No mam .
Masz uległy charakter?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Masz czy nie masz?
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No mam .
Masz uległy charakter?
Nie mam
Masz zielone oczy?
Nie mam
(a podobno zielone najładniejsze, no cóż....)
Masz książkę, którą od czasu do czasu bierzesz do ręki i czytasz gdzie popadnie?
mam, kucharska
czy masz wolno stojaca wanne, wolno sterczaca baterie, ale kibelek solidnie scalony ze sciana? ...w sensie w kolkeczko juz nie pobiegasz...a szkoda bo zabawa w krzesła odpada.
Nie mam
Panie, co za herezje z takimi cudami, może jeszcze woda w ścianie, sranie w porcelanie, okna weneryczne a na podłodze nagi leon. A kysz...
Masz słomkowy kapelusz?
Mam, nawet dwa, kojarzą mi się z wakacjami, bo właściwie tylko wtedy mają szansę na swoje pięć minut .
Masz w tej chwili na sobie co najmniej dwie rzeczy w czarnym kolorze?
no mam czarne polo i majciochy w czarne koty
czekam az sie zwoli prysznic bo dzieci okupuja.
masz kowbojski kapelusz? ale taki " real "
Nie mam.
Masz prawo jazdy na motocykl?
Nie mam.
Masz tatuaż?
PS. Olinko, nie wiem dlaczego, ale słomkowe kapelusze nie pasuje mi do Twojego wizerunku, który tu sobie wyobraziłam przez te wszystkie lata
Przykro mi
nie mam zadnej dziary, lubie ale nie na sobie.
czy macie takie drewniane chodaki..ala lata 80-90.kiedys w szpitalach to byl sztos i jak cos stukalo no to wiadomo ze burżuj przeczesywal korytarz
Nie mam.
Masz prawo jazdy na motocykl?
Mam, od 43 lat, pi razy oko, Olinko.
Brakowało mi Ciebie.
Ale dość już.
Masz coś w głowie, co chciałabyś przekazać komuś ze swojego otoczenia, a obawiasz się to zrobić, bo możesz zostać źle zrozumiana?
Mam, chyba jak każdy heh
Masz w domu coś tak obrzydliwie brzydkiego, że aż momentami ci się zaczyna podobać?
Nie mam
Czy masz kasety magnetofonowe ?
(Już) nie mam
Masz w domu kwiatki doniczkowe?
Masz w domu kwiatki doniczkowe?
Jakieś mam .
Masz jakieś doświadczenia z domowym robactwem - mole, mrówki, inne jakieś?
---------------------
PS. Olinko, nie wiem dlaczego, ale słomkowe kapelusze nie pasuje mi do Twojego wizerunku, który tu sobie wyobraziłam przez te wszystkie lata
Przykro mi
Haha, nie wiem czy słusznie, ale odczytuję to jako komplement . Faktycznie niespecjalnie do mnie pasują, ale pytanie brzmiało czy masz, a nie czy nosisz
.
Jak wspomniałam, mam dwa, z czego jeden czarny, dosyć niestandardowy, ze sporym rondem, a chronią mnie jedynie od bardzo silnego słońca, zwykle podczas wakacji i głównie jednak na plaży.
Mam, od 43 lat, pi razy oko, Olinko.
Brakowało mi Ciebie.
Dziękuję, to bardzo miłe uczucie, że komuś tu mnie jednak brakuje .
mam, pszczoly na poddaszu ...same przyszly miszkaja juz 4rok czekam az im sie znudzi i odleca choc rodzikna dzieli sie 2-3x do roku wiec im chyba dobrze.
Czasem wkurzaja ale ogolnie jakos sobie zyjemy.
czy masz silna wole?
Nie mam
czyli nie robię niczego wbrew sobie. Zawsze mam wybór i kalkuluje koszty - jeśli są zbyt wysokie odpuszczam i żyję jak chcę, ze świadomością konsekwencji własnych decyzji.
Masz narty?
Nie mam i nie potrafię na nich się poruszać:)
Masz kota w domu?
Nie mam, ale jest w planach .
Masz poczucie, że z ludzie z natury są dobrzy?
Mam, niestety, podobno to się nazywa naiwność:)
Masz w domu książkę, po którą zawsze sięgasz w okresie Bożego Narodzenia?
Nie mam.
Masz czasem ochotę, by zjeść całe, wielkie pudełko lodów?
Nie mam
Widziałam czasem takie sceny w amerykańskich filmach i prawdę mówiąc, trudno mi uwierzyć, że da się to zrobić
Masz psa zaliczanego do groźnej rasy?
Nie mam.
Masz "alergię" na długie rozmowy przez telefon, czyli tzw. wiszenie na nim?
--------------
Nie mam
Widziałam czasem takie sceny w amerykańskich filmach i prawdę mówiąc, trudno mi uwierzyć, że da się to zrobić
Haha, tuż przed napisaniem swojego pytania widziałam dokładnie taką scenkę w TV, nie wiem co to za film i czy amerykański, ale miałam tę samą refleksję. Prawdę mówiąc nigdy, nawet będąc dzieckiem, nie zjadłam naraz całego litra lodów .
Nie, nie mam bo zdarzają mi się niezwykle rzadko i zazwyczaj z jedną osobą;)
Masz porządek w szafie z ubraniami?
Mam . Bałagan mnie męczy, więc staram się tak organizować swoją przestrzeń, żeby potrafić wszystko szybko w niej odnaleźć.
Masz tendencję do zarywania nocy?
Mam
Często w nocy najlepiej mi się pracuje umysłowo. Gdzieś tak do 3 rano mam pełną sprawność intelektualną, a potem mogę odespać do południa. Mogłabym ta funkcjonować na stałe.
Masz ulubione ciasto na święta?
Tak, mam(mazurek)
Masz problemy z zaufaniem do ludzi?
Mam.
Masz zeza?
nie
masz pełne usta naturalnie i poprostu bez botoksu lub innych wypełniaczy?
Mam. Nawet jakiś czas temu przeglądaliśmy stare zdjęcia i mąż żartobliwie stwierdził, że już w podstawówce coś przy nich majstrowałam .
Przy okazji jednak sprostuję, bo ten błąd pojawia się relatywnie często, że botoks nie służy do powiększania ust, on w ogóle nie jest wypełniaczem.
Masz poświąteczne wyrzuty sumienia, że za dużo zjadłaś/eś?
Nie mam żadnych poświątecznych wyrzutów sumienia
Masz czasami ochotę krzyczeć na całe gardło?
Mam, a nawet czasem krzykne az boli ...w samotni, w pracowni kiedy nikt mnie nie uslyszy ....ale coraz rzadziej kiedys b czesto teraz raz na rok moze 2. Rozladowywanie stresu, napiecia, nerwow po przez pedalowanie czy bieganie bardzo pomaga.
czy masz wrazenie ze pizza we wloszech smakuje najlepiej?
Mam, ale to pewnie nie o samą pizzę chodzi, co o całą tę otoczkę i wakacyjny klimat, bo tak się złożyło, że jadałam ją w tym kraju wyłącznie w czasie urlopu.
Masz jakieś swoje własne tricki, metody, by dania wychodzące spod Twojej ręki na pewno się udały?
mam, nigdy nie smaze, pieke na pelnie gacie bo zawsze cos...chociaz preferuje raczej szybkie dania jak juz gotuje. Rzadko kiedy moje dania smakuja identycznie bo przewznie z reki doprawiam w artystycznym chaosie
Uwielbiam jak ktos mi ugotuje:).
Czy masz wiecej cierpliwosci dla zwierzat niz ludzi?
Czy masz wiecej cierpliwosci dla zwierzat niz ludzi?
Mam, wyrozumiałości również , bo ludzi traktuję jak rozumne, świadome istoty, a u zwierząt przecież trudno zakładać złą wolę czy intencje.
Masz taką osobę, o której możesz powiedzieć, że jej nienawidzisz? Wiem, mocne słowo, ale dokładnie o ten wydźwięk mi chodziło.
nie mam, jakiejś głębokiej nienawiści. Choć jakiekolwiek kontact z tą osobą sprawia zkłucenia w moim matrixie...pozostaje mi unikanie . Ta osoba sama w sobie chyba nie jest zła , jednak nawet pisanie o niej teraz przez smartphone sprawia ze obraz pływa.
Czy masz taką ciemniejszą plamę pigmentu na ciele która pokrywa sie krztaltem np trójkąta z jasna plama trójkąta innym miejscu na twoim ciele?
Ja i moj młodszy syn takie mamy w podobnym krztałcie i miejscu. Jak gdyby błąd w fazie projektowania.
Nie kojarzę, więc raczej nie mam
Masz często dziwne sny?
Nie mam
Właściwie od niepamiętnych czasów nie mam snów, a przynajmniej ich nie zapamiętuję. Może jakiś raz na kilka lat, coś związanego z sytuacją jaka miała miejsce w ostatnim czasie. Nic nadzwyczajnego.
Masz miejsce wyjazdowe do którego lubisz wracać?
Masz miejsce wyjazdowe do którego lubisz wracać?
Nie mam. Jeśli jakieś miejsce wyjątkowo mnie zachwyci, to wracam do niego najwyżej raz. Po prostu bardziej pociąga mnie odkrywanie nowego.
Masz za sobą jakieś wyjątkowo wzruszające chwile? Coś, co tak bardzo zapadło Ci w pamięć, że jesteś przekonana/y, że zostanie z Tobą do końca Twoich dni?
Mam, w zimie wyspy kanaryjskie i swieta na plazy, telefon milczy przez 1 tydzien w roku.
Masz garnki ktore mozesz przypalac w nieskonczonosc a smrodek przypalanego ryzu daje zanc ...osz kurna olek zas sie dymi?
Agnes76 napisał/a:Masz miejsce wyjazdowe do którego lubisz wracać?
Nie mam. Jeśli jakieś miejsce wyjątkowo mnie zachwyci, to wracam do niego najwyżej raz. Po prostu bardziej pociąga mnie odkrywanie nowego.
Masz za sobą jakieś wyjątkowo wzruszające chwile? Coś, co tak bardzo zapadło Ci w pamięć, że jesteś przekonana/y, że zostanie z Tobą do końca Twoich dni?
Sorki w tym samym czasie odpisalem.
Mam, uspienie mojego 17 letniego psa ( cierpienie przyjaciela nie malo sensu ) gdy mialem 22lata, jego ostatni oddech, drugiego takiego oddanego przyjaciela kompana juz nie mialem w zyciu
Mam, w zimie wyspy kanaryjskie i swieta na plazy, telefon milczy przez 1 tydzien w roku.
Masz garnki ktore mozesz przypalac w nieskonczonosc a smrodek przypalanego ryzu daje zanc ...osz kurna olek zas sie dymi?
Nie mam, garnki palę na amen
Masz alergię na głupotę?
Nie mam
mam alergię na złośliwość.
Masz zaufanie do pracowników banku?
nie mam, przy zalatwianiu kredytu hipotecznego tak mnie przetrzepali...( wszystko scisle tajne przez poufne ) ze jak sie ktos z gory dowiedzial kto jest moim glownym klientem ( panstwowa firma ), no to juz go nie mialem. Komus nie pasowalo ze emigrant skubie kawalek fajnego ciasta. W innym banku ( wszystko scisle tajne przez poufne ) jak sie Dyrektor oddzialu dowiedzial ktora hacjede chcemy kupic z wioski w ktorej mieszka, za 3dni mialem czerwony list ze niezaplacony podatek za bierzacy rok...ktory rozlicza sie dopiero po 12 miesiacach tak ze ten z automatu dostalem odmowe a przeprosiny ze skarbowki niesh sobie w dupalka wkreca,... hacjenda sprzedala sie w ciagu 2 kolenych dni. Tak ze ten....ufam pracownikom banku jak politykom.
czy masz artystyczny nielad (personalne miejsce, biorko,pracownia,warsztat ) w ktorym sie wysmienicie ogarniasz a jak zrobisz wreszcie porzadek to dluzszy czas nie mozesz znalesc pierdol ktore "zawsze tam byly" ?
Tak, mam.
Czy masz dobrze w głowie?
Poproszę o inne pytanie .
Nie no, chyba mam .
Masz jakieś ósemki (zęby oczywiście )?
już nie mam, wypierdzielilem je wszystkie 4 chirurgiczne 2 zabiegami, ..to byly zajebiste zęby mądrości dupne i piekne tylko nie chcialy rosnac pionowo, niestety po ich usunięciu troche mi sie zwoje poskrecaly albo wyprostowały....wszytsko teraz zarysowuje kredkami.
masz to "cos" co nie maja inni ktorych znasz ?
Zakładam, że MAM, tak jak każdy ma coś czego nie ma nikt inny;)
Masz w domu garderobę?
no mamy kazdy swoja
masz w domu saune?
Nie mam
Nigdy nie odczuwałam potrzeby sauny w domu. Co innego duża wanna i wylegiwanie się w pianie w blasku świec, tego bym nie odpuściła. Jak znam życie więcej czasu musiałabym poświęcić na utrzymanie sauny w czystości niż zażywała kąpieli. No i jest pretekst dla wypadu do SPA
Masz piłę łańcuchową?
Masz piłę łańcuchową?
Nie mam, nie jest mi potrzebna .
Masz swój własny samochód, czyli nie żaden rodzinny, ale osobisty, na wyłączność, niedzielony z kimkolwiek?
Mam
swoje osobiste,"kobiece"autko pod kolor torebki , które wszędzie się zmieści. Po zakupie miałam szaloną ochotę zrobić mu kolorowe nadruki na karoserii, żeby ludzie pod marketem patrząc na mnie pukali się w czoło . W domu też się śmiali i przytakiwali - rób, a potem mi przeszło i został jednokolorowy
Masz jakiegoś "bzika"?
mam, ale mi sie co jakis czas zmienia najpierwy byl to pewien klasyk samochodowy...kilka lat zbierania na pregnienie/marzenie ale jak sie nim przejechalem to czar prysl i wystko co uciulalem przewalilem na pordoze i prezenty dla zonki i dzieci....potem,byla motorowka, potem rib, ale znowu jak sprobowalem to mi przeszlo i zas przewalilem na zonke i dzieci...a teraz mam bzika na bobber-a albo harleya sportstera nie wiem kiedy sie wylecze z tego a moze wreszcie zapne temacik,...w sumie to bzik do dazenia do celu bo podrodze sa jakies przygody, ciekawi ludzie miejsca itp itd.
masz swoj ulubiony perfum od x lat i wiecznie do niego wracasz po czasie?
Nie mam.
Masz w swoim słowniku wyraz, którego nienawidzisz?
mam to słowo to "Słownik":)
masz w partnerze najleprzego przyjaciela?
Mam
Trzeba ruszyć zabawę bo jeszcze nabierze mocy urzędowej xD
Masz białe skarpetki?
Mam.
Masz w domu więcej niż trzy pokoje?
Nie mam
Masz jakieś ubrania skórzane?
Mam. Obecnie już od dawna nie kupuję, ale że te posiadane są w stanie idealnym, a fasony to klasyka klasyki, to dla zasady nie mam zamiaru się ich pozbywać.
Masz jakieś marzenia, o których wiesz, że nie mają szansy się spełnić?
mam - marzylem byc czarnoskorym koszykarzem w NBA ...taki drugi Mike23 - skory nie zabarwie, starych juz nie biora, pozostal sam talent w wyrzucaniu smieci do kosza na odleglosc.
czy masz plan na swoja emeryture - co bedziesz robic
Mam
Chcę żyć jak najbardziej aktywnie. Mam przykład mamy, która działa w kole emerytów, organizuje wycieczki, wieczorki taneczne i różne imprezy dla seniorów. Swoją emeryturę wyobrażam sobie jako spotkania ze znajomymi, chciałabym prowadzić dom, do którego wiele osób będzie wpadać na grilla albo wieczorne rozmowy przy grzanym winie, wyjazdy z mężem na jednodniowe wypady w góry albo ciekawe miejsca, wycieczki organizowane przez różne koła czy stowarzyszenia, bywanie na letnich koncertach plenerowych i w ogóle czerpanie jak największej przyjemności z życia. Na pewno nie będę na stałe całymi dniami bawić wnuków. Wolałabym dorzucić się na opiekunkę, a swoją pomoc przy wnukach mogłabym świadczyć gdy młodzi będą chcieli gdzieś wyjść, wyjechać, czy w innych wymagających sytuacjach gdy zostanę poproszona o opiekę nad wnukami - wtedy na pewno nie odmówię.
Czy masz ulubioną trasę spacerową?
Si Si seniorita....Kuchnia-salon- lazienka- sypaialnia,
raczej malo spaceruje glownie za kosiarka 9k krokow wg zegarka:)
albo na citybreak lub wakacje. Za to tras rowerowych hu hu hu . 20km 30km 50km gorki,szutry wiejsie,drogi i , parki i lasy..glownych drog unikam...oszolomy w puszkach z telefonem w lapie jezdza. Do firmy i spowrotem to 40km od czasu do czasu jak pogoda
Masz majtki nie jebki? ( no tak paskudne ze nici z cicirici i wiesz ze ich nikt nie zciagnie: )
Nie mam.
Szmaty wyrzucam na bieżąco : )
Masz płaszcz który od kilku lat nie było noszony?
Nie mam. Mam kilka płaszczy, ale wszystkie są na tyle ponadczasowe, że w każdym z nich chodzę, nawet jeśli tylko od czasu do czasu.
Masz w domu jakiś antyk?
Mam
Choćby zestaw sztućców pamiętających jeszcze II RP
Masz swoją ulubioną knajpę, w której regularnie bywasz?
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Masz czy nie masz?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024