Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
I see.... To była pewnie Twoja własna prowokacja...
Ale że mnie kochasz napiszesz?
Albo nie, znajdź odpowiedni kapsel z Tymbarku.
Kochasz... może i kochasz... któż to wie? Nie mogę Tymbarku - tylko cola zero... Więc odpowiedzi tam nie znajdziemy... A Twoja własna czyli okraszona miłością... własną
Hasło "Pokochaj siebie" wzięłam sobie do serca. A człowiek dzieli się z innymi tym, co w sobie ma.
To jak z nami będzie:
Zobacz podobne tematy :
5,657Odpowiedź przez SonyXperia2018-04-10 13:00:49Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-04-10 13:01:04)
SonyXperia
Gość Netkobiet
Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
rh72 napisał/a:
Eeeee.... Oboje może macie ochotę, widzę, tam podjechać... Umówcie się, ptaszyny
Nie, no, nie podpuszczaj, bo wiesz... przyjdzie jakiś nowy forumowicz i jeszcze sobie pomyśli, że Pietruszka ma coś z głową... znaczy się, ma, jak najbardziej, ale nie to akurat
Akurat po tych postach nowy forumowicz sobie pomyśli, że Pietruszka ma wszystko oki z głową bo pieniądze lubi a może mieć coś nie tak z tyłkiem bo seksić jej niespieszno!!!
Kochasz... może i kochasz... któż to wie? Nie mogę Tymbarku - tylko cola zero... Więc odpowiedzi tam nie znajdziemy... A Twoja własna czyli okraszona miłością... własną
Hasło "Pokochaj siebie" wzięłam sobie do serca. A człowiek dzieli się z innymi tym, co w sobie ma.
To jak z nami będzie:
W tym kapselku? No nie wiem... nie... raczej nie... Ale to drugie to jak w banku
Akurat po tych postach nowy forumowicz sobie pomyśli, że Pietruszka ma wszystko oki z głową bo pieniądze lubi a może mieć coś nie tak z tyłkiem bo seksić jej niespieszno!!!
Złośliwiec
Odmieniec! Ostatnio się tylko podlizywałem...
No, tak podejrzewałam Przecież ja nie robiłam i nie robię tajemnicy z tego, że mam coś nie tak z tyłkiem
Jeśli zaś chodzi o kapucynki, to czytałam, że ze wszystkich małpowatych są najmądrzejsze. Dlatego często występują w filmach, cyrkach itp. Łatwo się uczą spryciule.
Scalamy sie i rozpadamy... mało tego, jesteśmy cali jedną wielką energią.
Zawód: idę spokojnie po krainie szczęśliwości z dala od zgiełku i pośpiechu
SonyXperia napisał/a:
Gary z vicky gdzieś przepadli Razem? Przypadek?
Witaj Soni, witaj! Jak widzę twoje posty, to zastanawiam się kiedy usuniesz ten flirt z podpisu, ale jak widzę że jeszcze nie przepadł, to się uśmiecham do ekranu... Hihii.. Wiesz... Agent w ciemnych okularach... i ta atmosfera ... zeszłoroczna już chyba?
Przepadłem w pracy ... a do Viki mam daleko
RODO, dane osobowe... bleeeee fuj! Że też muszę się tym martwić... cóż... takie prawo.
Widzę, że nocą czasem na imprezkę wpadają net-faceci. Sąsiedzi też.
A tego sąsiada znacie? I odpowiedź na zadane pytanie?
5,687Odpowiedź przez SonyXperia2018-04-13 22:10:47Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-04-13 22:14:07)
SonyXperia
Gość Netkobiet
Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Gary z vicky gdzieś przepadli Razem? Przypadek?
Witaj Soni, witaj! Jak widzę twoje posty, to zastanawiam się kiedy usuniesz ten flirt z podpisu, ale jak widzę że jeszcze nie przepadł, to się uśmiecham do ekranu... Hihii.. Wiesz... Agent w ciemnych okularach... i ta atmosfera ... zeszłoroczna już chyba?
Przepadłem w pracy ... a do Viki mam daleko
RODO, dane osobowe... bleeeee fuj! Że też muszę się tym martwić... cóż... takie prawo.
Hej, hej
Agenci GIODO i RODO są wśród nas Może zapatrzyli się na nas? Kto wie Ja natomiast za tą Xperię czekam na zemstę Yakuzy Ale sygnaturki nie oddam bez walki...
Sony, hihihi, od Yakuzy, to mogłabyś jeszcze zażądać pieniędzy za promocję nazwy.. darmową reklamę.. Jakiś zdolny kolega powalczy za Ciebie, jak sama nie zechcesz...
5,693Odpowiedź przez SonyXperia2018-04-13 22:43:31Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-04-13 22:48:10)
SonyXperia
Gość Netkobiet
I_see_beyond napisał/a:
Ja ostatnio przeczytałam w jednym temacie, że na wszystkich są haki.
Padłam! Mnie podobno odpuszczono zupełnie niedawno. [...]
A co było zadane na pokutę?
Ela210 napisał/a:
Sony, hihihi, od Yakuzy, to mogłabyś jeszcze zażądać pieniędzy za promocję nazwy.. darmową reklamę.. Jakiś zdolny kolega powalczy za Ciebie, jak sama nie zechcesz...
Lokowanie produktu Nie dość tego, że załuję, że wymieniłam na Szajsunga to jeszcze mnie będą za nią ścigać
Sąsiad puszcza za głośno gangsta rap? Siostra ciągle podbiera Ci ciuchy? Kumpel z pokoju w akademiku jara ćmiki i to w łóżku?! Szefowa parkuje na Twoim miejscu? Pisz do "Mokrej roboty"!!! Załatwiamy niezałatwialne! I to na przedwczoraj;)
Sąsiad puszcza za głośno gangsta rap? Siostra ciągle podbiera Ci ciuchy? Kumpel z pokoju w akademiku jara ćmiki i to w łóżku?! Szefowa parkuje na Twoim miejscu? Pisz do "Mokrej roboty"!!! Załatwiamy niezałatwialne! I to na przedwczoraj;)
A takie pytanie w pustkę... Smutna ale fajna piosenka ale... czy tam dobrze słyszę ...He don't talk too much... . Może nie mogli doesn't bo rytmika by padła ale się znowu zdziwiłem. Ostatnio się dziwię temu angielskiemu - szczególnie jak trzeba słówka wypowiadać, bo inaczej zapisują a inaczej czytają. Znowu się skonfundowałem...