SonyXperia napisał/a:Ja już swoją też podałam. Mogę jeszcze dodać, że na forum, o ile użytkownicy nie znają się czy też w realu, czy choćby poprzez wiadomości priv, raczej nie dbają o jakoś wzajemnych realcji, prócz tego, co jest wymagane - wspomnianym przed chwilą - regulaminem forum. Dystans do forum objawa się pewnym niezaangażowaniem w relacje forumowe. Dziś jestem, piszę z kimś, jutro mnie nie ma, nic o nikim nie wiem, nawet nie znam imienia. Dystans wynika z anonimowości.
Nie zgodzę się z Tobą, że ludzie nie dbają o wzajemne relacje tu na forum. Dużo o nich się dowiedziałem w ogóle o to nie pytając, stąd też wiem o nich dużo pomimo, że nie znam ich imion. Wiem, że ktoś jest chory, wiem, że ktoś się rozwiódł, wiem, że ktoś był na wakacjach, wiem, że chcieli się tym podzielić bo chcieli... nawiązać relację.
A z regulaminem dopisujesz sobie ideologię niepotrzebną - dostałem bana (zdjętego później) bo byłem niegrzeczny, dostałem ostrzeżenie bo byłem niegrzeczny. Do trzech razy sztuka. Szanuję tu zasady, że to forum kobiece i jestem tu "gościem"
W brudnych kaloszach chyba byś nie chciała przyjmować gości? 
Wg mnie Krejzi podjęła temat słuszny - "nowi" nie ogarniają, że tak jak w "klasie w liceum" starzy będą ich "podpuszczać" i "kocić"... tak to przyjmują do siebie i nabierają "skórki".
A ja nie lubiłem liceum