Tak bardzo go kocham a on ze mną zerwał... Przez telefon - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Tak bardzo go kocham a on ze mną zerwał... Przez telefon

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Tak bardzo go kocham a on ze mną zerwał... Przez telefon

Witam,

Chciałabym z Wami podzielić się moim przeżyciem, ponieważ nie mam o tym z kim porozmawiać... Otóż byłam (w jak myślałam) szczęśliwym związku. Wszystko układało się bardzo dobrze, byłam przeszczęśliwa i bardzo zakochana po czym mój chłopak postanowił ze mną zerwać i to przez facebooka. Stwierdził, że nie ma między nami tego czegoś, że tego nie będzie i on tego nie poczuje. Nie rozumiem tego wszystkiego, ponieważ cały czas było nam dobrze i nic nie wskazywało na takie zerwanie. Bardzo mnie to boli, nie wyobrażam sobie życia bez niego a fakt że może mieć inną doprowadza mnie do depresji. Nie mogę nawet siedzieć we własnym pokoju, bo cała pościel pachnie nim. Nie jestem w stanie zrozumieć czemu to zrobił i nie był w stanie nawet spojrzeć mi w oczy tylko napisać wiadomość.. Żyć mi się odechciewa.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Tak bardzo go kocham a on ze mną zerwał... Przez telefon

A jak długo byliście razem?

Prawie rok

Facet, który zrywa smsem to niemęska, niedojrzała miękka faja. Nie płakałabym po kimś takim, cieszyłabym się, że związek z takim człowiekiem trwał tylko rok, a nie kilka lat...

5

Ej Autorko, 20 lat masz (sądząc po nicku), co ty z nim żenić się chciałaś, dzieci rodzić i w sielance maślance żyć? Pościel spal, z facebooka wywal, cycki do góry i w miasto smile Szkoda co by taka młoda wieprzowinka w domu się kisiła wink

6

Harvey mądrze gada:)

P.S
Upierz pościel.

Z jednym wyjątkiem - nie żenić, bo żenić to się może facet z facetką albo facetka z facetką ;')

8

Harvey bardzo dobrze napisał. Pewnie, że boli, ale jak tak zerwał, a Ty masz 20 lat, nie marnuj życia, jego sobie daruj.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Tak bardzo go kocham a on ze mną zerwał... Przez telefon

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024