Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 65 66 67 68 69 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,291 do 4,355 z 7,913 ]

4,291

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
Ela210 napisał/a:

chyba w Muzeum Narodowym wink  No chyba że inna Łasicę masz na myśli.. Jesli tak, to gdzieś tam hasa sobie smile)) Do domu na noc wraca czasem.:D
Macie zwierzaki w domu?  Nie o facetów pytam..

big_smile:D:D:D

ja nie umiem zyc bez zwierzat, zawsze mielismy po dwa psy i kilka kotow, ale obecnie mam tylko jednego psa, mieszanca ze schroniska, z ktorym codziennie biegam, spi ze mna jak nie ma meza, a jak maz jest to spi z corka na lozku pietrowym:p wskakuje tam po meblach
i jednego tylko kota rasy norweski kot lesny, 9kg wagi, ktory przyjechal z nami z norwegii i sieje postrach na osiedlu bo wszystkie psy sie go boja;p:D:D wskakuje ludziom na ogrodki i zaglada przez okna tarasowe, zeby denerwowac psy siedzace w srodku, po czym osiagnawszy cel zadaje ogon do gory i idze w piz/u:) na kolejny ogrodek. Mysle ze w niedlugim czasie wezmiemy drugiego psa, a koty pewnie sie jakies przypaletaja, jak zwykle:)

A ty Elu? Elusiu;p Lordzie:) zakladam ze jak pytasz to bankowo zwierzyniec u ciebie jest:)

Zobacz podobne tematy :

4,292

vicky85 napisał/a:

wskakuje ludziom na ogrodki i zaglada przez okna tarasowe, zeby denerwowac psy siedzace w srodku, po czym osiagnawszy cel zadaje ogon do gory i idze w piz/u:) na kolejny ogrodek.

Aaaaaaa!!!!! big_smile

4,293

Vicky, tylko adoptowane chomiki smile Psa miałam w dzieciństwie smile

4,294

Ela210 napisał/a:

Vicky, tylko adoptowane chomiki smile [...]

@Ela, jak się adoptuje chomika? big_smile wink

PS. Ja dzisiaj adoptowałam sadzonkę świerka wink

4,295

portal e- chomik big_smile
Ale jak masz kota, to nie adoptuj...

4,296

Miałam chomiczki, kiedy byłam dzieckiem. Na psa się nie chceli zgodzić sad((((  A teraz, to nie mam czasu na żadnego zwierzaka...  Ale mam świerka ... big_smile

4,297

https://demotywatory.pl/uploads/201401/1390646426_2axuz5_600.jpg

4,298

Hasło poproszę smile

4,299

rh72 napisał/a:

Hasło poproszę smile

Eee, tak dobrze to my się nie znamy, żeby podawać takie informacje. wink
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e7/Informacja_niejawna_-_poufne.jpg

4,300

POUFNE? Dziwne hasło... tongue

4,301

http://kwajk.pl/static/post/97/5d/org_975dd6afa46f2cdc17d895c56fd04702n.png

4,302

https://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201610/1476729407_gi9pyq_600.jpg

4,303 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-10 02:19:03)

I see... Ale to data dopiero z przyszłości big_smile To taki back to future... lol

4,304 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-10 02:21:31)

I_see_beyond napisał/a:

https://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201610/1476729407_gi9pyq_600.jpg

Aaaaa... smile proste... Kai zen tongue ciekawe kto to wstawia najpierw w awatar a potem jako haslo podaje...?   tongue

4,305 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-12-10 02:25:25)

rh, dowcipniś z Ciebie. big_smile wink

https://media1.tenor.com/images/ec22512f3dc40cb915c3aaad829c707d/tenor.gif?itemid=5549508

4,306

Ale zamuła tu u Was
To może niedzielna popołudniowa kawa. Jutro zrana będziecie się obsypywać obrazkami rogalików, kaw, słoneczek i innych ...czek, a to tak jak by popołudniu nikt kawy nie pijał
Zatem zachęcam na kawę

http://img.wiocha.pl/images/c/9/c956872c2bef076be7ccd635a8e1ac1a.jpg
Pozdrawiam

4,307

zabpth napisał/a:

Ale zamuła tu u Was
To może niedzielna popołudniowa kawa. Jutro zrana będziecie się obsypywać obrazkami rogalików, kaw, słoneczek i innych ...czek, a to tak jak by popołudniu nikt kawy nie pijał
Zatem zachęcam na kawę

http://img.wiocha.pl/images/c/9/c956872c2bef076be7ccd635a8e1ac1a.jpg
Pozdrawiam

"Kawa z lasiczka":)

Juz widze Garego, jak energicznymi ruchami jezyczka zlizuje najpierw pianke.

4,308 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-10 22:48:56)

Heeeellllou! Dopiero jak Wiki napisałaś, że mam coś zlizywać, to spojrzałem jeszcze raz na kawę, a tam goła pani... hihihi... smile smile I ciśnienie od razu skoczyło... smile

"Kawa z łasiczką" -- hihi... dobra nazwa. Powinna być serwowana w barze Mad Man Bar jak w opowiadaniu...

Czy energicznie czy powoli potraktować piankę... W zależności od nastroju smile

4,309 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-10 23:32:47)

Chyba dama z bobrem tongue

4,310

Z bobrem czy z łasiczką- zaliczamy do kategorii sztuk ulotnych smile)))
Rafał Huba , Chyba, czy chuda?? wink

mi się kawa 3d podoba:

https://st2.depositphotos.com/2152431/7481/i/950/depositphotos_74817557-stock-photo-top-view-of-latte-coffee.jpg

4,311

Gary napisał/a:

Heeeellllou! Dopiero jak Wiki napisałaś, że mam coś zlizywać, to spojrzałem jeszcze raz na kawę, a tam goła pani... hihihi... smile smile I ciśnienie od razu skoczyło... smile

"Kawa z łasiczką" -- hihi... dobra nazwa. Powinna być serwowana w barze Mad Man Bar jak w opowiadaniu...

[...]

Jasne big_smile I pewnie jeszcze chciałbyś taką kawę gratis od szefowej? tongue wink

4,312 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-11 00:06:55)

Niestety nie udało mi sie znaleźć nic niestosownego dla dziewczyn wink więc będzie taka...
https://st3.depositphotos.com/8687452/12743/i/950/depositphotos_127433218-stock-photo-christmas-tree-drawing-on-latte.jpg

4,313

Sony hahahahah tez szukalam czegos specjalnego dla dziewczyn i nie znalazlam:):D:D:D
stwierdzilam ze skoro nie znalazlam nic na wypasie, to juz nie pisze:D

a pierwsze co skojarzylo mi sie z 3d to czy zrobili wystajacego ;p

4,314

Sony moge cie o cos zapytac?

(tak prosze - pomyslala ze strachem)

Naprawde lubisz smak kefiru? big_smile Chodzi o naturalny kefir? (bleeee)
Czy to kefir szybkich mezczyzn w szybkich samochodach...?:)

I tych pingwinow tez w sumie nie rozumiem;p

4,315 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-12-11 00:36:29)

a nie, jest:)
http://cdn3.pressroomvip.com/wp-content/uploads/screen-shot-2016-12-30-at-11.23.10-am.png

4,316

Ela210 napisał/a:

Z bobrem czy z łasiczką- zaliczamy do kategorii sztuk ulotnych smile)))
Rafał Huba , Chyba, czy chuda?? wink

mi się kawa 3d podoba:

https://st2.depositphotos.com/2152431/7481/i/950/depositphotos_74817557-stock-photo-top-view-of-latte-coffee.jpg

Huba to nie...! To taki grzyb... Więc nieee, lepiej nieee... big_smile

4,317 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-11 00:33:15)

vicky85 napisał/a:

http://cdn3.pressroomvip.com/wp-content/uploads/screen-shot-2016-12-30-at-11.23.10-am.png

Ooo... Owłosiony naleśnik... tongue

4,318

vicky85 napisał/a:

A byli i eskimosi w tej lodówce... I wilki... tongue big_smile ale tylko pingwiny się ostały. Why? Bo takie ladniutkie pewnie... big_smile

4,319

jak chodzi o ten obrazek kawy z wizerunkiem penisa....zastanawiam sie czy jakby wejsc w narzedzia programisty, daloby rade nalozyc w lewym gornym rogu litere "R", a w dolnym prawym rogu napis "72" na ten obrazek, czy trzeba by dorysowac w paincie, wrzucic w neta i dopiero linka? Ktos podpowie? Bo chcialam Rafalowi prezent na swieta zrobic, skoro juz od niego dostalam:)

4,320

Hello!

Może nazwa kawy "Kawa z łasiczką" to dobry  pomysł na przyciągnięcie klientów do baru "Mad Man's Bar". wink

Dziś gratisowo stawiam wszystkim to, co lubię, a więc Malibu. tongue

http://s1.favim.com/orig/16/drink-malibu-milk-Favim.com-190023.jpg

PS Właśnie degustuję. tongue Mniam! tongue

4,321

rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

niezle, niezle ja bym dodala owlosiony nalesnik z wyplynietym nadzieniem.

4,322

tez uwielbiam Malibu. Z mlekiem skondensowanym dajesz? pol na pol?

4,323

vicky85 napisał/a:

jak chodzi o ten obrazek kawy z wizerunkiem penisa....zastanawiam sie czy jakby wejsc w narzedzia programisty, daloby rade nalozyc w lewym gornym rogu litere "R", a w dolnym prawym rogu napis "72" na ten obrazek, czy trzeba by dorysowac w paincie, wrzucic w neta i dopiero linka? Ktos podpowie? Bo chcialam Rafalowi prezent na swieta zrobic, skoro juz od niego dostalam:)

Vicky... To byłoby PRZEPIĘKNE! lol dziękuję z góry... big_smile

4,324 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-11 00:42:55)

vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

niezle, niezle ja bym dodala owlosiony nalesnik z wyplynietym nadzieniem.

A kur... skąd tam kwiatki?! Zaglądam w majty ale nic mi więcej tam nie rośnie... Jakaś ściema! lol

4,325

vicky85 napisał/a:

tez uwielbiam Malibu. Z mlekiem skondensowanym dajesz? pol na pol?

Z mlekiem. Dziś trochę więcej Malibu. wink

Inspirowana wątkiem, spróbowałam też omawianego tu White Russian. wink

4,326 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-12-11 00:45:52)

rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

nie dziekuj bo nie wiem jak to zrobic:) powiedz jak to dostaniesz prezent:) (wyszlo cos jak "kochanie co bys chciala na prezent" "ten sweter z wystawy" "dobrze to go sobie kup i mi daj, to zapakuje, a potem otworz i udawaj zaskoczona")

Ajsi czyli ze zwyklym mlekiem? Znajoma robila na mleku kokosowym, pyszne w smaku, ale niedobrze mi po tym bylo:) mialam wrazenie ze kilogram wiorek kokosowych mam w zoladku:p

4,327

vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

nie dziekuj bo nie wiem jak to zrobic:) powiedz jak to dostaniesz prezent:) (wyszlo cos jak "kochanie co bys chciala na prezent" "ten sweter z wystawy" "dobrze to go sobie kup i mi daj, to zapakuje, a potem otworz i udawaj zaskoczona")

Tiaaa... Czysta masturbacja! tongue

4,328

vicky85 napisał/a:

Ajsi czyli ze zwyklym mlekiem? Znajoma robila na mleku kokosowym, pyszne w smaku, ale niedobrze mi po tym bylo:) mialam wrazenie ze kilogram wiorek kokosowych mam w zoladku:p

Dziś tak, ze zwykłym. wink Skondensowane jest ok, ale kokosowe to wydaje mi się już przesadą, bo Malibu to rum, który JUŻ jest kokosowy. Piłam też tego drinka z dodatkiem soku z ananasa. Też dobre. smile

Za oknem śnieg, ja z białym Malibu w dłoni...  - bajka. wink

4,329 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-12-11 00:54:28)

rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:

no bez przesady, taka masturbacja ale jednak moja reka - to znaczy ty trzymasz moja reke w swojej i pokazujesz jak to robic
nie przeklamuj rzeczywistosci;p

4,330

vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

no bez przesady, taka masturbacja ale jednak moja reka - to znaczy ty trzymasz moja reke w swojej i pokazujesz jak to robic

No i co? Wyszłaś na niewinne dziewczę a ja zboczenca... big_smile idę pić Malibu z i see! Ciekawe co jej mogę pokazać! tongue big_smile

Vicky to jest  dalej masturbacja tylko nie samogwałt... big_smile tongue cholera.. Pojeb... jak można sie samemu zgwałcić! Durne polskie słownictwo... lol

4,331

rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:

No i co? Wyszłaś na niewinne dziewczę a ja zboczenca... big_smile idę pić Malibu z i see! Ciekawe co jej mogę pokazać! tongue big_smile

Vicky to jest  dalej masturbacja tylko nie samogwałt... big_smile tongue cholera.. Pojeb... jak można sie samemu zgwałcić! Durne polskie słownictwo... lol

gdy ja trzymam twojego penisa w rece i nia poruszam to nie jest masturbacja, tylko petting. Zeby 45cioletniego faceta podstaw trzeba bylo uczyc... korepetycje by ci sie przydaly
;p

4,332

Na imprezie i w barze nie może zabraknąć drinka Sex on the beach. Piłam go, ale wolę Malibu lub Pina Coladę.

Nuta coś a la "Coco jumbo", też kokos. wink

4,333 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-11 01:11:48)

vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

gdy ja trzymam twojego penisa w rece i nia poruszam to nie jest masturbacja, tylko petting. Zeby 45cioletniego faceta podstaw trzeba bylo uczyc... korepetycje by ci sie przydaly
;p

Czyli jednak ja wyszedłem na niewinne dziewczę.. Teraz mam dylemat  dziewicy tzn chciałaby a się boi... tongue

4,334 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-11 01:14:17)

I_see_beyond napisał/a:

Na imprezie i w barze nie może zabraknąć drinka Sex on the beach. Piłam go, ale wolę Malibu lub Pina Coladę.

Nuta coś a la "Coco jumbo", też kokos. wink

No pewnie... Dawaj... Dawaj... Właśnie piszesz o śniegu za oknem... Jak Ci tylek przymarznie to o czym innym zamarzysz... tongue

4,335

rh72 napisał/a:

idę pić Malibu z i see! Ciekawe co jej mogę pokazać! tongue big_smile

Napisz jeszcze, że chcesz:

wink big_smile

4,336

vicky85 napisał/a:

Można dołożyć literki w Gimpie (darmowy do pobrania), a potem wrzucić obrazek na jakąś wrzutę... (nie znam portali tego typu, ale na pewno są), i podlinkować na netkobietach.

4,337 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-11 01:27:05)

Właśnie wpisałem do google grafika "typowy janusz" bo widziałem memy z małpą... no i boki można zrywać:

http://memy.pl/show/big/uploads/Post/81268/14718529667701.jpg

Najgorsze jest to, że w wątku obok kolega też sobie dał takiego awatara z tą małpą. Dobrze, że jego dziewczyna nie zna jego konta tutaj.

https://lh3.googleusercontent.com/-fT4_mlGQqhc/WBz4PetpBtI/AAAAAAAABIE/OpM6JZ1TTDo/s1600/53453e4ba59b8.jpg

4,338

rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:

;p

Czyli jednak ja wyszedłem na niewinne dziewczę.. Teraz mam dylemat  dziewicy tzn chciałaby a się boi... tongue

ja cie wciaz nie moge rozgryzc... big_smile singiel, zaczepiasz laski na forum, podchody jak na koloniach, otwarty zabawny japa ci sie nie zamyka... w centrum uwagi byc lubisz, wiec teoretycznie nie ejstes niesmialy... ale otwartego flirtu sie boisz;p Jak jest goraco i moznaby sobie pofolgowac, to sie wycofujesz, choc to tylko wirtualny swiat:)

Stawiam zaklad ze nie pojawisz nigdy na kawie w Poznaniu:) Wchodzimy w trzeci zaklad Rafal?:) Obstawiajcie:p

4,339

Vicky... I dobrze... Że nie możesz rozgryźć.. Kiedyś dowiesz się tej prawdy i ostro się  zdziwisz... A teraz się zastanawiaj. Kawy sie nie boję i nawet seksu sie nie boję... Hihihi cool

4,340 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-11 01:40:21)

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:

idę pić Malibu z i see! Ciekawe co jej mogę pokazać! tongue big_smile

Napisz jeszcze, że chcesz:

wink big_smile

Nooo... I see. Jako rzecze Vicky.... tongue tylko moze good things bo te lepsiejsze smile a co  mi tam... Jak juz ma byc zakład... Obstawiajcie... big_smile

Ps. Idę robić good things dla I see więc znikam na moment... tongue

4,341

Obstawiamy :

http://www.bukmacherzy.com/images/zakladyBukmacherskie_imagess_60.gif

4,342

rh72 napisał/a:

Vicky... I dobrze... Że nie możesz rozgryźć.. Kiedyś dowiesz się tej prawdy i ostro się  zdziwisz...

eeeeeej to jest ponizej pasa. Ostro sie zdziwie? No nie mow:) Malo rzeczy jest w stanie mnie zdziwic. CHyba ze...

Znamy sie? Jestes kims, kto sie domysla, kim jestem? ;p
Jestes moim mezem? (watpie ale dopuszczam te mozliwosc):D

rh72 napisał/a:

Kawy sie nie boję i nawet seksu sie nie boję... Hihihi cool

Niewazne sa slowa, wazne sa czyny.

big_smile

Nie no dobra, poujezdzalam cie troche, juz z ciebie schodze;p

Dobrze bylo?:):D

4,343

vicky85 napisał/a:

Nie no dobra, poujezdzalam cie troche, juz z ciebie schodze;p
Dobrze bylo?smilebig_smile

smile smile Taaaaak! To było świetne smile smile

Gratuluję ostrego spięcia smile smile

4,344

Jakbys pornuska obejrzal, co?:) Dobranoc Gary;p

4,345

Vicky w tej rozgrywce na Rafała bym postawiła raczej big_smile big_smile

4,346

Ela210 napisał/a:

Czyli....zaraz...jak to bylo. Czyli uwazasz ze on przyjedzie?:)

Ja stawiam ze nie przyjedzie. Ze predzej zrobimy zlot forumowiczow w kotlinie Kongo.

(yeeeeeeaaaaaa zaraz Rafal wyskoczy z tekstem "nosz &urwa dobra, starczy, jaki lokal??!")

4,347 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-11 13:01:18)

vicky85 napisał/a:

Strach sie bać big_smile
Dobra wink

vicky85 napisał/a:

Mniam... mniam... Lubię jeszcze mleko prosto od krowy... Takie ciepłe, z pianką i śmierdzące big_smile Ale jakoś tak nie pasowało do stopki wink Może jak @Gary się jeszcze kiedyś zjawi w barze, to mu do kawy doleję... big_smile

vicky85 napisał/a:

Aktualnie tylko jednego tongue

vicky85 napisał/a:

big_smile A ja nie pamiętam big_smile To są na pewno te z Madagaskaru wink ale dlaczego wlazły do lodówki? Za to im się kiedyś oberwało, że są lamerskie big_smile

vicky85 napisał/a:

Śliczny smile)) Wprost pod choinkę wink

4,348

vicky85 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Czyli....zaraz...jak to bylo. Czyli uwazasz ze on przyjedzie?:)

Ja stawiam ze nie przyjedzie. Ze predzej zrobimy zlot forumowiczow w kotlinie Kongo.

(yeeeeeeaaaaaa zaraz Rafal wyskoczy z tekstem "nosz &urwa dobra, starczy, jaki lokal??!")

Ja obstawiam, że nie przyjdzie tongue Ale dużej kwoty bym nie postawił.

4,349 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-11 10:18:56)

Vicky, problem z facetami jest taki:
Kobieta mówi kawa? Oni myślą - seks!
Kobieta mówi seks? A Oni - o Boże, kobieta przecież tak nie mówi! smilewink

Polecam film Ostre Słówka z Kevinem Costnerem

smile smile
I żeby było jasne, to NIE JEST do nikogo personalnie- takie ogólne życiowe spostrzeżenie..

PS. Wilczysko- idę o zakład, że Rafał, pojawi się na kawie i w Poznaniu i w Krakowie.
rachunki wyślemy Tobie smile))

4,350

Ela210 napisał/a:

Wiem to na tyle dobrze, ze napisalam wyraznie Rafalowi, ze kawa, z zaznaczeniem, ze nie seks:) dawno temu gdzies tam na parapetowce.

Ela210 napisał/a:

PS. Wilczysko- idę o zakład, że Rafał, pojawi się na kawie i w Poznaniu i w Krakowie.

hahahahhaa a dlaczegoz to "wysleMY", bedziesz Rafala przyzwoitka?:D:D:D:D

4,351 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-11 14:06:49)

SonyXperia napisał/a:

Miałam chomiczki, kiedy byłam dzieckiem. Na psa się nie chceli zgodzić sad((((  A teraz, to nie mam czasu na żadnego zwierzaka...  Ale mam świerka ... big_smile

Ja też mam świerk za oknem smile. Zagląda na moje trzecie piętro. Wczoraj obserwowałam, jak żerowały na nim sikorki, obdziobując coś z końcówek pędów.
A że nie mam gdzie zawiesić słoninki dla sikorek, poważnie rozważam ten świerk. Tylko trochę za daleko jest od okna, potrzebuję dlugaśnego drąga - dłuższego niż kij od szczotki smile
Kiedyś na wsi były w gospodarstwach bosaki smile

4,352

vicky85 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Wiem to na tyle dobrze, ze napisalam wyraznie Rafalowi, ze kawa, z zaznaczeniem, ze nie seks:) dawno temu gdzies tam na parapetowce.

Ela210 napisał/a:

Vicky- Rafał dostał 2 zaproszenia  na parapetówce:) Jedno od Ciebie wyrażne i jedno ode mnie smile też na kawę   smile
Więc rachunki będa 2 wysłane mój i Twój do Wilka, bo On obstawia że Rafał że nie nie przyjedzie.   smile

4,353

Ela210 napisał/a:
vicky85 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Ela210 napisał/a:

Vicky- Rafał dostał 2 zaproszenia  na parapetówce:) Jedno od Ciebie wyrażne i jedno ode mnie smile też na kawę   smile
Więc rachunki będa 2 wysłane mój i Twój do Wilka, bo On obstawia że Rafał że nie nie przyjedzie.   smile

Zaraz, zaraz... Ja tu słyszałem tylko o spotkaniu Rafała i Vicky tongue

4,354

Piegowata'76 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ja też mam świerk za oknem smile. Zagląda na moje trzecie piętro. Wczoraj obserwowałam, jak żerowały na nim sikorki, obdziobując coś z końcówek pędów.
A że nie mam gdzie zawiesić słoninki dla sikorek, poważnie rozważam ten świerk. Tylko trochę za daleko jest od okna, potrzebuję dlugaśnego drąga - dłuższego niż kij od szczotki smile
Kiedyś na wsi były w gospodarstwach bosaki smile

Mam karmnik  na balkonie, ale dokarmiam ptaki tylko jak jest mróz i śnieg.
żeby się nie rozleniwiły..
Taka.. Nieempatyczność smile)
Są zimy gdy przylatują głównie sikorki a czasami szczygiełki, Sroki, Sójka- ale ona demoluje ten karmnik..

4,355 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-11 14:33:20)

smile smile

Czyli obstawiasz, że mnie sie nie boi, tylko Vicky?
To dobrze.. smile

Posty [ 4,291 do 4,355 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 65 66 67 68 69 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024