Natashaa21 napisał/a:pannapanna napisał/a:A dla mnie twoje zachowanie było żenujące.
Byłam kiedyś na trzech randkach z jakimś gościem. Trochę go polubiłam ale trzy randki to jeszcze żadne zobowiązanie. A że mam swoje prace, dzieci i znajomych to średnio o nim myślałam między randkami. Co nie oznacza że nic by z tego nie wyszło bo ja się wolno rozkręcam. Trzy randki to tylko tyle że coś tam o nim wiem.
I facet zrobił dokładnie tak jak ty. Nagle jakieś zarzuty, pretensje a przed czwartą randką nagle napisał mi co o mnie myślał i poblokował na wszystkich portalach.
Wiesz co sobie pomyślałam?
"A spadaj idioto".
Śmiać mi się chce jak o nim pomyślę bo dla mnie to jest przykład klasycznego kretyna.
Człowiek który rezygnuje z klasą ze znajomości nie musi oddstawiać takich cyrków. Po prostu zrywa kontakt.
Wszystko ponad to jest oznaką słabości, kruchego ego i niskiej samooceny.
Według mnie facet może i się cieszy że w taki łatwy sposób się ciebie pozbył i pewnie myśli że dobrze tak szybko to z ciebie wyszło.Jeśli uważasz że jego zachowanie było normalne to ok .I mało mnie obchodzi co Sobie o mnie pomyślał ,nie chciałam zostawić tego bez żadnego komentarza.
Natasza, popieram Cię!
Fajnie że ktoś mnie tutaj rozumie.