Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Strony Poprzednia 1 28 29 30 31 32 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,886 do 1,950 z 4,079 ]

1,886

Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

A skąd pomysł, że ja nie rozumiem aluzji. wink

A zmywarki nie mam. sad

Zobacz podobne tematy :

1,887 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-29 18:14:27)

To będą te muffinki czy nie? tongue pietruszka nie lubi więc będzie więcej dla I_see i dla mnie big_smile

1,888

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Oczywiście, że zezwalam, ponieważ cały wątek to jeden wielki off topic. big_smile

Zezwalasz, żeby towarzystwo od tego spod 111... przeniosło się do Ciebie? wink

Drugiego bałwana spod 111? big_smile Ale za to mamy marchewkę, węglane oczy i wbity na stałe uśmiech tongue

...węglane oczy... wbity uśmiech na stałe... Kto to może się kryć pod tym ironicznym opisem? big_smile tongue

1,889

Sony, nie będzie więcej dla Was, bo ja też chcę big_smile Wilk, chyba nie będziesz taki i mnie także poczęstujesz? Ja nie będę taka wybredna i zjem obojętnie jakie upieczesz i jeszcze pozmywam big_smile

1,890

Wy naprawdę lubicie lukier??? tongue big_smile Noooooo....

1,891

rh72, węglane oczy? : O

Jakby co, moje są P-R-Z-E-N-I-K-L-I-W-E.

Mnie słodzić nie musisz. Robię się wtedy podejrzliwa. ;-)

1,892

I_see_beyond napisał/a:

A jakiego są koloru?

1,893

A zgadnij. wink

1,894

I_see_beyond napisał/a:

Mnie słodzić nie musisz. Robię się wtedy podejrzliwa. ;-)

A to ja niby słodzę??? Ja??? big_smile No chyba kogoś innego naciągacie na to... smile

1,895

Ja lubię zgadywanki big_smile nie było do mnie, ale przenikliwe, to pewnie chłodne niebieskie, albo szare/niebiesko-szare big_smile
Zgadłam? big_smile

1,896 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-08-29 19:31:39)

lody miętowe , ciekawy tok rozumowania. smile

BINGO! Blue.

Powinna być nagroda. Co sprawiłoby Ci przyjemność?

EDIT
Ja na przykład lubię ładne zapachy. Perfumy są zawsze dobrym prezentem. Lubisz?

1,897 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-08-29 19:35:18)

I_see, przyjemność? nie powiem, wstydzę się tongue

Zawsze zwracam uwagę na oczy i nawet jak nie pamiętam, jak ktoś tam ma na imię(nie mam do tego pamięci), to ZAWSZE pamiętam jaki ma/miał kolor oczu big_smile wiem, dziwne to, ale tak mam big_smile
Dlatego u facetów najpierw patrzę na oczy, ale nie o kolor tu chodzi big_smile

1,898

Ja koloru oczu nie pamiętam. Czasami nawet Imienia smile
Ktoś się przedstawia a ja zaraz zapominam jak ma na imię big_smile
Zwłaszcza jak jest kilka nowych osób na raz big_smile

1,899

lody miętowe , spokojnie. wink Jesteśmy na anonimowym forum.

Tak, część osób zwraca uwagę na oczy.

A tak na marginesie, część osób twierdzi, że naprawdę mam intensywne spojrzenie.

1,900

lody miętowe napisał/a:

Sony, nie będzie więcej dla Was, bo ja też chcę big_smile Wilk, chyba nie będziesz taki i mnie także poczęstujesz? Ja nie będę taka wybredna i zjem obojętnie jakie upieczesz i jeszcze pozmywam big_smile

To chyba przebiłaś ofertę. tongue

1,901 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-08-29 19:47:51)

Kiedys miałam taka zabawną sytuację....na ulicy podszedł do mnie chłopak i zaczął rozmowę, a ja nie wiedziałam kto to jest big_smile to mówię, że chyba mnie z kimś pomylił, tak, wiem, idiotka ze mnie big_smile przeprosił i odszedł.....przez pół dnia zastanawiałam się kto to był i doszłam big_smile kilka lat wcześniej poznaliśmy się na koncercie, że też mnie jeszcze pamiętał to dziwne, ale sobie właśnie go przypomniałam po oczach big_smile miał piękne, zielone oczy big_smile tak, wie, idiotka ze mnie tongue

EDIT:Wilk, wiedziałam, że przebiję big_smile

1,902

I_see_beyond napisał/a:

A tak na marginesie, część osób twierdzi, że naprawdę mam intensywne spojrzenie.

To ujawnij fotkę oczu. Albo prywatnie. tongue

1,903

Metyl, a Twój kolor oczu? obstawiam, że brązowe/piwne? Zgadłam?

1,904

Wersja live? wink

1,905

I_see_beyond napisał/a:

Wersja live? wink

A co jeżeli nadal chciałbym zobaczyć chociaż same oczy? wink

lody - zgadłaś. wink

1,906

I_see_beyond napisał/a:

Tak I_see Te "węglane oczy" są wśród nas i rh72 czuje nosem konkurencję w tych oczach tongue  big_smile

1,907 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-29 20:14:49)

A u bałwanów słabe powonienie big_smile Hmmmm... Konkurencję? Coś tam mogę podejrzewać jednak jakoś słabo czuję tongue Więc!

1,908

Yyyyyyy....to teraz Rh jesteś Ivan czy Delfin big_smile

1,909 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-29 20:18:37)

rh72 napisał/a:

A u bałwanów słabe powonienie big_smile Hmmmm... Konkurencję? Coś tam mogę podejrzewać jednak jakoś słabo czuję tongue Więc!

Czujesz, czujesz i obawiasz się na dodatek big_smile tongue Bo inaczej by Ci ten "wbity na stałe uśmiech" nie przeszkadzał tongue Hahaha big_smile tongue

1,910

Metyl napisał/a:

A co jeżeli nadal chciałbym zobaczyć chociaż same oczy? wink

Nie przeczytałeś mojego pierwszego dziś posta na tym wątku, Metyl , o udostępnianiu wizerunku w sieci. wink

Sony , o, to i nie tylko zagadki, ale i konkursy tu mamy. wink

1,911

Ju gdzieś był wątek, gdzie można było wkleić swoje zdjęcie.
Ja nie wkleję jakby co smile

1,912

Właśnie że przeczytałem. smile Ale mi chodziło o zdjęcie samych oczu i niekoniecznie na forum.

1,913 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-29 20:21:27)

I_see konkurs na Mistera Forum  big_smile wink

1,914

Oooooo.....Twój pomysł Sony bardzo mi sie podoba big_smile

1,915

Metyl napisał/a:

Właśnie że przeczytałem. smile Ale mi chodziło o zdjęcie samych oczu i niekoniecznie na forum.

That's nice. smile

I'll think about it.
Ale ja...nie zaczepiam facetów w internecie... ;-)

1,916

Dlatego ja zacząłem. wink

1,917 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-29 21:38:11)

I_see_beyond napisał/a:
Metyl napisał/a:

That's nice. smile

I'll think about it.
Ale ja...nie zaczepiam facetów w internecie... ;-)

I_see, hmmmm... Ja podpowiem... On może nie tyle chce oczu zobaczyć co głębiej zajrzeć. Przecież oczy to zwierciadło duszy... No weź... smile

1,918

SonyXperia napisał/a:

I_see konkurs na Mistera Forum  big_smile wink

lody miętowe napisał/a:

Oooooo.....Twój pomysł Sony bardzo mi sie podoba big_smile

Hej, miski! tongue Tylko byście kazały się facetom ścigać! big_smile A jaka nagroda...? Będę znał to wtedy pogadamy tongue

1,919

Metyl napisał/a:

Dlatego ja zacząłem. wink

Prawda. Dobrze. Drugi ruch w tej grze należy do mnie.
Wait&see. wink

1,920

Na szczęście na tym wątku da się pogadać "bez spiny". Wszyscy się pięknie zapoznali z regulaminem forum i rozumieją również, jak działają netkafejki.

Zresztą, zgromadzili się tutaj albo "stali bywalcy", albo tacy "nowi", których ilość postów na koncie pozwala przypuszczać, że wiedzą, jak to forum funkcjonuje. I znajdą opcję "wyloguj", kiedy trzeba.

Rozumiem, że dalej z zapartym tchem śledzicie rozwój mojej relacji z Metylem. wink Obstawiane są zakłady: będzie ta kawa czy nie będzie ... itd.

A co mi tam - wstawię tutaj zdjęcie moich niebieskich, przenikliwych oczu I_see_beyond, które wysłałam w/w memu księciu z TEJ bajki poprzez formularz forum. Metyl potwierdzi potem, czy zdjęcia się zgadzają. wink

http://img1.obrazkionline.pl/ob/oczy/oczy_009.jpg

A że znowu wybija północ, to ja uciekam z tego balu ... Jak co noc. Bo tak mi rozpisano scenariusz.

Sony, fajny awatar! smile
I wracam do pisania w dziale WIZAŻ-STUDIO MODY i w KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA.

Zarejstrowałam się w końcu na babskim forum, żeby sobie o takich rzeczach TEŻ porozmawiać.

Dobranoc.

1,921

Skorzystałaś ze strony "obrazki online" ( można sprawdzić poprzez pobranie zdjęcia http://img1.obrazkionline.pl/ob/oczy/oczy_009.jpg ), wpisując w wyszukiwarce coś w stylu "oczy, obrazki oczu".

Ponadto w prawym dolnym rogu jest odnośnik do strony donia.deviantart.com , który przenosi do "donii",  pochodzącej z Włoch.

Niezła ściema smile

1,922

Rhino91...

Wyloguj się już. smile

1,923 Ostatnio edytowany przez rinho91 (2017-08-30 01:51:03)

I_see_beyond napisał/a:

Rhino91...

Wyloguj się już. smile

Odnieś się merytorycznie do zarzutów smile

W internecie można łatwo sprawdzić czy coś jest prawdą.

Uprzedzając komentarze, że nie umiem się bawić w "grę" i nie mam dystansu do "bajek..."

Jak kogoś poznaję, to nie bawię się w "gry", czy "bajki", bo to jest zarezerwowane dla dziwaków tongue

Piszesz, że masz przenikliwe oczy, to co za problem wrzucić swoje spojrzenie? smile 

"Wrzucam moje zdjęcie" - to taki jak rozumiem żart forumowy? smile

Żegnam Was słodcy wariaci big_smile

1,924 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-08-30 02:54:48)

Dobrze, odniosę się merytorycznie do zarzutów, a więc tak, jak lubię najbardziej.

rinho91 napisał/a:

Piszesz, że masz przenikliwe oczy, to co za problem wrzucić swoje spojrzenie

Problem jest taki, że:

rinho91 napisał/a:

A tu się ludzie anonimowo logują, mają nicki, żeby luźno porozmawiać, powygłupiać się, odreagować stres po pracy, itp. ...

I tak na marginesie kolega rinho91 nie odrobił zadania domowego, czyli nie zapoznał się z moim postem nr 1 dzisiejszego dnia. A kolega Metyl tak. I w lot chwyta, o co kaman. wink

rinho91 napisał/a:

Jak kogoś poznaję, to nie bawię się w "gry", czy "bajki", bo to jest zarezerwowane dla dziwaków

Dobrze wiedzieć. wink Zatem jestem dziwna. Wreszcie ktoś zdefiniował problem, z którym trafiłam na to forum poradnikowe.

rinho91 napisał/a:

Żegnam Was słodcy wariaci

Kto się we mnie wpije zębami jak w cieplutką muffinkę, ten dopiero stwierdzi, jaki to słodki smak...

Skoro się sam żegnasz, nie pozostaje mi nic innego, jak zrobić to samo.
Bye!

EDIT
Gdyby ktoś np. chciał skopiować zdjęcie mojego oka i ustawić np. jako tło na pulpicie swojego telefonu czy laptopa, czy zrobić coś innego- bardzo proszę. Śmiało. Do you see what I mean?... smile

1,925 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-08-30 08:15:04)

Bardzo ładne oko, Ajsi. I bardzo ładne spojrzenie. Trochę dziwne, ale nie przejmuj się, wszyscy jesteśmy dziwni big_smile

Dzień dobry smile

1,926

Dzień dobry. smile

Dziękuję, Pietruszko . Na co dzień podkreślam delikatnie moje dziwne, aczkolwiek zawsze przenikliwe oczy eyelinerem, ale tu, ze względu na imprezę, "zaszalałam" robiąc "smoky eyes".

To dobrze, że nie nie jestem odosobnionym przypadkiem. Dodałaś mi otuchy, Santa . wink Dziekuję. W ogóle..."krejzi is my lajf".

1,927 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-30 08:20:23)

Wiecie jak nie lubię makijażu to Smokey eyes to to, co tygryski lubią najbardziej. tongue

Beyond ja wiem, że Ty księżniczka, ale kiedy Ty śpisz? big_smile I na miejscu Metyla martwiłbym się o wydatki na buty, skoro bal jest codziennie i gubisz codziennie jeden but. wink:D big_smile

A jako, że tradycyjnie muszę się nie zgodzić z Pietruszką tongue, nie ma ludzi dziwnych to kwestia złych norm, które mają spełniać. tongue big_smile

To tak jak z moją "ulubioną" dziennikarką " a tory, tory tez były złe". big_smile

1,928

AloneWolf90 napisał/a:

A jako, że tradycyjnie muszę się nie zgodzić z Pietruszką tongue, nie ma ludzi dziwnych to kwestia złych norm, które mają spełniać. tongue big_smile

Czytaj ze zrozumieniem wszystkie posty. To nie ze mną się nie zgadzasz smile

1,929 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-08-30 08:30:27)

Wolf , daleko mi do księżniczki. Ale wśród "wariatów" tak może być, że się podszywają pod inne postacie.;)

Miewam czasem bezsenne noce i wtedy zaglądam na forum. A kolega rinho91 ma u mnie minus, bo pisze w subowanych przeze mnie tematach w nieprzyzwoitych porach. Mam tablet przy łóżku i słyszę dźwięk przychodzącej wiadomości. I mnie wczoraj obudził w nocy. To mu "na gorąco" odpisałam.

Nie, nie. Buty kupuję sama.;) Kwiaty za to lubię.;)

1,930 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-30 08:37:42)

santapietruszka napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Czytaj ze zrozumieniem wszystkie posty. To nie ze mną się nie zgadzasz smile

Ale przecież ja wiem, ze mamy takie same zdanie, nawet sens mojej wypowiedzi jest taki sam. wink big_smile

Edit. A w kwestii "dziwności". Jak ktoś mnie pyta czy jestem normalny, to sie pytam, a wg jakiej normy PN, EN czy ISO? big_smile Chyba to zboczenie... Zawodowe rzecz jasna. wink big_smile

1,931 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-30 10:19:47)

I_see_beyond napisał/a:
rinho91 napisał/a:

A tu się ludzie anonimowo logują, mają nicki, żeby luźno porozmawiać, powygłupiać się, odreagować stres po pracy, itp. ...

I_ see wstydź Cię, tak ściemniać tongue wink
Ale nie martw się, bo obie ściemniary jesteśmy... smile

1,932

I_see - w temacie muzycznym nie piszę jednak też pikałem nocą i dlatego zła na mnie jesteś? Słucham coś tam nocką i wrzuciłem na foruma i jak się jedno kończyło to drugie odpaliłem. No nie będę już tak późno... nie wiedziałem... Ale ja byłem chyba grzeczny? Bo napisałaś stosunkowo dwuznacznie w naszym kierunku... typu muzyka łagodzi obyczaje tongue I problem, bo ja nie mam już czego załagodzić... Niespotykanie łagodny człowiek jestem big_smile big_smile big_smile

PS. no nie mów, że coś podpadłem a jak tak to napisz gdzie i kiedy...? Obiecuję, ze nie będzie focha... smile Ja i foch? big_smile No w głowie się nie mieści... aż focha strzeliłem!

1,933

Myślę, że wczoraj wyczerpałam limit dwuznaczności na tym wątku.;)

Nie jestem zła. Muzyka nie była na cały regulator. Masz szczęście.;) Foch? Na mnie nie działa zgodnie z zamierzeniem, a wręcz odwrotnie. Łagodnych, spokojnych ludzi lubię na co dzień. Łatwiej się z nimi żyje.

A jak któryś będzie tu niegrzeczny, Dziewczyny z tego wątku dadzą w odpowiednim momencie po łapkach. Bez rozwijania tej myśli na zasadzie wolnych skojarzeń, proszę. smile

1,934

I_see_beyond napisał/a:

Myślę, że wczoraj wyczerpałam limit dwuznaczności na tym wątku.;)

Nie jestem zła. Muzyka nie była na cały regulator. Masz szczęście.;) Foch? Na mnie nie działa zgodnie z zamierzeniem, a wręcz odwrotnie. Łagodnych, spokojnych ludzi lubię na co dzień. Łatwiej się z nimi żyje.

A jak któryś będzie tu niegrzeczny, Dziewczyny z tego wątku dadzą w odpowiednim momencie po łapkach. Bez rozwijania tej myśli na zasadzie wolnych skojarzeń, proszę. smile

big_smile big_smile big_smile Czyli nie igrać z ogniem! smile

1,935

O dżizas... big_smile Zdjęcie oka i taki 'bulwers'. Ajsi, Ty coś w sobie masz takiego, że jak widać wywołujesz skrajne emocje jak się pewne rzeczy dookoła Ciebie dzieją. Patrz choćby sytuacja ze mną. big_smile

1,936

big_smile Metyl - świetne podsumowanie... więc dobrze, że to tylko oko big_smile Jakby więcej to by się chyba forum rozleciało big_smile Nie wiem do końca ale raczej Ci tylko zazdrościć, Metyl smile

1,937

Co racja, to racja, jedno oko, a tyle kontrowersji smile co by to było, gdyby to była para "oczu" tongue tongue
Hahaha....Rh ma rację, forum by się chyba rozleciało big_smile

P.s. Rh, przyznałam Ci rację, ale się nie przyzwyczajaj, tak dobrze to nie ma big_smile

1,938

lody, Ty też masz 'coś z oczami' bo odgadłaś jakie mam i ja i Ajsi. wink

1,939

Gdyby forum miało się rozlecieć, to tylko ...na milion kawałków.;) Będą kumoszki plotkować przez PW, co to się w tych internetach dzieje.;)

Zatem do północy.
Teraz ...wybieram buty. wink

1,940

Ajsi, kupujesz buty specjalnie na spotkanie ze mną? tongue

1,941

Jakżeby inaczej. wink

1,942

Metyl napisał/a:

Ajsi, kupujesz buty specjalnie na spotkanie ze mną? tongue

Szkoda, że to forum nie daje mechanizmu lajkowania jak inne!!! big_smile Bym sobie ulżył... Metyl - plusik tongue

1,943

I_see_beyond napisał/a:

Jakżeby inaczej. wink

Haha. wink Ale to już chyba jakieś botki bo to będzie jesiennie...

1,944

Ja botki bardzo lubię.
Mam kilka par w domu.

1,945

Trafiony zatopiony. wink Też je lubię, wyglądają...intrygująco na eleganckich kobietach...

1,946 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-30 17:44:41)

Metyl napisał/a:

O dżizas... big_smile Zdjęcie oka i taki 'bulwers'

Bo to zdjęcie oka, w którym jest blask i są iskierki... wink

I_see może przemyślisz zmianę avataru? wink

1,947

Słuchajcie, forum mnie naprawdę odstresowuje.

Ja już nie mam siły na "poważne" tematy.

Czarodzieje słów z Was, jak to ujął rh72.

Sony , awatar zmienię, jak ta dobra zmiana nastąpi. A jeszcze w miarę długa droga do niej.
Anyway, fajnie, że znów można zwyczajnie pobawić się w skojarzenia. smile

1,948

Poka botki. tongue

1,949

Nie ta pora roku. wink

1,950

I_see_beyond napisał/a:

Ja już nie mam siły na "poważne" tematy.

smile To o czym mamy nie gadać? serio...
Sony, widzisz, a Ty ze mną zawsze tak poważnie tongue

Posty [ 1,886 do 1,950 z 4,079 ]

Strony Poprzednia 1 28 29 30 31 32 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024