Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
chyba w Muzeum Narodowym No chyba że inna Łasicę masz na myśli.. Jesli tak, to gdzieś tam hasa sobie )) Do domu na noc wraca czasem.:D Macie zwierzaki w domu? Nie o facetów pytam..
:D:D:D
ja nie umiem zyc bez zwierzat, zawsze mielismy po dwa psy i kilka kotow, ale obecnie mam tylko jednego psa, mieszanca ze schroniska, z ktorym codziennie biegam, spi ze mna jak nie ma meza, a jak maz jest to spi z corka na lozku pietrowym:p wskakuje tam po meblach i jednego tylko kota rasy norweski kot lesny, 9kg wagi, ktory przyjechal z nami z norwegii i sieje postrach na osiedlu bo wszystkie psy sie go boja;p:D:D wskakuje ludziom na ogrodki i zaglada przez okna tarasowe, zeby denerwowac psy siedzace w srodku, po czym osiagnawszy cel zadaje ogon do gory i idze w piz/u:) na kolejny ogrodek. Mysle ze w niedlugim czasie wezmiemy drugiego psa, a koty pewnie sie jakies przypaletaja, jak zwykle:)
A ty Elu? Elusiu;p Lordzie:) zakladam ze jak pytasz to bankowo zwierzyniec u ciebie jest:)
wskakuje ludziom na ogrodki i zaglada przez okna tarasowe, zeby denerwowac psy siedzace w srodku, po czym osiagnawszy cel zadaje ogon do gory i idze w piz/u:) na kolejny ogrodek.
Ale zamuła tu u Was To może niedzielna popołudniowa kawa. Jutro zrana będziecie się obsypywać obrazkami rogalików, kaw, słoneczek i innych ...czek, a to tak jak by popołudniu nikt kawy nie pijał Zatem zachęcam na kawę
Ale zamuła tu u Was To może niedzielna popołudniowa kawa. Jutro zrana będziecie się obsypywać obrazkami rogalików, kaw, słoneczek i innych ...czek, a to tak jak by popołudniu nikt kawy nie pijał Zatem zachęcam na kawę
Pozdrawiam
"Kawa z lasiczka":)
Juz widze Garego, jak energicznymi ruchami jezyczka zlizuje najpierw pianke.
4,308Odpowiedź przez Gary2017-12-10 22:48:08Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-10 22:48:56)
Zawód: idę spokojnie po krainie szczęśliwości z dala od zgiełku i pośpiechu
Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
Heeeellllou! Dopiero jak Wiki napisałaś, że mam coś zlizywać, to spojrzałem jeszcze raz na kawę, a tam goła pani... hihihi... I ciśnienie od razu skoczyło...
"Kawa z łasiczką" -- hihi... dobra nazwa. Powinna być serwowana w barze Mad Man Bar jak w opowiadaniu...
Czy energicznie czy powoli potraktować piankę... W zależności od nastroju
4,309Odpowiedź przez rh722017-12-10 23:24:26Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-10 23:32:47)
Heeeellllou! Dopiero jak Wiki napisałaś, że mam coś zlizywać, to spojrzałem jeszcze raz na kawę, a tam goła pani... hihihi... I ciśnienie od razu skoczyło...
"Kawa z łasiczką" -- hihi... dobra nazwa. Powinna być serwowana w barze Mad Man Bar jak w opowiadaniu...
[...]
Jasne I pewnie jeszcze chciałbyś taką kawę gratis od szefowej?
4,312Odpowiedź przez SonyXperia2017-12-11 00:06:14Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-11 00:06:55)
SonyXperia
Gość Netkobiet
Niestety nie udało mi sie znaleźć nic niestosownego dla dziewczyn więc będzie taka...
Sony hahahahah tez szukalam czegos specjalnego dla dziewczyn i nie znalazlam:):D:D:D stwierdzilam ze skoro nie znalazlam nic na wypasie, to juz nie pisze:D
a pierwsze co skojarzylo mi sie z 3d to czy zrobili wystajacego ;p
jak chodzi o ten obrazek kawy z wizerunkiem penisa....zastanawiam sie czy jakby wejsc w narzedzia programisty, daloby rade nalozyc w lewym gornym rogu litere "R", a w dolnym prawym rogu napis "72" na ten obrazek, czy trzeba by dorysowac w paincie, wrzucic w neta i dopiero linka? Ktos podpowie? Bo chcialam Rafalowi prezent na swieta zrobic, skoro juz od niego dostalam:)
jak chodzi o ten obrazek kawy z wizerunkiem penisa....zastanawiam sie czy jakby wejsc w narzedzia programisty, daloby rade nalozyc w lewym gornym rogu litere "R", a w dolnym prawym rogu napis "72" na ten obrazek, czy trzeba by dorysowac w paincie, wrzucic w neta i dopiero linka? Ktos podpowie? Bo chcialam Rafalowi prezent na swieta zrobic, skoro juz od niego dostalam:)
Vicky... To byłoby PRZEPIĘKNE! dziękuję z góry...
4,324Odpowiedź przez rh722017-12-11 00:42:25Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-11 00:42:55)
nie dziekuj bo nie wiem jak to zrobic:) powiedz jak to dostaniesz prezent:) (wyszlo cos jak "kochanie co bys chciala na prezent" "ten sweter z wystawy" "dobrze to go sobie kup i mi daj, to zapakuje, a potem otworz i udawaj zaskoczona")
Ajsi czyli ze zwyklym mlekiem? Znajoma robila na mleku kokosowym, pyszne w smaku, ale niedobrze mi po tym bylo:) mialam wrazenie ze kilogram wiorek kokosowych mam w zoladku:p
nie dziekuj bo nie wiem jak to zrobic:) powiedz jak to dostaniesz prezent:) (wyszlo cos jak "kochanie co bys chciala na prezent" "ten sweter z wystawy" "dobrze to go sobie kup i mi daj, to zapakuje, a potem otworz i udawaj zaskoczona")
Ajsi czyli ze zwyklym mlekiem? Znajoma robila na mleku kokosowym, pyszne w smaku, ale niedobrze mi po tym bylo:) mialam wrazenie ze kilogram wiorek kokosowych mam w zoladku:p
Dziś tak, ze zwykłym. Skondensowane jest ok, ale kokosowe to wydaje mi się już przesadą, bo Malibu to rum, który JUŻ jest kokosowy. Piłam też tego drinka z dodatkiem soku z ananasa. Też dobre.
Za oknem śnieg, ja z białym Malibu w dłoni... - bajka.
Tiaaa... Czysta masturbacja!
no bez przesady, taka masturbacja ale jednak moja reka - to znaczy ty trzymasz moja reke w swojej i pokazujesz jak to robic nie przeklamuj rzeczywistosci;p
Tiaaa... Czysta masturbacja!
no bez przesady, taka masturbacja ale jednak moja reka - to znaczy ty trzymasz moja reke w swojej i pokazujesz jak to robic nie przeklamuj rzeczywistosci;p
No i co? Wyszłaś na niewinne dziewczę a ja zboczenca... idę pić Malibu z i see! Ciekawe co jej mogę pokazać!
Vicky to jest dalej masturbacja tylko nie samogwałt... cholera.. Pojeb... jak można sie samemu zgwałcić! Durne polskie słownictwo...
No i co? Wyszłaś na niewinne dziewczę a ja zboczenca... idę pić Malibu z i see! Ciekawe co jej mogę pokazać!
Vicky to jest dalej masturbacja tylko nie samogwałt... cholera.. Pojeb... jak można sie samemu zgwałcić! Durne polskie słownictwo...
gdy ja trzymam twojego penisa w rece i nia poruszam to nie jest masturbacja, tylko petting. Zeby 45cioletniego faceta podstaw trzeba bylo uczyc... korepetycje by ci sie przydaly ;p
gdy ja trzymam twojego penisa w rece i nia poruszam to nie jest masturbacja, tylko petting. Zeby 45cioletniego faceta podstaw trzeba bylo uczyc... korepetycje by ci sie przydaly ;p
Czyli jednak ja wyszedłem na niewinne dziewczę.. Teraz mam dylemat dziewicy tzn chciałaby a się boi...
4,334Odpowiedź przez rh722017-12-11 01:13:52Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-11 01:14:17)
Zawód: idę spokojnie po krainie szczęśliwości z dala od zgiełku i pośpiechu
vicky85 napisał/a:
Można dołożyć literki w Gimpie (darmowy do pobrania), a potem wrzucić obrazek na jakąś wrzutę... (nie znam portali tego typu, ale na pewno są), i podlinkować na netkobietach.
4,337Odpowiedź przez Gary2017-12-11 01:24:54Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-11 01:27:05)
Czyli jednak ja wyszedłem na niewinne dziewczę.. Teraz mam dylemat dziewicy tzn chciałaby a się boi...
ja cie wciaz nie moge rozgryzc... singiel, zaczepiasz laski na forum, podchody jak na koloniach, otwarty zabawny japa ci sie nie zamyka... w centrum uwagi byc lubisz, wiec teoretycznie nie ejstes niesmialy... ale otwartego flirtu sie boisz;p Jak jest goraco i moznaby sobie pofolgowac, to sie wycofujesz, choc to tylko wirtualny swiat:)
Stawiam zaklad ze nie pojawisz nigdy na kawie w Poznaniu:) Wchodzimy w trzeci zaklad Rafal?:) Obstawiajcie:p
Vicky... I dobrze... Że nie możesz rozgryźć.. Kiedyś dowiesz się tej prawdy i ostro się zdziwisz... A teraz się zastanawiaj. Kawy sie nie boję i nawet seksu sie nie boję... Hihihi
4,340Odpowiedź przez rh722017-12-11 01:38:03Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-11 01:40:21)
Vicky w tej rozgrywce na Rafała bym postawiła raczej
Czyli....zaraz...jak to bylo. Czyli uwazasz ze on przyjedzie?:)
Ja stawiam ze nie przyjedzie. Ze predzej zrobimy zlot forumowiczow w kotlinie Kongo.
(yeeeeeeaaaaaa zaraz Rafal wyskoczy z tekstem "nosz &urwa dobra, starczy, jaki lokal??!")
4,347Odpowiedź przez SonyXperia2017-12-11 09:23:25Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-11 13:01:18)
SonyXperia
Gość Netkobiet
vicky85 napisał/a:
Sony moge cie o cos zapytac?
(tak prosze - pomyslala ze strachem)
Strach sie bać Dobra
vicky85 napisał/a:
Naprawde lubisz smak kefiru? Chodzi o naturalny kefir? (bleeee)
Mniam... mniam... Lubię jeszcze mleko prosto od krowy... Takie ciepłe, z pianką i śmierdzące Ale jakoś tak nie pasowało do stopki Może jak @Gary się jeszcze kiedyś zjawi w barze, to mu do kawy doleję...
vicky85 napisał/a:
Czy to kefir szybkich mezczyzn w szybkich samochodach...?:)
Aktualnie tylko jednego
vicky85 napisał/a:
I tych pingwinow tez w sumie nie rozumiem;p
A ja nie pamiętam To są na pewno te z Madagaskaru ale dlaczego wlazły do lodówki? Za to im się kiedyś oberwało, że są lamerskie
Miałam chomiczki, kiedy byłam dzieckiem. Na psa się nie chceli zgodzić (((( A teraz, to nie mam czasu na żadnego zwierzaka... Ale mam świerka ...
Ja też mam świerk za oknem . Zagląda na moje trzecie piętro. Wczoraj obserwowałam, jak żerowały na nim sikorki, obdziobując coś z końcówek pędów. A że nie mam gdzie zawiesić słoninki dla sikorek, poważnie rozważam ten świerk. Tylko trochę za daleko jest od okna, potrzebuję dlugaśnego drąga - dłuższego niż kij od szczotki Kiedyś na wsi były w gospodarstwach bosaki
Vicky, problem z facetami jest taki: Kobieta mówi kawa? Oni myślą - seks! Kobieta mówi seks? A Oni - o Boże, kobieta przecież tak nie mówi!
Wiem to na tyle dobrze, ze napisalam wyraznie Rafalowi, ze kawa, z zaznaczeniem, ze nie seks:) dawno temu gdzies tam na parapetowce.
Ela210 napisał/a:
PS. Wilczysko- idę o zakład, że Rafał, pojawi się na kawie i w Poznaniu i w Krakowie. rachunki wyślemy Tobie ))
hahahahhaa a dlaczegoz to "wysleMY", bedziesz Rafala przyzwoitka?:D:D:D:D
Vicky- Rafał dostał 2 zaproszenia na parapetówce:) Jedno od Ciebie wyrażne i jedno ode mnie też na kawę Więc rachunki będa 2 wysłane mój i Twój do Wilka, bo On obstawia że Rafał że nie nie przyjedzie.
Vicky, problem z facetami jest taki: Kobieta mówi kawa? Oni myślą - seks! Kobieta mówi seks? A Oni - o Boże, kobieta przecież tak nie mówi!
Wiem to na tyle dobrze, ze napisalam wyraznie Rafalowi, ze kawa, z zaznaczeniem, ze nie seks:) dawno temu gdzies tam na parapetowce.
Ela210 napisał/a:
PS. Wilczysko- idę o zakład, że Rafał, pojawi się na kawie i w Poznaniu i w Krakowie. rachunki wyślemy Tobie ))
hahahahhaa a dlaczegoz to "wysleMY", bedziesz Rafala przyzwoitka?:D:D:D:D
Vicky- Rafał dostał 2 zaproszenia na parapetówce:) Jedno od Ciebie wyrażne i jedno ode mnie też na kawę Więc rachunki będa 2 wysłane mój i Twój do Wilka, bo On obstawia że Rafał że nie nie przyjedzie.
Zaraz, zaraz... Ja tu słyszałem tylko o spotkaniu Rafała i Vicky
Miałam chomiczki, kiedy byłam dzieckiem. Na psa się nie chceli zgodzić (((( A teraz, to nie mam czasu na żadnego zwierzaka... Ale mam świerka ...
Ja też mam świerk za oknem . Zagląda na moje trzecie piętro. Wczoraj obserwowałam, jak żerowały na nim sikorki, obdziobując coś z końcówek pędów. A że nie mam gdzie zawiesić słoninki dla sikorek, poważnie rozważam ten świerk. Tylko trochę za daleko jest od okna, potrzebuję dlugaśnego drąga - dłuższego niż kij od szczotki Kiedyś na wsi były w gospodarstwach bosaki
Mam karmnik na balkonie, ale dokarmiam ptaki tylko jak jest mróz i śnieg. żeby się nie rozleniwiły.. Taka.. Nieempatyczność ) Są zimy gdy przylatują głównie sikorki a czasami szczygiełki, Sroki, Sójka- ale ona demoluje ten karmnik..