Eiko napisał/a:Ja dzis obudzilam sie z mega dolem. Ubzduralam sobie ze spi obok... mam ochote wyc. Na dodatek gdzie nie pojde slysze cos o nim... zyje jakby nigdy nic. Szczesliwy, zapisal sie do klubu pilkarskiego. Poszedl do przodu a ja mam takie mysli ze wstyd na forum mowic... jestem na skraju wykonczenia psychicznego.
Eiko,ty wiesz,że cię uwielbiam i szanuję za to przez co przechodzisz,ale pierwszy raz użyję teraz w stosunku do ciebie ostrych słów,bo delikatne ostatnio na ciebie nie działają.Czy ty naprawdę wolisz skupiać się na kretynie,który zrobił ci tyle złego,że już więcej się nie dało niż na dziecku,rodzinie,przyjaciołach?To jest egoizm z twojej strony.Tak Eiko,to jest egoizm względem twojej córki.Skupiasz się na jakimś frajerze,jego życiu i dowalasz sobie tym psychicznie,a jesteś w ciąży i odbija się to na dziecku.Czy twój toksyczny ex jest ważniejszy niż dziecko?Serio?...Zostaw go,zostaw go w końcu.Jesteś ty,dziecko i osoby,które cię kochają.Oderwij się w końcu od człowieka,który nie jest za grosz ciebie wart.
Zgadzam sie z Toba w 100% to samo pozniej pomyslalam. Staram sie szybko przeganiac zle mysli. Cale szczescie trwaja krotko, choc sa bardzo intensywne. Mysle sobie byle do wrzesnia jak juz bedzie moja malutka ze mna. Podejrzewam ze u mnie odzywa sie dodatkowo stres rozwodem, bo to tuz tuz...
Dziewczyny maja racje..Edyszka mimo ze mozesz tak o sobie nie myslec jestes silna i twardo stapasz po ziemi