sie z fajnym okrągłym tyłkiem, większość musi nad tym popracować.

1,332

Lady Loka napisał/a:

Ja mam właśnie wrażenie, że facetom jest dużo łatwiej w życiu. Od kobiet świat wymaga niejako ładnego wyglądu. Żadnych niedociągnięć. Kobiety się uczą jak się malować, jak tuszować złe rzeczy, jak podkreślać biust, blablabla. Jak optycznie wydłużyć nogi, zmniejszyć brzuch, ujędrnić pośladki. Od faceta wymaga się aby był umyty i w czystych ciuchach. I gdzie tutaj jest sprawiedliwość?

Wygląd wyglądem ale wy za to macie szereg innych życiowych udogodnień.
Np. darmowa ochrona 24 na 24 co daje duże poczucie bezpieczeństwa, mnie jak i innych facetów gdy ktoś napadnie to jesteśmy zdani tylko i wyłącznie na siebie tongue

1,333

lilly25 napisał/a:

Słucham?! yikes

a raczej "co ja czytam?"

1,334

CatLady napisał/a:
lilly25 napisał/a:

Słucham?! yikes

a raczej "co ja czytam?"

A co niby trzeba robic? Wystarczy malo jesc.

1,335 Ostatnio edytowany przez Makigigi (2018-01-20 23:47:17)

lilly25 napisał/a:
CatLady napisał/a:
lilly25 napisał/a:

Słucham?! yikes

a raczej "co ja czytam?"

Lily25 to jest zakamuflowana opcja szowinistyczna big_smile
Kształt zadku nie zależy od diety tylko od tego jak układa się tkana tłuszczowa i mięśnie.
A cytyując Adasia Miauczyńskiego "najgorsza jest dupa w śliwkę".

1,336 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-20 23:49:40)

lilly25 napisał/a:

Ciężko temu zaprzeczyć.
Jakkolwiek jako że jednak dla niejednego ważne jest wnętrze, więc też nie ma się co za bardzo głodzić, bo nie wpływa to najlepiej na samopoczucie. Znaczy jak kobieta dobrze się ze sobą czuje i nie ma jakiejś nadwagi, to tam chyba nie ma co sobie wyrzucać, że byłoby jakoś lepiej jakby schudła. Znaczy chociaż dla takich, którzy skupiają się tylko na wyglądzie, to raczej byłoby - przeciętnie, bo tak naturalnie różne gusta się zdarzają.

Szowinistyczna?

1,337

Boże chyba nie powinnam żartować, bo nikt mnie nie rozumie ;-)

Jasne, że liczy się wnętrze, ale skoro jest dużo kobiet o pięknym wnętrzu, to można wybrać taka z pięknym opakowaniem.
Jeśli ktoś ma wybór of course. ;-)

1,338 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2018-01-21 00:10:16)

Makigigi napisał/a:

Heheh, z tym że zawsze tak piszecie, to była tylko figura retoryczna :-)
Poza tym nie jadę po żadnych Twoich słowach - nie zamierzałam wywołać takiej Twojej interpretacji. Natomiast odnoszę wrażenie, że problem niskiego wzrostu u mężczyzn dotyczy głównie przekonania tych mężczyzn, że to jest wada. Jak sam napisałeś kobiety są generalnie niższe od mężczyzn, więc ktoś mający 165cm ma całkiem spory wybór kobiet, które go nie przerastają nawet w szpilkach i kapeluszu :-)

Powiem Ci szczerze, że na tych wysokościach wybór jest średni. Z autopsji to takiemu gościowi radziłbym, aby szukał kobiety z 10 cm niższej. Oczywiście są takie np. Kylie Minogue, Madonna big_smile Te akurat są może trochę daleko, ale w dzisiejszych czasach to przecież nie problem. W Polsce kto by pasował ? Cholera, zapomniałem jednego nazwiska. A już wiem ! Ta aktorka Fraszyńska.

1,339 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-21 00:01:44)

Makigigi napisał/a:

Boże chyba nie powinnam żartować, bo nikt mnie nie rozumie ;-)

To ktoś poza mną? smile Fajnie, że żartujesz. No czasami się trafia na ciemnego, to nie zajarzy bez wytłumaczenia. tongue

1,340 Ostatnio edytowany przez wideletz (2018-01-21 00:06:43)

Żeby mężczyzna miał atrakcyjne ciało musi odbyć długie treningi na siłowni. Bo normalnie, nie jest ani chudy, ani szczupły, a to kobietom się nie podoba.

Natomiast panie, katują się na siłowni aby być "fit", mieć wyrzeźbione mięśnie. Jednak w przypadku lasek wystarczy unikać cipsów, fastwoodów, nadmiaru słodyczy i bułek pszennych, by mieć atrakcyjną sylwetkę.

W dodatku mimo wszystko trening kobiet na siłowni jest mniejszym wysiłkiem niż w przypadku mężczyzn.

Dieta, tania.

U mężczyzn droga.

Efekty szybko widac, u mężczyzn to trzeba na to miesięcy.

Kobiety trochę popodnoszą hantli po 1 kg i na tym koniec, a mężczyźni muszą stale powiększać ciężary.
Może niektóre treningi kobiet są podobne do tych z jakimi mierzą się mężczyzni, ale różnica jest w kilogramach.

1,341

wideletz napisał/a:

Jednak w przypadku lasek wystarczy unikać cipsów, fastwoodów, nadmiaru słodyczy i bułek pszennych, by mieć atrakcyjną sylwetkę.

Nieprawda. I to co napisała Lilly też nie jest prawdą. Metabolizm w pewnym momencie zwolni. Trzeba będzie się głodzić, żeby nie przytyć. A wcale nie trzeba jeść mniej, trzeba jeść rozsądniej. Zdrowiej. Widelcu masz bardzo mylne przekonania. Jedne kobiety mogą jeść ile wlezie i nie tyją, a inne tyją od patrzenia na ciastko.
Ale każde ciało jeżeli nie ma ruchu, robi się sflaczałe. Nawet najbardziej atrakcyjna kobieta nie ogranicza się do niejedzenia chipsów i fastfoodów. Czytałeś kiedyś o aniołkach z Victoria's Secret? Kobiety są niesamowicie atrakcyjne, a żeby wyglądać tak jak wyglądają w dniu jednego pokazu ćwiczą cały rok. Nic nie przychodzi ot tak sobie.

W dodatku mimo wszystko trening kobiet na siłowni jest mniejszym wysiłkiem niż w przypadku mężczyzn.

Nieprawda. Ja wiem, że kobiety mają fitness, taniec, yogę, pilates, a facet musi swoje wypocić ze sztangami. Ale co mi w kość dały zajęcia z brzucha albo rozciągania to moje. I nikt mi nie wmówi, że wkładałam w to mniej wysiłku niż byle facet obecny na siłowni obok sali fitness.

Dieta, tania.

U mężczyzn droga.

Nieprawda. Jak się chce jeść zdrowo to zawsze się za to płaci i już. Zależy co się chce osiągnąć dietą.

Efekty szybko widac, u mężczyzn to trzeba na to miesięcy.

Nieprawda. Zależy co się chce osiągnąć. I co się robi, żeby to osiągnąć.

Kobiety trochę popodnoszą hantli po 1 kg i na tym koniec, a mężczyźni muszą stale powiększać ciężary.
Może niektóre treningi kobiet są podobne do tych z jakimi mierzą się mężczyzni, ale różnica jest w kilogramach.

Nieprawda. Hmm kobieta jest jednak z natury słabsza. I kobieta nie musi wyrabiać sobie mięśni tak, żeby miała obwód bicepsa równy mężczyźnie. Moim zdaniem to nawet źle wygląda. Te hantle są generalnie po to, żeby mięśnie po prostu pracowały. Nie po to, żeby robić rzeźbę (no chyba, że jakaś chce).

Widelec - strasznie wymyślasz. Nie wiem kto Ci takich uprzedzeń nawkładał do głowy, ale są dziwne. Chore, niebezpieczne.
Mam znajomego, w rok zrobił rzeźbę niesamowitą. Naprawdę efekt genialny. Czy przybyło mu od tego dziewczyny? Nie. Zrobił to dla siebie. Bo chciał. Zrobił, pochwalił się, wszyscy patrzyli z niedowierzaniem, a jemu się udało. Bez żadnych środków chemicznych.
Więc argumenty o czasie upadają.

Dla mnie aktualnie przestałeś się zachowywać jak na te Twoje 27 (chyba) lat. Bo mam wrażenie, że dawno nie miałeś do czynienia z żadną ŻYWĄ kobietą.

1,342 Ostatnio edytowany przez wideletz (2018-01-21 13:57:06)

Kilka miesięcy temu założyłem fake konto na portalu randkowym. Przeglądając profile z całej Polski, natknąłem się na atrakcyjną dziewczynę z niewielkiego miasta w woj pomorskim - 10 tys zaledwie mieszkańców liczy owa mieścina

Mimo naszpikowania profilu interesującym opisem (kilka dziewczyn to przyznało), i wstawienia zdjęć przystojniaka, dziewczyna nie była zbyt rozmowna.
Na wszystko reagowała z wielkim dystansem i niechęcią, a jej odpowiedzi  - no, yhm ,widzisz, irytowały.
Reakcja innych dziewczyn mnie cieszyła, lecz z nią wyraźnie nie poszło.

Być może dlatego, że fake profil był od niej młodszy?

Teraz wszedłem na jej facebooka i widzę, że kilka dni temu związała się z pewnym kolesiem. wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że jest ona bardzo atrakcyjna, a typ jedynie przeciętny.

I jak to wyjaśnicie?

Kobieta ze zdjęcia zdecydowanie jest atrakcyjniejsza. Zaraz napiszecie - bo najważniejsza jest osobowość. To nie wiele wyjaśnia bowiem wspomniana kobieta, na początku nie wiedziała co sobą reprezentuje ten facet.

Według mnie, ze względu na wyraźnie dzielącą ich różnicę atrakcyjności, dziewczyna powinna go odrzucić już na samym początku.

Oczywiście, nie kwestionuję siły osobowości tego faceta, niemniej zastanawiające jest to, że ona mu dała szanse na ukazanie atrakcyjnych cech.

W końcu takie atrakcyjne kobiety jak ona, niejednokrotnie udowadniały że zamknięcie drogi do swego serca, wszelkim adoratorom, jest dla nich błahostką.

Zatem jak to możliwe, że ona mu dała szansę?

Rozumiem, że mógł się jej spodobać ze strony mentalnej, niemniej zalet osobowości nie widać od razu, toteż by odkryć jego atuty, dziewczyna musiała go lepiej poznać, a to wiąże się z wyciągnięciem w jego kierunku dłoni. A przecież z powodu jego mizernego wyglądu, nie powinna była stworzyć mu możliwości zaprezentowania swojego charakteru.

Takie dziewczyny jak ona, od razu odrzucą każdego, kto wyglądem nie przyciąga. A skoro tak czynią, to jakim sposobem facet ukazał zalety?

1,343

Pozwole jeszcze odniesc sie do tamtego - mi chodzilo tylko o to ze aby kobieta wygladala szczuplo (czyli np. tak jak dziewczyny z tego zdjecia strone wczesniej) wystarczy zeby sie nie objadala. Na dietach przeznaczonych dla ludzi wyrabiajacych miesnie (niezaleznie od tego czy sa to kobiety czy mezczyzni) sie nie znam.

1,344

Lily, wysłałem na Twoją skrzynkę pocztową wiadomość smile

1,345 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-21 11:30:13)

Czy ja wiem, czy ona taka bardzo atrakcyjna.... Na pierwszym zdjęciu BARDZO zmalowana. Poza tym to jest taki typ, który zdecydowanie nie każdemu facetowi się podoba.

1,346

Nya napisał/a:

Czy ja wiem, czy ona taka bardzo atrakcyjna.... Na pierwszym zdjęciu BARDZO zmalowana. Poza tym to jest taki typ, który zdecydowanie nie każdemu facetowi się podoba.

Ale widelcowi się podoba. Tak psioczy na makijaż a jak co do czego, to tylko na takie leci big_smile
A ja się zastanawiam czy ta dziewczyna wie, że widelec rozpowszechnia jej zdjęcia bez jej wiedzy i co by zrobił z tym faktem jej men, jakby spotkał widelca big_smile

I jeszcze się zastanawiam, jak to jest, że całkiem ładne i niegłupie kobiety wiążą się z bezrobotnymi, brzydkimi, agresywnymi i pijącym facetami i ich kochają, a tylko jeden biedny widelec jest tak nisko w kobiecej skali atrakcyjności, że przegrywa nawet  z Sebixem, któremu brak przedniego zęba  big_smile Co jest z nim nie tak? big_smile

1,347 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-21 11:44:53)

wideletz napisał/a:

I jak to wyjaśnicie?

Tak jak wcześniej tym, że się myliłeś.

Sensowni faceci nie potrzebują wcale wiele czasu żeby pokazać, że mają coś w sobie. Kobiety sprawnie to wyczuwają.
Bo Tobie się wydaje, że od Ciebie tego nie czują szybko, to od innych też, bo przecież Ty takie niby wspaniałe wnętrze masz. Tylko że raczej się co do tej wspaniałości prawdopodobnie mylisz. tongue

Może bogaty jest?

Serio, to ja sobie tej kobiety nie wyobrażam z wideletz'em. Przecież bije w oczy, że by ją jego gadanie wnerwiło/znudziło raz dwa.

Niektóre kobiety lubią facetów bardziej milczących. tongue A już na pewno zrozumiałe jest lubić takich, którzy nie powtarzają po tysięczny raz tego samego...

Na całkę też byś jej nie poderwał (i słusznie).

A nie widzisz, że on ma tych mięśni? To niemal na pewno jej się spodobało. Ty przecież ich masz dużo mniej z tego, co mówiłeś.

I mogę dorzucić jeszcze jedno. Dawniej kobiety trochę krzywo patrzyły na tatuaże, ale teraz najmłodsze często mocno lecą na to - niezależnie czy prosta dziewczyna czy studentka medycyny.
Ty masz jakiś?
Co nie znaczy, że jakoś zachęcam, bo np. ja tam i tak nie zamierzam sobie jakiegoś robić - tylko że ja nie lamentuję.

1,348 Ostatnio edytowany przez Makigigi (2018-01-21 11:49:31)

hehheh napisał/a:
wideletz napisał/a:

I jak to wyjaśnicie?

Tak jak wcześniej tym, że się myliłeś.

Sensowni faceci nie potrzebują wcale wiele czasu żeby pokazać, że mają coś w sobie. Kobiety sprawnie to wyczuwają.
Bo Tobie się wydaje, że od Ciebie tego nie czują szybko, to od innych też, bo przecież Ty takie niby wspaniałe wnętrze masz. Tylko że raczej się co do tej wspaniałości prawdopodobnie mylisz. tongue

Może bogaty jest?

Serio, to ja sobie tej kobiety nie wyobrażam z wideletz'em. Przecież bije w oczy, że by ją jego gadanie wnerwiło/znudziło raz dwa.

Niektóre kobiety lubią facetów bardziej milczących. tongue A już na pewno zrozumiałe jest lubić takich, którzy nie powtarzają po tysięczny raz tego samego...

Ja tam uważam, że pan ze zdjęcia jest całkiem atrakcyjny. Może akurat styl ma nie w moim typie, ale może się podobać. Widelec ma wypaczone standardy.
Poza tym ta historia z fejk kontem w kontekście widelcowych standardów atrakcyjności przeczy tezom widelca, że kobiety patrzą głównie na wygląd. Ktoś tu miał chyba banię z logiki na studiach.

A może rzeczony pan jej napisał : " hej mała, mam 6 garów pod maską, 20cm w gaciach i niezły bicek, skoczmy za kiosk wymienić oddechy." To by wyjaśniało zagadkę jego sukcesu randkowego wink

1,349

Ja tam nie przeczę, że częściowo na wygląd lecą. Tatuaże do tego się zaliczają - a on ma mocno widoczny. Tylko że generalnie na tatuaże kobiety patrzą głębiej, bo chodzi o samca, który nie jest ciapą.
Ale zaraz pewnie usłyszymy od wideletz'a: ojej mam tatuaż robić? Przecież to boli, kosztuje, nie to co łatwy makijażyk!
Takie życie, wideletz, zawsze tak było i jest nadal.

1,350 Ostatnio edytowany przez wideletz (2018-01-21 12:01:53)

hehheh - masz rację, laskom podobają się tatuaże, nie wiem jednak z jakiego powodu, masz jakieś propozycje?

Piszecie że koleś jest atrakcyjny, w mojej ocenie jest średni, z twarzy to nawet ja o wiele lepiej się od niego prezentuję

Przystojny to taki jak na zdjęciach niżej:

[img]www.https://i.pinimg.com/originals/ee/fa/a4/eefaa4cdbf15c8782dd5b5ef76fb862e.jpg[/img]

http://www.itugek.org/wp-content/uploads/2017/10/elegant-men-model-hairstyle-mens-hair-handsome-guys-home-design-688x917.jpg

https://i.pinimg.com/736x/43/8e/fe/438efe9a6ccfcfe5de38c04e9292b5b7--handsome-guys-twitter.jpg

https://i.pinimg.com/736x/4e/c0/d8/4ec0d8e73d37cd5e6d9a513056923577--sean-opry-hot-guys.jpg

1,351

wideletz napisał/a:

Kilka miesięcy temu założyłem fake konto na portalu randkowym. Przeglądając profile z całej Polski, natknąłem się na atrakcyjną dziewczynę z niewielkiego miasta w woj pomorskim - 10 tys zaledwie mieszkańców liczy owa mieścina

Mimo naszpikowania profilu interesującym opisem (kilka dziewczyn to przyznało), i wstawienia zdjęć przystojniaka, dziewczyna nie była zbyt rozmowna.
Na wszystko reagowała z wielkim dystansem i niechęcią, a jej odpowiedzi  - no, yhm ,widzisz, irytowały.
Reakcja innych dziewczyn mnie cieszyła, lecz z nią wyraźnie nie poszło.

Być może dlatego, że fake profil był od niej młodszy?

Być może dlatego, że fake profil był nudny jak flaki w oleju i nie miał kompletnie żadnego pomysłu na zarwanie do laski
w przeciwieństwie do tego drugiego, który wygląda na sympatycznego kolesia z którym jest o czym pogadać i będzie co robić?
Człowieku zrozum że wreszcie, te pierdoły które tutaj wypisujesz, o makijażu, siłowniach i innych bzdetach, to są tylko detale i dodatki
na które jedni zwracają większą uwagę, a inni mają je w tyłku (jak ja umalowane lale na przykład i tej ze zdjęcia nawet bym kijem nie tknął)
Jak jesteś rozmemłaną dupą wołową, która bez przerwy tylko marudzi jęczy i stęka, to da się wyczuć już po pierwszych kilku słowach,
które do laski napiszesz czy tam wypowiesz i w tym momencie przestaje mieć dla niej jakiekolwiek znaczenie jak ty tam sobie wyglądasz,
bo wyglądających nieźle kolesi masz pełno wszędzie, wystarczy rzucić kamieniem i na pewno jakiegoś trafisz, więc tym wrażenia nie zrobisz,
dlatego od ponad 30 stron ci tutaj tłuką do łba, że twój problem to nie jest wygląd, tylko twoje podejście. Czego jeszcze ku*wa nie rozumiesz?
Możesz sobie chodzić na siłownię osiem lat, trzymać sztywną dietę i dbać o wygląd, ale jak jesteś palantem, to każda od razu to pozna.
A skoro lubisz ubierać wszystko we wzory i rozwiązywać równania, to przeprowadź sobie równanie na przykład na taki wzór,
że jeśli panna ma do wyboru liczbę X przystojnych kolesi, którzy poza wyglądem mają jeszcze fajny charakter i ciekawą osobowość,
plus do tego Y przystojnych kolesi, którzy poza tym wszystkim mają jeszcze super chaty, wypasione fury i skaczą na spadochronie,
to proszę teraz zastosować rachunek prawdopodobieństwa i wyliczyć jakie mogą być szanse na to, że spośród wszystkich X+Y wybierze
akurat zakompleksionego frustrata, który nie ma dziewczynie do zaoferowania nic poza jękami jaki świat jest niesprawiedliwy
i jakimiś debilnymi roszczeniami, żeby wszyscy atrakcyjniejsi od niego przestali o siebie dbać, to wtedy jego notowania wzrosną.
Dla ułatwienia przyjmijmy, że X = 1.000 osobników, Y = 500 osobników, co razem daje 1.500 szans na ciekawą znajomość,
być może nawet udany związek. Oblicz to się dowiesz, dlaczego fajni kolesie mają fajne laski, a ty siedzisz na forum i psioczysz.
Czy jest jeszcze coś czego nie rozumiesz?

P.S.
Prosiłem już chyba ze trzy razy, żebyś tu wkleił kilka swoich sztandarowych tekstów na podryw, co może wiele wyjaśnić.

1,352

Mylisz  elementy ze zbiorami. Pan z X to nie pan X, tylko koleś ze zbioru X. Elementów jest 1000 w zbiorze X, a zatem x1+x2.....x3+.......x1000. Tutaj mamy do czynienia z pewnym ciągiem.

A co do podrywu. To nie używam głupich tekstów. trudno mi teraz się do tego odniesc, bo kazda kobiete traktuje idywidualnie.

1,353

wideletz napisał/a:

[img]www.https://i.pinimg.com/originals/ee/fa/a4/eefaa4cdbf15c8782dd5b5ef76fb862e.jpg[/img]

http://www.itugek.org/wp-content/uploads/2017/10/elegant-men-model-hairstyle-mens-hair-handsome-guys-home-design-688x917.jpg

https://i.pinimg.com/736x/43/8e/fe/438efe9a6ccfcfe5de38c04e9292b5b7--handsome-guys-twitter.jpg

https://i.pinimg.com/736x/4e/c0/d8/4ec0d8e73d37cd5e6d9a513056923577--sean-opry-hot-guys.jpg

Oni są OKROPNI...

1,354

Okropni, hahahaha to są przystojni kolesie, a co koleś od tej laski wyżej jest przystojny?

1,355

wideletz napisał/a:

Żeby mężczyzna miał atrakcyjne ciało musi odbyć długie treningi na siłowni. Bo normalnie, nie jest ani chudy, ani szczupły, a to kobietom się nie podoba.

Już starożytni Rzymianie dobrze wiedzieli, że do wojska należy brać przedstawicieli męskich zawodów: kowali, rolników i podobnych, a nie inżynierów programistów. Przy ciężkiej pracy to mięśnie się same budują, a jak się siedzi 10h dziennie na tyłku klepiąc apki w javie to sorry. Warto się ruszyć, nawet dla własnego zdrowia.

wideletz napisał/a:

U mężczyzn droga.

Ten ryż z warzywami, trochę twarogu i jakieś ciemne pieczywo... czyli normalna zdrowa dieta, w trochę większej ilości niż typowe zapotrzebowanie, to normalnie 1000 zł na miesiąc kosztuje.
Ty chyba nie chcesz dojść do poziomu zawodowego strongmana z jakichś zawodów, co?

wideletz napisał/a:

Teraz wszedłem na jej facebooka i widzę (...) Kobieta ze zdjęcia zdecydowanie jest atrakcyjniejsza.

W MAKIJAŻU! Więc ile ma bez? Według Twojej skali 5/10?

wideletz napisał/a:

Przystojny to taki jak na zdjęciach niżej

No, chłopie... jak Ty chcesz konkurować z modelami, w makijażu, z profesjonalnej sesji zdjęciowej to umarł w butach big_smile. Zostaje klasztor.

1,356 Ostatnio edytowany przez Makigigi (2018-01-21 12:19:03)

Nya napisał/a:
wideletz napisał/a:

Oni są OKROPNI...

Zgadzam się. To są wypacykowane pipy podrasowane fotoszopem i na podstawie samego zdjęcia bym się nie umówiła.

Ps. Możliwe jest oczywiście, że to fajni ludzie. Chciałam dookreślić, że użyłam słowa pipa tylko w kontekście tych zdjęć, a nie tego jakimi są ludźmi

1,357 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-21 12:15:52)

widelec, skoro wiesz lepiej od kobiety, którzy faceci są atrakcyjni...
Tamten nie jest przystojny, ale ci są okropnie lalusiowaci i mają nudne, nieciekawe twarze. Tacy są dla mnie aseksualni jak kobiety.

1,358

No i wszytsko jasne wideletz.

Podobają Ci sie dziewczyny, które z wyglądu przypominają blachary. Taka właśnie dziewczynę chciałbyś mieć, wymalowana i po solarium. Tylko taka dziewczyna sie Toba nie zainteresuje nigdy, wiesz czemu?
Mam w swoim otoczeniu kilka takich dziewczyn, one interesują sie podobnymi do siebie, czyli pewnymi siebie kolesiami, najlepiej z własnym BMW.
Ty jestes skrajnie niepewny siebie i zakompleksiony i z taka laska nigdy Ci nie wyjdzie.

1,359

wideletz napisał/a:

hehheh - masz rację, laskom podobają się tatuaże, nie wiem jednak z jakiego powodu, masz jakieś propozycje?

Omg, nie napisałem tego wyraźnie? Z resztą sam nie rozumiesz? Gdzie Ty studia niby robiłeś inżynierskie czy co tam?

No przecież mówię, że to nie płaskie estetyczne wrażenia, tylko chodzi o to, żeby facet nie był ciapą. To jest podstawową funkcją faceta. Nawet Ci tu Makigigi pisze, że nie lubi pip. W końcu na tych zdjęciach żaden nie ma tatuażu... smile Znaczy nie żeby tylko o tatuaże chodziło. Chodzi o to, żeby facet był zaradny, czyli mógł sobie pozwolić na zapłacenie za tatuaż ale chyba nawet bardziej o to, żeby miał jaja, był odważny, nie bał się bólu.

Takie życie. Kobiety potem przy porodzie dużo musza znosić a i w czasie ciąży też i po porodzie. Musza znosić bycie przez pewien czas mniej zdolną do działania i zależną częściowo od otoczenia, czyli faceta np. Dlatego facet musi się najpierw okazać godny tego.

1,360

skoro taki mądry to dlaczego sam laski nie masz?

1,361

Omg, że mądrzy to tylko tacy z laskami? Ja pieprzę, znów się popisujesz inteligencją.
A wręcz przeciwnego stereotypu w kulturze i historii nie widziałeś? Że mądrość łączy się z ascezą?

1,362 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2018-01-21 12:51:04)

wideletz napisał/a:

Piszecie że koleś jest atrakcyjny, w mojej ocenie jest średni, z twarzy to nawet ja o wiele lepiej się od niego prezentuję

Wideletz ja już wiem !!!! Jesteś gejem big_smile To dlatego te problemy z pannami

1,363

hehheh napisał/a:

Omg, że mądrzy to tylko tacy z laskami? Ja pieprzę, znów się popisujesz inteligencją.
A wręcz przeciwnego stereotypu w kulturze i historii nie widziałeś? Że mądrość łączy się z ascezą?

Nie mów tak. Jeszcze niepowołane osoby dojdą do wniosku, że ich samotność jest spowodowana gargantuiczną przepaścią intelektualną między nimi a płcią żeńską i wtedy dostaniemy dodatkowy wywód, czemu to baby nie wielbią intelektu a li tylko na facjacie uwagę skupiają :D

1,364

Heh pierdoły opowiadsaz, gdybyś był inteligentny, za jakiego się podajesz to wiedziałbyś że laski lecą na inteligencję. A skoro tak to w czym problem?

No i pierdoly o ascezie schowaj se głęboko wiesz gdzie, bo taki Einstain był z początku przeciętny i dopiero po ślubie stal się geniuszem.

1,365 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-21 13:02:21)

Makigigi napisał/a:

Nie mów tak. Jeszcze niepowołane osoby dojdą do wniosku, że ich samotność jest spowodowana gargantuiczną przepaścią intelektualną między nimi a płcią żeńską i wtedy dostaniemy dodatkowy wywód, czemu to baby nie wielbią intelektu a li tylko na facjacie uwagę skupiają big_smile

Znów mocno się Ciebie trzyma poczucie humoru. tongue Nie za mocno? tongue
Nie zacenzurujesz historycznej kultury, w której jest takie połączenie.
No przecież chyba jak dzieciaki mają z chwilowo popularnych filmików przekonanie, że mądry to tylko taki co ma laskę, to chyba jest też szkodliwe. tongue
Wiadmo, że prostując zgiętą rzecz (np. widelec smile ) można uderzyć za mocno przeginając ją na drugą stronę. smile Ale to nie znaczy, żeby nie próbować uderzać... smile

wideletz napisał/a:

Heh pierdoły opowiadsaz, gdybyś był inteligentny, za jakiego się podajesz to wiedziałbyś że laski lecą na inteligencję. A skoro tak to w czym problem?

W tym problem, że Ty widzisz problem w tym, że nie mam laski. Dla mnie to nie jest problem!
Ja pieprzę, co za płytkomózgowie.
Tak Ci te kobiety swoim seksapilem tłumią rozum?
Widzicie, co robicie z chłopaczkami, Kobiety?
Ileż trzeba mieć zaparcia, żeby powstrzymać się, zrozumieć że nie trzeba za Wami gonić...

wideletz napisał/a:

No i pierdoly o ascezie schowaj se głęboko wiesz gdzie, bo taki Einstain był z początku przeciętny i dopiero po ślubie stal się geniuszem.

Eee i co z tego że po ślubie dokonał odkryć? Że ja też muszę mieć laskę żeby stać się true mądrym naprawdę (w sensie wideletz'a)?
Aaa, no tak to pasuje do Twojego lamentu taka teoria. Bo jakby to było prawdą, to przecież kobiety powinny nie oczekiwać żadnego dokonania przed ślubem. Omg To wtedy w istocie pasuje, że leciałyby tylko na twarzyczkę - no bo przecież nie powinny oczekiwać nawet takiego osiągnięcia jak posiadanie mięśni czy zrobienie tatuażu.
Wiesz, że to jest śmieszna teoria?

Posty [ 1,301 do 1,365 z 1,732 ]

Strony Poprzednia 1 19 20 21 22 23 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety wybrzydzają?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024