Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Strony Poprzednia 1 61 62 63

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,031 do 4,079 z 4,079 ]

4,031

Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

A ja wiem, że bardzo się cieszysz i bardzo Ci za to dziękuję. smile

Też bym chciała, żeby było więcej takich historii i znajomości. smile

P.S. Odezwij się za rok, bo na pewno będą u Ciebie wielkie zmiany!!! big_smile big_smile big_smile

Tam za rok. Teraz się już mogę odezwać przecież smile smile

Wiem, że możesz i dobrze, że to robisz.

Chodziło mi, że w związku z tym, że założyłaś w magiczną datę swój, osobisty wątek, iż wkrótce nie będziesz Singielką tak jak Krejzi. tongue tongue tongue

Nie , nawet tak nie myślałam, postanowiłam po prostu założyć taki wątek i rozmawiać z innymi osobami w podobnej sytuacji ale nie na zasadzie tylko dołowania się,
ale i wyszukiwania pozytywów. Doły i tak przychodzą same i znienacka. To już wystarczy.

Zobacz podobne tematy :

4,032

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Tam za rok. Teraz się już mogę odezwać przecież smile smile

Wiem, że możesz i dobrze, że to robisz.

Chodziło mi, że w związku z tym, że założyłaś w magiczną datę swój, osobisty wątek, iż wkrótce nie będziesz Singielką tak jak Krejzi. tongue tongue tongue

Nie , nawet tak nie myślałam, postanowiłam po prostu założyć taki wątek i rozmawiać z innymi osobami w podobnej sytuacji ale nie na zasadzie tylko dołowania się,
ale i wyszukiwania pozytywów. Doły i tak przychodzą same i znienacka. To już wystarczy.

Wiem, że tak nie myślałaś. smile

A po za tym, fajny pomysł, mam nadzieję, że będzie tam raczej pozytywnie i wesoło. smile

4,033 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2018-02-18 19:48:22)

Krejzolka82 napisał/a:

:)
No i minął rok od założenia tematu!!! :) :) :)
...
Jako, że praktycznie nie piszę na forum a przede wszystkim przez kwas, który się zrobił, postanowiłam, że wątek powinien umrzeć śmiercią naturalną.. :D :D :D

Ty to masz co świętować! ;)

Co do "kwasu", to nie bardzo rozumiem to postanowienie. Miałbym może drobne zastrzeżenia co do formy w jakiej to sie odbyło, ale z drugiej strony to Twój wątek, a Ty nie jesteś ( czy -byłaś wtedy) na forum od wczoraj, i osoby które się tu wypowiadały powinny brać to pod uwagę.
Tzn. to, że oprócz żartów, czy nawet spijania sobie z dzióbków, mogą być poddane zdecydowanej opinii z Twojej strony.
Tak więc trochę szkoda że spasowałaś, bo miałaś okazję zebrać w jednym miejscu osoby podobne do siebie- te które nie boją się takich konfrontacji, lub nawet je doceniają, bo wiedzą że mogą być one dla nich przydatne.

Rossanka - ciekawy temat, zajrzę. Pozdrawiam :)

4,034

Naprędce napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

smile
No i minął rok od założenia tematu!!! smile smile smile
...
Jako, że praktycznie nie piszę na forum a przede wszystkim przez kwas, który się zrobił, postanowiłam, że wątek powinien umrzeć śmiercią naturalną.. big_smile big_smile big_smile

Ty to masz co świętować! wink

Co do "kwasu", to nie bardzo rozumiem to postanowienie. Miałbym może drobne zastrzeżenia co do formy w jakiej to sie odbyło, ale z drugiej strony to Twój wątek, a Ty nie jesteś ( czy -byłaś wtedy) na forum od wczoraj, i osoby które się tu wypowiadały powinny brać to pod uwagę.
Tzn. to, że oprócz żartów, czy nawet spijania sobie z dzióbków, mogą być poddane zdecydowanej opinii z Twojej strony.
Tak więc trochę szkoda że spasowałaś, bo miałaś okazję zebrać w jednym miejscu osoby podobne do siebie- te które nie boją się takich konfrontacji, lub nawet je doceniają, bo wiedzą że mogą być one dla nich przydatne.

Rossanka - ciekawy temat, zajrzę. Pozdrawiam smile

Sorki za prywatę... dziękuję Ci za ten post!!! smile smile smile

P.S. I już wiadomo dlaczego jestem z Naprędce!!! smile smile smile

4,035 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2018-04-20 11:53:07)

Wróciłam znowu. big_smile big_smile big_smile

Chciałabym sobie z Wami o czymś porozmawiać pisemnie, jak oczywiście będzie z kim. big_smile big_smile big_smile
Ale za nim to nastąpi, pokrótce streszczę co u nas. smile

Więc tak, jesteśmy już razem z Naprędce ponad rok i dalej obydwoje żyjemy. big_smile big_smile big_smile
Jest normalnie*. smile smile smile

*Jeżeli można tak napisać, bo do normalnych to my nie należymy. tongue tongue tongue

A teraz do tematu wracam.
Co sądzicie o poszanowaniu prywatnej korespondencji?
Już parę razy na forum spotkałam się, że Ludzie bez skrępowania, bez poszanowania prywatności przytaczają to co dowiedzieli się/ przeczytali prywatnie?

A może ja przesadzam, może tak można?

P.S. Kiedyś sama miałam obawy i to na tym wątku, że zdradziłam tajemnicę korespondencji i nieciekawie się poczułam, od razu przejrzałam dosłownie wszystkie moje wpisy, ale na szczęście nic takiego nie napisałam.
Wiem, że jakby to uczyniła paskudnie bym się poczuła i z marszu napisałabym szczere przeprosiny prywatnie, jak i na forum, a także prośbę do Moderatorek o usunięcie mojego posta.

4,036

Krejzolka82 napisał/a:

Chciałabym sobie z Wami o czymś porozmawiać pisemnie, jak oczywiście będzie z kim. big_smile big_smile big_smile
Ale za nim to nastąpi, pokrótce streszczę co u nas. smile

Więc tak, jesteśmy już razem z Naprędce ponad rok i dalej obydwoje żyjemy. big_smile big_smile big_smile
Jest normalnie*. smile smile smile.

O to to, ta ;'normalnosć" to samo sedno.

Krejzolka82 napisał/a:

A teraz do tematu wracam.
Co sądzicie o poszanowaniu prywatnej korespondencji?
Już parę razy na forum spotkałam się, że Ludzie bez skrępowania, bez poszanowania prywatności przytaczają to co dowiedzieli się/ przeczytali prywatnie?

A może ja przesadzam, może tak można?

.

Wg mnie, to tak nie można. Po to się coś pisze prywatnie, bo z jakichś tam powodów nie chce się o tym pisać na ogólnym forum.
Coś mi umknął ten wątek smile

4,037

Ja też nie zauważyłam tego wątku.
Nigdy nie napisałabym niczego na forum, czego dowiedziałam się prywatnie.
Jednak miałam taki "incydent" i pozostanie mi w pamięci na długo.

4,038

Bardzo przepraszam, że dopiero teraz odpisuję.

No to mi ulżyło, że nie tylko dla mnie prywatna korespondencja to PRYWATNA KORESPONDENCJA.

Niektóre Użytkowniczki powinny zapoznać się z definicją: "prywatna korespondencja".

4,039

O widzę Krejzi, że wątek odswiezasz  smile

4,040

rossanka napisał/a:

Co jakiś czas sobie o nim przypominam. tongue big_smile tongue

Czemu "Pokrzywa"?

4,041

Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Czemu "Pokrzywa"?

O zauważyłaś.
Bo sobie sarkastycznie pomyślałam,  że mnie żaden z tych z mojej przeszlosci nie chciał.  Faceci zrywają  konwalie, stokrotki, a pokrzywy nikt nie rusza.
Zapomniałam o tym.

4,042

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Czemu "Pokrzywa"?

O zauważyłaś.
Bo sobie sarkastycznie pomyślałam,  że mnie żaden z tych z mojej przeszlosci nie chciał.  Faceci zrywają  konwalie, stokrotki, a pokrzywy nikt nie rusza.
Zapomniałam o tym.

Ja to znam w większości facetów, co żaden się nie bawi w jakieś stokrotki czy inne żonkile, ale pokrzywę zawsze wypatrzą, zerwą i potem się nią chwalą big_smile

4,043

santapietruszka napisał/a:
rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Czemu "Pokrzywa"?

O zauważyłaś.
Zapomniałam o tym.

Ja to znam w większości facetów, co żaden się nie bawi w jakieś stokrotki czy inne żonkile, ale pokrzywę zawsze wypatrzą, zerwą i potem się nią chwalą big_smile

To ja trafiam ma taki, którzy mają już swojego kwiatka, a inny jest im niepotrzebny.
Dzisas  , nie chce już marudzic.
To "se" będę tą  pokrzywą i albo to komuś odpowiada albo nie.

4,044

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Czemu "Pokrzywa"?

O zauważyłaś.
Zapomniałam o tym.

Ross, uwielbiam Cię, taką jaką jesteś teraz!!! smile smile smile

Coś pięknego. big_smile big_smile big_smile

4,045

Muszę się czymś pochwalić. tongue tongue tongue

Ja to mam zawsze szczęście do znajdywania na ulicy pieniążków, oczywiście w większości są to blaszaki, chociaż zdarzają się i papierowe. big_smile big_smile big_smile
I nieważne czy to są ulice Polski czy też UK.

Wczoraj, jak zwykle znalazłam grosza, no to na szczęście podmuchałam, poplułam i poszłam dalej.
Tak sobie idę i patrzę a na trawie 50 zł. big_smile big_smile big_smile

Oczywiście przez sekundę miałam myśl, żeby odłożyć z powrotem na trawie pieniążek, bo mi się centralnie przykro zrobiło, że ktoś to zgubił.
Ale zaraz sobie powiedziałam, że może to zgubiła bogata osoba,która nawet nie zauważy zguby. big_smile big_smile big_smile

Pochwaliłam się znaleziskiem z Siostrą a Ona cytuję: "k...wa Tobie to kasa z nieba spada" big_smile big_smile big_smile
Oczywiście potem też mi napisała, że może to jakiejś staruszki kasa.
Rodzinne myślenie. big_smile big_smile big_smile

Więc jeszcze muszę znaleźć pieniążki o nominale 100, 200 i 500 zł. smile smile smile
Szczerze to ja nawet na oczy 500 zł. nie widziałam, ale pewnie za jakiś czas taki nominał znajdę. big_smile big_smile big_smile

Miłego dnia!!! smile smile smile

4,046

Hej Krejzi smile

A mówią, że pieniądze szczęścia nie dają i że nie spadają z nieba. A tu proszę, to wszystko bujda. smile
Ja też znajduję różne rzeczy, oprócz pieniędzy, to jeszcze złoty krzyżyk i medalik, jak byłam dzieckiem.
Teraz już coraz rzadziej to się zdarza, bo bardziej zadzieram nosa niż kiedyś. big_smile

Miłego dnia.

4,047

Ross, pokrzywa jest ogromnie wartościową rośliną. Kto uwierzy - nie pożałuje smile

4,048

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Czemu "Pokrzywa"?

O zauważyłaś.
Zapomniałam o tym.

Hej Ross,
Ja też zauważyłam i tak sobie właśnie pomyślałam. Miłego dnia smile

4,049

Lou71.71 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Czemu "Pokrzywa"?

O zauważyłaś.
Zapomniałam o tym.

Hej Ross,
Ja też zauważyłam i tak sobie właśnie pomyślałam. Miłego dnia smile

Dzieki i wzajeminie.

4,050 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2018-06-24 21:43:44)

Uwielbiam wiosnę i lato, nie tylko dlatego, że jest słonecznie, cieplutko i można się opalić, żeby nie wyglądać, jak córka młynarza. tongue
Uwielbiam ze względu na owoce i warzywa.
Pisząc to pałaszuję sobie schłodzony, słodziutki arbuz. smile

P.S. Lata temu sama wyhodowałam sobie w moim przydomowym ogródku arbuza. smile

Edycja: pal licho lato, teraz czas pocieszania. big_smile big_smile big_smile

4,051

A kogo tak będziesz pocieszać wink ?
Ja tam meczy nie ogladam. Będę miała zdrowsze nerwy smile

4,052

rossanka napisał/a:

A kogo tak będziesz pocieszać wink ?
Ja tam meczy nie ogladam. Będę miała zdrowsze nerwy smile

A Ktoś się tam pewnie znajdzie. big_smile big_smile big_smile

Też nie oglądam meczy, oglądałam z Senegalem i to nie na moje nerwy. big_smile big_smile big_smile

Biedny Facebook, od zatrzęsienia są na nim krytyczne memy dotyczące piłkarzy polskich. big_smile big_smile big_smile

4,053

A to też widzialam
Pełno nowych memów smile
Kreatywność twórców mnie zadziwia .

4,054 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2018-06-24 22:46:30)

rossanka napisał/a:

A to też widzialam
Pełno nowych memów smile
Kreatywność twórców mnie zadziwia .

Mnie tak samo. smile
W ogóle to pełen szacun za kreatywność. smile

Mnie piłka nożna nie interesuje, oczywiście, znam nazwiska piłkarzy, niezawodny Pudelek. smile
Ale centralnie smutno mi było, jak widziałam moich Chłopaków po meczu.

P.S. Pora iść pocieszać. big_smile big_smile big_smile

Trzymaj się Ross smile smile smile

4,055

Uwielbiam memy, poprawiają mi nastrój smile

4,056 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2018-06-27 17:28:28)

Chociaż fanką piłki nożnej nie jestem to z zainteresowaniem czytałam różne artykuły o Mistrzostwach Świata te poważne i mniej poważne, ale najbardziej uśmiałam się nie przy memach (powtarzam szacunek dla ich Twórców) a przy komentarzach.
Ludzie  to mają czasami taką fantazję podczas komentowania. smile

Uwielbiam czytać komentarze, czasem nie interesuje mnie artykuł a jedynie komentarze. smile

4,057 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2019-02-28 08:31:40)

.

4,058 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2019-02-28 09:35:45)

https://iv.pl/images/81810079844360066178.jpg

Pragnę się z Wami podzielić radosną nowiną, ponieważ dzięki forum Netkobiety , jak i temu tematowi, mogę to wreszcie świętować z Naprędce!!! smile smile smile

Jestem niesłychanie szczęśliwa... smile smile smile
Dość nieoczekiwanie tongue tongue tongue
Czasami pojawiają się takie rzeczy, które nadają sens życiu, hurra!!!  smile smile smile
Jestem dumna dzieląc się z Wami tą wspaniałą wiadomością smile smile smile
Ależ niespodzianka big_smile big_smile big_smile

Jak widać na powyższym zdjęciu moja wątroba jest w pełni gotowa na TŁUSTY CZWARTEK big_smile big_smile big_smile

4,059

Krejzolko, czy ja dobrze rozumiem i nie musisz się juz martwić dodatkowymi kilogramami? big_smile tongue

4,060 Ostatnio edytowany przez joasiabasia61 (2019-02-28 17:42:22)

Wygląda na to, że wszystkich zatkało. Gratulacje! Para portalowa. A Pietruszka matką chrzestną!

4,061

Dzizas, cel życiowy kobiety to urodzić i nie zwariować.

Mimo wszystko gratuluję i... współczuję tongue big_smile

4,062

Gratuluję zdrowej wątroby big_smile

4,063

Gratuluję. Dbaj o... wątrobę wink

4,064

Harvey napisał/a:

Dzizas, cel życiowy kobiety to urodzić i nie zwariować.

Mimo wszystko gratuluję i... współczuję tongue big_smile

A dokładniej mógłbyś napisać o co Ci chodzi, bo ja niekumata jestem.

Twój post można odczytywać dwojako, a ja chcę go odczytywać jednojako. tongue tongue tongue

4,065

Nic w tym dwuznacznego, znalazłaś sobie chłopa na forum, który Cię zapłodnił i się z tego faktu cieszysz. A co będzie później to tylko czas pokaże. A uwierz mi, będzie pod górkę wink

4,066

ale masz długi temat! gratuluję;) i powodzenia

4,067

Sorry, Harvey, ale pojechałeś po bandzie, w dodatku - zapewne wbrew intencjom - nie błysnąłeś. Obrazu USG można nie umieć odczytać, w końcu nie wszyscy jesteśmy radiologami, ale żeby prostego tekstu nie zrozumieć?
Swoją drogą, gdybyś się nie pomylił, to Twoje współczucie byłoby co najmniej nietaktowne, dlatego czasem naprawdę lepiej ugryźć się w język. No i chyba jednak zdrowiej dla wszystkich wink.

4,068

Harvey napisał/a:

Nic w tym dwuznacznego, znalazłaś sobie chłopa na forum, który Cię zapłodnił i się z tego faktu cieszysz. A co będzie później to tylko czas pokaże. A uwierz mi, będzie pod górkę wink

big_smile big_smile big_smile

Jako, że mam niewyparzoną gębę i czasem mnie ponosi na forum, postanowiłam, że jak będą dwuznaczne odpowiedzi Użytkowników to będę prosiła o dodatkowe wyjaśnienia, w tym przypadku poprosiłam, ale jednak się nie pomyliłam. big_smile big_smile big_smile

Nie chcę tutaj kolejnej kłótni, naprawdę, ale sorki nie pozwolę sobie na takie posty.

OGŁOSZENIE PARAFIALNE, szczerze myślałam, że ten temat będzie zabawny a tu jednak się nie da:
To co wkleiłam na forum, skopiowałam sobie z mojego Facebook'a, ponieważ strasznie mi się to spodobało i chciałam, abyście też się pośmiali.
Jak zobaczyłam u Znajomego na fejsie ten cały opis z USG, od razu do Niego napisałam i zapytałam czy mogę to "ukraść", tak mi się to spodobało.
Ludzie tez na fejsie, serduszka dawali, drudzy też pisali czy mogą to "ukraść".
Dostawałam gratulację!!! big_smile big_smile big_smile

Dwie Osoby, jak się pytałam o reakcje to odpowiedziały mi:"przecież ty byś nie wkleiła swojego zdjęcia usg".

To nie jest zarzut, a stwierdzenie faktu, że niektórym ludziom niepotrzebna treść tylko obrazek i na podstawie obrazka, chociaż mają pod obrazkiem opis, wyciągają wnioski. Czasem mylne i to bardzo.

NAPRĘDCE NIE ZAPŁODNIŁ KREJZI, A NAWET, JAKBY TO ZROBIŁ NIE WKLEIŁABYM SWOJEGO ZDJĘCIA USG, ABY POCHWALIĆ SIĘ CIĄŻĄ!!!

Zrobiłam sobie żart, wkleiłam zdjęcie USG czyjeś wątroby, że niby moja wątroba jest gotowa na przyjęcie dużej ilości pączków na TŁUSTY CZWARTEK!!!

Nie żałuję tego, bo jak pokazałam Naprędce na fejsie i tutaj co zrobiłam, Jego reakcja była przecudowna, a w tym Jego uśmiechu i śmiechu zakochałam się ponownie!!! smile smile smile

P.S. Harvey masz wielki problem i takimi wpisami sobie nie pomożesz.
Współczuję Ci przez co przeszedłeś, ale to nie oznacza, że masz obrażać ludzi.
To co teraz wypisujesz na forum jest po prostu straszne, głupie i żenujące.
Nie pogodziłeś się z tym, że Ex Cię zdradziła.
Nie pogodziłeś się, że się rozwiodłeś.
Nie pogodziłeś się, że jest w ciąży.
I to każdy widzi.

Jakbym naprawdę była w ciąży i przeczytała takie coś, to nie masz pojęcia, jakbym zareagowała, więc przystopuj.

4,069

Uuu groźna Krejzi, pierwszy raz widzę odkąd tu jestem. A juz myślałem, że to ja czegoś nie zrozumiałem, bo ludzie zaczęli pisać o dziecku big_smile.

4,070

Harvey napisał/a:

Nic w tym dwuznacznego...

A ja głupi Cię broniłem, bo myślałem że wyłączyłeś na chwilę tryb maczo-sraczo, w którym jak widzę od jakiegoś czasu się znajdujesz i miałeś na myśli wyłącznie trud wychowania potomka...
Z dwojga złego chyba jednak wolę "poprzedniego" Harvey'a.
Mimo wszystko życzę powrotu do równowagi psychicznej.

4,071

Zajmijcie się swoimi problemami, ja nie potrzebuję żadnej pomocy od was a o moją psychikę się nie martwcie smile

Powodzenia Wam życzę i bajlando smile

4,072

Bajlando kultura osobista wypowiedzi sad

4,073

Ojj tam czepiacie się.

4,074 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2019-06-15 20:12:58)

"To jest ten dzień, to jest ta chwila...", pisząc te słowa zaczęłam sobie nucić pewną melodię, nie mam pojęcia, jak ta piosenka się nazywa, kojarzę tylko, że zacytowane słowa śpiewa czy może raczej rapuje pewien Mężczyzna, to tak na marginesie napisałam. big_smile big_smile big_smile
Ale wracając do meritum, dzisiaj czuję się, jak za dawnych lat (jak to brzmi tongue tongue tongue ), kiedy większość czasu spędzałam na tym forum. big_smile big_smile big_smile
Wszystko poszło w odstawkę bo Krejzi musiała na forum popisać.
Chyba pierwszy raz w życiu zapomniałam o praniu. big_smile big_smile big_smile
Wywiesiłam prześcieradło i stwierdziłam, że za chwilę pójdę resztę prania wywiesić, ale zapomniałam. big_smile big_smile big_smile
Tak się zasiedziałam na forum, że nawet zapomniałam, że pranie zrobiłam. big_smile big_smile big_smile
Jak już sobie popisałam, to łaskawie zgasiłam laptopa i stwierdziłam, że pora coś porobić w domu, i jakież było moje zaskoczenie, jak zobaczyłam otwartą pralkę a w niej mokre ciuchy. smile smile smile

A tak naprawdę napisałam tu dzisiaj, ponieważ podczas sprzątania przyszła mi myśl/zapytanie, czy Osoby piszące tutaj na forum rozmawiają o forum z najbliższymi, nie ukrywam, że na myśl przyszła mi Olinka, gdyż Ona czasem coś wspomni o swoim Mężu.
A, no i Snake pozwala swojej Żonie podczytywać forum i dyskutują. smile smile smile

4,075

Krejzolka82 napisał/a:

A tak naprawdę napisałam tu dzisiaj, ponieważ podczas sprzątania przyszła mi myśl/zapytanie, czy Osoby piszące tutaj na forum rozmawiają o forum z najbliższymi, nie ukrywam, że na myśl przyszła mi Olinka, gdyż Ona czasem coś wspomni o swoim Mężu.
A, no i Snake pozwala swojej Żonie podczytywać forum i dyskutują. smile smile smile

Poczułam się wywołana do tablicy wink, więc opowiem jak to jest u mnie. Istotnie opowiadam o forum smile. Często w trakcie jakichś dyskusji z mężem przywołuję sytuacje opisane na Netkobietach - okazuje się, że w tej materii jesteśmy ogromną skarbnicą wiedzy i przykładów. Wygląda to mniej więcej tak: pojawia się temat, on coś powie, a żeby zobrazować sytuację powołuje się na przykład z życia wzięty, wtedy do akcji wkraczam ja z tekstem w typie "u nas na forum była dziewczyna, która..." albo "jak nasze forum pokazuje..." albo " na naszym forum mówi się, że..." i tak dalej. Naprawdę tak to wygląda big_smile.
Tym niemniej mąż tu nie wchodzi, Netkobiet nie czyta, ja nie przywołuję żadnych nicków. To jest w gruncie rzeczy kawałek mojej odrębnej prywatności, co do której chciałabym, aby tak pozostało. O tym co dzieje się poza forum, czyli na przykład o korespondencji mailowej, nawet słowem nie wspominam, czułabym się z tym zwyczajnie nie w porządku. No chyba, że to jakiś ekstremalny przypadek w typie pozwu w załączniku wink.

4,076

Olinka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Poczułam się wywołana do tablicy wink, więc opowiem jak to jest u mnie. Istotnie opowiadam o forum smile. Często w trakcie jakichś dyskusji z mężem przywołuję sytuacje opisane na Netkobietach - okazuje się, że w tej materii jesteśmy ogromną skarbnicą wiedzy i przykładów. Wygląda to mniej więcej tak: pojawia się temat, on coś powie, a żeby zobrazować sytuację powołuje się na przykład z życia wzięty, wtedy do akcji wkraczam ja z tekstem w typie "u nas na forum była dziewczyna, która..." albo "jak nasze forum pokazuje..." albo " na naszym forum mówi się, że..." i tak dalej. Naprawdę tak to wygląda big_smile.
Tym niemniej mąż tu nie wchodzi, Netkobiet nie czyta, ja nie przywołuję żadnych nicków. To jest w gruncie rzeczy kawałek mojej odrębnej prywatności, co do której chciałabym, aby tak pozostało. O tym co dzieje się poza forum, czyli na przykład o korespondencji mailowej, nawet słowem nie wspominam, czułabym się z tym zwyczajnie nie w porządku. No chyba, że to jakiś ekstremalny przypadek w typie pozwu w załączniku wink.

Nadrabiam zaległości; witam w moich skromnych progach!!! smile smile smile
Cóż za zaszczyt mnie spotkał, dziękuję. smile smile smile
Przepraszam, że dopiero teraz się witam, ale przedtem nie było sposobności.

U mnie wygląda to ciut inaczej z wiadomych względów.

Jak bardziej udzielałam się na forum, to były na porządku dziennym relacje z forum. tongue tongue tongue
Moi biedni Najbliżsi musieli dyskutować ze mną na tematy z forum, teraz to już całkowicie zanikło, ponieważ mam inny stosunek do forum.

Na dzień dzisiejszy dyskusje o forum prowadzę tylko i wyłącznie z Naprędce i to też w nie takich ilościach, jak kiedyś.

P.S. Dziękuję za podzielenie się swoimi doświadczeniami. smile smile smile

Aha, naprawdę wiele wiadomości dostałam z forum, były to różnorakie treści i zdjęcia. big_smile big_smile big_smile ale myślę, że nie przebiły pozwu przeciwko Tobie. big_smile big_smile big_smile

Ale paczki do więzienia nie będziemy musieli Ci wysyłać? big_smile big_smile big_smile
No i jak co, mamy tutaj Panią Prokurator*, więc może pomoże w razie "w"? big_smile big_smile big_smile

*Nie jestem pewna czy Pani Prokurator czy Pani Adwokat, ale ważne, że na jednym z tych stanowisk.
Aczkolwiek znowu moja niewiedza w tym temacie może Kogoś zdenerwować. tongue tongue tongue
Dobrze, że na moich lekcjach z praw nie było tematu SonyXperii big_smile big_smile big_smile

4,077 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2019-10-12 10:33:54)

...

4,078

Hah, ja jeśli chodzi o portale randkowe, to mam jedynie doświadczenie z tinderem. Podchodzę do tego raczej luźno - poznaje tam znajomych, także koleżanki tongue Jakiś większych przypałów nie mam jak na razie, ale może wszystko przede mną yikes

4,079

matik napisał/a:

Hah, ja jeśli chodzi o portale randkowe, to mam jedynie doświadczenie z tinderem. Podchodzę do tego raczej luźno - poznaje tam znajomych, także koleżanki tongue Jakiś większych przypałów nie mam jak na razie, ale może wszystko przede mną yikes

Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję.
Witam Cię.:) smile smile

Za moich czasów randkowania nie znałam Tindera, więc nie mogę nic o nim napisać.

A to nie jest związane z umawianiem się na seks?
Coś mi się o uszy obiło, ale mogę się mylić.

Aaa, nawet teraz czytam kryminał i nawet sporo o Tinderze tam jest.

Posty [ 4,031 do 4,079 z 4,079 ]

Strony Poprzednia 1 61 62 63

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024