Harvey napisał/a:Nic w tym dwuznacznego, znalazłaś sobie chłopa na forum, który Cię zapłodnił i się z tego faktu cieszysz. A co będzie później to tylko czas pokaże. A uwierz mi, będzie pod górkę 
Jako, że mam niewyparzoną gębę i czasem mnie ponosi na forum, postanowiłam, że jak będą dwuznaczne odpowiedzi Użytkowników to będę prosiła o dodatkowe wyjaśnienia, w tym przypadku poprosiłam, ale jednak się nie pomyliłam.

Nie chcę tutaj kolejnej kłótni, naprawdę, ale sorki nie pozwolę sobie na takie posty.
OGŁOSZENIE PARAFIALNE, szczerze myślałam, że ten temat będzie zabawny a tu jednak się nie da:
To co wkleiłam na forum, skopiowałam sobie z mojego Facebook'a, ponieważ strasznie mi się to spodobało i chciałam, abyście też się pośmiali.
Jak zobaczyłam u Znajomego na fejsie ten cały opis z USG, od razu do Niego napisałam i zapytałam czy mogę to "ukraść", tak mi się to spodobało.
Ludzie tez na fejsie, serduszka dawali, drudzy też pisali czy mogą to "ukraść".
Dostawałam gratulację!!!

Dwie Osoby, jak się pytałam o reakcje to odpowiedziały mi:"przecież ty byś nie wkleiła swojego zdjęcia usg".
To nie jest zarzut, a stwierdzenie faktu, że niektórym ludziom niepotrzebna treść tylko obrazek i na podstawie obrazka, chociaż mają pod obrazkiem opis, wyciągają wnioski. Czasem mylne i to bardzo.
NAPRĘDCE NIE ZAPŁODNIŁ KREJZI, A NAWET, JAKBY TO ZROBIŁ NIE WKLEIŁABYM SWOJEGO ZDJĘCIA USG, ABY POCHWALIĆ SIĘ CIĄŻĄ!!!
Zrobiłam sobie żart, wkleiłam zdjęcie USG czyjeś wątroby, że niby moja wątroba jest gotowa na przyjęcie dużej ilości pączków na TŁUSTY CZWARTEK!!!
Nie żałuję tego, bo jak pokazałam Naprędce na fejsie i tutaj co zrobiłam, Jego reakcja była przecudowna, a w tym Jego uśmiechu i śmiechu zakochałam się ponownie!!!
P.S. Harvey masz wielki problem i takimi wpisami sobie nie pomożesz.
Współczuję Ci przez co przeszedłeś, ale to nie oznacza, że masz obrażać ludzi.
To co teraz wypisujesz na forum jest po prostu straszne, głupie i żenujące.
Nie pogodziłeś się z tym, że Ex Cię zdradziła.
Nie pogodziłeś się, że się rozwiodłeś.
Nie pogodziłeś się, że jest w ciąży.
I to każdy widzi.
Jakbym naprawdę była w ciąży i przeczytała takie coś, to nie masz pojęcia, jakbym zareagowała, więc przystopuj.