Tak mam.
Masz postanowienie " noworoczne" z minionego roku, które udało Ci się zrealizować?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Masz czy nie masz?
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak mam.
Masz postanowienie " noworoczne" z minionego roku, które udało Ci się zrealizować?
Nie mam, bo bardzo świadomie nie zrobiłam żadnych postanowień .
Masz poczucie, że u innych ludzi wzbudzasz szacunek?
Tak (ale nie u frajerów z tego forum).
Masz łechtaczkę?
tak
masz na imię Ola?
No nie
Masz w domu balkon?
Mam, ale niestety jest mało użyteczny .
Masz problemy z nawiązywaniem kontaktu z innymi ludźmi?
Raczej nie
Masz ochotę na pierogi na jutrzejszy obiad?
Masz ochotę na pierogi na jutrzejszy obiad?
Mam, na pierogi zawsze mam , co nie znaczy, że jutro będę je mieć inny obiad
.
Masz w planach na najbliższe trzy miesiące jakiś koncert?
Nie, nie cierpię koncertów
Czy podobają Ci się czarne Jaguary(samochody)?
Czy podobają Ci się czarne Jaguary(samochody)?
Zgodnie z zasadami zabawy pytanie powinno zostać tak zadane, aby można było na nie odpowiedzieć "mam" lub "nie mam".
Masz w planach na najbliższe trzy miesiące jakiś koncert?
Nie mam..
Masz w domu nalewki własnej produkcji?
Masz w domu domowe nalewki?
Nie mam, za to klarują się dwa baniaczki wina . Baniaczki, bo są to ilości raczej symboliczne. W ubiegłym roku wino wyszło pyszne, ale szybko wyparowało. A może właśnie dlatego?
Masz rower terenowy (crossowy/górski MTB)?
Nie mam..tylko zwykłego starego "górala".
Masz jeszcze jakieś plakaty muzyczne z dzieciństwa?
Masz jeszcze jakieś plakaty muzyczne z dzieciństwa?
Nie mam, a szkoda, bo dziś być może miałyby już wartość kolekcjonerską. O sentymencie nie wspominając .
Masz w zwyczaju równocześnie (zamiennie) używać co najmniej dwie różne pasty do zębów?
P.S.
Też się czasem zastanawiacie jaki jest tok myślowy autora danego pytania?
Nie mam
Masz w zwyczaju urządzać sobie drzemki w śrosku dnia?
ps. Sam nad swoim tokiem myślenia niestety nie panuję
Masz w zwyczaju urządzać sobie drzemki w śrosku dnia?
Nie mam. Co prawda od czasu do czasu w okresie długotrwałego zmęczenia zdarza mi się na chwilę położyć późnym popołudniem, ale w środku dnia nigdy.
Masz w domu wiertarkę?
ps. Sam nad swoim tokiem myślenia niestety nie panuję
Haha, mam podobnie .
Czasem tak popłynę myślami, przeskakując z tematu na temat, że sama nie wiem skąd mi się to bierze. Na szczęście tylko we własnej głowie, bo podczas rozmowy z innymi ludźmi staram się być logiczna i spójna.
Masz w domu wiertarkę?
Mam.
Czy masz czasami ochotę wsiąść do pociągu byle jakiego i udać się w podróż na gapę?
Czy masz czasami ochotę wsiąść do pociągu byle jakiego i udać się w podróż na gapę?
Mam. Kiedyś, baaaardzo dawno temu, bo jeszcze w latach szkolnych, robiłyśmy tak z przyjaciółką i czasem chętnie bym to powtórzyła.
Masz w tej chwili w lodówce jakiś sok?
Mam.
Masz jakies ubranie z czasow nastoletnich w ktore sie jeszcze wbijesz ale troszeczke szfy trzeszcza?
Masz w tej chwili w lodówce jakiś sok?
Mam. I to nie jeden.
Masz ładny widok na oknem?
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Czy masz czasami ochotę wsiąść do pociągu byle jakiego i udać się w podróż na gapę?
Mam. Kiedyś, baaaardzo dawno temu, bo jeszcze w latach szkolnych, robiłyśmy tak z przyjaciółką i czasem chętnie bym to powtórzyła.
Olinka, ale to chyba nie był dalekobieżny? (tak to się chyba dawniej określało)
Oboje odpowiedzieliście na to samo pytanie, więc ja z kolei pozwolę sobie odpowiedzieć na obydwa Wasze .
Masz jakies ubranie z czasow nastoletnich w ktore sie jeszcze wbijesz ale troszeczke szfy trzeszcza?
Co prawda z późnych nastoletnich, ale mam .
Masz ładny widok na oknem?
Nie mam, niestety .
Masz już plan na najbliższe wakacje?
---------------
Olinka, ale to chyba nie był dalekobieżny?
(tak to się chyba dawniej określało)
Aż tak to nie . Myślę, że te wycieczki zamykały się gdzieś na granicy 60 km. Przychodziłyśmy z przyjaciółką na stację i wsiadałyśmy do pierwszego pociągu, który podjechał. To nie była główna stacja, więc te dalekobieżne na niej się nie zatrzymywały. Chyba to dobrze, bo kto wie, kto wie...
Czasem w ten sam sposób wsiadałyśmy do czerwonych (miejskich) autobusów, zupełnie nie zwracając uwagi dokąd jadą. Fajne to były czasy .
Oboje odpowiedzieliście na to samo pytanie, więc ja z kolei pozwolę sobie odpowiedzieć na obydwa Wasze
.
edek z krainy kredek napisał/a:Masz jakies ubranie z czasow nastoletnich w ktore sie jeszcze wbijesz ale troszeczke szfy trzeszcza?
Co prawda z późnych nastoletnich, ale mam
.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Masz ładny widok na oknem?
Nie mam, niestety
.
Masz już plan na najbliższe wakacje?
Częściowo tak, więc mam
Masz w domu panele?
Masz w domu panele?
Nie mam.
Czy masz masz radość z życia?
Olinka "Co prawda z późnych nastoletnich, ale mam big_smile."
W moim krypto pytaniu chodzilo czy mimo uplywu lat ktos trzyma na tyle forme ze mu sciolka nie speczniala....eeeech
Mam
Czy masz białe cabrio ?
Czy masz białe cabrio ?
Nie mam.
Masz w domu oddzielną sypialnię?
----------------
W moim krypto pytaniu chodzilo czy mimo uplywu lat ktos trzyma na tyle forme ze mu sciolka nie speczniala....eeeech
Dokładnie tak to zrozumiałam i potwierdzam, że nie spęczniałam. Niemniej, żeby nie było, że mam to szczęście, że samo się robi, bo niestety nie mam, to jestem osobą aktywną - biegam, jeżdżę na rowerze ćwiczę, intensywnie tańczę, a oprócz tego nie wpycham w siebie tony pustych kalorii.
"Masz w domu oddzielną sypialnię?"
Mam,
Czy masz mozliwosc dotkniecia swoim jezykiem wlasnego nosa? ( nie liczy sie jak ktos musi gibis zdjac - yaaaaghh )
Nie mam.
Czy masz koślawe paluchy u stóp?
Damn it! musialem wygooglowac
Nie mam:)
Czy masz doleczki na plecach? ( zwane wenus )
Eee, chyba nie mam..
Masz w domu centralne ogrzewanie?
Masz w domu centralne ogrzewanie?
Mam.
Masz już dosyć zimy?
I tutaj będzie zaskakująca odpowiedź, albowiem nie Przeciwnie, wolałbym, aby jeszcze tak z 2 tygodnie sobie posiedziała
Masz farbowane włosy?
nie mam
masz swiatlo w lodowce?
Mam.
Masz piegi?
nie mam.
czy masz w domu szuflade do ktorej boisz sie zagladac?
Nie
Czy masz odwagę zabić, by uratować swoich bliskich?
mam, bez zbednej kalkulacji
Czy masz odwage poswiecic swoje zycie aby ratowac wlasne dzieci ?
Gdybym miał, to pewnie bym oddał..
Masz w głowie zawsze tysiąc pomysłów na minutę?
Miewam.
I nie wychodzi zazwyczaj z tego nic dobrego.
Czy masz zawsze w lodówce piwo?
nie mam.
czy masz wysuszonego blanta na specjalna okazje, tylko nie pamietasz gdzie go schowalas/es po ostatnich porzadkach?
Nie mam, choć czasem sobie myślę, że... niestety .
Masz w domu duży wybór herbat?
Mam.
Masz w lodówce przeterminowany jogurt?
Nie Mam nic przetermiowanego w domu z nastloetnia szarancza...raczej kazdy chowa prowiant lub zakopuje na pozniej.
czy masz w domu ekspres do kawy ( sabotujacy kazdy poranek ) z mlynkiem, ktory z zalozenia po 1 nacisnieciu guzika zrobi pyszna kawe, ale wiecznie mu kurna olek czegos brakuje, albo za malo kawy, albo za malo wody, albo za malo mleka, albo usun wode na skropliny, albo wymien filtr, albo przeprowadz odkamienianie zawsze cos codziennie, i jak sie juz nabiegasz i wcisniesz ten cholerny guzik to leci pyszna kawa ale juz jej nie zdazysz wypic bo musisz juz patatajpatataj do roboty.... tylko juz zostawiasz dla szczasliwca ktory sie wyspal i wchodzac do kuchni sie przeciaga z usmiechem mowiac o jak pieknie pachnie kawa, zadajc pytanie juz lecisz kochanie
...masz tak? napisz ze tak masz ze tez masz takie koslawe szczescie.
(...)
...masz tak? napisz ze tak masz ze tez masz takie koslawe szczescie.
Mam . Czasem istotnie wystarczy wcisnąć guzik i podstawić filiżankę, by mieć pyszną kawę, ale czasem ta cho**ra ciągle czegoś chce
.
Masz jakiś zielony sweter w swojej szafie?
Tak
Czy masz zakaz wstępu do jakiegoś miejsca ?
mam, damskie toalety.
masz sweter co sie zgotowal w pralce i robi jako pamiata lub siec rybacka ?
mam, damskie toalety.
masz sweter co sie zgotowal w pralce i robi jako pamiata lub siec rybacka ?
Nie mam
Masz jakieś ubrania , których już prawdopodobnie nigdy na siebie nie założysz ale nie chcesz ich wyrzucić bo Ci szkoda ?
Taak!!!
Czy masz tak, że po horrorach boisz się w nocy wstac do toalety ?
Mam, niestety im jestem starsza, tym bardziej strachliwa heh
Masz sekret z dzieciństwa, który nie wyszedł nigdy na jaw, a gdyby tak było to i dzisiaj spaliłbyś/spaliłabyś się ze wstydu ?
Mam
Czy masz talent do śpiewania?
Oj, zdecydowanie nie mam
Masz na cokolwiek uczulenie?
Oj, zdecydowanie nie mam
![]()
Masz na cokolwiek uczulenie?
Tak , na pyralginę
Czy masz w domu tajemniczą szafkę , półkę , szufladę w której jest zawsze taki bajzel , że jedynie brakuje tam dziada z babą ?
Tak i to nie jedną
czy masz powracajacy sen-taki sam ktory przysni Ci sie co pare lat?
Nie
Czy masz w domu kredki ?
Mam.
Masz na sobie jakąś część garderoby, która nie należy do Ciebie?
Przepraszam, ucięło mi poprzednia wiadomość
No nie mam Nie zdarzyło mi się
Masz w domu telewizor?
Tak
Czy masz czarnoskórego znajomego/ znajomą?
mam kilka zbieraja sporo kurzu, w sumie 1 moglby juz pujsc w dobre rece.
czy masz w domu cieple zolte swiatlo czy masz takie zimne biale ledowe ( tak energo oszczedne ze zawstdzaja liczniki ) ?
czy masz w domu cieple zolte swiatlo czy masz takie zimne biale ledowe ( tak energo oszczedne ze zawstdzaja liczniki ) ?
To jest niestety źle zadane pytanie, niezgodne z zasadami zabawy.
Tak
Czy masz czarnoskórego znajomego/ znajomą?
Nie mam, a szkoda
Masz w samochodzie gaśnicę z ważną homologacją?
nie mam
no dobra niech bedzie
czy masz w domu takie zimne biale ledowe siatlo ( tak energo oszczedne ze zawstdzaja liczniki ) ?
czy masz w domu takie zimne biale ledowe siatlo ( tak energo oszczedne ze zawstdzaja liczniki ) ?
Mam. Co prawda nie w całym mieszkaniu, ale na przykład tam gdzie potrzebuję mocne, białe światło, które nie przekłamuje koloru - już tak.
Masz obecnie jakiś poważny problem do rozwiązania?
Mam, zresztą zawsze mam jakiś, który mozna zaliczyć do poważnych:)
Masz dobrze wyposażoną biblioteczkę w domu?
Masz dobrze wyposażoną biblioteczkę w domu?
Nie mam. Niezwykle rzadko dwa razy sięgam po tę samą książkę, dlatego mam w domu tylko ważne dla siebie pozycje, do których z jakiegoś powodu wracam.
Masz gęste włosy?
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Masz czy nie masz?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024