Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 64 65 66 67 68 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,226 do 4,290 z 7,913 ]

4,226

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
SonyXperia napisał/a:

Słuchajcie, idę spać z myślą o tym absyncie wink

hahahha przeczytalam ze idziesz spac z mysla o tym abstynencie

hahahahahah:)))) ok.

OK:)

Dzien dobry wszystkim, pracowitego dnia

Zobacz podobne tematy :

4,227 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-07 09:33:55)

vicky85 napisał/a:

Ja jaaa je koko jambo JAJA JE:)

Tak, tak ... zdekodowałem i wyczaiłem przebój. smile

Vicky napisał/a:
Gary napisał/a:

Nieeeee... będziemy patrzeć jak panowie realizują swoją naturę w naturalnym powołaniu do walki, a potem oddamy się realizacji naszych naturalnych innych instynktów.

jak my sie rozumiemy:) nigdy nie probowalam, ale mam w canadzie znajoma, ktora chodzi regularnie z mezem na boks i kiedys powiedziala, ze seks po ogladaniu wpsolnym walk jest boski:p

smile smile smile

Vicky napisał/a:
Gary napisał/a:

Bitka czy jazda na motorze to są jakieś takie instynkty, które mężczyźni realizują, ale ja je wyparłem z moich "romantycznych" marzeń.

Nie wyparles, tylko schowales gleboko "na potem":)

Może tak, a może nie. Jednak jestem przekonany że te rozrywki straciły dla mnie wartość -- miałem chwilową, naprawdę chwilową chęć na te rzeczy, ale przelały się jak woda przez sitko.

znasz moje zdanie na temat takiego pie/&olenia wiec napisze tylko

Okej, okej smile smile

4,228 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-07 13:27:21)

Gary napisał/a:

Na poważnie mówiąc, to chętnie bym poszedł na takie spotkanie z netkobiet w kilka osób, aby się zobaczyć. Oczywiście jest zagrożenie że będzie cholernie sztywno, a może byłoby wręcz przeciwnie -- tak jak tutaj na forum. To mały problem jak by takei spotkanie miało wyglądać. Gorszy jest taki, że wieczorem nigdzie w "tajemnicze miejsce" nie pójdę bo rodzina, a w godzinach biznesowych trudno się zgrać, poza tym jakby mnie ktoś zobaczył z kobietą na lunchu to katastrofa. Taki to bezsens życia czasami wychodzi. Wydaje mi się to dziwne -- w sumie nic złego byśmy nie robili, a jednak nie można.

Oj, @Gary, Gary... smile To takie trochę jak zarzekanie się nieśmiałej panienki... chciałabym, ale boję się... big_smile wink

vicky85 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Słuchajcie, idę spać z myślą o tym absyncie wink

hahahha przeczytalam ze idziesz spac z mysla o tym abstynencie

hahahahahah:)))) ok.

big_smile  To chyba skutki picia z rana cappuccino lub latte zamiast tureckiej... wink

Ela210 napisał/a:

Na Miodowej smile

A coś bardziej konkretnie? smile

4,229

SonyXperia napisał/a:

Oj, @Gary, Gary... smile To takie trochę jak zarzekanie się nieśmiałej panienki... chciałabym, ale boję się... big_smile wink

Albo takiego kujona, co nie chodzi na dyskoteki i się wymawia zawsze różnymi powodami. smile smile

Wiki mnie potraktowała ostro, Ela kropkami, a Ty jak "nieśmiałą panienkę"... o ja biedny misiu... sad.

http://pobierak.jeja.pl/images/4/5/b/1369_misiu-samobojca.jpg

4,230

Gary napisał/a:

http://pobierak.jeja.pl/images/4/5/b/1369_misiu-samobojca.jpg

Się przyszyje...  Nie bidulkuj tongue

4,231

SonyXperia napisał/a:

Się przyszyje...  Nie bidulkuj tongue

A to taki sposób na podryw... na litość... ... tylko ćśśśśśśśś... nie mów nikomu smile smile

http://bebzol.com/upload/art/oczko/thumbs_zwierzaki-chca-puscic-ci-oko-003.jpg

4,232 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-12-07 15:02:53)

biedny Garus:)

Garus....

o dzisas nieeee, nie pasuje do ciebie:)

Harveyek, Garus, Elusia, Vikusia

Sonusia? Xperiusia?:)
Ajsi juz jest zdrobnieniem:=)

Ha! I tutaj wilczysko i zadbph wygrali, i jak ich zmiekczycie?:)

4,233

vicky85 napisał/a:

Garus....

Ufff... to dobrze, że nie pasuje. Wracam na swoje tory smile

Gary napisał/a:

... bezsens życia czasami wychodzi. .... nic złego ... a jednak nie można.

"but anyways; f*ck it, what's been up? "
Niech Eminem godnie zakończy to rozważanie o życiu  smile smile

4,234

Vikusiu, Zabptha juz zdrabniałam parę dobrych stron temu, ale czułam że się mu baaardzo nie podobało. wink
Wilczka rozdrobnić łatwo...

PS Nie wdawaj się w Wojny bo Lord B. nie przybędzie z odsieczą bo boi się że oberwie ( pół biedy) ale i parę innych osób w otoczeniu a na to nie mam ochoty dzisiaj wink

4,235

Ela210 napisał/a:

Vikusiu, Zabptha juz zdrabniałam parę dobrych stron temu, ale czułam że się mu baaardzo nie podobało. wink
Wilczka rozdrobnić łatwo...

Jak zdrobnialas zabptha???!!:!!:D:=== bo mnie nie bylo i nie widzialam eeeeeeee

Ela210 napisał/a:

PS Nie wdawaj się w Wojny bo Lord B. nie przybędzie z odsieczą bo boi się że oberwie ( pół biedy) ale i parę innych osób w otoczeniu a na to nie mam ochoty dzisiaj wink

hahahaha moj kochany Lordku, nie przejmuj sie:) niech Lord odpoczywa jesli tego potrzebuje;p

zaraz tam wojny....:) ja juz takich wojen tyle stoczylam, w realu, ze takie cos nie robi na mnie wrazenia naprawde...   ale musze przyznac, ze te dwie laski maja naprawde nas¤ane w glowie, sa bardziej nienormalne niz ja:D niesamowite

i zreszta, ja probowalam, ale widze ze nic do Summerki nie dociera i dlugo nie dotrze, wiec bardzo dobrze ze przemilczalas temat, bo to bezsensowna dyskusja.

4,236 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-07 15:29:25)

vicky85 napisał/a:

Garus....

Tiaaa... Juz to widzę.. rhujeczek... ☺️

4,237

Harvey napisał/a:

Macie jakieś hity młodości do których wracacie? wink

Lubię między innymi to:

Witam wszystkich! smile

4,238 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-07 15:31:25)

Mistrz fechtunku  z Ciebie w każdym razie, kłaniam się Tobie big_smile

Rafałku, nie przesadzaj...

Bleeeee... ale się słodko zrobiło do obrzydzenia ;P

4,239

Gary napisał/a:

A to taki sposób na podryw... na litość... ... tylko ćśśśśśśśś... nie mów nikomu smile smile

http://bebzol.com/upload/art/oczko/thumbs_zwierzaki-chca-puscic-ci-oko-003.jpg

Pasuje tu rymowanka :

http://zlobekmis.pl/wp-content/themes/psm-zlobekmis/images/stage-3.png

wink

4,240

rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

Garus....

Tiaaa... Juz to widzę.. rhujeczek... ☺️

Rafalek:) ale jesli wolisz moze byc Rhujeczek. W rozwinieciu bedzie Rafalek Hujeczek. To nie wiem, sam wybierz ktore ci pasuje, bo mi juz i tak twoje "H" kojarzyc sie bedzie tylko z malym hujeczkiem:) Chyba ze przestaniemy zdrabniac.... wtedy bedzie Rafal &uj. Czyli duzy, porzadny Rafal. Bo jak rozumiem 72 przypisane jest do ostatniej litery, czyli H, domyslalm sie ze chodzi o obwod, czyli dlugosc 32-36cm. Nie, nie zgadza sie... jeszcze za duzo:) A moze 72 to pole?:) jaki byl wzor na pole elipsy.....jednak ta matematyka sie do czegos przydaje. Jak jestes informatykiem, to powinienes to miec w jednym paluszku:) Rafalku. Tudziez w hujeczku.
Ale glupoty big_smile:D:DD:! sorry

Ela210 napisał/a:

Mistrz fechtunku  z Ciebie w każdym razie, kłaniam się Tobie

dziekuje, to jest wspanialy komplement, zwlaszcza ze musialam sprawdzic co to jest fechtunek:) to i sie nowego ladnego slowa nauczylam:D

4,241

I_see_beyond napisał/a:

Pasuje tu rymowanka :

wink

Garus by sie odwdzieczyl.... taka zabawa ze...ho-ho. Miodek.:)

4,242 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-07 16:09:01)

vicky85 napisał/a:

Rafalek:) ale jesli wolisz moze byc Rhujeczek. W rozwinieciu bedzie Rafalek Hujeczek. To nie wiem, sam wybierz ktore ci pasuje, bo mi juz i tak twoje "H" kojarzyc sie bedzie tylko z malym hujeczkiem:) Chyba ze przestaniemy zdrabniac.... wtedy bedzie Rafal &uj. Czyli duzy, porzadny Rafal. Bo jak rozumiem 72 przypisane jest do ostatniej litery, czyli H, domyslalm sie ze chodzi o obwod, czyli dlugosc 32-36cm. Nie, nie zgadza sie... jeszcze za duzo:) A moze 72 to pole?:) jaki byl wzor na pole elipsy.....jednak ta matematyka sie do czegos przydaje. Jak jestes informatykiem, to powinienes to miec w jednym paluszku:) Rafalku. Tudziez w hujeczku.a

Te... Miodek... big_smile Miodek by powiedział, że to się pisze przez 'ch' tongue I 72 to przecież też proste - to nie przestrzeń ani czasoprzestrzeń a sam czas czyli wiek mój wyznacz (mój rocznik)! big_smile tongue Sorki, długość taka to bym się zabił, obwód to bym spodni nie znalazł a pole powierzchni? No trzeba by było scałkować! big_smile Idę funkcję podcałkową kombinować tongue big_smile

4,243 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-07 16:20:50)

vicky85 napisał/a:

Rafalek:) ale jesli wolisz moze byc Rhujeczek. W rozwinieciu bedzie Rafalek Hujeczek. To nie wiem, sam wybierz ktore ci pasuje, bo mi juz i tak twoje "H" kojarzyc sie bedzie tylko z malym hujeczkiem:) Chyba ze przestaniemy zdrabniac.... wtedy bedzie Rafal &uj. Czyli duzy, porzadny Rafal. Bo jak rozumiem 72 przypisane jest do ostatniej litery, czyli H, domyslalm sie ze chodzi o obwod, czyli dlugosc 32-36cm. Nie, nie zgadza sie... jeszcze za duzo:) A moze 72 to pole?:) jaki byl wzor na pole elipsy.....jednak ta matematyka sie do czegos przydaje. Jak jestes informatykiem, to powinienes to miec w jednym paluszku:) Rafalku. Tudziez w hujeczku.

https://yt3.ggpht.com/-Gf-JdUhIwnQ/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/MnRa1HUZmDk/s900-c-k-no-mo-rj-c0xffffff/photo.jpg

4,244 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-12-07 16:33:10)

vicky85 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Pasuje tu rymowanka :

wink

Garuś? big_smile

Jakie mieliście ulubione zabawki w dzieciństwie? Jakieś szczególne zabawy?
Pamiętacie? smile O aktualne ulubione zabawy i gadżety nie pytam. wink

http://swiatzabawek.net.pl/file/Logo_57d11c000f698.png

Edit

Ja uwielbiałam misie. smile Poza tym chodziłam po drzewach z kolegą. Nie mieliśmy wtedy nawet 10 lat. Przyjaźń z kolegą z dzieciństwa się "zawiesiła" na czas, kiedy kumplowanie się z kimś przeciwnej płci było obciachem (a siedzenie z chłopakiem w ławce to była kara wink).

https://i.pinimg.com/originals/e7/1a/b4/e71ab4269971b926b1cfaab70c48be6b.jpg

4,245 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-12-07 16:38:12)

rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

Rafalek:) ale jesli wolisz moze byc Rhujeczek. W rozwinieciu bedzie Rafalek Hujeczek. To nie wiem, sam wybierz ktore ci pasuje, bo mi juz i tak twoje "H" kojarzyc sie bedzie tylko z malym hujeczkiem:) Chyba ze przestaniemy zdrabniac.... wtedy bedzie Rafal &uj. Czyli duzy, porzadny Rafal. Bo jak rozumiem 72 przypisane jest do ostatniej litery, czyli H, domyslalm sie ze chodzi o obwod, czyli dlugosc 32-36cm. Nie, nie zgadza sie... jeszcze za duzo:) A moze 72 to pole?:) jaki byl wzor na pole elipsy.....jednak ta matematyka sie do czegos przydaje. Jak jestes informatykiem, to powinienes to miec w jednym paluszku:) Rafalku. Tudziez w hujeczku.a

Te... Miodek... big_smile Miodek by powiedział, że to się pisze przez 'ch' tongue I 72 to przecież też proste - to nie przestrzeń ani czasoprzestrzeń a sam czas czyli wiek mój wyznacz (mój rocznik)! big_smile tongue Sorki, długość taka to bym się zabił, obwód to bym spodni nie znalazł a pole powierzchni? No trzeba by było scałkować! big_smile Idę funkcję podcałkową kombinować tongue big_smile

Mozna pisac i tak i tak, obie formy sa poprawne:) Po drugie to byl zarcik Rafalku....:) Wyobraz sobie ze WIEM ze to twoj rocznik:D:D hahahahhaha:) Zmieszales sie? Zmieszales, przyznaj sie!:)

a najukochansza zabawka. nap#dalanka w rycerzy i piratow klocki lego lata 90te  ja, moj brat i dwoch kuzynow. Caly pokoj byl zawalony skarbami, statkami i odcietymi glowami:D
[image]https://www.google.pl/search?q=klocki+l … lbaMkHVMM:[/image]

4,246

Ajsi, wiadomo jakie smile

Misia, lalkę dzidziusia, wózeczek, garnki do zabawy, taka zastawa stołowa plastikowa, mały lekarz... big_smile
Czyli przygotowanie do życia dorosłego smile))

Całę szczęscie mam wyjatkowego ojca, który od dzieciństwa kupował mi książki, które pochłaniałam.. w wieku 13 lat miałam przeczytane poważne dzieła filozoficzne, klasyki literatury, Niektóre książki ojciec wkładał na górną półkę i mówił przeczytasz sobie kiedyś później- te czytałam pierwsze ;P

4,247

vicky85 napisał/a:
rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:

Mozna pisac i tak i tak, obie formy sa poprawne:) Po drugie to byl zarcik Rafalku....:) Wyobraz sobie ze WIEM ze to twoj rocznik:D:D hahahahhaha:) Zmieszales sie? Zmieszales, przyznaj sie!:)

a najukochansza zabawka. nap#dalanka w rycerzy i piratow klocki lego lata 90te  ja, moj brat i dwoch kuzynow. Caly pokoj byl zawalony skarbami, statkami i odcietymi glowami:D
[image]https://www.google.pl/search?q=klocki+l … lbaMkHVMM:[/image]

Vikuś... big_smile Się podkładam sam aby potem się zmieszać? tongue No nie, zapomniałaś chyba mój temat... tongue Daleko mi tutaj do zmieszania! Jeszcze sporo daleko... lol

4,248

SonyXperia napisał/a:
vicky85 napisał/a:

https://yt3.ggpht.com/-Gf-JdUhIwnQ/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/MnRa1HUZmDk/s900-c-k-no-mo-rj-c0xffffff/photo.jpg

Raczej... big_smile tongue

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/012/367/evilest.gif

4,249

Ela210 napisał/a:

Misia, lalkę dzidziusia, wózeczek, garnki do zabawy, taka zastawa stołowa plastikowa, mały lekarz... big_smile
Czyli przygotowanie do życia dorosłego smile))

Też to miałam. wink

Vicky , ja się klocków Lego nie doczekałam - jestem starsza od Ciebie . wink Lata 90-te to był już czas innych zainteresowań. wink Miałam wcześniej zwykłe klocki,  ale lubiłam budować z nich zamki i wieże.

Ela , ja też lubiłam książki. smile

Kiedy byłam bardzo mała, lubiłam tę :

http://ecsmedia.pl/c/bajarka-opowiada-zbior-basni-calego-swiata-b-iext47961032.jpg

4,250 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-07 17:01:29)

vicky85 napisał/a:

Pewnie że tak! A miodek to ma pani smile smile

Z zabawek to misiu, paczka Lego Duplo, silniczek z bateryjką smile smile

4,251 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-07 17:01:42)

I_see_beyond napisał/a:

Jakie mieliście ulubione zabawki w dzieciństwie? Jakieś szczególne zabawy?
Pamiętacie? smile O aktualne ulubione zabawy i gadżety nie pytam. wink

https://planetaklockow.pl/environment/cache/images/300_300_productGfx_0ec0683cbc1fb5ef19ce3983011f9601.jpg

4,252 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-12-07 18:17:01)

Ten zestaw klockow mialam:) i Bajarka opowiada tez AJsi to czytalam!

A to tez na pewno pamietacie...:) Ala ma kota.

http://www.kochamylaure.pl/wp-content/uploads/kwiecien-elektryka-013.jpg

4,253 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-07 18:28:57)

Pamiętam tę dziewczynkę i jak byłem zły na nauczycielkę, bo oszukała dzieci... na początku roku powiedziała aby wybrać imię dziewczynki i tak dzieci zmanipulowała, że wybrały Dorotka. Akurat tak jak w drukarni wydrukowali.

4,254

Ze szkoły to najbardziej pamiętam stres że nie umiem dobrze zawiązać bucików smile

4,255

Ela, dzisiejsze dzieci nie maja takich problemow, sa rzepy:p

Gary napisał/a:

Pamiętam tę dziewczynkę i jak byłem zły na nauczycielkę, bo oszukała dzieci... na początku roku powiedziała aby wybrać imię dziewczynki i tak dzieci zmanipulowała, że wybrały Dorotka. Akurat tak jak w drukarni wydrukowali.

hahahahahahah:) nauczycielka-bystrzaczka:)

4,256 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-07 22:01:25)

Podobno mamy nowego Premiera? Hahahaha big_smile

Nie mam absolutnie pojęcia, co to ma do naszej imprezy i co na to Gospodyni, ale nie mogłam się powstrzymać...

PS. @Ela, jeśli nie chcesz pisać oficjalnie gdzie się można naćpać tym absyntem, to daj info na priv... wink Bo ja po Miodowej nie będę latać w poszukiwaniu knajpy... tongue

4,257

Sony, legalnie, Miodowa 28. Przyznam że nie byłam smile
Patrząc na ilość procentów muszę być pewna, że wyprowadzi mnie ktoś stamtąd bezpiecznie...

Tu masz zdjęcie z sesji reklamowej lokalu:

http://www.absynt-krakow.pl/media/com_gallery_wd/uploads//thumb/Sweeney%20Todd%200004.jpg

4,258

Milego weekendu Puchatkowi przyjaciele, na pewno pamietacie przeboj Pump up the Jam, klasyka:) ode mnie dla was w wersji elektroswing, jakze by inaczej

4,259 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-08 13:36:51)

Dzięki smile 
sukienka w kropki big_smile
uzbieralam z 5 takich w szafie big_smile

dla was:

4,260

vicky85 napisał/a:

Milego weekendu Puchatkowi przyjaciele

Dzięki, Vicky , wzajemnie. smile Kubuś Puchatek to jeden z moich ulubionych misiów :

http://helter.s3.amazonaws.com/cytaty-z-filmow/925_Kubus-Puchatek-cytat-z-filmu-HELTER-Graficzne-Cytaty-Filmowe.jpg

wink

http://2.bp.blogspot.com/-1RaajhrS9ps/VS5LWEYjMQI/AAAAAAAAANk/7ZkhGP4t_8E/s1600/13187_622886471144889_6637986948214754778_n.jpg

4,261

Hej Ajsi smile
Miód jadłam na śniadanie smile))
ale nie aż tak zachłannie jak ten Misio.:)

Przyłączam sie do modlitwy Kubusia i Prosiaczka smile Bo słońce znowu zaszło w KRK

4,262

Hej Ela smile

A ja miód dodaję do herbaty z cytryną.

Ten cytat mnie rozczulił :
http://fakty.elblag.pl/wp-content/uploads/2016/02/cyt5.jpg

http://www.temysli.pl/upload/images/medium/2013/10/0_0_0_1132580640.jpg

Słodkie. smile wink

4,263 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-08 13:54:36)

I_see_beyond napisał/a:

http://2.bp.blogspot.com/-1RaajhrS9ps/VS5LWEYjMQI/AAAAAAAAANk/7ZkhGP4t_8E/s1600/13187_622886471144889_6637986948214754778_n.jpg

Noooo.... big_smile
Po prostu uwielbiam ten cytat wink Jest taki prawdziwy...

4,264

smile))
"Jedyny powod bzykania to taki, ze jest sie pszczola". big_smile:D:D:D

Moja 5letnia corka ma racje, "mama przelacz puchatka" "dlaczego? nie lubisz?" "nie bo on jest taki niemadry...no normalnie GUPI jest!"

big_smile:D:D:D

4,265

vicky85 napisał/a:

Moja 5letnia corka ma racje, "mama przelacz puchatka" "dlaczego? nie lubisz?" "nie bo on jest taki niemadry...no normalnie GUPI jest!"

big_smile:D:D:D

Jest dokładnie tak jak mówi Twoja córka, smile Vicky :

http://slideplayer.pl/slide/432352/1/images/1/Miś+o+Bardzo+Małym+Rozumku...+tytułowy+bohater+książki+A.+A.+Milne+a..jpg

4,266

Ajsi, chyba rozczula nas to samo big_smile

4,267

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie smile smile

https://img3.dmty.pl//uploads/201105/1306276135_by_woochuck_600.jpg

4,268

http://t-eska.cdn.smcloud.net/regionalna/t/2/t/image/6479428875f75c4a939c9b5442316847M9sSwr6F-bogi.jpg/ru-0-r-660,660-q-80-n-6479428875f75c4a939c9b5442316847M9sSwr6Fbogi.jpg

4,269 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-08 17:38:53)

smile]

http://obrazki.4ever.eu/data/download/zabawne/rysunkowe/mona-lisa,-parodia,-rozwiane-wlosy,-kabriolet-162157.jpg

4,270

img zamiast youtube wink

4,271

SonyXperia napisał/a:

img zamiast youtube wink

dzięki, oczywiście smile

4,272

Ela210 napisał/a:

smile]

http://obrazki.4ever.eu/data/download/zabawne/rysunkowe/mona-lisa,-parodia,-rozwiane-wlosy,-kabriolet-162157.jpg

A gdzie łasica? tongue

4,273

chyba w Muzeum Narodowym wink  No chyba że inna Łasicę masz na myśli.. Jesli tak, to gdzieś tam hasa sobie smile)) Do domu na noc wraca czasem.:D
Macie zwierzaki w domu?  Nie o facetów pytam..

4,274

Łasiczka pewnie gdzieś tam na dole... smile wink

4,275

Włosy? wink

https://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201401/1389289464_mkazsk_600.jpg

Nie znoszę chodzić do fryzjera. wink

Ela, nie mam zwierząt. Dotychczasowy tryb życia mi na to nie pozwalał.

4,276 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-08 17:53:34)

I_see_beyond napisał/a:

Włosy? wink

AMEN!!! W przenośni i... dosłownie big_smile big_smile tongue

4,277 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-08 17:55:03)

Gary napisał/a:

Chyba w bagażniku...
Próbuję ustalić, co Ela zrobiła z łasiczką big_smile wink

4,278

Ja mówię tylko rzeczy pozytywne. Żona wie, że jak nie mówię, to jest coś nie bardzo... hihih... smile smile.

4,279

SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

Chyba w bagażniku...

Nie, nie ... na pewno na dole między nogami. No bo gdzież by indziej?

4,280

Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

Chyba w bagażniku...

Współczuję łasiczce... Pół biedy jak to automat, ale jak ręczna... big_smile

4,281

I_see_beyond napisał/a:

Włosy? wink

Dobry ten obrazek i jaki prawdziwy.. smile
Mój mąż stosuje się do tej rady- i dobrze..
Pamiętam jak ściełam włosy z długich na minimalnie krótkie.
Zmieniałam wtedy pracę z biurowej na bardziej w terenie i jakoś poczułam potrzebę zmiany.
Reakcja koleżanek, Super!
Reakcja kolegów- o Boże, po co to zrobiłaś..
do braku odwagi spojrzenia na mnie na początku..

4,282

Ela210 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Włosy? wink

Dobry ten obrazek i jaki prawdziwy.. smile
Mój mąż stosuje się do tej rady- i dobrze..
Pamiętam jak ściełam włosy z długich na minimalnie krótkie.
Zmieniałam wtedy pracę z biurowej na bardziej w terenie i jakoś poczułam potrzebę zmiany.
Reakcja koleżanek, Super!

Cieszyły się małpy, że wyglądasz, jak wyglądasz mad big_smile wink

4,283

zgadza się, jak nic nie mówi, to też jest to podejrzane..
najlepiej powiedzieć o, byłaś u Fryzjera? i tyle.
Sony, jeszcze żadna Łasiczka przy mnie nie ucierpiała big_smile

4,284

SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Chyba w bagażniku...

Współczuję łasiczce... Pół biedy jak to automat, ale jak ręczna... big_smile

Jak ręczna to własnie na pewno się cieszy, że ją Pani pogłaska przy okazji... smile smile

Ale z automatem masz rację -- żadna przyjemnośc. Gdzieżby tam łasiczka chicała być głaskana przez automat... No wieszzzzzzz... jak mogłaś tak pomyśleć.

4,285 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-08 18:07:01)

hahhahhah Sony.... Włosy odrosły, big_smile

Ogladaliscie ten film?? Histeria- romantyczna historia wibratora? - to na faktach..:)

4,286

http://bezlitosna.pl/demot/0_0_0_1729785043_middle.jpg

http://z1.demoty.pl/be721dd304f43b26c3ab49254aebcd66715f1df6/wizyta-u-fryzjera

https://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201312/1386516633_by_bum_srum_inner_real_color64.gif

Znacie to? Ja tak. big_smile wink

4,287

Czyli masz Ela długie włosy. Wygadałaś się na forum. smile smile

4,288

Ela210 napisał/a:

Ogladaliscie ten film?? Histeria- romantyczna historia wibratora? - to na faktach..:)

Nie. wink

4,289

4,290 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-08 18:32:03)

I_see_beyond napisał/a:

https://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201312/1386516633_by_bum_srum_inner_real_color64.gif

Znacie to? Ja tak. big_smile wink

Tak.  Najczarniejszy koszmar fryzjerski:

1. Proszę o podcięcie końcówek - uwaga, uwaga!!! - jeden centymetr:

https://i.pinimg.com/736x/f8/df/38/f8df38bb1386b4e85efbba5315cf19e9--long-hair-hairstyles-rubin.jpg

2. Efekt big_smile

http://fryzuranadzis.pl/wp-content/uploads/2014/01/fryzura-na-zapa%C5%82k%C4%991.jpg

Posty [ 4,226 do 4,290 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 64 65 66 67 68 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024