Ja bym tak nie wrzucała wszystkich do jednego worka, ani nie mierzyła wszystkich duchownych jedną jedyną miarą.
3,641 2017-11-30 21:35:36
3,642 2017-11-30 21:36:23
czy mi sie dobrze zdawalo, ze bawiac sie w ktorys sobotni weekend czytalam na forum, ze wbila na parapetowke niejaka Bella bo ja ktos zaprosil:) i co do teraz nie wiadomo kto?:) co to za podpucha byla?
Gary, czy ty na Rokse nie dzwoniles czasem?:p
Bella? Moje drogie dziewczę... Szkoda, że chadza jeszcze realnymi drogami ale przyznaję się do autorstwa tego zaproszenia
3,643 2017-11-30 21:37:22
vicky85 napisał/a:czy mi sie dobrze zdawalo, ze bawiac sie w ktorys sobotni weekend czytalam na forum, ze wbila na parapetowke niejaka Bella bo ja ktos zaprosil:) i co do teraz nie wiadomo kto?:) co to za podpucha byla?
Gary, czy ty na Rokse nie dzwoniles czasem?:p
Bella? Moje drogie dziewczę...
Szkoda, że chadza jeszcze realnymi drogami ale przyznaję się do autorstwa tego zaproszenia
A nie mówiłam
3,644 2017-11-30 21:37:52
vicky85 napisał/a:czy mi sie dobrze zdawalo, ze bawiac sie w ktorys sobotni weekend czytalam na forum, ze wbila na parapetowke niejaka Bella bo ja ktos zaprosil:) i co do teraz nie wiadomo kto?:) co to za podpucha byla?
To rh założył sobie drugie konto tutaj i udaje, że ma fankę
I to nie jedną... a szewenaście A Bella jest fajna!
3,645 2017-11-30 21:38:43 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-30 21:40:44)
Ela210 napisał/a:Rozmawiałam z nim o życiu
Na pewno dobrze rozumie wszelkie aspekty zycia;p
rozwala mnie wypowiadanie sie ksiezy na teamty zwiazane z seksem, malzenstwem, antykoncepcja, macierzynstwem, aborcja... no chyba ze znaja je z wlasnego doswiadczenia:)
dla mnie oni sa jak zlo wcielone, mowcie sobie co chcecie, nie to ze niby ja nie jestem zepsuta:P nie naleze do takich przykladnych ludzi, ale oni sa zepsuci do kosci a do tego udaja wielce moralnych i jedynych sprawiedliwych.
a swoja droga pomogl ci w rozwiazaniu twojego zyciowego problemu?:) tak serio pytam.
Nie miałam wtedy życiowego problemu.
Ale On miał akurat otwarte horyzonty, uwierz. czesto przyjeżdżali jego koledzy z misji, też księża- jeden z nich walczył o godne życie kobiet tam, nie za pomocą kazań, ale organizował wykształecenie dziewczynkom, by nie lądowały na ulicy. Więc do wielkiego wróbla daleko mu było..
Ale dość off topa, bo zgadzam się patologii jest wiele..
Jak Trafiłaś na tę Somalię?
3,646 2017-11-30 21:39:14
SonyXperia napisał/a:vicky85 napisał/a:czy mi sie dobrze zdawalo, ze bawiac sie w ktorys sobotni weekend czytalam na forum, ze wbila na parapetowke niejaka Bella bo ja ktos zaprosil:) i co do teraz nie wiadomo kto?:) co to za podpucha byla?
To rh założył sobie drugie konto tutaj i udaje, że ma fankę
I to nie jedną... a szewenaście
A Bella jest fajna!
Tylko jakoś na imprezę nie chce z Tobą iść
3,647 2017-11-30 21:42:13
Za młoda Ja się biorę za góra, powiedzmy, 7 lat młodsze!
Hmmmm... i się nie przyznam skąd ta 7-ka
3,648 2017-11-30 21:42:34
3,649 2017-11-30 21:42:57
3,650 2017-11-30 21:44:07
Za młoda
Ja się biorę za góra, powiedzmy, 7 lat młodsze!
A na jakiego rodzaju przewagę liczysz?
3,651 2017-11-30 21:45:24
Zgadza sie! Krótki wyjazd jest zaplanowany!!
3,652 2017-11-30 21:55:07
rh72 napisał/a:Za młoda
Przewagi wszelkiego rodzaju się mszczą..
3,653 2017-11-30 21:59:51
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Za młoda
To zależy czym się chce zaimponować i czego oczekuje się w zamian...
3,654 2017-11-30 22:04:43
rh72 napisał/a:Za młoda
Ja nie liczę! Ja wiem! W moim związku podzielę się zakresem brylowania - ja towarzysko, ona w ... no, wiadomo!
3,655 2017-11-30 22:06:17
Ajsi W kwestii wróżb Andrzejkowych - liczę na Ciebie
Dziś może się nie popiszę, ale znalazłam coś takiego:
http://gry.arkanamagii.pl/wrozbyzadarmo
Zrobiłam tradycyjne "kubki" andrzejkowe i "kram z marzeniami".
Ela, ja jestem zodiakalnym Koziorożcem. Całkiem fajne rzeczy piszą w Twoich wróżbach:
Andrzejkowa aura sprzyja Ci, drogi Koziorożcu. Bardzo miło spędzisz czas, podzielisz się radością życia z najbliższymi. Samotne Koziorożce czekają miłe niespodzianki ze strony nowo poznanych osób. Powodzenia!.
3,656 2017-11-30 22:06:21
Dlatego piszę że równowagę wypracuję Jedno lepiej tu, drugie lepiej tam...
Jak na huśtawce...
3,657 2017-11-30 22:06:23
Ja nie liczę! Ja wiem!
W moim związku podzielę się zakresem brylowania - ja towarzysko, ona w ... no, wiadomo!
Uczysz się na błędach, czy wypełniasz deficyty?
3,658 2017-11-30 22:08:38
i się nie przyznam skąd ta 7-ka
Skoro już takie pogańskie andrzejkowe obrzędy tu promujemy na forum
to ta "siódemka" to zapewne "szczęśliwy numerek".
3,659 2017-11-30 22:10:31
Zrobiłam tradycyjne "kubki" andrzejkowe i "kram z marzeniami".
Ela, ja jestem zodiakalnym Koziorożcem. Całkiem fajne rzeczy piszą w Twoich wróżbach:
Andrzejkowa aura sprzyja Ci, drogi Koziorożcu. Bardzo miło spędzisz czas, podzielisz się radością życia z najbliższymi. Samotne Koziorożce czekają miłe niespodzianki ze strony nowo poznanych osób. Powodzenia!.![]()
Dzięki I see! Wielkie DZIĘKI!!! Tiaaaa... kubki zrobiłem i się wystraszyłem bo wyszło mi, że nowy rok przyniesie mi ... ślub!!! Dżizas... No to teraz musimy się poznać i ja Ci zrobię miłą niespodziankę a Ty mi...
Tylko wiesz... ja będę miał jedną przewagę, będziesz musiała nadrabiać, jak piszę, gdzie indziej
3,660 2017-11-30 22:11:46
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:
Ja nie liczę! Ja wiem!
W moim związku podzielę się zakresem brylowania - ja towarzysko, ona w ... no, wiadomo!
![]()
Jedno i drugie... All in one! Hedonizm to moje nowe motto!
3,661 2017-11-30 22:12:16
rh, mnie w kubkach wyszły duże pieniądze w Nowym Roku. Zważywszy na to, że planuję zmianę pracy, to owszem - może być nieźle płatna.
3,662 2017-11-30 22:12:39
No pasujesz do Koziorożca, mam taką przyjaciółkę.
Ja jestem zodiakalnym Strzelcem
3,663 2017-11-30 22:13:07
rh72 napisał/a:i się nie przyznam skąd ta 7-ka
Skoro już takie pogańskie andrzejkowe obrzędy tu promujemy na forum
![]()
to ta "siódemka" to zapewne "szczęśliwy numerek".
Jak mamy być już razem wg tych wróżb i horoskopów to proponuję skoncentrujmy się nad cyferkami '6' i '9' Siedem nic mi nie mówi!
3,664 2017-11-30 22:14:22
rh, mnie w kubkach wyszły duże pieniądze w Nowym Roku. Zważywszy na to, że planuję zmianę pracy, to owszem - może być nieźle płatna.
Czyli Ty dobra partia będziesz? Hmmmm... zachwalaj dalej towar, zachwalaj...
3,665 2017-11-30 22:16:30
Dzięki I see! Wielkie DZIĘKI!!! Tiaaaa... kubki zrobiłem i się wystraszyłem bo wyszło mi, że nowy rok przyniesie mi ... ślub!!!
Dżizas... No to teraz musimy się poznać i ja Ci zrobię miłą niespodziankę a Ty mi...
Tylko wiesz... ja będę miał jedną przewagę, będziesz musiała nadrabiać, jak piszę, gdzie indziej
ENIGMATYCZNIE piszesz, rh.
Ela, zapewne zatem wiesz, że Koziorożce są bardzo uparte.
3,666 2017-11-30 22:17:12 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-11-30 22:17:32)
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Ja nie liczę! Ja wiem!
![]()
Jedno i drugie... All in one!
Hedonizm to moje nowe motto!
Co byś tylko nie przedobrzył
Bo Ci się hedonizm zrymuje z gołodupizm, jak się ślubna dowie o Twoich uciechasz
3,667 2017-11-30 22:17:32
I_see_beyond napisał/a:rh, mnie w kubkach wyszły duże pieniądze w Nowym Roku. Zważywszy na to, że planuję zmianę pracy, to owszem - może być nieźle płatna.
![]()
Materialista!
3,668 2017-11-30 22:17:49
Ela - no to my nie zostaliśmy dla siebie stworzeni:
Pani Strzelec i Pan Byk
Związek tych dwojga na pewno będzie bardzo namiętny, pełen pasji i intensywny, ale najprawdopodobniej krótkotrwały. To, co jest między nimi, raczej nie wystarczy, by stworzyć trwałą relację na wiele lat czy – tym bardziej – na całe życie.
I see! No coraz lepiej, coraz lepiej!!!
Pan Byk i Pani Koziorożec
Wraz z upływem lat relacja panująca między Mężczyzną-Byk i Kobietą-Koziorożec staje się coraz bardziej dojrzała, głęboka i mądra. Żyjąc ze sobą blisko, coraz bardziej są w stanie akceptować wzajemnie swe wady i nawet poważniejsze słabości i dochodzą do rozwiązań pojawiających się na ich wspólnej drodze problemów, gdyż żadne z nich nie jest szczególnie kłótliwe, lecz oboje skłonni do ugody.
3,669 2017-11-30 22:18:50
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Uczysz się na błędach, czy wypełniasz deficyty?
![]()
Jedno i drugie... All in one!
Bo Ci się hedonizm zrymuje z gołodupizm, jak się ślubna dowie o Twoich uciechasz![]()
Eeee... nie doniesiesz na mnie! Nie ma więc boja!
3,670 2017-11-30 22:19:35
rh72 napisał/a:Dzięki I see! Wielkie DZIĘKI!!! Tiaaaa... kubki zrobiłem i się wystraszyłem bo wyszło mi, że nowy rok przyniesie mi ... ślub!!!
Dżizas... No to teraz musimy się poznać i ja Ci zrobię miłą niespodziankę a Ty mi...
Nie mówi się uparte, tylko stanowcze
3,671 2017-11-30 22:19:51
rh72 napisał/a:I_see_beyond napisał/a:rh, mnie w kubkach wyszły duże pieniądze w Nowym Roku. Zważywszy na to, że planuję zmianę pracy, to owszem - może być nieźle płatna.
![]()
Materialista!
Ale za to uzdolniony... można rzec, że wszechstronnie
3,672 2017-11-30 22:21:07
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Jedno i drugie... All in one!
Bo Ci się hedonizm zrymuje z gołodupizm, jak się ślubna dowie o Twoich uciechasz![]()
Eeee... nie doniesiesz na mnie!
Nie ma więc boja!
I do tego uprawiasz jeszcze nieostrożnizm
3,673 2017-11-30 22:22:05
rh72 napisał/a:Dzięki I see! Wielkie DZIĘKI!!! Tiaaaa... kubki zrobiłem i się wystraszyłem bo wyszło mi, że nowy rok przyniesie mi ... ślub!!!
O są! Przyjaciółka od lat jest związana z Baranem, też uparty i bardzo się z nim zaprzyjaźniłam- wspólne interesy- i wiesz, ona rządzi !
3,674 2017-11-30 22:25:12
I_see_beyond napisał/a:Ela, zapewne zatem wiesz, że Koziorożce są bardzo uparte.
O są! Przyjaciółka od lat jest związana z Baranem, też uparty i bardzo się z nim zaprzyjaźniłam- wspólne interesy- i wiesz, ona rządzi !
Sony, pełna zgoda - Koziorożce są stanowcze.
Ona rządzi?... Jakżeby inaczej!
3,675 2017-11-30 22:26:36
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Co byś tylko nie przedobrzył
Eeee... nie doniesiesz na mnie!
Nie ma więc boja!
I do tego uprawiasz jeszcze nieostrożnizm
No pewnie! Sonuś, Tobie to dam sobie żyły podciąć
(Bohaterowie)
Nikt nie pragnie być tutaj,
Nikt nie pragnie paść
(Głupcy)
Lecz nikt stąd nie odejdzie,
Plecami przy ścianie.
3,676 2017-11-30 22:27:20
I see! No coraz lepiej, coraz lepiej!!!
Wraz z upływem lat relacja panująca między Mężczyzną-Byk i Kobietą-Koziorożec staje się coraz bardziej dojrzała, głęboka i mądra. Żyjąc ze sobą blisko, coraz bardziej są w stanie akceptować wzajemnie swe wady i nawet poważniejsze słabości i dochodzą do rozwiązań pojawiających się na ich wspólnej drodze problemów, gdyż żadne z nich nie jest szczególnie kłótliwe, lecz oboje skłonni do ugody.
No popatrz, popatrz ... Coś podobnego!
Stworzeni dla siebie? ...
3,677 2017-11-30 22:27:21 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-11-30 22:27:34)
Ela210 napisał/a:I_see_beyond napisał/a:Ela, zapewne zatem wiesz, że Koziorożce są bardzo uparte.
Dokładnie! I tej wersji należy sie trzymać Tak, jak Gary swojej
3,678 2017-11-30 22:27:50
Ela210 napisał/a:I_see_beyond napisał/a:Ela, zapewne zatem wiesz, że Koziorożce są bardzo uparte.
Ona rządzi?...
Jakżeby inaczej!
Rządzi, rządzi, to wyjątkowo uparty typ!
A Ile razy chciał bym coś u niej wynegocjowała, to śmiałam sie do rozpuku, bo wiedziałam, że to niemożliwe
3,679 2017-11-30 22:28:12
Ona rządzi?...
Jakżeby inaczej!
Eeeeej! Spokój mi tu! Najpierw nauka potem rządzenie
3,680 2017-11-30 22:29:34
rh72 napisał/a:I see! No coraz lepiej, coraz lepiej!!!
Wraz z upływem lat relacja panująca między Mężczyzną-Byk i Kobietą-Koziorożec staje się coraz bardziej dojrzała, głęboka i mądra. Żyjąc ze sobą blisko, coraz bardziej są w stanie akceptować wzajemnie swe wady i nawet poważniejsze słabości i dochodzą do rozwiązań pojawiających się na ich wspólnej drodze problemów, gdyż żadne z nich nie jest szczególnie kłótliwe, lecz oboje skłonni do ugody.No popatrz, popatrz ... Coś podobnego!
No widzisz! Zakochuj się teraz!
3,681 2017-11-30 22:29:38
I_see_beyond napisał/a:Sony, pełna zgoda - Koziorożce są stanowcze.
Dokładnie! I tej wersji należy sie trzymać
Tak, jak Gary swojej
I_see_beyond napisał/a:Ela210 napisał/a:O są! Przyjaciółka od lat jest związana z Baranem, też uparty i bardzo się z nim zaprzyjaźniłam- wspólne interesy- i wiesz, ona rządzi !
Ona rządzi?...
Jakżeby inaczej!
A Ile razy chciał bym coś u niej wynegocjowała, to śmiałam sie do rozpuku, bo wiedziałam, że to niemożliwe
Dziewczyny, uwielbiam Was.
rh, zatem zastanów się jeszcze.
3,682 2017-11-30 22:30:20
I_see_beyond napisał/a:Ela210 napisał/a:O są! Przyjaciółka od lat jest związana z Baranem, też uparty i bardzo się z nim zaprzyjaźniłam- wspólne interesy- i wiesz, ona rządzi !
Ona rządzi?...
Jakżeby inaczej!
Eeeeej! Spokój mi tu!
Nie pyskować! Odpowiadać tylko na pytania! Do kąta!!
3,683 2017-11-30 22:31:08 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-30 22:31:30)
Ona rządzi?...
Jakżeby inaczej!
A to negocjuj przez zaprzeczenia Jest taka technika - odwracasz jej upartość poprzez nakierowanie jej na mało istotne sprawy
Oooo... I see! Czyżbym znał technikę na uparciuchów? hmmmm...
3,684 2017-11-30 22:32:00
I_see_beyond napisał/a:rh72 napisał/a:I see! No coraz lepiej, coraz lepiej!!!
Wraz z upływem lat relacja panująca między Mężczyzną-Byk i Kobietą-Koziorożec staje się coraz bardziej dojrzała, głęboka i mądra. Żyjąc ze sobą blisko, coraz bardziej są w stanie akceptować wzajemnie swe wady i nawet poważniejsze słabości i dochodzą do rozwiązań pojawiających się na ich wspólnej drodze problemów, gdyż żadne z nich nie jest szczególnie kłótliwe, lecz oboje skłonni do ugody.No popatrz, popatrz ... Coś podobnego!
No widzisz! Zakochuj się teraz!
Tia. Oślepił mnie blask miłości.
3,685 2017-11-30 22:32:33
rh, zatem zastanów się jeszcze.
Ooooo... niewinnie zapytam: nad czym?
3,686 2017-11-30 22:33:23
Ela210 napisał/a:I_see_beyond napisał/a:Sony, pełna zgoda - Koziorożce są stanowcze.
Ona rządzi?...
Jakżeby inaczej!
A Ile razy chciał bym coś u niej wynegocjowała, to śmiałam sie do rozpuku, bo wiedziałam, że to niemożliweA to negocjuj przez zaprzeczenia
Jest taka technika - odwracasz jej upartość poprzez nakierowanie jej na mało istotne sprawy
Oooo... I see! Czyżbym znał technikę na uparciuchów? hmmmm...
Na uparciuchów może i jest technika.. ale osoba stanowcza, jest po prostu stanowcza I pozamiatane
3,687 2017-11-30 22:33:49
rh72 napisał/a:I_see_beyond napisał/a:Sony, pełna zgoda - Koziorożce są stanowcze.
Ona rządzi?...
Jakżeby inaczej!
Eeeeej! Spokój mi tu!
A nie do łóżka? To my się nie godzimy? Słyszałem, że takie są zwyczaje godowe... No chyba, że Ty z tych mniej grzecznych i tam lubisz
3,688 2017-11-30 22:35:17
I_see_beyond napisał/a:rh, zatem zastanów się jeszcze.
Najpierw mi sam coś tu na parapetówce, w moim własnym domu, proponujesz, a potem udajesz niewiniątko.
3,689 2017-11-30 22:35:31
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Eeeeej! Spokój mi tu!
A nie do łóżka? To my się nie godzimy? Słyszałem, że takie są zwyczaje godowe...
No chyba, że Ty z tych mniej grzecznych i tam lubisz
W kącie też masz siedzieć cicho i nie mamrotać pod nosem I tej wersji będziemy się trzymać
3,690 2017-11-30 22:36:02
rh72 napisał/a:No widzisz! Zakochuj się teraz!
Tia.
Oślepił mnie blask miłości.
![]()
![]()
Oślepiać nie miałem chęci To nie pomaga w miłości - wolę taką, co widzi na oczy i nie trzeba jej prowadzić potem za rączkę. Rączka przydaje się do czegoś innego
3,691 2017-11-30 22:36:08
Rafał, zmieniłeś sygnaturkę?;)
3,692 2017-11-30 22:37:09
rh72 napisał/a:I_see_beyond napisał/a:rh, zatem zastanów się jeszcze.
Najpierw mi sam coś tu na parapetówce, w moim własnym domu, proponujesz, a potem udajesz niewiniątko.
A bo mam zamiar wykorzystać drugie niewiniątko W jej własnym domu
3,693 2017-11-30 22:38:17
I_see_beyond napisał/a:rh72 napisał/a:No widzisz! Zakochuj się teraz!
Tia.
![]()
![]()
Oślepiać nie miałem chęci
To nie pomaga w miłości - wolę taką, co widzi na oczy i nie trzeba jej prowadzić potem za rączkę. Rączka przydaje się do czegoś innego
Do popukania się po głowie?
3,694 2017-11-30 22:38:47
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Nie pyskować! Odpowiadać tylko na pytania! Do kąta!!
A nie do łóżka? To my się nie godzimy? Słyszałem, że takie są zwyczaje godowe...
W kącie też masz siedzieć cicho i nie mamrotać pod nosem
I tej wersji będziemy się trzymać
Oj, Ty zawsze lubiłaś cichych facetów U Ciebie to tylko 'nie gadaj, tylko nie gadaj'... To co? Mam robić, tak?
3,695 2017-11-30 22:39:13
Eeeeej! Spokój mi tu!
![]()
Nie pyskować! Odpowiadać tylko na pytania! Do kąta!!W kącie też masz siedzieć cicho i nie mamrotać pod nosem
Sony,rh się rozpędził. Niegrzeczny chłopiec, oj niegrzeczny!
3,696 2017-11-30 22:39:43
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:A nie do łóżka? To my się nie godzimy? Słyszałem, że takie są zwyczaje godowe...
W kącie też masz siedzieć cicho i nie mamrotać pod nosem
Oj, Ty zawsze lubiłaś cichych facetów
U Ciebie to tylko 'nie gadaj, tylko nie gadaj'... To co? Mam robić, tak?
A z kim teraz rozmawiasz?
3,697 2017-11-30 22:39:57
Rafał, zmieniłeś sygnaturkę?;)
Nie, dzisiaj jedynie głupieję aby rozkręcić tą imprezę... Andrzejki...
3,698 2017-11-30 22:41:51
Ela210 napisał/a:Rafał, zmieniłeś sygnaturkę?;)
I tak to jest zadawać się z amatorami Głupieją przy robocie
3,699 2017-11-30 22:41:57
rh72 napisał/a:I_see_beyond napisał/a:Tia.
![]()
![]()
Oślepiać nie miałem chęci
To nie pomaga w miłości - wolę taką, co widzi na oczy i nie trzeba jej prowadzić potem za rączkę. Rączka przydaje się do czegoś innego
![]()
Ale ja mówię o kobiecej rączce
3,700 2017-11-30 22:43:12
SonyXperia napisał/a:Eeeeej! Spokój mi tu!
![]()
Nie pyskować! Odpowiadać tylko na pytania! Do kąta!!W kącie też masz siedzieć cicho i nie mamrotać pod nosem
Sony,rh się rozpędził.
Niegrzeczny chłopiec, oj niegrzeczny!
I see... i tak wiemy, że jestem Twój, wróżby andrzejkowe nie kłamią
3,701 2017-11-30 22:43:33
No to rozkręcamy, ZANIM się tutaj rh na dobre rozkręci!
Pierwsza piosenka:
3,702 2017-11-30 22:43:42
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Oślepiać nie miałem chęci
![]()
Ale ja mówię o kobiecej rączce
Jeśli chcesz, mogę Cię stuknąć w czoło
3,703 2017-11-30 22:44:17
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:W kącie też masz siedzieć cicho i nie mamrotać pod nosem
Oj, Ty zawsze lubiłaś cichych facetów
To robić, czy nie???!
3,704 2017-11-30 22:45:34
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Oj, Ty zawsze lubiłaś cichych facetów
To robić, czy nie???!
Siedzieć i się zastanawiać
Możesz tak jeszcze dla pewności z kilka razy sie zapytać
3,705 2017-11-30 22:45:48
rh72 napisał/a:Ela210 napisał/a:Rafał, zmieniłeś sygnaturkę?;)
I tak to jest zadawać się z amatorami
Głupieją przy robocie
![]()
Na głuptoka też może być przyjemnie! Nie narzekaj!
Już tego głuptoka przerabialiśmy i chyba Ci się podobało!