mam, puki co ile wytrzymaja to nie wiem.
czy masz przedmioty domowego urzytku przyworzone z kazdej podrozy i ich uzywarz? ( bo do tego sluza )
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Masz czy nie masz?
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam, puki co ile wytrzymaja to nie wiem.
czy masz przedmioty domowego urzytku przyworzone z kazdej podrozy i ich uzywarz? ( bo do tego sluza )
Nie, nie mam, mało podróżuję
Masz w portfelu łuskę karpia?
Masz w portfelu łuskę karpia?
Nie mam. Mam za to żabkę pieniężną, od lat tę samą, która chyba działa, bo odkąd trafiła do portfela, to ten nie świeci pustkami .
Masz rodzinę na wsi, u której możesz spędzać wakacje?
Miałem, jeśli tak można stwierdzić..
Masz w domu globus?
Nie mam, ale to fajny gadżet, który przypomina mi dzieciństwo
Masz ochotę na wegańskiego burgera?
Tak. Uwielbiam z Krowarzywa. Obsługa jest tam średnia, ale burgery mają najlepsze.
Czy masz suszarkę elektryczną do suszenia ubrań?
Czy masz suszarkę elektryczną do suszenia ubrań?
Nie mam.
Masz dziś bardzo napięty plan dnia?
Akurat dzisiaj miałem
Masz jakiś talizman, który przynosi Ci szczęście?
Mam, przynosi szczescie jak stwardnieje rano i siuski jak zmieknie.
czy masz wrazenie ze zyjesz w kolenym matrixie i czujesz ze to nie ostatni ?
W obecnej sytuacji miedzynarodowej - zdecydowanie tak!
Masz obawy o przyszłość?
Masz obawy o przyszłość?
Mam. Niestety teraz nie da się od tego uciec, choćbyśmy nie wiem jak bardzo próbowali zaklinać rzeczywistość.
Masz plan na jutrzejsze poranne śniadanie?
mam, omlet z 3jaj i 2 lyzek stolowych wody z kozim serem i karmelizowana cebulka + troszke natki pietruszki , kolorowego pieprzu swiezo mielonego i szczypte soli
Masz plana na niedzielny obiadek?
Nie mam.
Masz ochotę gdzieś wyjechać w ramach odpoczynku?
mam, byle przed sezonem moze kwiecien ..... ma byc cieplo , czysta plaza , jakies palmy, czysto i malo ludzi pewnie jakies pd europy nie za dlugo nie za krotko.
Masz swoj ulubiony kubek do kawy/herbaty krystal do drinka czy cus w ten desen?
Mam, kubek do kawy i kubek do herbaty.
Masz w tym miesiącu zaplanowaną wizytę u dentysty?
Nie mam.
Masz ochotę na grzańca?
Nie mam - za ciepło jest
Masz już plany na wakacje?
Masz już plany na wakacje?
Nie mam.
Masz więcej niż jednego lojalnego, oddanego przyjaciela?
Masz więcej niż jednego lojalnego, oddanego przyjaciela?
Mam
Utrzymujesz kontakty z koleżankami/kolegami z podstawówki?
Utrzymujesz kontakty z koleżankami/kolegami z podstawówki?
To jest niestety źle zadane pytanie, bo nie da się na nie odpowiedzieć "mam" lub "nie mam", co jest główną zasadą zabawy.
Agnes76 napisał/a:Utrzymujesz kontakty z koleżankami/kolegami z podstawówki?
To jest niestety źle zadane pytanie, bo nie da się na nie odpowiedzieć "mam" lub "nie mam", co jest główną zasadą zabawy.
ok:)
Masz kontakty z koleżankami/kolegami z podstawówki?
nie mam.
czy masz tak ze jak intensywnie myslisz o danej osobie (np zapomniana sprawa), to ta sie z toba wkrotce skontaktuje (tel, txt, email) albo wpadniecie na siebie przypadkiem ?
czy masz tak ze jak intensywnie myslisz o danej osobie (np zapomniana sprawa), to ta sie z toba wkrotce skontaktuje (tel, txt, email) albo wpadniecie na siebie przypadkiem ?
Mam! Ostatnio wyraźnie często ściągam kogoś myślami .
Masz jeszcze schowane gdzieś swoje zabawki z dzieciństwa?
Szukałem ostatnio, ale nie mam
Masz w domu płytę indukcyjną w kuchni?
Masz w domu płytę indukcyjną w kuchni?
Mam.
Masz zaliczone choć jedne egzotyczne wakacje?
O dziwo mam
Masz nadzieję na szybkie przyjście wiosny?
Masz nadzieję na szybkie przyjście wiosny?
Mam i bardzo na nią czekam .
Masz porządek w szafie z ubraniami?
mam o ile pokoj na ubrania nazwiemy szafa, zona toszczy sie zeby bylo ladnie poukladane i pachnace ...chyba ze sa sloneczne dni to wdziera sie artystyczny nielad ktory tez jest fajny.
Czy masz smieszne majciochy, ze po ich ubraniu od rana masz leprzy humor?
Nie mam.
Masz kolczyki w innych miejscach nisz uszy?
Nie mam.
Masz w ciągu dnia jakieś stałe rytuały, na przykład picie kawy zawsze o tej samej porze czy cokolwiek innego?
nie mam, permanentny chaosik to moj zywiol.
Czy masz w swoim pokoju/mieszkaniu/domu/ sztuczne kwiaty/rosliny?
Nie mam.
Masz poczucie, że czas mija stanowczo za szybko?
mam, etap zycia rozmow towarzyskich pt co komu dolega jest przerazajacy a na smaczek kardiolog upewnil mnie ze albo jade na pelnym wizdku pare fajnych latek albo slow-mo troche dluzej ale inne zycie nie gwizdek, nie fujarka nawet nie pieprzona okaryna.
Czy masz uczucie ze starzenie sie nie jest wcale takie OK jak sobie wmawiamy?
Czy masz uczucie ze starzenie sie nie jest wcale takie OK jak sobie wmawiamy?
Mam, ale w gruncie rzeczy niczego sobie nie wmawiam, starzenie wcale nie jest OK.
Masz więcej wolnego czasu niż przed pandemią?
Nie mam.
Masz poczucie zadowolenia z własnego życia?
Skrytozerczo mam.
Czy masz pudelko z fizycznymi zdjeciami z tamtych lat?
Mam, nawet dwa i ze trzy albumy .
Masz jakieś znaki szczególne?
mam troche pamiatek
masz w sobie sile by nie ulegac otaczajacej cie presji otoczenia tylko zyc tak jak tego chcesz ?
Mam małą zagwozdkę i nie bardzo wiem jak odpowiedzieć, bo mam i nie mam równocześnie. Dlaczego? Bo są takie obszary, w których pomimo konieczności wykazywania się asertywnością, siłą i konsekwencją w działaniu pomimo braku zrozumienia ze strony innych, żyję dokładnie tak, jak tego chcę, ale są i takie, kiedy biorąc pod uwagę zdanie i dobro bliskich mi osób, wciąż ulegam, nawet jeśli w danej sytuacji wcale nie czuję się z tym komfortowo.
Ostatecznie myślę sobie, że w tych okolicznościach chyba uczciwiej będzie odpowiedzieć: nie mam.
Masz bardzo dobry wzrok?
Masz bardzo dobry wzrok?
Tak.. jeśli mówimy o byciu dalekowzrocznym
Masz talon na balon?
Masz talon na balon?
Nie mam .
Masz takie ciuchy, których okres świetności dawno minął, ale nie potrafisz się z nimi rozstać i wciąż je nosisz?
nie mam.
czy masz duzo luster w domu?
Mam.
Masz w planach na najbliższe miesiące zakup/zmianę samochodu?
Nie mam
Masz w planach wyjazd na ten weekend?
Mam
Czy masz tak cholernie zgrabne nogi ze zawstydzaja reszte ciala?
Mam
Czy masz tak cholernie zgrabne nogi ze zawstydzaja reszte ciala?
Przepraszam cofam to pytanie faux pas bo zabilo zabawe
Masz rower/y ?
Dobrze, że to wycofałeś Miałbym problem z odpowiedzią
Tak, mam rower
Masz zawsze w południe ochotę na drzemkę?
Przepraszam cofam to pytanie faux pas bo zabilo zabawe
Nieeee... To nie pytanie zabiło zabawę, sam widzisz, że takie przestoje są tu zupełnie normalne .
Masz zawsze w południe ochotę na drzemkę?
Nie mam.
Takie pytanie (lub bardzo podobne) już chyba było, bo pamiętam, że na nie odpowiadałam, a nawet dopisałam wyjaśnienie, że jeśli drzemka, to nie tylko bardzo rzadko, ale też nigdy w południe .
Masz ciekawą pracę?
mam i uwielbiam ja.
Czy masz zrealizowane marzenia z dziecinstwa?
mam
(z naddatkiem, chyba nie umiałam wtedy marzyć, albo ówczesne możliwości były bardziej ograniczone)
a teraz spełniło się marzenie z ostatnich dni, nareszcie utraciłam status Cioteczka Dobra Rada xDD
Czy masz marzenie aby zamieszkać w innym miejscu?
mam, w wieku emerytalnym marzy mi sie zamieszkac na poludniu europy moze byc Sardynia, Korsyka, albo np Czarnogora, Corfu, lub Okolice Malagi czy Majorki...tak czy siak nad morzem Srodziemnym lub Adriatyckim
No w ostatecznosci ... czarny scenariusz Wyspy kanaryjskie ( Gran Canaria polnocna czesc ) , Madera tez jest w deche tylko wszedzie daleko.
Czy masz emocjonalny stosunek do niektorych swoich przedmiotow, ich brak bylby dla ciebie bolesny/niekomfortowy ?
W sensie mozesz bez nich zyc ale z nimi poprostu czujesz jakies "dopasowanie" uzupelnienie .
Czy masz emocjonalny stosunek do niektorych swoich przedmiotow, ich brak bylby dla ciebie bolesny/niekomfortowy ?
W sensie mozesz bez nich zyc ale z nimi poprostu czujesz jakies "dopasowanie" uzupelnienie .
Mam, zwłaszcza tych, które związane są z konkretnymi osobami, choć nie tylko. Ja po prostu przywiązuję się do osobistych rzeczy i ich strata istotnie bywa dla mnie bardzo niekomortowa.
Masz jakiś sprawdzony, pewny sposób na szybkie zasypianie?
Mam - całodzienna wycieczka po górach
Masz długie* włosy?
* długie=> za ramiona
Mam, ale pewnie już niedługo .
Masz jakąś śmieszną koszulkę (T-shirt)?
Nie mam.
Masz w domu stare zeszyty z czasów podstawówki?
Mam, specjalnie zostawiłam na pamiątkę .
Masz w zwyczaju niedzielne poranki spędzać spokojnie, nigdzie się nie spiesząc, delektując wolnym czasem?
Mam, choć nie tak znowu często
Masz okulary?
Mam.
Masz tendencję do wpadania w panikę, kiedy coś Cię mocno zaskoczy?
Nie mam.
Czy masz wewnetrzny spokoj w trakcie naplywu adrenaliny? sytuacje decydujace ,nagle, np wypadek , .... jak gdyby czas spowalnia i wystko idzie wtedy tip top.
Czy masz wewnetrzny spokoj w trakcie naplywu adrenaliny? sytuacje decydujace ,nagle, np wypadek , .... jak gdyby czas spowalnia i wystko idzie wtedy tip top.
Mam, o czym przekonałam się już kilkukrotnie, pomimo że na co dzień wcale nie jestem podręcznikowo opanowana. W sumie nie umiem opisać tego stanu, ale w naprawdę trudnych sytuacjach wszystko dzieje się jakby poza mną, dokładnie tak, jakby hibernowało mi emocje, co pozwala racjonalnie myśleć i działać jakby nie wydarzyło się nic specjalnie obciążającego psychikę. To jest dziwne uczucie. Stres pojawia się dopiero po fakcie i wtedy to już potrafi mną nieźle potrząsnąć.
Kiedy relatywnie długo nic nie robisz (np. bezczynnie odpoczywasz), masz poczucie marnowania czasu?
no mam. Tak z 1 godzine max moge sie np opalac ale potem juz mnie strzela i trzeba cos z soba zrobic....nie badalem sie ale mam nadzieje ze to jest calkiem normalne.
czy masz swoja liste Backeta tzn co chciałabys zrobic/osiagnac przed smiercia?
Nigdy tego tak nie nazywałam, ale po przemyśleniu stwierdzam, że mam. Jest ona co prawda niewielka, dosyć przyziemna, dzięki czemu nie przekracza moich możliwości, a opiera się bardziej na realizacji marzeń niż czymkolwiek innym, ale jest.
Masz konto na Instagramie?
P.S.
Tak z 1 godzine max moge sie np opalac ale potem juz mnie strzela i trzeba cos z soba zrobic....nie badalem sie ale mam nadzieje ze to jest calkiem normalne.
Też tak mam, ale nie czuję się nienormalna. Już nie . Męża czasem denerwuje to moje ADHD, bo on mógłby, jakby tylko pojawiła się możliwość, całymi godzinami siedzieć/leżeć i nic nie robić, a mnie zaraz nosi, nawet na wakacjach
.
Mam(ale nie umieszczam tam swojej twarzy )
Masz często deja vu'?
PS. Opalanie? Nie wytrzymałbym nawet 10 minut leżenia Pojęcie biernego wypoczynku dla mnie nie istnieje, szczególnie na wakacjach
Nie mam, znaczy się bardzo rzadko, ale za to jest silne bardzo
Masz wstręt do zupy szczawiowej?
Nie mam W ogóle mało jest potraw, które wzbudzają u mnie wstręt
Masz więcej niż 10 par butów? (w sumie niepotrzebne pytanie, przeciez to forum kobiece
)
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Masz czy nie masz?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024