Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 108 109 110 111 112 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,086 do 7,150 z 7,913 ]

7,086

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
Ela210 napisał/a:

Może Harvey 1 wątek założysz z tymi historiami, a nie siejesz po całym forum.. smile

O, to to. I monopol żeby tam był big_smile

Zobacz podobne tematy :

7,087

santapietruszka napisał/a:

O, to to. I monopol żeby tam był big_smile

wink

7,088

A ja mam inny pomysł. Odpędzlujcie się wszyscy ode mnie.

Przyjaciół mam wielu. Obok siebie. Więc... Sony jesteś zajęta? Snake jesteś cfaniak? Pirks udajesz alfe?

Nie wkurwiać mnie.

Zajebisty jestem. Zrozumiano?

7,089 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-04 00:35:09)

big_smile tongue

7,090

Tia, dalej mieszkasz z mamą? tongue

Odpuść.

Ok?

7,091 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-04 00:49:30)

Harvey napisał/a:

Tia, dalej mieszkasz z mamą? tongue

Odpuść.

Ok?

Przeprowadziłam się do niej, kiedy zachorowała i wymagała opieki. Jakiś problem masz z tym? Lubisz wyciągać prywatne sprawy na forum publicznym? Dobrze wiedzieć z kim tak naprawdę ma się do czynienia.

7,092

7,093

Sony, przestań. Ok? Jest jakiś mętlik forumowy. Przepraszam.

7,094

I właśnie rwe 25 latkę, fajna, czarnulka wink

Do potem ziomsy wink

7,095

A dzisiaj wpadła Angelika, wczoraj Ania, przedwczoraj Kasia i z Kasią sobie dzisiaj pogawędzę. A co u was? jakieś nowości? tongue big_smile

7,096

https://bezuzyteczna.pl/static/content/b26e65b1f4415fed7f24.jpg

A my sobie na własne życzenie tak bardzo szkodzimy zdrowiu, bo 5-6 dni pod rząd wink .
Dzis otrzymałam umowę o pracę... wreszcie.
Mam tylko jedno życzenie, że jeśli to dobra praca... to obym przeszła pomyślnie okres próbny. A jeśli jednak niedobra, to lepiej żeby się szybko wydało tongue .

https://i0.wp.com/www.sukcesnaszpilkach.pl/wp-content/uploads/2015/04/0377.jpg?resize=518%2C346

7,097

Nic mądrzejszego nie przychodzi mi do głowy wink

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzLo-3yAswmfchTxLmm_D6yQHy6n3IbmjlJcZnuAZgWXAw3d8sng

7,098 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2018-11-06 19:38:38)

A ja dojrzewam po latach do zmiany stosunku wobec pracy:
https://www.blasty.pl/upload/images/large/2016/09/pierwszy-dzien-pracy-vs-po-roku-pracy_2016-09-22_09-08-10.jpg

PS Jeszcze jestem w pracy. Ukradkiem sobie zajrzałam do tematu. wink

Ci Papuasi to mądrzy ludzie są. Ech!

7,099

A mnie Kaśka wystawiła do wiatru nie wiedząc, że jest następna Angelika big_smile big_smile big_smile

Śmiechowo big_smile big_smile big_smile Księżniczka wink

7,100

A Kaśka przekręciła licznik, czy pozostał na poprzednim poziomie?

7,101

Gary napisał/a:

A Kaśka przekręciła licznik, czy pozostał na poprzednim poziomie?

Była zmęczona i poszła spać. Spoko, dzisiaj będzie Marta wink Albo Kaśka. Nie wiem big_smile

7,102 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-11-07 23:08:43)

I_see_beyond napisał/a:

A ja dojrzewam po latach do zmiany stosunku wobec pracy:
https://www.blasty.pl/upload/images/large/2016/09/pierwszy-dzien-pracy-vs-po-roku-pracy_2016-09-22_09-08-10.jpg

PS Jeszcze jestem w pracy. Ukradkiem sobie zajrzałam do tematu. wink

Ci Papuasi to mądrzy ludzie są. Ech!

Heh skąd ja to znam wink. Tylko u mnie to nastąpiło dopiero po 6 latach. Jak na złość w tej robocie gdzie zlewam nie chcą zwolnić, niby niezadowoleni ale zwolnić nie chcą. Pewnie dlatego, ze takich jeleni jak ja to szybko nie znajdą tongue .

7,103

Ech, nie bardzo kumam o co chodzi w tych memach z robotą, piąteczkiem, urlopami. To znaczy umiejętność dedukcji wink podpowiada mi o co chodzi ale w sensie odczuć osobistych nie kumam. Z ponad 20 lat pracy przepracowałem rok na etacie i to dla picu, bo trzeba było. Ogólnie na umowy cywilnoprawne jako w sumie wolny strzelec, gdzie moją sprawą było kiedy pracę wykonam. Nikogo nie musiałem prosić o urlop, bo jak? Miałem ochotę iść na urlop, to szedłem. Urlop to de facto oznacza czas bez zarabiania smile Od paru lat mam własną działalność i w zasadzie nic to nie zmieniło, znaczy dalej jestem sobiepan. Pracuję często w soboty i niedziele. O zgrozo pracuję w zawodzie, który sobie sam wybrałem mając lat 17 i o dziwo praca, w tym zawodzie sprawia mi przyjemność i często jak się nudzę w weekend, to siadam do roboty z przyjemnością.

7,104

to ja tu tylko zostawie na wieczor:

I pogadałem z Martą wink a następna na mailu. 26 lat big_smile może być ciekawie big_smile

7,105

Snake napisał/a:

Ech, nie bardzo kumam o co chodzi w tych memach z robotą, piąteczkiem, urlopami. To znaczy umiejętność dedukcji wink podpowiada mi o co chodzi ale w sensie odczuć osobistych nie kumam.[...].

Snake, mężczyzna poważny. "Wybierz pracę, którą kochasz, a nie będziesz musiał pracować nawet przez jeden dzień w swoim życiu" wink

7,106

SonyXperia napisał/a:
Snake napisał/a:

Ech, nie bardzo kumam o co chodzi w tych memach z robotą, piąteczkiem, urlopami. To znaczy umiejętność dedukcji wink podpowiada mi o co chodzi ale w sensie odczuć osobistych nie kumam.[...].

Snake, mężczyzna poważny. "Wybierz pracę, którą kochasz, a nie będziesz musiał pracować nawet przez jeden dzień w swoim życiu" wink

Dokładnie! A ja lubię to co robię i czekam piątku bo wpada kumpel na flaszkę smile

7,107

Nowa płyta podobno wychodzi

7,108

Harvey napisał/a:

Nowa płyta podobno wychodzi

Fajne. Słowa też. ☺️

7,109

A no big_smile Mnie się też podoba wink

7,110

SonyXperia napisał/a:

"Wybierz pracę, którą kochasz, a nie będziesz musiał pracować nawet przez jeden dzień w swoim życiu" wink

Ooo! I to jest mądrość życiowa.
Dlatego namawiam moje dorastające dziecię, aby szło za tym co kocha. Nawet jeśli wróżą, że ciężko będzie z pracą, że co to za zawód i takie tam bleble. Uważam, ze jeśli będzie robić to co jest jej pasją, to znajdzie zawsze pracę, będzie się z przyjemnością rozwijać i znajdzie swój sposób na życie, bo nie będzie traktować pracy jako ciężkiej roboty, ale przyjemnosć.

7,111

Dokładnie tak! Ja pracę traktuję jako hobby ale wyszło zupełnym przypadkiem. Tak też bywa bo nie pracuję w zawodzie wink A jak jest się w czymś dobry po tylu latach to nie ma później problemów ze zmianą pracy smile Tylko mi się nie chce bo mam fajny zespół tongue

7,112 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-11-09 08:43:47)

No dobra, o gwizdek chodzi niejakiej "BulgGirl" ? ciap smile się do wszystkiego co się rusza a zwłaszcza do Garego. Rozumie ją ktoś czy tylko ja nie rozumiem jej? wink

7,113

Harvey napisał/a:

No dobra, o gwizdek chodzi niejakiej "BulgGirl" ? ... się do wszystkiego co się rusza a zwłaszcza do Garego. Rozumie ją ktoś czy tylko ja nie rozumiem jej? wink

Może trochę seksu i już dziewczyna się nawróci ze złej drogi? Napisałeś jej że jest fajna, a ona nic...
Zmieniłbyś awatara na mniej strasznego, bo ja się boję tego drapieżnego pana... a co dopiero młode dziewczyny.

7,114

Gary napisał/a:
Harvey napisał/a:

No dobra, o gwizdek chodzi niejakiej "BulgGirl" ? ... się do wszystkiego co się rusza a zwłaszcza do Garego. Rozumie ją ktoś czy tylko ja nie rozumiem jej? wink

Zmieniłbyś awatara na mniej strasznego, bo ja się boję tego drapieżnego pana... a co dopiero młode dziewczyny.

big_smile

7,115

Gary napisał/a:

Mam blizny jak Joker, jestem szczypior jak Joker, mam fajny nóż jak Joker i jestem łobuz jak Joker big_smile

A przy bliższym poznaniu jestem miły facet wink

7,116

Harvey, nie masz żadnych blizn jeszcze tylko świeżą ranę. Trza odkazić i zabandażować, a nie liczyć że jakieś Kaśki wyliżą.. Młody jesteś, zagoi się!

7,117

Mi sie zagoila, Marcie jeszcze nie. Tez jest po rozstaniu dopiero 5 miesiecy, a mial byc slub i takie tam ale pojawila sie inna wink To skomplikowane.

Na spokojnie, wiem co robie smile

7,118

Ela210 napisał/a:

Harvey, nie masz żadnych blizn jeszcze tylko świeżą ranę. Trza odkazić i zabandażować, a nie liczyć że jakieś Kaśki wyliżą.. Młody jesteś, zagoi się!

Ela, prawdą jest, że człowiek w szoku nie czuje bólu po urazie i wydaje mu się, że mu nic nie jest wink

7,119

Czym sie zatrules tym sie lecz. Polecam.

7,120

Harvey napisał/a:

Czym sie zatrules tym sie lecz. Polecam.

że też nie wpadłam na to 2 lata temu..jak tu założyłam konto..
a tak serio Harvey, to dawka też jest ważna.. smile
ale wspólne rozczarowania życiowe łączą, fakt..

7,121

Gorzej, jak okaże się, że lekarstwo było niewłaściwie dobrane wink

7,122

Najlepszym lekarstwem jest czas.
Mi pomogło.

7,123

Dla mężczyzn chyba rzucanie się w wir różnych znajomości.

7,124

SonyXperia napisał/a:

raz kozie śmierć smile

7,125

Ela210 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

raz kozie śmierć smile

Ela, problem w tym żeby to tylko raz big_smile wink

7,126

SonyXperia napisał/a:

No właśnie, męski sposób ewidentnie..

7,127

SonyXperia napisał/a:

Rzeczywiście to męskie
Ja tak próbowałam, ale mi to nie służyło ewidentnie.

7,128

SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

raz kozie śmierć smile

Ela, problem w tym żeby to tylko raz big_smile wink

no w sumie mówią jakoś tak na to- mała śmierć  czy jakoś tak z francuska... smile)

7,129

Jestem facet. Fajny facet. I mam się z tym dobrze. I tak z sąsiadem doszliśmy do piosenki na dzisiaj:

I tak. Mój statek płynie dalej i nie czeka na nikogo tongue wink big_smile

7,130

A na tą piosenkę trafiłem sam.

Więc, albo złazić mi z drogi albo przynajmniej nie przeszkadzać wink

Pozrdo sony wink Nie ładnie tak nie odpisywać tongue

7,131 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-11 13:29:25)

http://www.tojedobre.pl/demot/0_0_0_1215446652_middle.jpg

7,132

http://fifek.pl/upload/images/large/2014/05/krol_julian_powiada_2014-05-18_12-42-30.jpg

big_smile tongue

7,133

Dzwoniłem. Znalazłaś to czego szukałaś? smile

7,134

Coś w temacie dyskrecji big_smile

https://komixxy.pl/uimages/201011/1291114174_by_DaawidMKL_500.jpg

7,135

Nie wiem, nie używam, same dbajcie o zabezpieczenie tongue

7,136

Ave! wink

7,137

Ach... no właśnie dwa razy więcej słucham niż mówię... ale dyskrecja jest złotem... tak delikatnie sobie na głos pomyślę... smile

7,138 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-11 14:52:18)

Gary napisał/a:
Harvey napisał/a:

Może trochę seksu i już dziewczyna się nawróci ze złej drogi? Napisałeś jej że jest fajna, a ona nic...

Seksu z prostytutkami żonatych facetów nie popieram. Oszustwa z resztą też. Proszę nie bredź jak Piekarski na mękach.

I do tego tej manipulacji i ramy, które próbujesz narzucić innym. Tylko "Blachary/materialistki/tipsiary/solary" (ciekawe ile milionów kobiet tym komentarzem obraziłeś?) potrafią zainteresować się takim facetem. No hipokryzja totalna! Człowieku, Ty sam oszukujesz i zdradzasz swoją żonę z prostytutkami, a nazywasz inne kobiety "blacharami/materialistkami/tipsiarami/solarami"?

To kim Twoja żona jest? Materialistką? Blacharą? Typsiarą? Bo kochający mąż, by ją nie zdradzał z prostytutkami.

W głowie mi się to nie mieści.

----

Jakiś bot do mnie napisał, że fajna jestem. Już lecę, bo ma tu wirtualne "znajomości". Jesteśmy na Jowiszu? To wróćmy jednak na ziemię.

Chociaż w sumie co do Ciebie, to ma rację i sam nawet to potwierdził:

Harvey napisał/a:

Gary, pobudka. Albo sobie jaja robisz albo żyjesz na innej planecie.

7,139

Bot? Żartujesz sobie ze mnie w tej chwili?

Proszę Cię odpuść.

7,140 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-11 14:53:35)

Harvey napisał/a:

Bot? Żartujesz sobie ze mnie w tej chwili?

Proszę Cię odpuść.

Nie, kim dla mnie jesteś? Nikim. Alfabetem w okienku, który produkuje literki? Nie znam Cię. Bez urazy, ale takie są fakty.

7,141 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-11-11 14:58:48)

W temacie dyskrecji: Mamy taką Panią w okienku pocztowym na osiedlu- co na cały głos komentuje skąd są listy i paczki- masakra.. smile

BulgGirl, to cafejka..miejsce dla znajomych. Tu się wchodzi i mówi dzieńdobry i słucha czy ktoś nie ma nic przeciw.. Ja jestem na NIE jeśli chodzi o Twoje towarzystwo.. No chyba że Harvey chce..

7,142

Dokładnie, nie znasz mnie i nazywasz 'botem'. Zastanów się czasami bo literki w okienku też potrafią ranić. Ok?

Nie mam urazy. Chcesz to wrzuć fajny kawałek to sobie posłucham wink Na parapetówce jesteś przecież big_smile

7,143

Ela210 napisał/a:

W temacie dyskrecji: Mamy taką Panią w okienku pocztowym na osiedlu- co na cały głos komentuje skąd są listy i paczki- masakra.. smile

Ja tam gadam ze wszystkimi, straszny gaduła jestem wink Ale o listach nie rozpowiadam wink

Coś mocniejszego na pobudkę niektórym wink

big_smile big_smile big_smile

fakjeeeah! cool

7,144 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-11 15:02:42)

Ela210 napisał/a:

BulgGirl, to cafejka..miejsce dla znajomych. Tu się wchodzi i mówi dzieńdobry i [...]

... stawia flaszkę tongue wink

7,145 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-11 15:05:32)

Ela210 napisał/a:

BulgGirl, to cafejka..miejsce dla znajomych. Tu się wchodzi i mówi dzieńdobry i słucha czy ktoś nie ma nic przeciw.. Ja jestem na NIE jeśli chodzi o Twoje towarzystwo.. No chyba że Harvey chce..

Trudno, ja tu tylko na chwikę wpadłam, bo mnie "zaproszono", by odpowiedzieć na pytanie. Nie zależy mi na Twoim wirtualnym "towarzystwie".

Z resztą, to w końcu publiczny wątek, więc to nie Ty decydujesz.

7,146

SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:

BulgGirl, to cafejka..miejsce dla znajomych. Tu się wchodzi i mówi dzieńdobry i [...]

Albo dwie, mocną głowę mam wink big_smile

7,147

SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Pić też trzeba umieć.. smile

7,148 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-11 15:10:03)

Ela210 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:

No dobrze. Nie chcę psuć Wam zabawy tutaj.

Rozumiem.

Niech Gary odpowie w innym wątku, jakby w ogóle miał jeszcze coś do powiedzenia.

7,149

Ela210 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:

I mieć z kim wink big_smile

7,150

Ela210 napisał/a:

big_smile
Nie wylewać za kołnierz, i nie marnować.

Posty [ 7,086 do 7,150 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 108 109 110 111 112 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024