Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 109 110 111 112 113 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,151 do 7,215 z 7,913 ]

7,151

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)

No dobra, teraz poważniej, co mogą pomyśleć rodzice tej dziewczynie o rozwodniku takim jak ja? Trochę się stresuje wink Ale tylko trochę big_smile

Zobacz podobne tematy :

7,152

Harvey napisał/a:

No dobra, teraz poważniej, co mogą pomyśleć rodzice tej dziewczynie o rozwodniku takim jak ja? Trochę się stresuje wink Ale tylko trochę big_smile

Ale Ona dorosła jest?:)

7,153 Ostatnio edytowany przez Harvey (2018-11-11 15:13:53)

Ela210 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Taaak, 28 lat, ale wiesz jacy potrafią być starzy jak usłyszą rozwodnik wink

edit

W sumie... to wyj*bane mam na to big_smile

Dziena! Ela, Ciebie też sciągnę wiosną na parapetówkę u mnie wink big_smile

7,154

Ela210 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Różnie bywa, różnie się układa. Nie czuj się z tym gorzej. Zdecydowanie lepszy rozwód niż toksyczne życie. smile

7,155

Harvey napisał/a:
Ela210 napisał/a:
Harvey napisał/a:

tak poważnie, to nie sądzę, by kobiety uciekały od rozwodników, zwłaszcza bez zobowiązań.
rzecz w tym, żeś jeszcze porządnie nierozwiedziony, a Ona też ma do przetrawienia ..
Po co w ogóle rodziców w to  wciągać..hę?

7,156

BulgGirl napisał/a:
Ela210 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Różnie bywa, różnie się układa. Nie czuj się z tym gorzej. Zdecydowanie lepszy rozwód niż toksyczne życie. smile

Otóż to smile Fajna jesteś ale chyba już mam dziewczynę wink big_smile

cool

7,157

Ela210 napisał/a:
Harvey napisał/a:
Ela210 napisał/a:

tak poważnie, to nie sądzę, by kobiety uciekały od rozwodników, zwłaszcza bez zobowiązań.
rzecz w tym, żeś jeszcze porządnie nierozwiedziony, a Ona też ma do przetrawienia ..
Po co w ogóle rodziców w to  wciągać..hę?

Nie wiem, przewidujący jestem. Tak mam wink

eeetam, jest zajefajnie, idzie do mojej fryzjerki bo ma w maju wesele przyjaciolki big_smile

7,158 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-11 15:17:21)

A ona sama i jej rodzice o tym wiedzą? big_smile

7,159

SonyXperia napisał/a:

Sama mnie zapytała o fryzjerkę bo sama sobie ścina włosy. Ponoć tak można smile Nie wiem, nie znam się na tym tongue A czy rodzice wiedzą, nie wiem tongue

7,160

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Sama mnie zapytała o fryzjerkę bo sama sobie ścina włosy. Ponoć tak można smile Nie wiem, nie znam się na tym tongue A czy rodzice wiedzą, nie wiem tongue

Aha big_smile I ogłaszam was mężem i żoną big_smile Nie, ok, wszytko gra tongue

7,161

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Daj mi się najpierw rozwieść big_smile big_smile big_smile

Ale jest śliczna, przyznaj sama wink

7,162

Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Ela210 napisał/a:

cool

Hehehe. Mój facet słucha czegoś takiego. Czy to nie przerażające?

https://www.dailymotion.com/video/k3KZNvRwNYsJEM3SkWy

7,163

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Nie.
I teraz nie jęcz, że odpowiedź taka, sraka, owaka.
Niczego nie mogę przyznać.
Niestety.

7,164

BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:

cool

Całkiem niezłe big_smile

Metalowiec z niego jakiś? Kiedyś byłem smile

7,165

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie.
I teraz nie jęcz, że odpowiedź taka, sraka, owaka.
Niczego nie mogę przyznać.
Niestety.

Rób co chcesz smile Twoje życie Twoje sprawy smile

7,166

Harvey napisał/a:

Czy tylko ja, czy pozostali imprezowicze tez mają problem ze zrozumieniem kierunku tej rozmowy? big_smile
Kto polewa? tongue
Zaraz go zabiję wink

7,167

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Czy tylko ja, czy pozostali imprezowicze tez mają problem ze zrozumieniem kierunku tej rozmowy? big_smile
Kto polewa? tongue
Zaraz go zabiję wink

Nosz kur** sklepy pozamykali a ja mam tylko pół wina... stacja paliw się kłania wink

7,168

Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:

cool

Całkiem niezłe big_smile

Electric Wizard - to jest "Doom Metal", nie na parapetówkę big_smile  Ale to tylko wyrywek, jedynie mały skrawek całości.

7,169 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-11-11 15:47:39)

Harvey, fajnie, że w trudnej sytuacji spotkałeś kobietę   która też ma trudne doświadczenie i 2 połamańce mogą się powspierać. Ale rozwijałabym taką znajomość powoli.. By sobie wzajemnie nie zrobić kuku..I sam się  zabezpieczaj.. big_smile

7,170

BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:

Całkiem niezłe big_smile

Electric Wizard - to jest "Doom Metal", nie na parapetówkę big_smile  Ale to tylko wyrywek, jedynie mały skrawek całości.

Mnie się podoba ale trochę za mocne dla mnie w tej chwili, pewnie wieczorem do tego wrócę smile

A teraz:

smile

7,171

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Kto polewa? tongue
Zaraz go zabiję wink

Nosz kur** sklepy pozamykali a ja mam tylko pół wina... stacja paliw się kłania wink

Delirka big_smile Niedobrze tongue

7,172

Ela210 napisał/a:

Harvey, fajnie, że w trudnej sytuacji spotkałeś kobietę  z która też ma trudne doświadczenie i 2 połamańce mogą się powspierać. Ale rozwijałabym taką znajomość powoli.. By sobie wzajemnie nie zrobić kuku..I sam się  zabezpieczaj.. big_smile

Toż wiem wink

Powoli ale na wariata wink

Tak mam big_smile big_smile big_smile

7,173

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Kto polewa? tongue
Zaraz go zabiję wink

Delirka big_smile Niedobrze tongue

Imieniny mam tongue I chlam od 2 dni ze znajomymi tongue Dzisiaj z wami smile Jutro jakąś robotę mam do zrobienia... eeeeh wink

7,174

Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:

Całkiem niezłe big_smile

Mnie się podoba ale trochę za mocne dla mnie w tej chwili, pewnie wieczorem do tego wrócę smile

A teraz:

smile

Zdecydowanie. Tylko na konkretne okazje big_smile Wolę bardziej delikatne klimaty: Nirvana, Metalica, Depeche Mode, The Doors i wiele innych.

7,175

BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:

A teraz:

smile

Zdecydowanie. Tylko na konkretne okazje big_smile Wolę bardziej delikatne klimaty: Nirvana, Metalica, Depeche Mode, The Doors i wiele innych.

No to masz:

Byłem na ich koncercie na ursynaliach wieki temu, mega kolesie big_smile

7,176 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-11 15:58:31)

Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:

A teraz:

smile

No to masz:

Byłem na ich koncercie na ursynaliach wieki temu, mega kolesie big_smile

Nie lubię Limp Bizkit za bardzo. Tak po prostu. Nie dla mnie.

Wolę Rocka, bardziej klasycznego, ale nie tylko... jest wiele wyjątków.

7,177 Ostatnio edytowany przez Harvey (2018-11-11 16:01:38)

Piosenka mi się podoba i akurat leciała wink Nie jestem fanem limpóf (tak to się pisze?) chowałem się na metalice, nirwanie, offspring, green day. Ale jestem otwarty na nową muzykę smile Nie jestem fanem niczego. Ma mi się po prostu podobać smile

No i o, teraz:

Chyba złapie gitare i powkurzam sąsiadów big_smile big_smile big_smile

7,178

Harvey napisał/a:

Piosenka mi się podoba i akurat leciała wink Nie jestem fanem limpóf (tak to się pisze?) chowałem się na metalice, nirwanie, offspring, green day. Ale jestem otwarty na nową muzykę smile Nie jestem fanem niczego. Ma mi się po prostu podobać smile

No i o, teraz:

Dobre podejście. Trzeba być otwartym na nową muzykę, ale nie każdemu wszystko się spodoba. Też lubię coś innego, nowego, ale gusta każdy ma inne. Nie krytykuję Cię smile

7,179

Harvey napisał/a:

No i o, teraz:

Dobre podejście. Trzeba być otwartym na nową muzykę, ale nie każdemu wszystko się spodoba. Też lubię coś innego, nowego, ale gusta każdy ma inne. Nie krytykuję Cię smile

7,180

BulgGirl napisał/a:

Wiem, ja Ciebie też nie. Nie jestem botem. Jestem człowiekiem z okienka wink Sztama? wink

A Gary zdradza i słucha bo ma tajemnice. Ja nie zdradzam i nie mam tajemnic. To mnie zdradzono. I mam świetną historię bo rozwaliłem system sam big_smile I jestem fajny chłopak i zasługuję na taką dziewczynę jaką jest Marta!

Prędzej czy później wink

7,181 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-11 16:15:47)

Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:

Wiem, ja Ciebie też nie. Nie jestem botem. Jestem człowiekiem z okienka wink Sztama? wink

A Gary zdradza i słucha bo ma tajemnice. Ja nie zdradzam i nie mam tajemnic. To mnie zdradzono. I mam świetną historię bo rozwaliłem system sam big_smile I jestem fajny chłopak i zasługuję na taką dziewczynę jaką jest Marta!

Prędzej czy później wink

Marta? To Twoja miłość?

7,182

No tak, poznaliśmy się w internecie jakieś 2 tygodnie temu wink

ej a masz gg? nie chce wyciągać wszystkiego na forum publicznym wink

7,183

Harvey napisał/a:

No tak, poznaliśmy się w internecie jakieś 2 tygodnie temu wink

ej a masz gg? nie chce wyciągać wszystkiego na forum publicznym wink

Niestety, nie korzystam z gg itp. Jestem tutaj, na chwilę obecną.

Z resztą, na razie masz jakiś problem z Martą. Więc wolałabym się jednak nie mieszać. Niby po co?

7,184

Chyba jednak pogram w ps'a wink

Battlefield leży i czeka big_smile

7,185 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-11 16:23:47)

Harvey napisał/a:

Chyba jednak pogram w ps'a wink

Battlefield leży i czeka big_smile

Nie widzę problemu smile Battlefield to dobra gra, chociaż sama wolę RPG lub strategie. Z FPS to Bioshocki lub Borderlands, bo inne od tych wojennych klimatów smile

7,186

Cokolwiek aby fajne smile

Wpadnę później smile

Fajnie, że wpadłaś na imprezę ale nie traktuj mnie przedmiotowo. Ja mam teraz imprezę życia big_smile

Bajoooo! big_smile wink smile

7,187

Harvey napisał/a:

Cokolwiek aby fajne smile

Wpadnę później smile

Fajnie, że wpadłaś na imprezę ale nie traktuj mnie przedmiotowo. Ja mam teraz imprezę życia big_smile

Bajoooo! big_smile wink smile

A ile masz lat? Tylko nie kłam jak Gary, bo to nie ma zupełnego sensu. Jestem tylko dla Ciebie zwykłym botem, więc kłamać nie musisz smile

7,188

34 lata, nie umiem kłamać. 23 stycznia się rozwodzę.

A Marta jest śliczna big_smile

Idę tego ps'a pomęczyć wink

7,189 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-11 17:59:52)

A ja jestem innego zdania, co do tych kłamstewek tongue

7,190 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-11 17:18:28)

Ela210 napisał/a:

Harvey, fajnie, że w trudnej sytuacji spotkałeś kobietę   która też ma trudne doświadczenie i 2 połamańce mogą się powspierać. Ale rozwijałabym taką znajomość powoli.. By sobie wzajemnie nie zrobić kuku..I sam się  zabezpieczaj.. big_smile

Ja mam niby trudne doświadczenie? A może mój własny bot na tym forum big_smile  Zazdrość czy coś innego? Harvey, czy to te Twoje niby "wirtualne znajomości" się właśnie odezwały, które mówią, że jesteś "połamańcem"?

Masakra! 

Ela210 to toksyczna osoba. Wcale Cię nie wspiera w trudnej sytuacji. Tylko Cię dołuje takimi gadkami.

Nazwać kogoś w trudnej sytuacji "połamańcem" to tak jak by wbić komuś nóź w plecy. Straszna (i strasznie połamana i zepsuta) baba musi być...

7,191

To nie o Tobie było.. Nie wiesz o co kaman, to lepiej się nie oddzywaj .. big_smile

7,192 Ostatnio edytowany przez Harvey (2018-11-11 19:22:54)

SonyXperia napisał/a:

A ja jestem innego zdania, co do tych kłamstewek tongue

Wiem, troszeczkę nakombinowałem ale to drobiazg big_smile wink

7,193

No popatrz, a innym wypomina się tutaj to i owo tongue Ładnie to tak? tongue

7,194 Ostatnio edytowany przez Harvey (2018-11-11 20:40:26)

BulgGirl napisał/a:

Ja mam niby trudne doświadczenie? A może mój własny bot na tym forum big_smile  Zazdrość czy coś innego? Harvey, czy to te Twoje niby "wirtualne znajomości" się właśnie odezwały, które mówią, że jesteś "połamańcem"?

Masakra! 

Ela210 to toksyczna osoba. Wcale Cię nie wspiera w trudnej sytuacji. Tylko Cię dołuje takimi gadkami.

Nazwać kogoś w trudnej sytuacji "połamańcem" to tak jak by wbić komuś nóź w plecy. Straszna (i strasznie połamana i zepsuta) baba musi być...

Poczekaj, nie rozpędzaj się tak. Byłem z nią (byłą) w związku 10 lat. Jestem połamany tak jak pisze. Chce odpocząć i na spokojnie poznać Martę, ona też jest po 3 letnim związku i też jest połamana.
Nie wiem czy przeżyłaś zdradę - my tak. To nas w tej chwili tylko łączy.

Przecież jej nawet nie widziałem jeszcze big_smile A zobaczę jaka jest w łóżku wink I wtedy zdecyduję big_smile A kobiety lubią seks, bardziej niż faceci, wiem z pewnego źródła wink big_smile

7,195 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-11 21:15:08)

Nie wiem czy zauważyliście, lecz Kolega Harvey zaczyna bredzić. Marty nie widział, ale mnie każe potwierdzać, że niezła z niej laska big_smile

7,196

Widziałaś ją na zdjęciu bo wysłałem Ci na watsapie.

Więc nie bredź.

7,197

Cuda normalnie big_smile

7,198

To może być dobre big_smile

smile

7,199

No i w końcu nam się Kolega przedstawił imieniem i nazwiskiem.

7,200

SonyXperia napisał/a:

Cuda normalnie big_smile

Bo cudny chłopak jestem tongue

7,201

SonyXperia napisał/a:

Nie wiem czy zauważyliście, lecz Kolega Harvey zaczyna bredzić. Marty nie widział, ale mnie każe potwierdzać, że niezła z niej laska big_smile

No ze zdjęcia przecież smile no i nie przesadzaj, w łóżku nie kazał Ci jej sprawdzać.. ? chyba..? big_smile

7,202

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Cuda normalnie big_smile

No i teraz się dobrze zastanów, czy mam potwierdzić big_smile tongue

7,203

Ela210 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

No ze zdjęcia przecież smile no i nie przesadzaj, w łóżku nie kazał Ci jej sprawdzać.. ? chyba..? big_smile

W łóżku to ja sam sprawdzę wink big_smile I nie potrzebuję do tego pomagaczy big_smile big_smile big_smile

7,204

On ma Gabriel na imię smile

7,205

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Cuda normalnie big_smile

Mnie się podoba, Tobie nie musi wink

7,206

Ela210 napisał/a:

A ja mam Harvey, Joker, Deadpool i mam imieniny wink Domyśl się sama big_smile

7,207

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Mnie się podoba, Tobie nie musi wink

Ale to już wiem, że narcyz jesteś big_smile tongue

7,208

SonyXperia napisał/a:

Ale to już wiem, że narcyz jesteś big_smile tongue

Jestem smile Przecież nie przeczę, że jest inaczej big_smile

7,209

Ela210 napisał/a:

Gabriel Macht jest przystojny.To fakt wink

7,210

Harvey napisał/a:
Ela210 napisał/a:

To pasuje do Marty.. smile

7,211

Ela210 napisał/a:
Harvey napisał/a:
Ela210 napisał/a:

To pasuje do Marty.. smile

Wiem big_smile Ona jest Hermiona big_smile Sama tak powiedziała big_smile big_smile big_smile

Będzie super... za jakiś czas wink big_smile

7,212

Marta, where are You? big_smile

7,213 Ostatnio edytowany przez Harvey (2018-11-11 21:32:01)

W domu, film ogląda tongue big_smile

Nie jestem pasożyt by nad nią siedzieć cały czas wink

big_smile big_smile big_smile

7,214

SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Gabriel Macht jest przystojny.To fakt wink

A i jej się on nie podoba... widocznie ma inny gust wink big_smile

7,215 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-11 21:38:04)

Ojejej, jaka szkoda big_smile
Zdążyła Cię juz o tym poinformować? tongue

Posty [ 7,151 do 7,215 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 109 110 111 112 113 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024