Zarzuciłby ktoś jakimś dobrym filmem o przewrocie, rewolucji, rewolcie? Coś mniej więcej w klimatach Bravehearth, polskiego 80 milionów.
Zarzuciłby ktoś jakimś dobrym filmem o przewrocie, rewolucji, rewolcie? Coś mniej więcej w klimatach Bravehearth, polskiego 80 milionów.
A ja nie mogę nigdzie online naleźć "Róży"
Pomógłby ktoś
Ajsi napisał/a:litości!
Umywalka!
Sony , ale to chyba nie to:
Ja bynajmniej dzieci nie planuję. A jak się trafi farmaceuta, który się nie bezprawnie, ale złośliwie, powoła na "klauzulę sumienia", to tak kobiety będą miały. Nie zawsze im się trafia odpowiedzialny i przygotowany facet.
Być może trzeba będzie przełamać niechęć do tłumów i iść na tę "czarną demonstrację".
Może wcześniej na koncert. Też DUŻO ludzi, emocje i głośno.
329 2017-10-07 10:21:09 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-07 10:29:09)
SonyXperia napisał/a:Ajsi napisał/a:litości!
Umywalka!
Sony , ale to chyba nie to:
Ajsi Ciężko stwierdzić, co jeszcze uległo unicestwieniu, po tym jak 'ktoś' stłukł lampkę
W każdym razie - co złego, to nie ja
Metyl napisał/a:Zarzuciłby ktoś jakimś dobrym filmem o przewrocie, rewolucji, rewolcie? Coś mniej więcej w klimatach Bravehearth, polskiego 80 milionów.
![]()
Pomógłby ktoś
Szykuje się kolejna rewolucja w Twoim życiu, Metyl ? Czy z natury wywrotowiec jesteś?
Nie przychodzi mi nic do głowy, co mogłoby Cię zainteresować, powiem szczerze. : /
Na jakiś czas wychodzę. W lodówce są składniki na obiad. Uszykujcie coś sobie, ale na mnie nie czekajcie - wrócę późno i zjem dziś coś na mieście.
Boeing, Boeing- odlotowe narzeczone wzywają mnie na pokład.
Dzień dobry.
Aleście porządzili wczoraj. Ciężko po skorupach przejść No, proszę i znów się potknęłam, tym razem o rozbitą umywalkę.
Na dobry weekend energetyzująca kobitka
![]()
Pomógłby ktoś
Na zalukaj.
Czółko
Wczorajszy dzień spędziłam na telefonach, mailach, innych komunikatorach, aż mnie głowa rozbolała.
Załatwiłam to, co potrzebowałam. Brawo ja!
A dziś u mnie deszczowo brrrrrr
Zapodam herbatkę "z prądem" na rozgrzewkę. Biorę książkę i idę pod koc.
I see, wysłałam maila.
336 2017-10-07 14:35:58 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-07 20:13:37)
Dziękuję za link do fimu
Witam i ja!
No, mam pecha.
Pustki tu dziś. Ciekawe czemu.
Myślę, że odsypiają wczorajszą imprezę. No ile można ...
Znalazłeś jakiś film z motywem rewolucji?
Nie, obejrzałem dwa inne średniaki.
341 2017-10-07 21:47:40 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-10-07 21:47:51)
To dziś w takim razie "Dzień średniaka". Ja widziałam dziś spektakl w teatrze i oceniam go na zaledwie 5/10.
W galerii handlowej natomiast zauważyłam na wystawie kurtkę za jedyne 2,499 zł. Nie różniła się niczym od mojej, kupionej za 10 % tej ceny.
To co to za galeria?
343 2017-10-07 21:51:22 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-07 21:52:48)
To dziś w takim razie "Dzień średniaka".
Ja widziałam dziś spektakl w teatrze i oceniam go na zaledwie 5/10.
W galerii handlowej natomiast zauważyłam na wystawie kurtkę za jedyne 2,499 zł. Nie różniła się niczym od mojej, kupionej za 10 % tej ceny.
W takim razie polecam sklep Moliera2
www.moliera2.com
To co to za galeria?
Handlowa. Oprócz sklepów z cenami dla normalnych ludzi takich jak ja, zdarzają się i takie luksusowe butiki. Kurtka za 2,5 tys. PLN nie różni się niczym od tej, którą noszę.
Sony, motywem przewodnim tego tematu jest parapetówka, więc zajrzałam w dział dom&wnętrze. Powiem tak: jest tam piękna karafka i świece zapachowe, ale ... musicie się na nie zrzucić absolutnie wszyscy!
Najtaniej wychodzi natomiast ... leżak. Limited edition.
Sony, motywem przewodnim tego tematu jest parapetówka, więc zajrzałam w dział dom&wnętrze. Powiem tak: jest tam piękna karafka i świece zapachowe, ale ... musicie się na nie zrzucić absolutnie wszyscy!
Najtaniej wychodzi natomiast ... leżak.
Limited edition.
Która?
Niektóre rzeczy są ładne, niektórych nie chciałabym nawet za podwójną dopłatą
Sony, jak Róża?
348 2017-10-07 22:03:42 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-10-07 22:03:55)
Karafka jest jedna, Ralph Lauren Bentley, z kryształu. Myślę, że ładnie by wyglądała na stole. Kosztuje jedyne ... 2,775 PLN! A świece srebrne - musiałabym powąchać, trudno mi wyobrazić sobie ich zapach po nazwach, które tam podają. Oglądam dalej.
Sony, jak Róża?
Jutro będę oglądać
Ja w ogóle dziś jestem padnięta.
A Wy?
Ja w porządku. Tylko trochę mi się źle siedzi samemu w domu. Ale poza tym spoko.
352 2017-10-07 22:08:36 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-07 22:08:51)
A Wy?
No, ja też
Bardzo fajne są te perfumy do domu. Moja mama ostatnio takie dostała w prezencie, o zapachu jaśminowym. Ładna ozdobna, wyczuwalny, ale nie nachalny zapach.
A Wy?
Me too.
Ja zaraz umyję zęby moją jeszcze_nie_soniczną szczoteczką do zębów:
... i pójdę spać. Albo raczej zasnę przed kompem.
To ... siedzimy dziś jeszcze w temacie czy idziemy spać i spotykamy się jutro?
Ja zaraz umyję zęby moją jeszcze_nie_soniczną szczoteczką do zębów:
Nie myj zębów. Zrób sobie dziś wolne
Dzień Dziecka dla dorosłych?
I_see_beyond napisał/a:Ja zaraz umyję zęby moją jeszcze_nie_soniczną szczoteczką do zębów:
Dobry pomysł
Zadanie na dzis: nikt nie myje na noc zębów
360 2017-10-07 22:17:28 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-10-07 22:18:06)
Zadanie na dzis: nikt nie myje na noc zębów
ross, dobrze!
Macie czasami problemy z zasypianiem?
Ja miewam, ale nie dziś.
rossanka napisał/a:Zadanie na dzis: nikt nie myje na noc zębów
ross, dobrze!
Ja miewam, ale nie dziś.
Zgaś światło
ross, dobrze!
Ja miewam, ale nie dziś.
Czasem mam.
Ale wymyśliłam zadanie. I to ja, która myje zęby z 6 razy dziennie
Bry wieczór.
Coś dziś lekko niemrawo
Już się wybieracie do spania?
Zgaś światło
![]()
Nie wiem, które najpierw: zielone forumowe czy to w pokoju:
Kto pierwszy się wyłamie?
Ross, ja też często myję zęby. Po prostu dbam o mój piękny promienny uśmiech.
Witaj luc. Dziś słabszy dzień.
365 2017-10-07 22:26:54 Ostatnio edytowany przez luc (2017-10-07 22:27:13)
Witaj luc.
Dziś słabszy dzień.
W sumie nie da się codziennie imprezować. A może się da?
Myślałam, że sobota, wszyscy pójdą się gdzieś zabawić, może też do kina, albo na randkę, a tu wszyscy chcą spać.
To chyba dziś mamy klub emeryta a nie parapetowke
I_see_beyond napisał/a:Witaj luc.
Dziś słabszy dzień.
A może się da?
Dać się, da Pytania jak długo
Ja mam zdrowy organizm, ale ... imprezy tak co noc wykończą najsilniejszego! Trzeba się jakoś wzmocnić. Snem na przykład.
I głodna jestem. Normalnie przed snem nie jem, ale dziś mam ogromny apetyt. Zjadłabym sobie pizzę, ale nie mam jej w domu.
Na cienkim cieście.
Myślałam, że sobota, wszyscy pójdą się gdzieś zabawić, może też do kina, albo na randkę, a tu wszyscy chcą spać.
Ja jestem sama w domu, więc rozkoszuję się takimi chwilami
Dać się, da
Pytania jak długo
![]()
![]()
Pamiętam kiedy się dało
Dość długo
To co z tą pizzą ?
luc napisał/a:A może się da?
Dać się, da
Pytania jak długo
![]()
![]()
U mnie dziś niezbyt długo.
Dziewczyny, zostałyśmy same. Po buziaku na dobranoc.
Ale będziecie jutro?
Ja mam zdrowy organizm, ale ... imprezy tak co noc wykończą najsilniejszego! Trzeba się jakoś wzmocnić.
Snem na przykład.
I głodna jestem.
Normalnie przed snem nie jem, ale dziś mam ogromny apetyt. Zjadłabym sobie pizzę, ale nie mam jej w domu.
Na cienkim cieście.
Pizzy nie mam, ale mogę zrobić Ci kanapkę, cienko ukrojoną
375 2017-10-07 22:34:42 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-07 22:35:41)
Coś wspominałeś, że robiłeś wczoraj pranie?
Ross, kochana jesteś, poproszę.
Sony, chciałbym w przyszłym wcieleniu.
I_see_beyond napisał/a:Ja mam zdrowy organizm, ale ... imprezy tak co noc wykończą najsilniejszego! Trzeba się jakoś wzmocnić.
Snem na przykład.
I głodna jestem.
Normalnie przed snem nie jem, ale dziś mam ogromny apetyt. Zjadłabym sobie pizzę, ale nie mam jej w domu.
Na cienkim cieście.Pizzy nie mam, ale mogę zrobić Ci kanapkę, cienko ukrojoną
Prosi myszka do kieliszka, co uprosi, chap do pyszczka
A ja wyglądam teraz na pograniczu tego:
Sony, świetny rym.
Sony, chciałbym w przyszłym wcieleniu.
Mieć taką pralkę, gitarę czy być taki zielony?
Teraz i mnie się zachciało spać. I o zgrozo mam przymus, aby jednak umyć te zęby i co robić? ???
Sony, być etatowym gitarzystą w jakimś zespole.
383 2017-10-07 22:43:42 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-07 22:44:24)
Teraz i mnie się zachciało spać. I o zgrozo mam przymus, aby jednak umyć te zęby i co robić? ???
Ulec pokusie
Nie myć
Ale wtedy będę miała w ustach czarne pieńki
Zgroza.
I o zgrozo mam przymus, aby jednak umyć te zęby i co robić? ???
Ja bym umyła.
Może będziesz się w najbliższym czasie np. CAŁOWAĆ?
387 2017-10-07 22:50:28 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-07 22:50:56)
Coraz słabiej i wolniej stukam w klawiaturę ...
Sony, pomyślałyśmy o tym samym!
luc, mnie fascynuje Twój status mistrzyni gry. Pomyślałam sobie o grze na jakimś instrumencie w pierwszej chwili, nie wiem czy właściwie.
I abyś się dobrze poczuła w tej net-kafejce, dla Ciebie piosenka:
390 2017-10-07 22:57:30 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-10-07 22:59:53)
Sony, być etatowym gitarzystą w jakimś zespole.
Spełnię Twoje marzenie:
Proszę, wybierz sobie kapelę:
Dobranoc.
EDIT
Teraz mi się odechciało spać! :lol: