Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)
SonyXperia napisał/a:
rossanka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Wszechstronnie kształcącej
Coś dużo tych przedmiotów, czuję , że czeka nas pracowity rok szkolny
A pomyśl,że to dopiero początek roku szkolnego I tymczasowy plan zajęć Strach się bać, co będzie potem
Dobrze, że stopni nie stawiają ale się cieszę, że okres liceum już za mną. Chybabym uciekła z krzykiem jakbym miała znowu chodzić do szkoły średniej. Zgroza.
2,472Odpowiedź przez SonyXperia2017-09-05 23:03:41Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-05 23:04:39)
SonyXperia
Gość Netkobiet
rossanka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rossanka napisał/a:
Coś dużo tych przedmiotów, czuję , że czeka nas pracowity rok szkolny
A pomyśl,że to dopiero początek roku szkolnego I tymczasowy plan zajęć Strach się bać, co będzie potem
Dobrze, że stopni nie stawiają ale się cieszę, że okres liceum już za mną. Chybabym uciekła z krzykiem jakbym miała znowu chodzić do szkoły średniej. Zgroza.
A to średnia, nie wyższa? No dajcie spokój - tak zbłądzić?? Ja dyplom chciałam
SonyXperia napisał/a:
rossanka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
A to średnia nie wyższa? No dajcie spokój - tak zbłądzić?? Ja dyplom chciałam
Haha, dobre. A moze od razu doktorat. Albo nie, co tam doktorat, profesora sobie "zróbmy" od razu
2,474Odpowiedź przez SonyXperia2017-09-05 23:07:07Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-05 23:09:11)
SonyXperia
Gość Netkobiet
rossanka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rossanka napisał/a:
A to średnia nie wyższa? No dajcie spokój - tak zbłądzić?? Ja dyplom chciałam
Haha, dobre. A moze od razu doktorat. Albo nie, co tam doktorat, profesora sobie "zróbmy" od razu
Jasne Chrzanić po drodze habilitację Profesor zwyczajny - tylko taki tytuł naukowy przyjmuję po tej ciężkiej wyrzeczeń nauce
rossanka napisał/a:
santapietruszka napisał/a:
rossanka napisał/a:
Kujon Daj odpisac
Uwierz, nie chciałabyś korków od mojego dentysty
A co, nie ma podejścia do ucznia ???
Podejście to on w sumie ma Zawsze daje odczuć uczniowi, że jest jednostką oryginalną i wybitną - tu zacytuję: "o kurde, nigdy takiego czegoś na żywo nie widziałem, tylko w książce na studiach, ale pani miała nosa, że się pani uparła na to znieczulenie, bo by mi pani sufit wybiła... ciekawe, czy coś dam radę z tym zrobić..."
rossanka napisał/a:
Uwierz, nie chciałabyś korków od mojego dentysty
Podejście to on w sumie ma Zawsze daje odczuć uczniowi, że jest jednostką oryginalną i wybitną - tu zacytuję: "o kurde, nigdy takiego czegoś na żywo nie widziałem, tylko w książce na studiach, ale pani miała nosa, że się pani uparła na to znieczulenie, bo by mi pani sufit wybiła... ciekawe, czy coś dam radę z tym zrobić..."
Dowcipniś, pasowałby do Naszej Szkoły. A Właśnie, jakiego proponujecie patrona dla Naszej Szkoły i jaki profil klasy?
rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:
Dowcipniś, pasowałby do Naszej Szkoły. A Właśnie, jakiego proponujecie patrona dla Naszej Szkoły i jaki profil klasy?
SonyXperia napisał/a:
rossanka napisał/a:
No to klasy czy grupy na roku?
No klasy. Trzeba najpierw zdać podstawy a potem pchać się na tego profesora tfu to znaczy zdobywać wiedzę, aż się osiągnie szacowny stopień naukowy
Helloł!
Rzeczywiście, to szkoła "wszechstronnie kształcąca". Kopalnia wiedzy o świecie kobiet - to I semestr. W II będzie o mężczyznach. Tak, nastawcie się na intensywną pracę! Rozłożymy wszystko na czynniki pierwsze.
Ktoś tu coś napomknął o "rwaniu"?... Też będzie! Po ukończonym kursie.
Jeśli chodzi o zadanie domowe, to miało być wypracowanie pt "Męskie dłonie". Teraz je piszę szybko na kolanie ...
Dziewczyny, Wasze zdanie, wskazówki na ten temat?
rh72 napisał/a:
Znowu kolory?
A tak! Istotne w doborze dodatków do sukienki. Mięta, granat, modrakowy, koralowy, fuksja, amarant, łosoś, ecru ... Mówi Ci to coś? Podobno miałeś w zeszycie zapisać je na kolorowo właśnie używając kredek w w/w barwach.
Moje wypracowanie na temat męskich dłoni będzie krótkie acz treściwe: długie palce bardzo wskazane
Chociaż tak szczerze to mnie, w przeciwieństwie do większości kobiet, męskie dłonie jakoś specjalnie nie jarają wolę inne przymioty ciała i ducha
2,511Odpowiedź przez I_see_beyond 71762017-09-06 14:59:56Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-06 15:00:42)
I_see_beyond 7176
Gość Netkobiet
SonyXperia napisał/a:
Oddaję pracę domową: Dostanę piątkę?
Oczywiście! I to z plusem, za treściwy przekaz.
Drodzy studenci / drogie dzieci, dziś zamiast obiecanej lekcji historii będzie... wycieczka do kina. Bardzo edukacyjna jeśli chodzi o wykładane przedmioty.
Recenzję dam później. A po kinie kawa i lody miętowe !
Miałem dosyć ciężki dzień...w jeszcze starej pracy. Zacznę chyba już naprawdę odliczać bo tu się dzieją takie...to już nawet nie są jaja, że po prostu ręce opadają. I w sumie wszystko inne. I powoli też zaczynam się stresować nową.
Metyl, bywa i tak. Normalne, że się człowiek czasem w pracy wkurzy, szczególnie, jak ma do czynienia z absurdami. Nową pracą się nie stresuj JESZCZE. Przekroczysz próg – zobaczysz jak będzie. Intuicja i kilka faktów podpowiada mi, że … będzie dobrze.
Chłopcy i dziewczęta, to jak, GAME ON?
2,520Odpowiedź przez SonyXperia2017-09-06 20:22:03Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-06 20:22:26)
SonyXperia
Gość Netkobiet
I_see_beyond napisał/a:
Metyl, bywa i tak. Normalne, że się człowiek czasem w pracy wkurzy, szczególnie, jak ma do czynienia z absurdami. Nową pracą się nie stresuj JESZCZE. Przekroczysz próg – zobaczysz jak będzie. Intuicja i kilka faktów podpowiada mi, że … będzie dobrze.
Tak? Skąd takie pytanie w ogóle?? Dzisiaj chyba nie Dzień Wagarowicza
Oby tak było Ajsi, oby... Trochę wyszedłem z obiegu. W każdym razie dzisiaj poszły papiery via mail, możliwe, że na dniach też załatwię badania. Co prawda było małe zamieszanie w kwestii nazewnictwa stanowiska jakie mam mieć ale...już kij z tym. Chciałbym już piątek, o.
SonyXperia napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:
Tak? Skąd takie pytanie w ogóle?? Dzisiaj chyba nie Dzień Wagarowicza
Złożę wniosek o stypendium Rady Ministra dla bardzo bystrych uczniów i studentów!
santa, to spotkanie po latach to w ramach dzisiejszej lekcji historii "Pobrzmiewające echa historii." O tym w relacjach k-m to ja jeszcze napiszę osobny post.
W zasadzie to nie jestem pewna, czy powinnam o tym filmie napisać, choć jak najbardziej wpisuje się w program szkoły.
A wszystko przez naczelnego łajdaka Hollywood*, który potrafi świetnie wcielić się w każdą rolę. Oczywiście chodzi o … Collina Farella, który w tym filmie o wiele mówiącym tytule „Na pokuszenie” zagrał żołnierza Unii, Johna McBurney. Miała być lekcja historii, napomknę tylko, że chodzi o wojnę secesyjną w USA (Północ – Południe). No cóż … grany przez niego … ranny John Mc trafia do domu pełnego młodych kobiet. Szczęście czy … nieszczęście, raj czy piekło dla mężczyzny?
Moje wrażenia „na gorąco” po filmie. Cudowna GRA, za którą stoją znane twarze. GRA SZCZEGÓŁÓW – oczu, mimiki twarzy, gestów, dodatków kobiecej garderoby.
W jaką GRĘ może się bawić jeden jedyny mężczyzna w domu pełnym kobiet?....
Oczywiście w UWODZENIE. I posłałabym Panów z kartkami i długopisem do kina, aby zrobili notatki z dialogów, jakie serwuje kobietom John. Bo są niezwykle skuteczne!
To film o silnych charakterach dwójki wyróżniających się postaci – męskiej i żeńskiej. Można wspaniale zaobserwować wpisaną w relację k-m walkę o władzę. Ostatecznego wyniku tej rozgrywki nie zdradzę.
Podczas oglądania filmu nasunęło mi się pytanie: kto tu jest dobry a kto zły?...
Tempo tej FABUŁY przypomina klimat południowej części USA. Nieśpieszne, ale … gorące. Poza tym, cudownie sfotografowany. POLECAM! (really)
*Alicjo Bachledo-Curuś, patriotycznie jesteśmy z Tobą.