Po 25 latach związku. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Po 25 latach związku.

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 131 z 131 ]

131

Odp: Po 25 latach związku.
viki43 napisał/a:

Minął prawie rok.......
Do końca czerwca było nawet ok.  Był seks w różnych odstępach czasowych, raz 1x tydzień innym 3x w tygodniu.
I czar prysł........Mój mężuś przeniósł się zaś ze spaniem na piętro..... i tak do połowy lutego......nic- zero seksu........
Nauczyłam się z tym żyć - sama siebie zaspakajałam i nawet nie było mi z tym źle - z czasem się do tego przyzwyczaiłam - z tego przynajmniej miałam przyjemność ;-)
Wielokrotnie próbowałam rozmawiać - zawsze słyszałam jakieś burknięcie pod nosem i na tym się kończyło ......, aż do czasu kiedy to po wypitemu wielce mu się zachciało. Na pytanie - "gdzie byłeś przez 7 m-cy?" dowiedziałam się, że biedny nie wiedział jak do mnie podejść - hihihi biedny nastoletni chłopczyk ...... .
Od 2-ch tygodni postanowił spać w sypialni. Tak - ale tylko spać .....  Stwierdził, że tam się wreszcie wysypia .... Przyjdzie, położy się i tak zasypia - bardzo często w ubraniach, tak jak chodzi po domu i wyjściowo.
Mam go serdecznie dość - pies ogrodnika sam nie zje i drugiemu nie da ;-(

Smutek i żałość. Jak to zwykle z wymuszonym seksem bywa hmm

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 131 do 131 z 131 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Po 25 latach związku.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024