zachowanie faceta po 3 radnkach -ktoś może wie o co biega ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zachowanie faceta po 3 radnkach -ktoś może wie o co biega ?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

66

Odp: zachowanie faceta po 3 radnkach -ktoś może wie o co biega ?
Piegowata'76 napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:
pannapanna napisał/a:

A dla mnie twoje zachowanie było żenujące.
Byłam kiedyś na trzech randkach z jakimś gościem. Trochę go polubiłam ale trzy randki to jeszcze żadne zobowiązanie. A że mam swoje prace, dzieci i znajomych to średnio o nim myślałam między randkami. Co nie oznacza że nic by z tego nie wyszło bo ja się wolno rozkręcam. Trzy randki to tylko tyle że coś tam o nim wiem.
I facet zrobił dokładnie tak jak ty. Nagle jakieś zarzuty, pretensje a przed czwartą randką nagle napisał mi co o mnie myślał i poblokował na wszystkich portalach.
Wiesz co sobie pomyślałam?
"A spadaj idioto".
Śmiać mi się chce jak o nim pomyślę bo dla mnie to jest przykład klasycznego kretyna.
Człowiek który rezygnuje z klasą ze znajomości nie musi oddstawiać takich cyrków. Po prostu zrywa kontakt.
Wszystko ponad to jest oznaką słabości, kruchego ego i niskiej samooceny.
Według mnie facet może i się cieszy że w taki łatwy sposób się ciebie pozbył i pewnie myśli że dobrze tak szybko to z ciebie wyszło.

Jeśli uważasz że jego zachowanie było normalne to ok .I mało mnie obchodzi co Sobie o mnie pomyślał ,nie chciałam zostawić tego bez żadnego komentarza.

Natasza,  popieram Cię!

Fajnie że ktoś mnie tutaj rozumie. wink

Zobacz podobne tematy :

67

Odp: zachowanie faceta po 3 radnkach -ktoś może wie o co biega ?
Harvey napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:

A właśnie teraz mam podomkę na Sobie patrz jak trafiłeś ;D

I świetnie Ci w niej! wink

Słuchaj Młoda... (miałem napisać "starego" ale miej litość wink ) bardziej doświadczonego ( to brzmi lepiej big_smile ) i nie bądź "fają" tongue

Piszesz rozsądnie więc obstawiam, że jesteś rozsądna tongue To "On" walczy o ciebie a nie Ty o niego - znaj swoją wartość i jej nie zniżaj do poziomu "pua" czy tam "o, mieliśmy się spotkać dzisiaj? sooory, zapomniałem."

Heloou! Jest takie coś jak przypomnienie w telefonie gdy ma się sklerozę?

A z resztą... olej go i po temacie wink

Znam ogólnie te zasady randkowania w tym że głównie  to mężczyzna   powinien zabiegać o kobietę i się o nią starać ale z drugiej strony nie chciałam też Bóg wie czego wymagać  od mężczyzny po kilku randkach żeby go nie spłoszyć . W sumie uważam że kobieta też może trochę wykazać się inicjatywą . Ważne żeby była jakaś równowaga w relacji .

Wiem że są przypomnienia w telefonie ale on chyba nie zdawał sobie z tego sprawy do końca tongue albo i zdawał tylko to zlał:P

Ogólnie to całkiem sympatyczny jesteś -i widzisz można bez kursów uwodzenia  nawet  fajną gładkie mieć . smile

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zachowanie faceta po 3 radnkach -ktoś może wie o co biega ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024