I_see_beyond napisał/a:Krejzi , kojarzę Cię z kilkudziesięciu postów, a dziś zajrzałam w" aktywne tematy" i po prostu przeczytałam przedostatni Twój post. Bije z niego entuzjazm i nazwijmy rzecz po imieniu- szczęście. 
Krejzolka82 napisał/a:]Kolejne banalne stwierdzenie: jak będzie Ci dane być w związku to będziesz w tym związku prędzej czy później, więc spokojnie sobie czekaj i na pewno kiedyś niespodziewanie pojawi się na Twojej drodze osoba, z którą będziesz chciała dzielić życie!!!
Ale tak przeważnie jest.
To są przypadki /" nie przypadki". I to sobie "samotnicy" powinni zapamiętać.
Ja nie wskażę tej osoby, masz 7,000 postów na liczniku. 
W każdym razie pozdrawiam tego Faceta "z tym czymś", bo na pewno śledzi ten temat.
Powodzenia! 
Witam Cię w moim temacie. 
Nawet w jednym temacie spotkałyśmy się pisemnie. 
Pisząc tamtego posta miałam w sobie entuzjazmi i szczęście związkowe. 
Wskazać Faceta o którym piszę mogą Ludzie, którzy kojarzą moje posty, więc wybaczam, że nie skojarzyłaś. 
Śledzi i pewnie za jakiś czas skomentuje w swoim sarkastycznym-droczącym stylu.

Dziękuję bardzo, albo nie dziękuję. Nigdy nie wiem czy się powinno dziękować czy nie. 
Pozdrawiam. 
santapietruszka napisał/a:No i bardzo dobrze, kibicowałam od razu, tylko chyba za mało wódki się polało na początku big_smile
Dużo szczęścia Wam życzę big_smile
A to od dawna już wiesz? 
Dzięki za kibicowanie. 
Wódki to nawet nie musiało być w ogóle. 
Dzięki wielkie. 
joasiabasia61 napisał/a:Ja się na forum mało udzielam, ale czytam uważnie i dawno już byłam pewna, że Krejzi i Naprędce są parą.
Witam w moim temacie. 
Niestety, ale nie miałyśmy jeszcze okazji pisemnie się poznać, więc tym bardziej mi miło, że czytasz mój temat, 
Zaskoczona jestem, że Osoba, której w ogóle nie znam takie wnioski wysunęła, ciekawe po czym? 
rossanka napisał/a:Ja też, z resztą już dawno życzyłam 
Potwierdzam i dziękuję jeszcze raz.