Witam.
Chciałabym żeby ktoś mi odpowiedział na pytanie które zadaje sobie od dłuższego czasu postawiłam je w tytule swojego wątku. Otóż mam 23 lata i przez całe swoje życie z przerażeniem wspominam tamten okres swojej młodość ,można powiedzieć ze wczesnego dzieciństwa. Gdy byłam jeszcze dzieckiem ,nie miałam dużo koleżanek ani kolegów ,większość czasu spędzałam sama na dworze ,nie miałam się z kim bawić .byłam bardzo nieśmiałą i płochliwą dziewczynką.
Ale miałam jednego kolegę ,był starszy ode mnie ....on do tej pory mieszka na moim osiedlu ,chodziłam z nim potem do jednej szkoły średniej . spędzałam z nim dużo czasu, zamykaliśmy się razem w piwnicy albo chodziliśmy nad liwkę bądź do lasu .. i ja wiem że on robił ze mną złe rzeczy ,ja się nie broniłam ,nie protestowałam ,robiłam to co mi mówił (miałam wtedy może z 10-12 lat ) pamiętam że rozbierałam mu się do naga ,że mnie wszędzie dotykał i ja dotykałam jego .. nie wiem czy między nami doszło do jakiegoś stosunku ,nie pamiętam .Nikomu o tym nie mówiłam ,bo jest mi tak wstyd. ;(