Naprędce napisał/a:Parsknąłem ze śmiechu tu i ówdzie, dzięki dziewczyny 
Uwierzcie mi na słowo pisane, że to święto, jak Naprędce parska ze śmiechu, więc mamy święto i to podwójne, ponieważ także dziękuje nam. 
Naprędce napisał/a:A Ty ciągle o jednym!
No właśnie, Pietruszka, Ty tylko o jednym! 
Naprędce napisał/a:Spokojnie- nie będzie żadnego "mordowania". Nie zrobiłbym Ci tego na nowym mieszkaniu. Nawet mimo tego, że zdawałas się sugerować że zepsulem Ci pralkę swoim złym dotykiem;)
A w innym miejscu zrobiłbyś mi to? 
Naprędce napisał/a:Co ważnego ominąłem? Ok- potwierdzam, że nastapilo obustronne polubienie.
To dobrze że Cię stać, to powinno utwierdzić Cię w przekonaniu że wszystko z Toba w porządku. Hmm, albo ze mną;)
Chwila, ale ja juz mam przyrząd... Naśmiewasz się ze mnie publicznie, że juz lepiej by było jakbym go na poduszke zamienił?!;)
Wszystko ważne ominąłeś, a skupiłeś się na oczywistej oczywistości. 
I znowu piszesz same oczywistości. 
Przecież oczywiste jest to, że nastąpiło obustronne polubienie, do tego nikt nie ma najmniejszej wątpliwości. 
No nie wiem, czy to tak dobrze. 
Ty dobrze się czujesz, że się ze mną zgadzasz? 
Tylko, że ja wiem, że ze mną nie jest wszystko w porządku. 
A co do Ciebie to jeszcze nie mam zdania, ale jak będę miała, to Cię poinformuję. 
Masz przyrząd do mordowania Krejzolki? 
Chciałam obwieścić wszem i wobec, że żadnego, powtarzam żadnego przyrządu Naprędce nie widziałam!!!

Nawet tego do mordowania Krejzi.

Naprędce napisał/a:A czy istotne jest to co myślę, jesli nie zaprzeczę? that's a question!
Bo nie, nie zaprzeczam że wiem co Ci chodzi po głowie haha (niech to będzie zemsta "grzecznego Naprędce" za szafowanie jego osobą w Twoich planach 
Nie jest istotne, ponieważ Krejzi prędzej czy później i tak i tak zrobi to co Ci obwieściła.