Edycja: jakiś brąz widzę.
Bo akurat na tym zdjęciu widać ten brąz Z tyłu jest jaśniej - a do konkret rudego jeszcze te dwa farbowania
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 63 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Edycja: jakiś brąz widzę.
Bo akurat na tym zdjęciu widać ten brąz Z tyłu jest jaśniej - a do konkret rudego jeszcze te dwa farbowania
rh72 napisał/a:I to jest przewaga kobiet i niesprawiedliwość
Facet by się na rudo zrobił...
Nikt Ci nie broni zafarbować się na rudo.
Wiem... i brwi zgolić i sobie ładną kreskę zarzucić Sam sobie zabroniłem... ech... ten szklany sufit!
Krejzolka82 napisał/a:rh72 napisał/a:I to jest przewaga kobiet i niesprawiedliwość
Facet by się na rudo zrobił...
Nikt Ci nie broni zafarbować się na rudo.
Wiem... i brwi zgolić i sobie ładną kreskę zarzucić
Sam sobie zabroniłem... ech... ten szklany sufit!
Uff, to jednak mądrością grzeszysz.
Zaraz grzeszysz... No zwykle staram się żyć bezgrzesznie...
Z mądrością również nie przesadzać.
Krejzi, especially for you:
Krejzi, especially for you:
Thank you.
Fajne, ale zapewne efekt końcowy będzie piorunujący.
Kurdę mnie od lat namawiają na zmianę koloru włosów.
Pietruszka będzie czerwona! Pietruszka będzie czerwona! Czyli bliżej marchewki jednak... no aby smak pozostał
Zdaje się, że jesteś tu znany i chyba lubiany przez Dziewczyny, Metyl . To już druga rekomendacja dla Ciebie.
Trzymam cały czas za słowo w kwestii spotkania z Tobą.
Przy trzeciej to się chyba nie wywinę.
Czytam, co piszecie o tych spotkaniach. Ja tylko dodam od siebie, że spotykając się z kimś nie mam OCZEKIWAŃ. Po prostu spotykam się i maksymalnie staram się po prostu miło spędzić czas. Nie nakładam na siebie presji, że musi "coś" z tego wyjść. A mam na myśli różne relacje, nie tylko damsko- męskie, które są przecież zawsze dynamiczne. Dopuszczam możliwość, że coś może "umrzeć śmiercią naturalną", tak jak i rozwinąć się w coś głębszego i ciekawego.
@Wolf, zauważyłam, że na forum jest takie ciśnienie niektórych facetów na siłownię. OK, jeśli jakiemuś facetowi to daje większe poczucie własnej wartości czy sprawia przyjemność czy może robi to, by być w formie, to niech idzie w tym kierunku. Ale pamiętaj nie każda kobieta gustuje w kaloryferach. Wzięcie sobie do serca rady tamtej koleżanki potraktuj jako bolesną lekcję. I słuchaj dojrzałych kobiet.
Przy trzeciej to się chyba nie wywinę.
Czyli wszystko idzie we właściwym kierunku.
I_see_beyond napisał/a:Przy trzeciej to się chyba nie wywinę.
Czyli wszystko idzie we właściwym kierunku.
Zatem czekam na trzecią opinię. Będzie decydującą.
Metyl fajny gość
Metyl fajny gość
Ha ha! No to mnie załatwiłaś!
Metyl fajny gość aby przesądzić na 4ego
O żesz, że ja tutaj nie przylazłam wcześniej i nie wiedziałam, że tu taki fajny gość jest, co się zowie Metyl
Metyl fajny gość
aby przesądzić na 4ego
Jak to się wszyscy na forum znają.
@lody miętowe, ja tu jestem chwilę na netkobiety.pl Zdarzają się net-faceci, z którymi można ciekawie pogadać. To taka uwaga ogólna.
Ale fanklubu zakładać nie będziemy, o nie.
Ja też zakładam , bo mnie właśnie słońce oślepia.
Ale, jak co to zdajcie relację, jak było na spotkaniu, bo to chyba nie randka będzie?
Krejzi, sugerujesz, że spotkanie bez napinki, które najlepiej rokuje? Metyl, jeśli idzie w dobrym kierunku, to tylko Ty też tam pójdź. I_see jakoś biedna, nikt jej jakoś nie stara się obronić przed spotkaniem z Tobą. Ale jakby coś źle poszło to masz tipa
Tylko nie słuchaj tego na samym dole, bo on chyba miał doła
A czemu niby ktokolwiek miałby ją bronić przed spotkaniem ze mną?
Z zazdrości.. że spotka takiego cudownego gościa jak Ty
Dziś pytanie, dziś odpowiedź...
Krejzi, sugerujesz, że spotkanie bez napinki, które najlepiej rokuje?
Oczywiście, że najlepsze spotkania to spotkania bez napinki, jestem tego najlepszym przykładem.
A czemu niby ktokolwiek miałby ją bronić przed spotkaniem ze mną?
Boś Ty taki Casanowa forumowy.
A I_see to fajna Babka.
Tjaaa...
rh72 napisał/a:Krejzi, sugerujesz, że spotkanie bez napinki, które najlepiej rokuje?
Oczywiście, że najlepsze spotkania to spotkania bez napinki, jestem tego najlepszym przykładem.
A to Ty swatasz?! I_see jednak biedna, biedna... już w związek Ją wkręcają!
Krejzolka82 napisał/a:rh72 napisał/a:Krejzi, sugerujesz, że spotkanie bez napinki, które najlepiej rokuje?
A to Ty swatasz?!
I_see jednak biedna, biedna... już w związek Ją wkręcają!
Ja nie swatam.
Raz swatałam i nigdy więcej.
Broń Cię Panie Boże, nikogo w związek nie wkręcam.
Jestem za tym, żeby jednak poznali się choć trochę na forum.
Widzę, że mój nick dość często się tu przewija. Temat dodaję do subskrypcji.
A to jak nie Ty, Krejzi, to będzie wina Pietruszki Ona przesądziła
I znowu będzie kolejna story, że Pietruszka ma 2 związki na sumieniu... I to bez pralki!
Widzę, że mój nick dość często się tu przewija.
Temat dodaję do subskrypcji.
Dopiero teraz, oj nieładnie.
I to pisze autorka tematu, która nie ma tematu w subskrypcji.
P.S. Mam tylko jeden temat w subskrypcji, mój pierwszy temat, który tutaj czytałam: "Przeprowadzka z miasta na wieś- stres i zmiany".
A to jak nie Ty, Krejzi, to będzie wina Pietruszki
Ona przesądziła
I znowu będzie kolejna story, że Pietruszka ma 2 związki na sumieniu... I to bez pralki!
A to Pietruszka już kogoś z forum zeswatała?
rh72 napisał/a:A to jak nie Ty, Krejzi, to będzie wina Pietruszki
Ona przesądziła
Hihihi! Wielokrotnie mit pralki demontowałaś Mit jednak zawsze żyje swoim życiem...
Tutaj też będzie mogła sobie przypisać zasługę
Krejzolka82 napisał/a:rh72 napisał/a:A to jak nie Ty, Krejzi, to będzie wina Pietruszki
Ona przesądziła
Hihihi! Wielokrotnie mit pralki demontowałaś
Mit jednak zawsze żyje swoim życiem...
Tutaj też będzie mogła sobie przypisać zasługę
Ale całkiem serio...ja bym się naprawdę chętnie spotkałem z I_see_ na kawę. Także nie żartuję.
Chłopie od tego masz priva....
A tak wracając odnośnie do tego co napisała Han_Na faktycznie facet dziwnie się zachował, pewnie liczył, że tak jak dla faceta friendzone oznacza koniec znajomości, tak dla kobiety niekoniecznie, szczerze to mógł powiedzieć wprost, że nic z tego nie będzie i nie widzi sensu kontynuowania znajomości, bo on szuka teraz partnerki...
I z tym flirtem też gościu jest dziwny, pewnie chcę sobie poćwiczyć gadkę przed spotkaniem z inną dziewczyną, a może Han_Na w ciągu dnia kogoś poznał, że nagle zmieniło mu się zdanie?
Strasznie się czepiasz...jakby nie wiadomo co się działo.
Nie czepiam się, tylko dla mnie to trochę dziwne tak wszystko publicznie na forum pisać... Nie wszyscy tak lubią... To jest moja dobra rada tylko...
Ale całkiem serio...ja bym się naprawdę chętnie spotkałem z I_see_ na kawę. Także nie żartuję.
W tym momencie całe forum wstrzymało oddech...
Metyl napisał/a:Ale całkiem serio...ja bym się naprawdę chętnie spotkałem z I_see_ na kawę. Także nie żartuję.
![]()
I bynajmniej nie jest to odpowiedź, którą chcielibyśmy przeczytać
I_see_beyond napisał/a:Metyl napisał/a:Ale całkiem serio...ja bym się naprawdę chętnie spotkałem z I_see_ na kawę. Także nie żartuję.
![]()
I bynajmniej nie jest to odpowiedź, którą chcielibyśmy przeczytać
![]()
Otóż to To jak, Ajsi?
I żyli długo i szczęśliwie.
Zapytam głupio, ale dlaczego?
A choćby i dlatego, że jest w wieku w którym kobiety (nie tylko takie rzecz jasna ale te mi się bardzo podobają i intrygują często) są już doświadczone życiowo w różnoraki sposób, inteligentne, często mają ciekawe życie osobiste a co za tym idzie spotykanie takich ludzi jest zwyczajnie frapujące i nierzadko można coś z takiej znajomości czy nawet spotkania wynieść.
A choćby i dlatego, że jest w wieku w którym kobiety (nie tylko takie rzecz jasna ale te mi się bardzo podobają i intrygują często) są już doświadczone życiowo w różnoraki sposób, inteligentne, często mają ciekawe życie osobiste a co za tym idzie spotykanie takich ludzi jest zwyczajnie frapujące i nierzadko można coś z takiej znajomości czy nawet spotkania wynieść.
Inteligencja nie zależy od wieku, a od jednostki człowieczej. Właśnie obraziłeś wszystkie Panie w wieku poniżej 30 na forum.
A skoro kobiety30+ mają ciekawe życie osobiste, to po co im Ty?
Poza tym powinieneś napisać dlaczego interesuję Cię Beyond, a nie każda 30+, a tak wynika z Twojego postu.
Ale Ty w ogóle rozmawiałeś pisemnie w jakimś temacie z I_see czy tylko tutaj przyczłapałeś i postanowiłeś zadziałać?
Pokaż mi gdzie zaprzeczyłem inteligencji kobiet poniżej 30stki...
Ale Ty w ogóle rozmawiałeś pisemnie w jakimś temacie z I_see czy tylko tutaj przyczłapałeś i postanowiłeś zadziałać?
Wydaje mi się że gdzieś tam kiedyś chyba rozmawialiśmy. Ale całkiem możliwe, że nie rozmawialiśmy wcale wcześniej. Zresztą jakie to ma niby znaczenie?
Pokaż mi gdzie zaprzeczyłem inteligencji kobiet poniżej 30stki...
No skoro napisałeś, że chcesz umówić się z kobietą 30+, bo są inteligentne to by znaczyło, że inne nie...
Poza tym Krejzi chciała byś napisał czemu chcesz umówić się z Beyond, a z Twojego opisu wynika, że chcesz Beyond tylko dlatego, że należy do mitycznej grupy 30+.
No skoro napisałeś, że chcesz umówić się z kobietą 30+, bo są inteligentne to by znaczyło, że inne nie...
Poza tym Krejzi chciała byś napisał czemu chcesz umówić się z Beyond, a z Twojego opisu wynika, że chcesz Beyond tylko dlatego, że należy do mitycznej grupy 30+.
Wiesz co, robisz takie nadinterpretacje pod siebie, że odechciewa mi się jakiejkolwiek rozmowy z Tobą...
Zwyczajnie nie chce mi się tego komentować bo to by było kopanie leżącego.
Ejjjjjj....Panowie, wrzućcie na luz
Eeeee... po co? Będzie fajnie
No właśnie... Ciekawe dla kogo fajnie? I dlatego drzewo takie miłe! Ale tak dla jasności... o co im chodzi? Wilk znowu zazdrosny? Metylek, ale Ty dyplomata! Ho, ho
Sony, nie prowokuj (czy gdzieś już tego nie pisałam?
)
Bo szkoda patrzeć, jak dwóch inteligentnych mężczyzn zniża się do takiego poziomu
AloneWolf90 napisał/a:No skoro napisałeś, że chcesz umówić się z kobietą 30+, bo są inteligentne to by znaczyło, że inne nie...
Poza tym Krejzi chciała byś napisał czemu chcesz umówić się z Beyond, a z Twojego opisu wynika, że chcesz Beyond tylko dlatego, że należy do mitycznej grupy 30+.Wiesz co, robisz takie nadinterpretacje pod siebie, że odechciewa mi się jakiejkolwiek rozmowy z Tobą...
Zwyczajnie nie chce mi się tego komentować bo to by było kopanie leżącego.
Wiesz Metyl spójrz na swoje wypowiedzi, sam się ośmieszasz.... Nawet nie wiesz czy rozmawiałeś z Beyond, a już chcesz się z Nią umawiać... I jeszcze wprost napisałeś, jakie to ma znaczenie... A nawet nie potrafisz uzasadnić czemu akurat z Beyond, a nie inną 30+.... Jak Ona ma się czuć?
Jeszcze się czepiasz jak Ci dobre rady daję to sobie z Ciebie jaja robię...
Żeby nie było ja Beyond nie jestem zainteresowany w ogóle...
No właśnie... Ciekawe dla kogo fajnie?
Dla gości
No właśnie... Ciekawe dla kogo fajnie?
I dlatego drzewo takie miłe! Ale tak dla jasności... o co im chodzi? Wilk znowu zazdrosny? Metylek, ale Ty dyplomata! Ho, ho
Wiesz ja już wczoraj miałem Ci napisać, że pomogę Ci z drzewa zejść.
Drabina starczy czy muszę iść po piłę?
rh72 napisał/a:No właśnie... Ciekawe dla kogo fajnie?
I dlatego drzewo takie miłe! Ale tak dla jasności... o co im chodzi? Wilk znowu zazdrosny? Metylek, ale Ty dyplomata! Ho, ho
![]()
Nie wtryniaj mi się w kompetencje
rh72 napisał/a:No właśnie... Ciekawe dla kogo fajnie?
Dla gości
A tak... no to ja tu gość... To 'piekła nie ma'...
Chłopaki, obaj tak równo kręcicie, że aż miło poczytać Wilk znowu wmieszał się w dyskusje gdy ma tyle osobiście za uszami - ot, te 13 lat to przykład najbliższy a o innych kwestiach aż nie wspomnę
Metyl... czarodzieju słowa...
Trzeba być spójnym i swoich racji bronić i przekonać, żeś nie fircyk tylko
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:No właśnie... Ciekawe dla kogo fajnie?
Dla gości
A tak... no to ja tu gość...
To 'piekła nie ma'...
Chłopaki, obaj tak równo kręcicie, że aż miło poczytać
Wilk znowu wmieszał się w dyskusje gdy ma tyle osobiście za uszami - ot, te 13 lat to przykład najbliższy a o innych kwestiach aż nie wspomnę
Metyl... czarodzieju słowa...
Trzeba być spójnym i swoich racji bronić i przekonać, żeś nie fircyk tylko
A w jakich innych? Ja wiem, że lubisz dopisywać mi różne rzeczy, ale jak chcesz coś dopisać to dopisz mi 6 zer za tym co mam na koncie, w końcu to tylko program, co to dla Ciebie.
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:No właśnie... Ciekawe dla kogo fajnie?
![]()
Nie wtryniaj mi się w kompetencje
Święta racja, niech miłość rządzi
Wiesz Metyl spójrz na swoje wypowiedzi, sam się ośmieszasz.... Nawet nie wiesz czy rozmawiałeś z Beyond, a już chcesz się z Nią umawiać... I jeszcze wprost napisałeś, jakie to ma znaczenie... A nawet nie potrafisz uzasadnić czemu akurat z Beyond, a nie inną 30+.... Jak Ona ma się czuć?
Trudno żebym pamiętał wszystkie osoby z którymi rozmawiam...
Tak, umówiłbym się z Beyond z miejsca. Dlaczego? Bo widzę co pisze, jak pisze i o czym pisze. Dla mnie to wystarczające. Wyrosłem już z czasów gdy myślałem, że z propozycją spotkania należy wychodzić po dogłębnym zbadaniu terenu, przeprowadzeniu (wybierz sobie dowolnie) dni/tygodni/miesięcy rozmów via net/tel/sms/gg etc. Tak, napisałem jakie ma to znaczenie bo dla mnie nie ma żadnego. Uzasadnienie? Było wcześniej, jest i tym poście. Jak się ma czuć? Myślę że miło. Ale pozwólmy jej się wypowiedzieć, jak będzie chciała adwokata z pewnością się odezwie.
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:No właśnie... Ciekawe dla kogo fajnie?
Dla gości
A tak... no to ja tu gość...
Nie Dla weselnych
A jeszcze jedno, miałem to napisać ostatnio ale mi wypadło. rh72, masz plusa za awatara. Ach, pamiętny film to był...
AloneWolf90 napisał/a:Wiesz Metyl spójrz na swoje wypowiedzi, sam się ośmieszasz.... Nawet nie wiesz czy rozmawiałeś z Beyond, a już chcesz się z Nią umawiać... I jeszcze wprost napisałeś, jakie to ma znaczenie... A nawet nie potrafisz uzasadnić czemu akurat z Beyond, a nie inną 30+.... Jak Ona ma się czuć?
Trudno żebym pamiętał wszystkie osoby z którymi rozmawiam...
Tak, umówiłbym się z Beyond z miejsca. Dlaczego? Bo widzę co pisze, jak pisze i o czym pisze. Dla mnie to wystarczające. Wyrosłem już z czasów gdy myślałem, że z propozycją spotkania należy wychodzić po dogłębnym zbadaniu terenu, przeprowadzeniu (wybierz sobie dowolnie) dni/tygodni/miesięcy rozmów via net/tel/sms/gg etc. Tak, napisałem jakie ma to znaczenie bo dla mnie nie ma żadnego. Uzasadnienie? Było wcześniej, jest i tym poście. Jak się ma czuć? Myślę że miło. Ale pozwólmy jej się wypowiedzieć, jak będzie chciała adwokata z pewnością się odezwie.
Nadal to nie wygląda dobrze. Z którą Panią ja tu o czym rozmawiałem.
W końcu Krejzi napisała, że Casanova z Ciebie.
Ja bym się inaczej tłumaczył.
A w jakich innych?
Ja wiem, że lubisz dopisywać mi różne rzeczy, ale jak chcesz coś dopisać to dopisz mi 6 zer za tym co mam na koncie, w końcu to tylko program, co to dla Ciebie.
![]()
Wilczek, Ty masz problem z odpowiedziami wiarygodnymi Ja nic nie dopisuję, Ty sam piszesz... sorki, Ty sam płyniesz
AloneWolf90 napisał/a:A w jakich innych?
Ja wiem, że lubisz dopisywać mi różne rzeczy, ale jak chcesz coś dopisać to dopisz mi 6 zer za tym co mam na koncie, w końcu to tylko program, co to dla Ciebie.
![]()
Wilczek, Ty masz problem z odpowiedziami wiarygodnymi
Ja nic nie dopisuję, Ty sam piszesz... sorki, Ty sam płyniesz
![]()
Gdzie płynę, z tymi 13 latami to się przyznałem do błędu... A nic więcej złego ostatnio nie zrobiłem. To jak będzie z tymi 6 zerami za tym co mam teraz na koncie?
Nie
Dla weselnych
I_see... kolejna Ciebie swata... Uffff... Kobieto, będziesz teraz działała pod naciskiem społecznym
Współczuję
Gdzie płynę, z tymi 13 latami to się przyznałem do błędu... A nic więcej złego ostatnio nie zrobiłem.
Racja!
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 63 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024