Molestowanie wśród nastolatków - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Molestowanie wśród nastolatków

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 197 z 197 ]

196 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2017-06-15 06:54:21)

Odp: Molestowanie wśród nastolatków

Po raz setny- NIGDZIE nie napisalam, ze chodzenie nawet polnago jest odpowiedzialne za gwalt. Gwalciciel jest odpowiedzialny za gwalt. Wiec prosze mi nie przypisywac stwierdzen, ktorych nie zapodalam. Jedyne na co zwrocilam uwage to to, ze jak ktos nie chce slyszec komentow na temat swoich cyckow czy tylka, to nie powinien sie ubierac prowokujaco. A ostroznosc w kwestii nie ulewania sie w trupa na imprezach, nie chodzenia do mieszkan z nieznajomymi meczyznami, nie inicjowania seksualnych zabaw kiedy nie chce sie seksu sa chyba kwestiami OCZYWISTYMI.

Co do doboru kolegow, to coz, trzeba dobierac rozsadnie. Zreszta, umiejetnie dobrana grupa mezczyzn reguluje sie sama. Nie tylko zawsze bylam pewna mojego bodyguarda, nazwijmy go Henkiem, na imprezach, ale rowniez mialam pelna swiadomosc, ze jezeli by cos by wobec mnie wywinal, to reszta moich kolegow by mu, brzydko mowiac, skula ryja. Taki to opresywny patriarchat mi towarzyszyl big_smile

Po czesci, mam wrazenie, panie feministki po prostu nie rozumieja meskiej psychiki i stad wychodza te edukacyjne i pouczeniowe kwiatki na temat molestowania.

Zobacz podobne tematy :

197

Odp: Molestowanie wśród nastolatków

Troszkę przeraża mnie to ogólne przyzwolenie do traktowania dziewczynek i kobiet w sposób przedmiotowy. Gwałt to najgorsza krzywda na psychice człowieka, zwłaszcza młodego. Nie powinno się bagatelizować jakichkolwiek zachowań molestowania czy wykorzystywania seksualnego. NAjgorsze jest to, że tak często się dzieje i to w środowiskach, które powinny chronić nasze dzieci, czyli rodzinach, szkołach, sądach.

Posty [ 196 do 197 z 197 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Molestowanie wśród nastolatków

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024