Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 50 51 52 53 54 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,316 do 3,380 z 7,913 ]

3,316

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
rh72 napisał/a:

I see... trzeba kupić... tongue Ale najgorzej będzie z tą fryzurą i tatuażami big_smile big_smile big_smile Ta koszula też jakaś zszargana ale to da się załatwić, blisko do lasu mam lol

Jakbyś potrzebował pomocy przy stylizacji "na drwala", to daj znać. Czasem coś podpowiadam facetom z KORZYŚCIĄ dla nich. wink

http://cfc.polyvoreimg.com/cgi/img-set/.sig/SyLyGAfcqJt5gzns1Ptuw/cid/148719126/id/BD-7KyOv5BGyOr-ZGhGRpA/size/c700x541.jpg

Do tego jeszcze zestaw do pielęgnacji brody i gotowe! wink

https://image.shutterstock.com/z/stock-vector-bearded-man-infographics-lumbersexual-lumberjack-361485815.jpg

Ela, Vicky , to mamy zbliżony gust. smile

Gary , a ja lubię siwe włosy u mężczyzn. Mnie się zawsze podobali starsi ode mnie faceci. Tak mam i to się nie zmieniło. Kolor włosów u mężczyzny MUSI być NATURALNY. Wtedy mi się podoba. Jeśli facet ma przyprószone włosy, to mnie się kojarzą z doświadczeniem życiowym, a więc jest to dla mnie ktoś ciekawy, ktoś, z kim mogę porozmawiać i od kogo mogę się czegoś nauczyć.

Dobranoc Wszystkim. smile

Zobacz podobne tematy :

3,317 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-11-20 23:55:48)

Ela210 napisał/a:

Nie za bardzo fajny...Taki prze rysowany...:) coś jak męska wersja blondyny z silikonami big_smile .Nie farbuj się tak smile))

Nie farbować się? Hmm... no to jak mam wyrażać kryzys wieku średniego? Kupić białe buty i obcisłe dżinsy, chodzić na danSingi wyrywać małolaty? Badać ... hmmm... jak to kolega z sąsiedniego wątku pisał ... Sexual Market Value -- SMV? Hihii... King Bruce Lee i Karate Mistrz smile smile

Ajsi napisał/a:

Jeśli facet ma przyprószone włosy, to mnie się kojarzą z doświadczeniem życiowym, a więc jest to dla mnie ktoś ciekawy, ktoś, z kim mogę porozmawiać i od kogo mogę się czegoś nauczyć.

Moja żona też tak mówi. Najgorzej jak będzie "Panie Boże! Zabrałeś możliwości, to i chęci zabierz..." smile smile

3,318 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-21 00:12:44)

Ajsi, kochana, to nie jest gust, to mój mąż tak wygląda, bardzo podobnie.. więc niech Cię wygląd nie zmyli wink
W moim guście Jaime, pisałam..

Gary, jak już musisz ten kryzys wyrażać to może coś napisz, jakąś książkę.
The Affair- serial- doskonałe dzieło o kryzysie wieku średniego Noah Sollowaya... polecam smile był pisarzem..

3,319

Ela210 napisał/a:

Ajsi, kochana, to nie jest gust, to mój mąż tak wygląda, bardzo podobnie.. więc niech Cię wygląd nie zmyli wink
W moim guście Jaime, pisałam.

Tak, tak, zorientowałam się już w poprzednim poście, który napisałaś, że chodzi o męża. wink

Zajrzę do Was jutro. Teraz wyłączam już tablet. Niestety, rano wcześnie wstaję. : /

3,320

Dobranoc Ajsi.:)
Pytanie za 100 pkt,  co jest bardziej zaraźliwe- chaos czy porządek?

3,321 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-21 00:20:22)

Ależ nic w tym trudnego, Ela... Cały porządek rzeczy sprowadza się do chaosu! tongue Więc tak samo działają i tak samo zaraźliwe... Ja bym powiedział, że entropia układu otwartego dąży do maksimum, więc to pewnie jest 'to' zaraźliwe big_smile

3,322

tongue dokonać cudu big_smile

https://img.joemonster.org/i/2017/11/demot-255-100.jpg

3,323

rh72 napisał/a:

Ależ nic w tym trudnego, Ela... Cały porządek rzeczy sprowadza się do chaosu! tongue Więc tak samo działają i tak samo zaraźliwe... Ja bym powiedział, że entropia układu otwartego dąży do maksimum, więc to pewnie jest 'to' zaraźliwe big_smile

Bo Ajsi jest taka uporzadkowana i zdyscyplinowana.. tego jej trochę zazdroszczę, serio

3,324

I z drugiej mańki tongue I nie omieszkam: lol

https://img.joemonster.org/i/2017/11/demot-255-200.jpg

3,325

hahaha:) ktoś wypróbował? jak cienka ( może wystarczy jedna ewangelia) to zadziała?

3,326

Ela210 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Bo Ajsi jest taka uporzadkowana i zdyscyplinowana.. tego jej trochę zazdroszczę, serio

Tia? I czym chcesz się zarazić? Porządkiem? big_smile Dobra... jeśli drogą kropelkową to ja poproszę chaosem lol I see... poddamy Ci się bez sprzeciwu smile

3,327

Ela210 napisał/a:

hahaha:) ktoś wypróbował? jak cienka ( może wystarczy jedna ewangelia) to zadziała?

Ale wystarczy za samą okładkę i powinno zadziałać big_smile

3,328

tak tak, jak córka była mała miała bluzeczki Hello Kitty i usłyszała od katechetki, że to zło..

3,329

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tia? I czym chcesz się zarazić? Porządkiem? big_smile Dobra... jeśli drogą kropelkową to ja poproszę chaosem lol I see... poddamy Ci się bez sprzeciwu smile

Proszę bardzo smile jak będę mieć katar, zapraszam do Krakowa smile

3,330 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-21 00:35:15)

Ela210 napisał/a:
rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Yyyyy... ale to Ty się ze mną chcesz całować? big_smile Czyżbym pierwszą wyrwał na forum i do tego, co prawda atrakcyjną, ale mężatkę!? big_smile RH rules!!! lol

PS. zima idzie, katar na 100% będzie tongue

3,331

Ja zawsze twierdziłem, że kobieta w okularach jest atrakcyjniejsza... proszę oto dowód tongue

https://img.joemonster.org/i/2017/11/demot-255-350.jpg

3,332 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-21 00:38:15)

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Yyyyy... ale to Ty się ze mną chcesz całować? big_smile Czyżbym pierwszą wyrwał na forum i do tego, co prawda atrakcyjną, ale mężatkę!? big_smile RH rules!!! lol

Droga kropelkową to na parę metrów się przenosi big_smile big_smile

3,333

Ela210 napisał/a:
rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Shit! A już kombinowałem tongue

3,334

Ale i islam się zapętla tongue big_smile

https://img.joemonster.org/i/2017/11/demot-255-520.jpg

3,335

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Shit! A już kombinowałem tongue

No widzisz, przez internet już się chaosem zarażasz wink czyli DZIAŁA smile

3,336

No nie... tylko nadzieją... big_smile Gdybyś buzi dała, to wtedy można zarazić się chaosem... bo czym innym od kobiety?! tongue big_smile

3,337

Smutne, co? sad

https://img.joemonster.org/i/2017/11/demot-255-870.jpg

3,338

Zadzwonił telefon... Ela odbiera...

-- Huh... huh... huh... -- ktoś ciężko oddycha
-- Ej Gary, Gary... co się tak czaisz?
-- F*ck! Skąd wiesz że to ja? Zepsułaś atmosferę... chciałem Was podglądać i dzwonić...

http://www.pisf.pl/cache/images/resizeCrop_720x480/files/aktualnosci/2013_10/kotki_film1.jpg

3,339

Ale doooobra! Idę spać. Na razie smile smile

3,340

Gary napisał/a:

Ale doooobra! Idę spać. Na razie smile smile

Miłych snów Agencie Smith smile

3,341 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-21 01:06:55)

na koniec dnia: Jeżeli kogoś dziś uraziłam i nie chodzi mi o Garego , to niechcący z głupoty i sorry..

Róża dla Ciebie.. Vicky

3,342

Dzień dobry,

Wstałam na 5 minut przed budzikiem. Zostawiam takie oto poranne powitanie:

https://img0.etsystatic.com/113/1/10080222/il_340x270.997382104_619e.jpg

Myślę, że miło, jeśli to pierwsza rzecz, którą się słyszy po przebudzeniu. wink

rh72 napisał/a:

I see... poddamy Ci się bez sprzeciwu smile

Ojej. wink big_smile

Ela210 napisał/a:

smile Tak jestem odbierana i tak jest. Jednak ... w moim życiu jest również miejsce na nieporządek, spontaniczność i nieco szaleństwa. wink Chodzi o proporcje. Podkreślam jednak, że ogólnie nie lubię chaosu w wielu (wszystkich ?) sferach życia. Nic dobrego jak do tej pory nie wnosił w moje życie.

Miłego dnia, Bando Puchatka. wink

3,343 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-11-21 10:33:46)

A dzisiaj co? No co? smile A dzisiaj 21 LISTOPADA ŚWIATOWY DZIEŃ ŻYCZLIWOŚCI I POZDROWIEŃ! big_smile Wszystkich Was serdecznie pozdrawiam! big_smile Dobrego dnia!

PS. i dzień zaczął się dobrze - komórka 'zawisła' na ładowarce indukcyjnej i mnie nie obudziła. Zaspałem z czystym sumieniem całą godzinę tongue Więc humor mi dopisuje.
PS1. podsłyszany tekst z rana w pracy, kolega przez telefon: 'Spokojnie Panie Benedykcie, ja sobie teraz podłubię a Pan niech idzie spać... tak minimum godzinkę, dwie... jak coś będę widział to dam znać'! Tajemniczo i wieloznacznie, co? tongue

3,344 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-21 10:52:52)

http://pobierak.jeja.pl/images/4/c/a/66445_dzis-swiatowy-dzien-zyczliwosci.jpg

smile   Dzień życzliwości? Ja chyba wytrzymam bez sarkazmu, ale nie ręczę za siebie
Obstawiam, że Rafał nie da rady big_smile

3,345

Hej! smile

Ja na chwilę. Rzeczywiście, dziś Światowy Dzień Życzliwości. Śmieję się do siebie, że Z WIEKIEM staję się coraz bardziej życzliwa i sobie i innym, a sarkazm był mi do niedawna dość bliski. wink Sarkastyczna bądź ironiczna już tylko BYWAM. wink

"Życzliwość" ma 324 synonimy:

bon ton, ceremonialność, dobre maniery, dobre wychowanie, dobry styl, dobry ton, dostojność, dworność, dworskość, dystynkcja, dżentelmeneria, elegancja, etykieta, fason, galanteria, gracja, grzeczność, kindersztuba, klasa, konduita, kultura, kultura osobista, kulturalność, kurtuazja, kurtuazyjność, maniery, nobliwość, obejście, obycie, ogłada, ozdobność, polor, posłuszeństwo, powaga, rycerskość, savoir-vivre, smak, sposób bycia, styl, styl bycia, szacowność, szarmanckość, sznyt, szyk, szykowność, światowość, takt, towarzyski szlif, ugrzecznienie, układność, ułożenie, uprzejmość, wychowanie, wykwint, wykwintność, wyrafinowanie, wyrobienie towarzyskie, wysoka kultura, wysoki poziom, wytworność, zachowanie, zadbanie, anielskość, bratnia dłoń, ciepło, czułość, dobre serce, dobro, dobroć, dobroduszność, dobrotliwość, fawor, gościnność, jowialność, koleżeńskość, kordialność, litościwość, łagodność, łaska, łaskawość, miłosierdzie, opiekuńczość, pieszczotliwość, poczciwość, prostoduszność, przychylność, przyjacielska dłoń, przyjacielskość, przyjaźń, serce, serdeczność, słodycz, sumienie, sympatia, sympatyczność, szlachetność, tkliwość, troskliwość, uczynność, urokliwość, wielkoduszność, wspaniałomyślność, wylewność, wyrozumiałość, względy, zacność, życzliwa dłoń, bezkonfliktowość, elastyczność, liberalizm, liberalność, permisywizm, pobłażanie, pobłażliwość, powściągliwość, spolegliwość, tolerancja, tolerancyjność, ustępliwość, zgodność, zrozumienie, ckliwość, delikatność, melancholia, melancholijność, miękkość, poruszenie, przejęcie, rozczulenie, rozrzewnienie, roztkliwienie, rzewność, sentymentalizm, sentymentalność, uczuciowość, wzruszenie, amikoszoneria, atencja, bezceremonialność, bliskość, familiarne stosunki, familiarność, intymność, koleżeństwo, komitywa, koneksja, konfidencja, konfidencjonalność, kumplostwo, narzeczona, panienka, pogoda, poufałość, poważanie, powiązanie, relacja, serdeczne stosunki, spoufalenie, szacunek, ukochana, umiłowana, więź, wspólnota, zażyłość, zbliżenie, związek, giętkość, harmonia, harmonijność, kompromisowość, pokojowość, ugodowość, oddanie, partnerstwo, przywiązanie, usłużność, aluzyjność, dyplomacja, dyskrecja, dyskretność, eufemizacja, finezja, finezyjność, kunsztowność, oględność, ostrożność, prostota, subtelność, taktowność, umiar, umiarkowanie, wyczucie, wymyślność, wyszukanie, ekstrawersja, ekstrawertyzm, inklinacja, namiętność, orientacja, predylekcja, preferencje, przechył, przedkładanie, sentyment, sentymenty, skłonności, sympatie, uczucie, upodobania, zamiłowania, zapatrywania, zapatrywanie, leseferyzm, litość, otwartość, wolność wyboru, współczucie, amicycja, bliskie stosunki, braterstwo, emocja, jednolitość, jednomyślność, jednorodność, jedność, kolektywność, lojalność, miłość, pokrewność, prawdziwa przyjaźń, przyjacielskie stosunki, przyjazne stosunki, psia wierność, solidarność, więzy, wzajemna życzliwość, zaangażowanie, zaprzyjaźnienie, zespołowość, zgranie, zwartość, związek przyjaźni, zżycie, afekt, dbałość, opieka, pieczołowitość, pociąg, poświęcenie, pożądanie, przytroczenie, staranie, troska, uwaga, zainteresowanie, zajęcie, altruizm, nadwrażliwość, przeczulenie, przewrażliwienie, wrażliwość, bezinteresowność, cnota, gołębie serce, ideowość, oddanie idei, ofiarność, przytulność, wielkie serce, wierność ideałom, złote serce, empatia, kares, lgnięcie, poufność, przymilanie, przypochlebianie, schlebianie, ułaskawienie, utożsamianie się, wczucie się, fory, łacha, politowanie, przyjazność, cichość, czułe słowa, czułostkowość, nastrojowość, nieszkodliwość, osobliwość, pieszczota, pobudliwość, responsywność, serdeczny stosunek, spokój, uczulenie, urok, uwrażliwienie, wdzięk, wyjątkowość, zgrabność, zjawiskowość, zmysłowość, poszanowanie, szczególne względy, wzgląd, życzliwe nastawienie, awanse, pomoc, poparcie, protekcja, przywilej, przywileje, słabość, specjalne traktowanie, uprzywilejowanie, wyjątkowe traktowanie, przyjazny stosunek, skarb, wzajemne zrozumienie, chęć, dobra wola, dobre chęci

Bądźmy życzliwi. smile Nie tylko dziś. smile

3,346

tongue  Superman miał wąsy w „Lidze Sprawiedliwych”, ale je usunięto... Ja pierdzielę, chyba najdroższe golenie świata big_smile

Po obejrzeniu najnowszej produkcji o superbohaterach z uniwersum DC Comics wiele osób zwróciło uwagę na dziwnie wyglądającą górną wargę Supermana, w którego od jakiegoś czasu wciela się Henry Cavill. Jak donoszą media związane z ruchem nerdowskim, w trakcie kręcenia filmu Cavill nosił prawdziwe wąsy, do czego zobowiązywała go umowa podpisana z twórcami szóstej części „Mission: Impossible”, w kręceniu której aktor brał równolegle udział. Taki zarost nie pasował do pochodzącego z obcej planety superbohatera, więc wąsy usunięto w postprodukcji. Prace nad komputerowym usuwaniem wąsów zajęły specom od komputerowych efektów specjalnych kilka tygodni. Spekuluje się, że e-golenie mogło kosztować twórców nawet 25 milionów dolarów

http://img.joemonster.org/images/vad/img_42485/14677b3ec3ea66aecb1f2bcfa7dcbb80.jpg

3,347 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-21 13:43:40)

Ajsi- piękne te porównania :
Skaczę w nie jak w poduszkę z puchu- i czytam w kółko smile
To dobrze, że sarkastyczna teraz tylko bywasz..  bo dla kogoś znajdzie się miejsce i się nie pokłuje. Wezmę Cię za przykład..:)

Rafał- Movember jest- zapuściłeś wąsy?
To juz jest 6 część Mission Impossible?
Najbardziej podobała mi się ta kręcona w Dubaju..

3,348

I_see_beyond napisał/a:

Hej! smile

Hej! Ależ więcej nawet... Kochajmy się... Cały czas! big_smile

3,349

vicky85 napisał/a:

A wilczysko mial jakis zabieg, nic nie wiem?

Pisał tu, że w ubiegły poniedziałek miał mieć zabieg korekty przegrody nosowej. Teraz zapewne dochodzi do siebie. Mam nadzieję, że wróci tutaj. smile

Niedawno zrobiłyśmy sobie z koleżankami "babski wieczór" przy serialu "Wataha". Można go obejrzeć na HBO GO. Jak do tej pory są 2 sezony i mnie zostały jeszcze 4 odcinki drugiego. Dobrze się to ogląda. Zostawiam utwór inspirowany serialem, w którym bardzo ładnie pokazane są Bieszczady:

W serialu zresztą też, to z "amerykańska" tzw. arena.

Byliście w Bieszczadach? Macie jakieś wspomnienia, wrażenia, historie do opowiedzenia ?

3,350

Od wczoraj jestem podglądaczem i wydzwaniaczem smile smile smile
Zmieniam obiektyw w lunecie:

https://11217-presscdn-0-50-pagely.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2012/04/spy.jpg

Będę Was lepiej widzieć.

3,351

Ela210 napisał/a:

Ela... Ja próbuję w gusta I see wpisać się jak mogę... tongue I wąsy i broda, takie na 5 mm, nie jakieś drwala tongue Takie informatyka big_smile Przyprószone siwizną... Jeszcze muszę flanelę kupić, bo koszulę w kratę mam. Potem bym się pozarażał tym jej optymizmem i uporządkowaniem smile Ale nie wiem gdzie jechać, bo pewnie nie do Krakowa. I u I see droga kropelkowa może nie będzie liczona na metry, jak u Ciebie big_smile Oooo... udało się...! Napisałem bez sarkazmu lol

3,352

Gary napisał/a:

Będę Was lepiej widzieć.

Mnie też? Cholera, ostatnio w majtkach samych po mieszkaniu latałem... tongue

3,353 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-21 13:49:34)

I_see_beyond napisał/a:
vicky85 napisał/a:

A wilczysko mial jakis zabieg, nic nie wiem?

Pisał tu, że w ubiegły poniedziałek miał mieć zabieg korekty przegrody nosowej. Teraz zapewne dochodzi do siebie. Mam nadzieję, że wróci tutaj. smile

Niedawno zrobiłyśmy sobie z koleżankami "babski wieczór" przy serialu "Wataha". Można go obejrzeć na HBO GO. Jak do tej pory są 2 sezony i mnie zostały jeszcze 4 odcinki drugiego. Dobrze się to ogląda. Zostawiam utwór inspirowany serialem, w którym bardzo ładnie pokazane są Bieszczady:

W serialu zresztą też, to z "amerykańska" tzw. arena.

Byliście w Bieszczadach? Macie jakieś wspomnienia, wrażenia, historie do opowiedzenia ?

Właśnie obejrzałałam do końca Watahę, obie części na raz smile
Bieszczady znam dobrze jeszcze z czasów gdy mieszkałam bliżej nich, w rodzinnym domu. Są Pięęęękne jesienią..
Gdy po nich wędrowałam z przyjaciółmi było to naprawdę dzikie miejsce- czssami NIKOGO nie spotykalismy przez cały dzień.

No i teraz wiem skad ten sentyment do drwali smile babski wieczór zrobił swoje..:)

3,354

@Ajsi... bajka o Bieszczadach:

12 sierpnia.

Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu, Boże jak tu pęknie. Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się śniegiem.

14 października

Bieszczady są najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. Jakie wspaniale! Jestem pewien, że to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba.

11 listopada.

Wkrótce zaczyna się sezon polowań. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś może chcieć zabić cos tak wspaniałego, jak jeleń. Mam nadzieje, że wreszcie zacznie padać śnieg.

2 grudnia

Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko było przykryte białą kołdrą. Widok jak pocztówki bożonarodzeniowej. Wyszliśmy na zewnątrz, odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę dojazdowa. Zrobiliśmy sobie świetna bitwę śnieżną (wygrałem) a potem przyjechał pług śnieżny i znowu musieliśmy odśnieżyć drogę dojazdowa. Kocham Bieszczady.

12 grudnia.

Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z droga dojazdowa. Po prostu kocham to miejsce.

19 grudnia

Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdna drogę dojazdowa nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony odśnieżaniem. Pieprzony pług śnieżny.

22 grudnia

Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Cale dłonie mam w pęcherzach od łopaty. Jestem przekonany, ze pług śnieżny czeka tuż za rogiem, dopóki nie odśnieżę drogi dojazdowej. Skurwysyn!

25 grudnia

Wesołych Pierdolonych Świat! Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak kiedyś wpadnie mi w ręce ten skurwysyn od pługu śnieżnego...przysięgam - zabije. Nie rozumiem, dlaczego nie posypia drogi solą, żeby rozpuściła to cholerstwo.

27 grudnia

Znowu to białe gówno napadało w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem nosa, z wyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał pług. Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą białego gówna. Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia piec centymetrów tej nocy. Możecie sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu?

28 grudnia

Meteorolog się mylił! Tym razem napadało osiemdziesiąt piec centymetrów tego białego cholerstwa. Teraz to nie odtają nawet do lata. Pług śnieżny ugrzązł w zaspie a ten łajdak przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! Powiedziałem mu, ze sześć już połamałem kiedy odgarniałem to gówno z mojej drogi dojazdowej, a potem ostatnią rozwaliłem o jego zakuty łeb.

4 stycznia

Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić cos do jedzenia i kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi cholerny jeleń i całkiem go rozwalił. Narobił szkód na trzy tysiące. Powinni powystrzelać te pieprzone zwierzaki. Ze tez myśliwi nie rozwalili wszystkich w sezonie!

3 maja

Zawiozłem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie, jak zardzewiał od tej pieprzonej soli, którą posypują drogi.

18 maja

Przeprowadziłem się z powrotem nad morze. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś kto ma odrobinę zdrowego rozsądku, może mieszkać na jakimś zadupiu w Bieszczadach.

3,355

hahaha , Gary.. smile
historia która opowiedziałam o delegacji kolegi włąśnie w Bieszczadach się rozegrała- nie dało się wyjechać,

A nad morzem w zimie OKROPNIE wieje smile
Miałam chłopaka z Koszalina, to wiem..

3,356

rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Hej! smile

Hej! Ależ więcej nawet... Kochajmy się... Cały czas! big_smile

rh, pasyfista z Ciebie? wink

https://cdn.vectorstock.com/i/thumb-large/29/43/make-love-not-war-lettering-vector-6912943.jpg

PS Jestem aktualnie w trasie. Jadę przez las. Zasięg jak w Bieszczadach. wink big_smile
Jeden post wysyłam kilka razy.

3,357

Ela210 napisał/a:

Miałam chłopaka z Koszalina, to wiem..

Koszalin... to miasto zawłaszczone przez kawał o lekarzu i babie... Przychodzi baba do lekarza:

-- Co Pani dolega?
-- Nie widzę z bliska...
-- A z daleka?
-- Z Koszalina...

Hhihi... smile smile
Tak jak firma Atlas zawłaszczyła bociany, albo angielski komik miasto Pcim.

3,358

rh72 napisał/a:
Gary napisał/a:

Będę Was lepiej widzieć.

Mnie też? Cholera, ostatnio w majtkach samych po mieszkaniu latałem... tongue

Zbankrutujesz na ogrzewanie, albo złapiesz katar...  No chyba że o to chodzi, by któraś ulitowała sie i przyjechała ugotować rosołek big_smile

3,359

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Ela... Ja próbuję w gusta I see wpisać się jak mogę... tongue I wąsy i broda, takie na 5 mm, nie jakieś drwala tongue Takie informatyka big_smile Przyprószone siwizną... Jeszcze muszę flanelę kupić, bo koszulę w kratę mam. Potem bym się pozarażał tym jej optymizmem i uporządkowaniem smile Ale nie wiem gdzie jechać, bo pewnie nie do Krakowa. I u I see droga kropelkowa może nie będzie liczona na metry, jak u Ciebie big_smile Oooo... udało się...! Napisałem bez sarkazmu lol

Teraz my sobie tu poromansujemy i poflirtujemy wirtualnie? wink big_smile

3,360 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-21 14:16:30)

Gary napisał/a:

https://11217-presscdn-0-50-pagely.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2012/04/spy.jpg

Będę Was lepiej widzieć.

Babciu, dlaczego masz takie wielkie oczy??? big_smile Zielone? {uwaga pytanie nie wymaga odpowiedzi}

3,361

Ajsi, A Ty jeździsz w tamte strony?

3,362

Gary napisał/a:

Będę Was lepiej widzieć.

My tu mamy stałych czytelników. big_smile A na pewno czytelniczki. big_smile

https://taholtorf.files.wordpress.com/2013/10/eye-hole.jpg

3,363

Ela210 napisał/a:

Byłam tam 2-3 razy rekreacyjnie.

Biegałam po połoninach z plecakiem i spałam w schronisku bez ciepłej wody i prądu. wink I piłam grzane wino przy ognisku. smile
Tylko wilków i niedźwiedzia nie spotkałam. wink

3,364 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-21 14:32:50)

I_see_beyond napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Byłam tam 2-3 razy rekreacyjnie.

Biegałam po połoninach z plecakiem i spałam w schronisku bez ciepłej wody i prądu. wink I piłam grzane wino przy ognisku. smile
Tylko wilków i niedźwiedzia nie spotkałam. wink

Hihihi... smile Misio na Was nie wyleciało??;)
Mam ciekawą przygodę z pogranicznikami ukraińskimi ale nie nadaje sie na forum ( nic z rzeczy które przyszły wam do głowy! smile

Ps.. A jak czytelniczki mamy to Ajsi dorzucę, że w historii brałam udział ja, przyjaciółka, pogranicznicy i 2 spotkanych nieznajomych z plecakami, którzy okazali się ........  ciag dalszy nastapi kiedyś... big_smile

3,365

Oczywiście pomyśleliśmy o seksie... a jakże? Czy ktokolwiek nie pomyślał? Ciekawe czy jest ktoś taki?

3,366

Gary , przeczytałam baśń o Bieszczadach. Dobre! big_smile Tak jest w zimie. big_smile

Przeżyłam sama dwie zimy w domu jednorodzinnym na wsi i nigdy więcej.
Od zawsze lubię duże miasta, ale nie wszystkie. Kraków pokochałam od pierwszego wejrzenia, ale zważywszy na sytuację, może wskazana będzie przeprowadzka. wink Wpadać będę w odwiedziny. smile

http://www.citygirlconfidence.com/wp-content/uploads/2012/04/CityGirl-Image1.jpg

Ja nie pomyślałam o seksie w opowieści Eli, a o przemycie. Zgadłam? wink Ci dwaj nieznajomi mężczyźni to przemytnicy alkoholu lub papierosów. wink

3,367 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-11-21 15:29:54)

Ajsi, po tym co napisałaś ostatnio, Rafał pobiegł po flanelową koszulę  smile
Gary.. masz rację smile

3,368

Nie zgadłaś...;)

3,369

znikam na chwilę smile

3,370 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-11-21 16:08:49)

Ela210 napisał/a:

Gary.. masz rację smile

Ojej... to teraz jestem ciekawy... Jak to się zaczęło, kto pierwszy dotknął... Hmmm... Serio. Fascynują mnie takie flirciki co do seksu prowadzą. (*)

Jak jest ona i on w jednym biurze to jest normalną sytuacją.
Jak ona i on są w jednej klasie to też normalne.

Ale jeśli ona i on zupełnie się nie znają, a szybko mają seks, to ciekawy jestem jak wyglądała ich "gra". smile smile

Chyba Ela nie jesteś taka grzeczna na jaką "wyglądasz"/"piszesz"... Zaraz tutaj przerwertuję święte księgi "moralność vs zdrada" i zobaczę czy byłaś obrońcą mojej prostej drogi, czy też pogromcą złego Garego... smile

(*) -- tak wiem, że nie możesz tego opowiadać na forum... spoko! rozumiem smile smile chciałem tylko powiedzieć że jestem ciekaw... smile

3,371

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Idź na całość! Idź na całość! big_smile

3,372

Gary napisał/a:

Ale jeśli ona i on zupełnie się nie znają, a szybko mają seks, to ciekawy jestem jak wyglądała ich "gra". smile smile

Śmiało wink

3,373

Gary napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Gary.. masz rację smile

Ojej... to teraz jestem ciekawy... Jak to się zaczęło, kto pierwszy dotknął... Hmmm... Serio. Fascynują mnie takie flirciki co do seksu prowadzą. (*)

Jak jest ona i on w jednym biurze to jest normalną sytuacją.
Jak ona i on są w jednej klasie to też normalne.

Wygląda na to Ela, że nie jesteś taka grzeczna na jaką "wyglądasz"/"piszesz"... Zaraz tutaj przerwertuję święte księgi "moralność vs zdrada" i zobaczę czy byłaś obrońcą mojej prostej drogi, czy też pogromcą złego Garego... smile

(*) -- tak wiem, że nie możesz tego opowiadać na forum... spoko! rozumiem smile smile chciałem tylko powiedzieć że jestem ciekaw... smile

Gary... Ela jest grzeczna! Tiaaa... Ale nie spierałbym się jak bardzo. big_smile A miałeś tam kogoś, oprócz Vicky, kto Ciebie pokochał? tongue Naiwniak! big_smile big_smile big_smile Nie, sorryyy... dzisiaj ma być życzliwie! Więc żartowniś. smile

3,374

Ela210 napisał/a:

Gary.. masz rację smile

Ale co takiego napisałam?... Aż się boję czasem INTERPRETACJI moich postów. wink

Zatem w opowieści o Bieszczadach chodziło o seks. Przynajmniej masz, Ela , dobrą anegdotę do opowiedzenia. wink smile Sama uznasz, co chcesz napisać. Bez presji z mojej strony przynajmniej, chociaż... chętnie poznałabym pointę.

Ja też miałam "przygodę" w nocy w Bieszczadach. Szukałam ... drogi do schroniska. Było ciemno, ludzi, wiadomo, wokół zero, księżyc schowany za chmurami i do dyspozycji światło z rozładowującej się komórki...

3,375

rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Idź na całość! Idź na całość! big_smile

Hehehe! big_smile Zaraz mi się rozładuje tablet od namiętnych postów na tym wątku! wink big_smile

3,376

SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

Śmiało wink

Brawurowo też, głównie szybko więc bym powiedział, że brawurowo... smile Śmiało to znaczy odważnie ale nie szybko. Brawurowo ma w sobie element szybkości tongue

PS. na szkoleniu jestem i nie mogłem tego posłuchać, mam więc nadzieję, że jest zgodne z zamysłem i ideą śmiałości big_smile

3,377 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-11-21 16:21:12)

SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

Śmiało wink

smile smile Soni, Soni... a co masz na myśli? smile smile To chyba ja teraz jestem ciekaw opowiadania Eli, a nie ja opowiadam swoje opowiadanie.

Ale wiesz... czuję że wena twórcza się zbliża, więc układam myśli do dalszego ciągu naszego opowiadania... smile smile. Wiem co napisać... potrzebuję teraz świeczki, kartki, kałamarza i pióra gęsiego...

A nas dzieli tylko ciastko... pamiętaj! smile smile I wiesz... to nie ja go mam wręczyć zgodnie z tradycją "Agenta Smitha który jest przyjacielem Garego, z którym z niejednej opresji już wyszli" smile smile Hihihi...

A miałeś tam kogoś, oprócz Vicky, kto Ciebie pokochał? tongue Naiwniak! big_smile big_smile big_smile Nie, sorryyy... dzisiaj ma być życzliwie! Więc żartowniś. smile

Nieeee... nikt nie popierał chodzenia prostymi drogami.

3,378

Ela210 napisał/a:

znikam na chwilę smile

@Ela podkręca napięcie w swoim opowiadaniu... wink

Mnie chwilowo wena opuściła. Natomiast chętnie Was poczytam. smile

3,379

Gary napisał/a:

A miałeś tam kogoś, oprócz Vicky, kto Ciebie pokochał? tongue Naiwniak! big_smile big_smile big_smile Nie, sorryyy... dzisiaj ma być życzliwie! Więc żartowniś. smile

Nieeee... nikt nie popierał chodzenia prostymi drogami.

Hihihihi big_smile Gary, może nikt nie chciał w te Twoje góry iść i je przejść! tongue Przecież to nie Bieszczady lol

3,380

rh72 napisał/a:

Hihihihi big_smile Gary, może nikt nie chciał w te Twoje góry iść i je przejść! tongue Przecież to nie Bieszczady lol

No właśnie... i musiałem tam odpowiadać, bo to mój wątek, a byłem zmęczony udzielaniem tych samych odpowiedzi dla coraz to nowych osób...

http://www.fubiz.net/wp-content/uploads/2013/02/The-Old-Samurai6.png

Ale Viki ochoczo pomagała... taka wirutalna przygoda i prostowanie mózgu...

https://dncache-mauganscorp.netdna-ssl.com/thumbseg/2072/2072279-bigthumbnail.jpg

Posty [ 3,316 do 3,380 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 50 51 52 53 54 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024