Chopin się już nie obroni, nie potwierdzi ani nie zaprzeczy, ale jak wpiszesz na yt samo "Mariage d' amor" to wyświetli się cała lista wykonawców tego utworu.
Nie zmienia to faktu, że utwór jest piękny. Mnie wzrusza czasem do łez.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)
Strony Poprzednia 1 … 118 119 120 121 122 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chopin się już nie obroni, nie potwierdzi ani nie zaprzeczy, ale jak wpiszesz na yt samo "Mariage d' amor" to wyświetli się cała lista wykonawców tego utworu.
Nie zmienia to faktu, że utwór jest piękny. Mnie wzrusza czasem do łez.
Na youtube pod Spring Waltz jest oświadczenie człowieka, który wrzucił ten utwór. Już po przetłumaczeniu brzmi ono tak:
Ten utwór znany jest również jako Mariage D'amoure autorstwa Paula de Senneville. "Chopin - Spring Waltz" to tylko pseudonim. Chopin nie napisał tego utworu. Przesłałem ten utwór, kiedy ja, tak jak ty, nie wiedziałeś, że utwór ten nie jest autorstwa Chopina! Ale ... Niestety, jeśli zmienię nazwę tego filmu na prawidłową, inne filmy o nazwie "Chopin Spring Waltz" staną na szczycie (są ich setki!), Więc umieszczam to zastrzeżenie na szczycie opis najpopularniejszego wideo. Naprawdę nie chciałem wylewać dezinformacji. Naprawdę przepraszam za spowodowane niedogodności
No i mam dziewczynę
Którą?
Stara piosenka w nowym wykonaniu. Na imprezkę dobra.
Na youtube pod Spring Waltz jest oświadczenie człowieka, który wrzucił ten utwór. Już po przetłumaczeniu brzmi ono tak:
Ten utwór znany jest również jako Mariage D'amoure autorstwa Paula de Senneville. "Chopin - Spring Waltz" to tylko pseudonim. Chopin nie napisał tego utworu. Przesłałem ten utwór, kiedy ja, tak jak ty, nie wiedziałeś, że utwór ten nie jest autorstwa Chopina! Ale ... Niestety, jeśli zmienię nazwę tego filmu na prawidłową, inne filmy o nazwie "Chopin Spring Waltz" staną na szczycie (są ich setki!), Więc umieszczam to zastrzeżenie na szczycie opis najpopularniejszego wideo. Naprawdę nie chciałem wylewać dezinformacji. Naprawdę przepraszam za spowodowane niedogodności
W sieci wszystko jest możliwe.
Nawet jeden cytat jest przypisywany kilku osobom, zwłaszcza nieżyjącym, którzy nie mogą się wybronić.
Już nawet metalu Wam nie wrzucam ^^.
Uff.
Howie B jako "wkupne" na parapetówkę jednak jest jak najbardziej w porządku.
Witam cie Ajsi , wszystkiego dobrego w nowym roku
sporo wody upłyneło od naszych ostatnich pogaduch.
Cześć Astral! Kopę wirtualnych lat Ciebie nie było. Tobie też wszystkiego dobrego w nowym roku - niech się darzy!
Fajne kawałki wrzucacie. Tajemnicza , uwielbiam Organka i "Głupiego ja". Balin, ja też czasem mam tak jak Grabowski.
Harvey , well, well, well...
Pozdrawiam serdecznie resztę Ekipy!
Moja propozycja na dzisiejszy wieczór:
Harvey napisał/a:Dzisiaj troche spokojniej
![]()
Mój ukochany Chopin
i mój ulubiony utwór.
Przy okazji Twojego posta mam pytanie: jak wyświetlają się te obrazki z youtuba u nas?
Bo jak ja weszłam na post Harveya wtedy, to był tam utwór z takim smutnym gościem, co grał na skrzypcach i puściłam to do słuchania, lciało długo mi w tle, a na Chopinie skończyłam.. bo poszłam spać
A teraz widzę tam numb Linkin Parku..
Ela , u mnie jest Linkin Park "Numb".
Ela , u mnie jest Linkin Park "Numb".
To nie wiem, może mi się przyśniły te skrzypce
Przy okazji Twojego posta mam pytanie: jak wyświetlają się te obrazki z youtuba u nas?
Bo jak ja weszłam na post Harveya wtedy, to był tam utwór z takim smutnym gościem, co grał na skrzypcach i puściłam to do słuchania, lciało długo mi w tle, a na Chopinie skończyłam.. bo poszłam spać
Czasami miesza i trzeba zamknąć przeglądarkę i na nowo otworzyć, żeby było jak trzeba. Ja tak mam przynajmniej w Google Chrome.
No i rąsia złamana
faaaaaak
@Lucyfer666 - Gośkę
te blondi bym poderwał
tajemnicza75 napisał/a:Harvey napisał/a:Dzisiaj troche spokojniej
![]()
Mój ukochany Chopin
i mój ulubiony utwór.
Tak w ogóle to tam był inny utwór gdy to pisałam, ale wywarła się dyskusja czy Chopin to czy tez nie. A teraz cytujesz i widzę coś innego. Harvey namieszał .
Wie ktoś jaki to film w tle muzyki? Chętnie bym obejrzała.
Wie ktoś jaki to film w tle muzyki?
Aż do kości.
balin co zrobiłeś temu małemu w okularach?
balin co zrobiłeś temu małemu w okularach?
Wydoroślał.
Na pobudke
Na pobudke
Albo to:P. To jest ten moment, kiedy delikatnie jestem zawiedziony swoim gustem muzycznym, ale co zrobić.
PS Chyba jakiś metal trzeba będzie wrzucić niedługo i to taki z cięższych.
Za dużo dla mnie techno, ale jest ok
tajemnicza75 napisał/a:Wie ktoś jaki to film w tle muzyki?
Aż do kości.
Dzięki .
Widziałam wczoraj "Zabicie św Jelenia" - mega mocny film z Farellem i Kidman.. jedne z najlepszych zdjęć chyba w historii kina..
Elu, widziałam zwiastun i film taki właśnie mi się wydał.
Mnie się ostatnio podobała "Ballada o Busterze Scruggsie" braci Coen, których lubię i "Godless" - 1 sezon. Wild, Wild West, jednym słowem.
Dobrze się też ogląda "Grace&Grace".
No i kino "Ars" zniknęło podobno z Krakowa.
Fajne
bla bla bla... every faking time
Facet mówi: bla. Kobieta: mrau
Facet wygląda jakby miał rapować, a on śpiewa disco w polu . Na wesele jak znalazł
.
Facet wygląda jakby miał rapować, a on śpiewa disco w polu
. Na wesele jak znalazł
.
Bo to weselny zespół.
To odnośnie jutrzejszego poranka. Byle do weekendu!
Na piateczek
Na piąteczek też dobre:
a dla spragnionych mocnego słońca i gorących dziewczyn niekoniecznie zza Odry
A ja dalej skocznie. Pięknie te skrzypce grają.
Na piąteczek też dobre:
Podoba mi się
I can be soft... I can be hard...
Podoba mi się
I can be soft... I can be hard...
Mnie się najbardziej podoba... yes Boss... Takie kobiece stosowanie "znaj proporcjum mocium panie" Fredry
Tanecznie.
Hmmm.. jakoś przy tym teledysku mi się przypomniał stary dowcip: Czym się różnią piersi kobiety od kolejki elektrycznej?
Hmmm.. jakoś przy tym teledysku mi się przypomniał stary dowcip: Czym się różnią piersi kobiety od kolejki elektrycznej?
Z jakiegoś jeszcze czechosłowackiego filmu.
Ela210 napisał/a:Hmmm.. jakoś przy tym teledysku mi się przypomniał stary dowcip: Czym się różnią piersi kobiety od kolejki elektrycznej?
fakt, jeszcze z czasów gdy miałam taką kolejkę a nie miałam piersi.
Piosenka z filmu, który dziś widziałam. Dobrze się tego filmu... słuchało. Fabuła też zdała egzamin. Mnóstwo fajnej muzyki.
balin napisał/a:Ela210 napisał/a:Hmmm.. jakoś przy tym teledysku mi się przypomniał stary dowcip: Czym się różnią piersi kobiety od kolejki elektrycznej?
fakt, jeszcze z czasów gdy miałam taką kolejkę a nie miałam piersi.
Dziecinne lata niewinności. A ten film to chyba był Arabela.
A ja wjeżdżam z muzyką dla chorych głufff jak moja:), jak ktoś lubi "ciężkie" (ale nie w takim sensie jak np death metal, spokojnie) klimaty, to polecam. Gdyby dało się wołać użytkowników to bym wołał kolegę Lucyfera666
Piosenka obsłuchana, no to instrumental
Mnie się marzy Pina Colada w ciepłym kraju, bo o tej porze roku źle mrozy znoszę:
No i po rozwodzie... O k*rwa jak miło
Pączki rządzą!
@Harvey u mnie po emocjonalnym rozwodzie też ostatnio jakoś tak lepiej. A jak ochota do ataku?
Pączki rządzą!
@Harvey u mnie po emocjonalnym rozwodzie też ostatnio jakoś tak lepiej. A jak ochota do ataku?
Wczoraj mialem blizniaczki w domy, potem poznalem kolesia i z nim kebab zrobie
Samo leci, uziemiony tylko z gipsem jestem. Jutro sasiadka mnie powozi w interesach, tez sie rozwodzi... zgadnij co robie
Pączki rządzą![...]
For ever!!!
No i po rozwodzie...
I spokój.
Strony Poprzednia 1 … 118 119 120 121 122 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024