Rozstałem się z dziewczyną po 3 latach związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstałem się z dziewczyną po 3 latach związku

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

66

Odp: Rozstałem się z dziewczyną po 3 latach związku

Tak czy inaczej, już jest za późno żeby to naprawić, w niej wygasło całkiem uczucie, jest obojętna, nie mogę zrozumieć tego, że po trzech latach wspólnego życia i mówieniu mi "Kocham Cię", nic do mnie nie czuje, od kiedy wznowiliśmy kontakt, spotkaliśmy się kilka razy, ja zrozumiałem swój błąd lecz ona nawet nie chce zaczynać od nowa...
Podobno miłość zwycięży wszystko, o mojej przesądziły 3 miesiące bez kontaktu (i oczywiście wcześniejsze wytykanie jej z mojej strony), ale gdyby to 'Kocham' było szczere, potrafiła by wybaczyć, i spróbować przez to przebrnąć.

Czytam inne tematy tutaj na forum, niektóre kobiety potrafią wybaczyć nawet zdradę, ja osobiście myślę, że bym nie potrafił, jednak tutaj taka sytuacja nie miała miejsca, do tego bym się nie posunął..

Zobacz podobne tematy :

67

progress12 napisał/a:

Tak czy inaczej, już jest za późno żeby to naprawić, w niej wygasło całkiem uczucie, jest obojętna, nie mogę zrozumieć tego, że po trzech latach wspólnego życia i mówieniu mi "Kocham Cię", nic do mnie nie czuje, od kiedy wznowiliśmy kontakt, spotkaliśmy się kilka razy, ja zrozumiałem swój błąd lecz ona nawet nie chce zaczynać od nowa...

a kiedy potrafiłbyś zrozumieć? po 6 latach? po dwóch? po miesiącu?

Fascynacja minęła (albo była słaba, a Ty byłeś z braku laku - ewentualnie bo byłeś bezpieczny, na seks nie naciskałeś) - następnie przyszło znudzenie Tobą, narastające, aż do momentu, w którym coś pękło.

68

Słuchajcie, minęło już tyle miesięcy, ponad pół roku, kontakt zerwałem, jest lepiej, już o niej nie myślę tak jak wtedy, jednak nie mogę sobie znaleźć partnerki, jakoś nie interesują mnie jedno nocne znajomości, zwłaszcza z dziewczynami które mi się nie spodobały w szczególny sposób. Poza tym jestem strasznie wybredny, jednak te piękniejsze dziewczyny znowu nie są zainteresowane mną...
Na imprezie poznać dziewczynę? według mnie kiepski pomysł, myślę, że tam nie znajdę wymarzonej dziewczyny, portal randkowy? to też chyba nie dla mnie, może wybrać się w końcu na studia i nawiązać nowe znajomości, poradźcie coś hmm

69

przede wszystkim "mierz siły na zamiary". Jak sobie ubzdurasz, że tylko inteligentne piękności o boskim ciele i niebanalnych zainteresowaniach, to sam musisz być czarującym przystojniakiem o niebanalnej osobowości. Inaczej będziesz szukał całe życie i możesz niczego nie znaleźć.

Na studiach pewnie kogoś poznasz - taka dobra rada, kręć się wokół miejsc, gdzie zbierają się ludzie, którzy mają podobne zainteresowania, co Ty. Łatwiej nawiązać porozumienie z kimś, kto nadaje na tych samych falach.

70

progress12 napisał/a:

Słuchajcie, minęło już tyle miesięcy, ponad pół roku, kontakt zerwałem, jest lepiej, już o niej nie myślę tak jak wtedy, jednak nie mogę sobie znaleźć partnerki, jakoś nie interesują mnie jedno nocne znajomości, zwłaszcza z dziewczynami które mi się nie spodobały w szczególny sposób. Poza tym jestem strasznie wybredny, jednak te piękniejsze dziewczyny znowu nie są zainteresowane mną...
Na imprezie poznać dziewczynę? według mnie kiepski pomysł, myślę, że tam nie znajdę wymarzonej dziewczyny, portal randkowy? to też chyba nie dla mnie, może wybrać się w końcu na studia i nawiązać nowe znajomości, poradźcie coś hmm

Jeśli chcesz pójść na studia w celach matrymonialnych to tylko pogratulować hmm. Człowieku ogarnij się, bo jak na razie twoje kryteria są o wiele za wysokie na twoje możliwości. Wiesz zrób sobie szczery rozrachunek twoich dobrych i złych stron. Może to otrzeźwieje twój umysł - ideały nie istnieją, a sugerowanie się wyglądem (efekt aureoli) jest dobre dla nastolatków z czego trzeba wreszcie wyrosnąć jeśli myślisz o czymś poważniejszym.

71

Poznawaj wiele dziewczyn i nie skupiaj się na efekcie,czy na tym,że koniecznie musisz kogoś mieć, nie rzucaj się jak desperat na pierwszą,która na Ciebie spojrzy...jak poznasz jakąś fajną dziewczyne,to wylej sobie kubeł zimne wody na głowę i spokojnie działaj,
wbrew pozorom kobiety zazwyczaj zakochują się wolniej...powodzenia !

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstałem się z dziewczyną po 3 latach związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024