Słuchajcie, idę spać z myślą o tym absyncie
hahahha przeczytalam ze idziesz spac z mysla o tym abstynencie
hahahahahah:)))) ok.
OK:)
Dzien dobry wszystkim, pracowitego dnia
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)
Strony Poprzednia 1 … 64 65 66 67 68 … 122 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Słuchajcie, idę spać z myślą o tym absyncie
OK:)
Dzien dobry wszystkim, pracowitego dnia
Ja jaaa je koko jambo JAJA JE:)
Tak, tak ... zdekodowałem i wyczaiłem przebój.
Gary napisał/a:Nieeeee... będziemy patrzeć jak panowie realizują swoją naturę w naturalnym powołaniu do walki, a potem oddamy się realizacji naszych naturalnych innych instynktów.
jak my sie rozumiemy:) nigdy nie probowalam, ale mam w canadzie znajoma, ktora chodzi regularnie z mezem na boks i kiedys powiedziala, ze seks po ogladaniu wpsolnym walk jest boski:p
Gary napisał/a:Bitka czy jazda na motorze to są jakieś takie instynkty, które mężczyźni realizują, ale ja je wyparłem z moich "romantycznych" marzeń.
Nie wyparles, tylko schowales gleboko "na potem":)
Może tak, a może nie. Jednak jestem przekonany że te rozrywki straciły dla mnie wartość -- miałem chwilową, naprawdę chwilową chęć na te rzeczy, ale przelały się jak woda przez sitko.
znasz moje zdanie na temat takiego pie/&olenia wiec napisze tylko
Okej, okej
Na poważnie mówiąc, to chętnie bym poszedł na takie spotkanie z netkobiet w kilka osób, aby się zobaczyć. Oczywiście jest zagrożenie że będzie cholernie sztywno, a może byłoby wręcz przeciwnie -- tak jak tutaj na forum. To mały problem jak by takei spotkanie miało wyglądać. Gorszy jest taki, że wieczorem nigdzie w "tajemnicze miejsce" nie pójdę bo rodzina, a w godzinach biznesowych trudno się zgrać, poza tym jakby mnie ktoś zobaczył z kobietą na lunchu to katastrofa. Taki to bezsens życia czasami wychodzi. Wydaje mi się to dziwne -- w sumie nic złego byśmy nie robili, a jednak nie można.
Oj, @Gary, Gary... To takie trochę jak zarzekanie się nieśmiałej panienki... chciałabym, ale boję się...
SonyXperia napisał/a:Słuchajcie, idę spać z myślą o tym absyncie
To chyba skutki picia z rana cappuccino lub latte zamiast tureckiej...
Na Miodowej
A coś bardziej konkretnie?
Oj, @Gary, Gary...
To takie trochę jak zarzekanie się nieśmiałej panienki... chciałabym, ale boję się...
![]()
Albo takiego kujona, co nie chodzi na dyskoteki i się wymawia zawsze różnymi powodami.
Wiki mnie potraktowała ostro, Ela kropkami, a Ty jak "nieśmiałą panienkę"... o ja biedny misiu... .
Się przyszyje... Nie bidulkuj
Się przyszyje... Nie bidulkuj
A to taki sposób na podryw... na litość... ... tylko ćśśśśśśśś... nie mów nikomu
biedny Garus:)
Garus....
o dzisas nieeee, nie pasuje do ciebie:)
Harveyek, Garus, Elusia, Vikusia
Sonusia? Xperiusia?:)
Ajsi juz jest zdrobnieniem:=)
Ha! I tutaj wilczysko i zadbph wygrali, i jak ich zmiekczycie?:)
Garus....
Ufff... to dobrze, że nie pasuje. Wracam na swoje tory
... bezsens życia czasami wychodzi. .... nic złego ... a jednak nie można.
"but anyways; f*ck it, what's been up? "
Niech Eminem godnie zakończy to rozważanie o życiu
Vikusiu, Zabptha juz zdrabniałam parę dobrych stron temu, ale czułam że się mu baaardzo nie podobało.
Wilczka rozdrobnić łatwo...
PS Nie wdawaj się w Wojny bo Lord B. nie przybędzie z odsieczą bo boi się że oberwie ( pół biedy) ale i parę innych osób w otoczeniu a na to nie mam ochoty dzisiaj
Vikusiu, Zabptha juz zdrabniałam parę dobrych stron temu, ale czułam że się mu baaardzo nie podobało.
Wilczka rozdrobnić łatwo...
Jak zdrobnialas zabptha???!!:!!:D:=== bo mnie nie bylo i nie widzialam eeeeeeee
PS Nie wdawaj się w Wojny bo Lord B. nie przybędzie z odsieczą bo boi się że oberwie ( pół biedy) ale i parę innych osób w otoczeniu a na to nie mam ochoty dzisiaj
hahahaha moj kochany Lordku, nie przejmuj sie:) niech Lord odpoczywa jesli tego potrzebuje;p
zaraz tam wojny....:) ja juz takich wojen tyle stoczylam, w realu, ze takie cos nie robi na mnie wrazenia naprawde... ale musze przyznac, ze te dwie laski maja naprawde nas¤ane w glowie, sa bardziej nienormalne niz ja:D niesamowite
i zreszta, ja probowalam, ale widze ze nic do Summerki nie dociera i dlugo nie dotrze, wiec bardzo dobrze ze przemilczalas temat, bo to bezsensowna dyskusja.
biedny Garus:)
Garus....
Ajsi juz jest zdrobnieniem:=)Ha! I tutaj wilczysko i zadbph wygrali, i jak ich zmiekczycie?:)
Tiaaa... Juz to widzę.. rhujeczek... ☺️
Macie jakieś hity młodości do których wracacie?
Lubię między innymi to:
Witam wszystkich!
Mistrz fechtunku z Ciebie w każdym razie, kłaniam się Tobie
Rafałku, nie przesadzaj...
Bleeeee... ale się słodko zrobiło do obrzydzenia ;P
A to taki sposób na podryw... na litość... ... tylko ćśśśśśśśś... nie mów nikomu
![]()
![]()
Pasuje tu rymowanka :
vicky85 napisał/a:biedny Garus:)
Garus....
Ajsi juz jest zdrobnieniem:=)Ha! I tutaj wilczysko i zadbph wygrali, i jak ich zmiekczycie?:)
Tiaaa... Juz to widzę.. rhujeczek... ☺️
Rafalek:) ale jesli wolisz moze byc Rhujeczek. W rozwinieciu bedzie Rafalek Hujeczek. To nie wiem, sam wybierz ktore ci pasuje, bo mi juz i tak twoje "H" kojarzyc sie bedzie tylko z malym hujeczkiem:) Chyba ze przestaniemy zdrabniac.... wtedy bedzie Rafal &uj. Czyli duzy, porzadny Rafal. Bo jak rozumiem 72 przypisane jest do ostatniej litery, czyli H, domyslalm sie ze chodzi o obwod, czyli dlugosc 32-36cm. Nie, nie zgadza sie... jeszcze za duzo:) A moze 72 to pole?:) jaki byl wzor na pole elipsy.....jednak ta matematyka sie do czegos przydaje. Jak jestes informatykiem, to powinienes to miec w jednym paluszku:) Rafalku. Tudziez w hujeczku.
Ale glupoty :D:DD:! sorry
Mistrz fechtunku z Ciebie w każdym razie, kłaniam się Tobie
dziekuje, to jest wspanialy komplement, zwlaszcza ze musialam sprawdzic co to jest fechtunek:) to i sie nowego ladnego slowa nauczylam:D
Pasuje tu rymowanka :
Garus by sie odwdzieczyl.... taka zabawa ze...ho-ho. Miodek.:)
Rafalek:) ale jesli wolisz moze byc Rhujeczek. W rozwinieciu bedzie Rafalek Hujeczek. To nie wiem, sam wybierz ktore ci pasuje, bo mi juz i tak twoje "H" kojarzyc sie bedzie tylko z malym hujeczkiem:) Chyba ze przestaniemy zdrabniac.... wtedy bedzie Rafal &uj. Czyli duzy, porzadny Rafal. Bo jak rozumiem 72 przypisane jest do ostatniej litery, czyli H, domyslalm sie ze chodzi o obwod, czyli dlugosc 32-36cm. Nie, nie zgadza sie... jeszcze za duzo:) A moze 72 to pole?:) jaki byl wzor na pole elipsy.....jednak ta matematyka sie do czegos przydaje. Jak jestes informatykiem, to powinienes to miec w jednym paluszku:) Rafalku. Tudziez w hujeczku.a
Ale glupoty:D:DD:! sorry
Te... Miodek... Miodek by powiedział, że to się pisze przez 'ch'
I 72 to przecież też proste - to nie przestrzeń ani czasoprzestrzeń a sam czas czyli wiek mój wyznacz (mój rocznik)!
Sorki, długość taka to bym się zabił, obwód to bym spodni nie znalazł a pole powierzchni? No trzeba by było scałkować!
Idę funkcję podcałkową kombinować
Rafalek:) ale jesli wolisz moze byc Rhujeczek. W rozwinieciu bedzie Rafalek Hujeczek. To nie wiem, sam wybierz ktore ci pasuje, bo mi juz i tak twoje "H" kojarzyc sie bedzie tylko z malym hujeczkiem:) Chyba ze przestaniemy zdrabniac.... wtedy bedzie Rafal &uj. Czyli duzy, porzadny Rafal. Bo jak rozumiem 72 przypisane jest do ostatniej litery, czyli H, domyslalm sie ze chodzi o obwod, czyli dlugosc 32-36cm. Nie, nie zgadza sie... jeszcze za duzo:) A moze 72 to pole?:) jaki byl wzor na pole elipsy.....jednak ta matematyka sie do czegos przydaje. Jak jestes informatykiem, to powinienes to miec w jednym paluszku:) Rafalku. Tudziez w hujeczku.
I_see_beyond napisał/a:Pasuje tu rymowanka :
Garuś?
Jakie mieliście ulubione zabawki w dzieciństwie? Jakieś szczególne zabawy?
Pamiętacie? O aktualne ulubione zabawy i gadżety nie pytam.
Edit
Ja uwielbiałam misie. Poza tym chodziłam po drzewach z kolegą. Nie mieliśmy wtedy nawet 10 lat. Przyjaźń z kolegą z dzieciństwa się "zawiesiła" na czas, kiedy kumplowanie się z kimś przeciwnej płci było obciachem (a siedzenie z chłopakiem w ławce to była kara
).
vicky85 napisał/a:Rafalek:) ale jesli wolisz moze byc Rhujeczek. W rozwinieciu bedzie Rafalek Hujeczek. To nie wiem, sam wybierz ktore ci pasuje, bo mi juz i tak twoje "H" kojarzyc sie bedzie tylko z malym hujeczkiem:) Chyba ze przestaniemy zdrabniac.... wtedy bedzie Rafal &uj. Czyli duzy, porzadny Rafal. Bo jak rozumiem 72 przypisane jest do ostatniej litery, czyli H, domyslalm sie ze chodzi o obwod, czyli dlugosc 32-36cm. Nie, nie zgadza sie... jeszcze za duzo:) A moze 72 to pole?:) jaki byl wzor na pole elipsy.....jednak ta matematyka sie do czegos przydaje. Jak jestes informatykiem, to powinienes to miec w jednym paluszku:) Rafalku. Tudziez w hujeczku.a
Te... Miodek...
Miodek by powiedział, że to się pisze przez 'ch'
I 72 to przecież też proste - to nie przestrzeń ani czasoprzestrzeń a sam czas czyli wiek mój wyznacz (mój rocznik)!
![]()
Sorki, długość taka to bym się zabił, obwód to bym spodni nie znalazł a pole powierzchni? No trzeba by było scałkować!
![]()
Mozna pisac i tak i tak, obie formy sa poprawne:) Po drugie to byl zarcik Rafalku....:) Wyobraz sobie ze WIEM ze to twoj rocznik:D:D hahahahhaha:) Zmieszales sie? Zmieszales, przyznaj sie!:)
a najukochansza zabawka. nap#dalanka w rycerzy i piratow klocki lego lata 90te ja, moj brat i dwoch kuzynow. Caly pokoj byl zawalony skarbami, statkami i odcietymi glowami:D
[image]https://www.google.pl/search?q=klocki+l … lbaMkHVMM:[/image]
Ajsi, wiadomo jakie
Misia, lalkę dzidziusia, wózeczek, garnki do zabawy, taka zastawa stołowa plastikowa, mały lekarz...
Czyli przygotowanie do życia dorosłego ))
Całę szczęscie mam wyjatkowego ojca, który od dzieciństwa kupował mi książki, które pochłaniałam.. w wieku 13 lat miałam przeczytane poważne dzieła filozoficzne, klasyki literatury, Niektóre książki ojciec wkładał na górną półkę i mówił przeczytasz sobie kiedyś później- te czytałam pierwsze ;P
rh72 napisał/a:vicky85 napisał/a:Rafalek:) ale jesli wolisz moze byc Rhujeczek. W rozwinieciu bedzie Rafalek Hujeczek. To nie wiem, sam wybierz ktore ci pasuje, bo mi juz i tak twoje "H" kojarzyc sie bedzie tylko z malym hujeczkiem:) Chyba ze przestaniemy zdrabniac.... wtedy bedzie Rafal &uj. Czyli duzy, porzadny Rafal. Bo jak rozumiem 72 przypisane jest do ostatniej litery, czyli H, domyslalm sie ze chodzi o obwod, czyli dlugosc 32-36cm. Nie, nie zgadza sie... jeszcze za duzo:) A moze 72 to pole?:) jaki byl wzor na pole elipsy.....jednak ta matematyka sie do czegos przydaje. Jak jestes informatykiem, to powinienes to miec w jednym paluszku:) Rafalku. Tudziez w hujeczku.a
Te... Miodek...
Miodek by powiedział, że to się pisze przez 'ch'
![]()
![]()
Mozna pisac i tak i tak, obie formy sa poprawne:) Po drugie to byl zarcik Rafalku....:) Wyobraz sobie ze WIEM ze to twoj rocznik:D:D hahahahhaha:) Zmieszales sie? Zmieszales, przyznaj sie!:)
a najukochansza zabawka. nap#dalanka w rycerzy i piratow klocki lego lata 90te ja, moj brat i dwoch kuzynow. Caly pokoj byl zawalony skarbami, statkami i odcietymi glowami:D
[image]https://www.google.pl/search?q=klocki+l … lbaMkHVMM:[/image]
Vikuś... Się podkładam sam aby potem się zmieszać?
No nie, zapomniałaś chyba mój temat...
Daleko mi tutaj do zmieszania! Jeszcze sporo daleko...
vicky85 napisał/a:Rafalek:) ale jesli wolisz moze byc Rhujeczek. W rozwinieciu bedzie Rafalek Hujeczek. To nie wiem, sam wybierz ktore ci pasuje, bo mi juz i tak twoje "H" kojarzyc sie bedzie tylko z malym hujeczkiem:) Chyba ze przestaniemy zdrabniac.... wtedy bedzie Rafal &uj. Czyli duzy, porzadny Rafal. Bo jak rozumiem 72 przypisane jest do ostatniej litery, czyli H, domyslalm sie ze chodzi o obwod, czyli dlugosc 32-36cm. Nie, nie zgadza sie... jeszcze za duzo:) A moze 72 to pole?:) jaki byl wzor na pole elipsy.....jednak ta matematyka sie do czegos przydaje. Jak jestes informatykiem, to powinienes to miec w jednym paluszku:) Rafalku. Tudziez w hujeczku.
Raczej...
Misia, lalkę dzidziusia, wózeczek, garnki do zabawy, taka zastawa stołowa plastikowa, mały lekarz...
![]()
Czyli przygotowanie do życia dorosłego))
Też to miałam.
Vicky , ja się klocków Lego nie doczekałam - jestem starsza od Ciebie . Lata 90-te to był już czas innych zainteresowań.
Miałam wcześniej zwykłe klocki, ale lubiłam budować z nich zamki i wieże.
Ela , ja też lubiłam książki.
Kiedy byłam bardzo mała, lubiłam tę :
Pewnie że tak! A miodek to ma pani
Z zabawek to misiu, paczka Lego Duplo, silniczek z bateryjką
Jakie mieliście ulubione zabawki w dzieciństwie? Jakieś szczególne zabawy?
Pamiętacie?O aktualne ulubione zabawy i gadżety nie pytam.
Ten zestaw klockow mialam:) i Bajarka opowiada tez AJsi to czytalam!
A to tez na pewno pamietacie...:) Ala ma kota.
Pamiętam tę dziewczynkę i jak byłem zły na nauczycielkę, bo oszukała dzieci... na początku roku powiedziała aby wybrać imię dziewczynki i tak dzieci zmanipulowała, że wybrały Dorotka. Akurat tak jak w drukarni wydrukowali.
Ze szkoły to najbardziej pamiętam stres że nie umiem dobrze zawiązać bucików
Ela, dzisiejsze dzieci nie maja takich problemow, sa rzepy:p
Pamiętam tę dziewczynkę i jak byłem zły na nauczycielkę, bo oszukała dzieci... na początku roku powiedziała aby wybrać imię dziewczynki i tak dzieci zmanipulowała, że wybrały Dorotka. Akurat tak jak w drukarni wydrukowali.
hahahahahahah:) nauczycielka-bystrzaczka:)
Podobno mamy nowego Premiera? Hahahaha
Nie mam absolutnie pojęcia, co to ma do naszej imprezy i co na to Gospodyni, ale nie mogłam się powstrzymać...
PS. @Ela, jeśli nie chcesz pisać oficjalnie gdzie się można naćpać tym absyntem, to daj info na priv... Bo ja po Miodowej nie będę latać w poszukiwaniu knajpy...
Sony, legalnie, Miodowa 28. Przyznam że nie byłam
Patrząc na ilość procentów muszę być pewna, że wyprowadzi mnie ktoś stamtąd bezpiecznie...
Tu masz zdjęcie z sesji reklamowej lokalu:
Milego weekendu Puchatkowi przyjaciele, na pewno pamietacie przeboj Pump up the Jam, klasyka:) ode mnie dla was w wersji elektroswing, jakze by inaczej
Dzięki
sukienka w kropki
uzbieralam z 5 takich w szafie
dla was:
Milego weekendu Puchatkowi przyjaciele
Dzięki, Vicky , wzajemnie. Kubuś Puchatek to jeden z moich ulubionych misiów :
Hej Ajsi
Miód jadłam na śniadanie ))
ale nie aż tak zachłannie jak ten Misio.:)
Przyłączam sie do modlitwy Kubusia i Prosiaczka Bo słońce znowu zaszło w KRK
Hej Ela
A ja miód dodaję do herbaty z cytryną.
Ten cytat mnie rozczulił :
Słodkie.
Noooo....
Po prostu uwielbiam ten cytat Jest taki prawdziwy...
))
"Jedyny powod bzykania to taki, ze jest sie pszczola". :D:D:D
Moja 5letnia corka ma racje, "mama przelacz puchatka" "dlaczego? nie lubisz?" "nie bo on jest taki niemadry...no normalnie GUPI jest!"
:D:D:D
Moja 5letnia corka ma racje, "mama przelacz puchatka" "dlaczego? nie lubisz?" "nie bo on jest taki niemadry...no normalnie GUPI jest!"
:D:D:D
Jest dokładnie tak jak mówi Twoja córka, Vicky :
Ajsi, chyba rozczula nas to samo
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
]
img zamiast youtube
img zamiast youtube
dzięki, oczywiście
]
A gdzie łasica?
chyba w Muzeum Narodowym No chyba że inna Łasicę masz na myśli.. Jesli tak, to gdzieś tam hasa sobie
)) Do domu na noc wraca czasem.:D
Macie zwierzaki w domu? Nie o facetów pytam..
Łasiczka pewnie gdzieś tam na dole...
Włosy?
Nie znoszę chodzić do fryzjera.
Ela, nie mam zwierząt. Dotychczasowy tryb życia mi na to nie pozwalał.
Włosy?
AMEN!!! W przenośni i... dosłownie
Łasiczka pewnie gdzieś tam na dole...
![]()
Chyba w bagażniku...
Próbuję ustalić, co Ela zrobiła z łasiczką
Ja mówię tylko rzeczy pozytywne. Żona wie, że jak nie mówię, to jest coś nie bardzo... hihih...
.
Gary napisał/a:Łasiczka pewnie gdzieś tam na dole...
![]()
Chyba w bagażniku...
Nie, nie ... na pewno na dole między nogami. No bo gdzież by indziej?
SonyXperia napisał/a:Gary napisał/a:Łasiczka pewnie gdzieś tam na dole...
![]()
Chyba w bagażniku...
Współczuję łasiczce... Pół biedy jak to automat, ale jak ręczna...
Włosy?
Dobry ten obrazek i jaki prawdziwy..
Mój mąż stosuje się do tej rady- i dobrze..
Pamiętam jak ściełam włosy z długich na minimalnie krótkie.
Zmieniałam wtedy pracę z biurowej na bardziej w terenie i jakoś poczułam potrzebę zmiany.
Reakcja koleżanek, Super!
Reakcja kolegów- o Boże, po co to zrobiłaś..
do braku odwagi spojrzenia na mnie na początku..
I_see_beyond napisał/a:Włosy?
Dobry ten obrazek i jaki prawdziwy..
Mój mąż stosuje się do tej rady- i dobrze..
Pamiętam jak ściełam włosy z długich na minimalnie krótkie.
Zmieniałam wtedy pracę z biurowej na bardziej w terenie i jakoś poczułam potrzebę zmiany.
Reakcja koleżanek, Super!
Cieszyły się małpy, że wyglądasz, jak wyglądasz
zgadza się, jak nic nie mówi, to też jest to podejrzane..
najlepiej powiedzieć o, byłaś u Fryzjera? i tyle.
Sony, jeszcze żadna Łasiczka przy mnie nie ucierpiała
Gary napisał/a:SonyXperia napisał/a:Chyba w bagażniku...
Współczuję łasiczce... Pół biedy jak to automat, ale jak ręczna...
Jak ręczna to własnie na pewno się cieszy, że ją Pani pogłaska przy okazji...
Ale z automatem masz rację -- żadna przyjemnośc. Gdzieżby tam łasiczka chicała być głaskana przez automat... No wieszzzzzzz... jak mogłaś tak pomyśleć.
hahhahhah Sony.... Włosy odrosły,
Ogladaliscie ten film?? Histeria- romantyczna historia wibratora? - to na faktach..:)
Znacie to? Ja tak.
Czyli masz Ela długie włosy. Wygadałaś się na forum.
Ogladaliscie ten film?? Histeria- romantyczna historia wibratora? - to na faktach..:)
Nie.
Znacie to? Ja tak.
![]()
Tak. Najczarniejszy koszmar fryzjerski:
1. Proszę o podcięcie końcówek - uwaga, uwaga!!! - jeden centymetr:
2. Efekt
Strony Poprzednia 1 … 64 65 66 67 68 … 122 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024