jak nie stracić głowy? powrót do randkowania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak nie stracić głowy? powrót do randkowania

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 120 z 120 ]

66 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-31 20:41:17)

Odp: jak nie stracić głowy? powrót do randkowania

będzie jednak cisza! tongue do niedzieli wypada poczekać tongue

EDIT: hahahaha! big_smile ciekawe 'czym zraziłaś'? jak o mnie chodzi to nic 'dużego'... wiek nie ten... takie zasady żelazne / realizm.... smile ale inni? może jeszcze się nie dobrali do wątku? big_smile

Zobacz podobne tematy :

67

wpadłamnachwilę napisał/a:

Ok to uwaga big_smile
Ogłoszenie matrymonialne:
Pani pozna Pana big_smile bez nałogów, lubiącego aktywne spędzanie czasu, wiernego, odpowiedzialnego z którym można konie kraść big_smile są tacy?

Jak w mordę strzelił - ja. smile

Na pierwszej randce soczysty buziak, na drugiej seks? Zatwierdź proszę scenariusz zanim wyślesz namiary. tongue

68 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-31 20:48:47)

Viniciuss napisał/a:

Ok to uwaga big_smile
Pani pozna Pana big_smile bez nałogów, lubiącego aktywne spędzanie czasu, wiernego, odpowiedzialnego z którym można konie kraść big_smile są tacy?

Na pierwszej randce soczysty buziak, na drugiej seks? Zatwierdź proszę scenariusz zanim wyślesz namiary. tongue

Chłopie! Teraz to ja mam większe szanse... big_smile Forum czytaj... scenariusz do bani...  to oczywiste bo Ty nie jesteś odpowiedzialny... big_smile a tam koleżanka napisała wyraźnie....

uuuu Viniciuss rozczarowałeś mnie ... a takie nadzieje w Tobie pokładałam big_smile chyba inaczej rozumiemy "aktywne spędzanie czasu" big_smile

ok... next !

rh72 napisał/a:
Viniciuss napisał/a:

Ok to uwaga big_smile

Chłopie! Teraz to ja mam większe szanse... big_smile Forum czytaj... scenariusz do bani...  to oczywiste bo Ty nie jesteś odpowiedzialny... big_smile a tam koleżanka napisała wyraźnie....

wysuwasz się na prowadzenie big_smile cool

71 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-31 21:00:24)

wysuwasz się na prowadzenie big_smile cool

Cholera, panika! big_smile Dobrze, że z tym całowaniem to cierpliwa jesteś... big_smile A tak na serio to lepiej mieć rzeczywiste (w realu i w wyborze) alternatywy... tongue

72

rh72 napisał/a:

a typowa kobieta tak? (Harvey, mam nadzieję, że teraz Ty docenisz) big_smile

http://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201312/1387301027_by_zdenek18_inner_noframe.gif

http://rs1094.pbsrc.com/albums/i446/maha91k/tumblr%20GIFs/photo34.gif~c200

Spijalby do sucha wink

73

Nałogowo piję napoje energetyczne, czas spędzam aktywnie, ale jestem niewierny i nieodpowiedzialny, koni nie kradnę, ale za to skutecznie egzekwuję długi, weź wyślij zdjęcia tongue

74

A, i jak masz jakieś długi, to się zgłoś, bo inaczej sam Cię znajdę i profesjonalnie zwindykuję big_smile

75 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-01 09:52:10)

Panowie, to są twarde warunki, jak zrozumiałem... i nie starszyć kobiety... a wpadłamnachwilę musisz przyznać, że Harvey prowadzi... może się chłop niewinnie wsypał, ale ma 1 miejsce! big_smile

EDIT: Konie kraść? Konie kraść? tongue A potem będzie: Rolnik szuka konia...? tongue

T-28 napisał/a:

Nałogowo piję napoje energetyczne, czas spędzam aktywnie, ale jestem niewierny i nieodpowiedzialny, koni nie kradnę, ale za to skutecznie egzekwuję długi, weź wyślij zdjęcia tongue

Uuu ... Komornik? Dwóch prawników w domu to za duzo big_smile

Za aktywne spędzanie masz 5 pkt o ile nie rozumiesz tego tak jak kolega wyżej big_smile
ale dobra jesteś caly czas w grze cool

77 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-01 11:07:00)

Typowe 'dziel i rządź'... Kobieta rozgrywa... Aż przyjemnie popatrzeć... big_smile .... z daleka! big_smile

EDIT: kobieta prawnik... hhhmmmmm... to tak pociagające jak pani nauczycielka... w okularach... co ten facet ma?! Nakładaj okulary, będzie łatwiejszy! big_smile

rh72 napisał/a:

Typowe 'dziel i rządź'... Kobieta rozgrywa... Aż przyjemnie popatrzeć... big_smile .... z daleka! big_smile

EDIT: kobieta prawnik... hhhmmmmm... to tak pociagające jak pani nauczycielka... w okularach... co ten facet ma?! Nakładaj okulary, będzie łatwiejszy! big_smile

Hm to może byc to! Tylko do sądu zakładam opięte garsonki i okulary, zmienię taktykę na kolejnej randce może ulegnie kobiecie biznesu cool

79

rh72 napisał/a:

Hm to może byc to! Tylko do sądu zakładam opięte garsonki i okulary, zmienię taktykę na kolejnej randce może ulegnie kobiecie biznesu cool

To druga drobna rada: bez garsonki... tongue aby się nie poczuł, jak w sądzie... Chociaż, kto wie, co facet preferuje...? może w sądzie...? ale się teraz rozmarzyłem... smile Popłynąłem... smile

80 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-01 11:23:04)

No to się teraz poczułem... Auć! Te reklamy interaktywne to jakaś już sztuczka... Nie mogę wstawić, ale reklama brzmi: 'Czas Na Młodą Partnerkę, Piękne Kobiety Szukają Milionerów Zarabiających 10 tys/m-c i więcej'...
Już sezon łowny? big_smile Jak oni to wiedzą...? Kto donosi? big_smile wpadłamnachwilę - ja naprawdę platonicznie... ja.... !!! Ratunku! big_smile

EDIT: już spokojniej! ufff... dobrze już... jest reklama pizzy! big_smile

rh72 napisał/a:

No to się teraz poczułem... Auć! Te reklamy interaktywne to jakaś już sztuczka... Nie mogę wstawić, ale reklama brzmi: 'Czas Na Młodą Partnerkę, Piękne Kobiety Szukają Milionerów Zarabiających 10 tys/m-c i więcej'...
Już sezon łowny? big_smile Jak oni to wiedzą...? Kto donosi? big_smile wpadłamnachwilę - ja naprawdę platonicznie... ja.... !!! Ratunku! big_smile

EDIT: już spokojniej! ufff... dobrze już... jest reklama pizzy! big_smile

Ha zarzucają sidła wiosna idzie big_smile

Uważaj bo ja tez zacznę big_smile

82 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-01 11:44:37)

Dobra, kompromis... Więc... dostarczasz pizzę... tongue co Ty na to? W okularach! Bez tej narzutki... Hahahaha! big_smile 'Do boju, dziewczyno!' big_smile

EDIT: generalnie to dobry pomysł na tego faceta... naprawdę! kupujesz pizzę... nakładasz okulary, ubierasz się ... wiadomo... proponujesz mu 'w drzwiach pizzę'. Tylko upewnij się, że kumpli nie będzie i ...

T-28 jestem wolny. Skąd jesteś?

RozwijamSięSpołecznie napisał/a:

T-28 jestem wolny. Skąd jesteś?

Hola hola co to za wcinanie sie w moj casting?:D

rh72 napisał/a:

Dobra, kompromis... Więc... dostarczasz pizzę... tongue co Ty na to? W okularach! Bez tej narzutki... Hahahaha! big_smile 'Do boju, dziewczyno!' big_smile

EDIT: generalnie to dobry pomysł na tego faceta... naprawdę! kupujesz pizzę... nakładasz okulary, ubierasz się ... wiadomo... proponujesz mu 'w drzwiach pizzę'. Tylko upewnij się, że kumpli nie będzie i ...

Tak tak płaszcz pod spodem sama bielizna pas do pończoch szpilki 14cm big_smile a na moim aucie powinien świecić sie jeszcze szyld seks express z darmowa dostawa do domu big_smile

86 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-01 12:10:41)

rh72 napisał/a:

Tak tak płaszcz pod spodem sama bielizna pas do pończoch szpilki 14cm big_smile a na moim aucie powinien świecić sie jeszcze szyld seks express z darmowa dostawa do domu big_smile

Kobieta idealna... smile Takie ogłoszenie daj! A nie tam... big_smile Chociaż, jeśli chodzi o mnie - już gdzieś pisałem, to wolę w pończochach... Fetysz? Nie... Zdejmiemy... big_smile

EDIT: uppppssss.... rozproszyłem się... Ty przecież piszesz, że przecież w pończochach... sorki... się czerwienię!

87

T-28 napisał/a:

Uuu ... Komornik? Dwóch prawników w domu to za duzo big_smile

Za aktywne spędzanie masz 5 pkt o ile nie rozumiesz tego tak jak kolega wyżej big_smile
ale dobra jesteś caly czas w grze cool

Żaden komornik, ja jestem nękacz i egzekutor na etapie przedsądowym smile

Yyyy prawniczka, masz -3 pkt. Ale za okulary masz +7, kręcą mnie kobiety w okularach tongue To ja to sobie jeszcze przemyślę smile

88

Z tymi okularami to ja jednak dobrze wiedziałem... big_smile Matematycy! big_smile

89

Bo oczy kobiety bez okularów to jak obraz bez ramy - niby nadal obraz, ale to nie to samo wink

Czemu za prawniczkę az -3?:D

Okulary nosze do pracy - zerówki  dla dodania sobie powagi bo niestety w tym zawodzie większa sile przebicia maja faceci a filigranowe kobiety musza walczyć o swoje big_smile

91

Za prawniczkę -3, żeby nie było zbyt różowo tongue

92

T-28, w oczy nawet patrzysz?! Chwalebne... mi się przypomina, jak się facet chwalił, ale kawał bardzo dawny i trzeba pamiętać co się kiedyś działo... Więc... 'ja to najpierw patrzę na oczy, potem nos, potem usta, potem zarys brody, potem...' kobieta: 'no, niegłupi' facet: 'ale ja wolne łacze internetowe mam'

wpadłamnachwilę: znam prawników, nawet im aplikację pisałem sporą... tzn. do obsługi kancelarii... fajni mogą być ludzie smile ale z tymi okularami... to mi mózg zgwałciłaś... tongue

93 Ostatnio edytowany przez wpadłamnachwilę (2017-04-01 13:06:01)

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Kobieta idealna... smile Takie ogłoszenie daj! A nie tam... big_smile Chociaż, jeśli chodzi o mnie - już gdzieś pisałem, to wolę w pończochach... Fetysz? Nie... Zdejmiemy... big_smile

EDIT: uppppssss.... rozproszyłem się... Ty przecież piszesz, że przecież w pończochach... sorki... się czerwienię!

Rh72 nie będę brnąc dalej bo nas zbanuja big_smile

94

Rh72 nie będę brnąc dalej bo nas zbanuja big_smile

A to zapraszam na mój temat... Tam już nie banują... Brniemy tam, staram się nie dać kobietom... się przegadać... (a co można przez forum? sad ) Ale letko nie ma...
Już wiem mniej - więcej co odpisywać, a i tak zmylą... wierszem napisze i zgaduj... ale Was zrozumieć czasem to... bolesne przeżycie! tongue

95

bo się Ciebie boi smile

96 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-01 13:20:37)

_v_ napisał/a:

bo się Ciebie boi smile

big_smile big_smile big_smile  Kobiet nie przegadasz... big_smile

97

_v_ napisał/a:

bo się Ciebie boi smile

No pewnie, a co mam się nie bać big_smile Jeszcze weźmie mnie aresztuje, przykuje kajdankami i wykorzysta tongue

98

Kobiety tu marzą... Faceci tu marzą... Ale szczerze każdy pisze: 'do dzieła / nie czekać!' Romanse piszemy... Romans?
Jedno będzie windykowało 'przed' - drugie będzie 'po'... A podpowiadam, bo nauczyli... Jest 'priv' big_smile Do mnie nie pisać... Jeszcze długów nie mam! tongue

99

Ostatnio poszedłem na adres, zastałem córkę dłużnika, fajna dziewczyna w okularach, trochę zadziorna i kłótliwa - w sumie to chętnie bym zwindykował ją na wszelkie możliwe sposoby big_smile Jak nie wpłacą hajsu w ciągu paru dni, to jeszcze do niej wrócę smile

100

Hej! T-28, nie znam Ciebie! Ale jednak grzeczny bądź... Powiedz sobie codziennie 'szacun', w oczy...

101

ładnie się Panowie rozkręcili big_smile wybaczcie ... casting został zawieszony bo przez weekend aktywnie rozpoczęłam sezon rowerowy big_smile

a mój luby pisał i w sobotę i w niedzielę, co robię co on robi, powysyłaliśmy sobie foty i ... tyle big_smile cicho sza co do spotkania. No nic idę na ściankę w czwartek może go zaproszę big_smile

102 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-03 12:45:01)

Kurczę, nie znam się... Rowerek stacjonarny właśnie idzie... Na ściance da się całować? Może bardziej priorytetowo, to kino, kawa? tongue Miała być satyra... wyszła mało cięta riposta... pod ściankę i rozstrzelać! big_smile
Widzisz, panowie się rozszaleją zwykle na piśmie, fotami... a przychodzi do 'dowodów' to się ogląda, że na niego rzeczywiście padło... (wiem, wiem, wiem... żart!) ale chyba może być Wam fajnie - tak jakoś wygląda! Nic dobrego nie życzę, bo będzie na mnie! tongue

103

rh72 napisał/a:

Kurczę, nie znam się... Rowerek stacjonarny właśnie idzie... Na ściance da się całować? Może bardziej priorytetowo, to kino, kawa? tongue Miała być satyra... wyszła mało cięta riposta... pod ściankę i rozstrzelać! big_smile
Widzisz, panowie się rozszaleją zwykle na piśmie, fotami... a przychodzi do 'dowodów' to się ogląda, że na niego rzeczywiście padło... (wiem, wiem, wiem... żart!) ale chyba może być Wam fajnie - tak jakoś wygląda! Nic dobrego nie życzę, bo będzie na mnie! tongue

hm można ładnie ze ściany spadać w objęcia asekurującego big_smile może i całować się by przy okazji udało big_smile nie sprawdzałam ... to pierwszy facet którego wciągnęłam w moje hobby i jak widać mu przypasowało bo po tygodniu zabrał swoich kolegów big_smile

właśnie napisał - jak dzień i co u niego ;-) także kontakt podtrzymuje ale tępo ma żółwie .. ;-)
co w tym jest że jak ja chcę to nie idzie po mojej myśli a gdy ja nie mam ochoty to się dobijają? życie to jest pokrętne big_smile

104 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-03 12:59:35)

Hahahaha! Sprawdzaj wątki może na forumach męskich... Może tam, że zagubiony, nie wie co robić... polubił chodzić na ściankę. Ona nawet w okularach... big_smile Nie jest (to życie, takie skomplikowane), kobieto... Miej tylko takie problemy... To co robisz, to ja nazywam 'oswajaniem'... Kobieta robi wtedy zwierzątko domowe z faceta. Najlepsze jest to, że kobiety uwielbiają, jak facet ma hobby... Poznam człowieka z nieszablonowym hobby... Jaja! Potem: 'hej! man!? ile można ten statek sklejać?!!! Wrrrrrrrrrr...'. Więc jak wspólnie czas umiecie spędzać? Naprawdę wierz i dobrze będzie w tym życiu. Najgorzej podejrzewać, ze idzie w złym kierunku. Wiesz? Jest coś takiego, jak samospełniająca się przepowiednia i ... to działa... Więc zachęcam do pomyślnego tzn. pozytywnego deptania ścieżek w mózgu. Jeszcze, oprócz ścianki, całowania, to macie kilka egzaminów przed sobą tongue

Pamiętaj, facet prosty jest choć sie różnimy... Polecam jednak wzór zachowania... wariant nr 3 (to moje ulubione podejście, które powinno królować) https://www.youtube.com/watch?v=Hz-nII29Is8

Pisz, lubię takie historie, jak się dobrze ludzie wkręcają... casting trwa? tongue

105

rh72 napisał/a:

Hahahaha! Sprawdzaj wątki może na forumach męskich... Może tam, że zagubiony, nie wie co robić... polubił chodzić na ściankę. Ona nawet w okularach... big_smile Nie jest (to życie, takie skomplikowane), kobieto... Miej tylko takie problemy... To co robisz, to ja nazywam 'oswajaniem'... Kobieta robi wtedy zwierzątko domowe z faceta. Najlepsze jest to, że kobiety uwielbiają, jak facet ma hobby... Poznam człowieka z nieszablonowym hobby... Jaja! Potem: 'hej! man!? ile można ten statek sklejać?!!! Wrrrrrrrrrr...'. Więc jak wspólnie czas umiecie spędzać? Naprawdę wierz i dobrze będzie w tym życiu. Najgorzej podejrzewać, ze idzie w złym kierunku. Wiesz? Jest coś takiego, jak samospełniająca się przepowiednia i ... to działa... Więc zachęcam do pomyślnego tzn. pozytywnego deptania ścieżek w mózgu. Jeszcze, oprócz ścianki, całowania, to macie kilka egzaminów przed sobą tongue

Pamiętaj, facet prosty jest choć sie różnimy... Polecam jednak wzór zachowania... wariant nr 3 (to moje ulubione podejście, które powinno królować) https://www.youtube.com/watch?v=Hz-nII29Is8

Pisz, lubię takie historie, jak się dobrze ludzie wkręcają... casting trwa? tongue

dużo prawdy w tej "samospełniającej" sie przepowiedni big_smile ja tak przy końcu mojego związku dywagowałam gdzie będziemy mieszkać za pół roku i ciągle czułam że nie z nim bo się rozpadnie i się ... spełniło big_smile

ja się obecnie skupiam na sobie, złe myśli odganiam gdy wyskoczą mi przy okazji łapania zawiechy "że mało spotkań" "mało wyznań" "za wolna akcja" - odbijam piłeczkę i mówię sobie "jak ma wyjść to wyjdzie" "co nagle to po diable" "cierpliwość popłaca" itp. big_smile

ogłaszam, że po moim weekendowym powrocie do żywych - casting został odwieszony big_smile więc ... przyszli mężowie zgłaszajcie się cool

106

Uważaj, bo za dużo ich będzie i się nie wyrobisz na zakrętach... Poligamia jest karalna big_smile Dobrze, że nie jesteś marynarzem... Co port to mąż... big_smile

107 Ostatnio edytowany przez wpadłamnachwilę (2017-04-03 13:54:02)

rh72 napisał/a:

Uważaj, bo za dużo ich będzie i się nie wyrobisz na zakrętach... Poligamia jest karalna big_smile Dobrze, że nie jesteś marynarzem... Co port to mąż... big_smile

hm .. prawie mi się trafił mąż pilot więc podobny scenariusz czekałby mnie w drugą stronę jak przy marynarzu:D na szczęście co złego to za mną big_smile

także ... piloci i marynarze na wstępie dziękuję cool

108 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-03 14:55:37)

rh72 napisał/a:

hm .. prawie mi się trafił mąż pilot więc podobny scenariusz czekałby mnie w drugą stronę jak przy marynarzu:D na szczęście co złego to za mną big_smile

także ... piloci i marynarze na wstępie dziękuję cool

Czyli jednak, że co? Że jednak się sprawdza? Że nicnierobiący? tongue Typowa kobieta! Typowa... Na 'badboya' czeka tongue

EDIT: zawodu swego nie podam... gdzieś tam wspominałem... ale się jeszcze poczuję 'wykluczony' big_smile big_smile big_smile
EDIT: ależ jestem gadatliwy, aż siebie podziwiam... no cóz, odgrażam się... że do maja... potem bedzie reglamentacja czasu... smile Nie pogadam już sobie tak...

109

Witajcie bracia i siostry big_smile

trochę mnie nie było smile
u mnie zastój - kolega się pochorował jakiejś anginy dostał i ostatnie spotkanie nam nie wyszło, a teraz jakoś tak mniej się odzywa co kilka dni i na zasadzie wymiany kilku zdań big_smile nadążyć za tymi facetami ... najpierw 3 spotkania w jednym tygodniu a potem przez 2 tygodnie nic big_smile
nie wiem jak żyć ... po tym wszystkim big_smile haha

110

No to piątka na 'dzieńdobry' po dłuższej nieobecności big_smile

http://cs9.pikabu.ru/post_img/2017/01/30/7/14857771261759375.gif

111

rh72 napisał/a:

No to piątka na 'dzieńdobry' po dłuższej nieobecności big_smile

http://cs9.pikabu.ru/post_img/2017/01/30/7/14857771261759375.gif

piąteczka cool

112

Ale coś mi się wydaje, ze On jakiś wycofany jest... tongue Ty może gadaj z takimi jak młody wilczek AloneWolf90... ? big_smile

http://img.joemonster.org/images/vad/img_32444/a0a61db985db40d0d49d41d7782aa6c1.jpg

113

Trochę mi gościu przypomina to...

http://img.joemonster.org/i/2017/04/demot-216-350.jpg

114

rh72 napisał/a:

Trochę mi gościu przypomina to...

http://img.joemonster.org/i/2017/04/demot-216-350.jpg

hahaha - zauważyłam tego chłopaka z drugiego planu dopiero po 3 razie big_smile

ja myślę, że to facet który lubi być ciągnięty za uszy - ale ma problem bo trafił na kobietę która za uszy nie targa, nie namawia, nie "reklamuje się" bo wie że jest spoko babką i reklamować się nie musi big_smile

115

Och! Ach! Ty... spoko babka!? big_smile Na pewno mówisz o ciągnięciu za uszy? tongue Ja bym stawiał na co innego big_smile Sukces jakby pewnieszy smile

116

rh72 napisał/a:

Och! Ach! Ty... spoko babka!? big_smile Na pewno mówisz o ciągnięciu za uszy? tongue Ja bym stawiał na co innego big_smile Sukces jakby pewnieszy smile

za uszy nie lubię ale za co innego ... to już inna rozmowa big_smile

117 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-12 12:35:01)

Ależ ten facet musi być wycofany... Możesz napisać o czym Wy rozmawiacie? Jak on Ciebie podrywa? Idzie mu jakoś?

A za 'co innego' to...
http://media2.giphy.com/media/UpobWd0mSpRfO/giphy.gif

118

rh72 napisał/a:

Ależ ten facet musi być wycofany... Możesz napisać o czym Wy rozmawiacie? Jak on Ciebie podrywa? Idzie mu jakoś?

A za 'co innego' to...
http://media2.giphy.com/media/UpobWd0mSpRfO/giphy.gif

ja czułam od początku, że my jesteśmy na innych levelach - ale dałam mu szansę bo mnie przyciągnął prezencją big_smile
gdy inicjowałam jakiś flirt to totalnie nie łapał - przez co te rozmowy wydawały mi się strasznie płytkie big_smile no cóż ... nie rozkręcił się chłopak a wręcz zwinął ... nie będzie ciągania ... za "uszy" big_smile

119

smile
Biedny facet... big_smile To on ma Ciebie za 'porządną'? A Ty? tongue I nie pisz, że jesteś 'porządna'... Okulary nawet masz, zmyliłaś go... i nawet mnie big_smile
Może jednak potrzebujesz, serio, kogoś kto będzie nadawał bardziej na Twoich falach? Bo prezencją może jednak daleko nie zajechać...
Pilota? tongue Nie, na 100% strażaka...

120 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-12 13:30:46)

Hihihi big_smile Koleżanka? https://www.youtube.com/watch?v=olkNnmh … mp;index=6

Posty [ 66 do 120 z 120 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak nie stracić głowy? powrót do randkowania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024