Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Strony Poprzednia 1 27 28 29 30 31 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,821 do 1,885 z 4,079 ]

1,821

Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

No i fajno big_smile nakłócili się, jęzory nastrzępili, dobrze, że WY "obok" tego smile powodzenia big_smile

Zobacz podobne tematy :

1,822

To będzie to wesele, czy nie? tongue Potańczyłabym sobie big_smile wink

1,823

To tajemnica. wink

1,824

Dobra, możecie mi potejemnie przysłać potejemne zaproszenie wink

1,825

wink

1,826 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-28 18:59:16)

Hmmmm... tu by wiele osób potańczyło, jak sądzę... smile Może odwrócicie kolejność czyli: wesele, potem się lepiej poznacie a na koniec ślub! big_smile Ewentualnie ten ślub, ofkorse tongue I te wesele to Wasze... będzie bez napinki, spoko... tylko chyba byście nie pogadali tongue

EDIT: ale zwykle coś jest z tym porządkiem rzeczy bo mi idzie tak: ślub, wesele, poznanie a łudzimy się, że poznanie, ślub, wesele smile To Wy, aby nie zapeszać, bo poznanie zawsze będzie na koniec (w inne przypadki nie wierzę - tu czasu potrzeba) proponuję: wesele, ślub, poznanie... taaa... najpierw 'pospotykanie' może być smile Ech... a jakby zacząć tak od wesela? No risk no fun! big_smile

1,827

Impreza- jestem na TAK.

Sformalizowane związki- już NIE.

wink

1,828

Jestem na TAK. big_smile

1,829 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-28 19:31:44)

Aaaaa... będzie wesele jednak!? big_smile Ale bilety ja sprzedaję... tongue

EDIT: Sony, wiesz... cenę dla Ciebie wyślę w tajemnicy! tongue Hahahaha! big_smile Ale pewnie u Wilka... tfu... konika taniej będzie big_smile big_smile big_smile

1,830

Hahaha big_smile Cena dla gościa honorowego big_smile Jaja sobie chyba robisz tongue

1,831

Jezusicku, Rh, czy Ty zawsze musisz tak wszystko komplikować, nie można tak prościej? aaaaa.....to ta Twoja logika? big_smile

To ja jakieś indywiduum, bo ja nie cierpię wesel tongue

1,832

SonyXperia napisał/a:

Hahaha big_smile Cena dla gościa honorowego big_smile Jaja sobie chyba robisz tongue

Biznes robię... czyli lody kręcę tongue

lody miętowe napisał/a:

Jezusicku, Rh, czy Ty zawsze musisz tak wszystko komplikować, nie można tak prościej? aaaaa.....to ta Twoja logika? big_smile
To ja jakieś indywiduum, bo ja nie cierpię wesel tongue

Cierpisz, nie cierpisz... ale w razie czego... dealera już znasz i masz! big_smile I może nawet tego... konika! tongue big_smile

1,833

rh72 napisał/a:

Raczej okazji szukasz tongue

1,834

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

W końcu rh to czynnik krwi to chciałby wrócić do obiegu. tongue

1,835

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

A  to wypadłeś z obiegu? big_smile

1,836

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Podwójnej big_smile Może być i potrójna... Szansa to szansa smile

1,837

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ja, nie jestem czynnikiem krwi. tongue

1,838

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Aż mnie ciungnie aby potwierdzić big_smile Wolf Ty to masz dobrze... U Ciebie i wypadka i wpadka! big_smile

1,839

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Pi, pi, pi, pi, budzik dzwoni big_smile Budzimy się big_smile tongue

1,840

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ja, nie jestem czynnikiem krwi. tongue

Hihihi... Znowu się chłopie gubisz... tongue To Ty dalej w biegu jesteś??? Oooooo.... kolego! Dalej, mówisz? lol

1,841

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie chwal się, że potrafisz tongue Mój Samsung też tak umie! tongue

1,842 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-28 19:52:56)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nie chwal się, że potrafisz tongue Mój Samsung też tak umie! tongue

To go w końcu nastaw, żeby wybudził Cię ze snu tongue

PS. I na tym kończę wymianę zdań offtopowych tongue

1,843

@rh
Lepiej posprzątaj jak nabrudziłeś w temacie skojarzeń, bo nie mam gdzie pisać, a Twoje skojarzenia dziwne to mało, wszyscy dają rzeczowniki, a Ty przymiotnik, pamiętaj, że inność nie czyni Cię użytecznym. tongue

1,844 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-28 19:53:59)

A po co...? Śni mi się taka jedna i jest fajnie tongue

1,845 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-28 19:57:04)

rh72 napisał/a:

A po co...? Śni mi się taka jedna i jest fajnie tongue

Dobrze Ci w tym śnie czy na żywo też? tongue

Edit. A to żyjesz sobie jak w "Incepcji". tongue A co jest twoja stałą? Taki smartfon pewnej znanej firmy? tongue

1,846 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-28 20:01:32)

Posprzątałem. A co Ci znowu przeszkadza...?! Twoje reguły znowu inne?
I też sorki za offtop, gdzie, jak widać tylko ja gadam offtop sad No cóż... się zapomniałem, już odpomniałem...

EDIT: tak, Wolf, tak... chyba spadnę sobie i ja...

1,847

Ale ja pamiętam, że kiedyś Krejzi zezwalała tu na offtop, a temat zmieniliśmy, bo atmosfera zrobiła się zbyt gęsta..

1,848

A mnie się wydaje, że mamy swoją imprezę wink

1,849

Wpadłam na chwilkę, tak kontrolnie, ale widzę, że wszystko po staremu, czyli milutko big_smile

1,850

AloneWolf90 napisał/a:

Ale ja pamiętam, że kiedyś Krejzi zezwalała tu na offtop, a temat zmieniliśmy, bo atmosfera zrobiła się zbyt gęsta..

Oczywiście, że zezwalam, ponieważ cały wątek to jeden wielki off topic. big_smile

1,851

Krejzolka82 napisał/a:

cały wątek to jeden wielki off topic. big_smile

Właśnie dlatego się skusiłam, żeby tu napisać. smile Lubię klimat netkafejek. Za luz.

1,852 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-28 22:12:33)

Krejzolka82 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Oczywiście, że zezwalam, ponieważ cały wątek to jeden wielki off topic. big_smile

Zezwalasz, żeby towarzystwo od tego spod 111... przeniosło się do Ciebie? wink

1,853

SonyXperia napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ale ja z tego tematu poszedłem pod 111. tongue Spytaj Krejzi albo Rossanki. big_smile

1,854

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Ale ja z tego tematu poszedłem pod 111. tongue Spytaj Krejzi albo Rossanki. big_smile

Nie będę pytać. Wierzę Ci na słowo, Wolf smile wink

1,855

Chyba nawet tu zawsze podpadam Pietruszce, najpierw tym co napisałem o pierścionku zaręczynowym, a ostatni raz wczoraj. big_smile

1,856

To widzę, że dużo mnie ominęło, bo nie wiedziałam Wilk, że się już Pietruszce oświadczałeś big_smile tongue

1,857 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-28 23:00:06)

Nie ja podpadłem, tym co napisałem, że sądzę jaki powinien być pierścionek zaręczynowy. big_smile Gdzie tam mnie do dzieciatej startować. wink

Poza tym z Pietruszką prawie zawsze się gryziemy. big_smile

1,858 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-28 23:13:48)

SonyXperia napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Drugiego bałwana spod 111? big_smile Ale za to mamy marchewkę, węglane oczy i wbity na stałe uśmiech tongue

1,859

Jeśli jest Królowa Lodu, to i jakiś bałwan powinien być big_smile Ale ja już naprawdę nie wiem dokąd ta impra się przeniosła, czy do kuchni, czy do łazienki, czy na balkon lub klatkę schodową, czy może do krejzi na portal randkowy? tongue

1,860

SonyXperia napisał/a:

Jeśli jest Królowa Lodu, to i jakiś bałwan powinien być big_smile Ale ja już naprawdę nie wiem dokąd ta impra się przeniosła, czy do kuchni, czy do łazienki, czy na balkon lub klatkę schodową, czy może do krejzi na portal randkowy? tongue

Hihihi! Śniegu... nad Lodami nie zapanujesz tak sobie. tongue A przy lodach to może i bałwanowi najlepiej big_smile big_smile big_smile Tylko w tej zimie to zwierzaczkom najgorzej, no ale też niektóre sobie poradzą, spoko... tongue big_smile Jednak Ty mi ewidentnie i konsekwentnie nawet patyczków na rączki nie dasz. Dla zwierzątek obie łaskawsze... a Wilki migrują a bałwan się roztopi a będzie wiernie stał! smile

Impreza? Do lasu... smile

PS. A zobaczcie kiedy Harvey się zarejestrował i kiedy ja... właśnie zauważyłem... za rok będę i ja kataklizmem tongue ( czekam... na nieprostą ironię )

1,861

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hihihi! Śniegu... nad Lodami nie zapanujesz tak sobie. tongue A przy lodach to może i bałwanowi najlepiej big_smile big_smile big_smile Tylko w tej zimie to zwierzaczkom najgorzej, no ale też niektóre sobie poradzą, spoko... tongue big_smile Jednak Ty mi ewidentnie i konsekwentnie nawet patyczków na rączki nie dasz. Dla zwierzątek obie łaskawsze... a Wilki migrują a bałwan się roztopi a będzie wiernie stał! smile

Impreza? Do lasu... smile

PS. A zobaczcie kiedy Harvey się zarejestrował i kiedy ja... właśnie zauważyłem... za rok będę i ja kataklizmem tongue ( czekam... na nieprostą ironię )

To jak się roztopi to nie będzie chyba wiernie stał. tongue Popłynie w świat. big_smile Ale żeby nie było, że ja taki podły to przyniosę Ci rączki. tongue

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1Qp0xRkStBFaxFcvRxTpmLCyTX9shJ_T7qA3IuAXnQ7Jr39Rg

1,862

Dzięki ale zeza masz... tongue Znajdziesz mnie aby na pewno? big_smile

1,863

Dobrze, że nie rozbieżnego. big_smile

1,864 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-29 02:18:08)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hihihi! Śniegu...

Lodu, lodu... tongue W lodówce mam oprócz kefiru i pingwinów, pełno lodu... tongue  Jak zwykle nie doczytałeś lub przeczytałeś, to co chciałeś przeczytać i tworzysz swoje bajeczki- czyli standard tongue

rh72 napisał/a:

Na jego miejscu zaczęłabym się naprawdę poważnie obawiać big_smile Obsesja to mało powiedziane tongue

1,865 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-08-29 08:07:50)

W tytule wątku są "portale randkowe", to ja jeszcze dwa słowa na ten temat z mojej perspektywy.

Mam wrażenie (twardych danych nie posiadam), że sporo osób korzysta z tej bardzo wygodnej formy poznawania ludzi. W sieci są dziś  niemal wszyscy, bez względu na wiek. Wspomniałam wcześniej, że założyłam sobie konto z ciekawości, żeby zobaczyć jak to działa. Absolutnie nie z zamiarem poszukania kogoś, zaznaczam. Zresztą to mężczyźni raczej polują. I ja też raczej z tych tradycjonalistek oczekujących na rozpoczęcie relacji przez mężczyzn. 30 plus na karku, "stare" zasady. wink

Napisałam, że portale randkowe to nie jest moja bajka. Dlaczego? Bo... czułabym się jak towar na wystawie. Nie czarujmy się, że pierwsze na co się zwraca uwagę to wygląd. A jak bardzo można się na tej podstawie przejechać, to ja nikomu takiej oczywistości tłumaczyć nie muszę. Mam opory przed udostępnianiem swojego wizerunku w sieci. I nie chodzi o to, że jestem nieatrakcyjna. wink big_smile

Założyłam sobie to konto pod pseudonimem. Tam nawet pojawiła się informacja, że wszelkie dane osobowe będą z automatu usuwane. Pomyślałam OK, będę "bezpieczna" w swoim eksperymencie. Przygotowałam niebanalny opis zgodny z prawdą i ...nie dałam zdjęcia. Celowo.

Wyniki? Dostaję raport, kto i jak często przegląda mój profil. SĄ tacy, którzy to robią. Dostałam kilka próśb o zdjęcie, od course, ktoś mi posyła "uśmiechy", których nie odwzajemniam, bo zgodnie z założeniem nie mam zamiaru tam nawiązywać relacji. Ale... niewiele tego. Myślę, że zdjęcia pełniłyby rolę kluczową.

W Twoim temacie, Krejzi , wyszła ciekawa sytuacja z Metylem , który zwrócił uwagę na moje posty, nie zewnętrzność. One, tak jak i oczy, są tutaj "zwierciadłem duszy." Za co ma taki ogólny plus (choć go zupełnie nie znam), bo chyba każdy chce być oceniany i doceniamy za swoje wnętrze, a nie za to, co matka natura losowo fizycznie przydzieliła.

Jakie mam wnioski z mojego portalowego "eksperymentu"? Trzeba mieć dużo czasu i cierpliwości, żeby kogoś sensownego tam poznać. Ja głównie żyję w realu i z trudem wygospodarowuję czas na to forum.

Dobrze, drodzy goście. Już nie przynudzam. wink Towarzystwo wędruje widzę od lokalu do lokalu.
@Wolf, jeśli Pietruszka się na Ciebie obraziła, wiesz co masz zrobić. Żaden pierścionek! Upiecz muffinki. Niebanalne. Z lukrowanym motywem pietruszki najlepiej...

1,866 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-29 10:19:05)

I_see_beyond napisał/a:

W tytule wątku są "portale randkowe", to ja jeszcze dwa słowa na ten temat z mojej perspektywy.

Napisałam, że portale randkowe to nie jest moja bajka. Dlaczego? Bo... czułabym się jak towar na wystawie. Nie czarujmy się, że pierwsze na co się zwraca uwagę to wygląd. A jak bardzo można się na tej podstawie przejechać, to ja nikomu takiej oczywistości tłumaczyć nie muszę. Mam opory przed udostępnianiem swojego wizerunku w sieci. I nie chodzi o to, że jestem nieatrakcyjna. wink big_smile

Mam te same odczucia odnośnie portali randkowych, co Ty, i miałabym takie samie obawy dotyczące ujawniania w sieci swojego wizerunku i danych osobowych. Nie neguję tej formy poszukiwania własnego szczęścia w życiu osobistym, ale to co mnie osobiście odrzuca od portali randkowych to wprost przypisana wszystkim uczestnikom tej zabawy opcja 'szukam' a szukam kojarzy mi się właśnie z wybieraniem, przebieraniem, wybrzydzaniem - na portalu randkowym - w innych osobach. Zdecydowanie wolę poznawać ludzi w określonych okolicznościach, w okolicznościach, które mają już jakąś "fabułę". wink Na portalu randkowym brakowałoby mi tego szerszego kontekstu sytuacyjnego, który przynajmniej mnie, jest potrzebny żeby rozpocząć z kimś znajomość smile

1,867

Beyond, ale kto powiedział, że mi zależy by Pietruszka nie była na mnie obrażona? tongue Pietruszka i ja mamy inne poglądy na wiele spraw i pewnie będziemy ścierać sie jeszcze raz. wink

Pewnie nawet nie dogadalibyśmy się z Pietruszką czy muffinki mają być jogurtowe, cytrynowe czy czekoladowe. wink big_smile

1,868

Sony , w punkt z tą fabułą. wink

Wilk, ale właśnie fajnie jest czasem poczytać, jak ludzie mają odmienne poglądy. Ja swoich nie narzucam, ale zdanie zawsze mam. Gdybyś mnie zapytał, to... spróbowałabym wszystkich trzech. smile

1,869

Nie cierpię muffinek tongue

Dzień dobry smile
i znikam do pracy smile

1,870

@Wolf, zatem plan B. wink

1,871

@Pietruszka

http://fabrykamemow.pl/uimages/services/fabrykamemow/i18n/pl_PL/201208/1345108924_by_konrad1234_500.jpg?1345108924

tongue

1,872

SonyXperia napisał/a:

Mam te same odczucia odnośnie portali randkowych, co Ty, i miałabym takie samie obawy dotyczące ujawniania w sieci swojego wizerunku i danych osobowych. Nie neguję tej formy poszukiwania własnego szczęścia w życiu osobistym, ale to co mnie osobiście odrzuca od portali randkowych to wprost przypisana wszystkim uczestnikom tej zabawy opcja 'szukam' a szukam kojarzy mi się właśnie z wybieraniem, przebieraniem, wybrzydzaniem - na portalu randkowym - w innych osobach. Zdecydowanie wolę poznawać ludzi w określonych okolicznościach, w okolicznościach, które mają już jakąś "fabułę". wink Na portalu randkowym brakowałoby mi tego szerszego kontekstu sytuacyjnego, który przynajmniej mnie, jest potrzebny żeby rozpocząć z kimś znajomość smile

Moim zdaniem problemem portali randkowych jest anonimowość i fakt, że to zbiorowisko w większości desperatów i przegrywów życiowych, którzy swoje frustracje i niepowodzenia wylewają na innych użytkowników portalu. Zgadzam się, że poznawanie ludzi w okolicznościach z "fabułą" jest ciekawsze oraz mniej nastawione na poszukiwania.

Warto jednak wspomnieć, że dla mnie i mam nadzieję dla wielu użytkowników tego forum, punktem wyjścia/zainteresowania drugą osobą nie jest zaproszenie na kawę, czy pytanie o miejscowość, z której się pochodzi. Z czym - jak widzę - niektórzy mają definitywny problem.

1,873 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-29 14:42:11)

rinho91 napisał/a:

Moim zdaniem problemem portali randkowych jest anonimowość i fakt, że to zbiorowisko w większości desperatów i przegrywów życiowych, którzy swoje frustracje i niepowodzenia wylewają na innych użytkowników portalu.

Nigdy nie miałam konta na żadnym portalu randkowym,  bo nie miałam i nie mam takiej potrzeby, ale zdecydowanie jestem daleka od szufladkowania ludzi, w szczególności porzez używanie w stosunku do nich pejoratywnych określeń.

rinho91 napisał/a:

Warto jednak wspomnieć, że dla mnie i mam nadzieję dla wielu użytkowników tego forum, punktem wyjścia/zainteresowania drugą osobą nie jest zaproszenie na kawę, czy pytanie o miejscowość, z której się pochodzi. Z czym - jak widzę - niektórzy mają definitywny problem.

Zdecydowanym plusem forum, jako miejsca do wymiany poglądów i miłej rozmowy, jest to, że można pozostać, wedle własnej woli, całkowicie anonimowym, bez konieczności odpowiadania na jakiekolwiek pytania, nie wyobrażając sobie przy tym kompletnie nic.

1,874

SonyXperia napisał/a:

Nigdy nie miałam konta na żadnym portalu randkowym,  bo nie miałam i nie mam takiej potrzeby, ale zdecydowanie jestem daleka od szufladkowania ludzi, w szczególności porzez używanie w stosunku do nich pejoratywnych określeń.

A ja szufladkuję na podstawie opinii osób z forum oraz studium przypadków odpowiedzi, które również można przeczytać na tym forum. Nie jest to szufladkowanie pozytywne, ale również ( o czym wspomniałem ) nie segreguję w ten sposób wszystkich użytkowników, a określoną część.

SonyXperia napisał/a:

Zdecydowanym plusem forum, jako miejsca do wymiany poglądów i miłej rozmowy, jest to, że można pozostać, wedle własnej woli, całkowicie anonimowym, bez konieczności odpowiadania na jakiekolwiek pytania, nie wyobrażając sobie przy tym kompletnie nic.

Oczywiście, pełna zgoda smile W takim razie nie warto używać SZUFLADKUJĄCYCH określeń na osobę, która pyta skąd jesteś, ponieważ zawsze możesz powiedzieć, że takich informacji nie udzielasz, co stoi w zgodzie z tym co napisałaś wyżej. Co innego, jeśli zamiast tego pojawia się określenie "nachalność" bez tłumaczenia czegokolwiek.

1,875 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-29 15:18:30)

rinho91 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A ja szufladkuję na podstawie opinii osób z forum oraz studium przypadków odpowiedzi, które również można przeczytać na tym forum. Nie jest to szufladkowanie pozytywne, ale również ( o czym wspomniałem ) nie segreguję w ten sposób wszystkich użytkowników, a określoną część.

SonyXperia napisał/a:

Oczywiście, pełna zgoda smile W takim razie nie warto używać SZUFLADKUJĄCYCH określeń na osobę, która pyta skąd jesteś, ponieważ zawsze możesz powiedzieć, że takich informacji nie udzielasz, co stoi w zgodzie z tym co napisałaś wyżej. Co innego, jeśli zamiast tego pojawia się określenie "nachalność" bez tłumaczenia czegokolwiek.

Drogi Kolego rinho91, odpisałam Ci skąd jestem a moje dalsze wypowiedzi były zgodne z tematem, w którym się bawiłam, czyli z moimi skojarzeniami smile I Tobie również proponuję trzymać się tutejszego regulaminu wink

1,876

smile

1,877 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-29 17:16:04)

Wolf A gdybyś mnie zapytał o muffinki to odpowiedziałabym, że najpierw chcę spróbować czekoladowych, potem jogurtowych a na końcu cytrynowych, a potem cytrynowo-jogurtowych i jogurtowo-czekoladowych wink

1,878

Widzisz Wilk, są chętni na pyszne babeczki na forum. wink
Ale umiejętnie trzeba się za nie zabrać...

1,879 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-29 17:35:42)

Muffinki to nie babeczki. tongue

A zamówienie Sony wiążę się z dużo ilością zmywania. wink big_smile

Musiałem by upiec 36 muffinek. big_smile

1,880

Ojej, ja mam takie zdolności kulinarne, że nie odróżniam. wink

1,881

I_see_beyond napisał/a:

Ojej, ja mam takie zdolności kulinarne, że nie odróżniam. wink

Ja też nie mam przynajmniej cukierniczych. big_smile To jedyne słodkie co umiem zrobić. big_smile

1,882 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-08-29 17:53:11)

Ja też nie bywam słodka... Jeśli trzeba.
Ale na szczęście nie wszyscy lubią "słodkie kotki".

EDIT

Tak myślę.

1,883

I_see_beyond napisał/a:

Widzisz Wilk, są chętni na pyszne babeczki na forum. wink
Ale umiejętnie trzeba się za nie zabrać...

I_see  to zależy, kto dostrzeże i zrozumie aluzję wink smile

1,884

Prawda. wink smile Trzeba się uczyć języków obcych. Języka kobiet też. Kto posiądzie tę umiejętność, osiągnie sukces.

1,885

AloneWolf90 napisał/a:

A zamówienie Sony wiążę się z dużo ilością zmywania. wink big_smile

Nie masz zmywarki? tongue

Posty [ 1,821 do 1,885 z 4,079 ]

Strony Poprzednia 1 27 28 29 30 31 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024