Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Strony Poprzednia 1 45 46 47 48 49 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,991 do 3,055 z 4,079 ]

2,991

Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

smile A może??? Nie, za młody, ale tam chyba wszystko możliwe tongue

Zobacz podobne tematy :

2,992 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-11 22:29:55)

lody miętowe napisał/a:

Sony, serio? Już myślałam, że tylko ja mam "dziwny gust", jak na kobietę oczywiście big_smile big_smile

lody, serio, serio z tą tematyką wojenną...
Przecież nic nie przebije 'Allo 'Allo tongue Skoro już został poruszony wątek filmowy... Wchodząc do klasy chyba powinnam mówić "Dziń Dybry" big_smile

2,993

Sony, z którą się identyfikowałaś? Lubisz Rene? tongue

2,994

Hahaha...."Allo, allo", oglądałam smile

"Moda na sukces" leci tylko niecałe 30 lat, co to jest big_smile najdłuższy serial w historii, ok.opera mydlana, leciał 72 lata! "Gulding Light", jeśli dobrze pamiętam, i to już jest coś big_smile

2,995 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-11 22:55:16)

rh  Now, listen very carefully I shall say this only once:

Z Helgą big_smile

2,996

Wolf , spokojnie. Wymieniacie opinie o filmie, nie musicie się zgadzać, a tym bardziej przekonywać nawzajem do swoich racji.

lody miętowe , bardzo dobrze podsumowałaś "Modę na sukces". big_smile Nigdy nie rozumiałam fenomenu tego serialu. Właśnie, to jeszcze leci? Ja od dłuższego czasu nie oglądam telewizji.

Sony , moja prymulko. smile Zapomniałam na śmierć o tym serialu. Uwielbiałam go oglądać jako dziecko.

Filmy o tematyce wojennej nigdy do mnie nie przemawiały, tak "typowo, po kobiecemu". wink Przyznam natomiast, że ... lubiłam kontrowersyjne dziś: "Stawkę większą niż życie" i oczywiście "Czterech pancernych i psa" w dzieciństwie. Tego ostatniego bohatera uwielbiałam. I wiecie co? Pogryzł mnie kiedyś owczarek niemiecki! lol Na długo zniechęciłam się do psów. Boję się do dziś. To be honest.

Natomiast "Psy" Pasikowskiego...czy trzeba wiele pisać, że to był fenomenalny film? Kiedy byłam w LO, obejrzałam go kilka razy (głównie pierwszą część). Potem oglądałam w TV, wiele lat później. To już nie było to...

lody miętowe , a co Ty byś nam poleciła z tego gatunku? Pisz śmiało. smile

Sony zapodała temat języków obcych w szkole. Jakie macie wspomnienia, umiejętności?

A jutro rano obowiązkowo "Dziń dybry!" W przeciwnym razie, pytam pod tablicą bez ostrzeżenia! big_smile

2,997

SonyXperia napisał/a:

rh  Now, listen very carefully I shall say this only once:

Z Helgą big_smile

Egchhhh... big_smile Aaaaa! Uuuuu! lol

2,998

lody miętowe , doczytałam teraz o "Modzie".

2,999

rh Now, listen very carefully I shall say this only once big_smile

Napalony to był Herr Flick tongue

3,000 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-11 23:19:16)

Ja się utożsamiałam oczywiście z Yvette graną przez Vicky Michelle.

"Oh, take me in your arms Rene!"z tym seksownie charczącym francuskim "r":

https://ocdn.eu/images/pulscms/YWQ7MDMsMCwyZDAsMSwx/a7727ca2bd6b0d23f8c03c6f29121709.jpg

3,001

I_see i te pończochy ze szwem... wink

3,002

Loved it!

http://www.balorartscentre.com/wp-content/uploads/2016/03/allo-allo.jpg

Bonne nuit !

smile

3,003 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-11 23:25:02)

SonyXperia napisał/a:

Owszem. smile Szyk i styl. *

EDIT

Jutro pierwsze zajęcia z tą panią:

http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/20/590x/secondary/Allo-Allo-800572.jpg

* Niestety dość niewygodny na co dzień.
C'est la vie.

3,004

SonyXperia napisał/a:

rh Now, listen very carefully I shall say this only once big_smile

Napalony to był Herr Flick tongue

tongue

http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/130/590x/-515206.jpg

3,005 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-11 23:40:59)

I_see_beyond napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Owszem. smile Szyk i styl. *

EDIT

Jutro pierwsze zajęcia z tą panią:

http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/20/590x/secondary/Allo-Allo-800572.jpg

* Niestety dość niewygodny na co dzień.
C'est la vie.

Ale co się tam kryło pod tym mundurem big_smile

3,006

SonyXperia napisał/a:

Ale co się tam kryło pod tym mundurem big_smile

To prawda. Obejrzałam YT - gorset i pończochy uwypuklały bardzo zgrabną sylwetkę Helgi. To mój typ budowy ciała. wink

Tu jest scena, gdzie Helga rozpuszcza w końcu swoje piękne, długie, blond włosy. I długie kobiece włosy, jak z moich obserwacji wynika, to kolejny męski fetysz. Nie wiem dlaczego akurat tak, z czym się kojarzą, co w nich widzą.

Mnie się za to kręcenie kosmyka włosów zdecydowanie kojarzy z zaproszeniem do zabawy. wink Zresztą temat "Męskie dłonie a kobiece ciało" to dopiero luźno rzucone hasło, niewiele z niego przerobiliśmy tak naprawdę. big_smile

Helga miała problem, bo była pełna namiętności, a Herr Flick... Cóż. Jego reakcja do wymarzonych nie należy, ujmę to bardzo łagodnie. Kobiety uwielbiają dotyk. Ważne jaki. Dla mnie on musi być taki ciepły, miękki, nie szorstki. I kobiece ciało należy traktować całościowo- od czubka głowy po palce u stóp. Oczywiście grę wstępną zaczynając od mózgu. wink big_smile

To prosta zasada. A na forum wciąż pojawiają się tematy typu "aseksualna dziewczyna/żona"...
Nie ma takich.

Miłego dnia!

3,007

Z tego, co pamiętam to ostatecznie wyszła za mąż chyba za porucznika Grubera wink

A teraz pora zabrać się do pracy tego deszczowego dnia big_smile

3,008

Słabości często nas gubią, hihihi! smile

3,009

Sony , dobrze pamiętasz! W ostatnim epizodzie serialu Gruber został przedstawiony jako małżonek Helgi, z którą ... ma sześcioro dzieci. wink

3,010

AloneWolf90 napisał/a:

To nie ja zacząłem.... Cóż nie będę pisał z tym osobnikiem więcej w tym temacie...

Brawo. lol

3,011

I_see_beyond napisał/a:

I długie kobiece włosy, jak z moich obserwacji wynika, to kolejny męski fetysz. Nie wiem dlaczego akurat tak, z czym się kojarzą, co w nich widzą

To o mnie. Uwielbiam kobiece włosy. Im dłuższe i im bardziej zadbane tym lepiej. Przecież one same w sobie są już intrygujące a jak jeszcze są np: lekko mokre, pachną czymś tam ładnym co tam wcieracie sobie w nie po kąpieli a ich właścicielka leży w łóżku to... wink

3,012 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 16:18:12)

Metyl napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

I długie kobiece włosy, jak z moich obserwacji wynika, to kolejny męski fetysz. Nie wiem dlaczego akurat tak, z czym się kojarzą, co w nich widzą

To o mnie. Uwielbiam kobiece włosy. Im dłuższe i im bardziej zadbane tym lepiej. Przecież one same w sobie są już intrygujące a jak jeszcze są np: lekko mokre, pachną czymś tam ładnym co tam wcieracie sobie w nie po kąpieli a ich właścicielka leży w łóżku to... wink

... rano są tak rozczochrane, że nic z tym nie idzie zrobić a i przestraszyć się można... tongue wink

3,013

SonyXperia napisał/a:

... rano są tak rozczochrane, że nic z tym nie idzie zrobić a i przestraszyć się można... tongue wink

Zależy dlaczego są tak poczochrane. wink

3,014

Nie wiem, czy zwróciliscie uwagę, ale kiedy zaczynamy pisać w tym temacie, to ... na forum robi się zielono od aktywnych użytkowników... Subskrybują?... wink 5 minutowy 'hype' to tu był, no ale że o filmach, serialach i kulturze tu mówimy to pewnie dlatego. wink

3,015

Metyl napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Zależy dlaczego są tak poczochrane. wink

... jak są lekko mokre big_smile
wink

3,016

I_see_beyond napisał/a:

Nie wiem, czy zwróciliscie uwagę, ale kiedy zaczynamy pisać w tym temacie, to ... na forum robi się zielono od aktywnych użytkowników... Subskrybują?... wink 5 minutowy 'hype' to tu był, no ale że o filmach, serialach i kulturze tu mówimy to pewnie dlatego. wink

Taka godzina po prostu. wink

3,017

SonyXperia napisał/a:

wink

Człowiek podczas aktywności fizycznej też się robi mokry. tongue

3,018

Ja stąd idę, tu za dużo seksu tongue

3,019

Metyl napisał/a:

Taka godzina po prostu. wink

Forumowy Prime time?... wink

3,020 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-12 18:12:11)

rh72 napisał/a:

Ja stąd idę, tu za dużo seksu.

Jak mawiał William Shakespeare "In your mind's eye"... wink

Dlatego ja się przeniosłam z TAMTEJ kafejki tutaj. big_smile

3,021

Metyl napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

wink

Człowiek podczas aktywności fizycznej też się robi mokry. tongue

Trenujesz pływanie? tongue

3,022

Nie ale nadal lubię długie kobiece włosy. wink

3,023

Półdługie mogą być? wink

3,024

Tak. wink

3,025

Proszę pani, a Sony z Metylem rzucają sobie liściki miłosne i mi to strasznie przeszkadza, nie mogę się skupić na nauce!

Mogę iść do domu? tongue

3,026

Proszę Pani, proszę pani, bo santa to straszna zazdrośnica... tongue

3,027

santapietruszka napisał/a:

Proszę pani, a Sony z Metylem rzucają sobie liściki miłosne i mi to strasznie przeszkadza, nie mogę się skupić na nauce!

Mogę iść do domu? tongue

Pietruszko , stokrotko. smile Wiem, że bardzo pilnie czytasz, to co tu i tam jest pisane, więc tak, odpocznij sobie w domu.

Natomiast Państwa poproszę na środek klasy. Odczytamy tę poezję romantyczną ... wink big_smile

3,028 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 17:20:12)

Wywołana na środek klasy wyjaśniam, że od niepamiętnych czasów jestem w stanie permanentnego zapuszczania włosów. Omijając dzielnie tzw. fryzjerów  udało mi się w końcu zapuścić włosy do ramion, co jest niebywałym sukcesem, zarówno w mojej wytrwałości porzucenia robienia tzw. cięcia pod zapuszczanie , jak i w poprawie jakości mojego wyglądu. big_smile

3,029

Sony , znam ból zapuszczania włosów. U mnie długości włosów były skrajne- od długich do pasa, po bardzo krótką, ale twarzową na tamten czas, fryzurę.

Od dłuższego czasu mam tę samą długość. Ale nie zdradzę jaką. wink

Santa wprawdzie w domu, Ross pewnie przyniesie usprawiedliwienie dzisiejszej nieobecności, ale skoro mamy fryzury na tapecie, to liczymy na wypowiedź. wink big_smile

3,030

Ajsi Największy ból już minął wink Teraz to już z górki. Aczkolwiek fryzjerów boję się nadal big_smile

3,031

Sony, Sony, skoro Cię na zwierzenia wzięło, to zaryzykuję i zapytam(z czystej ciekawości smile)...ile masz cm wzrostu? big_smile no chyba, że obawiasz się pewnego absztyfikanta z notesem, który niedługo będzie grasował po Twoim mieście, to ok.nie odpowiadaj smile

3,032

SonyXperia napisał/a:

Aczkolwiek fryzjerów boję się nadal big_smile

A ja większości z nich NIE UFAM. Akceptuję na chwilę obecną zaledwie 3 z całej populacji. Moje włosy pozwalam dotykać nielicznym Mistrzom!

O notesie wiem. big_smile

3,033

Sony z Metylem jak kwiat z motylem
pod kloszem ich nie trzymajmy
sycić swe zmysły zamierzam stylem
w jaki motylek 2 kwiaty ujażmi

lol

3,034 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 17:37:56)

lody, te zwierzenie to troche mobilne takie, wiesz jako to jest, jedna nieprzemyślania wizyta w salonie, kilka cięć nożyczkami i... dramat big_smile Mam wzrostu pomiędzy 160 a 170, czasem więcej jak 170 big_smile A co? tongue
Kocham moje miasto nocą wink

3,035

Oj tak, tak, czasami jest dramat hmm

A nic, czysta ciekawość, bo kilka razy już gdzieś, coś wyczytałam, że jesteś "kurdupel" big_smile to się tak zastanawiałam czy masz chociaż 160 big_smile więc dziękuję za odpowiedź smile

3,036

lody miętowe, dawaj tę filmową tematyką wojenną.

Tu się bardzo miłośnie zrobiło. big_smile

rh72, z Twojego utworu wynika, iż

Brunetki, blondynki, ja wszystkie was, dziewczynki,

całować chcę... ? itd.

3,037 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-12 18:15:42)

lody miętowe, osobiście uważam, że tamten wątek założył troll. Poprzez jeden szczegół - zapisywanie notatek właśnie, bo to jest nieprawdopodobne, by nie powiedzieć absurdalne*. Ale wątek się kręci i jest tematem dnia. Ja tam zostawiłam jeden wpis, mimo wszystko. Jako dziewczyna o średnim (?) wzroście. Nie czytałam tego dalej, pojawiła się tam jakaś tabela rozmiarów i kategorie czy jak?

EDIT
*Chociaż nie powinno mnie już nic dziwić w życiu.
A tym bardziej po 1,5 rocznej lekturze forum. wink

3,038 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 18:18:37)

Ajsi Co prawda zwracasz się do lody, ale ja odpowiem, że uważam podobnie jak i Ty, niemniej jednak nie można zaprzeczyć, że wzorst dla mężczyzn ma znaczenie, na co nawet zwrócił uwagę jeden z użytkowników wypowiadających się w tamtym temacie.

Żadne tabele się tam nie pojawiły big_smile Wątek przerodził się już w cafe o kibicach Białej Gwiazdy i Cracovi wink

lody A właśnie, co tą tematyką wojenną? tongue

3,039 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-12 18:27:49)

To prawda. Ja na tamtym wątku napisałam co jest ulubioną zabawką chłopców i jaka jednostka miary jest najbliższa ich sercu.

Dla kobiet wzrost też ma znaczenie. Jedne dziewczyny utyskują, bo są za wysokie, inne za niskie ... W tym drugim przypadku to jeszcze ratują buty na obcasie, jeśli dziewczyna rzeczywiście poczuje się przez to lepiej. Natomiast, nie wiem, dla mnie wysoka dziewczyna to 180-190 cm. Raczej założy but na płaskim obcasie, najwygodniejszy z wygodnych, może nie będzie to efekt, jaki wywołują niewygodne szpilki, ale jest przecież jeszcze cała reszta ...

EDIT

Dzięki za aktualizację tematu, Sony. Właśnie przeczytałam Twój edit.

EDIT 2
Tak jeszcze rzuciłam okiem na temat piszczącego, ze względu na nick. Moim zdaniem to też troll.

3,040 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 18:38:02)

Jestem w stanie uwierzyć w destrukcyjną siłę kompleksu prowadzącą do irracjonalnego zachowanie na tym punkcie, np. w intensywną obserwację otoczenia, tak jak w przypadku tamtego tematu, w porównywanie się do innych, w szukanie punktów odniesienie poprawiających samopoczucie. Spotkałam się z taką sytuacją dwukrotnie. I dotyczyła właśnie wzrostu, ale zachowania takie prezentowały kobiety, nie mężczyźni.

3,041

SonyXperia napisał/a:

Półdługie mogą być? wink

A czemu dopytujesz? wink

3,042

Metyl napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Półdługie mogą być? wink

A czemu dopytujesz? wink

A tak, z ciekawości smile Skoro już się tak wszyscy mierzymy wzdłuż i wszerz... wink

3,043 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-12 19:18:11)

SonyXperia napisał/a:

destrukcyjną siłę kompleksu prowadzącą do irracjonalnego zachowanie na tym punkcie(...)

Tak jest, Sony. Ludzie mają różne kompleksy, nie tylko związane z wyglądem.
Jedni się z nich leczą, innym nigdy nie przechodzi... I to jest najgorsze. Tamte kobiety uważały się za zbyt wysokie czy zbyt niskie?

Natomiast mnie motyw notatek po prostu rozbawił. Powiem szczerze, że nie wczytałam się zbytnio w ten temat ze względów czasowych. Jednak jest on dość schematyczny, kolejny z serii. Ludzie to czytają, może komuś odpowiedzi pomogą i dadzą coś do myślenia.

Ważna jest wysoka samoocena, poczucie własnej wartości. Ludzie często to mylą ze "zbytnią pewnością siebie" lub "zarozumialstwem". Tu, na tym wątku, nie muszę jednak tłumaczyć różnicy. Poczucie własnej wartości jest przyciągające i pociągające.

BTW, prymulka Sony jest, stokrotka Pietruszka jest, a gdzie jest dzisiaj moja różyczka Ross?...

3,044

SonyXperia napisał/a:

A tak, z ciekawości smile Skoro już się tak wszyscy mierzymy wzdłuż i wszerz... wink

Mnie nikt nie mierzył. wink

3,045

SonyXperia napisał/a:

Skoro już się tak wszyscy mierzymy wzdłuż i wszerz... wink

Znów matematyka, królowa nauk ... wink

3,046

Ross pewnie musi sobie odpocząć od szkoły tongue

3,047

Metyl napisał/a:

Nawet wzrokiem cool

3,048 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-09-12 19:25:10)

Czyżby Metyl nieśmiało zasugerował, żebyśmy go zmierzyły wzdłuż i wszerz? tongue

EDIT: tak szczerze, to myślę, że w tamtym temacie to jednak nie jest troll smile

3,049

Idę coś zjeść. tongue wink

Mierzcie się i ważcie, nie wiem tylko czy powinno się to robić w ubraniu czy też bez...

3,050

I_see_beyond napisał/a:
Metyl napisał/a:

Nawet wzrokiem cool

Ten jeden raz się nie liczy. Bo był na żywo a mówimy tu naszym pociesznym wątku. wink

3,051

I_see_beyond napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

destrukcyjną siłę kompleksu prowadzącą do irracjonalnego zachowanie na tym punkcie(...)

Tak jest, Sony. Ludzie mają różne kompleksy, nie tylko związane z wyglądem.
Jedni się z nich leczą, innym nigdy nie przechodzi... I to jest najgorsze. Tamte kobiety uważały się za zbyt wysokie czy zbyt niskie?

Ajsi, typowe filigranowe kobietki, tak mniej więcej pomiędzy 155 - 160 cm wzrostu, ale przesympatyczne, przefajne, przezabawne, naprawdę super dziewczyny. Osobowością nadrabiały za trzech wink

3,052

Metyl napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:
Metyl napisał/a:

Nawet wzrokiem cool

Ten jeden raz się nie liczy. Bo był na żywo a mówimy tu naszym pociesznym wątku. wink

Ale Ty mnie zmierzyłeś wtedy wzrokiem?... wink

3,053

SonyXperia napisał/a:

przesympatyczne, przefajne, przezabawne, naprawdę super dziewczyny. Osobowością nadrabiały za trzech wink

No właśnie. Osobowość osobiście stawiam na pierwszym miejscu.

3,054 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 19:50:41)

Ważymy się zdecydowanie bez ciuchów big_smile
Do mierzenia...wciągamy brzuch i buty mogą zostać wink

3,055 Ostatnio edytowany przez Metyl (2017-09-12 19:50:45)

Myślę że 'zmierzyłeś' to jest niewłaściwe określenie. tongue

Sony, nie. Wszystko zdjęte. big_smile

Posty [ 2,991 do 3,055 z 4,079 ]

Strony Poprzednia 1 45 46 47 48 49 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024