Randka z Jeziorakiem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Randka z Jeziorakiem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Randka z Jeziorakiem?

Mam plan wziąć wolne w pracy i wyjść z moim lubym na cały dzień na miasto. w planach jjest między innymi kino. Mój narzeczony jest fanem kryminał i tutaj pojawia się moje pytanie. Widziałam w telewizji, że jest nowy film kryminalny - Jeziorak. Był ktoś na tym? fajny film? Jak już organizuję mu randkę to chce wybrać coś ciekawego. Jak uważacie, warto?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Randka z Jeziorakiem?

Bardzo Cię do tego zachęcam - ja byłam, notabene też z chłopakiem i bardzo nam się podobał. Zrobiony w ciekawym, nieco mrocznym klimacie, z naprawdę dobrą grą aktorską.

3

Idąc za Twoja radą zarezerwowowałam na dzisiejsze popołudnie bilety smile Wcześniej idziemy na wyżerkę na sushi (narzeczony jest fanem) a wieczorem pewnie skoczymy na jakiegoś drinka, może do kasyna, spróbować szczęścia tongue Trzymaj kicuki za udaną randkę tongue

4

Randka w 100% udana smile Film naprawdę, spoko, jeden z najlepszych jakie ostatnio widziałam. Najciekawsze, że na koniec rzeczywiście trafiliśmy do kasyna, a że szczęście sprzyjało to wychodząc byliśmy bogatsi niż przed rozpoczęciem całej randki tongue

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Randka z Jeziorakiem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024