SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Naturalnie
Wałęsak brazylijski
[...]A nie lepiej było wstawić fotkę
No weź, teraz będę się bał i nie dam się ukąsić...
a tak było o czym myśleć
![]()
![]()
Ale wałęsakowi się dać ukąsić chciałeś? Serio?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)
Strony Poprzednia 1 … 94 95 96 97 98 … 122 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wałęsak brazylijski
a tak było o czym myśleć
![]()
![]()
Ale wałęsakowi się dać ukąsić chciałeś? Serio?
Tam zaraz ugryźć??? Zaraz ugryźć??? Ten tlenek azotu można inaczej niby dostarczać ale sposoby naturalne, takie babcine to najlepsze przecież
O istnieniu wałęsaka brazylijskiego dowiedziałam się zaledwie wczoraj.
Nie wiem, czy jest tu jakieś pokrewieństwo, ale dołączam do tego apelu:
Słońce świeci, to i ja założę przyciemniane okulary i pojadę sobie bezwstydnie do supermarketu na niedzielne zakupy.
A tak w ogóle, to spod mi się to hasełko:
See you later!
Wałęsak brazylijski
a tak było o czym myśleć
![]()
![]()
No ale właśnie teraz możesz użyć swojej wyobraźni, kiedy wałęsaka masz zwizualizowanego
Jednak wygląd jest wazny
I, luzik arbuzik!!
Jakby wystarczyło sobie tak tylko babkę wyobrazić aby używać... Ech.... a tu wałęsaka?
Dawaj swoje zdjęcie
[...]Dawaj swoje zdjęcie
![]()
![]()
Mówisz, i masz.
Kto lubi wszystkich ten nie lubi nikogo i na takiego/taką uważajcie Ot i prawda...
Podobnie gdy ktoś wszystko umie, tak naprawdę niczego nie umie doskonale .
Ten wałęsak brazylijski jest paskudny, okropny, fujowaty . Nie boje się myszy, ale pająk to dla mnie wyzwanie. A co dopiero taki brazylijski. Mnie nie musiałby ukąsić, ja dostałabym zawału od spojrzenia na niego. Taki bazyliszek
.
Aaaaa... Sony to nie gryzie tylko bzyczy... czy tam bzyka
Tajemnicza, bazyliszek? To chyba bliżej kury niż pająka, jak pamiętam I miał powodować wzwód a nie zawał
no dobra, zależy od płci
Odkrywam tę prawdę boleśnie zawsze ilekroć szukam pilota do bramy.
Albo mój pilot do bramy lubi bawić się w chowanego.
Nie boje się myszy
Brrr! Ja panicznie boję się wszelkich gryzoni.
Sony , znam tej ból. Obecnie mam coraz większe torebki - mnie naprawdę cała zawartość jest potrzebna. Najczęściej szukam telefonu. Jak coś wyjmę, żeby torebka była lżejsza, akurat jest to wtedy niezbędne.
Do mnie ten mem pasuje.
Duże torebki noszę od zawsze, bo takie właśnie lubię, i nawet nie noszę w nich dużo rzeczy, ale przez to, że są przepastne zanim coś w nich znajdę, to muszę zrobić prawdziwe wykopki. Wszystko się kotłuje wewnątrz A telefon, akurat wyjatkowo noszę po kieszeniach
Ja po prostu nie rozumiem jak facetowi może wystarczyć przy sobie tylko portfel Może któryś z Panów to wyjaśni?
Portfel? Bardzo prosze -bo wy Panie nic wiecej od nas nie chcecie
Portfel? Bardzo prosze -bo wy Panie nic wiecej od nas nie chcecie
Oj, to stwierdzenie chyba musi być wynikiem tego, że wpadłeś w wyjątkowo podle pesymistyczny nastrój
A skąd! Wyjatkowo dobry mialem weekend i wieczor . I chetnie bym zainwestowal w jakas mila pania ale poki co jej nie ma wiec w dzieci.
No chyba że tak
A bo u faceta duze to tylko ego i lodówka! aaaa... Bo my szminek nie uzywamy!
A ja ostatnio odkryłam ze tam, po prostu ciemno jest tej torebce, dlaczego nie mogę niczego znaleźć...
I to jest pomysł na patent i duuuużą forsę - globalny zasięg! Tkaniny a la lustro weneckie - naswietlanie torebek !
Temat rzeka- damskie torebki, ale fajny temat , wielokrotnie poruszany na łamach forów. Nawet kiedyś był wątek, by panie wypisały co mają w torebce. Listy wyszły długaaaaśne, że hej
. Zgadzam się, że to wszystko naprawdę jest potrzebne
.
Ze światłem w torebce to dobry pomysł, choć ja mam inne obserwacje. Mi brakuje torebek formatu A4 z wieloma przegródkami i kieszonkami na zamek. Wtedy pookładam sobie ładnie: tu kosmetyczne, tam zawodowe, tam osobiste, a tam pozostałe oraz w tej kieszonce telefon, w tamtej klucze, w innej portfel. A tak... mają wielkie worki, wrzuca się wszystkie NIEZBĘDNE rzeczy i jak tu potem cokolwiek znaleźć hę? Tu nawet światło nie pomoże .
Co powiecie na cardio-zumbę?
A cóż tu powiedzieć? No bum bum cyk cyk..
I see.. Ja mam jeden temat na subskrypcji starej i co jakiś czas czas cos tam podczytam... I co? I gdzie sie chwalisz? A ten temat omijasz bez slowa? Yyyyyyy... (to zapowietrzenie)... No to:
1. Gratuluję naprajwdziwiej prawdziwie
2. Focha strzelam (juz Ty poczekasz na moje przynudzania tutaj...)
3. No to na kolejną parapetowke czekam
I see..
Ajsi, i co Ty najlepszego narobiłaś?
Cholerka.. I see... no jednak widzisz ale nie mogę... Sony się za bardzo ucieszy
poczekam z tym fochem
Cardio-zumba? Love it!
I see.. Ja mam jeden temat na subskrypcji starej i co jakiś czas czas cos tam podczytam... I co? I gdzie sie chwalisz? A ten temat omijasz bez slowa? Yyyyyyy... (to zapowietrzenie)... No to:
1. Gratuluję naprajwdziwiej prawdziwie
3. No to na kolejną parapetowke czekam
Oj, tam, oj tam, zaraz chwalę. Pojawił się motyw zawodowy na wątku u koleżanek, to też skrobnęłam słówko o tym, co u mnie. Dziękuję - bardzo się cieszę ze zmian.
Tematu nie omijam, po prostu czasu dziś nie miałam na forum - bardzo intensywny dzień, który właśnie się kończy. Parapetówka realna będzie już wkrótce - scenariusz mamy przecież rozpisany tutaj.
I z tej okazji:
stawiam to:
I idę spać, bo jutro:
Dobranoc.
Ale zajefajny ten budzik... Juz rozumiem potrzebę nowej pracy. Ale nie szkoda Ci zielonych na takie budzenie?
Budzenie... Dzisiaj byłem tak zaspany... Ale tak zaspany ze strzelilem gadke do psa z wielka prośbą o wyrozumiałość w opóźnieniu spaceru porannego tylko... on sobie w międzyczasie poszedł i widzę nagle ze gadam do podłogi. Dziwne... Cos jak na rysunku z tą ławeczka co ostatnio wstawiłem.
A na spacerze male dziecko z mamą i jego gaworzenie: eeeeaaaa... Ajjjjjjjj! Iiiiiii.... Oooooo.... Wszystko z uśmiechem... Dżizas, no chciałem sie po prostu przyłączyć, może bym coś sensownego powiedział?
Pewnie poszedl popływać.
Nie, olał mnie bezczelnie Ale dopiero Ci mają dobrze
- Hej, dziewczyno, jesteś mężatką?
- Nie.
- A dlaczego?
- Sama nie wiem... I testują, i chwalą, a i tak nie biorą!
* * * * *
Żona podchodzi do męża, ciągnąc za sobą zepsuty odkurzacz:
- Nie ssie!
Mąż, ledwo unosząc oczy znad laptopa:
- Przyznasz, że wkurwiające, c'nie?
A to mi się po prostu spodobało
Urocze
a bo ja jestem w ogóle uroczy
a bo ja jestem w ogóle uroczy
Nie podszywaj się pod fotkę
O poranku:
Co najwyżej sie podpisałem z pelna refleksja a nie przeniesieniem...
Przecież pamiętamy, Sony, o Twojej fascynacji moja osoba ja tam nie zapomniałem a Ty nigdy nie zaprzeczylas... Albo slabo Ci to szlo...
I see... Ale jak to? Tak duzo czy tak malo? Przy czym pewnie oba terminy sa wzgledne bardzo i zależa od odpowoadajacej...
O ile pamiętamy wszyscy bardzo dobrze moje zaprzeczenia wytworom Twej bujnej wyobraźni i tak były interpretowane przez Ciebie jako potwierdzenia wszelkich Twych teorii
No także, ten tego chłopczyk uroczy a nie Ty
Nie, olał mnie bezczelnie
Ale dopiero Ci mają dobrze
Schizofretka...
Brakuje mi tych urwisów.
No tak.... 7 czerwca
no cóż, do seksu też trzeba czasami szczęścia
I see... Ale jak to? Tak duzo czy tak malo?
Wczoraj to akurat mało. Zajrzałam do podróżnej walizeczki.
To czego Wam potrzeba?
Niedawno zmieniłam numer telefonu - adekwatnie do sytuacji życiowej tego mi akurat trzeba.
Niedawno zmieniłam numer telefonu - adekwatnie do sytuacji życiowej tego mi akurat trzeba.
Ja powinnam chyba zmienić w takim razie, bo zamiast zakupów zdecydowanie wolałabym seks
Podróży, jedzenia (no nie wiem ) i raz jeszcze podróży
Podróże mogą być
u mnie 881
ciekawe, ciekawe
u mnie 881
ciekawe, ciekawe
taki upał
Lody Miętowe w samą porę , witamy
ja mam 2 telefony - jeden bardzo kulturalnie wyszedł, drugi przeciwnie ..
I_see_beyond napisał/a:Niedawno zmieniłam numer telefonu - adekwatnie do sytuacji życiowej tego mi akurat trzeba.
Ja powinnam chyba zmienić w takim razie, bo zamiast zakupów zdecydowanie wolałabym seks
Pietruszko sam seks można kupić.. miłości byś nie wolała?
santapietruszka napisał/a:I_see_beyond napisał/a:Niedawno zmieniłam numer telefonu - adekwatnie do sytuacji życiowej tego mi akurat trzeba.
Pietruszko sam seks można kupić.. miłości byś nie wolała?
Tak całkiem szczerze, to nie wiem. Na początek seks by wystarczył, ale kupować go nie zamierzam, chyba nie jest ze mną aż tak źle jeszcze, żebym musiała... no, chyba, że numer telefonu wybitnie daje mi do zrozumienia...
Podróży, jedzenia (no nie wiem
) i raz jeszcze podróży
Podróże mogą być
To jak u mnie ale zamiast podwójnej podróży alkohol mi zapowiedziany
u mnie 881
ciekawe, ciekawe
Lody.... Hejka! No ciekawe... 881? Biedny Wolfik
lody miętowe napisał/a:
u mnie 881
ciekawe, ciekawe
taki upał
![]()
![]()
Lody Miętowe w samą porę , witamyja mam 2 telefony - jeden bardzo kulturalnie wyszedł, drugi przeciwnie ..
kulturalny i niekulturalny telefon Dobre! to ja proponuję używaj każdego względem przeznaczenia
I_see_beyond napisał/a:Niedawno zmieniłam numer telefonu - adekwatnie do sytuacji życiowej tego mi akurat trzeba.
Dobra, dobra... uwierzyłbym gdyby było zamiast 'zamiast' np. 'i'
santapietruszka napisał/a:I_see_beyond napisał/a:Niedawno zmieniłam numer telefonu - adekwatnie do sytuacji życiowej tego mi akurat trzeba.
Czepiasz się szczegółów
A mecz jest
Alko muzyka i podroz -skąd wiedzieli no skad ??
rh72 napisał/a:santapietruszka napisał/a:Ja powinnam chyba zmienić w takim razie, bo zamiast zakupów zdecydowanie wolałabym seks
Czepiasz się szczegółów
A mecz jest
Aaaaa... czyli 'plus' alkohol.... no, teraz by się zgadzało
santapietruszka napisał/a:rh72 napisał/a:Dobra, dobra... uwierzyłbym gdyby było zamiast 'zamiast' np. 'i'
Czepiasz się szczegółów
A mecz jest
Aaaaa... czyli 'plus' alkohol.... no, teraz by się zgadzało
Cicho tam, na zakupach nie byliśmy przecież
Dobra... piwo było? było! ... o reszcie nie gadam
Dobra... piwo było? było! ... o reszcie nie gadam
![]()
![]()
Teraz to nie gadam, a na zakupy chciałam iść...
Widzisz, Pietruszka.... Lody zaraz się wkurzą bo było nie pisać mi o meczu... teraz oglądam i już nie wygrają! Jakbyś mojego pecha nie pamiętała
rh72 napisał/a:Dobra... piwo było? było! ... o reszcie nie gadam
![]()
![]()
No chyba w intencjach się nie porozumieliśmy... Ty o jednym ja o drugim
Widzisz, Pietruszka.... Lody zaraz się wkurzą bo było nie pisać mi o meczu... teraz oglądam i już nie wygrają!
Jakbyś mojego pecha nie pamiętała
To weź przestań oglądać, bo ja się właśnie kłócę z koleżanką, że to przeze mnie... tak odważnie Twoje winy na swoje barki biorę, weź doceń i zabierz na zakupy...
santapietruszka napisał/a:rh72 napisał/a:Dobra... piwo było? było! ... o reszcie nie gadam
![]()
![]()
No chyba w intencjach się nie porozumieliśmy... Ty o jednym ja o drugim
No, ja o seksie, a Ty?
Zakupach!!!
PS. ale wina dalej Twoja... przecież to Ty mnie przywołałaś
Zakupach!!!
![]()
![]()
![]()
PS. ale wina dalej Twoja... przecież to Ty mnie przywołałaś
Ale że ja??? Że niby gdzie??? Do Kauflanda???
Cześć wszystkim przyszłam i się nie przywitalam nawet, ale to przez upał, rozplywam się, dosłownie, i ciężko coś mi się myśli
I lody się nie wkurzą, tak szczerze, to ja za wiele nie spodziewam się po naszej reprezentacji, a po dzisiejszym meczu tylko się w tym utwierdzilam, wiec luzik
Czy ja wiem czy Wilk taki biedny? spoko rh72, nie ma mu co współczuć
Strony Poprzednia 1 … 94 95 96 97 98 … 122 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024