Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 63 64 65 66 67 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,161 do 4,225 z 7,913 ]

4,161

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)

Hahahah! Jest parę takich parków w Krakowie gdzie możecie poszukać takich emocji big_smile. I Wilczysko też pewnie wie gdzie w Nowej Hucie... Ale przebieranek nie gwarantuję smile

Zobacz podobne tematy :

4,162

CZEŚĆ VICKY! smile
Wiesz że czasem jak jestem sama robię w domu takie somalijskie śniadanie?
W myśli stukajac się w głowę bo kto je takie śniadania?  A teraz już wiem..

4,163

Gary napisał/a:

W więzieniu skompilują jądro...  <--- to taki żart informatyczny... ciekawe kto wie o co kaman smile

... kiedyś jeden gość przyszedł do pokoju w akademiku i pytał "skompilować Ci jądro"?

Ofkorse ja wiem... Linuksiarza trafiłeś lub innego unixowca smile

Ps. Z telefonu piszę więc tylko odniosę sie do wybranych postów... tongue

4,164

Piegowata'76 napisał/a:
rh72 napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:

Bo jak chłop baby nie bije, to jej wątroba gnije sad

Piegowata... Przeczytaj ze zrozumieniem intencji... Ja o tyłku pisałem a nie biciu kobiet... Hej! tongue

Aha, czyli jak po tyłku, to nie bicie smile Rozuuuumiem!

No... Po tyłku to nie bicie... Na koniec miejsce chwilowej przemocy należy pocałować... big_smile

4,165

Ela210 napisał/a:
Gary napisał/a:

I informatyk... hihii... masakra z tymi informatykami smile smile. Przypuszczam że ten więzień zapomniał wziąć kompilatów.

. W wiezieniu skompiluja mu co trzeba i posprzataja na pulpicie smile)

Byndzie ERROR! lol Systemowy... tongue

4,166

vicky85 napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Piegowata... Przeczytaj ze zrozumieniem intencji... Ja o tyłku pisałem a nie biciu kobiet... Hej! tongue

Dopiero wpadlas do watku, takze "jeszcze wielu rzeczy sie musisz nauczyc, moje dziecko" (albercik z seksmisji;p) "Jak to nie mam trzy fakultety!" "a tam te wasze fakultety..."
Sposob pisania przez Rh jest tak specyficzny ze trzeba setki podstron przejechac aby ZACZAC rozumiec:)

witamy w klubie, witaj na parapetowce;p

Ale Rafal, zeby nie bylo - mem z ta ustawka zajebisty:D:D:D

Uważajcie! Potem z normalnymi bedzie Wam trudno gadać tongue big_smile

4,167

vicky85 napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:

Rutyna bywa naprawdę fajna. .

Taaak, o ile robi sie w tej rutynie cos, co rzeczywiscie sie lubi.

smile

wyobrazcie sobie pracownika mcdonalda, ktory nienawidzi pracowac w kuchni. Wraca u&ebany robota do domu, ktory jest maly i za ciasny, do zony, ktora jest zaniedbana z braku pieniedzy i czasu.
Niektorych ich rutyna moze zabic.

Gadasz... A ile on może hamburgerow zjeść za free!!! lol Raj na Ziemi lub piekło jak jesteś na diecie... tongue

4,168 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-06 20:30:09)

Gary napisał/a:

Kibole powinni wymyślać różne tematyczne imprezy i jeszcze bilety sprzedawać... chętnie bym oglądnął jak kibol w stroju mikołaja dostaje w mordę ... biała broda na bok spada, czapka się przekrzywia, a drugi w stroju myszki miki obrywa "ławą" z parku.

No zrozumieli... smile Dziękuję Vicky... I tak musiałaś mnie wyjaśnić... Dla mnie to jakieś jasne było... tongue

4,169

vicky85 napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Dopiero wpadlas do watku, takze "jeszcze wielu rzeczy sie musisz nauczyc, moje dziecko" (albercik z seksmisji;p) "Jak to nie mam trzy fakultety!" "a tam te wasze fakultety..."
Sposob pisania przez Rh jest tak specyficzny ze trzeba setki podstron przejechac aby ZACZAC rozumiec:)

witamy w klubie, witaj na parapetowce;p

Ale Rafal, zeby nie bylo - mem z ta ustawka zajebisty:D:D:D

Czytałam Rh nieraz i nawet parę zdań z nim zamieniłam. Styl ma w rzeczy samej niecodzienny, ale przy odrobinie wprawy "idzie" go zrozumieć.
A z tą babą i wątrobą to po prostu luźne skojarzenie. To przecież porzekadło stare jak świat.

4,170

Hej wszystkim! smile

Jako gospodyni tematu zapraszam jeszcze na mikołajkowe menu:

Zimowe menu to także zapach korzennych wypieków. Kompozycja składająca się z cynamonu, imbiru, goździków, kolendry, gałki muszkatołowej, kardamonu i anyżu może urozmaicić także mikołajkowe śniadanie, pod postacią przepysznych babeczek.

http://fitwiedza.pl/wp-content/uploads/2017/12/swieta3.jpg

PS Jutro mijają dwa lata od mojej rejestracji na "netkobietach.pl". smile Owocny czas. wink

4,171 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-06 20:19:11)

rh72 napisał/a:
vicky85 napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:

Rutyna bywa naprawdę fajna. .

Taaak, o ile robi sie w tej rutynie cos, co rzeczywiscie sie lubi.

smile

wyobrazcie sobie pracownika mcdonalda, ktory nienawidzi pracowac w kuchni. Wraca u&ebany robota do domu, ktory jest maly i za ciasny, do zony, ktora jest zaniedbana z braku pieniedzy i czasu.
Niektorych ich rutyna moze zabic.

Gadasz... A ile on może hamburgerow zjeść za free!!! lol Raj na Ziemi lub piekło jak jesteś na diecie... tongue

Vicky, a co Ty taka poważna?
Z rutyny, jak z niemal wszystkiego można korzystać mądrze lub widzieć w niej samo zło.
Ja tam lubię pozytywną rutynę. A negatywna? Kwestia naszego podejścia do sprawy.
Dość często zła rutyna to wygodna wymówka dla zwykłego mentalnego gówniarstwa.

4,172

Nie umiem opowiadać dowcipów, przyznaję. big_smile Nigdy ich nie pamiętam. wink

Mikołajkowy żarcik o zazdrosnej żonie Mikołaja :

http://pobierak.jeja.pl/images/4/a/8/25771_zazdrosna-zona-mikolaja.jpg

"Foch". wink big_smile

4,173

Bardzo lubię naleśniki.  smile  Muszę kiedyś spróbować Crêpes Suzette, ze świeżo wyciśniętym sokiem z pomarańczy, skórką pomarańczy i likierem pomarańczowym :

https://static01.nyt.com/images/2016/05/28/dining/28COOKING-CREPES-SUZETTE1/28COOKING-CREPES-SUZETTE1-articleLarge.jpg

Próbował ktoś?

4,174

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Prosze bardzo tongue

I jak Ci się podoba ten realny, nie abstrakcyjny wymiar sprawiedliwości? big_smile tongue

Fajny gajerek! smile Twarzowe wdzianko.. tongue

rh... Przeczytaj i oglądnij obrazek... ze zrozumieniem intencji... big_smile big_smile big_smile  Ja wymierzenie kary Ci przedstawiłam  tongue  big_smile

A, zapomniałam... I... Hej! big_smile

Neeee... Neeee... Ja gupi informatyk i mi się cały czas wydaje, że i tak lecisz na mnie tongue a bo świat jest pięęęęękny... big_smile

4,175 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-06 20:45:05)

I_see_beyond napisał/a:

Bardzo lubię naleśniki.  smile  Muszę kiedyś spróbować Crêpes Suzette, ze świeżo wyciśniętym sokiem z pomarańczy, skórką pomarańczy i likierem pomarańczowym :

https://static01.nyt.com/images/2016/05/28/dining/28COOKING-CREPES-SUZETTE1/28COOKING-CREPES-SUZETTE1-articleLarge.jpg

Próbował ktoś?

Nie... Dobra odpowiedź? wink Więc będzie pierwszy raz... Gdzie zapraszasz bo kiedy to rozumiem ze juz niedługo...?  big_smile

4,176 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-12-06 20:51:30)

rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Próbował ktoś?

Nie... Dobra odpowiedź? wink Więc będzie pierwszy raz... Gdzie zapraszasz bo kiedy to rozumiem ze juz niedługo...?  big_smile

Gdzie zapraszam?... big_smile Do kuchni. wink big_smile Nie wiem jak pozostałe dziewczyny, ale mnie od zawsze kręcą mężczyźni w kuchni. Przygotowujący jedzenie.  To jest mega sexy, IMO... wink

4,177

I_see_beyond napisał/a:

Próbował ktoś?

probowalam kilka razy robilismy....baaaaardzo smaczne ale tylko jesli ktos lubi megaslodkie przysmaki, bo to w praktyce wychodzi straszliwie slodkie. Mozna dac pol na pol cytryny zamiast pomaranczy, to troche lepsze w smaku jak dla mnie. No i na deser na pewno nie na sniadanie, poza tym dlugo sie robi, z godzine jak nic.

Ela, moze masz jakiegos somalijskiego przodka?:):):D:D:D A sztuccow uzywasz czy wolisz prosto z miski?:D:D:D:)

Piegowata76 napisał/a:

Vicky, a co Ty taka poważna?

to nie powaznosc, to tzw. rozkminy filozoficzne;p

Piegowata76 napisał/a:

Z rutyny, jak z niemal wszystkiego można korzystać mądrze lub widzieć w niej samo zło.
Ja tam lubię pozytywną rutynę. A negatywna? Kwestia naszego podejścia do sprawy.

nie psosob sie nie zgodzic:)

4,178

I_see_beyond napisał/a:

Nie wiem jak pozostałe dziewczyny, ale mnie od zawsze kręcą mężczyźni w kuchni. Przygotowujący jedzenie.  To jest mega sexy, IMO... wink

Gotujący panowie są o.k. A jaka wygoda big_smile
Ja uwielbiam widok faceta z małym dzieckiem w ramionach.

4,179

"Jeśli poderwać ktoś chce piękne panie,
Niech przygotuje im naleśniki na śniadanie. tongue"

Mój rym mikołajkowy. tongue

4,180 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-06 21:35:50)

Vicky, podobno wszyscy mamy korzenie gdzieś w Afryce big_smile
Faceci w kuchni są sexi, ja niestety nie mam szczęścia do takich big_smile
Ale z drugiej strony nie płaczę, bo ja uwielbiam gotować i kuchnia nie ma dla mnie tajemnic. Facet z noworodkiem- fajny widok, zwłaszcza proporcje . Mój Syn właśnie przerósł ojca smile

4,181 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 21:53:21)

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Próbował ktoś?

Gdzie zapraszam?... big_smile Do kuchni. wink big_smile Nie wiem jak pozostałe dziewczyny, ale mnie od zawsze kręcą mężczyźni w kuchni. Przygotowujący jedzenie.  To jest mega sexy, IMO... wink

Ba! I tyle w temacie! A jeszcze jak taki jeden z drugim zmywa gary, to już w ogóle sex in the air big_smile Nie mylić z czynnością wkładania garów do zmywarki... to sexa in the aira nie ma...
@Gary, wybacz, ale 'garnki' tu nie pasowały...
wink

PS. To ciekawe. Dlaczego mężczyźni wydają się bardziej sexy w sytuacjach, których unikają jak ognia? big_smile

4,182

tak, zwłaszcza przy wynoszeniu śmieci  big_smile

4,183

A co z taszczeniem odpadów wielkogabarytowych? tongue

4,184

Na parapetówkę wchodzi się tak wink tongue

SonyXperia napisał/a:

PS. To ciekawe. Dlaczego mężczyźni wydają się bardziej sexy w sytuacjach, których unikają jak ognia? big_smile

Leżenie i pachnienie zostawiamy profesjonalistkom tongue

4,185

Jak se pomyślę, że przy nich:

pierwsze razy za poślady dziewczęta na szkolnych dyskotekach się łapało to aż poczułem się starrr... wróć... mój gust muzyczny ewoluował big_smile wink

Macie jakieś hity młodości do których wracacie? wink

tongue big_smile

4,186

Backstreet Boys oooo dzisas:))) Legenda. ten najstarszy mi sie zawsze podobal.

Odnosnie sytuacji w ktorych faceci sa sexy to Sony trafilas w 10 - jak "technicznie" podchodza do przenoszenia przedmiotow wielkogabarytowych:) I love it.

I ta dyskusja pomiedzy nimi: kiedy sila ciazenia bedzie mniejsza.... jak powinno sie to profesjonalnie zrobic:D:D:D rady typu "Jarek zegnij kolana przy podnoszeniu" i odpowiedzi typu "co ty ku/wa nie poowiesz znawco?":)

4,187 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 23:14:01)

Harvey napisał/a:

Jak se pomyślę, że przy nich:

pierwsze razy za poślady dziewczęta na szkolnych dyskotekach się łapało to aż poczułem się starrr... wróć... mój gust muzyczny ewoluował big_smile wink

Haha big_smile O wszystko bym Cię podejrzewała tongue lecz nie o Backstreet Boys big_smile wink

Harvey napisał/a:

Macie jakieś hity młodości do których wracacie? wink

Macie wink
Będzie tego wiele i jest dość, powiedzmy, zróżnicowane pod względem muzycznym... wink

albo

A z obściskiwaniem kojarzy mi się tylko i wyłącznie ten kawałek

wink

4,188

A to pamiętacie? big_smile

Łoooo kooookoooooo lol

4,189 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 23:15:47)

Był jeszcze pewien doktor... big_smile

4,190

Za tą blondynką wszyscy koledzy latali... chociaż się nie przyznawali wink

4,191 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 23:26:32)

A kto pamięta ich? big_smile

Albo słynny hit? big_smile

4,192

vicky85 napisał/a:
Gary napisał/a:

Kibole powinni wymyślać różne tematyczne imprezy i jeszcze bilety sprzedawać... chętnie bym oglądnął jak kibol w stroju mikołaja dostaje w mordę ... biała broda na bok spada, czapka się przekrzywia, a drugi w stroju myszki miki obrywa "ławą" z parku.

tez bym chetnie poszla:)

No to mamy nagraną randkę!

4,193

Romantycznie mi się kojarzy ten utwór smile

może ktoś znajdzie lepszą jakość dźwięku..

4,194

Gary napisał/a:
vicky85 napisał/a:
Gary napisał/a:

tez bym chetnie poszla:)

Będziecie się naparzać? big_smile

@Gary, żeby potem nie było "kobieta mnie bije, kobieta mnie bije..." tongue big_smile

4,195

Też mam coś romantycznego wink

big_smile

4,196

SonyXperia napisał/a:

Ba! I tyle w temacie! A jeszcze jak taki jeden z drugim zmywa gary, to już w ogóle sex in the air  @Gary, wybacz, ale 'garnki' tu nie pasowały...

Cooo, cooo? Gary! Sex? Wybiłem się z letargu... Gdzie mam iść?

Wy kobiety tak macie, że facet w kuchni i facet z dzieckiem w ramionach porusza coś w waszych emocjach. Ale nie wiem co. Gotować i podróżować i oglądać hurtowo filmy i grać w gry będę na starość. Taki mam plan. Chyba że stanę się pracoholikiem.

@Ela -- w Nowej Hucie, osiedle... siedzą zbiry między blokami... Trzeba mieć w kurtce odpięte dwa guziki, bo inaczej wiadomo że nietutejszy i trzeba mu wlać. Tak znam z opowiadań.

4,197

to dostałam z dedykacją wink

4,198

Your my hart your... zna się zna...

Czy w przypadku Roxette istnieje ktoś kto NIE zastanawiał się czy oni ze sobą spali?

4,199

Gary, będę pamiętać o tych dwóch guzikach przechodząc Nowa Hutą wieczorami big_smile

4,200

SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

@Gary, żeby potem nie było "kobieta mnie bije, kobieta mnie bije..." tongue big_smile

Nieeeee... będziemy patrzeć jak panowie realizują swoją naturę w naturalnym powołaniu do walki, a potem oddamy się realizacji naszych naturalnych innych instynktów.

Bitka czy jazda na motorze to są jakieś takie instynkty, które mężczyźni realizują, ale ja je wyparłem z moich "romantycznych" marzeń.

4,201 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 23:40:00)

@Ela, ja tylko wiem, że mam mówić,że kibicuję Cracovi big_smile Do skrzyżowania,  za skrzyżowaniem  teren obsikała już Wisła tongue

4,202

Ela210 napisał/a:

Gary, będę pamiętać o tych dwóch guzikach przechodząc Nowa Hutą wieczorami big_smile

No taaaaak... a co jeśli zwyczaje zwierząt się zmieniły w wyniku zanieczyszczonego powietrza? Może trzeba jeden guzik, a może czerwoną apaszkę nosić? A może dać "pieniążka" za ochronę osiedla...

4,203

Harvey, fajne na pobudkę przy klawiaturze smile

4,204 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 23:44:16)

Z nim to trochę strach umówić się na randkę big_smile Nie wiadomo, czy to na plus by było,czy na minus tongue

4,205 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-06 23:48:32)

Mieszkam na Podgórzu, więc oczywiście Cracovia smile
"Swoich" Zbirów znam.. smile
Ale kobiety mają łatwiej, bo to towarzystwo nie bije kobiet bez powodu big_smile

4,206

Ela210 napisał/a:

Mieszkam na Podgórzu, więc oczywiście Cracovia smile
"Swoich" Zbirów znam.. smile
Ale kobiety mają łatwiej, bo to towarzystwo nie bije kobiet bez powodu big_smile

To jesteśmy dzielnicowymi sąsiadkami wink

4,207

a pisałąś, że na Czyżynach mieszkasz??

4,208

Ela210 napisał/a:

a pisałąś, że na Czyżynach mieszkasz??

Nie. Na Grzegórzkach, ale Czyżyny z Podgórzem też graniczą wink

4,209

Miałem w ramach podrażnienia Sony zapytać gdzie mieszkasz, ale już się wygadałaś.
To może ulica i numer domu? smile smile Pliiiiiis smile smile Nie będę stalkerem, a nawet jeśli to masz swoje paragrafy -- najpierw trzy cyfry, potem literka "a", spacja, ka, kropka, ka, kropka. smile

4,210

To na Grzegórzkach też jestesmy sąsiadkami smile

4,211 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-07 00:04:51)

Gary napisał/a:

Miałem w ramach podrażnienia Sony zapytać gdzie mieszkasz, ale już się wygadałaś.
To może ulica i numer domu? smile smile Pliiiiiis smile smile Nie będę stalkerem, a nawet jeśli to masz swoje paragrafy -- najpierw trzy cyfry, potem literka "a", spacja, ka, kropka, ka, kropka. smile

953357613 Kombinuj tongue  Wszystkie cyfry adresu tongue Aczkolwiek zaznaczam, że jestem mobilna pomiędzy dwoma adresami wink

4,212

Ela210 napisał/a:

Ja mam w kurtce zamek błyskawiczny i żyję big_smile

4,213

SonyXperia napisał/a:

953357613 Kombinuj tongue  Wszystkie cyfry adresu tongue Aczkolwiek zaznaczam, że jestem mobilna pomiędzy dwoma adresami wink

Jejku... ale macie dużo tajemnic.

W takim razie chodźmy na kawę... Ty, Ela i ja... będzie sztywno jak cholera, nie będzie o czym mówić...

To inny plan... kawa w jakiejś osiedlowej Żabce... że niby przez przpadek -- tak się umówimy -- godzina 11:30, wchodzimy do sklepu, iii... powiedzmy że musimy mieć dwa guziki w koszuli rozpięte ... -- albo mniej seksistowsko -- że musi w komórce grać "Your my heart, your my soul". Ale jest takie zagrożenie, że jedna z Was sie przedstawi jako Agnieszka a druga Kasia i się nie będziecie chicały przyznać która to Sony a która Ela... a ja od razu będę zdemaskowany.

4,214

Ela210 napisał/a:

A tak z innej beczki @Elu... W jakim celu Podgórzanka miałaby ryzykowac spacer nocą po Nowej Hucie? big_smile

4,215 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-07 00:21:52)

Wilku :DDD,

Gary, to może my się wcześniej z Sony umówimy na kawę i obmyslimy jakiś sensowny plan big_smile
Czekaj na maila big_smile

4,216

Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jejku... ale macie dużo tajemnic.

W takim razie chodźmy na kawę... Ty, Ela i ja... będzie sztywno jak cholera, nie będzie o czym mówić...

To inny plan... kawa w jakiejś osiedlowej Żabce... że niby przez przpadek -- tak się umówimy -- godzina 11:30, wchodzimy do sklepu, iii... powiedzmy że musimy mieć dwa guziki w koszuli rozpięte ... [...]

Czy Ty chcesz żebyśmy z @Elą dostały zapalenia płuc? big_smile

4,217 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-07 00:24:24)

Ja pójdę jak Wilk mnie zaprosi pokazać zamek błyskawiczny smile)))

Ale najpierw proponuję napić się tego absyntu na Kazimierzu smile

4,218 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-07 00:26:25)

Ela210 napisał/a:

Ja pójdę jak Wilk mnie zaprosi pokazać zamek błyskawiczny smile)))

Ale najpierw proponuję napić się tego absyntu na Kazimierzu smile

A w której knajpie podają ten słynny absynt?

4,219

Na Miodowej smile

4,220

Na pewno wykiwacie mnie tak samo jak z wykropkowanymi zdaniami parę stron temu smile smile

Na poważnie mówiąc, to chętnie bym poszedł na takie spotkanie z netkobiet w kilka osób, aby się zobaczyć. Oczywiście jest zagrożenie że będzie cholernie sztywno, a może byłoby wręcz przeciwnie -- tak jak tutaj na forum. To mały problem jak by takei spotkanie miało wyglądać. Gorszy jest taki, że wieczorem nigdzie w "tajemnicze miejsce" nie pójdę bo rodzina, a w godzinach biznesowych trudno się zgrać, poza tym jakby mnie ktoś zobaczył z kobietą na lunchu to katastrofa. Taki to bezsens życia czasami wychodzi. Wydaje mi się to dziwne -- w sumie nic złego byśmy nie robili, a jednak nie można.

4,221

Słuchajcie, idę spać z myślą o tym absyncie wink

4,222 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-07 00:40:53)

........

4,223

Dobranoc!

4,224

Ja jaaa je koko jambo JAJA JE:) to byl hit dyskotek kolonijnych:p

Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

Nieeeee... będziemy patrzeć jak panowie realizują swoją naturę w naturalnym powołaniu do walki, a potem oddamy się realizacji naszych naturalnych innych instynktów.

jak my sie rozumiemy:) nigdy nie probowalam, ale mam w canadzie znajoma, ktora chodzi regularnie z mezem na boks i kiedys powiedziala, ze seks po ogladaniu wpsolnym walk jest boski:p

Gary napisał/a:

Bitka czy jazda na motorze to są jakieś takie instynkty, które mężczyźni realizują, ale ja je wyparłem z moich "romantycznych" marzeń.

Nie wyparles, tylko schowales gleboko "na potem":)

4,225

Gary napisał/a:

Gorszy jest taki, że wieczorem nigdzie w "tajemnicze miejsce" nie pójdę bo rodzina, a w godzinach biznesowych trudno się zgrać, poza tym jakby mnie ktoś zobaczył z kobietą na lunchu to katastrofa. Taki to bezsens życia czasami wychodzi. Wydaje mi się to dziwne -- w sumie nic złego byśmy nie robili, a jednak nie można.

znasz moje zdanie na temat takiego pie/&olenia wiec napisze tylko

"..............................................."

smile

Posty [ 4,161 do 4,225 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 63 64 65 66 67 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024