Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Strony Poprzednia 1 20 21 22 23 24 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,366 do 1,430 z 4,079 ]

1,366 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-08-23 16:54:48)

Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

No tak, to zmienia postać rzeczy big_smile

Zobacz podobne tematy :

1,367

No to się wkopałem. big_smile Po prostu ja piszę tylko do tych kobiet co są podobne w jakimś sensie do mnie. wink Nie do każdej samotnej. smile

1,368

AloneWolf90 napisał/a:

No właśnie dlatego chciałem, żebyś tam przyszedł, żebyś poznał gospodynię tongue

Wilczek big_smile

1,369 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-23 21:40:14)

O co chodzi? big_smile Swatać nie mogę? tongue

1,370

...ale kogo z kim? wink

1,371

Przecież nie mnie. big_smile Ciebie z Metylem. wink

1,372

Parsknęłam śmiechem :d Zwariowałeś!:p

1,373

A może ja ma od urodzenia mam świra? tongue Pietruszki nie ma to staram się Ją zastąpić. big_smile Ale chyba nie mam do tego talentu. big_smile

1,374 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-23 21:55:29)

Dlaczego Ty chcesz mnie swatać z młodymi facetami...albo inaczej w ogóle chcesz mnie swatać:)?

Wilczku,ja z tych bardzo racjonalnych kobiet,nie szukam tu mężczyzny swojego życia,wybacz wink

Bez urazy,nie denerwuj się tylko wink

1,375 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-23 21:58:08)

Ale on jest starszy ode mnie. big_smile I urazy nie ma. wink

Edit. Mojej urazy of course. big_smile

1,376

mergi napisał/a:

Dlaczego Ty chcesz mnie swatać z młodymi facetami...

Mergi czyżbyś chciała się swatac ze starymi facetami? :0

1,377 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-23 22:09:50)

ze starymi nie,ze starszymi, to różnica wink

Myślę racjonalnie-swatanie na forum to nie moja bajka,wybaczcie.

Wilczek,ale dziękuję,za "wybranie mnie" wink

A może Ty sobie którąś pannę tu wybierzesz,co ?;)
Z kim Ciebie zeswatać? wink

1,378

Czyli Mergi facet musi być starszy od Ciebie? wink Ok zanotowałem pazurem po Ziemi. big_smile Oby tylko deszczu nie było. big_smile

Nie ma problemu. big_smile

Wiesz ja sobie sam znajdę pannę, mam właśnie nadzieję, że teraz wyjdzie, daję z siebie zawsze 100%, ale nie wszystko zależy tylko ode mnie....
Jak tym razem nie wyjdzie to możesz swatać ok? big_smile

1,379 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-23 22:39:05)

W razie potrzeby będę próbować..tylko daj mi  znać z którą,bo chyba nie z każdą, co?
Oby wyszło Wilczek winkŻyczę Co tego.

Nie,nie starszy ode mnie,ale min,w moim wieku wink
Mężczyźni później dojrzewają,rozumiesz;)

AloneWolf90 napisał/a:

A może ja ma od urodzenia mam świra? tongue Pietruszki nie ma to staram się Ją zastąpić. big_smile Ale chyba nie mam do tego talentu. big_smile

..To Ty teraz Pietruszkę zastępujesz i jesteś forumowa swatka( w jej miejsce )? wink
Io co chodzi z tym świrem,bo nie rozumiem .

1,380

Wiesz  ja nie rozumiem tego, że kobiety chcą faceta min w ich wieku, mam wrażenie, że część moich równolatek jest mniej dojrzała ode mnie i wszystko zależy od konkretnego osobnika. big_smile

Wiesz chciałbym zastąpić pietruszkę, ale nie wyniosłem Jej "magicznej pralki" to co ja bez Niej mogę. wink

Ze świrem to chodziło mi, że może ja od zawsze byłem zwariowany i nie mogłem już bardziej zwariować. tongue big_smile

1,381 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-23 22:49:03)

Ty zwariowany,no coś Ty;)

Dlaczego chcą mężczyznę w swoim wieku?
Jest wiele powodów.
Ja jestem uprzedzona do młodszych.Złe dośw.a, wiekowo nie było dużej różnicy.
Jednak stawiam na dojrzałość i doświadczenie smile

1,382

Metyl napisał/a:

I_see_beyond...jestem tu z przerwami od naprawdę dobrych paru lat i takiej zjawisko zawsze miało miejsce. wink I będzie miało, to normalne. Czy prawdopodobne czy nie...sam jak bodaj tu czy w innym wątku wspominałem znam co najmniej 3 (lub 2, nie pamiętam dokładnie) przypadki ludzi sparowanych tutaj. Tzn tych którzy się przyznali i/lub tych, na których wątki trafiłem. Ile takich osób było anonimowych, kto wie.

Ja Ci w zasadzie przyznam rację, Metyl. Pewne rzeczy rzucają się po prostu w oczy "stałym bywalcom". Słuszna uwaga z tym, że nie wszyscy na forum napiszą, że znaleźli tutaj kogoś. To po pierwsze. Po drugie jest opcja "pw". Co tam sobie ludzie piszą i jak to się potem kończy, to tego się nie dowiemy.

Metyl napisał/a:

Ej, teraz się dziwnie czuję bo nie wiem o kim mowa. tongue

Nie, nie chodzi o Ciebie. Nie Twój styl, który mnie i kilku innym osobom rzucił się w oczy.

lody miętowe napisał/a:

Ach, Wilk, nie bądź taki skromny, większość pań na tym forum, zwłaszcza tych samotnych, już Cię dobrze zna big_smile

I_see_beyond, a Twoja intuicja co Ci podpowiada odnośnie naszego kolegi Wilka? smile

Ja Wilka aż tak dobrze nie znam. Gdzieś mi się rzuciło kilka, może kilkanaście, jego postów. Czy to wystarczająco, aby coś o nim napisać? Spróbuję.
Ten Wilk nie jest groźny, jest łagodny. Jest zmęczony stanem "alone", jednak nie atakuje agresywnie Pań na tym forum. wink Te, które są w centrum jego zainteresowania to 20+ w metryce (dlatego nie pisze do wszystkich wink ).

Co do wieku mężczyzny, którym ja mogłabym się zainteresować, to musiałby on się zaczynać od cyfry 3.

1,383

mergi napisał/a:

Ty zwariowany,no coś Ty;)

Dlaczego chcą mężczyznę w swoim wieku?
Jest wiele powodów.
Ja jestem uprzedzona do młodszych.Złe dośw.a, wiekowo nie było dużej różnicy.
Jednak stawiam na dojrzałość i doświadczenie smile

Czasami może jestem. tongue Ale masz rację zwykle jestem racjonalny. smile

Ja nie mam do żadnych uprzedzeń co do wieku kobiet. wink Chociaż mamuśki bym nie chciał. big_smile Zresztą dla mnie 7 lat to już duża różnica wieku, chociaż już kiedyś w pracy startowałem do tyle starszej kobiety i mi to nie przeszkadzało. wink Ale do takiej co mogłaby by moją mamą jeszcze nie startowałem i nie zamierzam. smile

Co do dojrzałości i doświadczenia to moim zdaniem nie ma ono nic do wieku, a uważani, że starsi ludzie są mądrzejszy, bo starsi jest głupie... Wszystko zależy od człowieka. wink Zresztą wiem to z doświadczenia z ludźmi właśnie. tongue

1,384

@Wolf, osobiście uważam związek, gdzie kobieta jest 6-7 lat starsza od mężczyzny, za związek "podwyższonego ryzyka".
Jednak wielu kobietom w wieku 30+, bo o takich tu mówimy, naprawdę daleko jest do "mamusiek". tongue

1,385 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-24 09:45:39)

I_see_beyond napisał/a:

@Wolf, osobiście uważam związek, gdzie kobieta jest 6-7 lat starsza od mężczyzny, za związek "podwyższonego ryzyka".
Jednak wielu kobietom w wieku 30+, bo o takich tu mówimy, naprawdę daleko jest do "mamusiek". tongue

Dla mnie mamuśka to kobieta o 13 lat i więcej starsza, taka, która mogłaby mnie urodzić. wink

Kobieta 30+ to nie mamuśka dla mnie. smile

1,386 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-24 10:07:05)

AloneWolf90 napisał/a:

U mnie na razie też nie, ale jak będziemy mieli tyle postów co Krejzi to wszystko się zmieni. wink

Haha, bardzo zabawne big_smile big_smile big_smile
Mała poprawka, jak będziecie tacy jak Krejzi to wszystko się zmieni! big_smile tongue big_smile

Metyl napisał/a:

rossanko, chodziło mi o coś innego. wink O to że zbytnie zżywanie i przesiadywanie w necie/na forach licząc na to, że tutaj MUSISZ poznać kogoś sensownego jest często drogą donikąd bo przez to właśnie zaprzepaszczasz sobie teoretyczną jak i praktyczną szansę na poznanie kogoś w realnym świecie.

Myślę, ba raczej mam nadzieję, że nikt tutaj nie jest ze względu na poznanie potencjalnego chłopaka/dziewczyny.

I_see_beyond napisał/a:

Forum dyskusyjne zamienia się powoli w portal randkowy. wink Chwilami jest to bardzo widoczne. Nie dziwię się joasibasi61, że od razu rozszyfrowała, kto się tutaj "sparował".
Ale ... szukajcie, a znajdziecie. Jednak wydaje mi się, że powtórka historii Krejzi i Naprędce jest mało prawdopodobna.

Właściwie to ja się dziwię, ponieważ odkąd zaczęliśmy się spotykać z Naprędce nikt z nas nie pisał na forum, a to, że nosił mi torebkę to jest oznaka dobrego wychowania a nie bycia w związku. big_smile
Zaznaczam nosił mi torebkę przed związkiem. tongue

Na pewno nie można tego forum traktować, jak portal randkowy, nie tędy droga.
Nawet jest w regulaminie zapis, że nie można anonsów tutaj zamieszczać.
Kiedyś byłam przecina temu zapisowi, myślałam sobie co to szkodzi, ale teraz tak myślę po co tutaj robić taki sam bajzel jak na portalach randkowych?
Po co tutaj ludzie mają mieć takie ciśnienie jak na portalach randkowych?

Moja rada [chociaż ich nie udzielam], nie mylcie forum z portalem randkowym!!!

Czasami żałuję, że zdradziłam Wam mój sekret. tongue
Zdradziłam Wam go, żeby podziękować Netkobietą.pl i pokazać, że jak komuś jest pisane bycie w związku to będzie i że nie warto się zafiksowywać, że nie jest się w związku.
Ale jestem farciarką, że jest mi pisane. tongue
Nie wiem na jak długo, ponieważ żyję dniem dzisiejszym. smile
Najlepiej odpuści sobie to całe ciśnienie na związek i narzekanie.
Warto być szczęśliwym z samym ze sobą, ja taka byłam i dalej jestem.

rossanka napisał/a:

Możecie założyć temat, taki matrymonialny, zamiast tych portali randkowych. To by miało sens. smile
Ale w życiu nie traktowałam tego z założenia jako miejsca na "podryw" smile

Wiem, że to napisałaś w formie żartu, ale nawet tak nie żartuj.
To bardzo zły pomysł.
Forum nie równa się portalom randkowym.
Ja też nie traktowałam tego forum jako miejsca na "podryw" i dobrze na tym wyszłam.
Nie ukrywam, że miałam propozycje matrymonialne przez to forum i od Facetów, którzy tylko czytali to forum, jak o od Użytkowników udzielających się i zawsze to był nie wypał, kończący się na paru e-maila'ch.

AloneWolf90 napisał/a:

Ale wiesz ja zgadzam się z Metylem podryw zawsze będzie na takim czy na innym forum jak w każdym innym miejscu, ale ostatnio jest jakaś masakra....

A jesteś pewny, że to jest prawdziwy podryw?

AloneWolf90 napisał/a:

O co chodzi? big_smile Swatać nie mogę? tongue

Jako starsza koleżanka proszę Cię nie bierz się na forum za swatanie. tongue
Przerabiałam to i mam do tej pory kaca moralnego.
Jak komuś jest pisane poznać się tutaj to się pozna, bez osób trzecich.
Jestem tego żywym przykładem raczej przykładem "2w1" big_smile

P.S. Czemu zbanowali WuWusia?

1,387

@Krejzi, nie żałuj, że się podzieliłaś wiadomościami. To miłe. Przez kilka dni ta forumowa wiadomość pokrąży (w zasadzie to tylko jest o tym mowa w tym temacie) i zaraz ludzie się zajmą innymi tematami. Tak jak wspominałam, pewne rzeczy dzieją się mimochodem, i tak odbieram ten związek. Dokładnie jako bonus.
PS Nie wiedziałam o tym banie. Jeszcze wczoraj późnym wieczorem był "zielony".

1,388 Ostatnio edytowany przez Metyl (2017-08-24 15:48:39)

Ekhm...;)

Po pierwsze...Nie znam mergi i nie wiem ile ma lat. Ale żeby tak na ślepo mnie swatać? wink

Po drugie...I_see_beyond wiem, że nie chodzi o mnie ale przez zwykłą ludzką ciekawość byłem ciekaw (masło maślane) o kogo chodzi.

Po trzecie...Krejzi z tym, że "Myślę, ba raczej mam nadzieję, że nikt tutaj nie jest ze względu na poznanie potencjalnego chłopaka/dziewczyny." Oj mylisz się, bardzo. tongue

1,389

Jest w Twoich widełkach Metyl. tongue

1,390 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-24 16:19:21)

A ja zupełnie nie w temacie, ale właśnie przeczytałam motto z Twojej stopki Metyl You never know how strong you are until being strong is the only choice You have... Podoba mi się, bo istotnie, to prawda wink

1,391

I_see_beyond napisał/a:

Co do wieku mężczyzny, którym ja mogłabym się zainteresować, to musiałby on się zaczynać od cyfry 3.

Już teraz składam zaproszenie na kawę, za dwa miesiące mogę być Twój. ;>

1,392

Metyl napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Już teraz składam zaproszenie na kawę, za dwa miesiące mogę być Twój. ;>

No proszę. wink Mieścisz się w moich "widełkach". A ja niebezpiecznie mieszczę w Twoim idealnym przedziale wiekowym... wink

1,393

Niebezpiecznie może być. Ale nie musi. wink

1,394

Owszem. Najważniejsze, żeby wyjść poza ramy stereotypu. wink

1,395

Zwłaszcza że ja w sumie już dosyć długo nie byłem na żadnej randce...a BARDZO chętnie bym się wybrał. :>

1,396

No cóż... Randki są przyjemne. Co mogę poradzić: wybierasz sobie interesujący "obiekt", bierzesz cel i...
No chyba tyle. wink

1,397

I_see_beyond napisał/a:

Randki są przyjemne.

Ech, chętnie bym sobie odświeżyła pamięć smile
Swoją drogą, czy którykolwiek z portali polecacie?

1,398

I_see_beyond napisał/a:

No cóż... Randki są przyjemne. Co mogę poradzić: wybierasz sobie interesujący "obiekt", bierzesz cel i...
No chyba tyle. wink

Nie nie, trzeba jeszcze wybrać miejsce i datę. Tak więc...u Ciebie czy u mnie? wink

1,399 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-08-24 19:28:57)

ram, jedyny portal randkowy, na którym jestem, to temat Krejzi, który ma je w tytule. wink*

Raz, tak jak pisałam, zarejestrowałam się na jednym, z ciekawości, jak to działa, ale nie mam na to ni czasu ni, szczerze, ochoty. Nie "czuję" tej formy zawierania znajomości.

*Żartuję, od course. smile

1,400

Metyl napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

No chyba tyle. wink

Nie nie, trzeba jeszcze wybrać miejsce i datę. Tak więc...u Ciebie czy u mnie? wink

Ha ha! Widzę, że nie tracisz czasu. Dobrze. Niektóre kobiety lubią zdecydowanych mężczyzn. W tym ja.

Ale chyba poczekamy na te Twoje urodziny... wink

1,401

Uwaga, wpadłam na chwilę zrobić małą przepierkę... abrakadabra... i zmykam, bo kupę roboty mam big_smile

1,402

Metyl napisał/a:

Po trzecie...Krejzi z tym, że "Myślę, ba raczej mam nadzieję, że nikt tutaj nie jest ze względu na poznanie potencjalnego chłopaka/dziewczyny." Oj mylisz się, bardzo. tongue

Serio?
Jak można być na forum z nadzieją zapoznania się?

Dla mnie to jakiś kosmos i tyle.

A Ty dlaczego jesteś na tym forum (wiem, wiem jesteś teraz sporadycznie)?

I_see_beyond napisał/a:

ram, jedyny portal randkowy, na którym jestem, to temat Krejzi, który ma je w tytule.

Nie wiedziałam, że stworzyłam portal randkowy. tongue big_smile tongue

Zaraz zastanowię się nad cennikiem. big_smile tongue big_smile

1,403

I_see_beyond napisał/a:

Ale chyba poczekamy na te Twoje urodziny... wink

Myślę że nie ma to sensu, to tylko pusta metryka. Zresztą część osób daje mi więcej lat niż mam naprawdę. tongue

1,404

W sumie nie wiem. Przychodzą mi maile od paru subowanych wątków na maila...czasem zajrzę, czasem nie. Lubię (ogólnie) popisać gdzieś w sieci. Na forach, na portalach tematycznych. Bądź co bądź tu też spędziłem sporo czasu tak więc pewien sentyment (?) jest. Ale już zdecydowanie mniejszy niż kiedyś.

1,405

Krejzolka82 napisał/a:

Zaraz zastanowię się nad cennikiem. big_smile tongue big_smile

Zrób abonament, o! Albo promocje na początku, to przyciągnie chętnych big_smile

1,406

Metyl napisał/a:

W sumie nie wiem. Przychodzą mi maile od paru subowanych wątków na maila...czasem zajrzę, czasem nie. Lubię (ogólnie) popisać gdzieś w sieci. Na forach, na portalach tematycznych. Bądź co bądź tu też spędziłem sporo czasu tak więc pewien sentyment (?) jest. Ale już zdecydowanie mniejszy niż kiedyś.

Dlaczego w ogóle się zarejestrowałeś na tym forum?
Czy rejestrując się tutaj miałeś nadzieję, że poznasz kogoś do związku, tylko szczerze odpowiedz przynajmniej sobie.

1,407

Krejzolka82 napisał/a:

Dlaczego w ogóle się zarejestrowałeś na tym forum?
Czy rejestrując się tutaj miałeś nadzieję, że poznasz kogoś do związku, tylko szczerze odpowiedz przynajmniej sobie.

Serio, nie pamiętam. To było naprawdę dobrych kilka lat temu.

Jedyne co tak w sumie 100% pamiętam to to, że o tym forum powiedziała mi pewna dziewczyna na jakimś...czacie. Tak, czacie. Co mnie skłoniło? Nie wiem, pewnie ciekawość. Czy chciałem tu kogoś poznać? Pewnie tak, to był dosyć specyficzny okres w moim życiu pod tym względem.

1,408

rossanka napisał/a:

Dobra myśl.
Za podsuwanie pomysłów będziesz miała upust. big_smile

1,409

Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Dobra myśl.
Za podsuwanie pomysłów będziesz miała upust. big_smile

Ja się nie zapisuję tongue
Ale chętnie będę współudziałowcem big_smile

1,410

rossanka napisał/a:

Ja się nie zapisuję tongue
Ale chętnie będę współudziałowcem big_smile

Kochana, Ty już jesteś na tym portalu. big_smile
Wszyscy uczestniczący w tym temacie są automatycznie zarejestrowani na moim portalu. tongue

Z wiadomych względów dwie osoby odpadają. big_smile

1,411

Metyl napisał/a:

Myślę że nie ma to sensu, to tylko pusta metryka. Zresztą część osób daje mi więcej lat niż mam naprawdę. tongue

Zgoda co do metryki. Jest coś takiego jak "dojrzałość". Może to właśnie mają na myśli te osoby.

@Krejzi, a myślałaś, że po temacie. wink A tu pomysł na dochodową działalność ... wink big_smile

1,412

Krejzi nawet nie myśl o abonamencie. big_smile, bo Pietrszuka też wprowadzi na każde włączenie magicznej pralki. tongue Pietruszka ja masz małą przepierkę to włącz ją w intencji metyla. wink big_smile big_smile

1,413

Krejzolka82 napisał/a:

Wszyscy uczestniczący w tym temacie są automatycznie zarejestrowani na moim portalu. tongue

To coś takiego, jak brak pisemnej rezygnacji oznacza automatyczny udział big_smile

1,414

AloneWolf90 napisał/a:

Krejzi nawet nie myśl o abonamencie. big_smile, bo Pietrszuka też wprowadzi na każde włączenie magicznej pralki. tongue Pietruszka ja masz małą przepierkę to włącz ją w intencji metyla. wink big_smile big_smile

Jako stały bywalec masz szansę na mega zniżke, więc się nie martw big_smile

1,415

I_see_beyond napisał/a:

Zgoda co do metryki. Jest coś takiego jak "dojrzałość". Może to właśnie mają na myśli te osoby.

Nie wiem, sama to sprawdzisz. wink

1,416

Widzę, że Wilk bardzo wczuł się w rolę smile Wilk, może i mnie z kimś zeswatasz? tongue

1,417 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-24 20:39:42)

...

1,418 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-24 20:24:25)

@lody

A ja mogę być? tongue

1,419

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

To coś takiego, jak brak pisemnej rezygnacji oznacza automatyczny udział big_smile

Nawet, jakby była pisemna rezygnacja to nie ma szans, aby nie być na moim portalu. big_smile

Więc szykuj kasiorkę. big_smile

Oj, chyba w końcu będę bogata. big_smile

1,420

Wilk, a nie masz innego kandydata? Może Metyl, tak "polecasz? big_smile

1,421

Ale on już sobie sam wybrał. tongue A klient nasz Pan. big_smile

1,422

Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Nawet, jakby była pisemna rezygnacja to nie ma szans, aby nie być na moim portalu. big_smile

A miałam czytać książke, po co ja tu dzisiaj weszłam, o ja nieszczęsna yikes sad:(

1,423

Metyl napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

big_smile wink
Pewność siebie to też zaleta.

@Wilk, ucz się! big_smile

1,424

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

A miałam czytać książke, po co ja tu dzisiaj weszłam, o ja nieszczęsna yikes sad:(

Nieszczęsna czy szczęsna, jesteś na portalu. big_smile

1,425

I_see_beyond napisał/a:
Metyl napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

big_smile wink

Umówcie się w końcu smile

1,426

Oooooo....rossanka przejęła pałeczkę od Wilka big_smile

1,427 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-24 20:36:22)

I_see_beyond napisał/a:
Metyl napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

big_smile wink

A kto powiedział, że ja Tego nie mam. tongue

lody miętowe napisał/a:

No co Ty Rosanaka chcę dostać tylko upust na abonament u Krejzi. big_smile

1,428

rossanka napisał/a:

Umówcie się w końcu smile

No przeca zaprosiłem ale moja wybranka każe mi czekać. tongue

1,429

lody miętowe napisał/a:

A bo podchody robią i podchody, krygują się, okrążają....
A tu trzeba konkret szast - prast i już smile

1,430 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-24 20:41:49)

rossanka napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

A bo podchody robią i podchody, krygują się, okrążają....
A tu trzeba konkret szast - prast i już smile

Wow, jaka stanowczość, z tej strony Cię nie znałam. big_smile

Posty [ 1,366 do 1,430 z 4,079 ]

Strony Poprzednia 1 20 21 22 23 24 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024