rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Do popukania się po głowie?
![]()
Ale ja mówię o kobiecej rączce
Jeśli chcesz, mogę Cię stuknąć w czoło
Hahahaha! Uwielbiam Was oboje!
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 122 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Do popukania się po głowie?
![]()
Ale ja mówię o kobiecej rączce
Hahahaha! Uwielbiam Was oboje!
rh72 napisał/a:Nie, dzisiaj jedynie głupieję aby rozkręcić tą imprezę... Andrzejki...
No to rozkręcamy, ZANIM się tutaj rh na dobre rozkręci!
Pierwsza piosenka:
I see... też ją lubię... bardzo...
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Ale ja mówię o kobiecej rączce
Hahahaha!
Uwielbiam Was oboje!
![]()
A powiedz tylko, że ją bardziej to ... ugryzę Ciebie jeśli się spotkamy
Sorki... zapomniałem się... kiedy się spotkamy
I see... i tak wiemy, że jestem Twój, wróżby andrzejkowe nie kłamią
![]()
Powtarzasz to?
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:A z kim teraz rozmawiasz?
To robić, czy nie???!
Siedzieć i się zastanawiać
![]()
Możesz tak jeszcze dla pewności z kilka razy sie zapytać
To jeszcze powiedz nad czym jak już tak rządzisz deficyt też w obszarze głębszych myśli a powinny się kotłować... myśli, znaczy się
Czyli wszystko po staremu u was bo on leży, jemu leży, a ona rechocze a nazajutrz on leży ona leży, jemu stoi, a ona nie kuma
rh72 napisał/a:I see... i tak wiemy, że jestem Twój, wróżby andrzejkowe nie kłamią
![]()
Powtarzasz to?
![]()
A powiedz tylko, że ją bardziej to ... ugryzę Ciebie jeśli się spotkamy
![]()
![]()
Jabłuszko sobie ugryź. Jest taka słynna wróżba andrzejkowa z jabłkiem - z obranej skórki wyłania się litera alfabetu, na którą rozpoczyna się imię wybranka / wybranki.
Czyli wszystko po staremu u was bo on leży, jemu leży, a ona rechocze a nazajutrz on leży ona leży, jemu stoi, a ona nie kuma
Oooo... Harveyek! Widzisz, nie ma to jak po męsku! Zróbmy coś głupiego, co??
Długo coś w tych krzaczkach zabawiłeś
Harveyek
Zdjęcie pochodzi z serwisu "Ślubna alejka", jednak ja nie jestem JUŻ zainteresowana sformalizowanymi związkami.
Za dużo zamieszania z nimi.
Ale wróżby z ciasteczkami chińskimi są bardzo fajne:
PS Kto zajął łazienkę i z niej dzisiaj nie wychodzi, co?
Chciałam prysznic wziąć.
rh72 napisał/a:A powiedz tylko, że ją bardziej to ... ugryzę Ciebie jeśli się spotkamy
![]()
![]()
Jabłuszko sobie ugryź.
Jest taka słynna wróżba andrzejkowa z jabłkiem - z obranej skórki wyłania się litera alfabetu, na którą rozpoczyna się imię wybranka / wybranki.
Jabłuszko? Eeee... No nie gadaj, że Ty masz Ewa na imię
Harvey napisał/a:Czyli wszystko po staremu u was bo on leży, jemu leży, a ona rechocze a nazajutrz on leży ona leży, jemu stoi, a ona nie kuma
Harveyek
A wg tego co napisał, to Ty masz nie kumać
Zdjęcie pochodzi z serwisu "Ślubna alejka", jednak ja nie jestem JUŻ zainteresowana sformalizowanymi związkami.
![]()
![]()
Chciałam prysznic wziąć.
Prysznic zdemolował Harvey
Harvey napisał/a:Czyli wszystko po staremu u was bo on leży, jemu leży, a ona rechocze a nazajutrz on leży ona leży, jemu stoi, a ona nie kuma
Harveyek
Koala liście wyżarła i trzeba było kombinować
Jabłuszko? Eeee... No nie gadaj, że Ty masz Ewa na imię
![]()
Eeee ... Nie ... Ale pozwolisz, że nie będę się już bardziej "obnażać" na forum.
![]()
![]()
Chciałam prysznic wziąć.
Idę do wanny... więc koniec miłości! A swoją połówkę już wypiłem i mi się humor poprawił od razu!
SonyXperia napisał/a:Harvey napisał/a:Czyli wszystko po staremu u was bo on leży, jemu leży, a ona rechocze a nazajutrz on leży ona leży, jemu stoi, a ona nie kuma
Harveyek
A wg tego co napisał, to Ty masz nie kumać
![]()
Też się trzyma swojej wersji
Prysznic zdemolował Harvey
Nie sam
SonyXperia napisał/a:Prysznic zdemolował Harvey
Nie sam
Nie zapytam z kim, bo rh padnie w tym kącie z zazdrości
I see.. winka?
Harvey napisał/a:SonyXperia napisał/a:Prysznic zdemolował Harvey
Nie sam
Nie zapytam z kim, bo rh padnie w tym kącie z zazdrości
Sony, nie tyle padnie co się skisi
A podobno kiszonki zdrowe są, bardzo zdrowe
Może i zdrowe, ale... kwaśne takie jakieś
SonyXperia napisał/a:Harvey napisał/a:Czyli wszystko po staremu u was bo on leży, jemu leży, a ona rechocze a nazajutrz on leży ona leży, jemu stoi, a ona nie kuma
Harveyek
![]()
Koala w Warszawie "Harveyku"? (Rh rzadzisz z tym zdrobnieniem:)))(czy w Krakowie skad Ajsi jestes kurde bo zapomnialam;p lol wiem lol)
Gdzies ty poszedl pod ten krzaczek... ("bunkrow nie ma ale tez jest zajebiscie"). Jest tylko jedno wytlumaczenie. Zoo. Ale nie wiem czy w Warszawie\Krakowie macie koale.
Fajna...
...oprawa graficzna
Harvey napisał/a:SonyXperia napisał/a:Długo coś w tych krzaczkach zabawiłeś
Harveyek
![]()
Koala w Warszawie "Harveyku"? (Rh rzadzisz z tym zdrobnieniem:)))(czy w Krakowie skad Ajsi jestes kurde bo zapomnialam;p lol wiem lol)
Gdzies ty poszedl pod ten krzaczek... ("bunkrow nie ma ale tez jest zajebiscie"). Jest tylko jedno wytlumaczenie. Zoo. Ale nie wiem czy w Warszawie\Krakowie macie koale.
Nie mamy, są Żyrafy.. Dawno nie byłam..
Niezłych rozmiarów prysznic z piosenki Seleny..
Może i zdrowe, ale... kwaśne takie jakieś
![]()
Hihihi... A bo Ty chyba dobrego ogóreczka nie popróbowałaś
Vicky... dla Ciebie na święta
SonyXperia napisał/a:Może i zdrowe, ale... kwaśne takie jakieś
![]()
![]()
![]()
Jeśli chodzi o kiszone to spokojnie obejdę się smakiem
Ale jeśli ktoś ma ochotę, to proszę, rh serwuje
Niezłych rozmiarów prysznic z piosenki Seleny..
Trzeba przyznać, że wyrosła na zacną młodą kobietę
Ale Biber też wyrusł na... brzydką kobietę więc jest remis
Ela210 napisał/a:Niezłych rozmiarów prysznic z piosenki Seleny..
Trzeba przyznać, że wyrosła na zacną młodą kobietę
Ale Biber też wyrusł na... brzydką kobietę więc jest remis
moja 16 letnia córka nie zgodziłaby się z Tobą
Fajna...
...oprawa graficzna
Dżizas... Harveyek! Przypomniałeś mi coś... zrobiła hardcore tym temptation
Tragedyja...
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Może i zdrowe, ale... kwaśne takie jakieś
![]()
![]()
![]()
![]()
No i jak zwykle, smaku mi narobiłaś
moja 16 letnia córka nie zgodziłaby się z Tobą
Spoko, córce też fajne piersi urosną
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Może i zdrowe, ale... kwaśne takie jakieś
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak zestaw
to bierę
Ogóras jest... gdzie wódka?
Ela210 napisał/a:moja 16 letnia córka nie zgodziłaby się z Tobą
HARVEY!!! miałam na mysli Biebera!!
Harvey napisał/a:Ela210 napisał/a:moja 16 letnia córka nie zgodziłaby się z Tobą
HARVEY!!! miałam na mysli Biebera!!
Udam, że ja się nie domyśliłem, że Ty się nie domyśliłaś i dajmy temu spokój
hahahah erotomania wciagaaaaaa, cooo?:))) nie oszukasz natury:) kazdego wciagnie:) chyba ze jest sie zupelnie aseksualnym nie wiem nie znam osobiscie nikogo takiego. No wlasnie znacie takie osoby? W najblizszym otoczeniu?
Hej Viki! Miło znowu Cię czytać.
NIe znam osoby aseksualnej, ale wszyscy są związani ramami społecznymi więc nie wiadomo.
Ciekawe dlaczego przy spowiedzi spowiadajacy jest za ta przepierzona sciana. Jak sie spowiada, to ma byc szczery, a jak ma byc szczery, to spowiednik powinien widziec jego oczy. To by mialo sens.
Może spowiednik jest niby głosem Boga?
czy mi sie dobrze zdawalo, ze bawiac sie w ktorys sobotni weekend czytalam na forum, ze wbila na parapetowke niejaka Bella bo ja ktos zaprosil:) i co do teraz nie wiadomo kto?:) co to za podpucha byla?
Gary, czy ty na Rokse nie dzwoniles czasem?:p
Ładnie ją przywitałem na polecenie szefowej a ona znikła...
Gary Boisz się iść przez ciemny park, czy boisz się iść z barmanką przez ciemny park?
![]()
PS. Naprawdę, ładnie piszesz.
Dzięęęęęki Sony. Wszak to o Tobie i o mnie...
. Nie boję się ani parku, ani barmanki ze mną w parku. Barmanki Sony
z takimi oczami jak w tym kasku. Ciąg dalszy historii nastąpi.
W kontekście kościoła i wróżb... Dziwne, że Kościół zabrania wróżenia. Zdrugiej strony zastanawiają mnie fakty, które mogłby dowodzić, że kościól wykonuje jakieś wróżby... Znacie tekst "Pieczęć czyli jak ukraść człowiekowi duszę Niektóre praktyki religijne z punktu widzenia magii". Od razu zwracam uwagę, że podoobnie jak opowiastka o misiach może popsuć nastrój.
Sony, pełna zgoda - Koziorożce są stanowcze.
Dokładnie! I tej wersji należy sie trzymać
Tak, jak Gary swojej
Ojej... Soni, Soni! Podbiłaś mi licznik cytowań. To z kawału wiesz? Mąż otwiera szafę, tam kochanek żony, pyta "a co Pan tu robi?", "czekam na tramwaj i tej wersji będę się trzymał"
Na uparciuchów może i jest technika.. ale osoba stanowcza, jest po prostu stanowcza
I pozamiatane
Jeśli mamy tysiąc problemów i uparciuch się upiera przy swoim rozwiązniu jedengo z nich, to należy mu pozwolić działać, a samemu rozwiązywać pozostałe 999 problemów. Dzięki temu szybciej nam pójdzie. Jak uparciuch jest głuptaskiem, to jak zobaczy że ma wdrożyć swoje pomysły, to albo go przerażnie ogarnie, albo po prostu nic nie zrobi.
dziewczyny, która ma taką szafę, że jeszcze facet by się tam zmieścił ??
rh72 napisał/a:I_see_beyond napisał/a:Tia.
Oślepił mnie blask miłości.
![]()
![]()
Oślepiać nie miałem chęci
To nie pomaga w miłości - wolę taką, co widzi na oczy i nie trzeba jej prowadzić potem za rączkę. Rączka przydaje się do czegoś innego
Do popukania się po głowie?
![]()
Jak czytam te Wasze przekamarzanie się to ... ekhem... to myślę, że to niebezpieczna jazda
Nie mogę zasnąć, zbyt wiele wrażeń dzisiaj.
czy w Krakowie skad Ajsi jestes kurde bo zapomnialam;p lol wiem lol)
Rodowitą krakowianką nie jestem, jednak ostatnie kilkanaście lat spędziłam w okolicach tego pięknego miasta. Czas pokaże gdzie mnie jeszcze los rzuci.
SonyXperia napisał/a:Prysznic zdemolował Harvey
Nie sam
rh coś wspominał o rączkach. Macie szansę się zaprezentować jako złote rączki.
Prysznic w tym mieszkaniu MUSI działać :
SonyXperia napisał/a:Ale jeśli ktoś ma ochotę, to proszę, rh serwuje
![]()
Jak zestaw
to bierę
Ja też. Ale muszą to być ogórki kiszone domowe.
Takie są najlepsze! Mniam.
I see.. winka?
Chyba sobie w realu wypiję kieliszek na bezsenność - dzięki.
Z jakiego filmu ta scena pod prysznicem? aktorkę poznaję z filmu Kocha Lubi Szanuje
A jak ktoś cierpi na bezsenność polecam chomika- ożywa ok 23
Z jakiego filmu ta scena pod prysznicem?
Dobre pytanie, Elu. Nie mam pojęcia. Wstawiłam tę grafikę, bo wydała mi się zabawna. Nikt ze zgromadzonych tutaj zapewne się nie przyzna czy śpiewa pod prysznicem czy nie.
A jak ktoś cierpi na bezsenność polecam chomika- ożywa ok 23
Haha Zaczyna zapieprzać na kołowrotku
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Oślepiać nie miałem chęci
To nie pomaga w miłości - wolę taką, co widzi na oczy i nie trzeba jej prowadzić potem za rączkę. Rączka przydaje się do czegoś innego
Do popukania się po głowie?
![]()
Jak czytam te Wasze przekamarzanie się to ... ekhem... to myślę, że to niebezpieczna jazda
![]()
Eeeee... niebezpieczna? Ale w jakim sensie?
I dla kogo?
![]()
I dla kogo?![]()
Niebezpieczna w takim sensie, że ktoś komuś zasadzi ostrą szpilę, czyli "o jeden most za daleko"
.
SonyXperia napisał/a:Jak czytam te Wasze przekamarzanie się to ... ekhem... to myślę, że to niebezpieczna jazda
![]()
I dla kogo?![]()
Niebezpieczna w takim sensie, że ktoś komuś zasadzi ostrą szpilę, czyli "o jeden most za daleko"
![]()
.
Jeśli ktoś owe <przekomarzanie> odbiera choćby minimalnie osobiście, jako aluzje itp., to pewnie tak, masz rację. Jeśli zupełnie w żartach, zupełnie swobodnie, to nie, nie ma szans. A, że takie <przekomarzanie> można uznać tylko za żarty, więc nie ma tu żadnego niebiezpieczeńswta.
![]()
.
Nie na tym wątku, Gary . To netkafejka - z założenia lekka, służąca relaksowi, zabawie i wirtualnej integracji. Ostre szpile się wbija czasem, owszem, bo to internet, a zarazem forum dyskusyjne, ale nie w moim temacie.
Kłótni na imprezie nie uznaję. Przekomarzanie się, żartowanie jest ok.
100-na strona tematu.
PS Nie wiem jak załadować od nowa zawartość grafiki na androidzie. Na laptopie to ctrl+shift+r. A tu?...
Ściągnij z góry menu i powinna być okrągła strzałka tam gdzie robienie zakładek (gwiazdka).
Albo możesz wyczyścić "pamięc cache" w telefonie:
http://refreshyourcache.com/en/chrome-android/
No dobra... to będę oglądał te żartobliwe walki Sony-Rh z zapartym tchem i zaciśniętymi zębami.
Żartobliwe? Hmmmm.... Gary, zaciskaj zęby, zaciskaj...
Ona mnie jeszcze kocha!
Film to 'Łatwa dziewczyna' czyli 'Easy A' Hmmmm... I see... tłumacz się teraz
100-na strona tematu.
PS Nie wiem jak załadować od nowa zawartość grafiki na androidzie. Na laptopie to ctrl+shift+r. A tu?...
Mam już grafikę na stronę nr 300
Gary... pod Twoim postem mam reklamę e-booka '24 przykłady flirtowania - jak prowadzić interesującą rozmowę z kobietą'. Coś masz wspólnego z autorem?
Gary... pod Twoim postem mam reklamę e-booka '24 przykłady flirtowania - jak prowadzić interesującą rozmowę z kobietą'. Coś masz wspólnego z autorem?
Nie, nie -- nie znam takiej książki. A kto jest autorem? google nie pokazuje ebooka.
Taka dawna starsza przyjaciółka mi powtarzała "Kobiety podrywa się rozmawiając z nimi".
Ale co może znaczyć interesująca rozmowa? Hmm... Pewnie nie ma reguł na to. Czasem zapada milczenie, a czasem się mówi i mówi. Nie jest to kwestia mojego charakteru raczej... ani jej charakteru, ale pewnie bardziej jak te dwa charaktery ze sobą zagrają.
W realu dobrze mi się rozmawia, przez maila też super, ale przez telefon to masakra...
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 122 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024