Rzeszów forum czyli Rzeszowianki i okolice :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Rzeszów forum czyli Rzeszowianki i okolice :)

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 198 ]

131

Odp: Rzeszów forum czyli Rzeszowianki i okolice :)

No właśnie tongue Ale spoko, znalazłam jedynkę! big_smile

Zobacz podobne tematy :

132

jedynkę? pokój?

133

Tak, 1-osobowy pokój. Przyzwyczaiłam się już do mieszkania z koleżanką i może mi sie nudzić w jedynce, ale blok obok mam ekipe, do której o każdej porze moge wbić w razie czego big_smile

134

eee. to pijemy u Ciebie tongue
przy okazji kiedyś big_smile
na jakiej ulicy masz to lokum?

135

Pogadamy na gg wink

136

to wbijaj big_smile

137

Dawno mnie tu nie było...
Również gratuluję upolowania pokoju ^_^

138

W weekend otwarcie nowej Galerii big_smile Nie na darmo Rzeszów nazywany jest miastem galeri... big_smile bo po co aż tyle, pfi...

139

Też się nad tym zastanawiam, a jeszcze bardziej nad tym, jakim cudem one na siebie zarabiają ^^.

No, ale ponoć w tej galerii ma być empik na dwóch piętrach, więc nie będę narzekać ^_^

Wybieracie się na to całe otwarcie?

140

ja na pewno nie big_smile

141

ja też nie, chociaż mam rzut beretem - z okna będę obserwować tłumy przedzierających się tam ludzi big_smile
Ja się ciesze z Heliosa tylko wink

142

z Heliosa? kolejne kino?
ja nic nie wiem big_smile

143

Kolejne kino, ale jedyne w centrum big_smile No, oprócz Zorzy, ale ja tam jakoś nie lubie... a teraz Helios będzie w centrum - nie wiem czy tamten koło polibudy przenoszą, czy po prostu będzie następny...

Wczoraj jedyne co widziałam z otwarcie to fajerwerki z okna big_smile

144

Hej:) mozna dołaczyc?:)

145

Pewnie Melson! smile

146

o ciesze sie bardzo:) widze ze ost post to na temat kina:) wiec moze ktoras z was wybrała sie na 'poradnik dobrego myslenia':)

147

A co to za film? Bo pierwsze słysze smile Ja to ostatnio w ogóle do tyłu z kinem big_smile wybieram się od miesiąca i czasu brak smile

148

no to trzeba znalezc czas dla siebie:) ja własnie ost tak mam ze wychodze gdzie sie da:) jedna rzecz nie daje mi spokoju wiec robie wszystko zeby tylko o tym nie myslec:)

149

Witam big_smile ja też z okolic Rzeszowa

150

Cześć smile A była któraś w nowym Heliosie?

151

Byłam i jestem niezadowolona z tego ze wychodzac z kina po zamknieciu galeri trzeba zchodzic tym slimakiem co jada samochody na parking:P nie ma tak jak w millenium ze zchodzi sie przez galerie:)

152

Hejka
Mogę dołączyć? Choć zauważyłam że wątek zamarł ostatnio. Ja jestem z Przeworska ale dość często bywam w Rzeszowie,choć tam nie studiuję ani nie pracuję ale mieszka tam moja siostra i mam kilku znajomych.Uwielbiam to miasto:)

153

Cześć, ja również mieszkam w Rzeszowie smile Mogę się wtrącić??

154

Myślę że wtrącić się każdy może:)
Jakiś temat proponujesz???

155

W sumie to nie mam pomysłu na temat ale może Ty coś zaproponujesz??

156

Może coś o sobie:)
Co robisz w Rzeszowie w wolnych chwilach gdzie się uczysz itp.
Ja pracuję i mam córkę.A co w Rzeszowie lubię najbardziej...chyba "Myszkę" już nie mogę się doczekać sezonu na lody=)))

157

Ja chodzę do jednego z tutejszych liceów. W wolnych chwilach chodzę na meczę lub na spacery jednak nie jest to często, ponieważ staram się przyłożyć do nauki bo już za rok matura. A jeżeli chodzi o "Myszkę" to uważam że lody tam już nie są aż tak dobre jak kiedyś. Wolę chodzić na lody na Grunwaldzką jak idzie się od strony Urzędu to po lewej stronie jeszcze przed Mc Donaldem ale nazwy nie pamiętam. Te lody takie zakręcone są. Widzę że jesteś z Przeworska. To miasto też znam co prawda nie bardzo dobrze ale często w nim bywam i zgubić w nim bym się nie zgubiła smile

158

He he to prawda nawet jakby się chciało to się nie zabłądzi:) piszesz że często tu bywasz ale co tutaj takiego ciekawego w Przeworsku że dziewczyna z Rzeszowa tutaj przyjeżdża?

159

To rodzinne strony moich rodziców i mamy tam rodzinę więc często tam jeździmy. A czasami w Przeworsku na rynku można znaleźć lepsze i tańsze ciuchy niż w Rzeszowie tongue

160

część dziewczyny:)

chcialem sie was poradzic poznalem fajna dziewczyne jestem z nia umowiony ale jescze nie wiem gdzie ja zabrac na 1 spotkanie ja jestem nowy w miescie ona jest rzeszowianka,nie chce wyjsc na idiote wiec moze cos doradzicie?

161

Jeżeli chodzi o kawiarnię to ja lubię "Niebieskie migdały" które są na 3-go Maja a jeżeli chciałbyś iść z nią gdzieś na spacer to hmm na planty, w rynek może gdzieś do parku. To zależy co ona i Ty lubicie.

162

nie wiem co ona lubi bo slabo ja znam hehe

a spacer to w jakim miejscu polecacie ?

163

Planty.
Choć jeśli pogoda nie dopisze to polecam knajpkę,lokal.Nie wróże udanej randki przekrzykując się pośród świstów wiatru=)
Ale gdzie...najlepiej do swojego ulubionego lokalu,wtedy dowiesz się chociaż czy klimaty jakie Ty lubisz odpowiadają również jej i dasz się lepiej poznać.
A kiedy ta randka???

164

Partolcia czy masz na myśli te przekrzykujące się niemiłosiernie panie na rynku???
Ja tam nie chodzę bo nie da się zbyt długo wytrzymać jak uszy pękają choć rzeczy faktycznie mają fajne i dość tanie.
I to byłoby na tyle rozrywki w Przeworsku smile

165

To tak jak u nas na Dołowej. Jak już tam idę to wchodzę szukam czego potrzebuję i wychodzę bo tak krzyczą że ból głowy murowany. A dodatkowym minusem jest to że nie ma jak przymierzyć ciuchów. A Rzeszów większym miastem jest od Przeworska ale też nic ciekawego się w nim nie dzieje, żadnej rozrywki ani koncertów, więcej centrów handlowych jest ale ile można po nich chodzić a z resztą ceny w nich też kosmiczne są.

166

Ale chociaż jest gdzie pójść wiesz tutaj aby wyjść na piwo z koleżanką trzeba robić wyścigi tak do ok 20 bo później zamykają albo zostają "mordownie" zakopcone papierosami gdzie po omacku trzeba szukać baru i znosić nagabujących starszych panów niewiadomego pochodzenia tongue

167

W sumie to masz rację. Pamiętam że mój kuzyn zawsze jak szedł z kolegami na piwo to na stację benzynową do baru tongue A nagabujących panów to jest wszędzie i to w kosmicznych ilościach i trudno ich nie spotkać.

168

A co to za liceum do którego chodzisz? I o jakim kierunku studiów myślisz?

169

Chodzę do 8 ono niedaleko Reala jest. A jeżeli chodzi o studia to myślałam nad bezpieczeństwem wewnętrznym ale na pewno też złożę na logistykę chociaż troszkę mniej mnie ona interesuje. A Ty w jakim zawodzie pracujesz??

170

Tylko się nie śmiej...w firmie sondażowej ds.szkolnictwa i edukacji.
Do niedawna pracowałam jako zwykła pani w sklepie i męczyło mnie to już niesamowicie. Wiało nudą =)Więc rzuciłam to w cholerę. A teraz sama dysponuję swoim czasem jeśli wyrobię się wcześniej to mój czas nikt nade mną nie stoi nie patrzy na ręce. I fajnie być codziennie w innym miejscu wsiadam w auto i jadę gdzie mi karzą a strasznie lubię jeździć tylko mi zatankować i dla mnie nic więcej smile

171

dzięki dziewczyny za odp. a oprócz "niebieskich migdałów" jaki jeszcze polecacie lokal?

172

KOLEGA2013: W Rzeszowie jest mnóstwo lokali więc trudno jest doradzić. Na pewno sam znajdziesz jakieś miłe i fajne miejsce.

KWIATUSZEK100: Powiem szczerze że pracujesz w bardzo ciekawym zawodzie. Nawet nie wiedziałam że taki jest. Uważam że nie jest on powodem do śmiechu, ważne że Ty lubisz to co robisz a opinia innych nie jest tutaj najważniejsza. Jeżeli każdego dnia idziesz do pracy z uśmiechem na twarzy bo wiesz że robisz to co lubisz to tylko pozazdrościć zważając na kryzys i trudności w znalezieniu jakiejkolwiek pracy smile:)

173

Kolego tak jak wspominałam zabierz ją po prostu do swojej ulubionej knajpki i po problemie.
Partolcia bo to tak jest że teraz wszyscy swoje firmy zakładają albo porobią magistrów,inżynierów i siedzą w domu bo zwykłą prac hańbią...Ale jak chce się pracować...
A dziś będzie ciężki dzień. Po wczorajszym spotkaniu z koleżankami z poprzedniej pracy głowa pęka,bo jak zwykle skończyło się na melanżu po knajpach do 2 w nocy wink

174

Tak w środku tygodnia tongue Nie ładnie tak tongue A ja tyle nauki mam że głowa mała. Czekam aż skończy się już ten tydzień, chociaż na przyszły  też sporo jest i weekend szykuje się nad książkami i internetem ;/ smile

175

Oj w środku tyg...wiesz spontany są najlepsze smile
A współczuję z tą nauką,pamiętam jak to było... Do szkoły to wróciłabym ale tylko z tęsknoty za tymi wszystkimi wygłupami tongue
I ogólnie to też czekam już na weekend.................

176

Ja mam nadzieję że jeszcze ten tydzień pełen nauki a już później będzie chwila oddechu bo już mam dość siedzenia w książkach. Jeszcze jakby mnie to wszystko interesowało to spoko a tak... Niektóre rzeczy to w ogóle nie są przydatne. A jeszcze ostatnio była taka ładna pogoda...słoneczko a dzisiaj szaro, buro, deszcz pada a jeszcze mają przymrozki być i śnieg padać. Ja już marzę o tym żeby wiosna przyszła i żeby nie trzeba było się tak grubo ubierać. Zanim się ubiorę i wyjdę z domu to już zgrzana jestem. ;/

177

He he no racja. A najlepiej nie ma jak to rozłożyć się na kocyku nad wodą i leniuchować smile
Przez tę pogodę to ja wczoraj byłam jak zmokła kura brrrrr...
A na weekend jakie plany? Bo trzeba się trochę chyba rozerwać co smile

178

Ten weekend w domu spędzam. Trzeba poleniuchować po tym okropnym tygodniu a z resztą pogoda też nie za fajna i jakoś tak weny na wszystko brak. A Ty pewnie na jakąś imprezkę się wybierasz co??

179

Nie nie też weekend w domu. Co za dużo to nie zdrowo =P

180

A no tak, Ty już miałaś imprezkę w tym tygodniu tongue hehe

181

Cześć, cześć ;D
Ja również jestem z okolic Rzeszowa wink)

182

niebieska16: Może powiesz coś o sobie??

183

Partolcia napisał/a:

W tym roku skończę 19 lat wink chodzę do technikum gastronomicznego wink lubię czytać książki, gotować wink nie wiem co jeszcze bym mogła powiedzieć wink

184

niebieska16 napisał/a:
Partolcia napisał/a:

W tym roku skończę 19 lat wink chodzę do technikum gastronomicznego wink lubię czytać książki, gotować wink nie wiem co jeszcze bym mogła powiedzieć wink

A to z Rzeszowa jesteś??

185

Partolcia napisał/a:
niebieska16 napisał/a:
Partolcia napisał/a:

A to z Rzeszowa jesteś??

Ja jestem z Dębicy wink

186

Chcę dołączyć do Was kobietki męźczyzna z Placu Śreniawitów Rzeszów to wie!

187

ostatnio tamtędy spacerowałam wink

188

hej wam wszystkim , też jestem z rzeszowa jest tu kto?:D

189

Jestem z okolic Rzesz witam serdecznie

190

Witam i pozdrawiam, ja też Rzeszowianka smile

191

Hej zagląda tu ktos jeszcze? Też jestem z Rzeszowa.. co robicie w wolnych chwilach? Zawsze czuję się winna, że nie potrafię wykorzystać potencjału tego miasta. Ale jak przyjdzie co do czego to nie wiem gdzie iść.

192 Ostatnio edytowany przez molari (2015-02-12 14:47:32)

studiowalem w rzeszowie jestem z tarnowa mam cos z aryjczyka i strasznie mnie sumienie gryzie ze mam zreszta ludzie w druga strone wiec to sumienie jest na zero

rzeszow moich czasow to 2001-2006

193

Czyli ktoś zagląda big_smile. Czyli teraz mieszkasz w Tarnowie? Coś Cię jednka ciągnie do Rzeszowskich wątków

194

wspomnienia smile

jak mowil nasz prof : nigdy nie bedziecie juz miec tak dobrze jak na studiach smile

195 Ostatnio edytowany przez Asuna (2015-03-07 16:28:48)

Hej, ja w okolicy Rzeszowa mieszkam już dwa lata i nadal nie zapoznałam tu koleżanki na stałe. smile
Miło by było poznać dziewczynę, która lubi zakupy na lumpach (zwyczajnie nie mam z kim chodzić na ciuchy, a lubię to robić;p)
Jakby któraś chciała się wybrać na łowy lumpeksowe to walcie smile

Posty [ 131 do 195 z 198 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Rzeszów forum czyli Rzeszowianki i okolice :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024