Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Strony Poprzednia 1 60 61 62 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,966 do 4,030 z 4,079 ]

3,966

Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Metyl taka rada ode mnie, chociaż ja nie daję rad: popisz czasem poważnie, czasem o głupotach, poobserwuj, a nie ni stąd ni zowąd proponuj każdej Kobiecie na forum spotkanie. smile

Zobacz podobne tematy :

3,967

Krejzolka82 napisał/a:

Metyl taka rada ode mnie, chociaż ja nie daję rad: popisz czasem poważnie, czasem o głupotach, poobserwuj, a nie ni stąd ni zowąd proponuj każdej Kobiecie na forum spotkanie. smile

Myślisz że nie próbowałem? Nie dawało to żadnych spektakularnych efektów. I NIE proponowałem spotkania każdej...

3,968 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-03 18:24:47)

Metyl napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Myślisz że nie próbowałem? Nie dawało to żadnych spektakularnych efektów. I NIE proponowałem spotkania każdej...

Metyl Nie zawsze podejmowanie prób przynosi oczekiwane efekty, nie mówiąc już o spektakularnych  wink Poza tym nie ujmowałaby tej kwestii w kategorii "prób" wink

3,969 Ostatnio edytowany przez Metyl (2017-10-03 18:28:29)

Oczywiście że nie zawsze ale uważam, że może nie zrobiłem tego setki razy (nie mówię tylko o forum) ale wystarczająco dużo, by przestać wierzyć w długie podchody, obserwacje i inne cudowanie w stylu 'co ona o mnie myśli, czy on na mnie patrzy, co sobie pomyślała jak powiedziałem to i tamto, kiedy zaproponować spotkanie, gdzie, dokąd, o czym mam z nim rozmawiać' bla bla bla. "Spektakularne" zostało użyte celowo. Jeśli dziewczyna by się ze mną spotkała już samo to uznałbym za sukces. A co by z tego wyszło lub nie wyszło więcej to by się dopiero z czasem okazało tak jak w przypadku nowej pary (?) na forum. Bo w sumie sam nie wiem czy są razem. No ale uznajmy że są bo się spotykają.

3,970 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-03 18:30:32)

Metyl napisał/a:

Oczywiście że nie zawsze ale uważam, że może nie zrobiłem tego setki razy (nie mówię tylko o forum) ale wystarczająco dużo, by przestać wierzyć w długie podchody, obserwacje i inne cudowanie w stylu 'co ona o mnie myśli, czy on na mnie patrzy, co sobie pomyślała jak powiedziałem to i tamto, kiedy zaproponować spotkanie, gdzie, dokąd, o czym mam z nim rozmawiać' bla bla bla. "Spektakularne" zostało użyte celowo. Jeśli dziewczyna by się ze mną spotkała już samo to uznałbym za sukces. A co by z tego wyszło lub nie wyszło więcej to by się dopiero z czasem okazało tak jak w przypadku nowej pary (?) na forum. Bo w sumie sam nie wiem czy są razem. No ale uznajmy że są bo się spotykają.

Ile Ty masz lat? Przyznasz się? wink
Mnie gdzieś mignęło, że chyba około 30, ale mogę Cię z kimś mylić.

3,971

SonyXperia napisał/a:
Metyl napisał/a:

Sony...chyba nie bardzo rozumiem, musisz to rozwinąć. smile

Które ramię podaje mężczyzna kobiecie? Swoje prawe? Tak? wink No więc, jeśli kobieta jest zajęta,  torebkę nosi na prawym ramieniu, bo swoje lewe ma "zajęte" wink Po tym podobno poznaje sie mężatki wink

A ja gupi myślałem, że po obrączce na palcu tongue

3,972

SonyXperia napisał/a:

Ile Ty masz lat? Przyznasz się? wink
Mnie gdzieś mignęło, że chyba około 30, ale mogę Cię z kimś mylić.

Hm...a czemu pytasz? Wydaje mi się że już chyba i to nawet Tobie odpowiadałem ale nieważne. tongue I nie, nie mylisz mnie. wink

3,973

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Metyl napisał/a:

Sony...chyba nie bardzo rozumiem, musisz to rozwinąć. smile

Które ramię podaje mężczyzna kobiecie? Swoje prawe? Tak? wink No więc, jeśli kobieta jest zajęta,  torebkę nosi na prawym ramieniu, bo swoje lewe ma "zajęte" wink Po tym podobno poznaje sie mężatki wink

Nie jesteś w takim razie taki niemądry smile na jakiego wyglądasz tongue  wink A tak serio - to z tą torebką to jest podobno nawyk, którego się nie kontroluje, taka siła przyzwyczajenia  wink

3,974

Metyl napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

lol

Sorry... wymsło mi się wink

3,975

To jeszcze mi powiedz cóż konkretnie Cię tak rozbawiło.

3,976

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie jesteś w takim razie taki niemądry smile na jakiego wyglądasz tongue  wink A tak serio - to z tą torebką to jest podobno nawyk, którego się nie kontroluje, taka siła przyzwyczajenia  wink

A tak serio... nie bądź taka serio tongue

3,977

Metyl napisał/a:

To jeszcze mi powiedz cóż konkretnie Cię tak rozbawiło.

Gdybym Ci powiedział, musiał bym Cię zabić wink

A tego raczej nie chcemy... prawda? wink

tongue

3,978

Dobra, widzę że to nie ma sensu także bajo jeśli chodzi o rozmowy z Tobą. Mimowolnie zająłeś miejsce pewnej osoby w tym wątku a ja w tym nie zamierzam brać udziału.

3,979

Metyl napisał/a:

Dobra, widzę że to nie ma sensu także bajo jeśli chodzi o rozmowy z Tobą. Mimowolnie zająłeś miejsce pewnej osoby w tym wątku a ja w tym nie zamierzam brać udziału.

Chusteczkę? tongue

3,980

Metyl napisał/a:

Mój wpis był tylko i wyłącznie o forum, ponieważ znam Cię nie od dzisiaj i pamiętam co kiedyś pisałeś i na forum i prywatnie ze mną.
Będę z Tobą szczera i pewnie mi się za to dostanie, tak, jak wcześniej i AloneWolf'owi, strasznie mnie zraziło to jak "wparowałeś" na ten wątek i każdej dosłownie każdej nowej Kobiecie proponowałeś spotkanie, wiem, że niektórzy to odebrali w formie żartu, ale ja wiem, że to żarty nie były.

I nie piszę, żeby Ci dowalić tylko, żebyś zmienił taktykę poznawania kobiet. big_smile

3,981

Krejzolka82 napisał/a:

I nie piszę, żeby Ci dowalić tylko, żebyś zmienił taktykę poznawania kobiet. big_smile

A! I tu Cię kotku mam! wink

Podpisuję się pod tym smile

Krejzi, wiem, że nie pijesz... ale może fajke gdzieś tam masz w ukryciu? W potrzebie jestem... tongue

3,982

Brawo, powołuj się jeszcze na posty sprzed 5 lat, na pewno tym dużo zwojujesz. wink

Poza tym co ma do tego Alone? Lol. Chciałbym Ci przypomnieć że chyba nikomu poza Tobą i właśnie Alone'owi to nie przeszkadzało więc sorry, nie ma monopolu na jedyne słuszne działanie. Po drugie już przecież wcześniej mówiłaś mi tu 'że tak nie wypada' więc nie za bardzo wiem po co to dublujesz. Czy to były żarty czy nie to wiedzą zainteresowane osoby a nie Ty, w głowie mi nie siedzisz, moich myśli nie znasz także...No właśnie .

A Ci co się ze mną spotkali to nie narzekają więc...

3,983

Harvey napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

A! I tu Cię kotku mam! wink

Podpisuję się pod tym smile

Krejzi, wiem, że nie pijesz... ale może fajke gdzieś tam masz w ukryciu? W potrzebie jestem... tongue

Czyli jesteś Myszką Metyla? big_smile
Ja tez się pod tym podpisuję. tongue

Jedynie to mogę Cię poczęstować soczkiem i jakimś jedzeniem, zero używek, nawet kawa poszła w odstawkę pięć miesięcy temu. tongue

3,984

Krejzolka82 napisał/a:

Jedynie to mogę Cię poczęstować soczkiem i jakimś jedzeniem, zero używek, nawet kawa poszła w odstawkę pięć miesięcy temu. tongue

A ić Pani na ch*j z tym pomysłem tongue

3,985

Metyl napisał/a:

Poza tym co ma do tego Alone?

Zazdrość wyczuwam. Albo... a nie, to zazdrość tongue

3,986

Harvey napisał/a:
Metyl napisał/a:

Pilnuj miejscówki tongue

3,987

Metyl napisał/a:

Brawo, powołuj się jeszcze na posty sprzed 5 lat, na pewno tym dużo zwojujesz. wink

Poza tym co ma do tego Alone? Lol. Chciałbym Ci przypomnieć że chyba nikomu poza Tobą i właśnie Alone'owi to nie przeszkadzało więc sorry, nie ma monopolu na jedyne słuszne działanie. Po drugie już przecież wcześniej mówiłaś mi tu 'że tak nie wypada' więc nie za bardzo wiem po co to dublujesz. Czy to były żarty czy nie to wiedzą zainteresowane osoby a nie Ty, w głowie mi nie siedzisz, moich myśli nie znasz także...No właśnie .

Piszę z Tobą od dwóch lat i do tego się ustosunkowałam, nie czytałam Twoich postów sprzed pięciu lat, bo mnie to nie interesuje.
Człowieku zrzędzisz tutaj, ze jesteś sam to Ci chcę pokazać co może warto zmienić.

Przypomnieć Ci, jak ze mną pisałeś więc sorki, ale wiem czy to są żarty czy nie.

Dobra, paplaj się dalej w tym narzekaniu i proponowaniu dosłownie każdej Kobiecie spotkania, mi nic do tego, a może wreszcie Twoje narzekanie zmotywuje mnie, abym przestała pisać w swoim własnym temacie. tongue

3,988

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
Metyl napisał/a:

Pilnuj miejscówki tongue

A to zależy czyjej i czy będzie warto tongue

3,989

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Pilnuj miejscówki tongue

A to zależy czyjej [...] tongue

Tej, którą tutaj sobie uzurpowałeś tongue

3,990

Krejzolka82 napisał/a:

Dobra, paplaj się dalej w tym narzekaniu i proponowaniu dosłownie każdej Kobiecie spotkania, mi nic do tego, a może wreszcie Twoje narzekanie zmotywuje mnie, abym przestała pisać w swoim własnym temacie. tongue

Jeżeli widzisz tu tylko moje narzekanie to faktycznie nie mamy o czym rozmawiać.

3,991

Krejzolka82 napisał/a:
Metyl napisał/a:

Piszę z Tobą od dwóch lat i do tego się ustosunkowałam, nie czytałam Twoich postów sprzed pięciu lat, bo mnie to nie interesuje.
Człowieku zrzędzisz tutaj, ze jesteś sam to Ci chcę pokazać co może warto zmienić.

Przypomnieć Ci, jak ze mną pisałeś więc sorki, ale wiem czy to są żarty czy nie.

Dystans do forum... Pamiętaj... dystans... wdech... wydech... wdech... nie aż tak! Bo cycki pękną wink

tongue

3,992

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Pilnuj miejscówki tongue

Hmm?

No dobra, "zabiłaś mi ćwieka"

Co? hmm

3,993

Harvey napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Metyl napisał/a:

Dystans do forum... Pamiętaj... dystans... wdech... wydech... wdech... nie aż tak! Bo cycki pękną wink

tongue

E tam...nie ma żadnego dystansu do forum, jakby było to nikt by tutaj nie pisał. tongue

Spoko, o moje cycki się nie martw, są tak idealne, że na pewno nie pękną. big_smile

3,994

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Hmm?

Co? hmm

No czyje miejsce tutaj zająłeś tongue wink

3,995

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hmm?

Co? hmm

Ja?

Błądzisz, oj błądzisz... tongue

3,996

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Hmm?

Co? hmm

Ja?

Czytam kolegę Metyla tongue

3,997

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ja?

Myślę, że Harvey jednak woli kobiety, a nie...Wilki... big_smile

3,998 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-03 19:37:35)

Krejzolka82 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Ja?

Myślę, że Harvey jednak woli kobiety [...]

Więc trafił właściwie wink

3,999

Tiaa... widziałem film "incepcja"... no ale to już przesada Sony tongue

4,000

O rany, a mi się tak fajnie w tej netkafejce o filmach, modzie i innych takich tu rozmawiało i żartowało... I emotikony były najlepsze na całym forum!

Metyl napisał/a:

Ajsi, zadajesz mi niewygodne pytania.

Nie Ty pierwszy mi to mówisz. Moje pytanie wpisane było w "fabułę" tego wątku i miało zgoła inny cel, a tu po raz drugi rozpętała się burza. No ale widocznie tak musiało być, nie mam wpływu na treść postów innych, co mi gdzie indziej zarzucono. Wrzucę to jako forumową ciekawostkę.

Ja drążę na forum w innych tematach - s ł o w n i k o w o. Wiecie, jaki niewypowiedziany hate za to mnie dosięga?... wink

Sony, torebkę noszę na prawym ramieniu. Jestem praworęczna i tak mam odruchowo.
Ale ... czas zmienić nawyki zatem!

Człowiek się uczy wielu ciekawych rzeczy na forum. wink Nie wiedziałam, że lewe czy prawe ramię ma znaczenie.

BTW, uspakajam wszystkich, że jestem bezpieczna i krzywdy nie dam sobie zrobić. Mam wprawę w ustalaniu granic. Również nieprzekraczalnych, realnych czy forumowych. W to chyba nikt nie wątpi. smile

A Pitbull mnie naprawdę wciągnął. Mam teraz dylemat - serial czy ten przygodowy wątek?...

Ech! Dziś przeproszę się z VOD. I może zajrzę do tematu Świeżaków z Biedronki. Wątek świeżynka. Założony dziś przez Olinkę.

See you around everybody!
smile

4,001 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-03 19:51:42)

Harvey napisał/a:

Tiaa... widziałem film "incepcja"... no ale to już przesada Sony tongue

O co Ci chodzi? Nie chodzisz na randki z kobietami? tongue
Bo, że żaden facet nie lubi konkurencji, to wiem big_smile

4,002

I_see_beyond napisał/a:

O rany, a mi się tak fajnie w tej netkafejce o filmach, modzie i innych takich tu rozmawiało i żartowało... I emotikony były najlepsze na całym forum!

Metyl napisał/a:

Nie Ty pierwszy mi to mówisz. Moje pytanie wpisane było w "fabułę" tego wątku i miało zgoła inny cel, a tu po raz drugi rozpętała się burza. No ale widocznie tak musiało być, nie mam wpływu na treść postów innych, co mi gdzie indziej zarzucono. Wrzucę to jako forumową ciekawostkę.

Ja drążę na forum w innych tematach - s ł o w n i k o w o. Wiecie, jaki niewypowiedziany hate za to mnie dosięga?... wink

Ale ... czas zmienić nawyki zatem!

Człowiek się uczy wielu ciekawych rzeczy na forum. wink Nie wiedziałam, że lewe czy prawe ramię ma znaczenie.

BTW, uspakajam wszystkich, że jestem bezpieczna i krzywdy nie dam sobie zrobić. Mam wprawę w ustalaniu granic. Również nieprzekraczalnych, realnych czy forumowych. W to chyba nikt nie wątpi. smile

A Pitbull mnie naprawdę wciągnął. Mam teraz dylemat - serial czy ten przygodowy wątek?...

Ech! Dziś przeproszę się z VOD. I może zajrzę do tematu Świeżaków z Biedronki. Wątek świeżynka. Założony dziś przez Olinkę.

See you around everybody!
smile

Czasami trzeba i tutaj popisać poważnie...albo ostro, życie po prostu życie. big_smile

4,003

I_see_beyond napisał/a:

Dzisiaj to tu nie ma(m) czego szukać.

4,004 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-03 20:02:18)

I_see_beyond napisał/a:

Metyl napisał/a:

Ja też jestem praworęczna a jednak noszę na lewym ramieniu. wink

I_see_beyond napisał/a:

Jedno i drugie. Chociaż kryminalna zagadka w postaci kradzieży kiełbasy też może wciągnąć ... wink Aż dwa pęta big_smile Krakowskiej suszonej... wink

4,005

I pościeli. wink

4,006 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-10-03 20:08:37)

Metyl napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Dzisiaj to tu nie ma(m) czego szukać.

Spoko, może jutro nie będę tutaj pisała to może powrócisz sobie. tongue

A tak serio;
Widzisz całkowicie źle zinterpretowałeś moje posty odnośnie Twojej osoby...a to źle...jeżeli się ktoś decyduje na ujawnienie co nie co o sobie, to musi zdawać sobie sprawę, że nie będzie czytał samych pochlebnych postów na swój temat i to wcale nie oznacza, że ktoś pisze je z premedytacją, żeby komuś dowalić.

Czyli Ty tego dystansu do forum też nie posiadasz.

4,007

Metyl napisał/a:

I pościeli. wink

Z kory... wink

4,008

Krejzolka82 napisał/a:

Czyli Ty tego dystansu do forum też nie posiadasz.

Nie interesuje mnie po co wracałaś do tematu, który taaak Cię oburzył swego czasu jak się wg Ciebie 'narzucałem' Ajsi co było taaaakie nietaktowne, tak samo jak nie wiem po co wracałaś do tego co było dawno temu odnośnie mojej osoby. Napisałaś, ponabijałaś się/ponabijaliście się, super. Naprawdę extra. Tylko po co? Najpierw sypiesz, że doradzisz mi to i tamto chociaż tak naprawdę nie chcesz/nie robisz tego a potem takie cyrki z tego wychodzą. Dajcie spokój. big_smile Ja się nie muszę ani nie chcę każdemu podobać. Jak komuś pasuje moje towarzystwo to spoko, jak nie to też mi w dużej mierze bez różnicy.

Może mam, może nie mam. Jakie to ma znaczenie? Żadne.

4,009

W tym miejscu chciałabym podziękować gospodyni tematu za umożliwienie mi udziału w bardzo ciekawych "fabułach", a forumowej publiczności ukłonić się:

https://m.popkey.co/9f25d7/v0kaY_s-200x150.gif

i powiedzieć: I hope you enjoyed the show . wink

Dziękuję

smile

4,010

I_see_beyond napisał/a:

W tym miejscu chciałabym podziękować gospodyni tematu za umożliwienie mi udziału w bardzo ciekawych "fabułach", a forumowej publiczności ukłonić się:

Dziękuję

smile

Ajsi ale co to oznacza? To chyba nie pożegnanie? http://gohan.ssj2.fm.interia.pl/pliki4/nie.gif

4,011 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-10-04 09:20:44)

SonyXperia napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Dziękuję

smile

Ajsi ale co to oznacza? To chyba nie pożegnanie? http://gohan.ssj2.fm.interia.pl/pliki4/nie.gif

Pożegnanie z tym wątkiem. big_smile
I pewnie też już nie będzie subskrypcji. tongue

4,012 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-10-04 09:58:46)

I_see_beyond chyba trochę przeceniasz swoją osobę tutaj na forum, ponieważ pisząc do Metyla nawet przez sekundę nie przyszłaś mi na myśl, nie obawiam się o Ciebie, bo nie mam takiej potrzeby.
Spotkałaś się z Nim to super, nic mi do tego.

To jest mój wątek, a nawet, jakby nie był to mam prawo w nim pisać co mi się żywnie podoba.
Nie podoba mi się co wyprawia Metyl to po prostu na to zwracam uwagę, ponieważ sam co jakiś czas się żali, a po to jest forum, aby na te żale odpisywać. big_smile
O ile dobrze pamiętam, sama tak robisz i sama także wywołujesz tzw. burze i jakoś Ci to nie przeszkadza.
Czyli Ty możesz a inni nie, a poza tym, gdyby Metyl, nie zareagowałby tak nerwowo, pewnie tylko na tym jednym moim poście się skończyło.

A teraz o Twoim rzekomym dystansie do forum.
Według mnie osoba, która ciągle powtarza i nawet ma w swoim opisie, że ceni dystans do forum, a swoimi postami przeczy temu, to jednak chyba tego dystansu nie ma.
Pierwszy lepszy przykład: dla umiejących czytać ze ZROZUMIENIEM post 6158 oraz 6159 "błąd w myśleniu".
Jeżeli w tych postach jest dystans do forum to oznacza, że Krejzolka82 też ten dystans posiada*. tongue

*Wielokrotnie się przyznawałam, że tego dystansu nie mam.

Moja rada, kolejna, co wiadomo, że nie daję rad. big_smile
Załóż sobie z Metylem własna netkafejkę a zapewniam Cię, że nikt, no może tylko ja, nie będę robiła w niej tzw. burzy i nie będę rzekomo martwiła się o Ciebie , bo po prostu tej netkafejki nie będę czytała. big_smile

Szkoda, że tak wyszło, ale może to jest jakiś pokrętny znak, aby ta netkafejka przestała istnieć.

P.S. Nie będę Ci pisała, abyś miała więcej dystansu do forum, ponieważ z mojej strony byłaby to hipokryzja, ale po prostu, jak możesz przestań na każdym kroku powtarzać jak mantrę, że tego dystansu nie masz. Pisząc co chwilę o tym, nie stanie się, że tego dystansu nabierzesz.

Pozdrawiam. smile

Moja kolejna wada: ciągłe tłumaczenie się. big_smile
Nie wyobrażaj sobie, że Cię śledzę na forum.
Po prostu pisujesz w wątkach, które od początku  istnienia czytam.

4,013 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-04 10:02:45)

Dziewczyny, ale o co tak własciwie chodzi? Jesli ktoś nie ma z kimś ochoty pisać, niech nie pisze, nie odpowiada na posty tej osoby. Jeśli ktoś nie ma ochoty przenieść znajomości do realnego świata, podobnie, niech tego nie robi - propozycję spotkania można odrzucić, obrócić w żart, zignorować. Można wszystko.
Ktoś klepie sobie częściej lub rzadziej w klawiaturę wieczorami o wszystkim i o niczym. Czy od razu coś musi z tego wynikać?

4,014

SonyXperia napisał/a:

Dziewczyny, ale o co tak własciwie chodzi? Jesli ktoś nie ma z kimś ochoty pisać, niech nie pisze, nie odpowiada na posty tej osoby. Jeśli ktoś nie ma ochoty przenieść znajomości do realnego świata, podobnie, niech tego nie robi - propozycję spotkania można odrzucić, obrócić w żart, zignorować. Można wszystko.
Ktoś klepie sobie częściej lub rzadziej w klawiaturę wieczorami o wszystkim i o niczym. Czy od razu coś musi z tego wynikać?

11/10.

4,015

Podziękowałam wcześniej ogólnie piszącym i czytającym ten netkafejkowy, lajtowy temat, jednak odpowiem jeszcze Tobie, Krejzolko, ponieważ się do swojego poprzedniego posta przygotowałaś (?) (choćby przez udokumentowanie jakiegoś tam mojego wpisu z innego tematu i opatrzenie do numerem posta). Odbieram to jako wyraz szacunku względem mnie. smile

1. Nie przeceniam swojej osoby na forum, bo nie jestem tu osobą, a nickiem, za którym kryją się poglądy. Taki wniosek wysnułaś, OK. Nie będę Cię przekonywać, żebyś myślała inaczej.
2. Temat jest "Twój", w sensie, że założyłaś go. Jednak jest to przestrzeń ogólnodostępna. Piszesz Ty, ja, Metyl, Sony, Santapietruszka... Dokładnie tak. Każdy ma prawo pisać co mu się żywnie podoba. Dokładnie to samo piszę gdzie indziej.
3. Subskrypcję tego wątku wyłączyłam dziś rano. To prawda. Nie subskrybuję już żadnego.
4. Nie wiem, czy pamiętasz, co kilka dni napisałam o swoim dystansie do forum. Określiłam go na 90%. I wczoraj przez te 10 % poczułam się dziwnie czytając ten wątek. Tylko tyle.
5. Nie założę z Metylem netkafejki.

Krejzolka82 napisał/a:

O ile dobrze pamiętam, sama tak robisz i sama także wywołujesz tzw. burze i jakoś Ci to nie przeszkadza

Tak?... smile
Nie. Nie wywołuję burz. Jednak te burze bywają wywoływane wokół mojej osoby. To duża różnica.

Krejzolka82 napisał/a:

Szkoda, że tak wyszło.

Bywa.

Krejzolka82 napisał/a:

jak możesz przestań na każdym kroku powtarzać jak mantrę, że tego dystansu nie masz.

Pisząc o dystansie na forum często nie mam na myśli siebie samej. A sama piszę coś wręcz odwrotnego. wink Jednak nie będę już tego robić. Nie za Twoją radą, bo do tego i innych wniosków doszłam sama niedawno.

W moim odczuciu wszelkie "kwestie sporne" (cudzysłów zamierzony) zastały już rozstrzygnięte. Domykam moje "fabularne" zakończenie tutaj poprzez ten post.

Pozdrawiam. smile

4,016

No i Ajsi nas osierociła http://emots.yetihehe.com/1/bezradny.gif

4,017 Ostatnio edytowany przez Metyl (2017-10-04 16:00:41)

Zagląda człowiek do tego tematu a tu jego nick powtórzony jakieś kilkanaście razy. yikes

Przeczytałem...nie no, po prostu ręce mi opadają i jednocześnie śmiać mi się z tego chce. Ciekawe jest też to, że ja zareagowałem nerwowo. Wystarczy przypomnieć ile osób miało ból (_!_) o moje 'niegodne zachowanie', ile osób nie zwróciło na to uwagi a ile mi kibicowało tudzież mieli z tego względu mniejszą lub większą radochę tudzież po prostu nie widzieli w tym nic złego. Proporcje mówiły same za siebie.

Szkoda dla MNIE że Ajsi odchodzi bo fajnie nam się tu rozmawiało razem z pietruszką i Sony...no ale czasem tak trzeba.

Poza tym już tak kończąc wywód na temat mojego zachowania - nie zastanawiające jest to, że osoby do których owe 'słabe' teksty kierowałem NIE widziały w tym problemu za to widzą inni, których zupełnie nie dotyczyły? Niech każdy odpowie sobie na to samemu.

4,018

Hahahaha! tongue

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2017/03/bda1aa4607a2ab7a9d506352e2658380_fb.jpg

4,019

SonyXperia napisał/a:

No i Ajsi nas osierociła http://emots.yetihehe.com/1/bezradny.gif

Nie do końca, Sony. wink smile

Metyl napisał/a:

fajnie nam się tu rozmawiało razem z pietruszką i Sony...no ale czasem tak trzeba...

... zacząć od nowa. wink

Zapraszam pod nowy adres:

http://www.netkobiety.pl/t107934.html

4,020

Dopiero zaczęłam czytać te historie, a tu już wątek się zamyka.

4,021

Wątek się (chyba) nie zamyka, niektórzy tylko przestają się tu udzielać.

4,022 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2018-02-12 22:50:08)

Kurcze za trzy dni stuknie mojemu tematowi roczek...więc, jak nie zapomnę wpadnę tutaj i poświętuję, powspominam mijające miesiące. smile smile smile

4,023 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2018-02-12 22:48:26)

...

4,024 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2018-02-15 21:45:03)

smile
No i minął rok od założenia tematu!!! smile smile smile

Miałam napisać epopeję, ale natchnienia nie mam. big_smile big_smile big_smile

Nie będę wracała już do ostatnich postów chociaż miałam ochotę, ale jak wiecie natchnienia na to też nie ma. tongue tongue tongue

Krótko i na temat:
Dziękuję Rossance, Santapietruszce, Naprędce  i AloneWolf90 za stworzenie ze mną tego wątku, bez Was nie byłoby tak samo, inaczej, bez Was nie byłoby tego wątku. smile smile smile

Oczywiście dziękuję też tym Użytkownikom którzy przybyli mi dawać rady, jak dać sobie radę na portalach randkowych, nie potrzebowałam tych rad, ale i tak i tak dziękuję.

Oddzielnie podziękowania dla Małpy69, dzięki wielkie, a wiesz, że był okres, że zaczęłam grać z Naprędce jak z Nim zamieszkałam? Trwało to krótko, ale graliśmy. smile

Dziękuję także tym Użytkownikom, którzy choć na chwilę zawitali w moim wątku. smile

Dziękuję tym, którzy tylko i wyłącznie czytali. smile

I specjalne podziękowania dla Joasiabasia61 za spostrzegawczość.  big_smile big_smile big_smile

A jednak wrócę do końcówki mojego wątku, przepraszam za tę część, wiem, nie powinna się wydarzyć. Więc szczerze przepraszam.

Żeby nie zanudzać;
Jak wiecie jestem w szczęśliwym związku z Naprędce, mam nadzieję, że On też jest w szczęśliwym związku ze mną. big_smile tongue big_smile

A co do wątku; wiadomo, że celem założenia tego wątku było pisanie ciągłego OT. zresztą z tego jestem znana na forum (i nie tylko z tego, żeby nie było tongue ).
Istotą wątku było pisanie nie na temat, jak i na żarty.
To miała być taka odskocznia od smutnych, poważnych wątków.
Na początku to się udało, a potem wiadomo co się stało.

Jako, że praktycznie nie piszę na forum a przede wszystkim przez kwas, który się zrobił, postanowiłam, że wątek powinien umrzeć śmiercią naturalną, możliwe, że co jakiś czas będzie reanimowany przeze mnie, aby napisać co tam słychać z naszą big love. big_smile big_smile big_smile

Dzięki wielkie!!! smile smile smile
Pozdrawiam!!! smile smile smile

4,025 Ostatnio edytowany przez rossanka (2018-02-15 21:56:30)

A ja się bardzo ciesze, że wszystko się tak potoczyło, oby więcej takich historii i znajomości,
wszystkiego dobrego !
big_smile big_smile
smile smile

4,026

O co chodzi ?????? smile

4,027

Lou71.71 napisał/a:

O co chodzi ?????? smile

A to byś już musiała wątek przesledzić i kilka innych pobocznych, bo cała historia działa się rok temu. big_smile
smile

4,028

rossanka napisał/a:

A ja się bardzo ciesze, że wszystko się tak potoczyło, oby więcej takich historii i znajomości,
wszystkiego dobrego !
big_smile big_smile
smile smile

A ja wiem, że bardzo się cieszysz i bardzo Ci za to dziękuję. smile

Też bym chciała, żeby było więcej takich historii i znajomości. smile

P.S. Odezwij się za rok, bo na pewno będą u Ciebie wielkie zmiany!!! big_smile big_smile big_smile

4,029

Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

wszystkiego dobrego !
big_smile big_smile
smile smile

P.S. Odezwij się za rok, bo na pewno będą u Ciebie wielkie zmiany!!! big_smile big_smile big_smile

Tam za rok. Teraz się już mogę odezwać przecież smile smile

4,030

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

wszystkiego dobrego !
big_smile big_smile
smile smile

Tam za rok. Teraz się już mogę odezwać przecież smile smile

Wiem, że możesz i dobrze, że to robisz.

Chodziło mi, że w związku z tym, że założyłaś w magiczną datę swój, osobisty wątek, iż wkrótce nie będziesz Singielką tak jak Krejzi. tongue tongue tongue

Posty [ 3,966 do 4,030 z 4,079 ]

Strony Poprzednia 1 60 61 62 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024