A skąd pomysł, że ja nie rozumiem aluzji.
A zmywarki nie mam.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 63 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A skąd pomysł, że ja nie rozumiem aluzji.
A zmywarki nie mam.
To będą te muffinki czy nie? pietruszka nie lubi więc będzie więcej dla I_see i dla mnie
SonyXperia napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:Oczywiście, że zezwalam, ponieważ cały wątek to jeden wielki off topic.
Zezwalasz, żeby towarzystwo od tego spod 111... przeniosło się do Ciebie?
Drugiego bałwana spod 111?
Ale za to mamy marchewkę, węglane oczy i wbity na stałe uśmiech
...węglane oczy... wbity uśmiech na stałe... Kto to może się kryć pod tym ironicznym opisem?
Sony, nie będzie więcej dla Was, bo ja też chcę Wilk, chyba nie będziesz taki i mnie także poczęstujesz? Ja nie będę taka wybredna i zjem obojętnie jakie upieczesz i jeszcze pozmywam
Wy naprawdę lubicie lukier???
Noooooo....
rh72, węglane oczy? : O
Jakby co, moje są P-R-Z-E-N-I-K-L-I-W-E.
Mnie słodzić nie musisz. Robię się wtedy podejrzliwa. ;-)
A jakiego są koloru?
A zgadnij.
Mnie słodzić nie musisz. Robię się wtedy podejrzliwa. ;-)
A to ja niby słodzę??? Ja??? No chyba kogoś innego naciągacie na to...
Ja lubię zgadywanki nie było do mnie, ale przenikliwe, to pewnie chłodne niebieskie, albo szare/niebiesko-szare
Zgadłam?
lody miętowe , ciekawy tok rozumowania.
BINGO! Blue.
Powinna być nagroda. Co sprawiłoby Ci przyjemność?
EDIT
Ja na przykład lubię ładne zapachy. Perfumy są zawsze dobrym prezentem. Lubisz?
I_see, przyjemność? nie powiem, wstydzę się
Zawsze zwracam uwagę na oczy i nawet jak nie pamiętam, jak ktoś tam ma na imię(nie mam do tego pamięci), to ZAWSZE pamiętam jaki ma/miał kolor oczu wiem, dziwne to, ale tak mam
Dlatego u facetów najpierw patrzę na oczy, ale nie o kolor tu chodzi
Ja koloru oczu nie pamiętam. Czasami nawet Imienia
Ktoś się przedstawia a ja zaraz zapominam jak ma na imię
Zwłaszcza jak jest kilka nowych osób na raz
lody miętowe , spokojnie. Jesteśmy na anonimowym forum.
Tak, część osób zwraca uwagę na oczy.
A tak na marginesie, część osób twierdzi, że naprawdę mam intensywne spojrzenie.
Sony, nie będzie więcej dla Was, bo ja też chcę
Wilk, chyba nie będziesz taki i mnie także poczęstujesz? Ja nie będę taka wybredna i zjem obojętnie jakie upieczesz i jeszcze pozmywam
To chyba przebiłaś ofertę.
Kiedys miałam taka zabawną sytuację....na ulicy podszedł do mnie chłopak i zaczął rozmowę, a ja nie wiedziałam kto to jest to mówię, że chyba mnie z kimś pomylił, tak, wiem, idiotka ze mnie
przeprosił i odszedł.....przez pół dnia zastanawiałam się kto to był i doszłam
kilka lat wcześniej poznaliśmy się na koncercie, że też mnie jeszcze pamiętał to dziwne, ale sobie właśnie go przypomniałam po oczach
miał piękne, zielone oczy
tak, wie, idiotka ze mnie
EDIT:Wilk, wiedziałam, że przebiję
A tak na marginesie, część osób twierdzi, że naprawdę mam intensywne spojrzenie.
To ujawnij fotkę oczu. Albo prywatnie.
Metyl, a Twój kolor oczu? obstawiam, że brązowe/piwne? Zgadłam?
Wersja live?
Wersja live?
A co jeżeli nadal chciałbym zobaczyć chociaż same oczy?
lody - zgadłaś.
Tak I_see Te "węglane oczy" są wśród nas i rh72 czuje nosem konkurencję w tych oczach
A u bałwanów słabe powonienie Hmmmm... Konkurencję? Coś tam mogę podejrzewać jednak jakoś słabo czuję
Więc!
Yyyyyyy....to teraz Rh jesteś Ivan czy Delfin
A u bałwanów słabe powonienie
Hmmmm... Konkurencję? Coś tam mogę podejrzewać jednak jakoś słabo czuję
Więc!
Czujesz, czujesz i obawiasz się na dodatek
Bo inaczej by Ci ten "wbity na stałe uśmiech" nie przeszkadzał
Hahaha
A co jeżeli nadal chciałbym zobaczyć chociaż same oczy?
Nie przeczytałeś mojego pierwszego dziś posta na tym wątku, Metyl , o udostępnianiu wizerunku w sieci.
Sony , o, to i nie tylko zagadki, ale i konkursy tu mamy.
Ju gdzieś był wątek, gdzie można było wkleić swoje zdjęcie.
Ja nie wkleję jakby co
Właśnie że przeczytałem. Ale mi chodziło o zdjęcie samych oczu i niekoniecznie na forum.
I_see konkurs na Mistera Forum
Oooooo.....Twój pomysł Sony bardzo mi sie podoba
Właśnie że przeczytałem.
Ale mi chodziło o zdjęcie samych oczu i niekoniecznie na forum.
That's nice.
I'll think about it.
Ale ja...nie zaczepiam facetów w internecie... ;-)
Dlatego ja zacząłem.
Metyl napisał/a:Właśnie że przeczytałem.
Ale mi chodziło o zdjęcie samych oczu i niekoniecznie na forum.
That's nice.
I'll think about it.
Ale ja...nie zaczepiam facetów w internecie... ;-)
I_see, hmmmm... Ja podpowiem... On może nie tyle chce oczu zobaczyć co głębiej zajrzeć. Przecież oczy to zwierciadło duszy... No weź...
I_see konkurs na Mistera Forum
![]()
Oooooo.....Twój pomysł Sony bardzo mi sie podoba
Hej, miski! Tylko byście kazały się facetom ścigać!
A jaka nagroda...? Będę znał to wtedy pogadamy
Dlatego ja zacząłem.
Prawda. Dobrze. Drugi ruch w tej grze należy do mnie.
Wait&see.
Na szczęście na tym wątku da się pogadać "bez spiny". Wszyscy się pięknie zapoznali z regulaminem forum i rozumieją również, jak działają netkafejki.
Zresztą, zgromadzili się tutaj albo "stali bywalcy", albo tacy "nowi", których ilość postów na koncie pozwala przypuszczać, że wiedzą, jak to forum funkcjonuje. I znajdą opcję "wyloguj", kiedy trzeba.
Rozumiem, że dalej z zapartym tchem śledzicie rozwój mojej relacji z Metylem. Obstawiane są zakłady: będzie ta kawa czy nie będzie ... itd.
A co mi tam - wstawię tutaj zdjęcie moich niebieskich, przenikliwych oczu I_see_beyond, które wysłałam w/w memu księciu z TEJ bajki poprzez formularz forum. Metyl potwierdzi potem, czy zdjęcia się zgadzają.
A że znowu wybija północ, to ja uciekam z tego balu ... Jak co noc. Bo tak mi rozpisano scenariusz.
Sony, fajny awatar!
I wracam do pisania w dziale WIZAŻ-STUDIO MODY i w KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA.
Zarejstrowałam się w końcu na babskim forum, żeby sobie o takich rzeczach TEŻ porozmawiać.
Dobranoc.
Skorzystałaś ze strony "obrazki online" ( można sprawdzić poprzez pobranie zdjęcia http://img1.obrazkionline.pl/ob/oczy/oczy_009.jpg ), wpisując w wyszukiwarce coś w stylu "oczy, obrazki oczu".
Ponadto w prawym dolnym rogu jest odnośnik do strony donia.deviantart.com , który przenosi do "donii", pochodzącej z Włoch.
Niezła ściema
Rhino91...
Wyloguj się już.
Rhino91...
Wyloguj się już.
Odnieś się merytorycznie do zarzutów
W internecie można łatwo sprawdzić czy coś jest prawdą.
Uprzedzając komentarze, że nie umiem się bawić w "grę" i nie mam dystansu do "bajek..."
Jak kogoś poznaję, to nie bawię się w "gry", czy "bajki", bo to jest zarezerwowane dla dziwaków
Piszesz, że masz przenikliwe oczy, to co za problem wrzucić swoje spojrzenie?
"Wrzucam moje zdjęcie" - to taki jak rozumiem żart forumowy?
Żegnam Was słodcy wariaci
Dobrze, odniosę się merytorycznie do zarzutów, a więc tak, jak lubię najbardziej.
Piszesz, że masz przenikliwe oczy, to co za problem wrzucić swoje spojrzenie
Problem jest taki, że:
W internecie można łatwo sprawdzić czy coś jest prawdą.
A tu się ludzie anonimowo logują, mają nicki, żeby luźno porozmawiać, powygłupiać się, odreagować stres po pracy, itp. ...
I tak na marginesie kolega rinho91 nie odrobił zadania domowego, czyli nie zapoznał się z moim postem nr 1 dzisiejszego dnia. A kolega Metyl tak. I w lot chwyta, o co kaman.
Jak kogoś poznaję, to nie bawię się w "gry", czy "bajki", bo to jest zarezerwowane dla dziwaków
Dobrze wiedzieć. Zatem jestem dziwna. Wreszcie ktoś zdefiniował problem, z którym trafiłam na to forum poradnikowe.
Żegnam Was słodcy wariaci
Kto się we mnie wpije zębami jak w cieplutką muffinkę, ten dopiero stwierdzi, jaki to słodki smak...
Skoro się sam żegnasz, nie pozostaje mi nic innego, jak zrobić to samo.
Bye!
EDIT
Gdyby ktoś np. chciał skopiować zdjęcie mojego oka i ustawić np. jako tło na pulpicie swojego telefonu czy laptopa, czy zrobić coś innego- bardzo proszę. Śmiało. Do you see what I mean?...
Bardzo ładne oko, Ajsi. I bardzo ładne spojrzenie. Trochę dziwne, ale nie przejmuj się, wszyscy jesteśmy dziwni
Dzień dobry
Dzień dobry.
Dziękuję, Pietruszko . Na co dzień podkreślam delikatnie moje dziwne, aczkolwiek zawsze przenikliwe oczy eyelinerem, ale tu, ze względu na imprezę, "zaszalałam" robiąc "smoky eyes".
To dobrze, że nie nie jestem odosobnionym przypadkiem. Dodałaś mi otuchy, Santa . Dziekuję. W ogóle..."krejzi is my lajf".
Wiecie jak nie lubię makijażu to Smokey eyes to to, co tygryski lubią najbardziej.
Beyond ja wiem, że Ty księżniczka, ale kiedy Ty śpisz? I na miejscu Metyla martwiłbym się o wydatki na buty, skoro bal jest codziennie i gubisz codziennie jeden but.
:D
A jako, że tradycyjnie muszę się nie zgodzić z Pietruszką , nie ma ludzi dziwnych to kwestia złych norm, które mają spełniać.
To tak jak z moją "ulubioną" dziennikarką " a tory, tory tez były złe".
A jako, że tradycyjnie muszę się nie zgodzić z Pietruszką
, nie ma ludzi dziwnych to kwestia złych norm, które mają spełniać.
![]()
Czytaj ze zrozumieniem wszystkie posty. To nie ze mną się nie zgadzasz
Wolf , daleko mi do księżniczki. Ale wśród "wariatów" tak może być, że się podszywają pod inne postacie.;)
Miewam czasem bezsenne noce i wtedy zaglądam na forum. A kolega rinho91 ma u mnie minus, bo pisze w subowanych przeze mnie tematach w nieprzyzwoitych porach. Mam tablet przy łóżku i słyszę dźwięk przychodzącej wiadomości. I mnie wczoraj obudził w nocy. To mu "na gorąco" odpisałam.
Nie, nie. Buty kupuję sama.;) Kwiaty za to lubię.;)
AloneWolf90 napisał/a:A jako, że tradycyjnie muszę się nie zgodzić z Pietruszką
, nie ma ludzi dziwnych to kwestia złych norm, które mają spełniać.
![]()
Czytaj ze zrozumieniem wszystkie posty. To nie ze mną się nie zgadzasz
Ale przecież ja wiem, ze mamy takie same zdanie, nawet sens mojej wypowiedzi jest taki sam.
Edit. A w kwestii "dziwności". Jak ktoś mnie pyta czy jestem normalny, to sie pytam, a wg jakiej normy PN, EN czy ISO? Chyba to zboczenie... Zawodowe rzecz jasna.
rinho91 napisał/a:W internecie można łatwo sprawdzić czy coś jest prawdą.
A tu się ludzie anonimowo logują, mają nicki, żeby luźno porozmawiać, powygłupiać się, odreagować stres po pracy, itp. ...
I_ see wstydź Cię, tak ściemniać
Ale nie martw się, bo obie ściemniary jesteśmy...
I_see - w temacie muzycznym nie piszę jednak też pikałem nocą i dlatego zła na mnie jesteś? Słucham coś tam nocką i wrzuciłem na foruma i jak się jedno kończyło to drugie odpaliłem. No nie będę już tak późno... nie wiedziałem... Ale ja byłem chyba grzeczny? Bo napisałaś stosunkowo dwuznacznie w naszym kierunku... typu muzyka łagodzi obyczaje I problem, bo ja nie mam już czego załagodzić... Niespotykanie łagodny człowiek jestem
PS. no nie mów, że coś podpadłem a jak tak to napisz gdzie i kiedy...? Obiecuję, ze nie będzie focha... Ja i foch?
No w głowie się nie mieści... aż focha strzeliłem!
Myślę, że wczoraj wyczerpałam limit dwuznaczności na tym wątku.;)
Nie jestem zła. Muzyka nie była na cały regulator. Masz szczęście.;) Foch? Na mnie nie działa zgodnie z zamierzeniem, a wręcz odwrotnie. Łagodnych, spokojnych ludzi lubię na co dzień. Łatwiej się z nimi żyje.
A jak któryś będzie tu niegrzeczny, Dziewczyny z tego wątku dadzą w odpowiednim momencie po łapkach. Bez rozwijania tej myśli na zasadzie wolnych skojarzeń, proszę.
Myślę, że wczoraj wyczerpałam limit dwuznaczności na tym wątku.;)
Nie jestem zła. Muzyka nie była na cały regulator. Masz szczęście.;) Foch? Na mnie nie działa zgodnie z zamierzeniem, a wręcz odwrotnie. Łagodnych, spokojnych ludzi lubię na co dzień. Łatwiej się z nimi żyje.
A jak któryś będzie tu niegrzeczny, Dziewczyny z tego wątku dadzą w odpowiednim momencie po łapkach. Bez rozwijania tej myśli na zasadzie wolnych skojarzeń, proszę.
Czyli nie igrać z ogniem!
O dżizas... Zdjęcie oka i taki 'bulwers'. Ajsi, Ty coś w sobie masz takiego, że jak widać wywołujesz skrajne emocje jak się pewne rzeczy dookoła Ciebie dzieją. Patrz choćby sytuacja ze mną.
Metyl - świetne podsumowanie... więc dobrze, że to tylko oko
Jakby więcej to by się chyba forum rozleciało
Nie wiem do końca ale raczej Ci tylko zazdrościć, Metyl
Co racja, to racja, jedno oko, a tyle kontrowersji co by to było, gdyby to była para "oczu"
Hahaha....Rh ma rację, forum by się chyba rozleciało
P.s. Rh, przyznałam Ci rację, ale się nie przyzwyczajaj, tak dobrze to nie ma
lody, Ty też masz 'coś z oczami' bo odgadłaś jakie mam i ja i Ajsi.
Gdyby forum miało się rozlecieć, to tylko ...na milion kawałków.;) Będą kumoszki plotkować przez PW, co to się w tych internetach dzieje.;)
Zatem do północy.
Teraz ...wybieram buty.
Ajsi, kupujesz buty specjalnie na spotkanie ze mną?
Jakżeby inaczej.
Ajsi, kupujesz buty specjalnie na spotkanie ze mną?
Szkoda, że to forum nie daje mechanizmu lajkowania jak inne!!! Bym sobie ulżył... Metyl - plusik
Jakżeby inaczej.
Haha. Ale to już chyba jakieś botki bo to będzie jesiennie...
Ja botki bardzo lubię.
Mam kilka par w domu.
Trafiony zatopiony. Też je lubię, wyglądają...intrygująco na eleganckich kobietach...
O dżizas...
Zdjęcie oka i taki 'bulwers'
Bo to zdjęcie oka, w którym jest blask i są iskierki...
I_see może przemyślisz zmianę avataru?
Słuchajcie, forum mnie naprawdę odstresowuje.
Ja już nie mam siły na "poważne" tematy.
Czarodzieje słów z Was, jak to ujął rh72.
Sony , awatar zmienię, jak ta dobra zmiana nastąpi. A jeszcze w miarę długa droga do niej.
Anyway, fajnie, że znów można zwyczajnie pobawić się w skojarzenia.
Poka botki.
Nie ta pora roku.
Ja już nie mam siły na "poważne" tematy.
To o czym mamy nie gadać? serio...
Sony, widzisz, a Ty ze mną zawsze tak poważnie
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 63 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024