będzie jednak cisza! do niedzieli wypada poczekać
EDIT: hahahaha! ciekawe 'czym zraziłaś'? jak o mnie chodzi to nic 'dużego'... wiek nie ten... takie zasady żelazne / realizm....
ale inni? może jeszcze się nie dobrali do wątku?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak nie stracić głowy? powrót do randkowania
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
będzie jednak cisza! do niedzieli wypada poczekać
EDIT: hahahaha! ciekawe 'czym zraziłaś'? jak o mnie chodzi to nic 'dużego'... wiek nie ten... takie zasady żelazne / realizm....
ale inni? może jeszcze się nie dobrali do wątku?
Ok to uwaga
Ogłoszenie matrymonialne:
Pani pozna Panabez nałogów, lubiącego aktywne spędzanie czasu, wiernego, odpowiedzialnego z którym można konie kraść
są tacy?
Jak w mordę strzelił - ja.
Na pierwszej randce soczysty buziak, na drugiej seks? Zatwierdź proszę scenariusz zanim wyślesz namiary.
wpadłamnachwilę napisał/a:Ok to uwaga
Pani pozna Panabez nałogów, lubiącego aktywne spędzanie czasu, wiernego, odpowiedzialnego z którym można konie kraść
są tacy?
Na pierwszej randce soczysty buziak, na drugiej seks? Zatwierdź proszę scenariusz zanim wyślesz namiary.
Chłopie! Teraz to ja mam większe szanse... Forum czytaj... scenariusz do bani... to oczywiste bo Ty nie jesteś odpowiedzialny...
a tam koleżanka napisała wyraźnie....
uuuu Viniciuss rozczarowałeś mnie ... a takie nadzieje w Tobie pokładałam chyba inaczej rozumiemy "aktywne spędzanie czasu"
ok... next !
Viniciuss napisał/a:wpadłamnachwilę napisał/a:Ok to uwaga
są tacy?
Chłopie! Teraz to ja mam większe szanse...
Forum czytaj... scenariusz do bani... to oczywiste bo Ty nie jesteś odpowiedzialny...
a tam koleżanka napisała wyraźnie....
wysuwasz się na prowadzenie
wysuwasz się na prowadzenie
![]()
Cholera, panika! Dobrze, że z tym całowaniem to cierpliwa jesteś...
A tak na serio to lepiej mieć rzeczywiste (w realu i w wyborze) alternatywy...
a typowa kobieta tak? (Harvey, mam nadzieję, że teraz Ty docenisz)
Spijalby do sucha
Pani pozna Pana
bez nałogów, lubiącego aktywne spędzanie czasu, wiernego, odpowiedzialnego z którym można konie kraść
są tacy?
Nałogowo piję napoje energetyczne, czas spędzam aktywnie, ale jestem niewierny i nieodpowiedzialny, koni nie kradnę, ale za to skutecznie egzekwuję długi, weź wyślij zdjęcia
A, i jak masz jakieś długi, to się zgłoś, bo inaczej sam Cię znajdę i profesjonalnie zwindykuję
Panowie, to są twarde warunki, jak zrozumiałem... i nie starszyć kobiety... a wpadłamnachwilę musisz przyznać, że Harvey prowadzi... może się chłop niewinnie wsypał, ale ma 1 miejsce!
EDIT: Konie kraść? Konie kraść? A potem będzie: Rolnik szuka konia...?
wpadłamnachwilę napisał/a:Pani pozna Pana
bez nałogów, lubiącego aktywne spędzanie czasu, wiernego, odpowiedzialnego z którym można konie kraść
są tacy?
Nałogowo piję napoje energetyczne, czas spędzam aktywnie, ale jestem niewierny i nieodpowiedzialny, koni nie kradnę, ale za to skutecznie egzekwuję długi, weź wyślij zdjęcia
Uuu ... Komornik? Dwóch prawników w domu to za duzo
Za aktywne spędzanie masz 5 pkt o ile nie rozumiesz tego tak jak kolega wyżej
ale dobra jesteś caly czas w grze
Typowe 'dziel i rządź'... Kobieta rozgrywa... Aż przyjemnie popatrzeć... .... z daleka!
EDIT: kobieta prawnik... hhhmmmmm... to tak pociagające jak pani nauczycielka... w okularach... co ten facet ma?! Nakładaj okulary, będzie łatwiejszy!
Typowe 'dziel i rządź'... Kobieta rozgrywa... Aż przyjemnie popatrzeć...
.... z daleka!
EDIT: kobieta prawnik... hhhmmmmm... to tak pociagające jak pani nauczycielka... w okularach... co ten facet ma?! Nakładaj okulary, będzie łatwiejszy!
Hm to może byc to! Tylko do sądu zakładam opięte garsonki i okulary, zmienię taktykę na kolejnej randce może ulegnie kobiecie biznesu
rh72 napisał/a:Typowe 'dziel i rządź'... Kobieta rozgrywa... Aż przyjemnie popatrzeć...
.... z daleka!
Hm to może byc to! Tylko do sądu zakładam opięte garsonki i okulary, zmienię taktykę na kolejnej randce może ulegnie kobiecie biznesu
To druga drobna rada: bez garsonki... aby się nie poczuł, jak w sądzie... Chociaż, kto wie, co facet preferuje...? może w sądzie...? ale się teraz rozmarzyłem...
Popłynąłem...
No to się teraz poczułem... Auć! Te reklamy interaktywne to jakaś już sztuczka... Nie mogę wstawić, ale reklama brzmi: 'Czas Na Młodą Partnerkę, Piękne Kobiety Szukają Milionerów Zarabiających 10 tys/m-c i więcej'...
Już sezon łowny? Jak oni to wiedzą...? Kto donosi?
wpadłamnachwilę - ja naprawdę platonicznie... ja.... !!! Ratunku!
EDIT: już spokojniej! ufff... dobrze już... jest reklama pizzy!
No to się teraz poczułem... Auć! Te reklamy interaktywne to jakaś już sztuczka... Nie mogę wstawić, ale reklama brzmi: 'Czas Na Młodą Partnerkę, Piękne Kobiety Szukają Milionerów Zarabiających 10 tys/m-c i więcej'...
Już sezon łowny?Jak oni to wiedzą...? Kto donosi?
wpadłamnachwilę - ja naprawdę platonicznie... ja.... !!! Ratunku!
EDIT: już spokojniej! ufff... dobrze już... jest reklama pizzy!
Ha zarzucają sidła wiosna idzie
Uważaj bo ja tez zacznę
Dobra, kompromis... Więc... dostarczasz pizzę... co Ty na to? W okularach! Bez tej narzutki... Hahahaha!
'Do boju, dziewczyno!'
EDIT: generalnie to dobry pomysł na tego faceta... naprawdę! kupujesz pizzę... nakładasz okulary, ubierasz się ... wiadomo... proponujesz mu 'w drzwiach pizzę'. Tylko upewnij się, że kumpli nie będzie i ...
T-28 jestem wolny. Skąd jesteś?
T-28 jestem wolny. Skąd jesteś?
Hola hola co to za wcinanie sie w moj casting?:D
Dobra, kompromis... Więc... dostarczasz pizzę...
co Ty na to? W okularach! Bez tej narzutki... Hahahaha!
'Do boju, dziewczyno!'
EDIT: generalnie to dobry pomysł na tego faceta... naprawdę! kupujesz pizzę... nakładasz okulary, ubierasz się ... wiadomo... proponujesz mu 'w drzwiach pizzę'. Tylko upewnij się, że kumpli nie będzie i ...
Tak tak płaszcz pod spodem sama bielizna pas do pończoch szpilki 14cm a na moim aucie powinien świecić sie jeszcze szyld seks express z darmowa dostawa do domu
rh72 napisał/a:Dobra, kompromis... Więc... dostarczasz pizzę...
'Do boju, dziewczyno!'
Tak tak płaszcz pod spodem sama bielizna pas do pończoch szpilki 14cm
a na moim aucie powinien świecić sie jeszcze szyld seks express z darmowa dostawa do domu
Kobieta idealna... Takie ogłoszenie daj! A nie tam...
Chociaż, jeśli chodzi o mnie - już gdzieś pisałem, to wolę w pończochach... Fetysz? Nie... Zdejmiemy...
EDIT: uppppssss.... rozproszyłem się... Ty przecież piszesz, że przecież w pończochach... sorki... się czerwienię!
T-28 napisał/a:wpadłamnachwilę napisał/a:Pani pozna Pana
są tacy?
Uuu ... Komornik? Dwóch prawników w domu to za duzo
Za aktywne spędzanie masz 5 pkt o ile nie rozumiesz tego tak jak kolega wyżej
![]()
ale dobra jesteś caly czas w grze
Żaden komornik, ja jestem nękacz i egzekutor na etapie przedsądowym
Yyyy prawniczka, masz -3 pkt. Ale za okulary masz +7, kręcą mnie kobiety w okularach To ja to sobie jeszcze przemyślę
Z tymi okularami to ja jednak dobrze wiedziałem... Matematycy!
Bo oczy kobiety bez okularów to jak obraz bez ramy - niby nadal obraz, ale to nie to samo
Czemu za prawniczkę az -3?:D
Okulary nosze do pracy - zerówki dla dodania sobie powagi bo niestety w tym zawodzie większa sile przebicia maja faceci a filigranowe kobiety musza walczyć o swoje
Za prawniczkę -3, żeby nie było zbyt różowo
T-28, w oczy nawet patrzysz?! Chwalebne... mi się przypomina, jak się facet chwalił, ale kawał bardzo dawny i trzeba pamiętać co się kiedyś działo... Więc... 'ja to najpierw patrzę na oczy, potem nos, potem usta, potem zarys brody, potem...' kobieta: 'no, niegłupi' facet: 'ale ja wolne łacze internetowe mam'
wpadłamnachwilę: znam prawników, nawet im aplikację pisałem sporą... tzn. do obsługi kancelarii... fajni mogą być ludzie ale z tymi okularami... to mi mózg zgwałciłaś...
wpadłamnachwilę napisał/a:rh72 napisał/a:Dobra, kompromis... Więc... dostarczasz pizzę...
'Do boju, dziewczyno!'
Tak tak płaszcz pod spodem sama bielizna pas do pończoch szpilki 14cm
a na moim aucie powinien świecić sie jeszcze szyld seks express z darmowa dostawa do domu
Kobieta idealna...
Takie ogłoszenie daj! A nie tam...
Chociaż, jeśli chodzi o mnie - już gdzieś pisałem, to wolę w pończochach... Fetysz? Nie... Zdejmiemy...
EDIT: uppppssss.... rozproszyłem się... Ty przecież piszesz, że przecież w pończochach... sorki... się czerwienię!
Rh72 nie będę brnąc dalej bo nas zbanuja
Rh72 nie będę brnąc dalej bo nas zbanuja
A to zapraszam na mój temat... Tam już nie banują... Brniemy tam, staram się nie dać kobietom... się przegadać... (a co można przez forum? ) Ale letko nie ma...
Już wiem mniej - więcej co odpisywać, a i tak zmylą... wierszem napisze i zgaduj... ale Was zrozumieć czasem to... bolesne przeżycie!
Czemu za prawniczkę az -3?:D
bo się Ciebie boi
wpadłamnachwilę napisał/a:Czemu za prawniczkę az -3?:D
bo się Ciebie boi
Kobiet nie przegadasz...
wpadłamnachwilę napisał/a:Czemu za prawniczkę az -3?:D
bo się Ciebie boi
No pewnie, a co mam się nie bać Jeszcze weźmie mnie aresztuje, przykuje kajdankami i wykorzysta
Kobiety tu marzą... Faceci tu marzą... Ale szczerze każdy pisze: 'do dzieła / nie czekać!' Romanse piszemy... Romans?
Jedno będzie windykowało 'przed' - drugie będzie 'po'... A podpowiadam, bo nauczyli... Jest 'priv' Do mnie nie pisać... Jeszcze długów nie mam!
Ostatnio poszedłem na adres, zastałem córkę dłużnika, fajna dziewczyna w okularach, trochę zadziorna i kłótliwa - w sumie to chętnie bym zwindykował ją na wszelkie możliwe sposoby Jak nie wpłacą hajsu w ciągu paru dni, to jeszcze do niej wrócę
Hej! T-28, nie znam Ciebie! Ale jednak grzeczny bądź... Powiedz sobie codziennie 'szacun', w oczy...
ładnie się Panowie rozkręcili wybaczcie ... casting został zawieszony bo przez weekend aktywnie rozpoczęłam sezon rowerowy
a mój luby pisał i w sobotę i w niedzielę, co robię co on robi, powysyłaliśmy sobie foty i ... tyle cicho sza co do spotkania. No nic idę na ściankę w czwartek może go zaproszę
Kurczę, nie znam się... Rowerek stacjonarny właśnie idzie... Na ściance da się całować? Może bardziej priorytetowo, to kino, kawa? Miała być satyra... wyszła mało cięta riposta... pod ściankę i rozstrzelać!
Widzisz, panowie się rozszaleją zwykle na piśmie, fotami... a przychodzi do 'dowodów' to się ogląda, że na niego rzeczywiście padło... (wiem, wiem, wiem... żart!) ale chyba może być Wam fajnie - tak jakoś wygląda! Nic dobrego nie życzę, bo będzie na mnie!
Kurczę, nie znam się... Rowerek stacjonarny właśnie idzie... Na ściance da się całować? Może bardziej priorytetowo, to kino, kawa?
Miała być satyra... wyszła mało cięta riposta... pod ściankę i rozstrzelać!
Widzisz, panowie się rozszaleją zwykle na piśmie, fotami... a przychodzi do 'dowodów' to się ogląda, że na niego rzeczywiście padło... (wiem, wiem, wiem... żart!) ale chyba może być Wam fajnie - tak jakoś wygląda! Nic dobrego nie życzę, bo będzie na mnie!
hm można ładnie ze ściany spadać w objęcia asekurującego może i całować się by przy okazji udało
nie sprawdzałam ... to pierwszy facet którego wciągnęłam w moje hobby i jak widać mu przypasowało bo po tygodniu zabrał swoich kolegów
właśnie napisał - jak dzień i co u niego ;-) także kontakt podtrzymuje ale tępo ma żółwie .. ;-)
co w tym jest że jak ja chcę to nie idzie po mojej myśli a gdy ja nie mam ochoty to się dobijają? życie to jest pokrętne
Hahahaha! Sprawdzaj wątki może na forumach męskich... Może tam, że zagubiony, nie wie co robić... polubił chodzić na ściankę. Ona nawet w okularach... Nie jest (to życie, takie skomplikowane), kobieto... Miej tylko takie problemy... To co robisz, to ja nazywam 'oswajaniem'... Kobieta robi wtedy zwierzątko domowe z faceta. Najlepsze jest to, że kobiety uwielbiają, jak facet ma hobby... Poznam człowieka z nieszablonowym hobby... Jaja! Potem: 'hej! man!? ile można ten statek sklejać?!!! Wrrrrrrrrrr...'. Więc jak wspólnie czas umiecie spędzać? Naprawdę wierz i dobrze będzie w tym życiu. Najgorzej podejrzewać, ze idzie w złym kierunku. Wiesz? Jest coś takiego, jak samospełniająca się przepowiednia i ... to działa... Więc zachęcam do pomyślnego tzn. pozytywnego deptania ścieżek w mózgu. Jeszcze, oprócz ścianki, całowania, to macie kilka egzaminów przed sobą
Pamiętaj, facet prosty jest choć sie różnimy... Polecam jednak wzór zachowania... wariant nr 3 (to moje ulubione podejście, które powinno królować) https://www.youtube.com/watch?v=Hz-nII29Is8
Pisz, lubię takie historie, jak się dobrze ludzie wkręcają... casting trwa?
Hahahaha! Sprawdzaj wątki może na forumach męskich... Może tam, że zagubiony, nie wie co robić... polubił chodzić na ściankę. Ona nawet w okularach...
Nie jest (to życie, takie skomplikowane), kobieto... Miej tylko takie problemy... To co robisz, to ja nazywam 'oswajaniem'... Kobieta robi wtedy zwierzątko domowe z faceta. Najlepsze jest to, że kobiety uwielbiają, jak facet ma hobby... Poznam człowieka z nieszablonowym hobby... Jaja! Potem: 'hej! man!? ile można ten statek sklejać?!!! Wrrrrrrrrrr...'. Więc jak wspólnie czas umiecie spędzać? Naprawdę wierz i dobrze będzie w tym życiu. Najgorzej podejrzewać, ze idzie w złym kierunku. Wiesz? Jest coś takiego, jak samospełniająca się przepowiednia i ... to działa... Więc zachęcam do pomyślnego tzn. pozytywnego deptania ścieżek w mózgu. Jeszcze, oprócz ścianki, całowania, to macie kilka egzaminów przed sobą
Pamiętaj, facet prosty jest choć sie różnimy... Polecam jednak wzór zachowania... wariant nr 3 (to moje ulubione podejście, które powinno królować) https://www.youtube.com/watch?v=Hz-nII29Is8
Pisz, lubię takie historie, jak się dobrze ludzie wkręcają... casting trwa?
dużo prawdy w tej "samospełniającej" sie przepowiedni ja tak przy końcu mojego związku dywagowałam gdzie będziemy mieszkać za pół roku i ciągle czułam że nie z nim bo się rozpadnie i się ... spełniło
ja się obecnie skupiam na sobie, złe myśli odganiam gdy wyskoczą mi przy okazji łapania zawiechy "że mało spotkań" "mało wyznań" "za wolna akcja" - odbijam piłeczkę i mówię sobie "jak ma wyjść to wyjdzie" "co nagle to po diable" "cierpliwość popłaca" itp.
ogłaszam, że po moim weekendowym powrocie do żywych - casting został odwieszony więc ... przyszli mężowie zgłaszajcie się
Uważaj, bo za dużo ich będzie i się nie wyrobisz na zakrętach... Poligamia jest karalna Dobrze, że nie jesteś marynarzem... Co port to mąż...
Uważaj, bo za dużo ich będzie i się nie wyrobisz na zakrętach... Poligamia jest karalna
Dobrze, że nie jesteś marynarzem... Co port to mąż...
hm .. prawie mi się trafił mąż pilot więc podobny scenariusz czekałby mnie w drugą stronę jak przy marynarzu:D na szczęście co złego to za mną
także ... piloci i marynarze na wstępie dziękuję
rh72 napisał/a:Uważaj, bo za dużo ich będzie i się nie wyrobisz na zakrętach... Poligamia jest karalna
Dobrze, że nie jesteś marynarzem... Co port to mąż...
hm .. prawie mi się trafił mąż pilot więc podobny scenariusz czekałby mnie w drugą stronę jak przy marynarzu:D na szczęście co złego to za mną
także ... piloci i marynarze na wstępie dziękuję
Czyli jednak, że co? Że jednak się sprawdza? Że nicnierobiący? Typowa kobieta! Typowa... Na 'badboya' czeka
EDIT: zawodu swego nie podam... gdzieś tam wspominałem... ale się jeszcze poczuję 'wykluczony'
EDIT: ależ jestem gadatliwy, aż siebie podziwiam... no cóz, odgrażam się... że do maja... potem bedzie reglamentacja czasu... Nie pogadam już sobie tak...
Witajcie bracia i siostry
trochę mnie nie było
u mnie zastój - kolega się pochorował jakiejś anginy dostał i ostatnie spotkanie nam nie wyszło, a teraz jakoś tak mniej się odzywa co kilka dni i na zasadzie wymiany kilku zdań nadążyć za tymi facetami ... najpierw 3 spotkania w jednym tygodniu a potem przez 2 tygodnie nic
nie wiem jak żyć ... po tym wszystkim haha
No to piątka na 'dzieńdobry' po dłuższej nieobecności
No to piątka na 'dzieńdobry' po dłuższej nieobecności
piąteczka
Ale coś mi się wydaje, ze On jakiś wycofany jest... Ty może gadaj z takimi jak młody wilczek AloneWolf90... ?
Trochę mi gościu przypomina to...
Trochę mi gościu przypomina to...
hahaha - zauważyłam tego chłopaka z drugiego planu dopiero po 3 razie
ja myślę, że to facet który lubi być ciągnięty za uszy - ale ma problem bo trafił na kobietę która za uszy nie targa, nie namawia, nie "reklamuje się" bo wie że jest spoko babką i reklamować się nie musi
Och! Ach! Ty... spoko babka!? Na pewno mówisz o ciągnięciu za uszy?
Ja bym stawiał na co innego
Sukces jakby pewnieszy
Och! Ach! Ty... spoko babka!?
Na pewno mówisz o ciągnięciu za uszy?
Ja bym stawiał na co innego
Sukces jakby pewnieszy
za uszy nie lubię ale za co innego ... to już inna rozmowa
Ależ ten facet musi być wycofany... Możesz napisać o czym Wy rozmawiacie? Jak on Ciebie podrywa? Idzie mu jakoś?
A za 'co innego' to...
Ależ ten facet musi być wycofany... Możesz napisać o czym Wy rozmawiacie? Jak on Ciebie podrywa? Idzie mu jakoś?
A za 'co innego' to...
ja czułam od początku, że my jesteśmy na innych levelach - ale dałam mu szansę bo mnie przyciągnął prezencją
gdy inicjowałam jakiś flirt to totalnie nie łapał - przez co te rozmowy wydawały mi się strasznie płytkie no cóż ... nie rozkręcił się chłopak a wręcz zwinął ... nie będzie ciągania ... za "uszy"
Biedny facet... To on ma Ciebie za 'porządną'? A Ty?
I nie pisz, że jesteś 'porządna'... Okulary nawet masz, zmyliłaś go... i nawet mnie
Może jednak potrzebujesz, serio, kogoś kto będzie nadawał bardziej na Twoich falach? Bo prezencją może jednak daleko nie zajechać...
Pilota? Nie, na 100% strażaka...
Hihihi Koleżanka? https://www.youtube.com/watch?v=olkNnmh … mp;index=6
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak nie stracić głowy? powrót do randkowania
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024