Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Strony Poprzednia 1 25 26 27 28 29 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,691 do 1,755 z 4,079 ]

1,691

Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)
Krejzolka82 napisał/a:

Edycja: jakiś brąz widzę. big_smile

Bo akurat na tym zdjęciu widać ten brąz big_smile Z tyłu jest jaśniej  - a do konkret rudego jeszcze te dwa farbowania big_smile

Zobacz podobne tematy :

1,692

Krejzolka82 napisał/a:
rh72 napisał/a:

I to jest przewaga kobiet i niesprawiedliwość sad Facet by się na rudo zrobił... tongue

Nikt Ci nie broni zafarbować się na rudo. big_smile

Wiem... i brwi zgolić i sobie ładną kreskę zarzucić tongue Sam sobie zabroniłem... ech... ten szklany sufit! big_smile

1,693

rh72 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rh72 napisał/a:

I to jest przewaga kobiet i niesprawiedliwość sad Facet by się na rudo zrobił... tongue

Nikt Ci nie broni zafarbować się na rudo. big_smile

Wiem... i brwi zgolić i sobie ładną kreskę zarzucić tongue Sam sobie zabroniłem... ech... ten szklany sufit! big_smile

Uff, to jednak mądrością grzeszysz. tongue

1,694

Zaraz grzeszysz... big_smile No zwykle staram się żyć bezgrzesznie... smile Z mądrością również nie przesadzać.

1,695

Krejzi, especially for you:
https://s2.postimg.org/suu2krxvt/20170827_134244.jpg
big_smile

1,696

santapietruszka napisał/a:

Krejzi, especially for you:
https://s2.postimg.org/suu2krxvt/20170827_134244.jpg
big_smile

Thank you. smile

Fajne, ale zapewne efekt końcowy będzie piorunujący. smile

Kurdę mnie od lat namawiają na zmianę koloru włosów. big_smile

1,697

Pietruszka będzie czerwona! Pietruszka będzie czerwona! tongue Czyli bliżej marchewki jednak... no aby smak pozostał tongue

1,698

Zdaje się, że jesteś tu znany i chyba lubiany przez Dziewczyny, Metyl . To już druga rekomendacja dla Ciebie.

Metyl napisał/a:

Trzymam cały czas za słowo w kwestii spotkania z Tobą. tongue

Przy trzeciej to się chyba nie wywinę. wink

Czytam, co piszecie o tych spotkaniach. Ja tylko dodam od siebie, że spotykając się z kimś nie mam OCZEKIWAŃ. Po prostu spotykam się i maksymalnie staram się po prostu miło spędzić czas. Nie nakładam na siebie presji, że musi "coś" z tego wyjść. A mam na myśli różne relacje, nie tylko damsko- męskie, które są przecież zawsze dynamiczne. Dopuszczam możliwość, że coś może "umrzeć śmiercią naturalną", tak jak i rozwinąć się w coś głębszego i ciekawego.

@Wolf, zauważyłam, że na forum jest takie ciśnienie niektórych facetów na siłownię. OK, jeśli jakiemuś facetowi to daje większe poczucie własnej wartości czy sprawia przyjemność czy może robi to, by być w formie, to niech idzie w tym kierunku. Ale pamiętaj nie każda kobieta gustuje w kaloryferach. Wzięcie sobie do serca rady tamtej koleżanki potraktuj jako bolesną lekcję. I słuchaj dojrzałych kobiet.

1,699

I_see_beyond napisał/a:

Czyli wszystko idzie we właściwym kierunku. wink

1,700

Metyl napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Czyli wszystko idzie we właściwym kierunku. wink

Zatem czekam na trzecią opinię. wink Będzie decydującą.

1,701

Metyl fajny gość cool

1,702

santapietruszka napisał/a:

Metyl fajny gość cool

Ha ha! No to mnie załatwiłaś! wink

1,703 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-27 15:08:24)

Metyl fajny gość cool aby przesądzić na 4ego tongue

1,704

O żesz, że ja tutaj nie przylazłam wcześniej i nie wiedziałam, że tu taki fajny gość jest, co się zowie Metyl tongue

1,705

rh72 napisał/a:

Metyl fajny gość cool aby przesądzić na 4ego tongue

Jak to się wszyscy na forum znają. wink

@lody miętowe, ja tu jestem chwilę na netkobiety.pl Zdarzają się net-faceci, z którymi można ciekawie pogadać. To taka uwaga ogólna.

Ale fanklubu zakładać nie będziemy, o nie. wink

Ja też zakładam cool , bo mnie właśnie słońce oślepia.

1,706

Ale, jak co to zdajcie relację, jak było na spotkaniu, bo to chyba nie randka będzie? big_smile

1,707 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-27 17:53:08)

Krejzi, sugerujesz, że spotkanie bez napinki, które najlepiej rokuje? big_smile Metyl, jeśli idzie w dobrym kierunku, to tylko Ty też tam pójdź. I_see jakoś biedna, nikt jej jakoś nie stara się obronić przed spotkaniem z Tobą. Ale jakby coś źle poszło to masz tipa big_smile Tylko nie słuchaj tego na samym dole, bo on chyba miał doła smile

http://img.joemonster.org/images/vad/img_41634/a369503c7134c5c456298d0b6ce9d1b3.jpg?1502374828

1,708

A czemu niby ktokolwiek miałby ją bronić przed spotkaniem ze mną? wink

1,709

tongue Z zazdrości.. że spotka takiego cudownego gościa jak Ty tongue big_smile Dziś pytanie, dziś odpowiedź... smile

1,710

rh72 napisał/a:

Krejzi, sugerujesz, że spotkanie bez napinki, które najlepiej rokuje? big_smile

Oczywiście, że najlepsze spotkania to spotkania bez napinki, jestem tego najlepszym przykładem. big_smile

1,711

Metyl napisał/a:

A czemu niby ktokolwiek miałby ją bronić przed spotkaniem ze mną? wink

Boś Ty taki Casanowa forumowy. big_smile

A I_see to fajna Babka. smile

1,712

Tjaaa...

1,713

Krejzolka82 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Oczywiście, że najlepsze spotkania to spotkania bez napinki, jestem tego najlepszym przykładem. big_smile

A to Ty swatasz?! big_smile I_see jednak biedna, biedna... już w związek Ją wkręcają! tongue

1,714

rh72 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rh72 napisał/a:

A to Ty swatasz?! big_smile I_see jednak biedna, biedna... już w związek Ją wkręcają! tongue

Ja nie swatam.
Raz swatałam i nigdy więcej.

Broń Cię Panie Boże, nikogo w związek nie wkręcam. big_smile

Jestem za tym, żeby jednak poznali się choć trochę na forum. big_smile

1,715

Widzę, że mój nick dość często się tu przewija. wink Temat dodaję do subskrypcji. wink

1,716 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-27 18:14:43)

A to jak nie Ty, Krejzi, to będzie wina Pietruszki big_smile Ona przesądziła tongue I znowu będzie kolejna story, że Pietruszka ma 2 związki na sumieniu... I to bez pralki! big_smile

1,717

I_see_beyond napisał/a:

Widzę, że mój nick dość często się tu przewija. wink Temat dodaję do subskrypcji. wink

Dopiero teraz, oj nieładnie. big_smile

I to pisze autorka tematu, która nie ma tematu w subskrypcji. big_smile

P.S. Mam tylko jeden temat w subskrypcji, mój pierwszy temat, który tutaj czytałam: "Przeprowadzka z miasta na wieś- stres i zmiany".

1,718

rh72 napisał/a:

A to jak nie Ty, Krejzi, to będzie wina Pietruszki big_smile Ona przesądziła tongue I znowu będzie kolejna story, że Pietruszka ma 2 związki na sumieniu... I to bez pralki! big_smile

A to Pietruszka już kogoś z forum zeswatała? big_smile

1,719

Krejzolka82 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hihihi! Wielokrotnie mit pralki demontowałaś big_smile Mit jednak zawsze żyje swoim życiem... tongue Tutaj też będzie mogła sobie przypisać zasługę big_smile

1,720

rh72 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hihihi! Wielokrotnie mit pralki demontowałaś big_smile Mit jednak zawsze żyje swoim życiem... tongue Tutaj też będzie mogła sobie przypisać zasługę big_smile

big_smile big_smile big_smile

1,721

Ale całkiem serio...ja bym się naprawdę chętnie spotkałem z I_see_ na kawę. Także nie żartuję. smile

1,722 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-27 19:04:29)

Chłopie od tego masz priva....

A tak wracając odnośnie do tego co napisała Han_Na faktycznie facet dziwnie się zachował, pewnie liczył, że tak jak dla faceta friendzone oznacza koniec znajomości, tak dla kobiety niekoniecznie, szczerze to mógł powiedzieć wprost, że nic z tego nie będzie i nie widzi sensu kontynuowania znajomości, bo on szuka teraz partnerki...

I z tym flirtem też gościu jest dziwny, pewnie chcę sobie poćwiczyć gadkę przed spotkaniem z inną dziewczyną, a może Han_Na w ciągu dnia kogoś poznał, że nagle zmieniło mu się zdanie?

1,723

Strasznie się czepiasz...jakby nie wiadomo co się działo.

1,724

Nie czepiam się, tylko dla mnie to trochę dziwne tak wszystko publicznie na forum pisać... Nie wszyscy tak lubią... To jest moja dobra rada tylko...

1,725

Metyl napisał/a:

Ale całkiem serio...ja bym się naprawdę chętnie spotkałem z I_see_ na kawę. Także nie żartuję. smile

W tym momencie całe forum wstrzymało oddech... wink smile

1,726

I_see_beyond napisał/a:
Metyl napisał/a:

I bynajmniej nie jest to odpowiedź, którą chcielibyśmy przeczytać tongue wink

1,727

SonyXperia napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:
Metyl napisał/a:

I bynajmniej nie jest to odpowiedź, którą chcielibyśmy przeczytać tongue wink

Otóż to tongue To jak, Ajsi? big_smile

1,728

http://www.krolestwopocztowek.pl/ResizeImage/6/2/2/62294a4a001623a1ca15d16230a38a18/460,460,90,2,0;bgadd:noshade.FFF4EF;sharpen:1_DSC08434.JPG
I żyli długo i szczęśliwie. tongue big_smile

1,729

Metyl napisał/a:

Zapytam głupio, ale dlaczego?

1,730

A choćby i dlatego, że jest w wieku w którym kobiety (nie tylko takie rzecz jasna ale te mi się bardzo podobają i intrygują często) są już doświadczone życiowo w różnoraki sposób, inteligentne, często mają ciekawe życie osobiste a co za tym idzie spotykanie takich ludzi jest zwyczajnie frapujące i nierzadko można coś z takiej znajomości czy nawet spotkania wynieść.

1,731 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-27 19:47:15)

Metyl napisał/a:

A choćby i dlatego, że jest w wieku w którym kobiety (nie tylko takie rzecz jasna ale te mi się bardzo podobają i intrygują często) są już doświadczone życiowo w różnoraki sposób, inteligentne, często mają ciekawe życie osobiste a co za tym idzie spotykanie takich ludzi jest zwyczajnie frapujące i nierzadko można coś z takiej znajomości czy nawet spotkania wynieść.

Inteligencja nie zależy od wieku, a od jednostki człowieczej. wink Właśnie obraziłeś wszystkie Panie w wieku poniżej 30 na forum. big_smile
A skoro kobiety30+ mają ciekawe życie osobiste, to po co im Ty? big_smile

Poza tym powinieneś napisać dlaczego interesuję Cię Beyond, a nie każda 30+, a tak wynika z Twojego postu. big_smile

1,732

Metyl napisał/a:

Ale Ty w ogóle rozmawiałeś pisemnie w jakimś temacie z I_see czy tylko tutaj przyczłapałeś i postanowiłeś zadziałać?

1,733

Pokaż mi gdzie zaprzeczyłem inteligencji kobiet poniżej 30stki...

1,734

Krejzolka82 napisał/a:

Ale Ty w ogóle rozmawiałeś pisemnie w jakimś temacie z I_see czy tylko tutaj przyczłapałeś i postanowiłeś zadziałać?

Wydaje mi się że gdzieś tam kiedyś chyba rozmawialiśmy. Ale całkiem możliwe, że nie rozmawialiśmy wcale wcześniej. Zresztą jakie to ma niby znaczenie?

1,735

Metyl napisał/a:

Pokaż mi gdzie zaprzeczyłem inteligencji kobiet poniżej 30stki...

No skoro napisałeś, że chcesz umówić się z kobietą 30+, bo są inteligentne to by znaczyło, że inne nie...
Poza tym Krejzi chciała byś napisał czemu chcesz umówić się z Beyond, a z Twojego opisu wynika, że chcesz Beyond tylko dlatego, że należy do mitycznej grupy 30+. big_smile

1,736

AloneWolf90 napisał/a:

No skoro napisałeś, że chcesz umówić się z kobietą 30+, bo są inteligentne to by znaczyło, że inne nie...
Poza tym Krejzi chciała byś napisał czemu chcesz umówić się z Beyond, a z Twojego opisu wynika, że chcesz Beyond tylko dlatego, że należy do mitycznej grupy 30+. big_smile

Wiesz co, robisz takie nadinterpretacje pod siebie, że odechciewa mi się jakiejkolwiek rozmowy z Tobą...

Zwyczajnie nie chce mi się tego komentować bo to by było kopanie leżącego.

1,737

Ejjjjjj....Panowie, wrzućcie na luz big_smile

1,738 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-27 20:01:47)

Eeeee... po co? Będzie fajnie big_smile

1,739

No właśnie... Ciekawe dla kogo fajnie? big_smile I dlatego drzewo takie miłe! Ale tak dla jasności... o co im chodzi? Wilk znowu zazdrosny? Metylek, ale Ty dyplomata! Ho, ho big_smile

1,740 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-08-27 20:11:46)

Sony, nie prowokuj big_smile(czy gdzieś już tego nie pisałam? tongue)

Bo szkoda patrzeć, jak dwóch inteligentnych mężczyzn zniża się do takiego poziomu smile

1,741 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-27 20:13:04)

Metyl napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Wiesz co, robisz takie nadinterpretacje pod siebie, że odechciewa mi się jakiejkolwiek rozmowy z Tobą...

Zwyczajnie nie chce mi się tego komentować bo to by było kopanie leżącego.

Wiesz Metyl spójrz na swoje wypowiedzi, sam się ośmieszasz.... Nawet nie wiesz czy rozmawiałeś z Beyond, a już chcesz się z Nią umawiać... I jeszcze wprost napisałeś, jakie to ma znaczenie... A nawet nie potrafisz uzasadnić czemu akurat z Beyond, a nie inną 30+.... Jak Ona ma się czuć?

Jeszcze się czepiasz jak Ci dobre rady daję to sobie z Ciebie jaja robię... big_smile

Żeby nie było ja Beyond nie jestem zainteresowany w ogóle...

1,742

rh72 napisał/a:

No właśnie... Ciekawe dla kogo fajnie? big_smile

Dla gości big_smile

1,743

rh72 napisał/a:

No właśnie... Ciekawe dla kogo fajnie? big_smile I dlatego drzewo takie miłe! Ale tak dla jasności... o co im chodzi? Wilk znowu zazdrosny? Metylek, ale Ty dyplomata! Ho, ho big_smile

Wiesz ja już wczoraj miałem Ci napisać, że pomogę Ci z drzewa zejść. wink

Drabina starczy czy muszę iść po piłę? tongue

1,744

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nie wtryniaj mi się w kompetencje tongue

1,745

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Dla gości big_smile

A tak... no to ja tu gość... tongue To 'piekła nie ma'... smile

Chłopaki, obaj tak równo kręcicie, że aż miło poczytać tongue Wilk znowu wmieszał się w dyskusje gdy ma tyle osobiście za uszami - ot, te 13 lat to przykład najbliższy a o innych kwestiach aż nie wspomnę tongue Metyl... czarodzieju słowa... big_smile Trzeba być spójnym i swoich racji bronić i przekonać, żeś nie fircyk tylko big_smile

1,746 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-27 20:23:51)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Dla gości big_smile

A tak... no to ja tu gość... tongue To 'piekła nie ma'... smile

Chłopaki, obaj tak równo kręcicie, że aż miło poczytać tongue Wilk znowu wmieszał się w dyskusje gdy ma tyle osobiście za uszami - ot, te 13 lat to przykład najbliższy a o innych kwestiach aż nie wspomnę tongue Metyl... czarodzieju słowa... big_smile Trzeba być spójnym i swoich racji bronić i przekonać, żeś nie fircyk tylko big_smile

A w jakich innych? tongue Ja wiem, że lubisz dopisywać mi różne rzeczy, ale jak chcesz coś dopisać to dopisz mi 6 zer za tym co mam na koncie, w końcu to tylko program, co to dla Ciebie. wink big_smile

1,747

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nie wtryniaj mi się w kompetencje tongue

Święta racja, niech miłość rządzi tongue big_smile

1,748

AloneWolf90 napisał/a:

Wiesz Metyl spójrz na swoje wypowiedzi, sam się ośmieszasz.... Nawet nie wiesz czy rozmawiałeś z Beyond, a już chcesz się z Nią umawiać... I jeszcze wprost napisałeś, jakie to ma znaczenie... A nawet nie potrafisz uzasadnić czemu akurat z Beyond, a nie inną 30+.... Jak Ona ma się czuć?

Trudno żebym pamiętał wszystkie osoby z którymi rozmawiam...

Tak, umówiłbym się z Beyond z miejsca. Dlaczego? Bo widzę co pisze, jak pisze i o czym pisze. Dla mnie to wystarczające. Wyrosłem już z czasów gdy myślałem, że z propozycją spotkania należy wychodzić po dogłębnym zbadaniu terenu, przeprowadzeniu (wybierz sobie dowolnie) dni/tygodni/miesięcy rozmów via net/tel/sms/gg etc. Tak, napisałem jakie ma to znaczenie bo dla mnie nie ma żadnego. Uzasadnienie? Było wcześniej, jest i tym poście. Jak się ma czuć? Myślę że miło. Ale pozwólmy jej się wypowiedzieć, jak będzie chciała adwokata z pewnością się odezwie. wink

1,749

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Dla gości big_smile

A tak... no to ja tu gość...

Nie big_smile Dla weselnych tongue

1,750

A jeszcze jedno, miałem to napisać ostatnio ale mi wypadło. rh72, masz plusa za awatara. Ach, pamiętny film to był...

1,751 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-27 20:26:35)

Metyl napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Trudno żebym pamiętał wszystkie osoby z którymi rozmawiam...

Tak, umówiłbym się z Beyond z miejsca. Dlaczego? Bo widzę co pisze, jak pisze i o czym pisze. Dla mnie to wystarczające. Wyrosłem już z czasów gdy myślałem, że z propozycją spotkania należy wychodzić po dogłębnym zbadaniu terenu, przeprowadzeniu (wybierz sobie dowolnie) dni/tygodni/miesięcy rozmów via net/tel/sms/gg etc. Tak, napisałem jakie ma to znaczenie bo dla mnie nie ma żadnego. Uzasadnienie? Było wcześniej, jest i tym poście. Jak się ma czuć? Myślę że miło. Ale pozwólmy jej się wypowiedzieć, jak będzie chciała adwokata z pewnością się odezwie. wink

Nadal to nie wygląda dobrze. tongue Z którą Panią ja tu o czym rozmawiałem. big_smile W końcu Krejzi napisała, że Casanova z Ciebie. big_smile Ja bym się inaczej tłumaczył. big_smile

1,752

AloneWolf90 napisał/a:

A w jakich innych? tongue Ja wiem, że lubisz dopisywać mi różne rzeczy, ale jak chcesz coś dopisać to dopisz mi 6 zer za tym co mam na koncie, w końcu to tylko program, co to dla Ciebie. wink big_smile

Wilczek, Ty masz problem z odpowiedziami wiarygodnymi big_smile Ja nic nie dopisuję, Ty sam piszesz... sorki, Ty sam płyniesz big_smile tongue

1,753 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-27 20:29:27)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Wilczek, Ty masz problem z odpowiedziami wiarygodnymi big_smile Ja nic nie dopisuję, Ty sam piszesz... sorki, Ty sam płyniesz big_smile tongue

Gdzie płynę, z tymi 13 latami to się przyznałem do błędu... A nic więcej złego ostatnio nie zrobiłem. tongue To jak będzie z tymi 6 zerami za tym co mam teraz na koncie? tongue

1,754

SonyXperia napisał/a:

Nie big_smile Dla weselnych tongue

I_see... kolejna Ciebie swata... Uffff... Kobieto, będziesz teraz działała pod naciskiem społecznym big_smile big_smile big_smile Współczuję tongue

1,755

AloneWolf90 napisał/a:

Gdzie płynę, z tymi 13 latami to się przyznałem do błędu... A nic więcej złego ostatnio nie zrobiłem. tongue

Racja! big_smile

Posty [ 1,691 do 1,755 z 4,079 ]

Strony Poprzednia 1 25 26 27 28 29 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024