Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 67 68 69 70 71 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,421 do 4,485 z 7,913 ]

4,421

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)

Hmm... Zastanawia mnie ta parasolka... big_smile tongue

Zobacz podobne tematy :

4,422

Hm. W sumie nie po co to tak naprawdę piszę. Ale niech będzie skoro przez jakiś czas 'ostatnio' byłem tu powiedzmy że aktywny. Na jakiś chyba dłuższy czas idę sobie z forum. Albo i w ogóle stąd bez konieczności tudzież chęci powrotu. Także tak o. Z niektórymi było miło, z niektórymi nie za bardzo. Ale...niemniej trzymajcie się.

4,423

Metyl napisał/a:

Hm. W sumie nie po co to tak naprawdę piszę. Ale niech będzie skoro przez jakiś czas 'ostatnio' byłem tu powiedzmy że aktywny. Na jakiś chyba dłuższy czas idę sobie z forum. Albo i w ogóle stąd bez konieczności tudzież chęci powrotu. Także tak o. Z niektórymi było miło, z niektórymi nie za bardzo. Ale...niemniej trzymajcie się.

O Ty zdrajco! tongue wink

4,424

Metyl napisał/a:

Przepraszam:) wiem, ze ze mna ci milo nie bylo:)

niemniej wzruszajacce to pozegnanie "na zawsze":D

rowniez sie trzymaj

4,425

smile Byndzie prze-bój! tongue

4,426

Metyl napisał/a:

Na jakiś chyba dłuższy czas idę sobie z forum. Albo i w ogóle stąd bez konieczności tudzież chęci powrotu. Także tak o. Z niektórymi było miło, z niektórymi nie za bardzo. Ale...niemniej trzymajcie się.

Przychodzi moment zmęczenia / wk%rwienia forum - znam to. wink Wtedy rzeczywiście albo dłuższa przerwa albo rezygnacja. Da się żyć bez netkobiet, to pewne. smile

Mnie było bardzo miło Ciebie poznać i wirtualnie na forum i w realu.

Trzymaj się, Metyl !

4,427

O ile nie znoszę wszelkich definicji miłości, to ten obrazek mnie rozczulił:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ff2172e507f.jpg

wink big_smile "Foch".

4,428

big_smile

4,429

Ja nie wiem czy są całkiem naturalne, ale w kategorii "najbardziej całuśnych ust" to ja bym ją stanowczo postawił na podium smile

4,430

Moja fryzura i styl na studiach. smile
Jak przyjechałam tak ubrana do domu oficjalnie przedstawić chłopaka, który ubrał się bardziej elegancko,  moja mama złapała sie za głowę i wypaliła do niego:
Pan się nie wstydzi z nią pokazywać ???? big_smile

4,431

Ela210 napisał/a:

Jak przyjechałam tak ubrana do domu oficjalnie przedstawić chłopaka, który ubrał się bardziej elegancko,  moja mama złapała sie za głowę i wypaliła do niego:

Fryzura bardzo fajna. Zresztą ładnemu to we wszystkim ładnie smile A styl ? To zależy od okoliczności.

4,432

Styl? klasyka w nowym wydaniu big_smile

4,433

No tak, to były czasy kiedy i worek można było na siebie włożyć i się nie czesać big_smile big_smile

4,434

Ela210 napisał/a:

No tak, to były czasy kiedy i worek można było na siebie włożyć i się nie czesać big_smile big_smile

Mnie się tam podobało smile
Teraz też worki wkładają i do zwłaszcza na dolne partie. A to jeszcze gorzej big_smile

4,435

Ela210 napisał/a:

big_smile

4,436 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-15 13:55:16)

Cześć Wam! Czy można nie mieć nic do powiedzenia, czy wypada coś mówić?

Dopisałem w sygnaturce:   Czy 15 minut seksu z nieznajomą jest większą zdradą niż 15 lat życia razem bez miłości?

4,437 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-15 18:19:45)

Z przykrością stwierdzam, że jestem trochę rozczarowana. Fabuła sagi Pieśni Lodu i Ognia ciągnie się jak flaki z olejem. Przydługawa, rozwleczona akcja. Można to było trochę żwawiej napisać. Do tego niekonsekwencja autora (bo chyba nie błąd tłumacza tongue), a więc raz Tyrion Lannister ma jedno oko brązowe a drugie zielone, a innym razem jedno brązowe a drugie niebieskie big_smile Nie wiem, jak w serialu.
Jak dotychczas ulubiona postać - Sandor Clegane tongue A najbardziej irytująca - Lysa Arryn - kretynka.

Gary napisał/a:

Dopisałem w sygnaturce:   Czy 15 minut seksu z nieznajomą jest większą zdradą niż 15 lat życia razem bez miłości?

Cześć Ci! Dla 15 minut seksu szkoda w ogóle zawracać sobie głowę tongue wink

4,438

SonyXperia napisał/a:

Z przykrością stwierdzam, że jestem trochę rozczarowana. Fabuła sagi Pieśni Lodu i Ognia ciągnie się jak flaki z olejem. Przydługawa, rozwleczona akcja. Można to było trochę żwawiej napisać. Do tego niekonsekwencja autora (bo chyba nie błąd tłumacza tongue), a więc raz Tyrion Lannister ma jedno oko brązowe a drugie zielone, a innym razem jedno brązowe a drugie niebieskie big_smile Nie wiem, jak w serialu.
Jak dotychczas ulubiona postać - Sandor Clegane tongue A najbardziej irytująca - Lysa Arryn - kretynka.

Gary napisał/a:

No wiesz co... nie obrazaj szybkich numerkow:)

zreszta ciezko powiedziec, ze takowy zawraca glowe... co najwyzej ¤upe:) a pomyslec glowa nawet dobrze nie zdazy:p

4,439

alez mam schize ostatnio na ten utwor:D znacie na pewno

4,440

vicky85 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Gary napisał/a:

zreszta ciezko powiedziec, ze takowy zawraca glowe... co najwyzej ¤upe:) a pomyslec glowa nawet dobrze nie zdazy:p

Max. 4 min. tongue Jak szybko to szybko wink

4,441

SonyXperia napisał/a:
vicky85 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

4 minutki...:D to chyba z bardzo szybkimi mezczyznami w bardzo szybkich samochodach:D bez ginu ani winka, tylko na trzezwo;p

przyjaciolka mi kiedys opowiadala, ze raz miala taki przypadek, ze facet zalozyl prezerwatywe, wsunal sie w nia (jedno pchniecie) i ....to byl koniec:D:D:D ultraszybki numerek, tylko ze ona go nie zauwazyla:D:D:D

4,442

vicky85 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
vicky85 napisał/a:

4 minutki...:D to chyba z bardzo szybkimi mezczyznami w bardzo szybkich samochodach:D bez ginu ani winka, tylko na trzezwo;p

Nie spróbujesz, się nie przekonasz... tongue wink

4,443

Koleżanka mi mówiła że są tacy, co nawet nie wiedzą kiedy mieli orgazm... albo tacy po których nie widać, że mieli orgazm.
Zaraz zmienię sygnaturkę, aby nie pisać o minutach. Chociaż 15 minut seksu to nie jest tak znowu mało... wg badań w 15 minut kobieta średnio dochodzi do orgazmu, a mężczyzna w 5 minut... Zatem powiedzmy 15 minut dobrej minetki + szybki seks i satysfakcja po obu stronach.

4,444

SonyXperia napisał/a:

Gary napisał/a:

Że łapiesz takie niuanse jak kolor oczu bohatera w książce to jestem pod wrażeniem smile Martin w tych książkach przekombinował i dlatego osobiście uważam, że on tej sagi nie skończy. To w serialu widać, że jak producenci postanowili zakończyć serial w 8 sezonie to mieli kłopot i musieli ostro ruszyć z akcją, a przecież w serialu jest mniej wątków.

4,445

Milego sobotniego wieczorku, kubusiowi przyjaciele

https://demotywatory.pl/uploads/201210/1351075926_kncvac_600.jpg

4,446

yoooo! big_smile tongue miłość i motyle w żołądku lol

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/3b/31/bb/3b31bb0a19264d5318f384b7428a58ee.jpg

4,447

smile muszę spróbować tej zasady tongue

http://images0.bibsy.pl/XmD2UEf4/w-starozytnej-persji-pomysl-omawiano-dwukrotnie-po-alkoholu-i-na-trzezwo-jesli-w-obu-sytuacjach-wydawal-sie-dobry-to-za-taki-go-uznawano-httpfaktopediapl492134.jpeg

4,448 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-12-16 17:09:51)

Hello! smile

Dobre te "złote myśli." wink

Część weekendu spędzę tak:

http://fanpik.pl/upload/images/medium/2014/10/w_weekend_zamieniam_sie_w_kota_2014-10-11_15-48-15.jpg

4,449

smile
Rozsądni byli..
Ale najpierw po alkoholu a później na trzeźwo czy odwrotnie? smile
Znajomi Rosjanie twierdzą "biez wodki nie rozbieriosz"  i chyba mają rację..

4,450

Tylko mam tyle pomysłów, że zostanę alkoholikiem tongue Ale seksu nie próbowali w pakiecie big_smile

4,451

Rozbawiło mnie poniższe:
https://www.xdpedia.com/obrazki/piwko_fajeczki_i_dupeczki_7965.gif

big_smile

4,452

Co się podziało w tym wątkuuuuuuu...  Dżizas... Szefowa zadała pomysł na piwo, fajeczki, kefir i dupeczki... No, no... Spaliłem buraka... smile

4,453

Forum mnie zdeprawowało. wink big_smile

4,454

Ajsi, miej odwagę cywilną smile I przyznaj, że odezwała się Twoja prawdziwa natura, a nie na forum zwalaj... big_smile tongue

4,455

Niezłe ziółko ta szefowa big_smile Teraz to strach do pracy przychodzić tongue Nie mówiąc już o stałym kliencie tongue

4,456

Sony... Ten stały klient fajnie zabrzmiał... smile

4,457

Ela210 napisał/a:

Ajsi, miej odwagę cywilną smile I przyznaj, że odezwała się Twoja prawdziwa natura, a nie na forum zwalaj... big_smile tongue

Tak! Przyznaję się! big_smile Lubię seks, alkohol i fajki. wink tongue Forum okazało się tylko  katalizatorem dla ujawnienia mojej prawdziwej natury. wink Ehhhh... Zostałam w końcu zdemaskowana. big_smile

Aż się nasuwa pytanie - What kind of woman is this ?! wink

Niech będzie mała "prowokacja". wink

Kawałek fajny, IMO.

4,458

No, nie powiem, fajny wystrój pokoju masz big_smile big_smile

4,459

Mam jeszcze pytanie do Was o ulubiony utwór świąteczny . Lubicie jakieś czy Was denerwują te świąteczne "przeboje"?

Obrazoburczo ujawnię jeszcze jeden fakt ze swego życia - nie lubię polskich kolęd.

4,460 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-12-16 20:57:58)

Ela210 napisał/a:

No, nie powiem, fajny wystrój pokoju masz big_smile big_smile

Minimalizm i skromność w jednym. wink big_smile

Edit
I ładny kolor ścian. wink

4,461

I see... kobieta rozwiązła tongue BTW. są tu jakieś skromne kobiety, takie bojące się seksu? tongue Przypadek? Czyżby??? lol Piosenka poniższa przemawia do mnie jajcowym teledyskiem tongue

4,462 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-16 21:29:42)

Zdefiniuj [skromna]
Zdefiniuj [bojąca się seksu]

to ci odpowiemy, czy są wink

Takiej nie szukasz, uwierz.. smile))

4,463

No taaaaak... tongue To tym memie ja się pytam: jak żyć? jak żyć? Kiedyś to faceci mieli dobrze... kobieta marzyła aby umieć książki czytać big_smile

http://z1.demoty.pl/093ac7344c82a1b265d3adc9a6f252d8dbaac4b8/skromne-kobiety

4,464

rh72 napisał/a:

I see... kobieta rozwiązła tongue

Hohoho! Hahaha! Hihihi! No wiesz, rh, daleko mi do rozwiązłości. big_smile

rh72 napisał/a:

Piosenka poniższa przemawia do mnie jajcowym teledyskiem tongue

A do mnie lekkim, tanecznym rytmem - mnie się dobrze przy niej w kuchni przed świętami pracuje. wink

4,465

rh72 napisał/a:

No taaaaak... tongue To tym memie ja się pytam: jak żyć? jak żyć? Kiedyś to faceci mieli dobrze... kobieta marzyła aby umieć książki czytać big_smile

Oho, rh znowu błysnął dowcipem big_smile Jak się śmiać? Jak się śmiać? tongue

4,466

Nie sądź kobiet po pozorach.. Zdziwiłbyś sie mocno wink
Takie kujonki w okularkach co cicho siedzą sa najgorsze big_smile

A już takie co uczyły się w szkołach  prowadzonych przez zakonnice....
To jak z garnkiem z wrzątkiem, czasem trzeba uchylić pokrywkę smile

4,467 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-16 22:06:20)

wilczysko napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Że łapiesz takie niuanse jak kolor oczu bohatera w książce to jestem pod wrażeniem smile Martin w tych książkach przekombinował i dlatego osobiście uważam, że on tej sagi nie skończy. To w serialu widać, że jak producenci postanowili zakończyć serial w 8 sezonie to mieli kłopot i musieli ostro ruszyć z akcją, a przecież w serialu jest mniej wątków.

Akurat Tyrion Lannister jest bardzo charakterystyczną postacią, nie tylko z uwagi na swój wygląd fizyczny, w którym jednym ze 'szpecących' go cech są jego róznobarwne oczy smile To fakt, saga obfituje w wielość wątków oraz bohaterów. I nie byloby to problemem, gdyby nie posób, w jaki autor przedstawia fabułę. Bardzo często robi to w sposób nużący, a to poprzez długotrwałe skupianie się na wątkach pobocznych a także w sposób zbyt szczególowy i drobiazgowy konstruując poszczególne fragmenty fabuły. Ogólnie podoba mi sie saga, gdyby nie ta częsta monotonia narracji.

4,468

rzuć tą książką jak Pat Hemingwayem i zacznij ogladać serial. Będziesz mieć lepszą zabawę smile

Zagadka: W ktorym filmie bohaterka nie chciała się zakochać i wymysliła że będzie to facet z jednym okiem niebieskim a drugim zielonym?

4,469

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Oho, rh znowu błysnął dowcipem big_smile Jak się śmiać? Jak się śmiać? tongue

A się szczerzysz... big_smile Co, pewnie z wypowiedzi swojej, własnym sumptem przeprowadzonej tongue big_smile A niech Ci na zdrowie... Święta idą, więc niech Ci uśmiech pomyślności nigdy nie zagaśnie! big_smile

4,470 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-12-16 22:14:04)

Ela210 napisał/a:

Zagadka: W ktorym filmie bohaterka nie chciała się zakochać i wymysliła że będzie to facet z jednym okiem niebieskim a drugim zielonym?

"Totalna magia."

4,471

SonyXperia napisał/a:

Niezłe ziółko ta szefowa big_smile Teraz to strach do pracy przychodzić tongue Nie mówiąc już o stałym kliencie tongue

Szefowa niezłe ziółko... Stały klient (z którym się całowałaś bo tak sama postanowiłaś jak Cię odprowadzał do domu) to też niezłe ziółko...
A Ty Soniii? Hę? Jesteś w tym zespole też niezłym ziółkiem?

@Rh... taaaaak... stały klient... kobieta i mężczyzna... brzmi jak prosta transakcja seks i pieniądze... smile smile

http://d2f0ora2gkri0g.cloudfront.net/live206583_private_dancer_large.png

4,472 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-16 22:17:31)

Ela210 napisał/a:

rzuć tą książką jak Pat Hemingwayem i zacznij ogladać serial. Będziesz mieć lepszą zabawę smile

@Elu, za daleko zabrnęłam, żeby teraz to rzucić smile Poza tym, bardzo bardzo rzadko ekranizacja dorównuje książkowemu pierwowzorowi, nawet gdyby ten nie był literackim ideałem. Ale serial obejrzę na pewno.

4,473 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-16 22:18:20)

Ela210 napisał/a:

Total magic tongue

PS. I see już mnie uprzedziła... powinienem to przewidzieć tongue

4,474

I_see_beyond napisał/a:
Ela210 napisał/a:

"Totalna magia."

Zgadłaś !

4,475

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Total magic tongue

PS. I see już mnie uprzedziła... powinienem to przewidzieć tongue

Hihihi! Nagrodę od Eli zgarniam ja! wink big_smile

4,476

Ty 'hihihi'! tongue Jaką nagrodę? Ela, co było w puli? big_smile

4,477 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-16 22:22:11)

eeechhh. Sony, jak Ci coś nie smakuje, to po co jeść do końca smile))
W dzieciństwie Cię zmuszali wink??

Gary.. Czyżby obraz Vettriano?

4,478 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-16 22:28:10)

Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Szefowa niezłe ziółko... Stały klient (z którym się całowałaś bo tak sama postanowiłaś jak Cię odprowadzał do domu) to też niezłe ziółko...
A Ty Soniii? Hę? Jesteś w tym zespole też niezłym ziółkiem?

A, niech będzie, że... ja jestem niewiniątko... tongue wink

Ela210 napisał/a:

eeechhh. Sony, jak Ci coś nie smakuje, to po co jeść do końca smile))
W dzieciństwie Cię zmuszali wink??

Ależ skąd! Ani mi nie nie-smakuje, ani mnie nie zmuszali wink

4,479

@Ela... nie wiem czyj obraz... może Vettriano... nie wiem... ostatnio była pani w bikini... a teraz taka w seksi stroju.
Co wpisuję do google? "His favourite girl". Fajne scenki.

https://www.jackvettriano.com/wp-content/uploads/2015/03/drifters-191x239.jpg

4,480 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-16 22:54:00)

Taką serię obrazów Vettriano namalował.

Nie było nagrody  za odgadniecie zagadki, Ajsi, musi Ci wystarczyć osobista satysfakcja. A Rafałowi satysfakcja z 2 -go miejsca big_smile

A jak ktoś ziółek potrzebuje, to proszę:

http://slezakbis.pl/images/stary/BIOLOGIA_JUREK/_rosliny_lecznicze_i_ziola_BIJ_134.jpg
do wyboru na różne dolegliwosci.. smile

Zagadka nr 2 z nagrodą niespodzianką- jakie zioło zamawia przez Internet bohaterka grana przez Kożuchowską dla męża??

4,481

Ela210 napisał/a:

Nie było nagrody  za odgadniecie zagadki, Ajsi, musi Ci wystarczyć osobista satysfakcja. A Rafałowi satysfakcja z 2 -go miejsca big_smile

Ela , cieszę się :

https://i.imgur.com/RafePsB.gif
wink big_smile

Ale również protestuję. wink big_smile Nagroda musi być. Może być świąteczna piosenka. smile

PS Gary , to obraz namalowany przez Vettriano.

4,482

No tego to nie wiem... Nie gadaj, że by te zioło można wygrać? tongue Hmmm... ostatnio próbowałem zioła, się przyznam big_smile i poza czerwonymi oczami nic nie poczułem, współpalacz/ka to taaak... lol Really, czerwone oczy mam od tamtej pory i walczę o ich biel tongue Namiętnie... sąsiad był ostatnio u mnie i powiedział, że to od nadmiaru seksu - a jako żywo nie zaprzeczyłem bo może miał rację tongue big_smile

4,483

To w takim razie dla Ajsi

4,484

No i Merry Zioło Everyone wink

4,485 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-16 23:33:54)

Ja pamiętam film, gdzie Kot zagrał tego złego a babki paliły banana tongue big_smile

PS. co ja tak rozdziewiczam znowu strona po stronie? lol

Posty [ 4,421 do 4,485 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 67 68 69 70 71 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024