Pierwsza randka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 138 z 138 ]

131 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2017-04-10 19:55:43)

Odp: Pierwsza randka
Córka Saturna napisał/a:

A nie pomyśleliście, że nie każda głębsza relacja czy związek zaczyna się od wybuchu endorfin, szału?
Owszem ma tą robotę, często mi o tym pisze i się żali czy ze wszystkim zdąży. Na ostatniej randce mówił, e do świąt nie będzie miał czasu ale zaprosił mnie na ognisko po świętach. Dzieli nas też 100 km.
Może tak brak pośpiechu i histerii jest dobry?

Wybacz ale czym innym jest spokojnie wchodzenie w znajomosc i zwiazek a czym innym sytuacja gdzie facet na drugiej " randce" mowi dziewczynie ze chetnie by przelecial inna ale ona w sumie tez niczego sobie i jakby cos to jest otwarty na propozycje aczkolwiek pewnie nie ma na co liczyc. Tak robi facet ktoremu nie zalezy i raczej nie ma potencjalu na to by mu kiedys zaczelo zalezec. Facet ktory nie robi wooooowwww na widok kobiety ale widzi ten potencjal 5 razy sie zastanowi nim cos palnie. A ten nawet nie palnal niechcacy tylko z pelna swiadomoscia i beztrosko dodal ze pewnie teraz z seksu nici. Ale wierz w co chcesz Autorko. Wiem ze jak sie chce w cos wierzyc to w kazdej rzeczy znajdzie sie na sile znak ze cos z tego bedzie.

Zobacz podobne tematy :

132

Córka Saturna napisał/a:

A nie pomyśleliście, że nie każda głębsza relacja czy związek zaczyna się od wybuchu endorfin, szału? (...) Może tak brak pośpiechu i histerii jest dobry?

No i zaczynamy usprawiedliwiać głupie zachowanie faceta sad Jednak co prawda to prawda - kobieta widzi to, co chce widzieć. Nie rób sobie tego, za fajna jesteś. smile

133

Feniks masz rację. To było żałosne ale jasno zobrazowało jego intencje i sytuacje.
Chciałam tylko zadać to pytanie głośno, poznać Wasz punkt widzenia dobitniej.
Dziękuję smile

134 Ostatnio edytowany przez Córka Saturna (2017-05-03 22:11:23)

Hej, to jeszcze ja.

Dziś się "mój rolnik" odezwał, chciał przyjechać. Mówił, że ma mniej pracy i wzrosło mu libido.

Jak mu powiedziałam, że dla mnie to on się nawet na kochanka nie nadaje - ten dba o swoją kobietę - to napisał, że w takim razie bierze kumpla i jadą na piwo i do burdelu (?!) I że jak chcę to mogę zabrać się z nimi.

135

''że w takim razie bierze kumpla i jadą na piwo i do burdelu (?!) ''- poza poprzednimi jego tekstami, ten ostatni powinien utwierdzić Cię, że nie masz czego szukac. No to nawet nie jest kiepski żart- to jest totalne chamstwo i buractwo. Facet dobitnie pokazuje ci, że Cie nie szanuje. Zresztą, sama siebie nie szanujesz, w jego oczach -zapraszając go do siebie na noc , mimo, że nigdy wcześniej się nie widzieliście. No i komu się zalic, jak w zasadzie masz to wszystko na własne zyczenie?
smutne.

136

Hahahaha, nie ma to jak powiedzieć lasce, że jedzie się z kumplem na dziwki big_smile big_smile Niezły troll z tego faceta ^^ tongue

137

Wiesz co, zapraszając faceta do siebie na pierwszą randkę, argumentując to tym, że będziecie mogli napić się wina, to nawet dla mnie, kobiety, jest jasny sygnał, że zapraszasz go do łóżka. Z tego co piszesz, nie miałaś takich zamiarów, jednak takie zaproszenie jest raczej jasnym sygnałem. Ja nigdy na pierwszą randkę nie zaprosiłabym kogoś do siebie. Nie wiem, może też jestem przewrażliwiona, ale jak zaczęłam szukać partnera przez internet, to naczytałam się różnych poradników na mydwoje, gdzie wydaje mi się, że nauczyłam się odpowiednio postępować podczas takich spotkań. I dlatego takie zaproszenie do siebie jest dla mnie dziwne, moim zdaniem powinno się aranżować takie spotkania w neutrealnym miejscu. A to, że się nie odzywa, możliwe, że liczył na seks, a jednak okazało się, że się pomylił, to może sobie odpuścił znajomość z Tobą... Skontaktuj się z nim, zapytaj o co chodzi, przynajmniej będziesz wiedziała o co chodzi smile

138

Postara się przyjechać w piątek choć wolałby w niedzielę bo cały weekend ma pracę od świtu do nocy.- boże , jaki szlachetny... przyjedzie, jak mu spotkanie z inna nie wypali... No faktycznie, jest się za kim uganiac -  pojdzie z kolega na dziwki i opowiada o tym dziewczynie, z która ma się spotkac.. no kurcze, jak " gentelman", toz sobie księcia na białym rumaku znalazłas.
jak Harvey napisał - ja też wolałabym żreć gruz.

widzisz, widzisz, jaka ty niedomyslna- poszłabys z nim pierwszej nocy do lozka, to może nie chodziłby z kumplem na dziwki ( SARKAZM)
dziewczyny, co z wami jest? tak bardzo zalezy wam na byle jakich, wycioranych w burdelach spodniach, że bierzecie pierwsze, co leci?
dziewczyno,  sama siebie nie szanujesz i co gorsza, nie widzisz tego , że dajesz się tak traktowac jak popychadło

jak dalej dasz sie tak traktowac, pewnego dna wylądujesz w związku z brutalem, który przy przesolonej zupie da ci w pysk , a ty napiszesz" czemu on mnie uderzył" i będziesz nas przekonywac,że twój ideał się wkurzył , bo kumpel z nim na dziwki nie poszedł

obłęd

Posty [ 131 do 138 z 138 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024