Jak odzyskać jego uwagę. Co napisać by zacząć rozmawiać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odzyskać jego uwagę. Co napisać by zacząć rozmawiać

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 105 z 105 ]

66

Odp: Jak odzyskać jego uwagę. Co napisać by zacząć rozmawiać
ósemka napisał/a:
ona.kobieta31 napisał/a:

Im bardziej go zaatakuje, tym bardziej do niego to nie dotrze. Myślę, żeby w spokojny sposób dać mu do zrozumienia, że nie godzę się na takie traktowanie/ kończenie znajomości.

Wiesz, co ja myślę, że on ma  gdzieś, na co Ty się godzisz, a na co nie.

Miał możliwość i ją wykorzystał, a to, co Ty teraz sobie myślisz - to Twój problem.

Z doświadczenia  wiem, że psycholom niczego się nie tłumaczy  - bo się nie da - oni zawsze i tak winą obarczą innych.
Im więcej tłumaczysz, tym większą pożywkę dla niego stanowisz. Czy myślisz, że on nie wie, co zrobił? - wie doskonale - wie, że się zaangażowałaś i świadomie Cię rani milczeniem.
Wiesz dlaczego z takim facetem  nic nigdy nie wychodzi, ponieważ nic nie wyjdzie tam, gdzie nie ma miłości, a ich niezdolność do tego uczucia sprawia, że są po prostu nic nie warci. Nigdy nie wypełnisz pustki - tej czarnej, nienasyconej dziury, jaką jest dusza takiego człowieka - nie da się. Szkoda nawet energii - najlepiej zrobisz, milcząc.

A tak na marginesie, to dlaczego piszesz, że facet jest nic nie warty???? tylko dlatego, że nie chce bliższej znajomości z autorką??? poszli do łózka za obopólna zgoda, a to nie pieczętuje małżeństwa i wspólnego życia. Widocznie dla niego był to zwykły sex i nic więcej. Dla kobiety, która pokocha może być wspaniałym czułym i wiernym facetem. Tu zwyczajnie nie ma uczucia i tyle. Myślmy racjonalnie a życie będzie łatwiejsze.

Zobacz podobne tematy :

67

holka777 napisał/a:

Większość z nas uważa, że pokaże cycek, tyłek, pójdzie z facetem do łózka i już  jest wyjątkowa, jedyna i oczekuje od faceta dozgonnej miłości, j....

smile uderz w stół .. a wiadomo, co się stanie. Jeśli masz ładną pupę i ktoś na to leci, czujesz się  w ten sposób wyjatkowa/wy to nie zmieniaj tego, ale dbaj o to aby nie pojawił się celulitys  lub jakies inne dolegliwości pupy.
Widocznie tak też można myśleć - nie wiedziałam.
Ale człowiek uczy się całe życie.

68

ósemka napisał/a:
holka777 napisał/a:

Większość z nas uważa, że pokaże cycek, tyłek, pójdzie z facetem do łózka i już  jest wyjątkowa, jedyna i oczekuje od faceta dozgonnej miłości, j....

smile uderz w stół .. a wiadomo, co się stanie. Jeśli masz ładną pupę i ktoś na to leci, czujesz się  w ten sposób wyjatkowa/wy to nie zmieniaj tego, ale dbaj o to aby nie pojawił się celulitys  lub jakies inne dolegliwości pupy.

Coś sugerujesz?? tym powiedzeniem? typowe kobiece myślenie. Stać się może to, że możesz być potraktowana tylko i wyłącznie jak obiekt seksualny, jednorazowy obiekt seksualny. Zauroczenie i fascynacja szybko mijają. Własnie można tak myśleć. Ja nigdy nie miałam problemu z facetami, żadnego problemu i nigdy tego nie wykorzystywałam i nie czułam się wyjątkowa i lepsza od innych kobiet, tylko dlatego, że podobam się facetom. To puste i próżne zachowania, których nie zauważają faceci lecący tylko na tyłek. Zawsze też uważałam, że budowanie związku opiera się na partnerstwie a nie na owijaniu sobie kogoś wokół palca a z zdobywanie uczucia polega się na czym głębszym. Dlatego teraz mogę cieszyć się szczęśliwym związkiem.  Wiec proszę Cie nie ironizuj i nie zachowuj się bezczelnie w stosunku do mnie.

69

holka777 napisał/a:
ósemka napisał/a:
holka777 napisał/a:

Coś sugerujesz?? tym powiedzeniem? typowe kobiece myślenie. Stać się może to, że możesz być potraktowana tylko i wyłącznie jak obiekt seksualny, jednorazowy obiekt seksualny. Zauroczenie i fascynacja szybko mijają. Własnie można tak myśleć. Ja nigdy nie miałam problemu z facetami, żadnego problemu i nigdy tego nie wykorzystywałam i nie czułam się wyjątkowa i lepsza od innych kobiet, tylko dlatego, że podobam się facetom. To puste i próżne zachowania, których nie zauważają faceci lecący tylko na tyłek.

Nic nie sugeruje, ale wiem, że to o czym piszesz, stanowi dla ciebie problem - choć twierdzisz, że jest inaczej. I przyznam jedno - jest to puste i próżne, co piszesz.

70

ósemka napisał/a:
holka777 napisał/a:
ósemka napisał/a:

Coś sugerujesz?? tym powiedzeniem? typowe kobiece myślenie. Stać się może to, że możesz być potraktowana tylko i wyłącznie jak obiekt seksualny, jednorazowy obiekt seksualny. Zauroczenie i fascynacja szybko mijają. Własnie można tak myśleć. Ja nigdy nie miałam problemu z facetami, żadnego problemu i nigdy tego nie wykorzystywałam i nie czułam się wyjątkowa i lepsza od innych kobiet, tylko dlatego, że podobam się facetom. To puste i próżne zachowania, których nie zauważają faceci lecący tylko na tyłek.

Nic nie sugeruje, ale wiem, że to o czym piszesz, stanowi dla ciebie problem - choć twierdzisz, że jest inaczej. I przyznam jedno - jest to puste i próżne, co piszesz.

71

holka777 napisał/a:
ósemka napisał/a:
holka777 napisał/a:

Jak Ty człowieku idziesz przez życie, jeśli nie potrafisz poprawnie zinterpretować tego co czytasz. Wyrywasz słowa z kontekstu tłumaczysz jak Ci pasuje a przy okazji obrażasz wyciągając mylne wnioski.

72

Robię to celowo aby wydobyć z tłumu takich jak ty.

73

stokrotka88 napisał/a:

Kobiety, przestańcie analizować każdą pierdołę. Żaden normalny facet nie traci prawdziwego zainteresowania przez tak blachą sprawę. Przez poważne nie tracą z dnia na dzień, tylko dają wielokrotnie kolejne szansy, a Ty rozmyslasz  dniami nad jednym smsem ? To jest przecież śmieszne. Nie odzywa się, bo mu nie zależy. A Ty zaczynasz się narzucać.

Dokładnie, bez kontekstów, aspektów i przekraczania granic.... Autorka powinna sama dojść do takiego wniosku..

74

ósemka napisał/a:

Robię to celowo aby wydobyć z tłumu takich jak ty.

tak też myślałam, że bezczelność to twoje drugie ja....

75

holka777 napisał/a:

Jak Ty człowieku idziesz przez życie, .

wiesz co, kobieta do kobiety nie użyłaby nigdy takich słów -jesteś facetem, który z jakiegoś powodu nienawidzi kobiet.

76

Przyznam szczerze, że czytając Twojego posta, mam wątpliwości co do twojego rzekomego zawodu. Cały czas mam wrażenie ze macie po naście lat. Tak, są to problemy na poziomie wieku nastoletniego (chociaż i te bywają powazniejsze). "Czy on nie strzelił focha" "czy moja odpowiedź nie brzmiała jakbym strzeliła focha" "chce go owinąć sobie w okół palca" "nie chce go w moim zyciu" no kobieto! Nawet miłość nie odbiera ludziom tak rozumu, a tu mowy o miłości nawet nie było. Boli Ci zraniona duma i nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że facet najzwyczajniej w świecie nie chce mieć z Tobą kontaktu ale ponieważ Cię zna (zbyt dobrze) i wie ze łatwo nie odpuścisz tylko będziesz wiercic dziurę w brzuchu, nie mówi Ci tego wprost tylko stosuje uniki.

77

ósemka napisał/a:
holka777 napisał/a:

Jak Ty człowieku idziesz przez życie, .

wiesz co, kobieta do kobiety nie użyłaby nigdy takich słów -jesteś facetem, który z jakiegoś powodu nienawidzi kobiet.

Może skan dowodu mam ci przesłać, przeraża cie kolokwializm i konkretność?? ja nie nienawidzę ludzi i nie mam z niczym problemu, za to nie potrafię ubierać przykrej rzeczywistości w piękne i delikatne słowa.  Wszystko nad interpretujesz, jeśli mój sposób wypowiedzi cie uraził to przepraszam.

78 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-16 21:44:13)

ona.kobieta31 napisał/a:

czy warto odezwać się do faceta, który sam tego nie robi? Znamy się kilka lat, bywało rożnie, ostatni raz wznowiliśmy kontakt we wrześniu. Przez ten czas dużo się wydarzyło. Pierwszy raz poszliśmy do łóżka, czekaliśmy na to długo i było cudownie. Ostani nasz kontakt był na poczatku marca, spał u mnie, spędziliśmy cudny czas. Potem w ostatnim momencie odwołał spotkanie ( w tygodniu) tłumacząc się natłokiem pracy, na co ja się zezłościłam. Bardzo się wtedy na mnie wkurzył. Wytknął że nie będzie się dostosowywać do mojego wolnego, że mam przewidywalną pracę czego nie można powiedzieć o jego pracy. Wyjechałam potem na dłuższy czas ( 2 tyg) on milczał w tym czasie, napisałam po kilku dniach że pozdrawiam z Krakowa, on odpisał ze pozdrawia z Łodzi i koniec. Znowu cisza. Napisałam po tygodniu czy zaskoczy mnie przyjazdem ( rozmawialiśmy o tym, że jak bedzie mógł to mnie odwiedzi). On zaczął pisać, że mam urwanie głowy, musi zwalniać ludzi. Ja mu wtedy napisałam " ok, spokojnego dnia i powodzenia". Zastanawiam się czy mogło to zabrzmieć jak " foch" ? Koniec relacji? On się nie odzywa, ja zastanawiam się czy coś z tym zrobić. Czy zagadać, jeśli tak to jak...

Ja też nie lubię, kiedy ktoś strzela focha o to, że na pierwszym miejscu stawiam obowiązki zawodowe, a nie przyjemne towarzystkie spotkania z nim, i to jeszcze w tygodniu. Nie wiem, jaki to charakter pracy, ale jeśli nie jest to praca od 7 do 15 a potem finito to faceta poniekąd rozumiem. Co do zagadania. Zagadać możesz jak najbardziej, najlepiej o to co dla niego ważne, czyli o pracę. Praca wciąga, czasem wykańcza i może być prawdziwym powodem braku czasu dla innych osób, może być też doskonałą wymówką. Jak jest naprawdę my tego nie wiemy. Chcesz się dowiedzieć, to zagadaj - miło, serdecznie, z troską. Odpowiedź da Ci jakąś podpowiedź.

79

kasienka180 napisał/a:

Przyznam szczerze, że czytając Twojego posta, mam wątpliwości co do twojego rzekomego zawodu. Cały czas mam wrażenie ze macie po naście lat. Tak, są to problemy na poziomie wieku nastoletniego (chociaż i te bywają powazniejsze). "Czy on nie strzelił focha" "czy moja odpowiedź nie brzmiała jakbym strzeliła focha" "chce go owinąć sobie w okół palca" "nie chce go w moim zyciu" no kobieto! Nawet miłość nie odbiera ludziom tak rozumu, a tu mowy o miłości nawet nie było. Boli Ci zraniona duma i nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że facet najzwyczajniej w świecie nie chce mieć z Tobą kontaktu ale ponieważ Cię zna (zbyt dobrze) i wie ze łatwo nie odpuścisz tylko będziesz wiercic dziurę w brzuchu, nie mówi Ci tego wprost tylko stosuje uniki.

Mój rzekomy zawód niestety nie gwarantuje idylli we własnym życiu uczuciowym. Czy ja gdziekolwiek pisałam o miłości do niego? Nagła zmiana frontu z jego strony ogromnie mnie zdziwiła i chciałam przy pomocy obiektywnych ocen obejrzeć sobie tę sytuację. Sprawdzić czy w poczuciu innych przegięłam wytykając mu pracę. Czułam, że nie. Teraz jestem przekonana, że nie. Emocje opadły, wraca mi racjonalne myślenie. Zamknęłam definitywnie ten rozdział

80

Tu nie chodzi o idyllę w życiu uczuciowy czy jej brak, tu chodzi o te rozterki ktore sama sobie stwarzasz. Jak psychoterapeuta z takimi problemami może pomagać innym ludziom?!

81

Ja też nie lubię, kiedy ktoś strzela focha o to, że na pierwszym miejscu stawiam obowiązki zawodowe, a nie przyjemne towarzystkie spotkania z nim, i to jeszcze w tygodniu. Nie wiem, jaki to charakter pracy, ale jeśli nie jest to praca od 7 do 15 a potem finito to faceta poniekąd rozumiem. Co do zagadania. Zagadać możesz jak najbardziej, najlepiej o to co dla niego ważne, czyli o pracę. Praca wciąga, czasem wykańcza i może być prawdziwym powodem braku czasu dla innych osób, może być też doskonałą wymówką. Jak jest naprawdę my tego nie wiemy. Chcesz się dowiedzieć, to zagadaj - miło, serdecznie, z troską. Odpowiedź da Ci jakąś podpowiedź.

Pracuje dużo, jest na odpowiedzialnym stanowisku, niekiedy bardzo długo. Ma tendencje do pracoholizmu. Moja praca w porównaniu do jego jest bardzo przewidywalna, jeśli chodzi przynajmniej o godziny pracy. Pracuje trzy dni w konkretnych godzinach, akurat tamtego dnia miałam wolne. Myślę, że moja pretensja była czynnikiem spustowym. Wściekł się, jestem przekonana, że zamiast wsparcia wpędzam go w poczucie winy, że " znowu nie dał rady". Natomiast jego dalsze milczenie odbieram jako brak chęci do rozmowy o problemie i generalnie brak chęci do utrzymywania kontaktu. Minęło zbyt dużo czasu, żeby zagadać ot tak co u niego. Odpuszczam.
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedz bez obrażania mnie i nic nie wnoszących treści o moim rzekomym zawodzie i wieku, co niestety staje się sporadyczne na tym forum.

82 Ostatnio edytowany przez ona.kobieta31 (2017-04-16 22:08:35)

kasienka180 napisał/a:

Tu nie chodzi o idyllę w życiu uczuciowy czy jej brak, tu chodzi o te rozterki ktore sama sobie stwarzasz. Jak psychoterapeuta z takimi problemami może pomagać innym ludziom?!

Wyjaśniłam istotę mojego postu. To moje emocje i moje trudności. Nie masz prawa oceniać moich kompetencji po tym z czym borykam się w życiu osobistym. Jeśli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia  w temacie to nie rób tego wcale.

83

ona.kobieta31 napisał/a:

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedz bez obrażania mnie i nic nie wnoszących treści o moim rzekomym zawodzie i wieku, co niestety staje się sporadyczne na tym forum.

Tak niestety sporadyczne lol
Mama jeszcze Ci kompa nie zabrała?

84

Klio napisał/a:
ona.kobieta31 napisał/a:

Tak niestety sporadyczne lol
Mama jeszcze Ci kompa nie zabrała?

Tak Klio, Ty przodujesz smile))

85

Kompromitujesz się. Twój problem "psychoterapełty" big_smile i te babole...

86

Sporadyczny /przym./ - występujący rzadko, od czasu do czasu.
Jeśli chciałaś powiedzieć, że obrażanie i wnoszenie nic nie znaczących treści na tym forum jest coraz częstsze trzeba było powiedzieć "niestety staje się to NOTORYCZNE"

Nie wiem jak Ty, ale ja uważam że to było bardzo konstruktywne. Dziękuję, dobranoc.

87 Ostatnio edytowany przez ona.kobieta31 (2017-04-16 22:48:06)

kasienka180 napisał/a:

Jeśli chciałaś powiedzieć, że obrażanie i wnoszenie nic nie znaczących treści na tym forum jest coraz częstsze trzeba było powiedzieć "niestety staje się to NOTORYCZNE"

Nie wiem jak Ty, ale ja uważam że to było bardzo konstruktywne. Dziękuję, dobranoc.

Zgadza się, omyłkowo użyłam słowa sporadycznie. Pewnie trudno w to uwierzyć, ale rozróżniam oba.

88

kasienka180 napisał/a:

Zgadza się, omyłkowo użyłam słowa sporadycznie. Pewnie trudno w to uwierzyć, ale rozróżniam oba.

89

Ten post pokazuje skuteczność działania kobiet. Łatwiej przesiedzieć pół dnia przed monitorem, napisać 3 strony postów niż wykonać jeden telefon który zajmuje poniżej 1 minuty. Piszę o połączeniu telefonicznym a nie o skonstruowaniu telefonu. I na dodatek to pytanie "czy warto się odezwać skoro on tego nie robi", gdyby faceci mieli takie podejście to nigdy by się nie umówili z żadną kobietą.

90

Man707 napisał/a:

Ten post pokazuje skuteczność działania kobiet. Łatwiej przesiedzieć pół dnia przed monitorem, napisać 3 strony postów niż wykonać jeden telefon który zajmuje poniżej 1 minuty. Piszę o połączeniu telefonicznym a nie o skonstruowaniu telefonu. I na dodatek to pytanie "czy warto się odezwać skoro on tego nie robi", gdyby faceci mieli takie podejście to nigdy by się nie umówili z żadną kobietą.

Chyba przeczytałeś tylko sam tytuł tematu, który dręczy autorkę.
Jeśli facet nie wykazuje chęci dalszej kontynuacji spotkań i daje ku temu wyraźne sygnały, zwłaszcza po tym jak wylądowali w łóżku, raczej kobieta powinna znać granice przyzwoitości... Żeby kobiety musiały zabiegać o względy faceta i żebrać o uwagę. Świat schodzi na psy.

91

bielizna nic wiecej cos sexi to dziala a i sorki jestem chlopem i wiem co bym od moiej  pani bym pragnol dostac i ni zmarnuj tego ,

92

proboj moze ale wiem jedno troszke sexi bielizny i nogi przed nim miekna

93 Ostatnio edytowany przez ona.kobieta31 (2017-04-18 19:24:49)

holka777 napisał/a:
Man707 napisał/a:

Jeśli facet nie wykazuje chęci dalszej kontynuacji spotkań i daje ku temu wyraźne sygnały, zwłaszcza po tym jak wylądowali w łóżku, raczej kobieta powinna znać granice przyzwoitości... Żeby kobiety musiały zabiegać o względy faceta i żebrać o uwagę. Świat schodzi na psy.

Facet nie zawinął się po tym jak wylądowaliśmy w łożku. Lądujemy od kilku miesięcy. W zasadzie lądowaliśmy. Zawinął się w momencie, kiedy poza seksem doszedł wspólny weekend, kiedy powiedział, że mnie kocha i uwielbia. A potem wyszedł ode mnie, opadły mu emocje, przekalkulował sobie, że ten związek nie ma sensu, a my się angażujemy. Podkulił ogon, znalazł pretekst ( moja złość o odwołane spotkanie) i zniknął bez słowa.

94

galucharobert napisał/a:

bielizna nic wiecej cos sexi to dziala a i sorki jestem chlopem i wiem co bym od moiej  pani bym pragnol dostac i ni zmarnuj tego ,

Robercie dziękuje za rady smile)))
Jednak nie skorzystam, gdyż nie mam z nim kontaktu od marca i już mieć nie będę.

95 Ostatnio edytowany przez ósemka (2017-04-18 20:03:33)

Pomyliłam tematy.

96

holka777 napisał/a:

... Żeby kobiety musiały zabiegać o względy faceta i żebrać o uwagę. Świat schodzi na psy.

Jeżeli dla ciebie: odezwanie się = żebranie to gratuluję logiki, czy czegoś tam...

97

Holka777, czy Ty jesteś trolem? tongue

98

Man707 napisał/a:
holka777 napisał/a:

... Żeby kobiety musiały zabiegać o względy faceta i żebrać o uwagę. Świat schodzi na psy.

Jeżeli dla ciebie: odezwanie się = żebranie to gratuluję logiki, czy czegoś tam...

To ja Tobie gratuluje logiki, chyba w dżungli mieszkasz skoro tak piszesz.  Przeczytaj dokładnie o czym napisała autorka a potem możesz próbować ubliżać.

99

lukas25 napisał/a:

Holka777, czy Ty jesteś trolem? tongue

Zanim coś w ogóle napiszesz nie zapomnij pomyśleć o sobie...

100

ona.kobieta31 napisał/a:
holka777 napisał/a:
Man707 napisał/a:

Facet nie zawinął się po tym jak wylądowaliśmy w łożku. Lądujemy od kilku miesięcy. W zasadzie lądowaliśmy. Zawinął się w momencie, kiedy poza seksem doszedł wspólny weekend, kiedy powiedział, że mnie kocha i uwielbia. A potem wyszedł ode mnie, opadły mu emocje, przekalkulował sobie, że ten związek nie ma sensu, a my się angażujemy. Podkulił ogon, znalazł pretekst ( moja złość o odwołane spotkanie) i zniknął bez słowa.

Nieważne czy racz czy kilkanaście razy lądowaliście w łóżku, ważne  jak się zachował i Cie potraktował, uważam, że nie powinnaś się odzywać. Kim jest facet, który mówi, że kocha a za chwile odchodzi nie licząc się z Twoimi uczuciami.  Tutaj sexy bielizna nic nie pomoże jeśli facet nic nie chce, może zrobić wrażenie, ale na chwile. Widocznie coś zaważyło na takiej decyzji, może ma rodzinę? o której nie wiesz... Może podczas sesji to zaufanie nie było aż tak zbudowane żebyś musiała o wszystkim wiedzieć.

101

holka777 napisał/a:
Man707 napisał/a:
holka777 napisał/a:

To ja Tobie gratuluje logiki, chyba w dżungli mieszkasz skoro tak piszesz.  Przeczytaj dokładnie o czym napisała autorka a potem możesz próbować ubliżać.

Ale ja twój post skomentowałem a nie autorki. Widzę że nie radzisz sobie ze zrozumieniem.

102 Ostatnio edytowany przez holka777 (2017-05-07 16:14:59)

Man707 napisał/a:
holka777 napisał/a:
Man707 napisał/a:

Ale ja twój post skomentowałem a nie autorki. Widzę że nie radzisz sobie ze zrozumieniem.

A o czym napisałam??? rozbawiłeś mnie tą wypowiedzią, raczej Ty nie rozumiesz tego co czytasz.... Przeczytaj dokładnie wypowiedz autorki a potem możesz, próbować mi ubliżać. Jeśli tworzą się bliższe relacje miedzy kobietą a mężczyzna i do tego kobieta zaczyna emocjonalnie się angażować, a po chwili facet pozostawia ja bez słowa wyjaśnienia, a ona jeszcze zastanawia się po tym ,czy warto się odezwać, bo może jest jeszcze nadzieja... to wybacz, ale dla mnie to własnie jest żebranie o uwagę. Jeśli to jest dla Ciebie pozbawione logiki to ok... Może Ty lubisz wchodzić w pupę ludziom, którzy nie chcą Twojego towarzystwa.

103 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-07 16:25:45)

Man707 i holka777 smile Spróbuję Wam poprzeszkadzać to może się na mnie skupicie... Nicki jakieś zbliżone, co Wy z '7' macie? Wiecie, że Wy albo bardzo się lubicie albo bardzo nie...? big_smile Zaczynacie relację nazwiązyć, wiecie to? Oboje podchodzicie emocjonalnie... tongue Aż nie mogłem się opanować i musiałem Wam dogryźć big_smile big_smile big_smile Uśmiechnijcie się! Kobieta doszła już pewnie do wniosku, że facet ją zostawił i nie ma co się pchać z kontaktem...

104

rh72 napisał/a:

Man707 i holka777 smile Spróbuję Wam poprzeszkadzać to może się na mnie skupicie... Nicki jakieś zbliżone, co Wy z '7' macie? Wiecie, że Wy albo bardzo się lubicie albo bardzo nie...? big_smile Zaczynacie relację nazwiązyć, wiecie to? Oboje podchodzicie emocjonalnie... tongue Aż nie mogłem się opanować i musiałem Wam dogryźć big_smile big_smile big_smile Uśmiechnijcie się! Kobieta doszła już pewnie do wniosku, że facet ją zostawił i nie ma co się pchać z kontaktem...

Wierz mi, zwykły zbieg okoliczności i zwykła odpowiedz bez emocji.

105

ona.kobieta31 napisał/a:

Facet nie zawinął się po tym jak wylądowaliśmy w łożku. Lądujemy od kilku miesięcy. W zasadzie lądowaliśmy. Zawinął się w momencie, kiedy poza seksem doszedł wspólny weekend, kiedy powiedział, że mnie kocha i uwielbia.

A Ty co na to odpowiedziałaś? Bo może tu jest klucz do rozwiązania zagadki pt. milczenie faceta.

Posty [ 66 do 105 z 105 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odzyskać jego uwagę. Co napisać by zacząć rozmawiać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024